Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibri, minden amit a vibrátorról csak tudni lehet

Vibri, minden amit a vibrátorról csak tudni lehet

A mai nők aktívan keresik a szexuális élvezet fokozásának módjait, és nyitottak a szexuális játékok előnyeinek felfedezésére. A vibrátor ma már szükséges eszköz a test megismeréséhez, felszabadításához és az ágy változatosságának hozzáadásához. A vibrátor blogunk segít egy nőnek megismerni önmagát és reakcióit a test intim pontjainak megérintésével. A modern vibri játékok olyan magasságot értek el, hogy percek alatt képesek hatalmas orgazmust biztosítani. 

Ha egy nőnek itt és most szüksége van egy élvezésre, ez egy nagyszerű módja annak, hogy megkapja. A szexualitás az emberi élet egy fontos aspektusa, ami mindenkire jellemző lehet. Az elmúlt évtizedekben azonban egyre többen kezdtek nyíltabban beszélni róla, és megosztani a tapasztalataikat és ismereteiket. Ebben a cikkben szeretném felfedni a vibrátorok világát, és megosztani néhány információt arról, hogy miért váltak a nők kis barátaivá.

A csiklóvibrik az intim élet megmentő eszközei, a vibrátorok örömforrást jelentenek a nők számára!

A csikló stimulálása vibrátorral. A csikló vibrátorok az egyik legnépszerűbb intim játék, és megérdemelten. Ezeknek a termékeknek sok fajtája van, de mindegyiknek van egy közös tulajdonsága - az a képesség, hogy egy nőnek a legnagyobb örömet - klitorális orgazmust adjon magának az erogén zónának a stimulálásával.

A klitorális vibrátorok jellemzői
A csikló vibrátorral történő stimulálása néha megkérdőjelezhető. Mire való, ha egy kívánatos ember szelíd keze és nyelve van? Próbáld meg kombinálni ezeket a simogatásokat, és örülni fogsz ennek a hatásnak.
1. Diverzifikálja intim életét, és páratlan örömet szerezzen vibrátor segítségével. Különösen, ha jelenleg nincs rendszeres partnere, és a szex rendszertelen.
2. Válassza ki a megfelelő intim játékot – a klasszikus csikló stimuláció pillangó alakú rezgő masszírozóval nagyszerű a hálószobába. Jól rögzül a szájszárazságon, és még a legkifinomultabb hölgyet is képes kielégíteni.
3. Vásárolhat vibrátort állatok formájában – a pillangóval ellentétben a hüvely stimulálására használható.
4. Sok férfi szereti nézni partnerét, mivel élvezi a vibrátor hatásait, míg sokan inkább távolról irányítják, megváltoztatva a rezgés erősségét, majd csatlakoznak ehhez a játékhoz.

A farokgyűrű vibrik jellemzői
Ne feledkezzünk meg egy olyan játékról, mint egy péniszgyűrű, fúvókával a csikló stimulálására. Kettős tevékenysége lehetővé teszi két probléma egyidejű megoldását. Az első az, hogy a gyűrű szorosan illeszkedik a pénisz aljához, és segít hosszabb ideig tartani az erekciót, ezáltal nyújtani az élvezetet és kielégíteni a nőt. A második az, hogy a közösülés során egy speciális függelék simogatja a legerogén zónát, amely a szájszárazság között helyezkedik el - a csikló és a partner mind a csiklónalis, mind a hüvelyi orgazmusokat tapasztalhatja. A csikló stimulációs gyűrű számos problémára kiváló választás! 

Vibrátoros stimulációs szabályok
Kezelje a csiklót és a rezgő masszírozót egy speciális síkosítóval, kenőanyaggal. Vigye fel a termékeket közvetlenül a stimulációs területre, ha kettős, egy vibrátor csiklónak egy a vaginának, helyezze be a hüvelybe, és nyomja szorosan a csiklóhoz a külső folyamatot.
Néha a nők megkérdezik, hogy pontosan hogyan kell elhelyezni a vibrátort, Kísérletezzen, és érezni fogja, hol lesz a legelégedettebb a készülék működése során. Fedezze fel teste érzékenységét és ébressze fel érzékiségét!

Indítsa el a stimulációt a masszírozó legalacsonyabb sebességgel történő bekapcsolásával. Mozogjon a szeméremajkak között, nyomja meg a csiklót, növelje a nyomás erejét és váltson másik sebességre - a tested megmondja, hogyan kell stimulálni az erogén zónát.

Hosszú ideig tanulmányozhatja a klitorális vibrátorok összes előnyét és hátrányát, de van egy tagadhatatlan előnye. A stimuláció után az érzések és az érzékenység változása, a szex és a maszturbáció új árnyalatokat kap. Ezek a változások más intim játékok használatára is vonatkoznak - a szexboltok minden termékét úgy tervezték, hogy valódi örömet szerezzenek és kitágítsák szexualitásunk határait.

A vibrátorok rejtett ereje, hogyan segítenek a nőknek felfedezni és kielégíteni saját testi igényeiket?

