Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan válasszunk erotikus jelmezt szex szerepjátékhoz?

Hogyan válasszunk erotikus jelmezt szex szerepjátékhoz? Szeretné megújítani intim életét? A szerepjátékok fényes képei és izgalmas jelmezei az első dolog, ami eszébe jut a különböző nemek szerelmeseinek. És ez nem meglepő, mert az ilyen átalakulások lehetővé teszik, hogy teljesen szabadon és nyugodtan érezze magát. Milyen szerepjáték jelmezek vannak és mit válasszunk? 

Milyen anyagokból készülnek a modern erotikus modellek, és mit kell tudni annak érdekében, hogy ne számítsuk ki tévesen a méretet. Házaspárnak és szeretnőknek minderről és még egy kicsit többet szeretnénk mondani.

Az erotikus szerepjáték jelmezek bármilyen kapcsolatot meggyújthatnak, és sok örömet okozhatnak minden partnernek. A jelmez feladata, hogy felhívja az érdeklődő figyelmét, érezze játékos hangulatát és természetesen izgassa. A megfelelően kiválasztott női szerepjáték jelmez képes megvalósítani minden vágyat, az ártatlantól a legintimebb fantáziáig. A jelmezek használata a szexuális életben garantálja az újdonság állandó érzését és a szórakozás szomjúságának teljes kielégítését.

A partner ízlésének ismerete segít olyan szerepjátékos jelmezek vásárlásában, amelyek nemcsak a szenvedélyednek tetszenek, hanem segítenek közelebb kerülni mind fizikailag, mind érzelmileg. A felnőtteknek szóló szerepjátékok jelmezei valódi leletet jelentenek, könnyen megújítják egy pár szexuális életét, mindkettő fénypontjává és pikáns titkává válnak.

Hogyan válasszunk jelmezt egy szerepjátékhoz?

A szexbolt több tucat érdekes jelmezt tartalmaz szerepjátékokhoz. Melyiket válasszuk az első szexuális élményekhez szerepváltással? Mit kell keresni vásárláskor, hogy a vásárlás csak pozitív érzelmeket adjon? Az egyszerű tippek segítenek kitalálni, és mindössze 10 perc alatt találnak valamit.  Annak érdekében, hogy a lehető legnyugodtabb és magabiztosabb legyen, ki kell választania a szerepjátékokhoz megfelelő jelmezeket. A helyes választás érdekében figyelembe veheti a következő szempontokat:
- A kezdeti tényező, amelynek befolyásolnia kell a választást, az Ön személyes preferenciái és preferenciái. Magának is tetszeni fog az új megjelenés.
- A jelmeznek meg kell felelnie a méretének, mert ha kisebb modellt választ, nevetségesnek tűnik, és ha nagyobb, akkor kínosnak tűnik. És szüksége van egy végzetes csábító képére!
- A ruhának nemcsak jól illeszkednie kell, hanem kényelmesnek is kell lennie.
- Fontos, hogy a jelmez jól illeszkedjen a testtípusához.

Kísérletezzen és hozzon új izgalmakat intim életébe. Az erotikus fehérnemű kiválasztásakor figyelembe kell vennie az alapszabályt - nincsenek szabályok, mivel azokat Ön diktálja, és senki más.

A megfelelő szerep
Nem a stílus kiválasztásával kell kezdeni, hanem egy szerep feltalálásával. Mi néz ki a párodnak, mi érdekes kipróbálni, és mi visszataszító? Fontos válaszolni néhány kérdésre:

Aktív vagy szerény lesz a főszerep? Például kiválaszthatja egy csábító nővér képét, aki úgy döntött, hogy kihasználja a beteg tehetetlenségét. De valaki inkább egy iskoláslány jelmezt szeretne, és el akarja csábítani. Mi vonzza pontosan - szerénység vagy romlottság?

