Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan használjuk a szexuális játékokat a páros szexben?

Hogyan használjuk a szexuális játékokat a páros szexben?

Hogyan adhat egy nő rezgő tárgyakat a partnerével való intim életéhez, hogy kellemesebb érzéseket tapasztaljon? Ez különböző módon történhet, mindez a választott stimulánstól függ. De egy ilyen társítás lehetséges, és valóban sok kellemes érzést ad. A szexuális játékipar egyre nagyobb teret nyer, és nem mutatja a megállás jeleit. Ez azt jelenti, hogy sok jó gyártó van: megbízható, jó hírnévvel rendelkezők, újonnan érkezők a piacon,

Nem próbálhatunk ténylegesen szexuális játékot egy szexboltban - csak megfoghatjuk működés közben -, ezért a termék tájékoztatóra és sex shop blog leírásokra kell támaszkodni. És az emberek szeretik a különböző dolgokat a szexben, testrészeik a maguk módján reagálnak a stimulációra. Ezért előfordulhat, hogy a készülék nem illeszkedik. Ez nem jelenti azt, hogy bármi baj lenne vele vagy az illetővel. Például a klitorális vákuum stimulátorok általában jó értékeléssel rendelkeznek. A modelltől és a márkától függően azonban különböző erősségű területeket érintenek. Egy erősebb akár kényelmetlenséget is okozhat, különösen a nagy érzékenységű felhasználóknál. És a kevésbé erős nincs hatással a stimulációra alacsony fogékonysággal rendelkező emberekre.
Tehát, ha az első kísérletek nem hoznak örömöt, ne rohanjon búcsút mondani a szexuális játékok használatának ötletéről.

Melyik vibrátor képes használni egy férfival? Hogyan kombinálsz egy férfit és egy vibrátort?

A páros szexben a nőnek leggyakrabban nincs csiklóstimulációja. Nem minden pozíció teszi lehetővé, hogy simogassa ezt a testterületet, de az izgalom és az orgazmus attól függ. Ezért jobb, ha intim eszközöket választ a csikló számára, és egy férfival együtt használja őket. Vagy válasszon az Intim Center szexshopból kifejezetten párok számára tervezett szexuális tárgyakat, ezek is megfelelő élményt nyújtanak.

Vibrátor két fő részére. A testek közé helyezve csiklómasszázst és G-pontot ad a nőnek. Nem korlátozza a mozgást, alkalmazkodik a test alakjához. A legjobb modelleket távirányítóról vagy okostelefonról lehet vezérelni. Tökéletes játék egy párnak, amelyet mindketten biztosan szeretni fognak.

Mini vibrátor. Könnyen illeszkedik a tenyerébe. Legfeljebb 12 cm méretű, bármilyen erogén zónára alkalmazható, de a legkényelmesebb a csikló számára. Lehetővé teszi, hogy kísérletezzen a herezacskó, a pénisz, a perineum és a mellbimbók mentén. Vizuálisan ártalmatlannak tűnik, ritkán hasonlít a nemi szervekre, gyakrabban ártalmatlan tárgyakra. Ez a legkényelmesebb elem a gyermekes párok számára. Nem vonzza a figyelmet.

Masszírozó. Gyakran elég nagy, de alkalmas a test bármely részének masszírozására. Ideális az izmok pihenésére egy kemény nap vagy edzés után, majd az ágyban alkalmazva. Csak külső simogatáshoz. De ha speciális fúvókát vásárol, a merítés lehetővé válik. Örömet okoz mind a nőknek, mind a férfiaknak.

Hullám stimulátor. A játék csak nőknek szól. A levegő speciális rezgései gyors klitorális orgazmust okoznak. De szex közben a készüléket megfelelő szögben kell tartania a testén. Ezt nem lehet minden pózban megvalósítani. Másrészt viszont a használat jelentősen növeli az orgazmus esélyét.
Bármely motorral ellátott játék párban használható. A fent leírtak kényelmesebbek, de nem csak ezek közül választhat.