Ennek a szexuális játéknak a helyes megválasztása a test természetes tulajdonságaitól, valamint a személyes preferenciáktól függ. Mielőtt vibrátort vásárolna, meg kell válaszolnia azokat a kérdéseket, amelyek megkönnyítik a kiválasztását, és csökkentik annak kockázatát, hogy nem fog tetszeni a megvásárolt játék, és valamilyen titkos helyre gyűjtik a port. Kérdezd meg magadtól a következőket:
• Szándékában áll-e csikló és vulvaris stimulációra, mély behatolásra vagy a kettő kombinációjára használni?
• Fontos számodra az anyag környezetbarát jellege, amelyből a játék készül?
• Melyik vibrátor a legjobb az Ön számára: puha és gyengéd vagy erős és kemény, állandó sebességű vagy szabályozható?
• Mennyi pénzt hajlandó költeni erre a játékra?
• Hogyan látja a vibrátort: alakja és színe, textúrája és jellemzői?

Kettős célú játékok
Ha sokoldalú játékot keres, kipróbálhat egy vibrátort, amelyet mind a belső stimulációra, mind a vulva simogatására használnak. Az ilyen játékoknak két típusa van. Mindkét típus jó a maga módján, és strukturálisan különbözik egymástól. Az első típus egyenes, henger alakú szerelvények, amelyek motorja a fej közelében található. Az ilyen játékok mind a behatolásra, mind a külső stimulációra alkalmasak. Az ilyen játék rezgése a fej területén koncentrálódik, és így könnyebben továbbítható.

Az első típusú vibrátorok gyakran motorokkal rendelkeznek a hordó közepén vagy végén. Az ilyen játékok kényelmetlenek a külső stimulációhoz. Ha a motor a makk közelében helyezkedik el, könnyen használhatja a csikló külső stimulálására.

A második típusú vibrátorok, amelyek behatolásra és külső stimulációra egyaránt használhatók, a klitorális stimulációs vibrátorok. Egy ilyen játéknak külön stimulátora van, amelyet kifejezetten a csikló számára terveztek. Ez a típus mind belső, mind külön csikló stimulációt biztosít.

Vásárláskor ügyeljen a játék motorjára. Győződjön meg arról, hogy a vibrátor japán motorral rendelkezik. Sok szexbolt felfújja az alacsony minőségű vibrátorok árait, és kihasználja azt a tényt, hogy a legtöbb ember úgy gondolja, hogy minél magasabb egy ilyen vibrátor ára, annál jobb a minősége. És ez nem mindig így van.

Szexuális játékok a csikló és a vulva simogatására
A legtöbb nő vibrátort használ a csikló és a vulva simogatására. Ha pontosan ezt a fajta szexuális játékot szeretné, akkor tudnia kell, hogy egy kemény műanyag vibrátor tökéletes erre. A kemény műanyagból készült szexuális játék általában keményebben és erősebben dolgozik, mint gumi társai. Egy ilyen játék könnyebben tisztítható. A vibrátor nem hajlik meg, ha megnyomja. Ez kényelmesebbé teszi a használatát.

A külső stimulációhoz használt merev műanyag vibrátorok különböző formájúak. Golyó vagy tojás, felálló pénisz vagy hosszú rúd alakúak. Egy ilyen játék akkumulátoron és hálózaton is működhet.

A csikló és a vulva stimulációjára szolgáló szexuális játékok fő jellemzői a következők: a motor erőssége és minősége, a rezgés típusa, a vibrátor textúrája (dudorok, sima), alakja, mérete és színe.

Vibrátorok belső hüvelyi stimulációhoz
A vibrátorokat a mély behatoláshoz előnyben részesítő nők körében nagy a kereslet a puha gumi vibrátorokra. Különleges helyet foglalnak el közöttük a szexuális játékok a G-pont stimulálására. Ezek az intim eszközök ívelt görbével rendelkeznek a fejtábla közelében. Ennek a kanyarnak a segítségével könnyebb stimulálni a G-pontot, és egy ilyen vibrátor a prosztata masszírozására is használható.

A belső stimulációra tervezett vibrátorok elsősorban méretükben, az anyagban, amelyből készülnek (zselészerű gumi (gél vibrátorok), szilikon vagy vinil), a motor erősségében és minőségében, a rezgés típusában (zümmögés, kopogás, forgás, pulzálás), a sebességszabályozó jelenlétében, a sebesség beállítására szolgáló kapcsoló típusában különböznek.

Ha zavarban vagy, hogy valaki megtalálja a játékodat, akkor vigyázz olyan vibrátorokra, amelyek nem úgy néznek ki, mint egy fasz. Ez a forma általában előnyös a kiszolgáltatott magánéletű nők számára, akik gyermekekkel vagy szobatársakkal élnek, valamint azok számára, akik nem tolerálják a férfi nemi szervek reális megjelenését.
És végül kicsi, de fontos tippek. Ha gazdaságos vibrátort vásárolt, ne felejtsen el óvszert használni. Használat után tisztítsa meg a szexuális játékot, hogy megakadályozza a kórokozók növekedését és törését. Válasszon vibrátort személyes preferencia alapján, de ha ez az első szexuális játékszere, akkor válasszon egyet, amely nem túl nagy és sebességszabályozóval rendelkezik. Vibrátor vásárlásakor ne hagyja, hogy az üzletvezető nyomást gyakoroljon Önre. Ne fizessen érte többet, mint amennyit szeretne.

