Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Anális szexhez miket kapni szexshopból?

Anális szexhez miket kapni szexshopból?

Az anális szex olyan téma, amely sokak számára még mindig tabunak számít. Azonban az elmúlt években fokozott érdeklődés tapasztalható a popószex iránt, és ezáltal egyre többen fordulnak a szexuális segédeszközök, valamint a legjobb szexshopok felé a megfelelő kiegészítők beszerzése érdekében. Mik azok az anális termékek, amelyek segítségével az anális szex élvezetesebbé és biztonságosabbá tehető?

Az egyik legfontosabb és legtöbbet ajánlott termék az anális síkosító. Mivel az anális terület nem rendelkezik természetes nedvességgel, ezért feltétlenül szükség van egy jó minőségű síkosító használatára. Az anális síkosítók általában sűrűbb textúrával rendelkeznek, és hosszabb hatásúak, így biztosítják a kényelmet és a sima behatolást.

Az anális élvezetek rejtett kincsei. milyen termékeket találhatsz a szexshopban a tökéletes analis szexélményhez. Fedezd fel az anális örömszerek világát,  ajánlott termékek és kiegészítők a szexshop kínálatából az anális szexkedvelőknek. Anális szex. a szexshopok legizgalmasabb kiegészítői és játékai a teljes kielégülésért. 
A következő hasznos eszköz az anális tágító, amely segít fokozatosan és biztonságosan megnövelni az anális nyílás méretét. Az anális tágítók több méretben kaphatóak, így lehetőséget adnak a fokozatos kibővítésre és az egyéni kényelemre. Fontos megjegyezni, hogy az anális tágítókat mindig síkosítóval kell használni, és lassan, óvatosan kell bevezetni őket.

A biztonság az anális szex során is kiemelten fontos, ezért az anális higiénia termékeket sem szabad figyelmen kívül hagyni. Az anális zuhanyfejek, illetve a végbél öblítők lehetővé teszik a tiszta és higiénikus körülmények között történő anális stimulációt. Az ilyen típusú termékek segítségével megelőzhetők az esetleges fertőzések és kellemetlen szagok.

Az anális szexhez kapcsolódó további termékek közé tartoznak az anális dildók és anális kúpok. Az anális dildók különböző formákkal és méretekkel kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Az anális kúpok pedig fokozatosan növelik az anális stimulációt, és lehetővé teszik az intenzitás szabályozását. Az anális szexhez kapcsolódó termékek között említhetjük még az anális izgatókat és vibrátorokat is. Ezek a termékek extra stimulációt nyújtanak az anális területen, és fokozhatják az orgazmus intenzitását.

Meg kell jegyezni, hogy az anális szex mindig legyen önkéntes és partnerrel egyeztetett tevékenység, és mindenképpen fontos az óvatosság és a tisztelet a másik iránt. A megfelelő termékek használata és a kényelem biztosítása mindenképpen elősegítheti az élvezetes és biztonságos anális szexuális élményt.

A szexshopokban széles választékban találhatók az anális szexhez kapcsolódó termékek. Fontos azonban, hogy minőségi termékeket válasszunk, és mindig olvassuk el a használati útmutatókat. Ne felejtsük el, hogy a kényelem és a biztonság mindig az elsődleges szempontok az anális szex során.

Análisan hogyan kényeztessem magam, vagy a párom?

Anális kényeztetés egy olyan téma, amely sokak számára még mindig tabunak számít. Azonban, ha nyitottan és biztonságosan felfedezzük ezt a területet, valóban fantasztikus és élvezetes élményekkel gazdagodhatunk. Az anális kényeztetés nem csak azokat a területeket érinti, amelyeket először gondolnánk, hanem egy teljes testi és érzelmileg intenzív tapasztalatot is nyújthat.

Az anális kényeztetés előtt nagyon fontos a biztonság és a higiénia. Használj mindig síkosítót, hogy könnyedén be tudj hatolni és elkerüld a fájdalmat vagy kellemetlenséget. A síkosító segít megkönnyíteni a behatolást, és a legtöbb esetben élvezetesebbé teszi az élményt. Ügyelj arra is, hogy a köröm rövid legyen, hogy elkerüld a sérüléseket.

