Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Korbács Sinful whip black

Ár:
7.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 31.
Gyártó: NS Toys

Adj egy szikra izgalmat a játékidődhöz. Vinilből és bőrből készült. Bűnös volt a neve megfizethető játék. Most a Sinful csak egy kicsit szexibbé tette a BDSM szexet! Az NS Novelties izgatottan mutatja be a Sinful: Black játékot. Mindenki kedvenc kollekciója mostantól lenyűgöző éjfekete kivitelben érhető el, miközben továbbra is az elvárt minőséget nyújtja. Fekete, nikkelmentes eloxált hardver, esztétikailag feltűnő dombornyomott vinil, puha, mégis tartós, folyadékjáték-barát neoprénnel bélelve. Ez a szexuálisan semleges kollekció a következőket tartalmazza: teljesen állítható csuklómandzsetta, bokabilincs, gallér és póráz gyorskioldó hardverrel, játékos vinil és bőr "soft bite" ostor, teljes méretű lapát csuklóval vagy akasztóhurokkal, kényelmes, rugalmas bekötött szemmel és állítható lélegző labdaöklendezéssel. Az ostor

  • Vinilből és bőrből készült
  • Méret: 50,8 cm 

Korbács, mely S/M szex, fetish játékok és szerepjátékok kiegészítője lehet. Ha még bizonytalan vagy, és további információkat szeretnél, akkor olvasgass, nézelődj a szexshop hírek és cikkek között, és dönts később. Itt a ideje hogy Magyarország első, 1989-ben nyílt szexboltját meglátogasd! Az Intim Center szexshop Budapest minden nap nyitva tart.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Akár egyedül, akár partnereddel vagy, a Korbács Sinful whip black csak feldobja az erotikát, legyél bevállalós ha szexről van szó. Vásárolj szexkütyüket, és lépj rá a szexualitás és erotika új ösvényére!k és szerepjátékok kiegészítője lehet. Stílusos, ultrafunkcionális változata a klasszikus bondage játékidőnek, a Sinful Whip egy erős, mintás vinil fogantyút kombinál hosszú, puha bőr farok, amely csiklandoz vagy csíp, attól függően, hogy hogyan választja korbácsolni, szerepjátékban megvernii.

Nagyszerű kezdőknek, a bűnössel könnyű manőverezni, és a vékony oldalon, lehetővé téve a könnyű irányítást - mint megemlítve, suttogó-lágy érzést vagy intenzívebb érzést inspirálhat harapni a kívánt módon. 

Külső raktáron Igen
Anyag Vinyl
Hossz 16 - 20
Szín Fekete

Keresés