Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A szex fontossága és annak elfogadása

A szex fontossága és annak elfogadása A jó szexuális élet nagyszerű az egész közérzeted szempontjából. Számos előnye van az alvásminőség javításától a szorongás enyhítéséig, akkor miért küzd olyan sok ember, hogy befogadja nemi életét?

A szexet gyakran nem tabutémának tekintik. A szex blogunkban többször olvasni, hogy a  valóságban a teljes szexuális élet keresése normális, és szexuális egészségének megértése segíthet boldogabb életet élni. Ha még mindig ideges a szexuális út megkezdése miatt, akkor ne izguljon, mert itt van néhány egyszerű módszer, amely segíthet a nemi élet meghódításában.

A szexualitás megértése
Gyakran a szex fizikai cselekedete tűnik a szexuális egészség útjának legfontosabb elemének, azonban a szexualitás megértése ugyanolyan fontos. Szexualitását nem az határozza meg, hogy kivel szexel, hanem az, hogy hogyan azonosítja önmagát. Mivel a szexualitás sokféle formában fordulhat elő, a saját szexualitásod megértése segít abban, hogy magabiztosabbnak és kényelmesebbnek érezd magad, ami a hálószobába fog fordulni.

Trükkös lehet eligazodni és teljes mértékben megérteni szexualitását. Ha valakinek szüksége van egy címkére, hogy megértse önmagát, vagy valaki, aki egyáltalán nem választ címkét, ne feledje, hogy a választás teljesen az Öné. Nincs helyes vagy rossz módszer arra, hogy azonosítsa önmagát, ezért ne siettesse a folyamatot! Szánjon rá időt, hogy könyvekkel, filmekkel vagy mások tapasztalataival kutasson. Ez nehéz folyamat lehet, de hosszú távon előnyös lesz Önnek és mentális egészségének.

Az önszeretet gyakorlása
Szeretni önmagad elég egyszerűnek hangzik, de sokak számára ott küzdenek a legjobban. Az önszeretet az a képesség, hogy nemcsak a személyiségét, hanem a testét is értékelni tudja. Az önszeretet segít megtörni a bizonytalanságtól és az önbizalmatlanságtól, amelyek megakadályozhatják, hogy a legjobb, legérzékibb éned legyél. Ahhoz, hogy túl lehessen lépni önbizalmán és részesülhessen az egészséges szexuális életből, meg kell ismernie önmagát és testét.

Az első lépés abban, hogy magabiztosabban érezd magad, az, hogy megismerd a tested és azt, ami bekapcsol. A szexuális öröm megértése kínosnak vagy kínosnak érezheti magát, de bízik a folyamatban. Kezdje egyszerűen azzal, hogy megérinti önmagát, és megnézheti, hogyan reagál a szexuális stimulációra. Ha az orgazmus ellen küzd, akkor maszturbálás közben építsen be egy önélvező vibrátort . A vibrátor használata segít összpontosítani az igényeire és örömére anélkül, hogy valaki más vágyait fokozza. Függetlenül attól, hogy hogyan gyakorolja az önszeretetet, miután elsajátította azt, változást fog tapasztalni a bizalmában és a szexuális képességeiben.

Beszélje meg bizonytalanságait
Mindannyian bizonytalanok vagyunk, és amikor szexet ad a keverékhez, a bizonytalanságod maximálisnak érződik. Nehéz átérezni a legszexisebb önmagadat, amikor önképpel vagy más hálószobával kapcsolatos bizonytalansággal küzdesz - de ne hagyd, hogy ez megakadályozza, hogy élvezd magad és partnered. Ne feledje, hogy a legtöbb bizonytalanság a magazinokból, pornóból és más üzletekből származó elvárásokból ered. Úgy gondolja, hogy testének mozognia kell, vagy egy bizonyos módon kell kinéznie, de a valóságban a szex olyan, amilyennek szeretné, ezért ne érezze magát zavarban.

A kommunikáció elengedhetetlen része a szexuális útjának, ezért beszéljen partnerével arról, hogy mi okozza szorongását. Ez biztonságos teret teremt, ahol megbeszélheti a bizonytalanságokat, vagy arról, hogyan lehet a szexet mindkét fél számára jobb élménnyé tenni. Ha azonban bizonytalansága idegesség vagy más orvosi problémák miatt akadályozza a teljesítményt, akkor fontolja meg a kezelési lehetőségeket, mint például a Sildenafil for ed . A bizonytalanság normális, ezért ne hagyd, hogy irányítsák a szexuális életedet.

Vonja be a partnerét
Most, hogy egyedül elsajátította egyedül töltött idejét, itt az ideje, hogy bemutassa partnerének mindazt, amit megtanult! Ha a szexuális szerepvállalás útján felfedezett egy csomópontot, akkor vezesse be őket a kapcsolatába. Kezdje úgy, hogy hipotetikus módszerekkel segít felkelteni partnereit. A fantáziák használata segít partnerének vizualizálni és világosan megérteni, mit szeretne.

Akár azt is megkérheti, hogy menjen el szexuális játékokkal vásárolni párjával a feszültség kialakítása érdekében. Ha beleveszik őket a szórakozásba, beszélgetés nyílik arról, hogy mi érzi a legjobban az Ön számára, és felmérik azt is, amit mindketten hajlandók kipróbálni. A kölcsönös maszturbáció szórakoztató és előnyös módszer a mindennapi változtatásra, miközben kísérleteznek egymással. Partnerének bevonása a szexuális erőfeszítésekbe mindkettőtöket közelebb hozza, és életet ad a hálószobának.

A szex megújítása szexjátékokkal a legkönnyebb

Fokozza szexualitását! Adjon szexpartnerének egy érzéki intimitást tartalmazó erotikus terméket! Oltsa el a vágy minden szomját! Például az erotikus fehérnemű egy speciális fehérneműfajta, amelyet az erotika alapelveinek figyelembevételével készítenek. Úgy tervezték, hogy izgassa a szexuális partnereket és növelje saját önértékelésüket. Az erotikus intim fehérnemű nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is szól. A férfiak körében mindenféle körökből álló, elöl átlátszó vagy fűzős tanga és bugyi népszerű.
Az erotikus fehérneműk egyik fajtája az erotikus játék jelmez a szexuális játékokhoz. Viselése nővér jelmez játszhat vele az ember egy orvosi vizsgálat. Az erotikus játék jelmezek fokozzák szexualitásodat és fejlesztik fantáziát. Iskolás, hóleány, nővér, titkárnő, szobalány, rendőr - bármit ajánlunk titkos meghitt álmaihoz. Szexi fehérnemű tartalmaz legalább szövet, varratok és gombok, kivágások minden erotikus helyen. Gyakran a férfi péniszén, a nő hüvelyén és a mellén. Sok fehérneműt úgy terveztek, hogy a lehető legjobban izgassa és érdekelje, így továbbra is titkos és érdekes legyen a szex. A fűzők elrejtik a felesleges alakot, a harisnya izgatja, a harisnyakötő visszatér a múltba. Rendszeres fehérneműt viselnek a felsőruházat alatt, és erotikus fehérneműt viselnek. Kényelmetlen fehérneműben lenni a nyilvánosság előtt, erotikus fehérneműben pikáns és divatos

A szexnek szórakoztatónak is kell lennie, függetlenül attól, hogy hány ember vesz részt benne, vagy ha csak Önről van szó. A szex rendkívül hasznos a mentális és fizikai egészséged számára is, ezért ne gyakorolj túl nagy nyomást magadra, hogy tökéletes legyél benne, és ne felejtsd el, hogy te is élvezned kellene magad!

Keresés