Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexpárna felfújható fekete csuklópántokkal Dark magic inflatable pillow 2

Ár:
12.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. július 19.
Gyártó: NMC

Légy szexi kényelemben a Dark Magic Love Cushion párduccal, amely állítható, levehető mandzsettával rendelkezik, hogy a következő szintre emelje rabsági játékát. Ez a felfújható párna támaszt és megbízható alapot nyújt a párok játékához, és akár 135 kg súlyt is megtart. Egy 60 cm hosszú, 40 cm széles, 20 cm magas felfújható szexpárna, két rögzíthető csuklópánttal. A csomag javítókészletet is tartalmaz. Maximális terhelhetőség 90 kg.
Ez a felfújható párna ék alakú és bilincsekkel van rögzítve, ami érdekes és izgalmas pozíciók lehetőségét teremti meg! A párna mérete 60x40 cm. A csomag tartalmaz egy javítókészletet.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Soknak tűnik a 12.000 Ft ezért az árucikkért? Tedd kosárba, aztán lazíts egy kicsit a szexblogunkban és ráérsz dönteni később. Évtizedek óta árulunk szexuális árukat, mert az Intim Center az első szexshop az országban. Reméljük, hogy tetszik ez a termék és megveszed.

Külső raktáron Igen
Anyag PVC
Átmérő 30 - 80
Hossz 56 - 60
Szín Fekete

Gyártói leírás

  • Magasság a legalacsonyabb pontján: 10 cm
  • A legmagasabb pontján: 20 cm
  • Hossza: 60 cm
  • Szélessége: 40 cm
  • Javítószett a dobozban
  • Anyaga: PVC
Termék címkék: szexágy, szexpárna

Keresés