Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Kozmetikumok az intim higiéniához és szexhez

Kozmetikumok az intim higiéniához és szexhez Meg fogsz lepődni, de a vevők nem adják nehezen megkeresett pénzüket egzotikus illatért vagy divatmárkáért, inkább fizetnek a szenvedélyért és a vágyfokozásért! Az intim kozmetikumok nem csupán parfümök vagy illatos krémek, mindenekelőtt szexuális vágyat kiváltó és fenntartó termékek. Tehát, ha fokozni szeretné a szexuális élményeket, maximálisan élesíteni az érzéseket, vagy akár új, eddig ismeretlen benyomásokat szeretne szerezni, akkor közvetlen út vezet egy szexbolt felé.

Az intim kozmetikumok azzal is vonzanak, hogy főleg természetes összetevőket tartalmaznak - kivonatokat, kivonatokat, illóolajokat, amelyek nem csak az egészségre ártalmasak, hanem gyakran olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy megakadályozzák az intim szféra különböző rendellenességeit.

Nemi szervek
A nemi szervek gondozására szolgáló kenőanyagokat helyezzük előtérbe, megváltoztatva a nagyközönség véleményét, miszerint a felnőtt áruházak csak szexuális kapcsolatokra való termékeket árulnak. De tedd fel magadnak a kérdést, mikor lehetséges a kényelmes bensőséges kapcsolat egy férfi és egy nő között? A válasz nyilvánvaló - amikor a titkos helyek rendben vannak! A B5 provitamint tartalmazó természetes összetevőkön alapuló intim kozmetikumok regeneráló tulajdonságokkal bírnak, elősegítik a gyógyulást, kiküszöbölik az visszataszító szagokat és normalizálják a nemi szervek nyálkahártyáját, mind férfiaknál, mind nőknél. A nemi szervek irritációja esetén ajánlott használni, kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek a kenőanyagok nem gyógyszerek

Izgalmas kozmetikumok férfiaknak és nőknek
Az intim kozmetikumokkal kapcsolatos termékek íratlan népszerűségének második helyén a stimuláló krémek és gélek találhatók. Miután megkóstolták, lehetetlen visszautasítani őket. Egyetértek, ez közhelynek tűnik - ő akarja, de ő nem. Vagy már nem akarja, de a lány mégis ... általában maga is mindent megért. A szexuális eltérés nagy probléma. És itt izgalmas krémek segítenek - ők képesek percek alatt felgyújtani a szenvedély tüzét. Néhány csepp az erogén zónákra és a hosszú távú izgalom garantált. Ezenkívül az ilyen gyógymódok növelik az általános érzékenységet, és az erogén zónákat is jobban reagálják a simogatásra. Az eredmény tépelő, észbontó orgazmus. Az ilyen szexuális "dopping" nagyon hasznos lesz olyan esetekben, amikor egy nőnek nehézségei vannak az orgazmus elérésében.

Síkosítók szexhez
A síkosságot elősegítő kenőanyag-gél jogosan foglalja el a kereslet harmadik helyét. Ő fog segíteni, ha egy hölgynek nincs elegendő természetes kenése, vagy az gyorsan elfogy. A kenőanyag miatt a hüvely behatolása gyengéd és kellemes, a súrlódások pedig puhák lesznek. És természetesen a kenőanyag nélkülözhetetlen az anális szexhez - ezzel rendkívüli teltség és intenzitás érzése érhető el. A kellemes illat pikáns érintéssé válik az összképben. Egyébként sok kenőanyag is ehető - az ezekkel végzett kísérletek általában új „dimenziót” kapnak. Az orális szex most "illatozhat", mint eper vagy választott csokoládé.

Vannak fogamzásgátló gélek is - egyfajta "biztosítás" az óvszer számára. Még akkor is, ha a fogamzásgátló elszakadt, a terhesség valószínűsége rendkívül alacsony.
Meg fog lepődni, de még vannak eszközök a szüzesség szimulálására - egy speciális kenőanyag a hüvelynyílás szűkülését okozza, hasonló érzéseket nyújtva, mint az első közösülés során.

A krémek és az elhúzódó gélek igazi ajándék a férfiak számára. Megtisztelő negyedik helyet szereztek a szimpátiák "bulvárlapjában". Ez a férfi intim higiéniai kozmetikumok a nemi aktus meghosszabbítását szolgálják, némileg csökkentve a pénisz idegvégződésének érzékenységét. A krémet a pénisz bőrébe dörzsölik, főleg a fejébe, és a férfi képes hosszú ideig fenntartani az erekciót. Az orgazmus kialakulása elmarad, de a gyógyulási idő is rövidebbé válik. Egyszóval a férfiak boldogok - csakúgy, mint a gyönyörű hölgyek.