Legerősebb szövetséges a hálószobában! Miért érdemes bevezetni a vibrátorokat a szexuális életbe és hogyan segítenek a felszabadult orgazmus elérésében?

A vibrátor a legnépszerűbb szexuális játékszer. Évente több százezer különböző modellt értékesítenek világszerte. Ezek formájukban, alkalmazási módjaikban és anyagukban különböznek. Hogyan válasszuk ki a legjobb vibrátort, hogy valóban örömet okozzon? Mit kell figyelni a vásárláskor, és hogyan kell maximális hatékonysággal használni?

Miért van szüksége vibrátorra?
A szexuális elégedettség nagyon fontos dolog, amely fényesebbé és érdekesebbé teszi az életet. A szex során elért öröm javítja a test általános állapotát, csökkenti a stresszt, és segít sok mindent új módon nézni. De nem mindig lehetséges rendszeres orgazmus elérése egy párban, mivel időre, különleges hangulatra és megfelelő cselekedetekre van szükség. Ezért jöttek létre a vibrátorok – olyan eszközök, amelyek bármikor segítenek elérni a boldogság csúcsát.

A vibrátor a test érzékeny területeire hat, jelentősen növelve az izgalmat. Hosszú expozíció esetén orgazmus következik be. Megtapasztalhatja egyedül vagy párban. Gyakran a vibrátor nélkülözhetetlen asszisztenssé válik a családi ágyban. A rezgő dologgal való simogatás hatékonyabb lehet, mivel nagy ütési sebesség jellemzi őket, amelyet pénisz, kéz vagy nyelv segítségével nehéz megvalósítani.

A vibrátorok használatát még orvosok is ajánlják. A rendszeres szexuális felszabadulás nagyon hasznos egy személy számára, lehetővé teszi, hogy:
- kényelmes körülmények között élvezni és pihenni;
- javítja a vérkeringést a medence területén, ami megakadályozza a torlódásokat;
- fedezze fel a testet, fedezze fel az új erogén zónákat;
- javítja a medencefenék izmainak hangját, ami több tucat betegség megelőzése;
- növeli a test bizonyos területeinek érzékenységét;
- a szexuális kapcsolatok diverzifikálása.

Ki használ vibrátorokat?

Ma férfiak és nők egyaránt vásárolnak vibrátorokat. A szexuális játékok ma nemcsak az egyedülálló emberek életét díszítik, hanem sok családban átalakítják az intimitást, és segítenek nekik kísérletezni. A vibrátort különböző emberek használják:

Párok, akik megpróbálják diverzifikálni szexuális életüket. Számukra a vibrátor egy módja annak, hogy megismerjék egymást, lehetőséget kínálnak új simogatások felfedezésére, a szenvedély visszatérésére a kapcsolatba. Gyakran előfordul, hogy a vibrátort előjáték közben használják az izgalom fokozására, vagy más stimulációval együtt, hogy élénkebbé tegyék az érzéseket.

Nők, akik álmodnak érzékenységük feltárásáról. Egy vibrátor segítségével kényelmes felfedezni a testét. Segít kitalálni, hogy mit szeretünk, hogyan lehet a legjobban befolyásolni a maximális élvezet elérése érdekében. A vibrátorral való játék élménye nagyon hasznos a jövőben, amikor férfival kommunikál. Nők, akiknek nincs intimitásuk a partnerükkel, vagy nem elégedettek velük. A vibrátor megmenthet, ha nem tudja elérni az orgazmust egy férfival. Bármikor segít enyhíteni a feszültséget, még akkor is, ha kedvese elfoglalt.

Egyedülálló hölgyek, akiknek még nincs partnerük. A magány nem ok arra, hogy megtagadja magának az örömöt. A maszturbáció természetes folyamat, amely érdekesebbé teszi az életet. Vibrátor segítségével pedig könnyebb örömet szerezni, mint más improvizált eszközök használatakor.

Olyan emberek, akiknek a partnere messze van. Ha hosszú ideig külön kell élnie, a vibrátor nagyszerű megoldás a kisütéshez. A modern modellek távolról is szinkronizálhatók, ami jelenlétérzetet ad.

Férfi vibrátorok
A vibrátorok nemcsak női szexuális játékok, hanem vannak olyan modellek, amelyeket a férfiak használnak. Például vibrációs funkcióval rendelkező prosztata masszírozók. Segítenek egy adott terület stimulálásában, és kiválóan alkalmasak a prosztatagyulladásra.

