Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Férfi szexjátékok maszturbáláshoz és szexhez

Férfi szexjátékok maszturbáláshoz és szexhez

A férfiaknak szánt szexbolt termékek mind a pár különböző intim kapcsolatai, mind a szexuális igények önkielégítésére szolgálnak. Az ilyen kiegészítők stílusos dizájnnal, praktikummal és funkcionalitással vonzanak, ezért gyakran használják a legtitkosabb fantáziák valóra váltására. Annak érdekében, hogy használatuk kényelmessé váljon és maximális örömet okozzon, a vásárlás előtt érdemes tájékozódni a férfi termékek leírásaiban és szexshop infókban

A férfiak életkortól függetlenül mindig változatot akarnak az ágyban, mert az idővel unalmas testtartások és mozgások nem adják meg a kívánt érzéseket. Különösen gyakran szembesülnek ezzel azok, akiknek rendszeresen ugyanaz a partnere. A speciális eszközök és kiegészítők segítenek visszahozni a szikrát az intim kapcsolatokban vagy javítani a szexuális élet minőségét a szexuális játékok férfiaknak. Szexi termékek és intim termékek férfiak számára. 

Az INTIM CENTER férfi nemi játékbolt hatalmas termékválasztékot kínál: megjelenésükben, céljukban és funkciójukban különböznek egymástól, de a legfontosabbnak szánják őket - hogy hihetetlen és felejthetetlen érzéseket keltsenek. Az új benyomások iránt nyitott férfiak gyakran új modellekkel és meghitt kiegészítőkkel egészítik ki arzenáljukat. Ezek az eszközök segítenek kísérletezni az ágyban, örömet szereznek önmagának és partnerének, valamint javítják szexuális egészségét.

A budapesti szexbolt és intim webshop ezen kategóriája különféle játékokat és eszközöket tartalmaz a férfiak számára. Itt vannak mindenféle szexuális szexuális segédeszközök, amelyek segítenek fenntartani a férfiak nemi egészségét. Vákuumszivattyúk, speciális krémek, maszturbátorok és prosztata masszírozók, valamint az erotikus fehérneműk és a szerepjáték jelmezek nagy választéka még a legválogatóbb felhasználónak is tetszeni fog. Minden játék biztonságos anyagból készül, és rendeltetésszerű használat esetén nem káros az egészségre. 

A szexuális egészség minden férfi általános jólétének szerves része. Ebben a katalógusban minden ízléshez és bármilyen célra kiválaszthatja a szexuális játékokat, legyen szó akár a partner ideiglenes hiányáról, akár a változatosság bevezetéséről egy pár intim életében. A rendszeres szex fontos az egészség megőrzése és a férfi erő megőrzése szempontjából.
Szeretné megújítani a nemi életét? A férfiak intim játékszerei fognak megmenteni. Az intelligens eszközök és az eredeti kütyük lehetővé teszik az emberiség erős felének képviselőinek, hogy exkluzív érzékszervi érzékeket kapjanak, és megtapasztalják a szerelmi játék élvezetét. A szextermékek modern gyártói kiegészítők széles választékát kínálják, amelyek felejthetetlen örömet garantálnak.

Mik a férfi szexuális játékok?
Ezek olyan speciális eszközök, amelyeket kizárólag a férfiak használnak abból a célból, hogy szexuális szabadságot teremtsenek és növeljék az állóképességet az igazi nővel való intimitás során. Néhány felnőtt férfiaknak szánt játéknak gyógyhatása lehet, például a prosztata masszírozóinak.
A megfelelően megválasztott szexuális játék teljesen új élményeket és érzelmeket adhat, és hihetetlen szenzációkat tapasztalhat meg, például amikor egy igazi partner kategorikusan elutasítja az anális szexet, míg az anális maszturbátor gond nélkül megvalósítja a dédelgetett fantáziát.
A közhiedelemmel ellentétben az ilyen jellegű bensőséges játékok használata nem azt jelenti, hogy az embernek bármilyen komoly problémája lenne, hanem csak azt jelzi, hogy minden kísérletre készen áll, és bővíteni kívánja nemi látókörét.Ha ugyanazt akarja, itt az ideje, hogy megismerje a férfiak szexuális játékainak típusait.

