Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Mit kell használni a férfiak hatékonyságának javítására?

Mit kell használni a férfiak hatékonyságának javítására?

A jó férfiak egészségének egyik fő megnyilvánulása a normális erekciós funkció. Ez is az egyik legfájdalmasabb kérdés az erősebb nem számára, mert egy tudományos tanulmány szerint a 45 év feletti magyar úriemberek 50% -a szenved annak megsértésétől. Vannak-e biztonságos és hatékony módszerek a férfiak hatékonyságának növelésére? Természetesen. A potencianövelő szerek és a természet is kínálja őket nekünk.

A potencia az ember szexuális képessége. Ehhez vágyra, erekció elérésére való képességre, kellően kemény péniszre és a nemi közösülés folytatásának képességére van szüksége. Ha valamilyen feltétel nem teljesül, zavarja a szex élvezetét és nagyban befolyásolja az önbecsülést.

Mi kell a férfiak potenciájának javítására? Hogyan lehet javítani az erekciót és a pénisz merevségét?

Az erekció és a merevség a tesztoszteron termelésétől, a pénisz vérellátásától és az erek állapotától függ: ez utóbbi nemcsak a pénisz keményedését segíti, hanem hozzájárul a herék tesztoszteron termeléséhez, és egészségesen tartja a szívet és az agyat. Az erekció gyakran szenved érrendszeri betegségek, pszichológiai problémák és gyógyszerek miatt.

Érd el a zent
A mindennapi problémák vagy a kudarctól való félelem okozta stressz megakadályozza a pihenést és az izgalmat. Ha nem működik, a szorongás még erősebbé válik. Ez súlyosbítja a problémát, és merevedési zavarhoz vezethet.
Megtanulhatja a relaxációs technikákat, áttekinthet néhány személyes és munkahelyi kérdést, amelyek zavarják, megpróbálhatja elengedni a helyzetet, hogy például ne foglalkozzon erekciós problémákkal. Ha nem tud egyedül megbirkózni, pszichológus segíthet.

Addd fel a dohányzást és más rossz szokásokat
Tilos az alkohol, az amfetaminok, a barbiturátok, a kokain, a marihuána, a metadon, a nikotin és az opiátok. A jól ismert szövődmények mellett, amelyeket ezeknek a gyógyszereknek a visszaélése okoz, növelik az erekciós problémák valószínűségét. Ezek az anyagok nemcsak a központi idegrendszerre hatnak, és gyakran gátolják azt, hanem súlyos károsodást is okozhatnak az erekben, ami állandó merevedési zavarhoz vezethet.

Menj sportolni
A rendszeres testmozgás egészségesebbé teszi a szívet és az ereket, emellett segít enyhíteni a felhalmozódott feszültséget és leküzdeni a stresszt. Ezért a sport lehetővé teszi az erekció javítását és fenntartását az életkorral.
Az osztályok még a meglévő merevedési zavarok esetén is segítenek, így mindenképpen előnyösek lesznek a hatékonyság szempontjából.

Javítsa a medencefenék izmait
A gyenge medencefenék izmok megakadályozzák az erekció elérését és korai magömléshez vezetnek, így erősítésük jelentősen javítja a férfiak egészségét és szexuális életét minden férfi számára, még azok számára is, akiknek nincsenek panaszaik. És Kegel gyakorlatok segítenek ebben.
Érezze a medence izmait. Ehhez próbálja meg abbahagyni a vizelést vagy feszülni az izmokat, hogy megakadályozza a gáz áthaladását. Feszítse meg a talált izmokat 3 másodpercig, majd lazítson. Végezzen legalább három 10 gyakorlatot.

Fogyj
Az egészséges testsúly fenntartása fontos része az erekciós problémák megelőzésének. A tudósok szerint a 42 hüvelyk (106 cm) derekú férfiak 50% -kal nagyobb valószínűséggel küzdenek ilyen nehézségekkel, mint a 32 hüvelyk (81 cm) derekúak. Az elhízás szív- és érrendszeri betegségekhez és cukorbetegséghez vezet, amelyek a merevedési zavarok fő okai.