A vákuumszivattyúk rezgéssel felszerelhetők. Ezután lehetővé teszik, hogy ne csak erekciót váltson ki, vagy gyakorlatokat végezzen a pénisz megnagyobbítására, hanem örömét is élvezze az alkalmazás folyamatában. Az erekciós gyűrűk vibrátorok is lehetnek. Ha van mozgó mechanizmus. De stimulálhat egy férfit, egy nőt vagy mindkettőt. Egy ilyen dolgot nevezhetünk szexuális játéknak egy pár számára, bár a férfi viseli.

Hogyan működik a vibrátor?
A vibrátor egy elektronikus játék, amelynek belsejében motor van. Különböző intenzitással mozog, növelve vagy csökkentve a rezgést. A mechanizmust hálózati vagy akkumulátorok táplálják. Egyes vibrátorok több motorral vannak felszerelve. A tervezés összetettsége határozza meg a funkciók és a sebességek számát.

A motor a játék különböző részein található. Ha a csúcson van, akkor ez a rész intenzívebben rezeg. Néha a játék közepén, akkor a mozgások kiterjednek az egész eszközre. Az alkalmazástól függően fontos figyelembe venni a fő elem helyét.A vibrátor különböző módokban és sebességekben működik. A működési mód egy bizonyos rezgésminta, amely megismétlődik. Például váltakozó erős és gyenge rezgések. A szexuális játékok egyszerű modelljei 3-6 működési móddal rendelkeznek, amelyek közül ki kell választania egy örömprogramot. A bonyolultabb modellek az üzemmódok mellett a sebességet is megváltoztatják. A minta megismételhető, de különböző erősségekkel. Minél több mód és sebesség van, annál érdekesebb az eszköz, mivel ezeknek a paramétereknek a váltásával kísérletezhet.

A vibrátorok típusai alak szerint

Több ezer különböző vibrátor létezik, anyagok, forma, alkalmazási módok és vezérlési jellemzők szerint oszthatók. A szexuális játékot csak az összes bemutatott típus alapos tanulmányozása után szabad választania. Alakjukat tekintve a vibrátorok lehetnek:
Fallosz alakú vibrátorok. A férfi péniszéhez hasonló vibrátorok az egyik legkeresettebb lehetőség. Használhat szexuális játékot, mint a, a rezgés csak érdekesebbé teszi a felhasználást. A faragott törzs, a kifejezett fej és a kellemes anyag tökéletesen helyettesíti vagy kiegészíti az embert. Minden típusú simogatásra alkalmas, különböző méretekben kapható. A formák és a színek változnak.

vibrátor kínálat az INTIM CENTER szex shop üzletében és online webáruházában. A legjobb szexshop vibrik a mennyország kulcsai, próbáj ki egyet:

High-tech vibrátorok. A legmodernebb vibrátor modellek gyakran nem úgy néznek ki, mint egy férfi méltósága. Szokatlan alakjuk, élénk színeik és számos funkciójuk jellemzi őket. Ezek a játékok nem okoznak féltékenységet a férfiakban, ugyanakkor nagyon élénk benyomásokat keltenek. A vibrátorok nem szabványos alakja gyakran nagyon érdekes élményeket nyújt, különféle függelékek, domborművek nyerhetik el egy hölgy szívét.

Nyulak. Speciális típusú vibrátor, amely legalább 2 területet stimulál: a csiklót és a hüvelyt. Néha van egy további masszázs a női méh bejáratánál. A motorokat külön-külön telepítik a hüvelyi és csiklófolyamatba. A nyulak ideálisak maszturbációhoz, anatómiai alakjuk másodpercek alatt boldogságot ad.

Masszírozó. Az első vibrátorokat masszírozóként hozták létre, és ma már vannak olyan modellek, amelyek alkalmasak mind a szex, mind az izomlazításra. Az erogén zónák megérintése lehetővé teszi, hogy izgalmat érezzen, majd kinyújthatja vele a lábát. A semleges forma, a különböző módok lehetővé teszik egy ilyen játék tárolását még a gyermekes házban is, és senki sem fogja kitalálni a célját.

Lepke. A különböző zónák stimulátora állat vagy rovar formájában, sok függelékkel, egyfajta "pillangó" vibrátor. A fő jellemzője a készülék rögzítése a testre puha hevederek segítségével. Használható maszturbációra és partnerrel való szexre is. A szabad kezek lehetővé teszik az improvizációt, az indák vagy lábak pedig gyengéden simogatják az érzékeny területet.

Rezgő golyók. A készülék nem nagyobb, mint egy ujj. Gyakran más szexuális játékok összetevője. Ritkán van nagyszámú módja, de kevés helyet foglal el, és különböző célokra használható. A baba a test bármely részéhez csatolható, és már érdekes lesz. Ideális dolog utazáshoz, akár kézitáskában is szállítható.

Rezgő bugyi. A beépített motorral ellátott fehérnemű bármilyen helyzetben viselhető. A rezgés a ruhaneműn vagy távirányító segítségével aktiválódik. Az öröm élvezhető séta, munkahelyi találkozó vagy házimunka közben. Hatások a csiklóra, a perineumra és ritkábban a hüvelyre. Gyakran van egy közönséges rezgő golyó a kialakításban, amely a bugyi speciális zsebében található.

