Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A csiklóizgató szextojás vibrátor használata

A csiklóizgató szextojás vibrátor használata A vibro golyó, vagy más néven tojás vibrátor az egyik legsokoldalúbb szex játék. Úgy tűnik, hogy ez egy nagyon kicsi vibrátor, amely csak klitorális stimulátorként használható. De valójában ennek a készüléknek sok felhasználása van, és biztosan talál magának egy élvezetes eszközt. Ebben a cikkben talál információkat a vibro golyó használatáról, a funkcionalitás bővítéséről és arról, hogy ezek a játékok miben különböznek egymástól.

A Vibro nagyszerű lehetőség az első vásárláshoz egy szexboltban.
Először is, egy ilyen játék nem fér el. Például egy hüvelyi vibrátort vagy popsi dugót nehéz először kiválasztani a megfelelőnek. Az ilyen játékok lehetnek túl nagyok, vagy éppen ellenkezőleg, túl kicsiek. Vibrációs golyóval ez nem fog megtörténni. Mivel ez a játék inkább külső stimulálásra és felhasználási esetekre szolgál, nagyon sok van benne.

Másodszor, ez az eszköz lényegesen olcsóbb, mint egy klasszikus vibrátor. És amikor az első játékot választja kísérletként, és még mindig nem tudja, hogy ez a fajta stimuláció alkalmas-e az Ön számára, ez kétségtelenül plusz.
Harmadszor, a vibro golyó nem úgy néz ki, mint a nemi szerv, és nagyon ártatlan. Ez azt jelenti, hogy megjelenése nem fogja megzavarni a partnerét. És ez ismét nagyon fontos szempont, ha a játékot először vásárolják meg, vagy meglepetésként.

Hogyan válasszunk vibro golyót?
Mielőtt megértené a vibro golyó használatát, először meg kell vásárolnia az Ön számára megfelelő és hosszú ideig tartó terméket az orgazmus és a szexuális élvezet érdekében. Lássuk, mi a vibro golyó és miben különböznek egymástól. Anyag szerint:
- Műanyag;
- Szilikon;
- PVC;
- TPE;
- Fém.

A szilikon vibro golyók kellemesebb tapintásúak, a szilikon gyorsan felveszi az emberi test hőmérsékletét. De a fém és a műanyag könnyebben tisztítható, és bármilyen intim kenőanyagot használhat velük. Szilikon vibrátorokkal használható csak vízbázisú kenőanyagokkal. Irányítás:
- Magának a játéknak az ellenőrzése;
- Vezetékes távirányítón;
- A távirányítón;
- Alkalmazáson keresztül egy okostelefonon.

A távirányítóról és az alkalmazáson keresztül vezérelt játékok új felhasználási lehetőségeket nyitnak meg. Például irányítást adhat a partnerének, és élvezheti a simogatást még nyilvános helyeken is.

A szextojás igazán sokoldalú társunk lehet. Maszturbálás vagy akár aktus során a csiklóra helyezve könnyen a csúcsra juttathat, hiszen pont ott rezeg, ahol arra a legnagyobb szükség van. A hüvelybe is helyezhetjük, hogy a G-pont környékén fejtse ki kényeztető hatását, a fogózsinórnak köszönhetően pedig nem kell attól félni, hogy használat után nem tudjuk eltávolítani.  Igazi kalandorok pedig akár anális örömök eléréséhez is elővehetik, így aztán kijelenthetjük, hogy egy vibrációs tojás nőknek és férfiaknak is egyaránt kifizetődő választás. 

Az akkumulátoros játékok a legolcsóbbak. Rendszerint egy rezgésmóddal rendelkeznek, és nem túl erősek. A szokásos akkumulátorral rendelkező vibrátorok tartósabbak, különböző rezgési módokkal rendelkeznek és erősebbek. Az USB töltéssel rendelkező eszközök a legjobb minőségűek és a legerősebbek.

