Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Az anális játékszerek kiválóan kiegészítik a szexet

Az anális játékszerek kiválóan kiegészítik a szexet Ha még izgalmasabbá akarja tenni a szexet, akkor nem nélkülözheti az anális játékokat. Ezek annyira különbözőek, de egyformán kiválóan stimulálják a végbélnyílást, további kellemes izgalmakat adhatnak. Talán éppen azt a pluszt, amelyet annyira hiányoltál egy kapcsolatból. Ráadásul ezek mind remek kiegészítők maszturbálás közben.

Minden anális játék alkalmas nőknek és férfiaknak egyaránt. Serkentik a végbélnyílás idegvégződéseit, beleértve a férfiak G-pontját is, és kellemes teltségérzetet adnak. Érdemes megjegyezni, hogy sok játék semmilyen módon nem zavarja a hüvelyi szexet, közösülés közben az intenzív mozgások pillanatában is a helyén marad.

Ha szexuális játékszert helyez a férfi végbélnyílásába, az a legjobban befolyásolja az erekcióját és az érzéseit. Ha kitölti a női seggét egy anális játékkal, a keble élvezetesen feszessé válik, ami azt jelenti, hogy a szex elbűvölően érzéki, és mindkét szexpartner számára!

Az Intim Center szexshop boltunk és online webáruházunk örömmel mutatja be figyelmedbe az anális szex játékok széles választékát. Üvegből és fémből készülnek, sima és bordázott, egyenes és ívelt, rezgéssel és tágulással, piros és kék, egyszóval mindenféle különféle, egyszerűen azért vannak létrehozva, hogy örömet szerezzenek neked.

Anális szex

Ne felejtsd el, hogy az anális behatolás első és legfontosabb szabálya őszinte és szabad vágy: egyáltalán nem vagy köteles kipróbálni valamit, vagy még inkább elviselni, mert "szükséged van rá", vagy mert a párod vagy társad akarja. Egyébként a választás a tiéd, de sok lehetőség van.

Az anális behatolás érdekében a szexuális játékszerek használhatók önmagukban vagy párjukkal párosítva (ami a legfontosabb, ne feledkezzünk meg a fertőzések elleni védelemről). Bármely nemű emberek számára alkalmasak: segítenek a prosztatában szenvedőknek annak stimulálásában, az emberek nélkül - új érzéseket adnak hozzá. A gyártók gyakran külön jelzik, hogy a játék alkalmas anális használatra, de vannak olyanok, amelyeket kifejezetten erre a fajta stimulációra terveztek - ezek közé tartoznak például a popsi dugók és az anális gyöngyök. Az előbbi a szex alatt bent maradhat, további érzéseket keltve. Ez utóbbiakat leggyakrabban arra a hatásra is használják, amelyeket akkor nyújtanak, amikor meghúzzák őket, például az orgazmus pillanatának érzéseinek fokozására.

Természetesen az anális stimulációra használható játékok nem korlátozódnak a gyöngyökre és a dugókra. Megmondjuk, mire kell emlékezni a választás során és a folyamat során, és hogyan ne ártson magának további érzések után

Légy óvatos
Az anális behatolás további kockázatokkal jár, és ha nem gondosan kezelik, könnyen fájdalmas és kellemetlen élménnyé válhat. Ezenkívül az anális szex nagyobb kockázatot hordoz az STD-k továbbításában, mint sok más szexuális tevékenység: a végbél és a végbél mechanikus károsodása növeli az átvitel valószínűségét. Tehát az egyik fő szabály, beleértve a szexuális játékokat is, az óvatosság. Például nem szabad azonnal komoly méreteket ölteni, ha először próbálkozik ilyen típusú stimulációval.

Ne feledje, hogy valójában két záróizom létezik: egy külső, amelyet érezünk és képesek vagyunk irányítani, és egy belső, amelyet akarat erőfeszítésével nem tudunk ellenőrizni. Stresszes állapotban ez utóbbi könnyen károsíthatja vagy fájdalmat és kényelmetlenséget okozhat magának, ezért gondosan figyelje saját érzéseit, még akkor is, ha a külső záróizom teljesen ellazult, ez nem jelenti azt, hogy hirtelen cselekedhet.

Használjon sok síkosítót
A végbélnyílás nem eredményez kenést, így a kenőanyag elengedhetetlen a szexuális játékok anális használatához. A legjobb, ha olyan terméket vesz, amelyet kifejezetten anális szexhez terveztek - ez hosszabb ideig csúszós marad és nem szárad ki. De nem szükséges, a lényeg, hogy a kenőanyag "tartós" legyen. Ne feledje, hogy a szilikon alapú kenőanyagok elpusztítják a szilikont (játékok és óvszerek) - ugyanezen okból nem szabad a speciális termékeket olajjal, vazelinnel vagy zsíros krémmel helyettesíteni.

