Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Férfiak figyelem ⭐ érdemes szexboltba menni ✔️

Férfiak figyelem ⭐ érdemes szexboltba menni ✔️

Férfiaknak érdemes szexboltba menni? Igen, mindenképpen! A férfiak intim játékait ma nem tekintik valami szégyenletesnek: segítenek diverzifikálni a párok kapcsolatait, vagy feldobják a magány pillanatait. Férfiaknak miért jó szexshopban vásárolni? A férfi szexblog ezen bejegyzésében ez a fő téma.

Miért mennek a férfiak szexboltokba? A tapasztalt szexshop vezetők tudják, hogy az összes vásárló körülbelül 60 %-a férfi! És ezek nem mániákusok, perverzek és fiatal lányok szerelmesei, hanem egészen felnőtt férfiak, akik egyáltalán nem tűnnek ki a tömegből. És ennek a helyzetnek egyszerű magyarázata van - a férfiak nagyon figyelnek szexuális tevékenységükre, és szeretnek kísérletezni és valami újat felfedezni! A szexboltba látogató és férfi szexjtátékok vásárlóinak tipikus életkora 30-50 év.

Az egészség megőrzése. A kutatók bebizonyították, hogy mindaddig, amíg egy férfi szexuális vonzerővel rendelkezik az ellenkező nemhez, és képes kielégíteni ezt az igényt, az ember egészségesnek és erősnek érzi magát. És ha bizonytalannak érzi magát, akkor az ember általános elégedettsége az élettel azonnal csökken, és a problémák kezdődnek. Ezért a férfiak azok, akik elsőként merik igénybe venni a szexboltok által kínált "segítséget".

Új érzések. Előbb vagy utóbb még a legforróbb és legromlottabb nő is elkezdi untatni a férfit, és a vele való szex érzései lehűlnek. Ezért egy férfi, aki szereti a nőjét, készen áll arra, hogy drasztikus lépéseket tegyen vonzerejének fenntartása érdekében. És itt jön be a szexbolt, amely új érzéseket kínál régi partnerével.

Kísérletek. A férfiakat mindig megkülönböztette az ismeretlen iránti vágyuk és a látás, tudás és érzés iránti vágyuk. Ezért egy bizonyos kor elérése és a nők megismerése után az embernek vágyakozik arra, hogy megismerje magát. És mint egy kisgyermek, aki megismeri a testét, az ember elkezdi megismerni érzéseit. Leggyakrabban a férfiak mentésért jönnek a szexboltba, hogy jó potencianövelőt, óvszert és síkosítót vásároljanak. A játékok kiválasztása szempontjából kis mintákat figyelthetők meg. A 35 év feletti vevők nagyobb valószínűséggel vesznek olyan felcsatolható dildókat, amelyek valósághűnek tűnnek. A fiatalabbak viszont fényes futurisztikus kütyüket vásárolnak.

Mit vásárolnak a férfiak a szexboltokban?

Erotikus játékok férfiaknak: mi a trend most? Mivel az erősebb nemben csak két epicentruma van az örömnek (ne keverjük össze őket erogén zónákkal), a legtöbb játék célja azok stimulálása. A bestsellerek minden bizonnyal maszturbátorok, amelyeket magad irányíthatsz. A kiváló minőségű stimulátor nemcsak a boldogság csúcsára hozza tulajdonosát, hanem esztétikai élményt is nyújt. Az ajándék kiválasztásakor nézze meg közelebbről azokat a termékeket, amelyek versenyautónak tűnnek. Sok felnőtt fiú számára ez a fantáziák megtestesülése is, különösen az elmúlt napokban, amikor újra megkezdődött a piros és fekete Ferrari sportkocsik divatja. Jó, ha a vibrátornak két erős motorja van, amelyek hihetetlen érzéseket keltenek a férfi péniszén, intenzív orális technikákat imitálva.