  • Gyakran felmerül a kérdés, hogy mit kell tenni, ha nincs kenés? A kenés a nő izgalmának jele. Ha egy nő nem ébred fel, és ha nincs idő az előjátékra, akkor ilyen pillanatokra jó, ha kéznél van kenőanyag. A vízbázisú síkosítók nagyszerűek - a vízbázisú síkosítók könnyen felszívódnak és felszívódnak a bőrön. Ritkán okoznak irritációt,a vízbázisú kenet a legsokoldalúbb, mert hüvelyi, orális vagy anális közösülésre használható, bármilyen szexuális játékkal használható. A kenőanyagok különféle ízekben kaphatók, így ha azt tervezi, hogy az orális szexet a klasszikus szexszel váltogatja, akkor nem kell zuhanyoznia. Sima csúszást biztosítanak, jól utánozzák a természetes kenést, és megakadályozzák a mikrorepedéseket az anális szex során, ami ha előfordul, fertőzéshez vezethet.

Az anális kényeztetés egyéni preferenciák alapján változhat. Sok ember számára az anális kényeztetés a közösülés vagy más szexuális tevékenységek kiegészítését jelenti, másoknak pedig kizárólag az anális stimuláció okoz élvezetet. Mindenki más, így fontos megtalálni a számodra legmegfelelőbb módszereket és technikákat. Azzal kezdheted, hogy felfedezed a saját testeden a kellemes érzéseket. Keresd meg azokat a területeket, amelyek érzékenyek az érintésre. Körkörös mozdulatokkal, finom simogatással vagy enyhe nyomással kényeztesd magad. Figyeld meg, milyen reakciókat váltanak ki ezek az érzések.

Ezután fokozatosan haladj a fenék területének felfedezésével. Kezdd el az anus környékének simogatásával, majd finoman nyomd az ujjadat az ajtón, hogy megérzésed legyen, milyen érzés kelti benned. Ha kényelmesen érzed magad, előjöhet a síkosító. Használd a síkosítót az ujjadra és finoman masszírozd a nyílás körül. Fokozatosan, kis mozdulatokkal haladj az ánuszba. Amikor kényelmes vagy az ujjaddal, kipróbálhatsz anális játékszereket is. Ezek a játékszerek különböző méretűek és formájúak lehetnek, így mindenki megtalálhatja azt, ami a legmegfelelőbb számára. A játékszer használatakor mindig ügyelj a síkosító használatára, és figyelj a test jelzéseire. Ha bármilyen kellemetlenséget vagy fájdalmat érzel, hagyd abba az aktivitást.

Az anális kényeztetés egy olyan terület, amelyet sokan titkolnak vagy szégyellnek. Azonban, ha nyitottak vagyunk az új tapasztalatokra és a testünk reakcióinak megfigyelésére, fantasztikus élményeket élhetünk át. Figyelj a tested jelzéseire, ismerd meg a határaidat, és legyél nyitott az új lehetőségekre. Az anális kényeztetés egy intenzív, személyes és kényeztető élmény lehet, amely új dimenziókat nyithat meg a szexuális életedben.

Anális szexjátékokat hogyan használjuk?

Az anális szexjátékok használata egy olyan téma, amelyet sokan talán szégyellik megvitatni vagy kutatni. Azonban fontos megértenünk, hogy a szexuális élvezet és a kielégülés nem korlátozódik a hagyományos nemi aktusra, és az anális terület különleges forrása lehet az örömnek és az intimitásnak. Tehát ha érdekelnek az anális szexjátékok és szeretnél többet megtudni róluk, olvass tovább!

Először is, mielőtt elkezdenénk beszélni a konkrét játékokról, fontos megérteni az anális terület anatómiáját és az ott tapasztalható érzékenységet. Az ánuszban egy sor idegvégződés található, amelyek rendkívül érzékenyek lehetnek a megfelelő ingerlésre. Az anális szexjátékok célja az, hogy tovább fokozzák ezt az érzékenységet és növeljék az élvezetet.

Az anális szexjátékok közé tartoznak például a anális dildók, anális gyöngyök, anális dugók és anális vibrátorok. Ezek a játékszerek különböző méretűek és formájúak lehetnek, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelőt. Az anális dildók hosszabbak és vastagabbak lehetnek, míg az anális gyöngyök kisebb méretű és egymással összekapcsolt golyók. Az anális dugók kisebb méretűek és az anusban rögzítve tartják magukat, míg az anális vibrátorok rezgő funkcióval rendelkeznek.