Az érzéstelenítő kenőanyag jó ötletnek tűnhet, de nem az. A fájdalom biztos jele annak, hogy valami rosszul megy, különösen az anális ingerléssel; blokkolásával megfosztja magát attól a lehetőségtől, hogy időben észrevegye a kényelmetlenséget és megakadályozza a károkat. Ugyanezen okból, hasonló helyzetben jobb, ha lemondunk az alkoholról - tompítja a fájdalmat, és megkockáztatja, hogy ne vegye észre.

Vigyázzon a védelemre és a fertőtlenítésre
Már mondta, hogy az anális behatolást járó nagy átvitelének kockázatát, de majd ismételje meg újra. A szex játékok fertőtlenítésénél sok múlik az anyagon. A legegyszerűbb módszer, ha a játék nem porózus anyagokból készül, például 100% szilikonból, fémből vagy üvegből - könnyen tisztíthatók vízzel és szappannal vagy speciális tisztítószerrel. Ezen kívül sok közülük lehet  mosni a mosogatógépben, kivéve persze, a játék egy akkumulátor vagy a motor. Nem javasoljuk a műanyag vagy szilikon játékok forralását .

Pórusos anyagokból készült játékokkal ez nehezebb: a porózus anyagot nehéz teljesen fertőtleníteni, és a tisztítás után baktériumok maradhatnak az anyag pórusaiban. Tehát határozottan nem szabad megosztani másokkal, és ami még jobb, mindig használjon óvszert ilyen játékkal. Annál kötelezőbbé válik, ha a játékot (anyagtól függetlenül) váltakozóan használják különböző típusú behatoláshoz vagy több emberre. Fontos az óvszerben lévő kenőanyag nyomon követése is - a szilikon alapú kenőanyag elpusztítja a játékok szilikonját, és ezt gyakran használják az óvszerekben. 

Ügyeljen arra, hogy semmi ne maradjon bent
Az análisan felhasználható szexuális játékok másik aranyszabálya az, hogy az aljzatukon legyen egy tartó vagy dugó. Az okok nagyon prózai jellegűek: nyugodt (és normális) állapotban a záróizom összehúzódik, így a korlátozó nélküli játék egyszerűen befelé húzható . Az anális szexhez tervezett szexuális játékszerek rendelkeznek ilyenekkel - a popsi dugók például széles talppal készülnek, és az anális gyöngyöknek gyakran van speciális gyűrűjük vagy tartójuk. Csábítónak tűnik annak a lehetősége, hogy anális szex játékként próbálkozzon, például egy kis vibro-golyóként, de ez nem a legjobb ötlet - sajnos a semmiből nem merültek fel olyan viccek, amikor a proktológusok furcsa tárgyakat hoztak ki a végbélből.

Ha a játék könnyen szétszerelhető külön elemekre (például csavaros kupakkal és kivehető akkumulátorral rendelkezik), akkor további kockázatokat is hordoz, vagyis bent maradhat. Ha mégis azt tervezi használni, vigyázzon a biztonságra, tegyen óvszert rá.

A játéknak nem kell egységes szélességűnek lennie
Nincs kétségünk afelől, hogy Ön mindenképpen figyel a játék vastagságára, de azok esetében, amelyeket análisan kíván használni, ez különös jelentőséggel bír. A záróizom nem annyira rugalmas, mint a végbél, ezért a játéknak nem szabad teljes hosszában azonos térfogatúnak lennie . A végén keskenyebbnek kell lennie - így néz ki a legtöbb kifejezetten anális szex számára tervezett játék. Ezenkívül könnyebb a tárgyat bent tartani, amikor a záróizom összenyomódik, a játék nem ugrik ki. A dugónak ügyelnie kell arra, hogy ne maradjon bent.

Óvatosan bordázott felülettel
Lehetséges, hogy a fantázia azt mondja, hogy ne csak az egyszerű sima játékokat próbálja ki, hanem valami szokatlanabbat is, például bordázott felülettel. Legyen óvatos: fennáll annak a veszélye, hogy egy ilyen eszköz hirtelen mozdulatával megsérti a végbelet vagy a végbélnyílást. Igaz, ebben a tekintetben anális dugókkal könnyebb lehet  , mivel nem aktívan merítik és húzzák ki őket, hanem bent maradnak.

Ugyanezen biztonsági okokból javasoljuk, hogy alaposan tanulmányozza át a játékok minőségét, és ne spóroljon saját egészségének kárára. Például a szakértők gyakran javasolják az anális gyöngyök megtagadását a húron - ezeket nehéz megtisztítani. Ha még komolyabb aggályokat lát - éles szélek, rosszul elkészített elemek -, annál jobb , ha mást választ .

Keresés