Hogyan kell használni a vibrátort párban?
A szexuális játékok az intimitás két szakaszában használhatók. Előjáték közben. A partner felkeltése, az intimitás iránti égetőbb vágy felkeltése benne. Párok szex közben. A nemi szervek további stimulálására az orgazmus gyorsabbá tétele érdekében.
Az alkalmazás minden szakaszban kellemes a maga módján. És maga a hölgy vagy egy partner vezérelheti a játékot, válthat üzemmódokat és sebességeket. Az oszcillációk intenzitásának megváltoztatásával beállítható az öröm csúcsához közeledő idő.

Hogyan kell használni a vibrátort misszionárius helyzetben?
Olyan helyzetben, amikor egy nő a hátán fekszik, bármilyen szexuális játék használata egyszerű. A párvibrátort egyszerűen a nő perineumába helyezik, nem kell tartani. Más szexuális játékokat a tenyerével kell rögzíteni. De ez nem akadályozza meg az embert a mozgásban. Leggyakrabban a játékot egyszerűen a csiklóra helyezik, és nem mozgatják. A pénisz mobilitása a hüvelyben elegendő az örömszerzéshez. De a rendszerváltás nem felesleges.

Hogyan használjunk vibrátort lovagló pózban?
Amikor a nő a tetején van, csak egy szexuális játékot tesz a férfi tetejére. És ennek során a stimulátor megérinti a csiklót. Előre mozogva megközelíti a játékot, majd eltávolodik. És ez érdekes. A masszírozó ideális a megvalósításhoz. A mini vibrátor mozgatható. Néha segítenie kell egy kis tárgyat a kezével. De ezt egy emberre lehet bízni.

Hogy kell használni a vibrátort térd-könyök helyzetben?
A dogiában egy stílusvibrátor is hasznos lesz. De a lányon múlik, hogy megfogja-e. Ugyanakkor nem két kézre támaszkodhat, hanem csak egyre, a stabilitás elveszik. Ahhoz, hogy kényelmes legyen, meg kell találnia a megfelelő hajlítást a hátán. Ha élvezni szeretné, és nem próbálja meg tartani a játékot, akkor válasszon egy vibrátort egy pár számára. Ebben a helyzetben nem esik ki, hanem önmagához ragaszkodik. Más modelleket valahogy el kell helyezni, ami nem mindig kényelmes.

Hogyan kell alkalmazni az oldalsó pózban a vibrátort?
A legkényelmesebb helyzet a szexuális játék használatához. A lány lábai közé helyezhető. A csípő fogja tartani. Ugyanakkor a tenyér szabadon marad. A vibrátor és a szexben lévő férfi kompatibilis. És ez a fajta partnerség maximális örömet okoz egy nőnek. Ugyanakkor a játékok nagyon különbözőek lehetnek, és az érzések eltérőek lesznek, ami nagyon érdekes.


5 módszer a pár vibrátor használatára

A legtöbb pár vibrátort úgy tervezték, hogy további stimulációt biztosítson mindkét partner számára szex közben. De az alkalmazási kör sokkal szélesebb. A két játék lehetővé teszi, hogy sok különböző intim szakértőt valósítson meg. A gyakorlatban kiderül, hogy ez egy univerzális játék a különböző kísérletekhez.

Hogyan néz ki egy pár vibrátora?
Leggyakrabban a két modell úgy néz ki, mint az V betű. Ívelt test egy vagy két motorral. Az egyik a nő csiklóján helyezkedik el, a másik a hüvely belső falán lévő G-pontot masszírozza. Ugyanakkor a játék nem zavarja a hüvelyi érintkezést. Egy ember bemehet, korlátozás nélkül mozoghat. És kellemes ingadozásokat is érezni fog. De a vibrátor klasszikus alakja nem az egyetlen. És a párok nagyon gyakran használnak más modelleket is:

Erekciós gyűrű rezgéssel. A férfi péniszének alján található. A motorral ellátott kiemelkedést a női csikló simogatására tervezték. Bizonyos pozíciókban további stimulációt érez, és gyorsabban éri el az orgazmust.