Fontos, hogy megfelelő óvatossággal és alapos előkészítéssel használjuk ezeket a játékokat. Először is, mindig használjunk síkosítót, hogy megakadályozzuk a sérüléseket és kellemetlen érzéseket. Az anális terület nem termel elegendő nedvességet, ezért a síkosító az egyik legfontosabb kellék az anális szexjátékok használata során. A vízbázisú síkosítók a legjobbak, mivel nem károsítják a játékokat.

Másodszor, mindig figyeljünk az előjátékra és a fokozatos bővítésre. Az anális terület behatolása fokozott óvatosságot és türelmet igényel. Kezdjük lassan és finoman, és csak akkor növeljük a méretet vagy a sebességet, ha kényelmesek vagyunk vele. A fokozatos bővítés segít az izmoknak és a testnek alkalmazkodni az új érzésekhez.

Mindig legyünk kommunikatívak és kifejezzük a vágyainkat és határainkat a partnerünknek. Az anális szexjátékokat csak akkor használjuk, ha mindkét fél kényelmes vele, és egyértelmű az egyetértés. Megértésre és tiszteletre van szükség mindkét fél részéről, hogy a szexuális élmény pozitív és örömteli legyen.

Az anális szexjátékok használata lehetőséget ad a felfedezésre és az új érzések felfedezésére. Fontos azonban az óvatosság és a tisztelet, hogy a szexuális élmény mindkét fél számára kielégítő legyen. Ne feledjük, hogy a legfontosabb a nyitottság és a kommunikáció a párkapcsolatban, hogy mindenkinek kellemes és biztonságos legyen az anális szexjátékok használata.

Első anális szex, melyik szexuális játékot használjuk?

Az anális szórakozást olyan párok választják, akik szeretik az izgalmat és a szokatlan érzéseket. A végbélnyílás simogatása felemelheti az embert a szexuális élvezet csúcsára, mind a férfiak, mind a nők számára. Az anális szex első tapasztalata azonban negatív lehet, különösen, ha a partnerek sietnek, aggódnak, és nem használnak speciális szexuális játékokat.

Hol kezdje az első anális szexet?
A legfontosabb dolog, amit emlékezni kell, hogy nem szabad az izgatott pénisz éles merülésével kezdeni egy felkészületlen végbélnyílásba. Először is, a végbélnyílást óvatosan és fokozatosan ki kell szélesíteni. Ehhez szüksége lesz egy vastag konzisztenciájú intim kenőanyagra és egy szexbolt speciális eszközeire.
- Anális kenőanyagok
Vízbázisú kenőanyagok
- Kombinált kenőanyagok
- Szilikon alapú kenőanyagok

Ideális lehetőség azok számára, akik éppen most kezdtek búvárkodni az anális szórakozás világába. A kúp alakú, simított felületű szexuális játék tökéletes a végbélnyílás finoman kiszélesítéséhez. A modell nem lehet sem túl széles, sem túl hosszú. Ideális esetben különböző méretű készletet kell vásárolnia. A terméket óvatosan behelyezik a végbélnyílásba közvetlenül az anális szex előtt (természetesen, mielőtt a péniszt a lyukba merítené, a dugót el kell távolítani). A szexuális játék gyengéden nyújtja a végbélnyílás izmait, és lehetővé teszi a nő (vagy férfi) számára, hogy hozzászokjon a belső teljesség új érzéséhez. A dugót néhány percig a testben kell hagyni, majd az ezt követő anális szex biztosan nem okoz kellemetlenséget.

Érdemes különös figyelmet fordítani a rezgésre. Ilyen szexuális játékokkal valódi orgazmust lehet tapasztalni az anális stimulációból. Az orgazmus garantálásához egyszerre két szexuális játékot kell használnia - például egy és egy csiklóhullám-stimulátort vagy egy pillangó rögzítést.

Anális stimulátor
Ez egy komolyabb eszköz a végbélnyílás befolyásolására. Az ilyen stimulánsokat úgy tervezték, hogy kényelmesen szimulálják az anális szexet. Tökéletes mindkét pár szexuális szórakozásához és egyéni maszturbációhoz. Leggyakrabban megjelenésükben hasonlítanak egy férfi reproduktív szervre. De vannak olyan modellek, amelyek még távolról sem hasonlítanak a szexuális játékokra.
Anális stimulátort kell használni, ha még mindig fél a teljes értékű anális szextől. Az aktív partner teljes mértékben ellenőrizheti az anális stimuláció folyamatát - figyelemmel kíséri a behatolás mélységét és a súrlódás ritmusát. A szokásos intimitással ezt nehezebb megtenni, mivel a növekvő izgalom megnehezíti az ilyen árnyalatokra való összpontosítást.

