Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szerelmi készlet lila S pleasures velvet pleasure kit - purple

Ár:
60.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. szeptember 11.
Gyártó: S Pleasures
A Lovers Kit egy hihetetlen csomag, amely 3 erotikus játékot, 2 erotikus kozmetikai terméket és a BDSM világának 2 elemét tartalmazza. A doboz tartalma: egy 10 rezgési funkcióval rendelkező, 8 cm hosszú, 2 cm átmérőjű mini vibrátor, egy 10 rezgésű és 10 szívó funkcióval rendelkező, 14,2 cm hosszú, 3 cm átmérőjű, a g-pont izgatására is alkalmas, csiklóizgatóval kiegészített vibrátor, egy 28 cm hosszú, 3 cm átmérőjű, 67 gr súlyú gésa golyó.  A vibrátorok újratölthetőek USB kábellel (mellékelve), és vízálló felülettel rendelkeznek, amely teljesen tökéletessé teszi őket víz alatti használatra. Budapesti szexüzletünk számodra is nyitva áll, eladóink segítőkészek, készséggel állnak rendelkezésedre és felkészültségüknek hála, a felmerülő kérdéseidre ők tudni fogják a választ. Ami a szexboltba lépéskor fogad, az a barátságos légkör.
Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Mind a három eszköz 100%-os orvosi minőségű szilikonból készült. A doboz tartalmaz egy 50 ml es vízbázisú síkosítót, egy 100 ml-es segédeszköz tisztítót, egy maszkot, 29 cm hosszal és 9 cm átmérővel, és egy cirógatót 15 cm hosszal és 8 cm átmérővel. Az erotikus játékok tisztítása: minden használat előtt és minden használat után langyos szappanos vízzel és segédeszköz tisztítóval kell lemosni! Vízbázisú síkosító javasolt. A szexeszközök és egyéb erotikus termékek között a Szerelmi készlet lila S pleasures velvet pleasure kit - purple az egyik legjobb árucikk.

Mi vagyunk a vezető budapesti szexshop, amely kiváló minőségű termékeket és információkat kínál, amelyek elősegítik a szexuális egészséget, az örömöt és az erőt. Örömmel kínálunk biztonságos szexbolt környezetet, ahol az ügyfél szexuális játékokat vásárolhat. Rendelésnél garantáljuk, hogy termékeit teljesen működőképes állapotban szállítjuk. Ha a termékei sérültek vagy hibásak, teljes visszatérítést vagy bolti jóváírást kap az eredeti vásárolt összegért. Minden felnőttet szívesen látunk, és senkit sem zárunk ki identitás vagy szexuális preferenciák alapján.

Külső raktáron Igen
Anyag Poliészter
Anyag Szilikon
Anyag Toll
Átmérő 1,6 - 2,4
Átmérő 3 - 3,4
Átmérő 8 - 10
Hossz 11 - 15
Hossz 26 - 30
Hossz 6 - 10
Speciális jellemző csiklóizgatós
Speciális jellemző g-pontos
Speciális jellemző vízálló
Szín Fekete
Szín Lila
Termék címkék: csiklóvibrátor, készlet, maszk, nőknek

Keresés