Egyél helyesen
Logikus, hogy egy tálca kebab vagy egy tál majonéz saláta után a szex az utolsó dolog, amire gondolni akarsz, de nem csak ez. Az egészséges táplálkozás bizonyítottan csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, csökkenti a diabéteszes szövődmények számát, és megőrzi a szexuális egészséget is. A mediterrán étrend ideális. A fő ötlet az, hogy csökkentsük a vörös húst a menüben, és a növényi termékekre összpontosítsunk: teljes kiőrlésű gabonák, zöldségek, hüvelyesek, gyümölcsök, szemek és diófélék.

Tekintse át gyógyszereit
Egyes gyógyszerek befolyásolhatják a férfi hormonokat, idegeket vagy keringést. Néha gyógyszerek erekciós problémákhoz vezetnek.
Ha úgy tűnik, hogy gyógyszerekről van szó, ne hagyja abba a szedését anélkül, hogy orvosával konzultálna. Erről tájékoztatnia kell őt, hogy segítsen neki analógot választani, mert például egy életveszélyes aritmia több kárt okoz, mint az ágyban bekövetkező kudarc.

Próbálja ki az erekciós gyűrűket
Megzavarják a vér kiáramlását a péniszből és segítenek meghosszabbítani az erekciót. Merevedési zavar esetén a pumpa használata után helyezik fel őket, de akkor is használható, ha maga a pénisz izgatott állapotba kerül, de még mindig petyhüdtnek tűnik, vagy van esély arra, hogy hamarosan ellazul.
Ne használjon improvizált eszközöket erekciós gyűrűként. Ezenkívül be kell tartania az utasításokban megengedett időt. Ha nem távolítja el időben a gyűrűt, a pénisz vérkeringése megszakad, és nagyon szenvedhet.

Igyál kávét vagy teát
A tudósok azt találták, hogy a tea- és kávéfogyasztók kevésbé valószínű, hogy erekciós problémákra panaszkodnak. A merevedési zavarok kockázatának csökkentése érdekében elegendő napi 2-3 csésze inni. Jobb, ha fekete kávét vagy cukrozatlan teát fogyaszt, mert a cukor növeli a cukorbetegség kockázatát, ami károsítja az ereket.

Egyél olyan ételeket, amelyek javítják a keringést
Egyes élelmiszerek így vagy úgy befolyásolhatják a hatékonyságot. Nem valószínű, hogy csodát fognak tenni, de közvetetten segíthetnek, mert javítják a vérkeringést és erősítik a szív- és érrendszert. Ezek a következők:
- fokhagyma és hagyma;
- fahéj;
- gránátalma;
- piros paprika.

Munka a kapcsolatokon
A potenciával kapcsolatos nehézségek próbát jelenthetnek egy pár számára. A partner a szexuális érdeklődés elhalványulását önmagában személyesnek és érzésekkel kapcsolatos dolognak tekintheti, míg ez csak a kudarctól való félelem kérdése. Emiatt a stressz csak erősebbé válik. Jobb, ha nyíltan kommunikálja aggodalmait: így a kapcsolat nem romlik félreértések miatt, és kettőtöknek könnyebb lesz megoldani a problémát.

Hogyan lehet növelni a nemi közösülés időtartamát?

Néha az ejakuláció azelőtt következik be, hogy a partnerek készen állnának rá. Ennek oka lehet pszichológiai problémák, hormonhiány vagy fertőzések.

Maszturbáljon előre - Ha várható egy dátum, felkészülhet rá. A maszturbáció segít késleltetni az ejakulációt egy-két órával a közösülés előtt.
Tegyen fel óvszert - Az óvszerek, különösen a vastagok, csökkentik a pénisz érzékenységét és segítenek késleltetni az ejakulációt. Vannak speciális fajták is, amelyek fájdalomcsillapítókon alapuló hűtő kenőanyaggal rendelkeznek - lidokain és benzokain. Velük az idegvégződések érzékenysége a glanson még tovább csökken.
Tartson szünetet - Szex közben meg kell állítania a súrlódást, és meg kell próbálnia egy másik típusú interakciót, például csókot vagy orális simogatást. Ez meghosszabbítja a nemi közösülést, és senki sem marad elégedetlen. Lehetőség van szünetet tartani a behatoló szexre, és más szexuális játékokra összpontosítani, hogy csökkentse a belső nyomást a kudarctól való félelem miatt.
Vegyünk egy mély lélegzetet - A mély, lassú lélegzet kikapcsolhatja az ejakulációs reflexet, egy automatikus folyamatot, amelynek során az ejakuláció megtörténik.
Nyomja össze - Amikor az ejakuláció már közel van, néhány másodpercig meg kell nyomnia azt a pontot, ahol a fej csatlakozik a tengelyhez, amíg az ejakuláció késztetése el nem múlik. Szükség esetén ez a gyakorlat megismételhető. Az ilyen képzés után a halasztás szokásos lehet.
Gondolj valami másra - Egy időre elhalaszthatja az ejakulációt, ha szex közben unalmas dolgokra gondol.