A férfi szexuális játékok típusai

A maszturbátorok olyan termékek, amelyek a női test különböző részeit (hüvely, popsi, száj) utánozzák. A felhasználó preferenciájától függően reális, teljes méretű opciót választhat az otthoni kényelem érdekében - vagy egy kompakt modellt, amely elfér egy szokásos táskában, és kiválóan alkalmas utazáshoz vagy más helyekre.

A szexbabák egyfajta masszírozók, amelyeknek gyakran további lehetőségeik vannak: rezgésstimuláció, vákuum, forgatás és a pénisz felmelegítése a csatornába való behatoláskor. Minden mozdulat öröm a kidolgozott belső megkönnyebbülésnek köszönhetően.

A vákuumszivattyúk olyan eszközök, amelyek növelik a pénisz méretét, valamint fokozzák az erekciót. Egy ilyen szimulátor rendszeres használata kedvezően befolyásolja a pénisz állóképességét és érzékenységét. A lágy szövetekre, valamint a corpus spongiosum sejtjeire hat, maximális stimulációt biztosítva a nemi szervek teljes hosszában.

A péniszhosszabbítók olyan eszközök, amelyek észrevehetően megnövelik a falluszt, általában több centiméter hosszúak. Az andrológusok azt javasolják, hogy napi 2-4 órán keresztül viseljék őket a kívánt eredmény elérése érdekében. Az ezzel az eszközzel elért hatás meglehetősen hosszú ideig fennmarad. Folyamatos karbantartása érdekében heti 2-3 alkalommal folytathatja a hosszabbító használatát.

A péniszgyűrűk olyan eszközök, amelyeket egy pár gyakran használ az ejakuláció lelassítására és ennek megfelelően késlelteti az orgazmus megjelenésének idejét. Ilyen eszközt fel kell tenni egy már felálló péniszre annak érdekében, hogy lelassuljon a vér kiáramlása a fejéből. Ennek eredményeként a pénisz növekszik és érzékenyebbé válik a csúszás ellen, ami további örömet okoz. Különösen népszerűek a speciális megkönnyebbüléssel rendelkező, vibro golyókkal felszerelt modellek, amelyek egyszerre stimulálják a nő erogén zónáját.

A péniszmandzsetták olyan termékek, amelyek merev óvszer alakúak, megvastagodott falakkal. Céljuk, hogy növeljék a férfi nemi szerv hosszát és szélességét. A modern termékeket megkülönbözteti egy speciális domborzati felület, amely érintkezés után intenzív ingerlést nyújt a nő erogén zónáiban, ennek köszönhetően több erőszakos orgazmát tapasztalhat. A fallosz protézisek egyik előnye, hogy lehetővé teszik, hogy merevedés nélkül is aktívan szexeljünk.

A prosztata masszírozók speciális eszközök, amelyek kialakítását úgy tervezték, hogy a mirigyet teljes hosszában közvetlenül befolyásolja. A szexológusok és az andrológusok rendszeres használatra ajánlják őket a prosztata különböző problémáinak és betegségeinek megelőzése érdekében. Ezenkívül az ilyen eljárások jótékony hatással vannak az erekcióra, és lehetővé teszik önálló stresszoldást.

Ezek a termékek és eszközök mind önálló, mind páros használatra alkalmasak. A masszírozók és a maszturbátorok nagyszerű eszközök a különféle előjátékhoz, mert használatuk gyakran mindkét partneret izgatja, fokozva az egymás iránti vonzódást.

A férfiak szexuális játékok a felhasználás szerint

Maszturbációs játékok - ez a típus különféle maszturbátorokat és valósághű hüvelyeket, valamint különféle felfújható szexbabákat tartalmaz. Az ilyen játékok lehetővé teszik az ember számára, hogy társának hiányában is szexuálisan szabaduljon fel. Speciális kenőanyagok használata ilyen termékekkel új érzéseket ad az egyszerű maszturbáláshoz.
A modern maszturbátorokat különféle funkciókkal, például rezgéssel lehet felszerelni. A súrlódások ütemére is képesek mozogni, sőt hangokat is kiadhatnak. Az egyes modelleket okostelefon segítségével irányítják, és minden mozgás előre megtervezhető, vagy közben megváltoztatható. A megamaszturbátorok virtuális szemüveghez vagy táblagéphez csatlakoznak, amely lehetővé teszi, hogy teljesen belemerüljön a videóba, és megtapasztalhassa mindazt, ami a kedvenc filmjében történik.