Szex masszírozó. Külső erogén zónák simogatására tervezték. Használható a mellbimbók, a has, a combok, a csikló és a herezacskó megérintésére. A nő vagy férfi nemi szervei közelében történő elhelyezés izgalmi rohanást okoz. És minél nagyobb a sebesség, annál izgalmasabb a játék.

Mini vibrátor. Külső befolyásra is tervezték, de a készülék mérete kicsi. Elfér a tenyerében, ideális utazáshoz. Nem okoz féltékenységet a partnerben, miközben nem kevesebb, mint a nagy játékok.

Minden pár játék mindkettőt izgatja?
Igen, allkalmasak különböző erogén zónák befolyásolására. Hogyan használhatók az eszközök?

1. Maszturbációhoz
A párok vibrátorát önmagában is használhatja. A rezgés alkalmas az orgazmus elérésére partner nélkül. Segít enyhíteni a feszültséget és megtapasztalni az orgazmust. A szexuális eszközzel végzett maszturbáció nagyon szórakoztató, néha egymás után többször is megtapasztalhatja az öröm csúcsát. Egy nő számára egyszerűen helyezze a vibrátort a csiklóra, és az üzemmódok megváltoztatásával érje el a csúcsot. Vagy helyezze be a játékot, ha a forma lehetővé teszi, és élvezze a mozdulatokat. Egy férfi számára helyezzen stimulátort a herezacskó területére, és használja a kezét vagy más szexuális játékot a pénisz stimulálására.

2. Távoli játékhoz
A virtuális szex vibrátorokkal érhető el, amelyek szinkronizálódnak az okostelefonok alkalmazásaival. Az ilyen dolgok távolról irányíthatók, és az irányítás a világ bármely pontjáról átadható egy személynek. Ugyanakkor csatlakoztathat egy kamerát, hogy érdekesebbé tegye. Távoli játékokban vehet részt szeretteivel, ha a pár távol van. Vagy idegenekkel, ami szintén izgalmas lehet.

3. Viseléshez
Ha a játék távirányítóval rendelkezik, bárhol használhatja, nem csak az ágyban. Egy kis tárgyat könnyű elrejteni a női bugyiban, és bármikor bekapcsolhatja a játékot. És nagyon izgalmas lesz. Ez a rezgő bugyi analógja, amely bármilyen fehérneműből és vibrátorból van rendezve. A készüléket maga a nő vagy egy partner vezérelheti. Ugyanakkor mások nem fognak semmit kitalálni, mert az eszközök szinte csendben működnek. Egy ilyen objektummal akár munkába is mehet, és szórakozhat, ha unatkozik.

4. A kettős behatoláshoz
A V-alakú játékok segítenek a kettős behatolás érzésében. A vibrátort a csiklóra és a hüvelyre helyezik, és a férfi behatol a végbélnyílásba. Természetesen a játék kicsi, ezért nem számíthat a maximális teljesítés érzésére, de az élmény továbbra is nagyon élénk lesz. Ilyen érintkezés esetén az ember nem fogja tisztán érezni a rezgést, csak a bélfalon keresztül. De egy nő sokkal kellemesebb érzelmeket fog tapasztalni.

5. V alakban szokatlan
A V-alakú játék kiegészítheti az orális simogatásokat. Ez az, amit meg lehet tenni az eszközzel. A játék a herezacskó közelében található, és rezgései fokozzák az érzéseket. Ugyanakkor a nő magát a péniszt simogatja a szájával, és kezével megváltoztathatja a rezgés sebességét, vagy kissé mozgathatja a vibrátort. Annak érdekében, hogy kényelmesebb legyen, hogy kellemes csúszás legyen a testen, érdemes egy kis kenőanyagot hozzáadni a készülékhez. Ideális egy finom kenőanyag használata, hogy ne okozzon negatív érzéseket, amikor a szájba kerül. A páros vibrátor sokoldalú szexuális játékszer. Sok kellemes kísérletet végezhet vele. És különböző pózokban is használhatja. A modern modellek jól hajlanak, alkalmazkodnak a test alakjához. Használatuk pedig minden pár számára ajánlott!

