Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Férfi potencianövelés hatékonyan, hogy ne puhulj, ne fáradj szex közben

Férfi potencianövelés hatékonyan, hogy ne puhulj, ne fáradj szex közben Az impotencia egyre fiatalabb, ezt mondják a szexológusok. Ezért annyi agresszió van a szépségek és az internet felé, így a férfi hatalom növelésére szolgáló eszközök reklámozása annyira elterjedt. Sőt, sok ember túlságosan sietve tulajdonítja magának az impotenciát, már szinte az első gyújtáskimaradás után, de ez nem helyes. A sikertelen szexet katasztrófának tekintik. Impotencia blog válaszol, hogy mikor érdemes elgondolkodni az orvoshoz forduláson, és mi okozza általában a potencia problémáit? 

A férfi potencianövelő szerek egyre népszerűbbek, és egyre többen döntenek úgy, hogy választják ezeket a termékeket annak érdekében, hogy javítsák a szexuális teljesítményüket és az önbizalmukat. Ezek a szerek általában 100% -ban természetes összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek növelni a véráramlást, serkenteni az anyagcserét, és erősíteni az izmokat. Ezeknek a termékeknek számos előnye van, amelyek közé tartozik a fokozott libidó, az energia növekedése, a hatékonyabb erekciók, és a hosszabb tartósítás. A jó potencianövelő szerek segíthetnek megtölteni az életed szexualitással, és képesek biztosítani a legjobb szexuális élményt, amit csak elképzelhetsz. Próbáld ki, és tapasztald meg a különbséget!

Sokszor a nehézségek már az első szexnél megjelennek...
Az impotencia előfordulásának három nagy csoportja van. Az egyik legprivátabb csoport pszichogén. Ezek pszichológiai attitűdök, szexuális alkalmazkodási nehézségek, kapcsolati problémák, amelyek befolyásolják az izgalmat és az erekciós funkciót - mondja a szexológus.
- A második csoport biológiai vagy szerves rendellenességek, ez minden, ami az egészségi állapotra vonatkozik - vérkeringés, idegrendszer minősége, hormonszint. A harmadik csoport a társadalmi problémák. Például az éretlenség az a képtelenség, hogy olyan kapcsolatokat építsünk ki, amelyek általában nemi közösüléshez vezetnek.

Az általános egészségi állapotra vonatkozó kérdések távolabbi időszakokból származó kérdések. Ilyen problémákkal a férfiak 30-40 évesen kezdenek jönni. De a pszichogén okok fő kontingense meglehetősen fiatal. Valószínűleg tinédzserkortól jelentkeznének a betegek, ha tudnák. De általában, ha felnőttekről beszélünk, akkor ezek 23-40 évesek.

Veleszületett impotencia nincs
Sok nehézség jelentkezik már a szexuális tevékenység megkezdésének első kísérleteiben, az első szex során, ahol egy nő élesen reagál néhány férfi kudarcra, megerősítve a fóbiákat, a bizonytalanságot. Ez tükröződik az alacsony önbecsülésben, a magas szorongásban, a félelemben, hogy egy nő szemében nem képes. Eleinte a férfiak őszintén megpróbálják egyedül megoldani a problémákat, semmi sem történik. Egy bizonyos szakaszban, ha szerencséjük van, a megfelelő szakemberhez fordulnak. Előfordul, hogy nem szerencsés, és az ilyen férfiak 40 év alattiak és idősebbek azzal a ténnyel, hogy kiváló minőségű szexuális életük van, nemcsak szabálytalan, hanem elvileg hiányzik. Van olyan jelenség, mint a függőség.
Megszokja azt a tényt, hogy minden rossz, és ezzel a rosszal nagyon hosszú ideig élhet, még egész életében is. De előbb-utóbb egy férfinak van egy nője, amelynek érdekében szándékában áll valamit megváltoztatni az életében, foglalkozni a szexualitásával, majd szakmai segítséget keresnek.