Amikor itt az ideje, hogy orvoshoz forduljon. Ha a fenti módszerek nem segítenek, konzultálnia kell egy terapeutával vagy azonnal egy urológussal. Segítenek megérteni az okokat és előírni a megfelelő kezelést. Ne vegyen be semmilyen kiegészítőt vagy gyógyszert orvosi rendelvény nélkül. Életveszélyes lehet.

A férfiak hatékonyságára pozitív hatással lévő anyagok:
Johimbin. Ez az anyag, amelyet az afrikai yohimbe fa kéregéből nyernek ki, részt vesz a testre gyakorolt stimuláló hatásokban, segítve a kismedencei szervek véráramlásának növelését. Így segít növelni a férfiak hatékonyságát.
Béta-szitoszterin. Az anyagot növényi nyersanyagokból, köztük törpe tenyérből nyerik ki. Segít javítani a prosztata egészségét, ami lehetővé teszi a férfiak hatékonyságának javítását.
Cink. Ez a nyomelem megtalálható a búzakorpa, zab és árpa dara, datolya, ribizli stb. Segít növelni a spermiumok számát és a spermiumok mozgékonyságát, ami jótékony hatással van a fogamzóképességre.
E-vitamin. Növényi olajokban található. Ez befolyásolja a gonádok működését, segítve a tesztoszteronszint növelését.
Gyógynövények és szuperételek a hatékonyság javítása érdekében. Ha vannak időigényes népi jogorvoslatok, amelyek mellékhatások nélkül segítenek növelni a hatékonyságot, ezek gyógynövények a férfiak számára. Melyikükre kell figyelnünk a férfi erejének növelése érdekében?
A merevedési zavart sok esetben a reproduktív rendszer gyulladása és a prosztatagyulladás kialakulása okozza. Ezekre a betegségekre kamilla, körömvirág officinalis és lila echinacea használható.
Ügyeljen a perui maca növény porára. A Maca növeli a nemi vágyat férfiakban és nőkben, növeli a fogamzóképességet. Az idegrendszer befolyásolásával a szuperétel javítja a prosztata működését és a hormonális anyagcserét, csökkenti a tűzálló szünetet (a szexuális aktusok közötti időt). A szerves maca por növeli a spermiumok mozgékonyságát, és oligospermia és asthenosospermia esetén ajánlott, amit számos tudományos tanulmány is megerősít.

Ha az erekciós nehézségek depressziós állapothoz vagy krónikus fáradtság szindrómához kapcsolódnak, akkor az orbáncfű hozzáadódik a férfiak potenciakezelési rendjéhez. Érdemes megjegyezni a kecske gyom és a levzea (maral gyökér) is, amelyek segítenek a tesztoszteron termelésében és serkentik a szexuális vágyat. És ne felejtsd el az elecampane-t - segít növelni a nemi szervek vérellátását és növeli a spermiumok mozgékonyságát.

A férfiak merevedési zavara, a genitális válasz elégtelensége vagy a csökkent potencia mind ugyanazon rendellenesség neve a szexuális szférában. Az esetek mintegy 80% -ában nem szükséges népszerű gyógyszereket szedni a hatékonyság növelése érdekében, mivel a diszfunkció oka egy másik betegség jelenléte: vérnyomásugrás, cukorbetegség, vérerek ateroszklerózisa, magas koleszterinszint a vérben stb.