Figyelmet érdemelnek a két lengő szirommal rendelkező stimulátorok modelljei is, amelyek között pénisz van elhelyezve. Az ilyen játékokat nemcsak önállóan, hanem ketten is használhatják. Például stimulálja a pénisz tengelyét orális szex közben, vagy stimulálja a herezacskót szex közben. A maszturbátornak több rezgési módja van. Ön maga állítja be a megfelelő intenzitási szintet.

Az ember örömének második epicentruma prosztata stimulátorral simogatható. Keressen olyan terméket, amelynek tökéletes anatómiai alakja van, erős rezgéssel, amely tompítja az idegvégződéseket és ellazítja a záróizmot - mondja a szakértőnk. A behatolás puha, biztonságos és kellemes lesz. És a megfelelő forma segít abban, hogy könnyen elérje az öröm csúcsát. Ha egy férfi szereti a prosztata stimulációját, egy ilyen intim játék nagyszerű ajándék lesz.

Az urak egyik legjobb intim barátja egy erekciós gyűrű. Két funkciót lát el: fokozza az érzéseket és rögzíti az erekciót abban az állapotban, amelyben szükséges. Az erekciós problémákkal küzdő férfiak számára ez csak áldás. De mégis, először is, ez egy izgalmas hatás. Válasszon partnerének kiváló minőségű orvosi szilikonból készült gyűrűt, amely többször is fokozza az érzéseket - csak egy felálló pénisz alapjára kell helyeznie. "A játék könnyen kezelhető, kompakt, és mellesleg segítségével az ejakuláció után is fenntarthatja az erekciót, ami lehetővé teszi partnere számára, hogy azonnal menjen egy második körre.

Kenőanyagok és kenőanyagok. Nyilvánvaló, hogy a gyógyszertárakban bemutatott tipikus kenőanyag-készlet nem mindig felel meg az ember elvárásainak és az általa tapasztalt érzéseknek. Ezért a kenőanyagok és a kenőanyagok a legnépszerűbbek a férfiak körében a szexboltban.

Óvszer és fogamzásgátlás. A férfiak körében a második helyen az óvszerek és a fogamzásgátlók találhatók, amelyek szintén szélesebb körben kerülnek bemutatásra, mint a hagyományos gyógyszertárakban és szupermarketekben.

A stimuláció eszközei. Ez a kategória olyan termékeket tartalmaz, amelyek növelik a vágyat mind a férfiban, mind a partnerében. Ebben az esetben ezek potencianövelők, feromonos parfümök, gyűrűk és szivattyúk.

Szexi fehérnemű. Nem ritka, hogy a férfiak szexi fehérneműt vásárolnak maguknak, és ajándékokat készítenek barátnőiknek. Ebbe a kategóriába tartoznak a speciális cipők, kesztyűk, karkötők és könnyű kötszerek (pl. bilincsek) is.

Anális szexkütyük. Az utolsó legnépszerűbb kategóriába tartoznak az anális szexhez használt dolgok. Ebben az esetben ezek kenőanyagok, anális golyók, dilatátorok, anális és dugók.

Egyéb kategóriák. Más árukategóriákat is vásárolnak a férfiak, de népszerűségük már nem olyan magas, így vásárlásuk már egy adott embertől és vágyaitól függ.

Lépj túl a megszokásokon - Ez fő dolog, ami egy szexboltban történik. Már rég elmúlt az ideje felismerni, hogy a misszionárius szex, az orális szex és a mellbimbó izgatása nem csak a szexről szól. És nem, nem tanít semmit, mert minden csak banális és unalmas. De egy szexboltban annyi dolog van, ami miatt jól érzed magad, hogy forog a fejed. Nem kínos beismerni, hogy speciális kenőanyagra van szüksége. Nem szégyelli bevallani, hogy szereti az erogén zónák további stimulálását, amelyek szintén nem tekinthetők erogénnek. Általában sok mindent megtehetsz egy szexboltban.