- A legidősebb betegem 80 volt. Azért jött hozzám segítségért, mert a menyasszonya 62 éves volt, fiatal. A probléma az volt, hogy szexuális alkata és ereje már nem volt elég ahhoz, hogy valahogy megvalósítsa a vágyat, bár maga a vágy volt. Most már több életkorral összefüggő beteg van a szexualitás fenntartásának problémáival. Számomra úgy tűnik, hogy az élet egy kicsit nyugodtabbá vált, és az embereknek van idejük és lehetőségük arra, hogy kényelmi kérdéseikkel foglalkozzanak. Jobban érzik igényeiket, vágyaikat, és lassan kezdik megvalósítani őket, különösen azért, mert az információ terjesztése segít ebben.

- Hazánkban a reklám tele van a potencia javításának különféle eszközeivel, példátlan a szexuális vágy erejével és a legjobb potencianövelő szerekkel, így tovább - folytatja a szexológus. Némelyikük működik, néhány nem annyira. De ha működnek, tünetiek, egyszeriek. Minden olyan gyógyszert, amely valóban minőségileg segít fenntartani a szexualitást, a gyógyszereket, orvos írja fel. Természetesen jobb, ha szakemberhez fordul, még abból a helyzetből is, hogy ez egyszerűen minimalizálja a költségeket. Mivel a szakember segít a lehető legpontosabban azonosítani a problémát, és már részt vesz egy bizonyos probléma megoldásában, és nem próbálja meg kitalálni és megpróbálni mindent egymás után.

A tíz szexuális aktusból kettő kudarcot vall...
Számos népszerű mítosz létezik a szexről és az impotenciáról. A leggyakoribb mese az, hogy egy férfinak a nap 24 órájában nőt kell akarnia. És még mindig egy nő nagyon sértett, ha szépen levetkőzik, és valójában nincs reakciója. És azonnal válik. Ezen a ponton a nők elfelejtik, hogy a férfiak nem statikus erekciós gépek. Erős érzéseink is vannak...

Az erekció egyáltalán nem lehet állandó mennyiség, állandó lehetőség. Elvileg semmi sem állandó a testünkben. Egy másik sztereotípia az, hogy az erekciót a férfi szexualitás és az ember tulajdonságainak megítélésére használják. De az erekció csak egy termék, nem mutató. A harmadik mítosz az, hogy a kiváló minőségű erekció egyenlő a kiváló minőségű szexszel. Ha a jó erekció jó, nem biztos hogy a szex is jó, nos ennyi, akkor valami csak nem működött. 

Vannak világstatisztikák: tíz szexuális aktusból kettő mindig valamilyen kudarccal végződik. Ez normális. Ez fiziológia. Az erekció valóban sok mindentől függ - a vérnyomástól, az idegrendszer állapotától, az általános fizikai állapottól, az érzelmi tapasztalatoktól, a stressztől, a terheléstől, a fáradtságtól, a partner hangulatától és egyéb dolgoktól. Ebben a tekintetben a férfi szexualitás meglehetősen sebezhető. Miért? Mivel a nők rugalmasabbak, az idegrendszer dinamikusabb, könnyebben megbirkózik az érzelmi stresszel. És a férfiaknak csak két idegrendszeri pozíciója van a be és ki. Ez az. Ha nem vagyunk szellemben, nem számít, mit csinálsz, mi táncol egy tamburinnal, amit bekapcsolsz, semmi sem fog történni. Vagy lesz valami kisebb. Három vagy négy, sikertelen kapcsolat tízből, szintén normális. Az ember hozzáállásának kérdése ehhez a jelenséghez és egy nő reakciója.

Vannak technikák a pénisz szopására...

A férfiak általában nagyon szelíd és sebezhető lények azon a helyen, ahol a potenciáról és a férfi termékenységről van szó. Természetesen ez számos korlátozó tényezőnek köszönhető. Először is, ez megbélyegzés, vagyis szégyenletes, nem világos, hogy kihez kell menni. Nagyon nagy azoknak a férfiaknak a száma, akik urológusok után mennek szexológushoz, prosztata mirigy kezelésével gyógyítják a károsodott izgalmat és az erekciós funkciót, és nem érnek el eredményt. Minden harmadik, viszonylag szólva. Urológuson megy keresztül, és mindig van krónikus prosztatagyulladás, egy csomó masszázzsal, gyógyszerrel és így tovább, és így tovább. Bár nagyjából az erekció semmilyen módon nem kapcsolódik a prosztata mirigyéhez. Az egyetlen kapcsolat valójában az izmok. Az izmok és a szalagok metszik egymást, ez minden.

