Termékek Menü

Röpítsd a mennyekbe a nődet és imába foglalja a neved

Röpítsd a mennyekbe a nődet és imába foglalja a neved

A pszichológusok megállapították hogy a női hűtlenség egyik legfontosabb oka a szex iránti elégedetlenség. A modern hölgyek egyre nagyobb figyelmet fordítanak az intimitásra, már nem hajlandók lemondani az örömökről, ha egy férfi nem okoz nekik örömet. A nem megfelelő mennyiségű szex vagy annak megkérdőjelezhető minősége okot jelent új személy keresésére. És egyre több nő vallja be, hogy férjük nem képes az ágyban való bravúrra. És egyre több nő nem hajlandó tolerálni az orgazmus hiányát az életében. Még 10 évvel ezelőtt is féltek erről beszélni, nem ismerték el elégedetlenségüket.

Röpítsd a mennyekbe a nődet és imába foglalja a neved  és nem fog megcsalni soha, mert a női szexuális elégedetlenség nagy gond: vagy msazturbál, vagy más férfit néz. A nők nagy része klitoriálisan éri el az orgazmust – ebben pedig nem csak a kezed és a szád, hanem néhány segédeszköz is közreműködhet. Érdemes körülnézni a csiklóizgatók szekciójában: a vibrációs stimuláló rudak vagy masszírozó tojások nem haszontalan játékszerek, hanem a női klitoriális orgazmus intenzitását sokszorosára tudják növelni.

Ezek az eszközök önmagukban (szex nélkül) is nagyon hatásosak, szex közben alkalmazva pedig kirobbanó lehet: a pénisz és a csiklóizgató párosa olyan nagyfokú stimulálás, hogy a partnered akár perceken belül elélvezhet. (A dolog másik pozitívuma, hogy bizonyos szexpózokban nehezen tudod izgatni a párodat: egyszerre ki-be mozogni, a pózt megtartani és még kézzel ritmikusan simogatni a nőt nem mindig olyan egyszerű – a csiklóizgató ezt ügyesen megoldja helyetted). Ezt le is teszteltük. Emellett kicsit bevállalósabb, de nagyon izgalmas extra lehet egy anális szexkütyü.

Természetesen azért mérd fel a terepet a barátnődnél, hogy vevő-e ilyesmire, de az biztos, hogy ha valaha is azt gondoltad, hogy nem elég szűk, ez egy anális eszközel meg fog szűnni. Az ánuszba történő eszköz behelyezésével ugyanis a nő vaginája automatikusan szűkebb lesz (a két nyílás nincs túl messze egymástól), ezért a hímtagot is sokkal nagyobbnak fogja érzékelni, te pedig szűkebbnek a vaginát.

A folyamatos szex közben pedig a végbélnyílásba helyezett szexjáték akaratlanul mozogni fog. És ha ehhez a kettős izgatáshoz bedobsz még egy harmadik, klitoriális stimulálást, akkor ne lepjen meg, hogy akkora élvezésnek leszel tanúja, amit eddig nem tapasztaltál.

Hogyan lehet örömet szerezni az ágyban

A szex mindkét partner számára élvezetes lehet, de erőfeszítéseket igényel. Fontos, hogy kedveskedjen egy szeretett embernek, megvalósítsa fantáziáját. Fontos tisztázni, hogy vágynak és szeretik.
Minőségi szexuális játékokkal rendszeres orgazmust érhet el. Az izgalmas krémek elősegítik a vágy kiváltását. A speciális kiegészítők, például a szexlengés, minőségileg megváltoztathatják a történéseket, visszatérhetik a szenvedélyt egy kapcsolathoz.
A férfinak fel kell készülnie arra, hogy új erogén zónákat kell keresnie , egész életében el kell csábítania egy nőt. És a megfelelő megközelítés keresése nem hagyja lehűlni a hálószoba érzéseit.

Milyen szexuális játékok segítenek a pároknak abban, hogy a szex fényesebb legyen?

Jelenleg 5 a legnépszerűbb tárgy, amelyre szükség van minden házasságban. Pszichológusok és szexológusok ajánlják őket. És a felhasználók maguk is vásárolják őket gyakrabban, mint mások:
  • Mini vibrátor. Ez az apróság alkalmas bármilyen külső erogén zóna simogatására. Megérintheti a mellbimbókat, a nyakat, a lábakat, a csiklót, a pénisz fejét és a herezacskót. A rezgések izgalmat okoznak, segítenek az orgazmus gyorsabb elérésében.
  • Vibrátor párnak. Mindkettőt stimulálja, ezért alkalmas minden nem számára. Testek közé helyezve kiegészíti az érzéseket. A sebesség megváltoztatásával közelebb hozhatja vagy eltávolíthatja a maximális élvezet pillanatát.
  • Butt dugó. Játék nőknek és férfiaknak. A végbélnyílás simogatása kellemes és szokatlan. Ideális a motorral történő opciót használni, hogy ne csak a teljességet érezze, hanem a rezgést is.
  • Péniszgyűrű rezgéssel. Egy apróság, amely segít ellenőrizni a közösülés időtartamát, és fokozza izgalmát. A különleges dizájnt a csiklójának stimulálására tervezték, ami elősegíti az orgazmus gyorsabb elérését.
  • Rezgő tojás. A távirányítós modellek nemcsak otthon, hanem sétára is alkalmasak. A játék a lány bugyijába kerül, és a férfi irányítja. És a rezgés néma, senki más nem fog tudni arról, mi történik.

Keresés