Ezek a vibro golyók teljesen vízállóak, ami azt jelenti, hogy alkalmasak zuhanyozásra és fürdésre való játékra. Az árért drágábbak, mint a többi, de nagyon fizetendő, mert egy ilyen golyó sokkal tovább fog tartani, és intenzívebb ingerlést nyújt.

Vibro golyóhasználati esetek
Most találjuk ki a funkcionalitást. A vibro golyó használatának legkézenfekvőbb és legegyszerűbb módja a csikló stimulátor. Használható előjáték vagy szex közbeni extra stimulációra. Kompakt mérete miatt kényelmes a játékot magával vinni kirándulásokra vagy a táskájában hordani.

De ne felejtsük el, hogy a csikló nem az egyetlen érzékeny terület a testünkben. Használja a vibro golyót bármely külső erogén zóna stimulálására. Nő és férfi egyaránt. Segít felfedezni partnere testét és új érzékeny pontokat találni.

A vibro golyó kis hüvelyi vibrátorként is használható a hüvely bejáratának és első harmadának stimulálására. A kis játékok alkalmasak az intim izmok edzésére is, ebben az esetben a vibro golyónak szilikon zsinórral kell rendelkeznie, amely használat közben kint marad. És ez lehetővé teszi, hogy jobban nyomon kövesse az edzés folyamatát.

Sok játékon van lyuk. Ezek általában kakasgyűrűk és anális dugók. Használhatja a vibro golyóját ezekhez a játékokhoz. Számos anális gyöngy és más stimuláns visszatartó és gyűrű alakú. A vibrációs golyó tökéletesen illeszkedik egy ilyen gyűrűbe, és vibro láncot kap.

Ha van áthaladó maszturbátora, akkor kiegészítheti egy vibro golyóval is. A felhasználó szemközti végén helyezkedik el, és tökéletesen rezgést ad az egész játéknak. Ez valóban nagyon hatékony, mert a maszturbátorok anyaga általában nagyon puha. Néhány maszturbátor kis golyólyukkal érkezik.

Pénisz hüvely használatával? Ki lehet egészíteni egy vibro-golyóval, és további stimulációt kaphatnak. A játéknak lyuknak kell lennie. Vagy maga is vághat egy kicsit, és kaphat egy kis "zsebet" a golyóhoz. A lényeg, hogy a fúvóka alakja és az anyag vastagsága lehetővé tegye.

A legjobb gyártók és modellek
Vegyük fontolóra konkrét modelleket, hogy megkönnyítsük az eligazodást a választás során: Masszázsgolyó a Fun Factory-tól, We-vibe tangója, Bathmate vibe golyó, Ella Red Svakom.

Az összes felsorolt ​​modell USB-vel van töltve. Különböző rezgési módokkal és teljesítménnyel rendelkeznek, mint a teljes értékű vibrátorok. Természetesen nem ezek a leginkább költségvetési lehetőségek, de minőségük sokkal jobb, mint társaiké.

A használat biztonsága
A vibro golyó használatakor a fő szabály az, hogy ne helyezze be a játékot a végbélnyílásba! Nincs korlátozásuk, ezért nem biztonságos. Ha a vibro golyó egy óraelem (AG3, AG13), akkor tárolja az elemeket a játékon kívül, és csak használat közben helyezze be. Ezek az elemek gyakran oxidálódnak, és károsíthatják a játékot, ha a golyó belsejében vannak. Csak intim kenőanyagokat használjon kenőanyagként. Válassza ki őket játékának anyagától függően.

Ezen egyszerű szabályok betartása teljesen biztonságossá teszi a vibro golyó használatát. Kísérletezhet, és megtalálhatja a játék saját magának való felhasználásának legjobb módját. A Vibro-bullet nagyszerű lehetőség egy páros szexeszközhöz, segít ellazulni és valami újat tanulni egymásról. Reméljük azt is, hogy ez a cikk segít eligazodni a választásban, és pontosan kiválaszthatja, mi fog nagy örömet szerezni neked!

Keresés