Vannak-e konkrét kívánságok? Például egy fantázia egy orvosi témáról vagy egy légiutas-kísérő elcsábítása. Ha van ötlet, akkor a választás azonnal szűkül. Ezután ki kell választani egy jelmezt egy adott témában. Ha nincs egyértelmű megértés, továbbléphet a következő kérdésre.

Jelmez otthonra vagy bulira? Ha a játék zárt ajtók mögött zajlik, akkor még nagyon őszinte lehetőségeket is választhat. De a gyalogláshoz szükség lehet valami szerényebbre. A 3 kérdésre adott válaszok lehetővé teszik, hogy eldöntse, pontosan mire van szüksége. Természetesen nem túl egyszerűek, és nem 100% -ban segíthetnek. De a legtöbb számára világosabbá válik, hogy pontosan mit akarnak.

A megfelelő stílus
A szerepjáték jelmezét csábításra tervezték. Ez azt jelenti, hogy hangsúlyoznia kell az előnyöket és el kell rejtenie a hiányosságokat. És fontos elismerni magadnak, hogy ez a test leginkább "étvágygerjesztő" része, hogy rá összpontosítson. Például egy ultrarövid ruhát választanak a lábak hosszának hangsúlyozására. Felhívni a figyelmet a mellkasra - mély nyakkivágás.

Mindig vannak különböző méretű jelmezek, és fontos, hogy megtaláljuk azt, amelyik tökéletesen illeszkedik. Jobb, ha a köteteket előre mérjük, hogy ne számítsunk félre. Vagy válasszon olyan öltönyt, amely különböző formákhoz vagy egy adott testhez illik. 
Egyes képek könnyen eltávolíthatók, mások erőfeszítést igényelnek. Gondolj azonnal - akár gyors hozzáférésre van szüksége a nemi szervekhez, akár a hosszú levetkőzés folyamata egy izgalmas játék része lesz.

Jelmez kiegészítők
Néha a terv végrehajtásához nincs szükség teljes öltönyre, de az egyes részletek elegendőek. Vásárolhat rendőr sapkát, angyalszárnyakat vagy színes parókát. Nagyszerű kiegészítők: színes szempillák, velencei maszk vagy fehérnemű harisnyával.

Néha meglévő dolgokat használhat egy kép létrehozásához, de kiegészítheti őket néhány érdekes részlettel.
És néhány jelmez nincs teljesen összeszerelve, és harisnyát, bugyit és speciális cipőt kell vásárolniuk. Az ilyen részleteket előre is meg kell gondolni.

Hogyan egészítsük ki a jelmezt
Bármely szerepjáték érdekesebbé válik, ha szexuális játékokat használ. A szex velük sokszor fényesebb, és az orgazmus is gyakrabban fordul elő. Választhat egy kiegészítőt a kiválasztott telekhoz, például bilincs vagy ostor könnyen sok játék részévé válik. De csak egy univerzális mini vibrátor is hasznos lesz.

Egy kis rezgő dolog segítségével képes lesz ugratni partnerét, még több vágyat okozva. A nyak, a mellkas, a has vagy a combok megérintése nagyon érdekes lesz. És akkor egy ilyen dologgal könnyű masszírozni a csiklót vagy a pénisz fejét.

A szerepjáték az egyik legjobb módja a kapcsolatok diverzifikálásának. És több száz történethez választhat jelmezet. A Intim Shop  több száz kiegészítővel rendelkezik, hogy minden ízlésnek megfelelő képeket készítsen. A szállítás Oroszország bármely sarkába történik. Minden nagyon gyors és névtelen. Válasszon szerepjátékos jelmezt az élénk kísérletekhez!


Mi az a szex szerepjáték?

A szex szerepjáték egy olyan szexuális tevékenység, amelyben a résztvevők különböző szerepeket töltenek be, például tanár-diák, ápoló-beteg, vagy rendőr-rabló. A szerepjátékot gyakran használják a szexuális izgalom növelésére és a szexuális fantáziák kijátszására.