Mini vibrátorok. A kis vibrátorok funkciójukban nem különböznek a nagy analógoktól, ugyanakkor láthatatlanok is lehetnek. Ezeket a játékokat akupresszúrás stimulációra tervezték, velük a masszázs sokkal érdekesebb lehet. A mini dolgok is kényelmesek a csikló stimulálására hüvelyi vagy anális behatolás közben. Könnyen illeszkednek a tenyerébe, és könnyen elrejthetők. Ezek közé tartoznak a rezgő gyűrűk, a kozmetikumok formájában lévő vibrátorok.

Golyók rezgéssel. A hüvelygolyók medencefenéki izomedzők, de sok modern modell rezgéssel is rendelkezik. Erotikus játékokhoz használhatók, ha belemerülnek az anyaméhbe vagy megérintik a csiklót. Velük a gyakorlatok orgazmussal végződhetnek. Ez egy mini-vibrátor analógja, de képes javítani az izomtónust.

Szivattyúk rezgéssel. A szivattyúk különböző helyek stimulálására használhatók: perineum, mellek, pénisz. A készülék nyomásának csökkenése a vér rohanását eredményezi az expozíció helyére. Ez fokozza a hétköznapi érintés élményét. Az ilyen műveleteket rezgés is kísérheti. Ezek szexuális játékok az élénk előjátékhoz.

Pénisz rögzítések rezgéssel. Annak érdekében, hogy a behatolás érzése nagyobb legyen, vannak vibrációs péniszrögzítések. Serkentik a nő csiklóját, növelve izgalmát. A tartozék beállíthatja a férfi péniszének méretét. A rezgéssel ellátott erekciós gyűrű hasonló eszköz, de megakadályozza a gyors magömlést.

Férfi vibrátorok. A férfiak számára a vibrátorok speciálisakat állítanak elő, például prosztata masszírozókat. Ez nem csak örömteli dolog, hanem a prosztatagyulladás kezeléséhez és megelőzéséhez szükséges orvosi eszköz. A férfi vibrátorok közé tartoznak a belső motorral felszerelt maszturbátorok is.

A vibrátorok célja
A legtöbb vibrátor különböző területek stimulálására használható. Megérintheti az ilyen dolgot a mellbimbókhoz, a belső combokhoz, a péniszhez vagy a csiklóhoz. De mégis, a legtöbb modellnek konkrét célja van. Az alkalmazási módszerek szerint a vibrátorok a következőkre oszlanak:

Hüvelyi. A hosszúkás forma megkülönbözteti a hüvelyi vibrátorokat. Úgy tervezték, hogy elmerüljön egy nő méhében, és lehetővé tegye, hogy érezze a test belsejében lévő rezgést. A méh, a belső falak és a méhnyak bejárata stimulálódik. Élénk hüvelyi orgazmust okoz, de a test más részeinek megérintésére is használható.

Anális. Az anális stimulációs vibrátorok speciális rögzítővel vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a játék túl mély süllyedését. Gyakran az anális vibrátorok átmérője kisebb, mint a hüvelyi vibrátorok, hogy kényelmesebbé tegyék a behelyezést. A felületen lévő különleges megkönnyebbülés elősegíti a merítés és a kitermelés élményét.

Clitoris. A klitorális vibrátor orgazmust vált ki, ha külsőleg stimulálják. A különleges formákat és a kis méreteket nem úgy tervezték, hogy belemerüljenek, de mind a mellbimbók, mind a csikló megérintésére használhatók. A mozgások nemcsak rezgés formájában lehetnek. Ma vannak olyan eszközök, amelyek utánozzák az orális szexet. A simogatás, a tolás, a különleges figurák boldogságot adhatnak. Gyakran használják partnerrel további stimulációra a hagyományos szextípusok során.

A G-ponthoz. A G-pont stimulátorok ívelt alakja lehetővé teszi, hogy megérintsen egy különleges helyet a nő hüvelyében. Amikor ez a terület aktiválódik, jelentősen megnő az élmények, többszörös vagy sugáros orgazmus válik lehetővé. Ilyen eszközökben a motor gyakran a szexuális játék csúcsán helyezkedik el, hogy a lehető legnagyobb mértékben masszírozza a kívánt területet.

A kettős behatoláshoz. Érdekes egyszerre két függeléket meríteni magadba. Ugyanakkor a hüvely és a végbélnyílás területén teltség érezhető. És ha a játék részei egyszerre rezegnek, az érzelmek felejthetetlenek. Általában az egyes folyamatok mozgását külön szabályozzák, csak egy zóna aktiválható. Érdekes kombinálni a rezgést és az előre irányuló mozgásokat ezzel az eszközzel, hogy a lehető legnagyobb érzelmeket érjük el.

