Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A férfiak miért járnak szexshopba?

A férfiak miért járnak szexshopba? A férfiaknak készült szexjátékok iránti kereslet növekszik. Egyre többen válnak merésszé az intim termékek vásárlásában, és nem félnek használni őket. A férfiak különféle játékokat választanak, a legtöbb nőknek készült áru is jó nekik. Nagy választékot kínáluk szexboltunkban, különleges termékek is találhatók, beleértve a síkosítókat, a szexi ruhákat és még sok mást.

A tapasztalt szexboltok vezetői tudják, hogy a vásárlók körülbelül 60%-a férfi! És ezek nem mániákusok, perverzek és fiatal lányok szerelmesei, hanem egészen felnőtt férfiak, akik egyáltalán nem tűnnek ki a tömegből. 

Miért járnak a férfiak szexboltba?

Ennek a helyzetnek pedig egyszerű magyarázata van - a férfiak rendkívül nagy figyelmet fordítanak szexuális tevékenységükre, és szeretnek kísérletezni, valami újat felfedezni! Szexboltba látogató férfi tipikus életkora: 30-50 év.

Az egészség megőrzése. A kutatók bebizonyították, hogy amíg egy férfi szexuális vonzalmat érez az ellenkező nemhez, és képes kielégíteni ezt az igényt, addig a férfi egészségesnek és erősnek érzi magát. És ha elkezdi bizonytalannak érezni magát, akkor a férfi általános elégedettsége az élettel azonnal alábbhagy, és elkezdődnek a problémák. Ezért a férfiak döntenek először a szexboltok „segítségéről”.

Új szenzációk. Előbb-utóbb még a legdögösebb és legelvetemültebb nő is idegesíteni kezd egy férfit, és a vele való szex érzései kezdenek lehűlni. Ezért az a férfi, aki szereti a nőjét, kész határozott lépéseket tenni vonzalma fenntartása érdekében. És ekkor jön képbe a szexbolt, amely új szenzációkat kínál régi partnerével.

Kísérletek. A férfiakat mindig is az ismeretlen iránti vágyuk és a látni, ismerni és érezni vágyó vágyuk jellemezte. Ezért, miután elért egy bizonyos életkort és ismeri a nőket, egy férfi vágyik arra, hogy megismerje önmagát. És mint egy kisgyerek, aki megismeri a testét, az ember is elkezd megismerkedni az érzéseivel.

Mit vásárolnak a férfiak a szexboltokban?

Zsírok és kenőanyagok. Nyilvánvaló, hogy egy tipikus síkosító készlet, amelyet a gyógyszertárakban kínálnak, nem mindig felel meg a férfi elvárásainak és az átélni kívánt érzéseknek. Ezért a kenőanyagok és kenőanyagok az első helyet foglalják el a férfiak körében a szexboltokban.

Óvszer és fogamzásgátlás. A férfiak körében népszerűségben a második helyen az óvszer és a fogamzásgátló szerek állnak, amelyeket szintén szélesebb választékban kínálnak, mint a hagyományos gyógyszertárakban és szupermarketekben.

A stimuláció eszközei. Ez a kategória olyan eszközöket tartalmaz, amelyek növelik a vágyat, mind a férfiban, mind a partnerében. Ebben az esetben ezek a potencianövelő eszközök, feromonos parfümök, gyűrűk és pumpák.

Szexi fehérnemű. A férfiak gyakran vásárolnak szexi fehérneműt maguknak, és ajándékokat készítenek a barátnőiknek. Ebbe a kategóriába tartoznak még a speciális lábbelik, kesztyűk, karkötők és könnyű rögzítők (például bilincsek).

Anális gyógymódok. Az utolsó legnépszerűbb kategória az anális szexhez használt dolgokat tartalmazza. Ebben az esetben ezek síkosítók, anális gyöngyök, tágítók, anális dildók és dugók.

Egyéb kategóriák. Más kategóriájú árukat is a férfiak vásárolnak, de ezek népszerűsége nem olyan nagy, így vásárlásuk már az egyéni férfitól és vágyaitól függ.

