Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszgyűrű Renegade cradle - black

Ár:
4.500 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: NS Toys

Fekete péniszgyűrű. Péniszre és herére helyezhető gyűrű, mely elősegíti merevedés fenntartását viselője számára. Kialakítása révén behatolás közben a hüvely izom idegvégződéseinek stimulálására is tökéletesen alkalmas. A Renegade gyűrűk meghosszabbítják az élvezetet és izgalmat adnak a napnak. Rugalmas és kényelmes, a gyűrűk rugalmasak és sok mérethez illeszkednek. Minden kenőanyaggal használható.

  • Rugalmas péniszgyűrű
  • Szilikonból készült
  • Ftalátmentes, testbiztos
  • A termék méretei: 7,6 x 5,9 x 0,9 cm
  • Csomag méretei: 17,7 x 10 x 2 cm

Szeretne egy kis extra textúrát és stratégiai vastagságot adni kedvenc péniszéhez vagy pántjához? Vagy talán csak egy selymes feszültségre vágysz. Mindezen esetekben és még  sok  más esetben a Renegade Cradle C-gyűrű teljes mértékben fedezi Önt – legalábbis, ha a c-gyűrűkről van szó!
Nyújtsa ki a szuperlágy kettős szilikon szalagot bármely péniszre vagy penetrátorra, hogy kísérletezzen a nyomással, pozicionálással és stimulációval. Ha egy pénisz érintett, a Bölcső segíthet fenntartani és fenntartani tulajdonosa erekcióját, sőt még az orgazmus intenzitását is fokozhatja.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A hipoallergén szilikonból készült Cradle Ring 100%-ban testbiztos, gyakorlatilag nem igényel karbantartást és rendkívül könnyen tisztítható. A játék előtt és után finoman dörzsölje át a Gyűrűt meleg szappanos víz alatt, vagy használjon kedvenc játékápoló folyadékot/habot. A Bölcső biztonságosan használható bármilyen kiváló minőségű vízbázisú síkosítóval, de kérjük, tartsa távol a szilikon alapú síkosítóktól és más szilikonos játékoktól/termékektől.
Tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

Vedd meg bátran ennyiért, mert az első alkalom után az élmény feledteti az árat. Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt. Biztos, hogy jót akarsz magadnak, ezért a Péniszgyűrű Renegade cradle - black ebben jó segítség lesz!

Külső raktáron Igen
Szín Fekete
Anyag Szilikon
Hossz 6 - 10
Átmérő 4 - 4,4
Átmérő 3 - 3,4

English

Renegade rings will prolong pleasure and add excitement to your day. Supple and comfortable -- rings are stretchy and fit many sizes. Suitable with all lubricants.
  • Stretchy penis ring
  • Made of silicone
  • Phthalate free, body safe
  • Product Dimensions: 2.99 x 2.32 x 0.35 inch
  • Package Dimensions: 6.97 x 3.94 x 0.79 inch

Want to add a little extra texture and some strategic thickness to a favorite penis or strap-on? Or maybe you're just craving some silky tension. In all these cases plus many more, the Renegade Cradle C-Ring has you fully covered - when it comes to c-rings, at least!
Stretch the super-soft dual silicone band over any penis or penetrator to experiment with pressure, positioning and stimulation. If a penis is involved, the Cradle can help support and maintain its owner's erection, and can even upgrade the intensity of their orgasm.

Keresés