A hármas stimulációhoz. Két lyuk egyidejű kitöltése és a csikló masszírozása a maximális élmény egy vibrátortól. Az eszközök kifejezetten maszturbációra alkalmasak, több motor van benne. A vezérlőrendszer legalább három gombból áll. A készülék feltárja a női test teljes potenciálját, amely alkalmas a különböző súlyú játékok szerelmeseinek. Nem ajánlott kezdőknek.

Viseléshez. A modern vibrátorok nemcsak ágyban, hanem váratlan helyeken is használhatók. A viselhető vibrátorok a méhbe vagy a szamárba merülnek, majd bármilyen üzletet kötnek. Bármikor bekapcsolhatja a rezgést, és megkaphatja az öröm egy részét, míg mások nem fogják megérteni, mi történik. A csendes munka és a távirányító áldás azok számára, akik szeretnek kísérletezni. Párban is játszhat vele, ha partnerére bízza a felvételt.

Pároknak. A kétszemélyes vibrátor olyan dolog, amelyet a hagyományos szex során használnak, fokozva az érzéseket. A különleges forma nem akadályozza meg a párt a szokásos szex gyakorlásában, ugyanakkor a nő csiklójának vagy a férfi herezacskójának területét is stimulálja, új érzelmeket okozva. Más típusú eszközök is használhatók párban, de a speciális vibrátorok speciális anatómiai formájúak, ami sokszor kényelmesebb.

Milyen anyagokból készülnek a vibrátorok?
A vibrátor anyaga meghatározza a rugalmasságot, a textúrát, az alkalmazást és az ápolást. A szexuális játékok gyártására szolgáló következő kompozíciók gyakoribbak a piacon:

Realisták. Olyan anyag, amely tökéletesen reprodukálja a valódi testet. Minden gyártónak megvan a maga titka, hogy kompozíciót készítsen az ilyen vibrátorokhoz, így különböző neveket találhat: SoftSkin, CyberSkin, UR3, élő test, cyberskin. Az anyag nagyon finom tapintású, könnyen elfogadja a testhőmérsékletet és hajlik. Különös gondosságot igényel: a tárolás során speciális talkumporral kell megszórni a játékot, hogy hosszú ideig tökéletes maradjon.

PVC. A polivinil-klorid sokoldalú anyag, amely különböző tulajdonságokkal rendelkezik. Tiszta formában nem túl rugalmas, de a speciális adalékanyagok plaszticitást adnak neki. A PVC vibrátorok különböző színekben és méretekben kaphatók, könnyen tisztíthatók, valamint víz- és szilikonalapú kenőanyagokkal használhatók.

Szilikon. Hipoallergén anyag íz és szag nélkül. Ideális szexuális játékokhoz, mivel nem okoz irritációt, gyakori használatra alkalmas, és akár 6 órán keresztül is biztonságosan maradhat a testben. Csak vízkenőanyagokkal használják, és nem igényel különleges gondozási feltételeket. Gyakran a szilikon csak a játék tetejét fedi le, míg más anyagok vannak benne, de soha nem érintkeznek a bőrrel.

Fém. A fém vibrátorok orvosi acélból vagy alumíniumötvözetekből készülnek. Előnyük a tartósság, mert egy ilyen vibrátort nagyon nehéz megtörni. És még akkor is, ha a belső mechanizmus néhány év múlva meghibásodik, maga a héj marad, és használható. Ideális anyag a hőmérséklettel való játékhoz, és a felület használat előtt felmelegíthető vagy lehűthető a behatolási élmény fokozása érdekében.

Hőre lágyuló elasztomer. A csomagok TPR vagy TPE jelöléssel vannak ellátva. Ez egy puha anyag, amely nagyon finom tapintású. A vibrátor belsejében van egy merev alap motorral, és kívülről ez az anyag. Lehetőség van különböző domborművek megtestesítésére a felületen. Alkalmas a nem merev játékok szerelmeseinek. A használat kezdetén enyhén észrevehető szaga lehet, de fokozatosan eltűnik.

Gél. Ez az anyag PVC és speciális adalékanyagok keveréke. Puha és hajlékony. Szokatlan textúrájú fényes játékok készítésére szolgál. De óvatosan mossa le őket. Ideális esetben egy speciális tisztítószer vagy mosogatószer segítségével. A rendszeres szappan károsíthatja a felületet. Csak vízbázisú kenőanyagokkal használható. Más tárgyaktól elkülönítve kell tárolni, például egy speciális zsákban.

Latex. Ez egy rugalmas anyag, amely fokozatosan elhagyja a szexuális áruk piacát. A latex vibrátorok sajátossága a kellemes felület és a hosszú távú használat. Ugyanakkor allergiás lehet erre a készítményre, így nem mindenki számára alkalmas. A gyártók most gyakrabban használnak szilikonot, hogy az alkalmazás teljesen kényelmes legyen.

Műanyag. A csomagoláson gyakran szerepel egy rövidítés – ABS vagy ABS. Ez az anyag, amelyből a Lego téglák készülnek. Sűrű és sima. A műanyag vibrátorok olcsó modellek, nincsenek sallangok. A készülék felülete sima, egyenletes, minta nélkül. Nincs rugalmasság.