Nos, és természetesen pultjainkon - valódi és virtuális - a WC-vizek, parfümök és dezodorok széles választékát mutatják be. Ez utóbbiakat általában testápolásra használják, de a parfümök és az illatosítószerek általában feromonokat tartalmaznak - kémiai összetevőket, amelyek nemi vágyat okoznak. Az ilyen intim kozmetikumok, ha a testre kerülnek, élénk érdeklődést ébreszthetnek az ellenkező nem tagjai iránt. Ami érdekes, hogy a társad nem képes szaggal meghatározni az izgalmas komponensek jelenlétét, csak izgalmat és vágyat érez a szoros kapcsolatba lépésre.

Hogyan válasszuk ki az intim kozmetikumokat?

Az intim kozmetikumok és a szexuális wellness termékek piaci részesedése folyamatosan növekszik az egész világon. Ez a tendencia már a világjárvány előtt kezdődött, és egyre növekszik. A Consulting előrejelzései szerint az ilyen termékek globális piaca 2030-ra eléri a 121,6 milliárd dollárt. És ha a legtöbb ember tudja, hogyan kell kiválasztani az arckrémet, akkor az intim kozmetikumok vásárlása még mindig zavaró. Szakértőkkel együtt megértjük ezt a kérdést, és emlékeztetjük Önt az intim gondozás fontos szabályaira.

öt évvel ezelőtt az intim kozmetikumok köre főként kenőanyagokra és intim higiéniai termékekre csökkent, most ez a szegmens jelentősen bővült. A márkák különféle termékeket kínálnak - a perineum halványító szérumától a szex utáni nyugtató krémig. De a legérdekesebb dolog az, hogy egyre több szépségipari cég lép be erre a területre. De egészen a közelmúltig az egész kategória az indie márkák vagy a kizárólag erre a területre szakosodott márkák kreativitása miatt fejlődött.

Miért növekszik az érdeklődés az intim kozmetikumok iránt?

Ennek a tendenciának egyszerű magyarázata van. A szexuális wellness termékek már nem koncentrálódnak színezett szemüveggel rendelkező szexboltokban, hanem sikeresen értékesítik a lánc szépségápolási óriásaiban (például az Arany Almában és a L'Etoile-ban) a szomszédos polcokon arc- és testkrémekkel. Három vagy négy évvel ezelőtt a szexuális wellness ígéretes befektetési kategóriává vált az egész világon. 2020-ban Dakota Johnson színésznő kreatív igazgatóként és befektetőként csatlakozott a vibrátorokat, masszázsgyertyákat, kenőanyagokat gyártó Maude márka csapatához. Christina Aguilera énekesnő pedig a Playground szexuális egészségügyi márka társalapítójaként próbálta ki magát. Eddig négyféle kenőanyag van a választékában. De az FDA (Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal) jóváhagyta őket, így minden komoly.

"Az elmúlt években a szexuális wellness iránya az egész világon fejlődött" - mondja Nadezhda Suetina, a Carely termékfejlesztési vezetője. "A társadalomban fontos kérdések merülnek fel mindenki egyéniségéről érzelmi és fizikai szinten, feloldják a vágyak és érzések partnerrel való megvitatásának tilalmát. Különböző közösségek sugározzák, hogy normális felfedezni és elfogadni magadat és partneredet, hogy egyedül vagy egyedül lenni és szórakozni is normális, és hogy fontos a megfelelő szokások kialakítása a fiatalabb generációban, és figyelni kell a szexuális nevelésre. Ezek a tényezők az intim kozmetikumok iránti kereslet növekedéséhez vezetnek. A kereslet pedig kínálatot teremt." A Carely idén elindította a Louder intim termékmárkát is. A munka során a szakértők indikatív tényt találtak: a 30-44 éves nők mintegy 43% -a elégedetlen szexuális életével, rosszul ismeri az intim kozmetikumokat, ezért gyakran szembesülnek egészségügyi problémákkal, és nem kapják meg a kívánt hatást a termékek használatából. Tehát a kozmetikumok gyártása mellett a márka oktatási funkciót is betűz.