Anális golyók és anális karácsonyfák
A stílusos szexuális játékok segítenek megszokni az ismeretlen érzéseket az anális területen. A golyókat rugalmas lánc köti össze. Egyenként merülnek fel a végbélnyílásba, majd ugyanúgy húzzák vissza. Ez kellemes, és intenzív szexuális izgalomhoz vezethet. A kezdőknek kis golyókat kell választaniuk.
Az anális halszálka is linkekből áll, csak a vonóhorog már nem rugalmas. Nagyon kényelmes a halszálkát egy keskeny lyukba helyezni, és ugyanolyan kényelmesen kihúzni belőle. Lassan és óvatosan merítse a szexuális játékot a végbélnyílásba, hogy megszüntesse a kellemetlen érzést. Az intim karácsonyfa használata előtt tanácsos tisztító beöntést végezni, mivel a termék elég mélyen süllyed a végbélnyílásba.

Prosztata masszírozó és pántos
Ezek az erősebb nem lehetőségei. A férfiak is képesek élénk érzéseket kapni az anális stimulációból. Sőt, a férfiaknak prosztata van, amelyre nehezedő nyomás szexuális élvezetet okoz. Ha a partnerek azt akarják, hogy egy nő aktív szerepet vállaljon az anális szexben, akkor hevedert kell használniuk. De mielőtt kipróbálná a szexet pánttal, érdemes prosztata masszírozót használni.

A heveder egy mesterséges fallosz, amely egy nő testéhez van rögzítve, amely után egy nő análisan beléphet egy férfiba. A prosztata masszírozó egy kis rezgő eszköz, amely kifejezetten a prosztata mirigyére hat. Egy ilyen masszírozó segít az embernek megérteni, milyen kellemes lehet az anális stimuláció.
- Anális dugó
- Rezgésmentes anális láncok és gyöngyök
- Orvosi prosztata masszírozók
- Anális játékkészletek rezgéssel
Anális láncok és gyöngyök
Felcsatolható dildók szíjon

Mik legyenek a szexuális játékok az első anális szexhez?
Annak érdekében, hogy az anális szórakozás első élménye csak pozitív érzelmeket hozzon, legfeljebb 3 cm átmérőjű szexuális játékokat kell választania. A kezdőknek puha és rugalmas anyagokból készült anális játékokkal kell kezdeniük. A szilikon nagyszerű lehetőség. Az anyag rugalmas, finom és kellemes tapintású. Amikor az anális szex szokásossá válik, továbbléphet a nehezebb lehetőségekre - fém- vagy üvegtermékekre.

Minden szexuális játékszernek, függetlenül azok céljától, kiváló minőségűnek és biztonságosnak kell lennie. Ezért az intim termékeket csak megbízható és megbízható üzletekből szabad megvásárolni. Kiváló minőségű szexuális játékkal nem kell félnie az egészségétől, és nagyon hosszú ideig szolgál problémák és meghibásodások nélkül.

A legjobb análszex játékok az Intim Centerben kaphatók

Az anális játékok egy speciális típusú szexuális játékszer, amelyet a végbélnyílásba való beillesztésre terveztek. Mivel az anális szex nagyon kényes tevékenység, a játékok kezdőknek és az anális örömök tapasztalt szerelmeseinek egyaránt szólhatnak. Mivel a végbélnyílás falai rendkívül érzékenyek, nem ajánlott más tárgyakat használni az anális stimulációhoz, amelyek nem közvetlenül erre szolgálnak. Bár az anális játékoknak megvannak a maguk jellemzői és célja, szinte mindegyikük célja további erős izgalom elérése, ami élénk érzelmi orgazmushoz vezet.

Az anális játékok különböző formájúak, méretűek, színek, anyagok lehetnek, és különféle felhasználásúak lehetnek, aktív és passzív szerepet töltenek be, azaz másodlagos szerepet töltenek be, támogatva és izgalmat adva a fő szórakozás, például a rabság során.

Nagyon sokféle anális játék létezik. Ezek dugókra, strasszokra, falloszokra, láncokra, prosztata stimulátorokra vannak osztva, vibrátorokkal felszerelve vagy anélkül. Intim üzletünkben különféle anális játékok és síkosítók széles választékát kínálja számukra.