Kerámia. A legtermészetesebb anyag. Érintésre sűrű, sima, nem rugalmas. De mindig világos és vicces. Mindenféle simogatásra alkalmas, könnyen tisztítható. Ne essen le nagy magasságból, eltörhet. Megfelelő működés esetén sok éven át tart.

Üveg. A vibrátorok boroszilikát üvegből készülnek. Nem törnek, nem törnek össze. Vizuálisan mindig nagyon vonzóak. Gyakran láthatjuk a belső mechanizmust, ami vicces. A felület nem szívja fel a szagokat vagy a váladékokat, és bármilyen mosószerrel tisztítható. Évtizedekig szolgál.

A vibrátor vezérlésének módjai
A belső motor különféle módon aktiválódik. Néhány a leggyakoribbak közül:
- Gombok az eszközön. A gombokkal ellátott vibrátor praktikus. Az üzemmódok és sebességek között a modell alján válthat. Az alkotók úgy helyezik el a kulcsokat, hogy azok aktív játékok közben is elérhetők legyenek. Nem kell elterelnie a figyelmét azzal, hogy közben keresi őket.
- Távirányító. A távoli kezelés kényelmes. Az 1-3 méter hosszú vezetéken lévő távirányító lehetővé teszi az üzemmódváltást anélkül, hogy megérintené a játékot. Átadhatja egy második partnernek, aki vezeti a folyamatot.
- Forgó relé. Segítségével az expozíció intenzitása fokozatosan növelhető. Ebben az esetben csak egy mód van - a szokásos rezgés, de sok sebesség van, mert minden fordulat néhány fokkal fokozza a mozgásokat. A relé lehet mind a távirányítón, mind a szexuális eszköz alapján.
- Vezérlés okostelefonról. A modern modellek szinkronizálva vannak az okostelefonokkal. Egy speciális alkalmazás segítségével könnyű kiválasztani az üzemmódokat és a sebességeket, néha akár be is kapcsolhatja a rezgést a dallam ütemére. A játék és a modul közötti kapcsolat Bluetooth-on keresztül történik, akár nagy távolságból is bekapcsolható.

Vibrátor tápegység
Minden vibrátor speciális tápegységgel rendelkezik. A szexuális játék költsége gyakran attól függ. A leggyakoribb étkezések a következők:
- a hálózaton kívül. Ez egy kábel, amely egy konnektorba csatlakozik. A készülék praktikus és nem igényel további alkatrészeket. Jelentős mennyiségű energiával rendelkezhet. Hátránya a hordozás korlátozása, a vibrátorral való mozgásokat rövid zsinór zavarhatja. Az aljzat alakja is eltérő, meg kell választani az adott ország aljzataihoz igazított opciókat, vagy adaptert kell használni.
- akkumulátorokból. A cserélhető elemeket és az újratölthető elemeket folyamatosan frissíteni kell. Nem ajánlott őket a vibrátor belsejében tárolni, mert "szivároghatnak", elrontva a játékot. Az eszközökben lévő elemek száma 1 és 6 között van. Minél erősebb a vibrátor, annál gyorsabban fogy le a töltés. Az akkumulátorról. Az újratölthető játékok töltés után újra és újra használhatók. A beépített akkumulátor hosszú ideig tarthat, és bárhol csatlakoztatható. Egy ilyen mechanizmus növeli a vibrátor árát, de nem igényel további működési költségeket. Gyakran a töltő nincs csatlakoztatva a konnektorhoz, hanem egy USB-porthoz, ami nagyon praktikus.