Anális stimuláló játékok - ezek a játékok, amelyek tartalmazzák mind a klasszikus anális dugókat, mind a különféle vibrátorokat és prosztata masszírozókat, lehetővé teszik bármely férfi számára, hogy új pillantást vessen a szexre. A prosztata nagyon érzékeny erogén zóna, nagyszámú idegvégződéssel. E pont folyamatos ingerlése különféle játékokkal nemcsak örömet okoz, hanem pozitív hatással lesz a férfi egészségére is.
Eszközök és ápolószerek a hím tag számára - ide tartoznak a vákuumszivattyúk, a hosszabbítók és a speciális krémek széles választéka.
Ezek a termékek lehetővé teszik nemcsak méltóságának megfelelő formában való megőrzését, hanem megfelelő forma esetén az alak, a hossz és az átmérő korrigálását is. Nem titok, hogy sok férfit érdekel a pénisz mérete és alakja. Ez a szakasz különféle mellékleteket is tartalmaz a pénisz térfogatának és hosszának növelésére. Azok számára, akik ilyen problémában szenvednek, mint szexuális diszfunkció, számos kiváló megoldás létezik - petevezetők és erekciós gyűrűk.
A további stimulációra és fogamzásgátlásra szolgáló termékek azoknak a férfiaknak a termékei, akiknek elég szerencséjük van az állandó gazdag intim élethez. Ez magában foglalja a különböző péniszrögzítéseket, vibrációs gyűrűket és óvszereket, mind klasszikus, mind pedig különféle antennákkal és gyöngyökkel. Az ilyen termékek célja elsősorban a klasszikus szex és az új szenzációk felélesztése a partner számára. E kategória széles választéka lehetővé teszi, hogy a legközönségesebb szexet is gazdag erotikus műsorrá változtassa.

A bemutatott kategóriák mellett a szexipar különféle kiegészítőket kínálhat a férfiaknak a szexhez, legyen az szép fehérnemű, erotikus parfüm, ékszer, vagy akár fehérnemű szerepjátékhoz. Valamennyi terméket úgy tervezték, hogy megtanulja saját szexualitásukat, valamint a szex szépségét és változatosságát általában.

Hogyan válasszuk ki a legjobb szex játékot a férfiak számára?

Férfi szexuális játék vásárlásához szüksége van megfelelő információkra. Koncentráljon saját ízlésére és igényeire, próbáljon megérteni mindenféle felnőtteknek szóló játékot a férfiak számára, és világosan képzelje el, mit vár el ennek vagy annak a játéknak a használatától.
- Megérteni, hogy csak egyedül fogja-e használni, vagy tervezi-e bevonni partnerét a szexuális játék folyamatába;
- Határozza meg a szexuális játékok árát a férfiak számára, és válassza ki magának a megfelelő lehetőségeket;
- Döntse el, milyen anyag legyen az ideális játéka.

Intim termékek férfiaknak

A meghitt kapcsolat a leghihetetlenebb érzelmeket és benyomásokat keltheti, különösen, ha ehhez speciális eszközöket használ. Egy szexboltban könnyű olyan termékeket találni, amelyek lehetővé teszik a partnerek számára, hogy új szögből nyissanak és rendszeresen nagy örömet szerezzenek a szexuális érintkezésből. A tanácsadók a következő eszközök használatát tanácsolják:

Hosszabbító krém - néhány perccel a közösülés kezdete előtt alkalmazzák, egyenletesen elosztva a teljes hosszában. A kompozíciót alkotó aktív komponensek lassítják a vér kiáramlását a hüvelyi péniszből és a magömlés kezdetét, aminek következtében az erekció sokkal tovább tart.
A stimuláló krém általában enyhe melegítő hatású termék. Az alkalmazás után mindössze 10-15 perc alatt a pénisz merev állapotba kerül, és érezhetően megnő a mérete. Az anyagot gyorsan felszívja a bőr, így szinte azonnal felveheti az óvszert, nem csúszik le.

Síkosítók - ezek a termékek lehetnek szagtalanok vagy kifejezett ízűek - gyümölcsös, bogyós, karamellás, kókuszos stb. Vízbázisuknak köszönhetően egyenletesen oszlanak el az egész felületen, és nem hagynak ragacsos nyomokat és foltokat a ruhákon. Ezek a kenőanyagok kompatibilisek az óvszerekkel és a szexuális játékokkal - és nem befolyásolják azok erejét vagy megjelenését.