Mikor kell megmutatni a szexuális játékokat egy új partnernek?

Egy új emberrel könnyű és kényelmes lehet az életben és a szexben, de néhány lédús kérdés még mindig felmerül. Hogyan mutatsz neki szexuális játékszerek gyűjteményét? Hogyan ne ijesszen meg egy személyt, és ne rontsa el a kapcsolatot azzal, hogy megmutatja örömkészletét?

Partner felkészítése
Természetesen a nemi tulajdonságok bemutatása ideális, ha a pár már szexelt. Ez sok nehéz kérdést eltávolít. Ha az intim határokat átlépik, könnyebb megvitatni a szexuális témákat. Ha a partner, akivel csak szexelni szeretne, véletlenül otthon látott játékokat, akkor nem mindig erre kell összpontosítania. Ha nem kérdez, nem kell beszélned.

Mielőtt bármilyen szexuális tárgyat bemutatna, meg kell találnia a személy hozzáállását az ilyen dolgokhoz. Csak beszélje meg, hogy nem bánná-e, ha további kiegészítőket használna. A reakció meghatározza, hogyan lehet "megismerni" kedvesét a gyűjteményével. Különböző reakciók vannak, a leggyakoribbak:

Érdekes, én mind az ilyesmi híve vagyok. A pozitív hozzáállás és az ilyen dolgokkal kapcsolatos tapasztalatok segítenek. Egy ilyen személyt meg lehet hívni, hogy együtt nézzék meg, mi érdekes ebben a dobozban. És az arzenál tanulmányozása szórakoztató lesz, majd könnyű lesz továbblépni a kísérletekre.

Nem vagyok biztos benne, hogy szükséges-e. A kétségeket el kell oszlatni, és ehhez érdemes megmutatni egy szexuális játékot. Valami ártalmatlannak és kicsinek kell lennie, mint egy rezgő golyó. És érdemes megmutatni a demonstráció folyamatában, hogy nem veszélyes, hogy érdekes vele. Szavakkal fontos elmondani, hogy egy játék soha nem helyettesíti a partnert. A többi tartozékot fokozatosan, és nem egyszerre kell kivenni.

Még soha nem volt, nem állok készen arra, hogy megpróbáljam. Félelem a szokatlantól. És jobb, ha a beszélgetés után nem kap ki valamit. Időbe telik, amíg egy személy eljut az első tapasztalathoz. Beszélj arról, hogy milyen szórakoztató, mutass olyan videókat vagy cikkeket, amelyek szerint a további elemek használata a norma. Néhány napig vagy hónapig tart meggyőzni. Ha kivesz egy tartozékkészletet, elutasítást okozhat.

Kategorikusan ellenzem. A negatív helyzet a legnehezebb, nem könnyű megváltoztatni az ember véleményét. Jobb, ha nem mutatunk vagy mondunk semmit, hanem trükköt keresünk. Hagyja, hogy egy barátja komikus ajándékot adjon minden ünnepre - egy kis játékot vagy masszírozót. És csak egy ilyen dolog véletlen megjelenése lehetővé teszi, hogy megváltoztassa a hozzáállást. De a gyűjtemény bármely szakaszban történő bemutatása mindent tönkretehet. Jobb, ha mindent újra megvásárol, fokozatosan megszerezve a megfelelő készletet. De ez évekbe telhet.

Természetesen a pontos viselkedésnek a kommunikációtól, a partner személyiségétől kell függenie. A megközelítés mindenki számára egyéni, de az alapvető ajánlások segítenek.

Mit ne tegyünk egy új kapcsolatban?
Különböző dolgok lehetnek egy szexuális játékgyűjteményben. És a falloszok, hevederek, maszturbátorok bemutatása féltékenységet okozhat. A demonstráció akkor lehetséges, ha egy személy hűséges és készen áll rá, de szavakkal tisztázni kell a hozzáállást. És néha jobb, ha valami semlegessel kezdjük, nem pedig hatalmas.