A vibrátorok speciális funkciói
A vibrátoroknak további funkciói lehetnek. Jelenlétük lehetővé teszi a kísérletek diverzifikálását, változatosabbá teszi az alkalmazást. Vibrátor vásárlásakor fontos figyelni a következő funkciók jelenlétére:
- Vízzáróság. Egyes vibrátorok víz alatt is használhatók. Nem félnek a nedvességtől, a víz nem jut be. Ilyen modellekben az akkumulátorokkal vagy elemekkel ellátott rekesz gondosan védve van. Használhat olyan játékokat, amelyek nem félnek a víztől a fürdőszobában, a zuhanyzóban, a medencében. Nagyon könnyen moshatók anélkül, hogy félnének a mechanizmus károsodásától, ha nem megfelelően gondozzák őket.
- Kiterjesztés. A vibrátorok egyedi modelljeinek átmérője növekedhet. Egy speciális anyag és egy speciális izzó, amely levegőt fúj be, ideálissá teszi a készüléket öklözéshez. Egy ilyen modellel garantált a teljesség érzése. A nagyítás könnyen szabályozható, és rendszeres vibrátorként is használható.
- Tapadókorong az alapnál. Vannak vibrátorok, amelyek bármilyen sík felületre rögzíthetők. Az alapban lévő tartozék lehetővé teszi a vibrátor kihangosító használatát. Kényelmes maszturbációhoz. Egy ilyen részlet jelenléte jelentős plusz.
- Elektromos stimuláció. Az áramütés szokatlan érzés, amely intenzív izgalmat okoz. A kis kisülések nem okoznak kárt, hanem örömet adnak. Egy ilyen lehetőség jelenléte kibővíti a felhasználási lehetőségeket, lehetővé teszi, hogy új pillantást vessen az intimitásra.
- Ejakuláció. Néhány ember számára a sperma kitörésének folyamata nagyon fontos. Ezért bizonyos típusú vibrátorokba került. A spermához hasonló folyadékot egy speciális üregbe öntik. És bármikor aktiválhatja a fröccsenését. Egy ilyen cselekedet és a rezgés kombinálása lenyűgöző akció. Az ilyen vibrátorokat magömlés nélkül is lehet használni, ez csak egy további lehetőség.
- Reagálás a hangokra. A modern vibrátorok a zene ütemére mozoghatnak. Vicces, és a megfelelő kompozícióval izgalmas is. Ezek olyan eszközök, amelyek okostelefonhoz csatlakoznak, és a zenét be kell kapcsolni egy speciális alkalmazásban.
- Videokamerával. Vibrátor segítségével lőhet. Egy ilyen funkció jelenléte segít megragadni, hogy mi történik benne. A kiváló minőségű filmeket a jövőben át kell vinni egy másik eszközre. A fényképezőgép semmilyen módon nem zavarja a rezgést, de ha egyszerre kapcsolja be, a felvétel megrázkódik.
- Pulzálás. A rezgés mellett a szexuális játék is pulzálhat. Ezek olyan transzlációs mozgások, amelyek utánozzák a súrlódást. Az intenzitás és az üzemmód változhat. Általában ki kell választania, hogy rezgést vagy pulzálást használ-e, a funkciók felváltva kapcsolódnak.
- Érintésérzékelők jelenléte. A vibrátorok új generációja reagál a mozgásra. Csak a transzlációs mozgások sebességét kell növelni, és a rezgés is növekedni fog. Ez automatikusan megtörténik, nem kell szabályoznia a sebességet. Hasonló modellek csak megjelennek a piacon.

A vibrátor kiválasztásakor fontos megtalálni a megfelelő formát, az optimális funkciókészletet és a kiváló minőségű anyagot. Vásárláskor fontos, hogy ne takarítson meg pénzt, mert csak a kiváló minőségű dolgok tartanak sokáig.


Mire jó a vibrátor?

A vibrátorok egy olyan szexuális játék, amelynek többféle típusa és mérete létezik. Ezek a készülékek vibrációt képesek előidézni, amelyet a test bizonyos területein alkalmazva fokozható a szexuális élmény. Bár sokan még mindig félnek beszélni róluk, a vibrátorok egyre népszerűbbek, és egyre több nő fedez fel bennük valamilyen előnyt.

Az első és talán legfontosabb előnye, hogy a vibrátorok segítenek nőket megtalálni és felfedezni a saját testükben rejlő örömforrásokat. A saját testük megismerése nemcsak az önbizalom növeléséhez járul hozzá, de segít abban is, hogy a párkapcsolatokban kielégítőbb szexuális életet éljenek. A vibrátorok izgatják a nemi szerveket és a szexuális érzékeket, így a nők könnyebben megtanulhatják, hogy mi teszi boldoggá őket a szexuális aktus során.

Másik előnye a vibrátoroknak a szexuális, illetve orgazmus zavarok kezelése. Néhány nő nehezen ér el orgazmust vagy nem képes elérni azt a hagyományos módszerekkel. A vibrátorok képesek stimulálni a szexuális szerveket, és segítséget nyújtanak a nőknek, hogy megtalálják azokat a ciklusokat és mozdulatokat, amelyek segítségével könnyebben elérhetik a kielégítő orgazmust.

A vibrátorok nemcsak az egyéni szexuális élményt fokozzák, hanem a párkapcsolatokban is hasznosak lehetnek. Ezek a játékszerek remek módja lehet a partnerek közötti kommunikációnak, valamint az új élmények és fantáziák felfedezésének. A vibrátorok bevonása az együttlétekbe szórakoztató és izgalmas lehet, és hozzájárulhat a kölcsönös élvezet növeléséhez.

Fontos megjegyezni, hogy a vibrátorok használata teljes mértékben személyes preferencia kérdése. Egyes nők szeretik felfedezni a különböző típusokat és méreteket, míg mások inkább a klasszikusabb, egyszerűbb modelleket részesítik előnyben. Mindenkinek saját kényelme és határai vannak, amiket figyelembe kell venni.

A vibrátorok tehát a nők kis barátai, mert segítenek felfedezni és megtanulni a testük reakcióit, valamint növelhetik a szexuális élvezetet. Fontos azonban megérteni, hogy ezek a játékszerek csak eszközök, és nem helyettesítik az emberi kapcsolatokat. Az egyéni preferenciák és a nyitott kommunikáció a kulcs ahhoz, hogy mindenki boldog és kielégítő szexuális életet élhessen.

Keresés