A szex szerepjáték számos különböző módon végezhető. A résztvevők megbeszélhetik a szerepeket és a cselekményt előre, vagy egyszerűen improvizálhatnak. A szex szerepjátékhoz gyakran használnak jelmezeket, játékszereket és egyéb kellékeket.

A szex szerepjáték biztonságos és szórakoztató szexuális tevékenység lehet. Azonban fontos, hogy a résztvevők kölcsönös beleegyezése legyen, és hogy tiszteletben tartsák egymás határait.

Ha érdeklődsz a szex szerepjáték iránt, fontos, hogy először beszélj a partnereddel a vágyaidról. Fontos, hogy mindketten kényelmesen érezzétek magatokat a szerepjátékkal, és hogy kölcsönös beleegyezésetek legyen.

Íme néhány tipp a biztonságos és szórakoztató szex szerepjátékhoz:
- Beszélj a partnereddel a vágyaidról, és győződj meg róla, hogy mindketten kényelmesen érezzétek magatokat a szerepjátékkal.
- Közösítsd a határaidat a partnereddel, és tiszteletben tartsd a határait.
- Használj biztonsági jelszavakat, ha bármelyikőtöknek kényelmetlenül éreznétek magatokat.
- Ha bármilyen problémád van, bátran szólj a partnerednek.

A szex szerepjáték egy nagyszerű módja a szexuális izgalom növelésének és a szexuális fantáziák kijátszásának. Ha érdeklődsz a szex szerepjáték iránt, fontos, hogy először beszélj a partnereddel a vágyaidról, és hogy követed a fenti biztonsági tippeket.

Ki vásárol szerepjátékos jelmezeket felnőtteknek?

Ma az erotikus ruházati ipar számos modellt és lehetőséget kínál a játékjelmezekhez. A szerepjátékos készletek nemcsak rövid szoknyák, intim kivágások és lélegzetelállító nyakkivágások, hanem őszinte és mutatós modelleket, valamint zártabb lehetőségeket is talál. Segítenek megszokni a szerepedet és felejthetetlen élményt szerezni, az otthoni erotikus színház lehetővé teszi a partnerek számára, hogy új pillantást vessenek egymásra.
A szerepjátékok jelmezei népszerűek mind a fiatalok, mind a tiszteletre méltó párok körében. Végül is, hol, ha nem a szexben, eldobhatja az összes konvenciót, és végtelenül boldogan szimpatizálhat magával?

A legtöbb esetben az erotikus jelmezek készletei két nagy csoportra oszlanak:
- Alsónemű. A női és férfi szekrény rendes elemei, amelyeket játéktervek egészítenek ki, egyszerűen fényűzőek és elbűvölőek. Az ilyen lehetőségeknek köszönhetően létrehozhatja a legégetőbb és legizgalmasabb képeket.
- Harisnya, fűző és bugyi készletek. Az ilyen típusú készletek fényesek, dacosak és hihetetlenül erotikusak. Az embernek egyszerűen nem lesz ideje emlékezni a fáradtságára! Ügyes álcázással az ilyen fehérnemű hétköznap viselhető, meglepve kedvesét.
- Test. Harisnyával vagy külön-külön is kapható. Az alakot szorosan körvonalazó csipkevonalak nőiesnek és érzékinek tűnnek, az ilyen típusú öltönyök alkalmasak bágyadt és szenvedélyes éjszakákra.
- Kombináció. Hosszú múltra tekint vissza, ez a fajta ruházat ma kizárólag erotikus jellegűvé vált. A szorosan illeszkedő anyag, amely kedvezően hangsúlyozza a női formák kerekségét, fáradhatatlanul izgatja a férfiak szívét. Ideális választás érzéki játékokhoz és szeretteivel való találkozókhoz.