Figyelembe véve az erekció elérésének nehézségeit, nem szabad azonnal gyanakodnia a merevedési zavarra, és azonnal el kell kezdenie olyan gyógyszerek szedését, amelyek csak a hatékonyságot befolyásolják. A nemi szervek elégtelensége csak akkor diagnosztizálható, ha a tendencia stabil – ha a diszfunkció hetekig, hónapokig fennáll. Elképzelhető, hogy a szexuális szférában bizonyos nehézségekkel küzdő férfiaknak pihenésre, az élet ritmusának megváltoztatására, a dohányzás megszabadulására, a függőségre és a stresszszint csökkentésére van szükségük.

Mielőtt önmagában választaná és szedné a potencia gyógyszereit, ajánlott vizsgálatot végezni, és megtudni, hogy milyen rejtett betegségek okozhatják a rendellenességet. A szexuális élet minőségének javítására szolgáló gyógyszerek kiválasztása csak akkor történhet meg, ha az orvos kiválasztja az optimális kezelési módot - egyes gyógyszerek a gyógyuláshoz, a hatékonyság javításához súlyos ellenjavallatokkal rendelkeznek.

Milyen típusú gyógyszerek vannak a hatékonyság érdekében?
Hagyományosan minden gyógyszer két típusra osztható: tablettákra és egyéb dózisformákra, amelyek befolyásolják a diszfunkció okát, valamint olyan gyógyszertípusokra, amelyek hozzájárulnak a potencia rövid távú javulásához. Az első esetben átfogó kezelést végeznek, amely hatással van a rendellenesség okára: figyelembe véve a vizsgálatok eredményeit és a lehetséges ellenjavallatokat. Átfogó kezelést végeznek, amely befolyásolja a szexuális élet rendellenességének okát. Ez lehet pszichogén tényező, szervi okok (betegségek) és vegyes formák - például krónikus betegség, amely a gyógyulási időszak alatt tapasztalt stresszt okozta. Az alapbetegség megszüntetése leggyakrabban a szexuális élet korábbi minőségének helyreállításához vezet, de a komplex műtétek és betegségek utáni rehabilitáció nagyobb valószínűséggel igényel gyógyszeres korrekciót.

Lehetetlen gyógyítani a diszfunkció okát a genitális válasz egyszeri javításának eszközeivel, mivel az ilyen készítmények nem gyógyszeresek, és csak a libidó rövid távú növekedéséhez, erekcióhoz vezetnek.

Szerek a merevedési zavar komplex kezelésére
Ennek az állapotnak a jelei a férfiaknál a csökkent libidó (nemi vágy), a nemi szervek elégtelen rugalmassága (erekció gyengesége), gyorsított magömlés. A gyógyszerek hatékonyságának felírása előtt vizsgálatot végeznek: megállapítják a diszfunkció szerves okait, és csak ezután választják ki az észlelt betegségtől függően a kezelési tervet. A pszichológussal folytatott beszélgetés szintén hasznos lesz, mivel a hosszan tartó ideges feszültség a libidó csökkenéséhez is vezethet.

Általános tonikok 
Bármely általános tonik, különösen növényi eredetű, hatással van a központi idegrendszerre, javítja az anyagcsere folyamatokat és az endokrin szabályozást. A férfiak ilyen változásainak hátterében nő a szervezet káros tényezők hatásához való alkalmazkodásának súlyossága. Emellett javul a teljesítmény, és a gyors fáradtság és aszténia jelei észrevehetően csökkennek, kivéve a túlzott idegi ingerlékenységet.

A tablettákat általában nem állítják elő, az általános tonizáló gyógyszereket leggyakrabban tinktúrák, folyékony kivonatok, ritkábban injekciós oldatok formájában állítják elő, ha szintetikus kombinált készítményekről beszélünk (dibazol, bendazol). Ez a csoport nem befolyásolja közvetlenül a potencia javulását, hanem értágító, immunstimuláló, adaptogén hatással van a szervezetre. Példák az általános tonikokra: Ginseng, Aloe, fenyő, Leuzea, Melatonin, Aralia, Pantocrine, Propolis, csipkebogyó, Rhodiola rosea, Schisandra, Eleutherococcus, multivitamin komplexek stb.

Tabletták és kapszulák a hatékonyság egyszeri javításához

Ez a gyógyszercsoport a hatékonyság érdekében önálló, különálló gyógyszerként és az orvos által előírt kombinált terápia elemeként is használható. A második esetben szigorúan be kell tartani a szakember ajánlásait, mivel sok olyan tabletta, amely rövid ideig javítja az erekciót, serkenti a vérkeringést, ami nem kombinálható más, értágító hatású tabletták bevitelével.