Vélemények a férfiakról a szexboltban

Jött egy férfi, és azt mondta, hogy kihűltek az érzései a feleségével, mit tanácsolna. Miután kikérdezte, mit és melyikük szeret, vett egy meleg síkosítót, masszázskrémet és egy alsóneműt. Egy héttel később mosolyogva és egy hatalmas rózsacsokorral bejött hozzám, sokáig megköszönte és újabb játékokat vett.

Egyszer, 15 perccel a műszakzárás előtt jött egy idős férfi drága kabátban és drága órában. A közelben egy nála 20 évvel fiatalabb lány. Két őr volt velük, az egyik bement velük, a másik az ajtó előtt állt, nem engedett be senkit. 45 ezer rubelért vásároltak dolgokat, és elmentek.

Egy magas, erős, katonaruhás srác lépett be. Megkért, hogy csukjam be az ajtót, és elkezdett pántot választani. Azt mondta, hogy valami újat szeretne kipróbálni a feleségével.

Látható, hogy ezeknek a férfiaknak teljesen érthető vágyai voltak, és teljesen ésszerű módja volt kielégítésüknek. Ebben nincs semmi bűnöző vagy szégyenletes.

A síkosítók maszturbációhoz és szexhez is jók

A kenés az egyik leghasznosabb dolog, amit egy szexboltban vásárolhatsz. Természetesen a gyógyszertárakban is vannak, de a felnőtt üzletekben több választás van: különböző textúrák, szokatlan ízek és illatok, speciális effektusok. Csak azt kell tudnia, hogy milyen célokra van szüksége kenésre. 

A vízbázisú kenőanyagok bármilyen óvszerrel és szexuális játékkal használhatók. Könnyen lemoshatók a bőrről szokásos vízzel, és nem hagynak nyomokat az ágyneműn. A vízbázisú ízesítő kenőanyagok kiválóan alkalmasak orális szexre. Az ilyen kenőanyagok fő hátránya, hogy gyorsan száradnak és ragadóssá válnak.

A szilikon kenőanyagok hosszabb csúszást hoznak létre, mint a víz, és egy ilyen kenőanyaggal ellátott cső hosszabb ideig tart. Minden óvszerrel is használhatók. De a szilikonból készült szexuális játékok esetében az ilyen kenőanyagok nem alkalmasak, idővel elrontják az anyagot. Ezenkívül csak szappannal mossuk le a bőrt, és nyomokat hagyhatnak az ágyneműn. Azonban még akkor is, ha a szilikon kenőanyagot nem lehetett közvetlenül a szex után lemosni, rendben van: irritáció nem jelenik meg, és a baktériumok nem szaporodnak.

Az olajalapú kenőanyagok a legalkalmasabbak az érzéki masszázshoz, zökkenőmentesen szexre váltva. A leghosszabb ideig csúsznak, és nem válnak ragadóssá. De nem használhatók latex óvszerekkel és bármilyen anyagból készült szexuális játékokkal, kivéve a fémet és az üveget.

Méretes óvszert egyre több férfi vásárol

Az óvszer szexboltban történő vásárlás gyakori. A gyógyszertári polcokon, ha nem a város központi gyógyszertára, akkor az erőből három szabványos márka található. A szexboltok pedig minden ízléshez importálnak óvszereket: illatos, ízléses, színes, nem szabványos méretekből és különböző anyagokból.

Ha allergiás a latex óvszerekre, vagy olaj alapú kenőanyagot vesz be, nem lesz felesleges kiegészíteni a vásárlást egy csomag poliuretán óvszerrel. Sagaminak megvannak.

A nem szabványos méretű, vagy pontos illeszkedést szerető tulajdonosok számára előnyös lesz a MySize óvszerek áttekintése. A méretek egész sorával rendelkeznek: a legvékonyabb és a legvastagabb. A méretes óvszer ideális méret a pénisz kerületének mérésével és a gyártó méretrácsával történő ellenőrzésével érhető el.

