Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Maszturbátor Quickshot, Stoya pornósztár ánusza és vaginája

Ár:
20.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 19.
Gyártó: Fleshlight

Stoya Quickshot akadálytalan kilépési pontokkal rendelkezik, amelyeket Stoya saját hüvelyéből és fenekéből alakítottak ki. A Stoya Quickshot kiegészítő stimulációként használható páros orális játék közben vagy maszturbációhoz. A tiszta és kompakt Fleshlight segítségével az önélvezet minden kielégítő pillanatát megnézheti. A Stoya vaginájával és fenekével felszerelt Quickshot kétféleképpen kínálja, hogy élvezze az idejét ezzel a szexistennővel. Vagy hívd meg egy partneredet egy háromirányú szóbeli akcióra Stoyával. A Stoya élvezetének sokféle módjával soha többé nem hagyhatja el a házat!

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Minden Fleshlight maszturbátor egyedi belső textúrával rendelkezik. Ezért az áruért a 20.500 Ft kedvező ár. Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Vízbázisú síkosító javasolt.
Íme, mit kap a Stoya Quickshot csomagban: Nyitott végű, szabadalmaztatott átlátszó SuperSkin tok. Kompakt átlátszó tok. Stoya Mini fenéknyílása. Stoya Mini Lady Orifice kompakt Destroya textúrájú védősapkák mindkét végén a kényelmes tároláshoz. Férfiaknak ajánlott, henger alakú, mind a két végén nyitott, Stoya ánuszáról és vaginájáról formázott egyéni erotikus játék.

A Stoya Quickshot akadálytalan kilépési pontokkal rendelkezik, amelyeket Stoya saját hüvelyéből és fenekéből alakítottak ki. A Stoya Quickshot kiegészítő stimulációként használható páros orális játék közben vagy maszturbációhoz.

A tiszta és kompakt Stoya Quickshot™️ by Fleshlight®️ segítségével az önélvezet minden kielégítő pillanatát megnézheti. A Stoya vaginájával és fenekével felszerelt Quickshot kétféleképpen kínálja, hogy élvezze az idejét ezzel a szexistennővel. Vagy hívd meg egy partneredet egy háromirányú szóbeli akcióra Stoyával. A Stoya élvezetének sokféle módjával soha többé nem hagyhatja el a házat!

Tisztítása: használat előtt és használat után szappanos meleg vízzel vagy segédeszköz tisztítóval mossuk le.

Te tudtad, hogy szex minőségét és önkielégítés élményét is fokozhatod ilyen termék beszerzésével?

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Superskin
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 11 - 15
Termékcsoport ánusz
Termékcsoport vagina
Speciális jellemző vízálló
Szín Színtelen

Gyártói leírás

Az Autumn Falls Quickshot akadálytalan kilépési pontokkal rendelkezik, amelyeket Autumn saját hüvelyéből és fenekéből alakítottak ki. Az Autumn Falls Quickshot kiegészítő stimulációként használható a pár orális játéka során vagy maszturbációhoz.

A tiszta és kompakt Autumn Falls Quickshot™️ by Fleshlight®️ segítségével az önélvezet minden kielégítő pillanatát megnézheti. Az Autumn vaginájával és fenekével felszerelt Quickshot kétféle módot kínál arra, hogy élvezze az időt ezzel a szexistennővel. Vagy hívd meg egy partneredet egy hármas szóbeli akcióra Autumn-szal. Az őszi vízesések sokféle módon élvezheti, hogy soha többé nem hagyhatja el a házat! A termék jellemzői:

  • Nyitott végű, szabadalmaztatott átlátszó SuperSkin tok
  • Kompakt átlátszó tok
  • Őszi vízesés vagy Stoya Mini Butt nyílás
  • Őszi vízesés vagy Stoya Mini Lady Orifice
  • Kompakt textúra
  • Sleeve sapkák mindkét végén a kényelmes tároláshoz

Az intim szexshop hírek bejegyzéseiben sok mindenre választ találsz. Termék részletek:

  • Szín: Clear
  • Nyílás: hüvely, anális
  • Tömeg (csomagolással együtt): 291 g 
  • Termék hossza: 108 mm
  • Behelyezhető hossz: 90 mm 
  • Furat átmérője: 13 mm
  • Termék szélessége: 72 mm
  • Magasság (csomagolás): 115 mm

Keresés