A vényre kapható legismertebb gyógyszer a Viagra, amely az erekciót fokozó tabletták nagy listájának kereskedelmi neve. A Viagra mellett a hatékonyságot javító készítmények más nevekkel is rendelkeznek, és a gyógyszertárban az ilyen tablettákat széles csoport képviseli, amelyet egy hatóanyag, a szildenafil egyesít.
A szildenafil hatásának elve a corpus cavernosum véráramlásának biztosítása és az erekció javítása szexuális stimuláció jelenlétében. A maximális napi adag 100 mg.
Ellenjavallatok: gyomor- és gyomor-bélrendszeri fekélyek, máj- és vesebetegségek, beleértve a cirrhosist, az artériás hipertóniát, a korábbi miokardiális infarktust, a stroke-ot, az aritmiákat, az angina pectorist, a szívelégtelenséget, a vérzési tendenciát. Minden szildenafilt tartalmazó termék, függetlenül attól, hogy milyen néven értékesítik, korlátozza a más gyógyszerekkel való egyidejű alkalmazást. Férfiaknak és nőknek is felírható, kötelező orvoshoz fordulni.

Ezenkívül a potenciaszabályozók más gyógyszereket is tartalmaznak, amelyeket egy adott hatóanyag alapján különböző kereskedelmi nevek alatt is előállítanak. A szildenafil mellett a legbiztonságosabbak közé tartozik a Vardenafil és a Tadalafil.

Mindkét csoport tablettáit csak férfiaknak írják fel, nem ajánlott kardiovaszkuláris patológiák, vese- és májelégtelenség esetén, számos korlátozás van más gyógyszerekkel való szedésre. Javasoljuk, hogy szigorúan az orvos által előírt módon használja, figyelembe véve a lehetséges mellékhatásokat.

A gyógyszerek mellett étrend-kiegészítőkhöz (étrend-kiegészítőkhöz) is fordulhat - ezek általában természetes, növényi készítmények. Emlékeztetni kell arra, hogy az ilyen termékek kiválasztása a beteg felelőssége, mivel nem végeztek megfelelő és részletes vizsgálatokat az ilyen összetevők testre gyakorolt hatásáról. Ennek ellenére az erekció javítására szolgáló étrend-kiegészítők rendelkeznek a szükséges minőségi tanúsítványokkal, és megvásárolhatók a gyógyszertárakban.

Az orvosok ajánlásai a hatékonyság javítására
Először is, a szakértők nem javasolják olyan tabletták kiválasztását, amelyek önmagukban szabályozzák az erekciót, mivel ez a módszer nem az egyetlen módszer a merevedési zavarok kezelésére. Bármilyen erős gyógyszert, stimulánst csak a szexuális diszfunkció objektív okának hiányában írnak elő.

A szakemberek feladata a test funkcionalitásának helyreállítása, hogy a férfiaknak ne kelljen folyamatosan különféle gyógyszereket szedniük.

Először is, ha a szexuális élet minősége romlik, meg kell győződnie arról, hogy a rendellenesség valóban hosszú távú, és nem egyszeri. Az első tünetek esetén ajánlott a szokások negatív tényezőinek kiküszöbölése: csökkentse a nikotin, az alkohol fogyasztását vagy megszabaduljon a függőségtől. Bármely kábítószer, amely egészségügyi okokból nem szükséges, szintén károsítja az erekciós funkciót.

A vér magas koleszterinszintje az étkezési szokások megváltozására utal, és szükség lesz a fizikai aktivitás növelésére is. Bármely tabletta mindig komoly lépés, és csak akkor forduljon orvosi készítményekhez, ha nincs alternatíva. Ha nincsenek, és a gyógyszerek nem hoznak észrevehető javulást, sebészeti beavatkozáshoz folyamodnak - péniszprotézisekhez. A műtétet merevedési zavar és impotencia esetén végzik, amely a kismedencei szervek patológiái, műtét következtében alakult ki. Ez a módszer megengedett cukorbetegségben, vérerek ateroszklerózisában, angiopátiákban és egyéb érrendszeri elváltozásokban, valamint a corpora cavernosa fibrózisában.