Az anális játékok legnépszerűbb típusai: az anális strasszok, anális golyók, prosztata masszírozók, anális tágítók és. Mindegyikük anális stimulánsok szerepét tölti be, és változatosságuk lehetővé teszi, hogy minden ízléshez válasszon egy játékot, mind a férfiak, mind a nők számára.

Análkúp, butt-plug - Ezek a játékok egy kúp alakú tárgy, amelyet a végbélnyílásba helyeznek, miközben kibővítik, és ezzel egyidejűleg szűkítik a hüvelyt. Leggyakrabban előre mozognak, ellazítják a végbélnyílás izmait az anális szex során a kényelmesebb behatolás érdekében, vagy szűkítik a hüvelyt, ami lehetővé teszi, hogy a hüvelyi szex során szorosabban körbetekerje a férfi péniszt. Szintén nagyon népszerűvé váltak pénisz formájában. Ezek különböznek méretüktől és felületüktől a könnyebb behatolás érdekében.

Anális strasszok - Az egyik fajtája. Főleg kiváló minőségű fémből készülnek, ami lehetővé teszi a végbélnyílás stimulálásának kiegészítését különböző hőmérsékletekkel. Melegítheti vagy lehűtheti a játékot, ami kétségtelenül kiegészíti az érzések palettáját. Ezek a dugók esztétikai dekorációként is szolgálnak a szexhez. Egy ilyen parafa alján világos és színes strassz található. Bármilyen formájú lehet, kerek és domború, szív vagy virág alakú.

Anális golyók - Gyakran használják a maximális szexuális izgalom elérésére és a végbélnyílás erogén zónáinak stimulálására a nemi közösülés során. Használhatók külön-külön, azaz a szex előtt vagy után, valamint a szex alatt, a partnerek szexuális preferenciáitól függően.

Prosztata masszírozók - Ez a fajta stimuláns a férfiak körében a legkeresettebb. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a folyamat során kapott szexuális öröm és izgalom mellett a masszázs lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a prosztata mirigy által okozott erekciós problémákkal, és az életkorú férfiaknál fordul elő.

Felfújható dugók és anális tágítók - Az anális dilatátorok olyan tágulási mechanizmussal vannak felszerelve, és gyakran vibrátorokkal egészülnek ki. Ezeket a végbélnyílás falainak edzésére használják, és rendszeres használat esetén lehetővé teszik, hogy megszabaduljon a fájdalomtól az anális szex során.

Anális karácsonyfák és gyöngyök - merev alapon készülnek, és golyók összekapcsolása. Ezeket az anális terület további stimulációjaként használják szex közben vagy előtt, és gyakran belső vagy külső vezérlésű vibrátorokkal vannak felszerelve. Előnyük az, hogy a gyöngyöket kényelmes helyzetben rögzíthetik. A formák sokfélesége meghökkentheti a képzeletet, így például az anális halszálka különleges helyet foglal el.

Bármi legyen is az anális játék alakja és mérete, használat előtt ajánlott megismerkedni a használat technikájával. Nem lesz felesleges megvizsgálni a játékot, és győződjön meg róla, hogy sima, és nem károsítja a végbélnyílás falát. A játék első használata előtt fertőtlenítőszerrel kell kezelni, további óvintézkedés lehet óvszer, ha megfelelően illeszkedik.

Az anális kenőanyagok használata a behatolást a lehető legfájdalommentesebbé és könnyebbé teszi, valamint elkerüli a lehetséges sérüléseket. Nem ajánlott kenőanyagként improvizált eszközöket, például vazelint, kenőcsöt és másokat használni, mivel ezek károsíthatják a játék anyagát. Anális játék használatakor fontos meggyőződni arról, hogy az egyik vége mindig kívül van, hogy elkerülje az eltávolításhoz szükséges orvosi beavatkozást. Az anális játékokat nem szabad hüvelyi stimulációra használni. Ez fertőzéshez vezethet. Használat után szappannal és vízzel vagy speciális játéktisztítóval kell kezelni.

Különböző anyagokat használnak anális játékok készítéséhez, amelyek lágyak és reálisak. A fő anyagok a következők:
- PVC (polivinil-klorid);
- Latex;
- TPR (hőre lágyuló gumi);
- TPE (hőre lágyuló elasztomer);
- Szilikon;
- ABS műanyag;
- Fém;
- Üveg.

A játékokat szőrmével (anális farok) és egyéb díszítésekkel is díszíthetjük. Az anális játék anyagának megválasztását az anális szórakozás résztvevőinek céljai és személyes preferenciái határozzák meg.

Keresés