A megelőzés lehet a férfi intim izmok edzése, beleértve a Kegel gyakorlatokat is. Legalább stabil pozíciót tartanak fenn [a péniszben]. És a vérkeringés nő, ami szintén nagyon fontos, mert a medence vérének stagnálása nagy probléma mind a nők, mind a férfiak számára. Általánosságban elmondható, hogy a Kegel-gyakorlatok kezdetben a nők számára a szülés és a terhesség után végzett gyakorlatok, amelyek erősítik a medencefeneket. Aztán volt néhány meglehetősen kompetens urológus, akik módosították ezeket a gyakorlatokat a férfiak számára, megtalálva ezt - azokban a férfiakban, akiknek szokása, hogy kényelmetlenül összenyomják az izmokat, a vér szétszóródjon, és könnyebbé válik számukra.
Az orvosok felhívták a figyelmet arra a tényre, hogy ez nemcsak a prosztatagyulladás megelőzése, különösen a krónikus, hanem az erekció és az érzékenység szexuális értelemben történő javítása is. Elkezdték ezt vizsgálni, és megállapították, hogy a perineum, a medencefenék izmainak képzésére irányuló gyakorlatok nagyon jó hatással vannak az erekció minőségére, a prosztata munkájára, a nemi közösülés időtartamának növelésére. A férfiak problémái sok szempontból megbélyegzés és sztereotípiák kérdése, hogy a szex egyenlő a szexuális kapcsolattal. Valójában erekció nélkül tökéletesen szexelhet. Még technikák is vannak a pénisz szopására..

Kölcsönhatásba léphet orálisan, manuálisan, vannak különféle intim simogatások, szerepjátékok. A szexuális interakcióknak olyan sokféle formája van, és ez nem csak a nemi közösülés. Elvileg a nemi közösülés csak egy kis része annak, ami a szexhez kapcsolódik. Az emberek kölcsönhatásának pillanata, szexualitásuk megnyilvánulása. Amíg mindenki elégedett ezzel, minden rendben van. Általánosságban elmondható, hogy meglehetősen megfelelően kapcsolódhat ehhez a kérdéshez: van erekció, kiváló, ezért további dolgokat fogunk használni. Nem, ez is jó, akkor csinálunk valami mást.

  • POTENCIANÖVELŐ KÉSZÍTMÉNYEK SZEMÉLYES BESZERZÉSE az Intim Center üzletben itt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva minden nap!
  • LIBIDÓ ÉS POTENCIANÖVELŐ RENDELÉS WEBSHOPBÓL az Intim Center potencianövelő kínálatából. Az esemény előtti kapszulákkal 20-30 perc alatt, természetes úton hihetetlenül megnövelheti szexuális teljesítményét!

A szexológia fejlődésének kultúráján dolgozunk, és olyan feltételeket teremtünk, hogy normális legyen, ha az emberek szexológiai kéréssel érkeznek. Azon a szinten, hogy elmész a boltba, a kávézóba. Ezek a kérdések ugyanúgy vonatkoznak az egészségre, mint a fogakra, a szemekre, a lábakra. Ez a mi testünk is, vigyáznunk kell rá. Három vagy négy éves szinten a gyerekek elkezdik tanulmányozni testüket, és a szülői hozzáállás az, hogy kopogtasson a kezére: Ne mászni! Ez piszkos, ez rossz, ezt nem lehet így megtenni. Ennek megfelelően ezen a szinten számos tilalom és attitűd alakul ki, amelyek a jövőben nagymértékben zavarják a pszichoszexuális fejlődést. Különösen a nőknél.

A férfiaknak is sok hozzáállásuk van. Alapvetően több. Az első az, hogy az embernek nem szabad érzelmekbe mennie. A férfiak nem sírnak, nem panaszkodnak, tolerálják. Ez az érzelmi befogadás tilalma. De az érzelmek kitöltik szexualitásunkat, természetesen nélkülük elveszítünk valamit.