Az egészséges erekció a nitrogén-monoxid (NO) endothel sejtek (az artériás falban lévő szövetréteg) szintézisével történik. Ez az anyag hozzájárul az erek izmainak relaxációjához, ami dilatációhoz vezet. A medence tágult edényein keresztül a vér eléri a barlangos testeket, kitöltve őket. A kis helyi venulák viszont összehúzódnak, megakadályozva a vér kiáramlását, és ezáltal fenntartva a pénisz izgalmát.

A hatékonyságot befolyásolja a szív- és érrendszeri, idegrendszeri és endokrin rendszer állapota, az étrend, az életkori tényezők és a szedett gyógyszerek listája. A potencia változásai mentális zavarokkal, ülő életmóddal, dohányzással, alkohollal és egyéb kábítószer-használattal is magyarázhatók.

Hogyan befolyásolja a dohányzás a szexet?
A dohányfüstben lévő nikotin károsíthatja az ereket és korlátozhatja a véráramlást. Idővel az érfalak megvastagodhatnak, ami az edények lumenének csökkenéséhez és a vérkeringés csökkenéséhez vezet. A nemi szervek károsodott vérkeringésének hátterében az izgalom csökken, és nehéz elérni az orgazmust.

Hogyan befolyásolja az alkohol a nemi hatékonyságot?
Az alkohol megzavarja a hormonális egyensúlyt, különösen csökkenti a tesztoszteronszintet. Ennek eredményeként romlik a potencia, romlik a sperma minősége és csökken a fogamzás valószínűsége. Az alkohol utáni hatékonyság helyreállításához örökre fel kell adni az alkoholfogyasztást, és kezelni kell a rossz szokás által kiváltott betegségeket.

Miért fordulnak elő potenciaproblémák?
Potenciaproblémák sérülések, kismedencei vagy gerincvelő műtétek után jelentkezhetnek. Az alacsony potencia okai fiatal korban lehetnek stressz, túlmunka, alacsony fizikai aktivitás, nem megfelelő táplálkozás, keringési zavarokkal járó betegségek.
A potenciaproblémák oka a felnőttkori és idős potenciaproblémák, magas vér koleszterinszint, ateroszklerózis, magas vérnyomás, szívinfarktus, elhízás, cukorbetegség, vese- és májbetegségek, szklerózis multiplex;. hormonális endokrin rendellenességek, az urogenitális traktus betegségei, májkárosodás és májelégtelenség, peyronie-betegség (a pénisz belsejében lévő szövet hegesedése), parkinson, anémia, rossz szokások, alvászavarok, túlmunka. Sportkiegészítők (szteroid anabolikumok), neuroleptikumok, nyugtatók, hipnotikus gyógyszerek ellenőrizetlen bevitele és veleszületett, genetikai patológiák.

A potencia csökkenhet az onkológiai betegségek, valamint a sugárzás és a kémiai terápia után. Ezenkívül a prosztata adenoma (hiperplázia) patológiás kialakulásához vezethet. A szexuális funkció csökkenése pszichogén jellegű is lehet, és szorongás, depresszió, bűntudat, félelem és stressz okozhatja.

Hogyan lehet megérteni, hogy problémák vannak a potenciával?
A potenciával kapcsolatos problémák a nemi vágy csökkenésében, a pénisz érzékenységének, feszültségének, alakjának és térfogatának megváltozásában, az erekció elég hosszú ideig történő fenntartásának képtelenségében nyilvánulnak meg a szexhez és az ejakuláció eléréséhez. A patológia legsúlyosabb formája az impotencia (a nemi közösülés képtelensége, a stimulációra adott válasz hiánya).

Hány éves korig tarthatja fenn az ember a potenciát?
Az ember 60-70 éves koráig és hosszabb ideig (egész életében) képes fenntartani a potenciát. A kedvezőtlen tényezők (ülő életmód, ülő munka, csökkent tesztoszterontermelés, stressz, szennyezett környezet) jelenléte 40 év után vagy korábbi életkorban a férfiak potenciájának csökkenését idézheti elő.