Kezdd el nevén hívni a gyereket - Először is, a nemi szervek és minden, ami körülveszi őket. Ez nem "pisilés" vagy "nos, ahol van". A világon mindennek van neve. Hallgassa meg, hogy egy szexbolti eladó milyen szabadon nevezi a péniszt pénisznek, a csiklót csiklónak és a herezacskót herezacskónak. És minden mást is úgy hívnak, ahogy kellene. Tanulj, ez segít később beszélni a partnereddel.

Tanulj meg beszélni a szexről másokkal - Egy pont, amely közvetlenül következik az előzőből. Ahhoz, hogy mondjon valamit a partnerének, meg kell neveznie a szervet, és el kell magyaráznia, mit tegyen vele. Semmi sem fejleszti jobban a szexuális szókincset, mint a szexbolt rendszeres látogatása és a különböző játékok előnyeinek és hátrányainak megvitatása a kiskereskedővel. Akkor meg fogsz lepődni, milyen könnyű elmagyarázni a szeretődnek, hogy mit akarsz, anélkül, hogy homályos eufemizmusokat használnál, mint például: "Nos, érezd jól magad ott, de nem olyan jól, de így."

Tudja meg, milyen messzire jutott a haladás - Ha úgy gondolja, hogy egy szexbolt egy gumi farkak kerítése és egy jelmezekkel ellátott állvány "gyermek matinéhoz", akkor húsz évvel ezelőtt elakadt az időben. Először is, a vibrátorok és mindenféle játék most úgy néz ki, mintha néha nehéz egyáltalán szexuális dolgokkal társítani őket. Másodszor, annyit tehetnek, amennyit maga az ember soha nem fog megtanulni.

  • Egy jó szexboltba menni olyan, mint egy politechnikai múzeum látogatása: anyagok, tulajdonságok, módok. Minden modern, innovatív és áttörést jelent.

Távolítsa el a belső gátakat - Hidd el, a szexbolti árusok láttak valami ijesztőbbet, mint egy pár, akik másképp akarnak szexelni, de nem tudják, hogyan. A legfontosabb dolog itt az, hogy pihenjen és nézzen körül, ne féljen kinyitni és megérinteni az ablakban megjelenő árukat, érezni őket, és megnézni, hogyan működnek. Talán felfedezi azokat a vágyakat, amelyeket nem gyanított magában, és néhány játék szó szerint a kezedbe ugrik, és arra kényszeríti magát, hogy vásároljon.

Megtanulni figyelmen kívül hagyni másokat - Sokat írunk arról, hogy valaki más véleménye semmilyen módon nem árthat neked, és itt az ideje, hogy megszabadulj minden olyan gondolattól, mint a "mit gondolnak rólam" a fejedből? A szexboltba járás nagyszerű gyakorlat erre a készségre. Igen, mindenki figyeli, hogy hová mész. Igen, vannak más ügyfelek a szexboltban, és rád néznek. Nem gond. Kisétálsz a boltból és szórakozni mész, a többiek pedig vagy féltékenyek lesznek, vagy neheztelnek. De mi a különbség számodra, mit számít ez?


Megéri-e vagy sem felnőtt játékokat vásárolni egy online szexboltban?

Mindenki ismeri az emberi lény három legfontosabb fiziológiai szükségletét - az ételt, az alvást és a szexet. Amikor ezek az összetevők teljes mértékben kielégítik az embert, tovább aktívan fejlesztheti, javíthatja, utazhat, vagyis mindent megtehet, amit akar és tud. Nem hiába, hogy azt mondják, hogy a világot három bálna tartja össze, amelyek az egyetemes tengerben úsznak, és egy személy három fontos szükséglet körül található!

Furcsa, mint amilyennek látszik, de a szex mindig különösen érdekes. Még a "szex" szó is változásokhoz vezet egy személy tudatalattijában. Ez természetes, mert egy ilyen téma nagyon intim kérdés, és a hozzáállás kétértelmű. Ma a reklám, az internet, a televízió és a művészet titokban lefedi a szex témáját annak különböző megnyilvánulásaiban, és sok nyugdíjas korú ember valószínűleg már tud a szexboltok létezéséről.