Előfordulhat, hogy egyes játékok nem alkalmasak párra. És az indoklás az, hogy egy volt partnerrel használták őket. És ez a tény néha jobban megijeszt, mint az ilyen tárgyak jelenléte. Ezért érdemes gondosan kiválasztani azokat a dolgokat, amelyek nem kapcsolódnak a múltbeli tapasztalatokhoz, és csak új kapcsolatba viszik őket.

Nem kell hallgatni. Ha a bemutató után a partner visszavonul önmagába, ha valami megváltozott, fontos, hogy ne hallgasson, hanem beszéljen. A szexuális tárgyak különböző reakciókat okozhatnak. A nyakörvek, szájfeszítők és ostorok jelenléte megfélemlítő lehet. Az a felismerés, hogy az életben maszturbáció van, egyesek számára sokkoló. És érdemes beszélni róla, hogy világossá tegyük, mi történik.

A szexuális játékok bemutatása meglehetősen kényes pillanat. És lehetetlen teljesen megjósolni partnere reakcióját. De el kell mondani és meg kell mutatni, mert ha egy-két év együttélés után egy ilyen tulajdonságokkal rendelkező dobozba botlik, akkor sokkal több kérdés merül fel, és a következmények rosszabbak lehetnek. Ezért vagy mindent fel kell fednie a preferenciákról, vagy el kell dobnia a készletet, hogy a jövőben ne váljon konfliktus okává.


Hogyan kezdjünk beszélgetést a szexuális játékokról, ha partnere ellenzi?

Nem könnyű nyílt párbeszédet folytatni arról, hogy mi hiányzik a szexből. Sokak számára még nehezebb beszélni a szexuális játékok használatáról. A pszichológusok úgy vélik, hogy a félelmek és a félénkség ellenére még mindig beszélni kell róla.

A szakértői tanácsok segítenek beszélni a szexuális játékok használatának vágyáról anélkül, hogy akaratlan kritikával vagy összehasonlítással megsértenék partnerét. A galériában nézd meg azokat a sztárokat, akik megosztják intim életük részleteit:

Hangsúlyozza a vágyat, hogy valami újat tapasztaljon meg partnerével! A külső önbizalom ellenére sokan tisztelik az úgynevezett szexuális képüket. A játék használatára vonatkozó ajánlatot néhány ember ellenségesen fogadhatja. "Ó, nem vagyok elég neked!" a legerőszakosabb veszekedések kezdete a szexológus szerint.

A beszélgetés során hangsúlyozni kell, hogy javaslatát nem az elégedetlenség okozza, hanem kizárólag a vágy, hogy valami újat tapasztaljon. És ami a legfontosabb, a vágy, hogy ezt az új dolgot csak egy partnerrel együtt tapasztalja meg.

Nem próbálja helyettesíteni partnerét szilikon asszisztenssel - ezt kell közvetítenie kedvesének. Úgymond meg akarod erősíteni a partneredet.

Oszd meg az érzéseidet, ne csak a vágyaidat - A szexológus és családi tanácsadó hisz annak fontosságában, hogy ne csak a vágyairól, hanem a szexuális játékok használatával kapcsolatos érzéseiről is hangosan beszéljen.

Légy nyitott - ha zavarban vagy félsz, de tényleg meg akarod próbálni, mondd el. Könnyebb lesz a partnerednek – meg fogja érteni, hogy együtt vagytok a kezdő szinten, és nincs mit szégyellnie tapasztalatlansága miatt. Az érzések és érzelmek nyitottsága az egészséges szex kulcsa.

Készüljön fel a kompromisszumra - Mindig jó meghajlítani a vonalat és teljesíteni kívánságait. De egy kapcsolatban még mindig jobb, ha hajlandó meghallgatni a partnerét és kompromisszumot kötni. Beszéljen az igényeiről, és hajlandó meghallgatni szeretteit, hogy megismerje véleményét az Önt érintő kérdésekben.