A péniszgyűrű izgalmas és erekciótartásra is jó

Fontos a megfelelő erekció. A péniszgyűrű az egyik legolcsóbb szexuális játék. Az erekciós gyűrűt a pénisz aljára helyezik, csak a törzset vagy a törzset és a herezacskót rögzítik. A gyűrű megakadályozza a vér kiáramlását, ennek következtében az erekció hosszabb ideig tart. Ezek közül a gyűrűk közül sok rezgőelemmel van felszerelve. Fel vagy le lehet fordítani a herezacskóra. Az első esetben a partner kellemes rezgést érez a csiklón, a másodikban pedig a rezgés fokozza az ember kellemes érzéseit. Ezen túlmenően, ha a gyűrűnek meglehetősen erős rezgése van, a pénisz élő vibrátorrá válik.

A férfiak szeretnek szex shop üzletben nézelődni és vásárolni

Ahogy átlépünk a modern társadalomba, egyre inkább láthatjuk, hogy a szexuális tabuk fokozatosan megszűnnek. Az emberek nyitottabbak és elfogadóbbak a szexuális kultúrával kapcsolatban, és szélesebb körű lehetőségeik vannak a szexuális életük kielégítésére. Ezen a téren a férfiak is egyre inkább kinyitnak, és beszélnek a szexuális vágyaikról és igényeikről. Egyre több férfi találja meg a módját annak, hogy a szexuális életüket felfrissítse és izgalmassá tegye, és ebben a szex shop üzletek is fontos szerepet játszanak.

A férfiak érdeklődése a szex shopok iránt rendkívül változatos. Egyesek kíváncsiságból vagy kalandvágyból látogatnak el az üzletekbe, míg mások konkrét termékek után kutatnak. Bármilyen indíték vezérelje is őket, a szex shop üzletek kínálata biztosítja a számukra a választékot és a lehetőséget a fantáziájuk kibontakoztatására.

A szex shopok ma már nem csak erotikus játékszereket és filmeket kínálnak, hanem egy teljes körű szexuális életet támogató termékkínálattal rendelkeznek. Az üzletekben megtalálhatók a vibrátorok, guminők, péniszgyűrűk, síkosítók és egyéb kiegészítők. Ezek a termékek nem csak a szexuális élet feldobására szolgálnak, hanem segíthetnek az intim egészség és a szexuális teljesítmény javításában is.

A szex shop üzletek azonban többet nyújtanak, mint pusztán termékek. Sokan a szex shopokat diszkrét és megnyugtató környezetnek találják, ahol szabadon beszélhetnek a szexuális problémáikról és kérhetnek tanácsot. Az üzletek alkalmazottai gyakran rendelkeznek szakértői tudással és tapasztalattal, és képesek segíteni a férfiaknak a szexuális életükkel kapcsolatos kérdésekben és aggodalmakban.

Fontos megjegyezni, hogy a szex shop üzletek nem csak a férfiak, hanem a párok számára is izgalmas lehetőséget jelentenek. A párkapcsolatokban a szexuális vágyak és fantáziák kielégülése rendkívül fontos lehet. Együtt látogatni egy szex shop üzletet izgalmas lehetőség a pároknak, mivel segíthet felfedezni egymás vágyait és újítani a szexuális kapcsolatot.

Végül, de nem utolsósorban, a szex shop üzletek hozzájárulnak a szexuális egészség és boldogság fontosságának tudatosításához. Az üzletekben található termékek és szakmai tanácsadás segíthetnek a férfiaknak abban, hogy aktívan és egészségesen éljék szexuális életüket. Az önbecsülés és önbizalom növekedése is része lehet az üzletek látogatásának, amikor az egyéni vágyak és igények kielégítése érdekében teszik meg ezt a lépést.

A férfiak szeretete a szex shop üzletek iránt tehát nem csak a kíváncsiságra és a fantáziák kielégítésére vezethető vissza, hanem a szexuális egészség és boldogság fontosságának felismerésére is. Ahogy a szexuális tabuk egyre inkább eltűnnek, a férfiak nyitottabbá válnak és fontosnak tartják a szexuális életük aktív és kielégítő tartását. A szex shop üzletek pedig mindezeket a szükségleteket kielégítik, és hozzájárulnak a pozitív szexuális élet kialakításához.

Keresés