Tehát mire szolgálnak az online felnőtt üzletek, és milyen szexuális játékokat vásárolhat ott?
Kezdetnek az online szexbolt ugyanaz a bolt, mint például a háztartási készülékek online áruháza, csak a termékek teljesen eltérők. Sok modern ember számára a szexboltok alkalmi látogatása nem jelent kellemetlenséget, és nem tekinthető valami illetlennek. A világ gyorsított módban fejlődik, és ellenállhatatlan vágy van arra, hogy érezze, megpróbálja, megtanuljon valami újat és rendkívülit. Valaki más kitalált sztereotípiáit élni azt jelenti, hogy valaki más életét éljük. És így valószínűleg nincs semmi baj azzal a ténnyel, hogy egy nap egy hagyományos házaspár valamilyen szexuális játékot rendel magának. Csak diverzifikálni akarták intim életüket, ahogy mondják, hogy hozzáadják a lelkesedést!

A szexboltokban az áruk sokfélesége ugyanolyan feltűnő, mint egykor a szokásos szupermarketekben lévő áruk száma. Erotikus fehérneműk, szerepjátékhoz szükséges jelmezek, amelyekre minden harmadik pár titokban gondol, vibrátorok és a nemi szervek masszírozására és az érzékenység növelésére, parfümök feromonokkal, stimulánsokkal, erotikus olajokkal és síkosítókkal. Ezt az árukategóriát "könnyű tüzérségnek" nevezhetjük.

A "nehéz tüzérség" különféle anális termékeket (, kétoldalas, anális láncot), hüvelygolyókat, masztubátorokat, péniszrögzítéseket, rezgő tojásokat, hevedereket stb. Tartalmaz. Az ilyen játékok általában azok számára érdekesek, akiknek problémái vannak az erekcióval vagy a korai magömléssel, akik hosszú orgazmusokat akarnak élvezni, vagy egyszerűen úgy döntöttek, hogy javítják szexuális életüket, és a legtöbbet hozzák ki belőle.

A dinamikus, szexuálisan őrült és érzéseikben féktelen divatos szexboltok SM kellékeket (a BDSM kultúra szerelmeseinek), felfújható szexbabákat, kéz- és lábtartókat stb. Kínálnak.

A felnőtteknek szóló online áruház egyáltalán nem ijesztő, és biztosan nem bűncselekmény. Csak ne felejtsük el, hogy ez a hely még mindig felnőtteknek szól! Az ilyen intézmények előnye, hogy segítenek leküzdeni a szexuális inkompetencia komplexeket, segítenek megszabadulni a félénkségtől, a merevségtől, és azok számára, akiknek fizikai egészségügyi problémái vannak, ez egy lehetőség arra, hogy szexuálisan vonzónak és kívánatosnak érezzék magukat.

Virtuális és valós kirándulásra hív Budapest egyik legjobb szexboltja. Az Intim Center szexüzlet hívja Önt a legkedvesebb erotikus vágyak világába. Széles termékválaszték férfiak és nők számára, csak jól ismert európai gyártók tanúsított termékei. Megfizethető árak és szállítás Magyarország minden régiójában. Látogasson el online áruházunkba vagy szexboltunkba, és győződjön meg róla, hogy intim élete sokkal fényesebb lehet!

Férfi mit vegyen szexboltban?

Hogyan lehetnek hasznosak az erotikus játékok az ember számára? Segítenek felébreszteni az erogén zónákat a testen, és új típusú érzéki örömöket tanulnak - mondja a pszichológus-szexológus, a szakértője. 30 éves korára az ember általában kifinomult és telített lesz a szex szempontjából. Leggyakrabban már rengeteg tapasztalattal rendelkezik, és úgy véli, hogy alapismereteket kapott és alapvető feladatokat végzett ezen a területen.
A gyakorlatban fogalma sincs arról, hogy mennyi örömtől és örömtől fosztja meg magát a klasszikus szex különféle erotikus eszközök használata nélkül. Az a tény, hogy az ember testén sok erogén zóna alszik, és ahogy mondják, egyetlen emberi láb sem állt oda. Mivel a stimuláció legnépszerűbb területe a pénisz feje, nagyobb figyelmet fordítanak rá, gyakran csak ezzel elégedettek. És mi van a herezacskóval, a prosztatával, a prosztatával?