Nem könnyű egyszerre kitartónak és rugalmasnak lenni, de mindenképpen érdemes kipróbálni. Például mondja el és mutassa meg, hogy pontosan mit szeretne kipróbálni. Hallgassa meg partnere kifogásait, és ha nem ért egyet, kérdezze meg, milyen lehetőségei és javaslatai vannak. Lehet, hogy nem jut azonnal konszenzusra. Ez rendben van. A lényeg az, hogy párbeszédet indítottál, és felnőttként folytatod.

Kezdje kicsiben - Ha úgy gondolja, hogy a játék használatának felajánlása mélyen megbánthatja vagy megbánthatja partnerét, kezdje kicsiben, és kínáljon valami többé-kevésbé ártatlant. A szexológus és egy szexuális játékbolt tulajdonosa azt javasolja, hogy először egyszerűbb eszközöket válasszon. Valaminek kell lennie, ami nem készteti partnerét arra, hogy elégedetlen legyen, és keresse a módját, hogy helyettesítse őt.

Ne beszélj szexuális játékokról szex közben - A játék szex közbeni használatának felajánlása nem a legjobb megoldás. Felboríthatja a pillanatot és megölheti a hangulatot. Ilyen helyzetben partnere valószínűleg azt gondolja, hogy nem végez jó munkát, ezért további forrásokat kér tőle. Egy élvezetes folyamat könnyen szemrehányásokkal és vádakkal teli megbeszéléssé válhat.

A szexológus és író azt tanácsolja, hogy ne hozzuk fel a szexuális játékok témáját közvetlenül a szex után. Partner saját számlájára fogadhatja el az ajánlatot. Ha további eszközökről beszél, ez azt jelenti, hogy nem elégedett – az ilyen gondolatok a legtöbb ember eszébe jutnak. Válasszon semleges időt.
Lehetőség van hiteles támogatás igénybevételére - például keressen egy komoly orvosi tanulmányt, amely szerint a szexuális játékok előnyei mindkét partner számára előnyösek, és mutassa meg partnerének.

Ne tolj sarokba - Ne gyakoroljon nyomást partnerére, és különösen ne adjon ultimátumokat, ha partnere ellenáll. Legyen hajlandó várni, adjon időt a gondolkodásra, és győződjön meg arról, hogy partnere valóban valami újat akar megtapasztalni, és nem vonakodik engedményeket tenni.
Hangsúlyozza a szexuális játék használatának fontosságát mindkettőtök számára: öröme növeli örömét. Végül mindkettőtöknek fantasztikus élményben lesz része.

Válasszatok együtt egy játékot - A megfelelő játék közös megtalálása és kiválasztása kifizetődő élmény egy pár számára. Nincs könnyebb módja a félénkség leküzdésének, megnyílásának és közelebb kerülésének. Húsz évet tölthet egymás mellett, de még mindig nem ismeri egy szeretett ember legmélyebb vágyait.

A szexológusok szerint jó gyakorlat új játékok vásárlása új partnerrel. Ha már van valami az arzenálodban, amit az ágyban használtál egy exszel, nem minden új szerető fogja örömmel használni. Gondolj bele, viselnéd az exed fehérneműjét, még akkor is, ha csak a vegytisztítóból jött? Ugyanez a helyzet a játékokkal.

Kísérletezzen túl sok elvárás nélkül - Azt tanácsoljuk, hogy ne legyenek magas elvárásai. Nem magától értetődő, hogy a közösen választott szexuális játék valóban vonzó lesz a partnere számára. Ilyen kényes kérdésben a reakciót nehéz megjósolni.
Talán minden jól fog menni, de a partner nem lesz a szexuális eszközök lelkes rajongója. Ez is normális. Tegyen fel kérdéseket, kérdezze meg benyomásait, módosítsa terveit. Időbe telhet, amíg egy személy megemészti a mondatokat, és a szexuális játékokat a rutin részévé teszi.

Keresés