Reinkarnációs készletek
Szexuális örömökre alkalmas készleteket találhat, amelyek teljes értékű ruhák. A modelltől és a ruha őszinteségének mértékétől függően ezek a készletek nemcsak a hálószobában használhatók, hanem elegáns választás lehet bármilyen jelmezes partihoz.
Ruhák. A tematikus ruházat klasszikus változata, amely mindig jól néz ki, és mindenki számára vonzó lesz. Az intim helyekhez hozzáférő szűk modellektől a teljes értékű színházi kellékekig, rengeteg részlettel és kiegészítővel.
- Melltartó szoknyával. A férfiak körében a szerepjátékok női jelmezének rendkívül népszerű változata, a dolgokat egy közös stílus és design egyesíti, úgy néz ki, mint egy, és játékos hangulatot teremt. Az ilyen készletek egyszerű formája, kényelmes hozzáférése a testhez és kifejezett érzékisége a legmegfelelőbb az erőszakos örömökhöz.
Baba. Az ilyen típusú ruhák tökéletesen illeszkednek bármely nőhöz, nagyszerűek a szexuális játékokhoz, lehetővé teszik, hogy maximális élvezetet szerezzen, miközben élvezi a folyamatot. Az étvágygerjesztő mellek egy ilyen ruhában sok kellemes kilátást nyújtanak a férfinak, és a lány új módon érezheti természetes vonzerejét és erotikáját.

A lehetőségek bősége magában foglalja a rövidnadrág, felsők, különböző formájú bugyik stb. Jelenlétét. Egy adott típusú szerepjáték jelmez kiválasztásakor figyelembe kell vennie partnere ízlését és preferenciáit, akkor a valódi szenvedéllyel teli fényes szex mindig örömmel fogadja Önt!


Milyen szexi jelmezek vannak?

Az erotikus szerepjáték jelmezek témái egyszerűen nem számítanak. Minden nap körülvesznek mindannyiunkat, így ezeknek a termékeknek a kategóriája mindig tele van minden ízléssel és képzelettel. Élénk érzéseket keresve a párok izgalmat találnak a legkülönbözőbb érdekekben, a mesebeli karakterektől a meglehetősen hétköznapi és ismerős témákig.

Szerepjáték jelmezek, szakmák minden ízléshez
Ápolók. A nővér dacos, őszinte és hívogató szerepjátékos jelmeze több mint tucat éve felkavarja a férfi képzeletét. Ma, annak érdekében, hogy kedvelje az emberét, egy nőnek különféle jelmezek közül kell választania. A tematikus rövid ruháktól kezdve, amelyek segítenek kacér megjelenést teremteni, mindent megtalál, a fényes felsőkig, amelyek a leggonoszabb nővér tangájával vannak kiegészítve. A statisztikák szerint a szerepjátékok nővérjelmezével végzett szexuális kísérlet a legnépszerűbb fantáziák közé tartozik.
Légiutas-kísérők. A mennyei hercegnők a szexuális örömök legkeresettebb szerepei közé tartoznak. A feszes sziluett, a frizura szép sapkája és az őszinte vágy, hogy a legjobb utas kedvében járjon, a legegyszerűbb estét felejthetetlen repüléssé teszi.
Cselédek. A kicsapongó cselédek több mint egy évszázada kísértik a föld férfi lakosságát. Ma a szolga erotikus képe még mindig releváns. Ugyanakkor a szépségek arzenáljában mind diszkrét lehetőségek vannak ruhákkal és panicles-szel, mind őszinte modellek a leginkább lemondott nők számára. A szerepjátékok szobalány jelmeze még a legnyugodtabb kapcsolatokat is izgalomba hozhatja.
Pincérnők. Amit az ember nem álmodik egy étvágygerjesztő pincérnőről, aki kiszolgálja őt, teljesítve a rendet minden szexuális vágyára.
Rendőrök, seriffek. Még a legtörvénytisztelőbb polgár sem bánja, ha egy szexi lány leleplező ruhában letartóztatja. A rossz és jó zsaruk játéka sok éjszakát tölthet meg improvizációval, vagy talán kemény bűnöző lesz, aki győzedelmeskedik?
Hajósok. Ennek a szakmának a tengeri témája nagyszerű a nyári kísérletekhez és az új szerepek kereséséhez. A játékos csíkok és a tengerészek nem hagyják közömbösnek a romantikusokat. A bolt arzenáljában midshipmen, kapitányok és huncut kabin fiúk találhatók.