Milyen típusú intim kozmetikumok vannak?
Az intim kozmetikumok csoportjai. Intim higiéniai termékek. A legnagyobb és legnyilvánvalóbb kategória, amely különféle habokat, géleket, törlőkendőket, valamint szexuális játékok tisztítószereit tartalmazza.

Ezek a termékek minden életkorban szükségesek, valamint az arc és a test tisztítószerei" - mondja Evgenia Reshetnikova, dermatovenerológus, kozmetikus, a Sesderma Russia & CIS orvosi osztályának vezetője. – Nem kívánatos univerzális tusfürdőket használni intim testrészekre. Az intim terület savasabb pH-értékkel rendelkezik, mint a test bőre. A hüvelyi mikroflóra is más, és speciális normalizáló komponensekre is szükség van. Végül ez a terület belső és külső tényezőknek van kitéve (menstruáció, szőrtelenítés, szűk ruházat viselése stb.), Ezért az ápolási termékeknek olyan összetevőket kell tartalmazniuk, amelyek kompenzálják hatásukat.

Ápolási termékek - Ez a szegmens olyan termékeket tartalmaz, amelyek különböző problémákat képesek megcélozni - a V-zóna szárazságától a fehérítésig. "Az ilyen termékek kiválasztásakor jobb, ha olyan márkákra összpontosítunk, amelyek tapasztalattal rendelkeznek a bőr egészségének megőrzését szolgáló termékek fejlesztésében és létrehozásában" - tanácsolja Evgenia Reshetnikova. — Leggyakrabban a gyártó a nevében vagy leírásában jelzi a fő tevékenységet - fiatalító, hidratáló, világosító stb. De fontos a kompozíció tanulmányozása is. Például a fiatalító termékek peptideket és a retinol különböző formáit, viszketésgátló és irritációgátló termékeket, például panthenolt, hialuronsavat és aloét tartalmazhatnak.

"A V-zóna bőre gyengéd ápolást igényel" - teszi hozzá Nadezhda Suetina. "Az agresszív komponensek, például savak (csak minimális koncentrációban tejsav) és vitaminok, amelyek gyakran az arc és a test kozmetikai termékeinek részét képezik, itt nem alkalmazhatók. Természetesen figyelembe kell venni az összetevők egyéni intoleranciáját."

Szexuális termékek - Ezt a kategóriát ma is különféle termékekkel egészítik ki - a masszázsolajoktól a mellbimbó stimulációjára szolgáló krémekig. De a legnépszerűbbek a gél kenőanyagok és kenőanyagok. "A kenőanyagokat úgy tervezték, hogy megkönnyítsék a csúszást és javítsák a szex minőségét" - emlékeztet a tanácsadó, és azt tanácsolja, hogy glicerin és cukor nélküli formulákat válasszon, mivel ezek az összetevők rigót, irritációt és allergiát okozhatnak.

Az ápolás és az intim higiénia szabályai, amelyeket sokan elfelejtenek
Ha semmi sem zavar, akkor általában intim kozmetikumok nélkül is megteheti. De az ápolás és az intim higiénia szabályait biztosan nem szabad elhanyagolni. Megkértük a nőgyógyászt, hogy emlékeztessen minket a legfontosabb, alapvető dolgokra.

Ne használjon szappant és tusfürdőt - A higiéniai eljárásokhoz csak speciális hipoallergén termékeket használjon intim területeken. Fontos, hogy formuláik nőgyógyászati és bőrgyógyászati vizsgálatokon menjenek keresztül. A rendszeres szappanok, tusfürdők, fürdőhabok, antiszeptikumok és baba törlőkendők nem fognak működni, mivel irritációt, száraz bőrt okozhatnak és megzavarhatják a pH-egyensúlyt.

Ne használjon illatosított higiéniai termékeket (tamponokat, párnákat és spray-ket), irritációt és allergiás reakciókat okozhatnak. A bőr ezeken a területeken nagyon finom. És a fürdőszobában lévő mosogatórongyok és szivacsok a baktériumok és baktériumok tenyésztőhelyévé válnak, és agresszíven befolyásolják az érzékeny területeket.

Minden nagyszerű, ami nem fertőző

Teljesen valós az a lehetőség, hogy szexuális játékokon keresztül fertőzést kapjunk, ha helytelenül használják, nem megfelelően gondozzák és tárolják őket. A probléma azonban az, hogy rengeteg információ áll rendelkezésre a személyes intim higiénia és a biztonságos szexuális viselkedés alapvető fontosságáról. De a felnőtt termékek használatáról és gondozásáról szóló oktatási programban a növekvő kereslet hátterében lenyűgöző szakadék alakult ki.

