Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Pornósztár ánusza és vaginája maszturbátor Quickshot Autumn Falls 11 cm

Ár:
21.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Fleshlight

Az Autumn Falls Quickshot akadálytalan kilépési pontokkal rendelkezik, amelyeket Autumn hüvelyéből és fenekéből alakítottak ki. Az Autumn Falls Quickshot kiegészítő stimulációként használható orális játék során partnerrel vagy maszturbációhoz.

A Fleshlight tiszta és kompakt maszturbációs funkciójával megfigyelheti az önöröm minden kielégítő pillanatát. Az Autumn vaginájával és seggével felszerelt Quickshot kétféleképpen kínálja, hogy élvezze az idejét ezzel a szexistennővel. Vagy hívjon meg egy partnert egy háromirányú szóbeli fellépésre Autumn-szal. Az őszi vízesések sokféle módon élvezheti, hogy soha többé nem hagyhatja el otthonát! 

Férfiaknak ajánlott, henger alakú, mind a két végén nyitott, Autumn Falls pornós ánuszáról és vaginájáról formázott egyéni erotikus játék. Minden Fleshlight maszturbátor egyedi belső textúrával rendelkezik. Vásárolj szexkütyüket, és lépj rá a szexualitás és erotika új ösvényére! Vízbázisú síkosító javasolt.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető.  Két különböző bemeneti nyílása a nagy népszerűségnek örvendő Autumn Falls-ról lettek mintázva.

Kis méretű, praktikus, könnyen használható és tisztítható maszturbátor a Fleshlight-tól. Az amerikai cég most kilépett a saját maga által teremtett, zseblámpa formájú maszturbátorok formavilágából, és megalkotott egy új kategóriát, amivel elsősorban azoknak kedvez akik kedvelik az egyszerű és gyors megoldásokat. A Quickshot maszturbátor egy széles henger, aminek egyik vége sincsen lezárva, így bármelyik irányból könnyedén a péniszre húzhatjuk. A betét belsejében található erőteljes textúráknak köszönhetően erős stimulációt okoz.

Használata
Kenje be péniszét, a játékszer bemeneti nyílásait, és a betét belsejét is vízbázisú síkosítóval. Érdemes a gyártó saját készítményét használni, mert hígabb az átlagnál, kimondottan ilyen célú felhasználásra lett tervezve, a végeredmény pedig egy igazán selymes érzés. Választékunkban a normál változat mellett hűsítő és hevítő hatású kivitel is megtalálható.  

  • Teljes hosza: 11,1 cm
  • Kényeztető hossza: 8,9 cm
  • Járat mintázata: Autumn Falls
  • Kompakt kivitel
  • Bemeneti nyílások: punci és popsi
  • Mindkét végétől használható
  • Praktikus zárókupakok
  • Könnyű tisztíthatóság
  • Anyaga: kivül ABS műanyag, belül: bőrbarát SuperSkin
Tisztítása: használat előtt és használat után meleg vízzel vagy segédeszköz tisztítóval mossuk le. A töltet a műanyag tokból könnyen kivehető, és meleg vízzel egyszerűen elmosható. Ne használjon szappant, mert károsítja a betét anyagát! Az alapos öblítés után higiéniai okok miatt érdemes tisztító, fertőtlenítő folyadékot is alkalmaznia. Ügyeljen arra, hogy mielőtt elrakja, a betét külső és belső része is teljesen megszáradjon.

Különlegesebb anyagból készített, kedvező árú termék.

Külső raktáron Igen
Anyag ABS
Anyag Superskin
Átmérő 3 - 3,4
Hossz 11 - 15
Termékcsoport ánusz
Termékcsoport vagina
Speciális jellemző vízálló
Szín Színtelen

Gyártói leírás

Üdvözöljük a Fleshlight világában, amely a férfiak csúcskategóriás szexuális játékainak referenciája. Ez a márka forradalmasította azt, ahogyan a férfiak érzékelik magányos örömüket. Eredetileg a hagyományos maszturbáció alternatívájaként tervezték, a Fleshlight autentikus szexuális élményt kínál csúcstechnológiájának és kiváló minőségű anyagainak köszönhetően.
A mindennapi nyelvben a Fleshlight számos maszturbátorra utal.
Egy zseblámpa ihlette, és a szavakkal való játékával a "szószékre" vezet. Ha külseje hétköznapinak tűnhet, belseje igazi örömgép. A Real Feel Superskin valósághű érzéseket kínál, utánozva a hüvely, a száj vagy akár a végbélnyílás érintését.
Tehát, akár új érzéseket keres, akár szexet szimulál, a Fleshlight fedezi Önt.
A különböző formákban és textúrákban kapható Fleshlightokat úgy tervezték, hogy minden férfi fantáziát kielégítsenek.
Akár a klasszikus élményt részesíti előnyben a Fleshlight Pink Lady-vel, akár pornósztárokat tartalmazó egyedi modelleket választ, mindenki számára van valami.
Termék címkék: maszturbátor, popsi, vagina

Keresés