Végül is ez a többszínű színek egész sora az örömök palettáján! Az erotikus játékok segítenek új dolgokat tanulni." A férfiak szexuális készleteiben ezeknek a dolgoknak a többsége egy bizonyos terület ösztönzésére irányul. Ez a hatás egyrészt nem úgy néz ki, mint a kéz vagy a hüvely szokásos stimulálása, másrészt intenzívebb és új szintre emeli az érzéseket. A férfiak intim játékait ma már nem tekintik szégyenletesnek: segítenek diverzifikálni a párok kapcsolatait, vagy feldobják a magány pillanatait.

Erekciós gyűrűk - Az erekciós gyűrűt a pénisz vagy a herezacskó alapjára helyezik. Összenyomja a vénákat, megakadályozva a vér kiáramlását a péniszből. Ez meghosszabbítja a nemi közösülést, és segít a fontos szerv stabilitásában. A csodagyűrű gyenge erekció vagy korai magömlés esetén is hasznos lehet. És ez az erotikus játék új élénk érzések forrása is.
A lényeg az, hogy ne sértse meg a gyűrű használatára vonatkozó ajánlásokat. Ne viselje 20 percnél tovább, használat előtt és után mossa le, és ne tolerálja a fájdalmat, ha előfordul. Ezenkívül ne használjon gyűrűt, ha problémái vannak a vérkeringéssel.

Maszturbátorok - A különböző modellek segítenek érezni a hüvelyi, orális vagy anális behatolást. A technológiailag legfejlettebb változatok fűtési, hangvezérlési és forgási funkciókkal is rendelkeznek. Mindez segít a szokásos folyamat diverzifikálásában. A lényeg az, hogy óvatosan használja a szivattyút, és kövesse az utasításokat. Például ne használja túl hosszú ideig a készüléket: ez zsibbadást, csökkent érzékenységet és kellemetlen érzéseket okozhat. Érdemes megjegyezni, hogy a túl gyakori gyakorlatok szivattyúval gyengíthetik az erekciót.

Automatikus szivattyú - Egy fejlett játék, amely mindent megtesz az Ön számára. Helyezze be a péniszt, kapcsolja be és figyelje, mi történik az átlátszó falakon keresztül. Ennek a szivattyúnak a pluszja a dombornyomott belső térben is van. Ennek köszönhetően a tartozékot maszturbátorként és az automatizálás csatlakoztatása nélkül lehet használni. 

Helyénvaló-e szexuális ajándékokat adni egy férfinak?
A partnerednek adott ajándékok sokat elárulhatnak az igazi kapcsolatodról. Adj egy férfinak borotvahabot és zoknit, és nőből anyukává válsz neki, ami természetesen csökkenti a libidót és gyengíti a pszicho-érzelmi kapcsolatot" - mondja szakértőnk. Az ilyen ajándékokra is szükség van, de jobb, ha néhány jelentéktelen alkalommal adjuk őket. Ha fontosabb eseményt ünnepelsz, válassz valami szimbolikusat. Az olyan speciális területhez kapcsolódó dolgok, mint a szexpszichológia, a romantikus kategóriába sorolják a kapcsolatot. Az erotikus ajándék minden bizonnyal jelzi a partnere iránti őszinte vonzalmát. Ez a megalapozott párok számára is hasznos - annak bemutatására, hogy a szenvedély nem hűlt le, és abban az esetben, ha a romantika éppen most kezdődött. Ha még mindig kapcsolatot építesz, egy intim ajándék az emberbe vetett bizalom jele lesz, a belé vetett bizalmad. Ha egy ember felszabadult, nyitott minden újra, ha már van egy bizonyos tapasztalata, kellemes meglepetés lesz tőled a szeretet ilyen tulajdonságának fogadása.