Van egy tévhit, hogy ha egy játék egyéni használatra szolgál, akkor az ember semmilyen módon nem károsíthatja magát. A klasszikus, hagyományos szextípusok mellett egyesek anális és orális szexet is gyakorolnak. Itt meg kell jegyezni, hogy a végbélben, a szájban és a hüvelyben lévő mikroflóra teljesen más. Mindezen technikák kombinálása, mondjuk, egy megközelítésben nagy fertőzésveszély, elsősorban egy nő számára. A játékok helytelen és higiénikus használata tele van szexuális úton terjedő fertőzések és az urogenitális szféra gyulladásos betegségeinek széles skálájával.
- Például a spirochete dentalis a fogak felületén él. Amikor a nemi szervekkel érintkezik, szifiliszerű fekélyeket okoz, hasonlóan a szifilitikushoz.
- Az 1. típusú herpes simplex vírusok cseréje (labialis, amelyet általában a szájnyálkahártya herpeszes kiütései jellemeznek) és a 2. típusú (nemi szervek) az orális-hüvelyi szex során nem vezet semmi jóhoz.
- De a végbél fő mikroflóráját Escherichia coli (Escherichia coli) képviseli. A nők genitális gömbjének szerkezetének anatómiai jellemzői miatt a patogén mikroorganizmus még elégtelen intim higiénia esetén is bejuthat a hüvelybe. Ebben az esetben a szexuális játék mikroorganizmusok "szállításaként" működhet.

Még akkor is, ha a szexuális tárgyakat a családon belüli intim kapcsolatokban használják, a személyes higiéniai és higiéniai szabályok betartása általában a legfontosabb. A fertőzés elkapásának kockázata sokszorosára nő, ha egy játékot csoportos szex közben használnak. Nincs bűncselekmény, de az ilyen szórakozásban a vezető szerepet a szubkortikális szexuális ösztönök játsszák. Nem valószínű, hogy bárki körbefut, hogy minden új partner után megfelelően mossa és kezelje a játékot. És ha az anális és orális szexet hozzáadják a hagyományos nemi közösüléshez, a kockázatokat összegezzük.

Ha a csoport legalább egyike fertőzés hordozója, vagy ami még rosszabb, szexuális úton terjedő betegség, akkor minden résztvevőnek, aki közvetetten érintkezett vele, gyakorlatilag nincs esélye arra, hogy tisztán hagyja el a játékot. Itt a szexuális élvezet mellett elérhető lista valóban kiterjedt: chlamydia, mikoplazmák és ureaplasmák és más STI-k (szexuális úton terjedő fertőzések); nemi betegségek: trichomoniasis, szifilisz, gonorrhoea; herpesz és humán papillomavírusok (ami különösen fontos a nők számára, mivel a HPV veszélyes a magas onkogenitása miatt); HIV, hepatitis, amely szexuális úton is terjedhet.

Beszélhetünk a szexuális élvezetekre szolgáló eszköz biztonságáról, ha kizárólag egyedileg használják, miközben gondosan betartják a megfelelő használatra, feldolgozásra, fertőtlenítésre és tárolásra vonatkozó intézkedéseket.

Szabályok a szexuális játékok biztonságos használatához

Ha szexuálisan elég felszabadult, érzelmileg érett és nem fél a merész kísérletektől, vagy csak keresi a módját, hogy kompenzálja intim életének néhány problémáját, bármi is legyen a szexboltba járás indítéka, ez a te döntésed. De ne feledje: a szexuális játékok megfelelő használata, gondozása és tárolása hosszú életet biztosít számukra, és nem veszélyezteti a szexuális egészséget. A szexuális játékok illetékes használatának és megfelelő gondozásának alapvető szabályait:

1. Minden játékot ki kell mosni az első használat előtt és minden használat után (és azonnal, nem másnap)!

Bármilyen feldolgozási módszer alkalmas üveg- és fémtárgyakra: mosás meleg szappanos vízben, mosogatógépben, még forrásban is. Ezeket fertőtlenítőszerekkel (például klórhexidinnel) lehet és kell kezelni.