Ezenkívül a katalógusban megtalálhatók a tűzoltók szerepjátékos jelmezeinek fotói, a mechanika, a hadsereg lehetőségei és a kocsmák játékos pultosnőinek szexi képei.

Mesebeli karakterek szerepjátékos jelmezei
De nemcsak a szakmák izgatják a szenvedélyek és kísérletek szerelmeseit. Azok számára, akik új érzéseket akarnak, vagy álmodnak arról, hogy egy hihetetlen történet hősének érzik magukat, vannak lehetőségek:
Macskák, nyuszik, hódok és más állatok. A csábító képe népszerűbb, mint valaha. Aranyos fülek, játékos lófarok, felfedő tanga bugyi és senki sem tud ellenállni az "állati" varázsának.
Hóleány. Nehéz megtalálni egy áhított meseképet, mint a Snow Maiden. A hihetetlenül erotikus jelmezek ajándékot jelentenek egy férfinak hideg télen és fülledt nyáron egyaránt.
Kalózok. Ki nem álmodik arról, hogy átadja magát a tengerek feloldott hódítójának akaratának? Egy fényes, emlékezetes kép nem hagyja közömbösnek az embert. A fülledt rablóvá való átalakulás izgalmas élmény lehet. A lányok hozzáférhetnek mind az egyszerűsített tematikus ruhákhoz, mind a lehetőséghez, hogy teljes értékű jelmezeket készítsenek szerepjátékokhoz és fotókhoz csapott kalap, öv, kard és harisnya segítségével.
Vámpírok. Az éjszaka szeretőjének képe minden ember vérét felkavarja. A drakulinok veszélyesek, érzékiek és hihetetlenül erotikusak. Igazi tiltott gyümölcs, bájos és veszélyes kép egy vámpír menyasszonyról.
Boszorkányok. Egy másik típusú gonosz szellemek, amelyek népszerűek a hálószobákban. A titokzatos erők mellett a boszorkányok híresek féktelen kovenjeikről, ahol a testi örömök a szertartás kötelező részét képezik. A boszorkányok megijesztették néhányat, és kénytelenek voltak mások szenvedélyétől menni, add meg az emberednek ezt a gyönyörű játékot!
Hercegnő. Melyik lány nem álmodott arról, hogy ebben a szerepben érzi magát? A gyermekkönyvekben azonban szelíd és ártatlan képek maradtak, a szenvedélyes és bájos Hófehérke, aki ismeri szexuális vonzerejének erejét, új módon fogja játszani ezt a történetet.
Mini egér. Mickey állandó barátnője szexi előadásban élénknek és eredetinek tűnik. Nem kell rajongónak lenned ahhoz, hogy értékeld a nyugtalan egér merész képét!
Batgirl. A DC univerzum ezen karaktere csak a második népszerűség lehet a Macskanő után. A denevér játékos képe minden bizonnyal örömmel fogadja a fiatalembert, és lehetővé teszi, hogy új perspektívából teljes mértékben élvezze Gotham történelmét.
Kis hód. Igazi sláger a tematikus jelmezek között, egy ilyen választás arra készteti Önt, hogy átgondolja egy kislány, egy szürke farkas és a félelmetes favágók történetét.
Angyalok és démonok. A jó és a gonosz kedvenc témája nem kerülte meg a szerepjáték jelmezek kérdését. A szárnyak, glóriák és fehér készletek bárkit elvarázsolnak, a vörös és fekete, a szarvak és a tematikus esőkabátok fülbemászó kombinációi pedig komoly szenvedélyeket gyújtanak fel.