Minél több szex, annál jobb?

Nem pontosan így van. Sok különböző tényező van, beleértve a férfi és a nő szexuális alkatát, ezeknek az alkotmányoknak a kompatibilitását, ugyanazt a pszichoszexuális fejlődést. 
Ha a termékeny kort átlagosan 18 és 46 év között vesszük, ha stabil párban vesszük a szexuális kapcsolatok arányát, akkor ez hetente egyszer vagy kétszer. Néha többet, néha kevesebbet. Vannak, akik háromhavonta szexelnek, teljesen elégedettek vele. És vannak olyan párok, akik naponta többször szexelnek.

Az időtartamot tekintve is minden egyedi. Úgy gondolják, hogy a nemi közösülés átlagos időtartama másfél-három perc. Az ideális időtartam 5-15 perc. Ez elég ahhoz, hogy megfelelő örömet szerezzen a folyamatból, és hogy egy nőnek ideje legyen az izgalom felismerésére, a mentesítés elérésére. Bár ez a statisztika inkább egy párra vonatkozik, mert egy férfinak nem kell annyira. Másfél perc elég.

Valójában a szex és a szexuális kapcsolat sokkal hosszabb, mert egy nőnek legalább 20-30 percre van szüksége ahhoz, hogy belépjen az izgalmi fázisba, hogy könnyebb legyen orgazmushoz jutni. Ismét minden attól függ, hogy ki milyen célból létesít szexuális kapcsolatot. Valaki törődik a folyamattal, valakinek szüksége van az eredményre. Néhány nő nagy érzelmi elégedettséget kap a simogatásoktól, masszázstól, szexualitásának megnyilvánulásától, gyengédségétől, romantikától, és maga az orgazmus nem olyan fontos neki. És vannak olyan nők, akik üldözik az orgazmuskisülést, felfedezik a többszörös orgazmust, különféle játékokat hoznak haza. Szerepjátékok, játékok, fantáziálás, reinkarnáció, szexuális levelezés a telefonon - minden, ami elvileg növeli az érzelmi izgalom szintjét. Egy nőnek készen kell állnia a szexre, és minél hamarabb kezd felkészülni érzelmileg, fantáziákban, mentálisan, annál jobb lesz maga a szexuális kapcsolat. És akkor egy férfinak kevesebb időre lesz szüksége ahhoz, hogy kielégítse a nőt súrlódásokban. De ehhez legalább 30-40 percre van szükség előzetes játékokhoz, simogatásokhoz.

Mindez az epikus flörtöléssel, előjátékkal, kölcsönös közelítéssel, izgalommal csak a behatolás utáni első három vagy öt súrlódás kedvéért kezdődik. Összes. Minden más mechanika. A férfiakban van! A nőknél ez nem így van. Általában a méhépítésben a technikák fejlesztik a beidegzést.Fokozza számunkra, nők érzékiségét. Minél érzékenyebb a test egy nő belsejében, annál kellemesebb számára a szex, és annál valószínűbb, hogy a hírhedt hüvelyi orgazmus kialakul. 

A szex végül is egy férfi és egy nő maximális intimitásának pillanata. A maximális intimitás az első három-öt súrlódásban érhető el. Ez az a pillanat, amikor maximális feszültséged van, energetikailag összeolvadtál a partnereddel. Ha egy férfi a szexuális élet egyfajta szublimációjaként lép be, akkor természetesen nehezebb neki felismerni a nővel való izgalmát. Egyszerűen azért, mert már eléggé függ az izgalom bizonyos sztereotípiáitól. De az pozitív hatásai sokkal nagyobbak. Határozottan segít a fantáziák ösztönzésében, segít a sokszínűség keresésében a szexuális életben.

Néha kíváncsi funkciókat lát el, amikor különféle szexuális fantáziáink vannak, elkezdünk megijedni tőlük. És itt figyelhetünk, láthatjuk érzelmi reakcióinkat és általában megnyugodhatunk. Például a szex annyira menő, mindenki csinálja. És kipróbáltam jó, de nem tetszik.

Keresés