Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszgyűrű Renegade cradle - teal

Ár:
5.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NS Toys

A Renegade gyűrűk meghosszabbítják az élvezetet és izgalmat adnak a napnak. Rugalmas és kényelmes, a gyűrűk rugalmasak és sok mérethez illeszkednek. Minden kenőanyaggal használható.

  • Rugalmas péniszgyűrű
  • Szilikonból készült
  • Ftalátmentes, testbiztos
  • A termék méretei: 7,6 x 5,9 x 0,9 cm
  • Csomag méretei: 17,7 x 10 x 2 cm

Zöldeskék péniszgyűrű. Péniszre és herére helyezhető gyűrű, mely elősegíti merevedés fenntartását viselője számára. Kialakítása révén behatolás közben a hüvely izom idegvégződéseinek stimulálására is tökéletesen alkalmas.
Nyújtsa ki a szuperlágy kettős szilikon szalagot bármely péniszre vagy penetrátorra, hogy kísérletezzen a nyomással, pozicionálással és stimulációval. Ha egy pénisz érintett, a Bölcső segíthet fenntartani és fenntartani tulajdonosa erekcióját, sőt még az orgazmus intenzitását is fokozhatja.
A hipoallergén szilikonból készült Cradle Ring 100%-ban testbiztos, gyakorlatilag nem igényel karbantartást és rendkívül könnyen tisztítható. A játék előtt és után finoman dörzsölje át a Gyűrűt meleg szappanos víz alatt, vagy használjon kedvenc játékápoló folyadékot/habot. A Bölcső biztonságosan használható bármilyen kiváló minőségű vízbázisú síkosítóval, de kérjük, tartsa távol a szilikon alapú síkosítóktól és más szilikonos játékoktól/termékektől.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Szeretne egy kis extra textúrát és stratégiai vastagságot adni kedvenc péniszéhez vagy pántjához? Vagy talán csak egy selymes feszültségre vágysz. Mindezen esetekben és még  sok  más esetben a Renegade Cradle C-gyűrű teljes mértékben fedezi Önt legalábbis, ha a c-gyűrűkről van szó!

Víz- és szilikonbázisú síkosítóval is kompatibilis, ezek használata javasolt. Tisztítása minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni.

A szexshop Péniszgyűrűk kategóriában, sok hasonló minőségi árucikket találsz még. Más hasonló termékek is vannak 5.000 Ft körüli árban, de ez egy jó vétel.

Külső raktáron Igen
Szín Kék
Anyag Szilikon
Hossz 6 - 10
Átmérő 4 - 4,4
Átmérő 3 - 3,4

English

Renegade rings will prolong pleasure and add excitement to your day. Supple and comfortable -- rings are stretchy and fit many sizes. Suitable with all lubricants.
  • Stretchy penis ring
  • Made of silicone
  • Phthalate free, body safe
  • Product Dimensions: 2.99 x 2.32 x 0.35 inch
  • Package Dimensions: 6.97 x 3.94 x 0.79 inch

In hypoallergenic silicone, the Cradle Ring is 100% body safe, virtually maintenance free and extremely easy to clean. Before and after playtime, scrub your Ring gently under some warm soapy water, or use a favorite toy care fluid/foam. The Cradle is safe to use with any great quality water based lube, but please keep it away from silicone based lubes and other silicone toys/products.

Keresés