Milyen jelmezek vannak a szerepjátékokhoz a katalógusban?
Iskolás lányok amerikai és japán variációk széles választékával, valamint klasszikus iskolai egyenruha a szocializmus idejéből.
- Apácák, az egyház fülledt szolgái őszinte képekkel bárkit érdekelnek.
- Az ázsiai bűbájosok jelmeze feldobja szexuális életét. A japán nő képének szépsége és varázsa lehetővé teszi, hogy megmutassa színészi tehetségét.
- Az égő keleti táncos képe örömmel fogadja partnere szemét, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben bemutassa testének képességeit.

Az erotikus jelmezek férfi változatai
Az emberiség erős képviselői nem kevésbé szeretik átalakítani partnereiket, mint a nők. A szerepjátékos erotikus jelmezek férfi részében megtalálható:
Pincérek. Minden nő álmodik egy fülledt pincérről, aki engedelmesen teljesíti minden furcsaságát.
- Rendőrség. A szexrendőrség az egyik leggyakoribb erotikus játék, ne tagadja meg magának a letartóztatás és a letartóztatás örömét.
Tengerészek és kalózok. A tengerek és óceánok erős és cserzett nyertesei izgatják a nők képzeletét, egy ilyen jelmez érezni fogja a szenvedély minden aspektusát.
Superman. Ki ne álmodna egy szuper emberről, akinek sok erénye van? Változtassa szexét izgalmas akcióvá, tele elképzelhetetlen örömökkel és veszélyekkel.
Rabszolgák. A szerep kétségtelenül figyelmet érdemel, erős és független ember, aki egy ideig gyenge akaratú tárgy lesz az örömért. Vagy talán egy gondatlan rabszolga, aki birtokba veszi szeretőjét?
Egy katonai ember, Mikulás, sztriptíz és sok más szerep vár a szárnyakban. Hihetetlenül sokat találhat ki ugyanarra a jelmezre vonatkozó telkekkel és szerepekkel, a lényeg az, hogy kreatívan közelítsük meg a kérdést, és dobjuk el a zavart!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretet?

Mint minden ruházat, a szerepjáték jelmeznek is vannak méretei és paraméterei. A legtöbb esetben, ismerve a pontos méretét, nem lesz nehéz megvásárolni a megfelelő opciót. Ha azonban kétségei vannak a mérettel kapcsolatban, akkor praktikus megoldás lehet egy hálóból és rugalmas anyagból készült univerzális modell megvásárlása. Az ilyen termékek jobban nyúlnak és ülnek az ábrán.

Miből készülnek a szerepjátékos jelmezek?
A szerepjátékos jelmezeknek szépnek, néha világosnak, tartósnak, szükségszerűen praktikusnak kell lenniük, ugyanakkor szépen illeszkedniük kell a testhez. A különböző modellek létrehozásakor az anyag- és szövetválaszték bősége elképesztő: a súlytalan hálótól a gazdag fényes szövetekig. De a legtöbb jelmez középpontjában mindenki jól ismert:
Spandex (elasztán), poliamid (nejlon), poliészter, gyapot, atlasz, műszőrme.

Ez nem teljes, de alapvető anyagok és szálak listája, amelyek egymással kombinálva és kombinálva lehetővé teszik gyakorlati dolgok létrehozását. Az ebből a nyersanyagból készült termékek tökéletesen nyúlnak, nem deformálódnak és hosszú ideig megtartják a luxus megjelenést. A termékek könnyen tisztítható és gyors szárítása lehetővé teszi, hogy minden nap kedvenc erotikus jelmezeit használja!

A cikkben szereplő szerepjáték jelmezek egy része a budapesti szexshopban, de túlnyomórészt külső raktáron vannak!

Keresés