Ne rohanjon fűszeres ajándékkal egy felnőtt boltból, ha választottját szigorú nevelés, rendkívül intelligens viselkedés, a tétlen szórakozás elutasítása és a túlzott komolyság jellemzi. Előfordulhat, hogy a partner nem áll készen egy ilyen eseményfordulatra, amely nem lesz a legjobb hatással a kapcsolat egészének fejlődésére. Az erotikus játékok különbözőek. Például a bilincs a legkelendőbb termék hazánk összes online áruházában. De még egy ilyen ajándék is óvatosságot igényel, amikor ad. Adja fel az ötletet, ha nincs abszolút bizalma egy emberben. Ez elsősorban a kapcsolat első évére vonatkozik. A szexbe vetett teljes bizalom nemcsak az emancipációt jelenti, hanem annak megértését is, hogy intim vágyait és szexuális fantáziáit nem fogják elítélni, meglepődni vagy nevetségessé tenni.

Az erotikus játék formájában megjelenő újévi ajándékot valószínűleg nem fogja értékelni egy olyan férfi, aki túl tapasztalt ebben a kérdésben. Az a személy, aki ismerte a különböző típusú örömöket és felébresztette erotikus zónáit, gyakran már rendelkezik az örömjátékok egész arzenáljával. Minden stimuláns különbözik intenzitásban, funkcionalitásban és még sok másban. "Ha az eladó tanácsára vásárol egy terméket egy szexboltban, akkor valószínűleg nem fogja kitalálni az ajándékot. Sőt, partnerét még az erotikus csecsebecse is bánthatja, amelyet hozott neki. Nem lesz hízelgő, hogy nem értékelte az előrehaladási szintjét ebben a kérdésben. Ez olyan, mintha kézzel készített vázát adna egy fazekasgyűjtőnek, és csak akkor tudná meg, hogy van egy egész átriuma.

Adja fel az intim ajándék gondolatát, ha belső ellenállást érez. Ha valamilyen oknál fogva (maga nem tudja pontosan az okot) nem tudja felajánlani partnerének, hogy vezessen be néhány újítást intimitásába egy szexboltból származó áruk formájában. Valószínűleg még nem áll készen erre, és az új szabályok szerinti erotikus játék valószínűleg nem fog örömet okozni mindkettőtöknek.

Szexi meglepetés a férj számára?
Az embernek három alapvető szerepe van az életben: fia, apja és férje (az ember, a férfi fogalmában). És az ajándékoknak alkalmazkodniuk kell ahhoz a szerephez, amelyben a társadat látod. Hosszú távú kapcsolatban az ember szexuális férfiból bizony apává válik - a család védelme és támogatása, valamint az első randevúk hője, a szenvedély fokozatosan csökken. Egy ilyen kapcsolatban érdemes emlékeztetni egy férfit, hogy még mindig csodálatos szeretőnek látja - tanácsolja szakértőnk. Ajándékként a férjednek különféle játékok erotikus forgatókönyvekkel rendelkező párok számára tökéletesek. Nagyszerű szexuális ajándék a férjednek, és mindkettőtöknek vibrátor lesz kettőnek - ez egy kompakt tárgy, amely a tenyerébe szorul, és a hatodik ujj érzését kelti. A rezgés mindenre átadódik, amit a kéz megérint. Tehát mindannyian képesek lesztek simogatni egymást, új erogén zónákat ébreszteni és megnyitni az öröm felderítetlen horizontjait. Sok modell mérete lehetővé teszi, hogy magával vigye és sokféle helyen használja. Ha szilárd múltja van a családi életről, és eddig nem volt szex nyilvános helyen, végül testesítse meg ezt a fantáziát azáltal, hogy észrevétlen csendes stimulációt szervez partnerének valamilyen félreeső helyen, például egy moziteremben.

Keresés