Hogyan lehet növelni a nemi hatékonyságot?
A potencia helyreállítása érdekében az orvos olyan gyógyszereket írhat fel, amelyek javítják a pénisz vérkeringését és ellazítják az erek izmait. Orvosnál a férfiak potenciájának kezelése a következőket tartalmazza:
- speciális gyakorlatok a perineum izmainak erősítésére;
- masszázs;
- pszichoterápia;
- vákuumszűkítő terápia (speciális eszközök használata, amelyek vért pumpálnak a péniszbe);
- lökéshullám-kezelés (a hanghullámok azon képessége alapján, hogy növelje az erek rugalmasságát és ösztönözze az új hajók növekedését);
- sejtterápia (a beteg vérének speciálisan feldolgozott elemeinek befecskendezése a szervezetbe, amelyek hozzájárulnak a sérült vaszkuláris szövet cseréjéhez és az új hajók szintéziséhez);
- sebészeti beavatkozás (a vénák szelepeinek diszfunkciója vagy a pénisz szöveteinek artériás áramlása esetén).

Az alacsony potencia megelőzése magában foglalja a dohányzásról való leszokást, az alkoholfogyasztást, a stressz és a szorongás csökkentését. Szükséges a fizikai aktivitás normalizálása és a túlsúlytól való megszabadulás. Ezenkívül újra kell összpontosítania az egészséges táplálkozásra, és el kell kerülnie a túlterhelést.

Melyik orvoshoz kell fordulnom, ha potenciaproblémáim vannak?
Gyenge potencia esetén meg kell beszélni egy urológus-andrológussal. Az orvos vizsgálatot végez, szükség esetén tanulmányozza az anamnézist, vizsgálatra utal, és kezelést ír elő. Az alacsony potencia diagnózisa magában foglalhatja:
- vér és vizelet laboratóriumi vizsgálatai;
- prosztata szekréciók elemzése;
- hormonális profil;
- ultrahatng;
- számítógépes tomográfia;
- vazoaktív teszt (az erekciót stimuláló gyógyszereket a pénisz szöveteibe injektálják, az erekció sebességét értékelik);
- arteriográfia (röntgen kontrasztvizsgálat);
- vérnyomásmérés a pénisz edényeiben;
- bioteziometria (a pénisz érzékenységének ellenőrzése olyan eszközzel, amely impulzusokat generál, amelyek stimulálják az idegvégződéseket);

Azokban az esetekben, amikor a potencia csökkenése nem kapcsolódik szerves elváltozásokhoz vagy krónikus betegségek jelenlétéhez, a népi jogorvoslatok terápiás hatásúak lehetnek. A növényi készítményekben található rendkívül aktív biológiai anyagok és vitaminok biztosítják a pénisz vérellátásának aktiválását, pótolják a nyomelemek hiányát és normalizálják a pszicho-érzelmi hátteret.

Ha problémái vannak a potenciával, használhat ginzenget, gyömbért, cayenne borsot. Az ezeken a növényeken alapuló jogorvoslatok segíthetnek növelni a hatékonyságot (javíthatják a férfiak nemi közösülési képességét), de további kutatásokra van szükség a növényi gyógyszerek hatékonyságának pontosabb értékeléséhez. Az étrend bármilyen változása előtt előzetesen konzultáljon orvosával.


A táplálkozási szakértő milyen mikrotápanyagot nevez meg, amelyek növelik a férfiak libidóját?

A libidóval kapcsolatos problémák jelentősen csökkenthetik az életminőséget. De a folyamatban lévő változásokat meg lehet állítani és ellenőrizni lehet. Nézzük meg, mire kell figyelnie az embernek a magas szintű energia és hajtás fenntartása érdekében.

Az alacsony erekció kényes probléma, de mindig találhat megoldást, ha megérti, mi az oka. És jobb, ha habozás nélkül, szexológussal együtt keressük a választ. Szükség esetén más szakterületek orvosaira - urológusra, pszichoterapeutára, pszichiáterre - utalhat további konzultációra.

Fontos megérteni, hogy az öngyógyítás és a különböző gyógyszerek ellenőrizetlen bevitele a hatékonyság növelése érdekében, az internetről származó népi receptek vagy a "barátok" tanácsai csak súlyosbíthatják a helyzetet.