Az ABC műanyagból készült termékek szintén szerények, és könnyen tolerálják a meleg vízben enyhe szappannal történő mosást. A műanyagot általában festik, így a durva tisztítószerek használata a mosószerekben a festék leválását okozhatja. Például a mosószappan határozottan nem alkalmas, bár kiváló eszköz, amely lúgos összetételének köszönhetően hatékonyan megbirkózik számos patogén mikroorganizmussal.

A polivinil-kloridból, hőre lágyuló elasztánból és szilikonból készült játékok finom feldolgozást igényelnek. Meleg folyó víz alatt enyhe illatanyagmentes mosószerrel kell mosni, fertőtlenítőszerrel kezelve. A termékeket gondosan kezelni kell speciális eszközökkel: talkumpor vagy por, amelyet kifejezetten erre a célra terveztek. Nincs liszt és babapor, Alla Pirumova hangsúlyozza és azt mondja, hogy voltak precedensek. Az anyagok meglehetősen porózusak és eltömődhetnek. Az improvizált eszközök használata a gondozásukhoz azt a tényt eredményezi, hogy hamarosan el kell válnia a játéktól: megjelenése reménytelenül elrontott, és maga a termék nem lesz biztonságos az egészségre.

A számítógépes bőr (cyberskin) a legnehezebben kezelhető anyag, amelyből a szexuális játékok megjelenése és tapintási érzése a lehető legvalósághűbb. Elviselik a meleg vízben történő mosást, de további kezelést igényelnek speciális szerekkel, beleértve a fertőtlenítő hatású szereket is. Az ápolási termékeket általában szexboltokban értékesítik, és minőségüket és biztonságukat igazoló dokumentumok kísérik. A tárolás előtt elengedhetetlen, hogy a cyberleather termékeket speciális spray-vel vagy talkumporral kezeljük.

2. Ha a játékok elemekkel vagy más elemekkel vannak felszerelve, meg kell akadályozni, hogy vízzel érintkezzenek. Kivételt képeznek a vízálló termékek, amelyek USB-töltéssel működnek. Az USB-bejárat biztonságosan zárva van, és az ilyen játékokat magával viheti a fürdőbe és a zuhanyzóba.

3. A feldolgozás után a terméket alaposan meg kell szárítani, egyedi csomagolásban, sötét helyen kell tárolni. Nedves környezetben (különösen, ha az objektumot gondatlanul mosották, és fiziológiai szekréciók nyomai maradtak rajta), a fertőző ágensek hosszú ideig aktívak maradhatnak. Optimális, ha a játékok természetes hőmérsékleten száradnak. És a cyberleather termékek is elszigetelt, szellőztetett helyen vannak, mivel az anyag hajlamos mindenhez ragaszkodni: állati szőr, por mikrorészecskék, szövetszálak. Kategorikusan tilos törölni a játékokat a számítógépes bőrből! Az elemeket és a cserélhető elemeket, ha vannak, tárolás előtt el kell távolítani.

4. Szigorúan tartsa be a szexuális játékok élettartamát, különösen azokat, amelyeket közvetlenül a behatoláshoz használnak. A legtöbb esetben megfelelő gondozással és tárolással egy évig biztonságosan használhatók; ha az elem szilikonból készült - legfeljebb két év. Semmilyen esetben ne használjon szexuális kiegészítőket, ha látható sérüléseik vannak (mikrorepedések, karcolások, forgácsok) és/vagy dohos szaguk van.

5. Használja a megfelelő kenőanyagokat. További kenőanyagra feltétlenül szükség van, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy elég saját. Ez segít minimalizálni a mikrokockák és kopások kockázatát a hüvelyben. Ebben az esetben ki kell választania a játék anyagának megfelelő kenőanyagot. Az univerzális (vízalapú) minden szexuális kiegészítőhöz alkalmas, de a szilikon alapú kenőanyagok károsíthatják az üveg- és fémtermékeket. Az olajtermékek ideálisak a hagyományos szexhez szexuális játékok használata nélkül és intim masszázsokhoz.

6. Ügyeljen arra, hogy óvszert használjon! A gyártók ezt közvetlenül jelzik a termék csomagolásán. Az óvszer nemcsak a fogamzásgátlás eszköze (ami a szexuális játékok esetében irreleváns), hanem a legtöbb fertőzés hatékony akadálya is.

7. A szexboltok választékából (a kenőanyagok kivételével) minden dolog szigorúan egyéni használatra szolgál. Mint egy fogkefe. Minden kézről kézre járó lehetőséget ki kell zárni, kivéve, ha célja a szexuális úton terjedő fertőzések gyűjtése.

Keresés