Masszázsolaj - lehet üvegben vagy illatos gyertya formájában. Ezeknek az eszközöknek az előjátéka segít ellazulni, megszabadulni az idegfeszültségtől és növeli az izgalmat. A természetes összetevők táplálják a bőrt, puhává és selymessé varázsolják, miközben nem hagynak zsíros és ragadós nyomokat a testen. A könnyű aroma serkenti az idegközpont munkáját és felébreszti az érzékiséget.

Óvszerek - tartós latexből készülnek és ellenállnak a nagy terhelésnek, így nem kell aggódnia az aktív mozgások során bekövetkező esetleges károsodások miatt. Ezzel együtt azonban a termékek nagyon vékony falakkal rendelkeznek, amelyek nem csökkentik a pénisz érzékenységét behatolás és csúszás közben. Egy pár választhat bordázott felületű óvszert, amely stimulálja mindkét partner érzését azáltal, hogy stimulálja őket.

Potencianövelők - étrend kiegészítők és speciális adalékok, amelyek csak természetes összetevőket tartalmaznak. Hatékonyan befolyásolják a férfi reproduktív rendszer hatékonyságát és működését. Ezenkívül ezeknek az alapoknak a rendszeres bevitele jótékony hatással van az általános közérzetre és stabilizálja a hormonális hátteret, amelynek köszönhetően a partner mindig készen áll arra, hogy a nőjének örömet szerezzen. 
Ezen termékek használata nem okoz allergiát vagy irritációt a nemi szervek bőrén és nyálkahártyáján. Csak helyi hatásuk van, és nem befolyásolják a test egyéb funkcióit.

Egy szexboltban a férfi játékokat online lehet megvásárolni, vagy meglátogatni a város legjobb szexboltját. A szállítás előtt ellenőrizzük az áruk lejárati idejét és a minőségi tanúsítvány rendelkezésre állását, így a fogyasztók biztosak lehetnek a termékek megbízhatóságában és biztonságában.

Szexológus tanácsai

Fontos, hogy az erősebb nem képviselői rendszeresen tapasztalják meg az új érzéseket a szexben, amelyek növelik a vonzerőt a partner iránt, erőteljes orgazmust és ennek megfelelően jó hangulatot biztosítanak. A szexüzletben kínált férfiak játékai feloszthatók maszturbációs eszközökre és azokra, amelyek alkalmasak párban történő használatra.

A stílusos dizájnnal és funkcionalitással vonzó termékek széles választéka széles. Azt tanácsolom, hogy a megfelelő lehetőségek kiválasztásakor ügyeljen a következő tulajdonságokra:

A maszturbátoroknak, a kakas gyűrűknek és a hosszabbítóknak meg kell egyezniük a pénisz méretével - ezáltal a folyamat kényelmesebbé válik, és elősegíti az orgazmus gyorsabb elérését.
A masszázshoz jobb olyan eszközök modelljét választani, amelyek lehetővé teszik a saját rezgési és sebességi módok beállítását. Ily módon az optimális funkciók az egyéni preferenciák szerint állíthatók be. 
A péniszrögzítéseket és a péniszprotéziseket, amelyeket közvetlenül a szex során használnak, a partnerrel konzultálva kell megválasztani, mert mindkettőnek kényelmesnek kell lennie.
Véleményem szerint a szexipar nem korlátozza a fogyasztókat a választásukban, ezért nem szabad lemondania a megfelelő játékok keresésével folytatott kísérletezésről.

Andrológus tanácsai

A férfiaknak szánt szextermékek nemcsak eszközök, amelyek érdekesebbé és újabbá teszik a szexet. Javaslom, hogy ne hagyjon fel a különféle kiegészítőkkel, mert használatuk befolyásolja a pszicho-érzelmi állapotot, és segít fenntartani a reproduktív rendszer egészségét. A megfelelő kiegészítők rendszeres használata elősegíti a férfi libido megfelelő szinten tartását, valamint javítja a szex minőségét.

Számos tanulmány kimutatta, hogy azok a férfiak, akik prosztata masszírozókat, kakasgyűrűket és egyéb kötéseket használnak, fokozatosan növelik az állóképességüket - és a közösülés hosszabb lesz. Ezenkívül jelentősen javul a péniszérzékenységük, és könnyebben elérik az orgazmust. Ennek köszönhetően stabilizálódik a hormonális háttér és az endorfin termelés, ami befolyásolja az ember hangulatát.

Keresés