Miért csökken a libidó?
Pszichológiai tényezők - Állandó stressz, nehézségek a partnerrel való kapcsolatokban, konfliktusok; depresszió, mentális zavarok, például nem diagnosztizáltak, amelyekről az ember nem tud.
Orvosi okok - Ezek hormonális rendellenességek, amelyek a tesztoszteron termelés csökkenésével, az endokrin rendszer zavaraival és az egyidejű betegségekkel, például cukorbetegséggel, magas vérnyomással, érrendszeri betegségekkel, neurológiai betegségekkel, kismedencei sérülésekkel, pénisz sérülésekkel járnak. Az ok azonosítása után az orvos átfogó terápiás programot kínál. És az első szakaszban magában foglalhatja a gyógyszerek szedését.

A pszichoterapeutával folytatott konzultációk is bevonhatók, akik segítenek az ellenkező nemmel való kommunikáció produktívabb formáinak fejlesztésében és megszilárdításában, javítják a kommunikációt, ami hozzájárul a partnerrel való harmonikusabb szexuális interakcióhoz.

Mit kell belefoglalni az étrendbe?
Az adaptív képességek növelése és a szexuális aktivitás fokozása érdekében fontos az egészséges életmód elveinek betartása:
- minimalizálja az alkohol mennyiségét, és ha lehetséges, kerülje a dohányzást vagy csökkentse a cigaretták számát;
- rendszeresen magában foglalja a fizikai aktivitást, lehet edzés az edzőteremben, kocogás a friss levegőn;
- normalizálja az alvást és elegendő alvást kap legalább nyolc óra megszakítás nélküli alvás éjszakánként;
- állítsa be étrendjét. Adjunk hozzá értékes fehérjében gazdag ételeket (baromfi, hús), lassú szénhidrátokat (gabonafélék, többmagvas kenyér), friss zöldségeket és fűszernövényeket (petrezselyem, kapor, mindenféle káposzta), amelyek antioxidánsokat, értékes omega-3 zsírokat tartalmaznak a halakból (pisztráng, lazac, tőkehalmáj).

Afrodiziákum ételek. Mikor kell hozzáadni őket az étrendhez, itt elmondva?
Érdemes a menübe olyan mikrotápanyagokat tartalmazó termékeket is felvenni, mint a cink, magnézium, L-arginin, L-karnitin.
Cink. A férfi test létfontosságú nyomeleme. Növelni kell a tesztoszteron szintjét, amely a fő férfi nemi hormon, amely felelős a potenciáért és a reproduktív rendszer működéséért. Az élelmiszerekben a cink tökmagban, tenger gyümölcseiben és diófélékben található.
Magnézium. A cinkhez hasonlóan a magnézium is elősegíti a tesztoszteron termelést. Ezenkívül a fő "stresszellenes ásványi anyagnak" tekintik, segít javítani az idegrendszer állapotát, csökkenti a szorongást, az ingerlékenységet, növeli a teljesítményt és az aktivitást. Az ásványi anyag segíthet a további bevitelben a sportedzés hátterében - javítja az állóképességet és az izomműködést. Nagy mennyiségű magnézium természetes étcsokoládéban, makrélában és lazacban.
L-arginin. Gyakran az orvosok javasolhatják ennek az aminosavnak a bevételét a pénisz vérkeringésének javítása érdekében. Mivel egyik funkciója a nitrogén-monoxid előállítása, amely értágító hatású. Az L-argininben gazdag élelmiszerek a tökmag (rekordmennyiség!), földimogyoró, dió, csirke, sertéshús.
L-karnitin. Erőteljes erősítő az ember testének energizálására. Az L-karnitin maximális mennyisége marha- és bárányhúsban.

Fontos megérteni, hogy mindenki nemi vágya más. Ebben a kérdésben nincs norma. És csak azért, mert egy férfinak nincs mindig erős vágya, nem jelenti azt, hogy "alacsony" libidója van.

Az előző cikkben elmondtuk, hogy mely élelmiszerek csökkentik a tesztoszteron termelést a férfiaknál. Ha azonban a vonzerő hiánya lehangoló, problémák vannak az erekcióval, érdemes szakemberhez fordulni, kiküszöbölni a problémát és visszatérni a korábbi magas életminőséghez, energiához és lendülethez.

Keresés