Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Punci és popsi maszturbátor Quickshot Alien Fleshlight

Ár:
21.000 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. október 22.
Gyártó: Fleshlight

Az Alien Quickshot leszállt, és túlvilági szexuális élményt hozott magával. A standard Alien Freak Fleshlight kompaktabb, könnyen tárolható változata, ez a kis kék csaj behatolhat a hüvelyből vagy a popsinyílásból, amit úgy döntesz! Az Alien Freak Fleshlight, ez a kis kék csaj behatolhat az Ön által választott hölgyből vagy fenéknyílásból. Lehet, hogy az Alien Quickshot textúrája rövid, de hihetetlen érzése tele van előre néző ling-szárú dudorokkal, gerincekkel és agyarakkal, amelyeket úgy terveztek, hogy finoman előre-hátra simogassanak, vadul hajtva. 
Férfiaknak ajánlott, puha és bőrszerű, belső falán egyedi stimuláló felszínű, egyéni erotikus játék. Minden Fleshlight maszturbátor egyedi belső textúrával rendelkezik. Kis méretű, praktikus, könnyen használható és tisztítható maszturbátor a Fleshlight-tól. Az amerikai cég a Quickshot sorozattal kilépett a saját maga által teremtett, zseblámpa formájú maszturbátorok formavilágából, és megalkotott egy új kategóriát, amivel elsősorban azoknak kedvez akik kedvelik az egyszerű és gyors megoldásokat. A Quickshot maszturbátor egy széles henger, aminek egyik vége sincsen lezárva, így bármelyik irányból könnyedén a péniszre húzhatjuk. A betét belsejében található erőteljes textúráknak köszönhetően erős stimulációt okoz.

Menny.:db

Ingyenes szállítás és további infók alább:

Ingyenes szállítás 25.000,- Ft feletti rendelésnél! További termékinformációk lejjebb!

Leírás és tulajdonságok

A termék két különböző bemeneti nyílása egy "földönkívüli hölgyről" lett mintázva. A nyílások némileg hasonlatosak a Földön elterjedtekhez, de színvilágukban és részleteiben erős sci-fi elemeket vélünk felfedezni. :)

A testmelegünket viszonylag hamar átveszi, de azoknak, akik kis kompromisszumot sem szeretnének kötni, kiegészítő termékként „melegen ajánljuk” a termékhez kapható betétmelegítőt. A járat pontos kialakítását a termék képei között meg is tudja tekinteni. Adottságai miatt akár pároknak is ajánlott, közös játékokhoz, jól jöhet akár orális kényeztetéshez is.

A gyártó tájékoztatása alapján, a Fleshlight Quickshot termékek esetén a 14 cm-nél nagyobb kerülettel rendelkező felhasználók a betét belsejét szűknek érezhetik. Amennyiben az adottságai meghaladják az előbb említett méretet, a gyártó a játékszer tok nélküli használatát, vagy a normál méretű Fleshlight termékeket  javasolja.

  • Teljes hosza: 11,1 cm
  • Kényeztető hossza: 8,9 cm
  • Járat mintázata: Alien
  • Betét színe: gyöngyház kék
  • Kompakt kivitel
  • Bemeneti nyílások: földönkívüli punci és popsi
  • Mindkét végétől használható
  • Praktikus zárókupakok
  • Könnyű tisztíthatóság
  • Anyaga: kivül ABS műanyag, belül: bőrbarát SuperSkin

Használatával az aktus közbeni önkontroll nagymértékben fejleszthető, így annak ideje jelentősen növelhető. Vízbázisú
síkosító javasolt. Kenje be péniszét, a játékszer bemeneti nyílásait, és a betét belsejét is vízbázisú síkosítóval. Érdemes a gyártó saját készítményét használni, mert hígabb az átlagnál, kimondottan ilyen célú felhasználásra lett tervezve, a végeredmény pedig egy igazán selymes érzés. Választékunkban a normál változat mellett hűsítő és hevítő hatású kivitel is megtalálható. Biztos, hogy jót akarsz magadnak, ezért a Punci és popsi maszturbátor Quickshot Alien Fleshlight ebben jó segítség lesz!

Tisztítása: használat előtt és használat után a belsőt távolítsuk el a tokból és meleg vízzel vagy segédeszköz tisztítóval mossuk le. A töltet a műanyag tokból könnyen kivehető, és meleg vízzel egyszerűen elmosható. Az alapos öblítés után higiéniai okok miatt érdemes Fleshlight tisztító - fertőtlenítő folyadékot is alkalmaznia. Ügyeljen arra, hogy mielőtt elrakja, a betét külső és belső része is teljesen megszáradjon.

  • Ha rendelni szeretnél az Intim Center online szexshop webáruház kínálatából, akkor rövid idő alatt, diszkrét csomagolásban kapod meg.
  • Ha személyesen vásárolnál a férfiaknak és nőknek ajánlott szex segédeszközök közül, a Budapesten Astoriánál található legjobb szexboltban boltban megteheted.

szexshop hírekben is írjuk, de érdemes belátogatni a szexüzletbe, mert különleges termékek, egyedi darabok is vannak készleten! ​INTIM CENTER szexbolt Budapest, Károly krt. 14. félemelet. Nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig. Szeretettel várunk szexshopunkban, ahol rengeteg kiállított erotikus és szextermékkel találkozhatsz.

Külső raktáron Igen
Anyag Superskin
Termékcsoport vagina
Speciális jellemző vízálló
Szín Kék
Átmérő 0 - 1,5
Átmérő 8 - 10
Hossz 11 - 15
Termék címkék: fleshlight, maszturbátor, popsi, vagina

Keresés