Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Masszázsolajok elsősorban páros élvezetekhez

Masszázsolajok elsősorban páros élvezetekhez

A masszázs évezredek óta fontos része az emberi kultúrának. Az érintés és a simogatás gyógyító hatásaival már az ókori civilizációk is tisztában voltak, és ma is széles körben használják a relaxáció, a stresszcsökkentés és a testi-lelki harmónia megteremtése céljából. A masszázshoz azonban elengedhetetlen egy jó minőségű masszázsolaj, amely segít a kezeknek könnyedén siklani a bőrön, és tovább fokozza a masszázs pozitív hatásait. 

Ebben a cikkben áttekintjük a masszázsolajok legfontosabb tudnivalóit, valamint azt, hogy hogyan járulnak hozzá a testi egészségünkhöz és a párkapcsolatunkhoz, szexuális életünkhöz.

Amit a masszázsolajokról tudni érdemes

A masszázsolajok olyan kozmetikumok, amelyeket speciálisan masszázsokhoz terveztek. Ezek az olajok általában növényi alapúak, és különböző illóolajokat tartalmaznak, amelyek tovább fokozzák az olajok használatának előnyeit. Az illóolajoknak köszönhetően a masszázsolajoknak különleges illatuk is van, amely a masszázs során kellemes érzeteket kelt.
A masszázsolajoknak számos különböző típusa létezik, és fontos megérteni, hogy melyik típus mire alkalmas. Például az egyes olajoknak lehetnek frissítő, nyugtató, vagy éppen afrodiziákum jellegű hatásaik.

Az alapvető típusok közé tartozik a mandulaolaj, a szőlőmagolaj, a jojobaolaj és a kókuszolaj. Ezek a könnyű, gyorsan felszívódó olajok kiválóan alkalmasak a masszázshoz, és nem hagynak zsíros érzést a bőrön. Az illóolajok pedig további színt és illatot adnak a masszázsélményhez. Például a levendulaolaj nyugtató hatású, míg a mentaolaj felfrissít.

Aromás masszázsolajok - Elég csak néhány csepp illóolajat összekeverni az alapolajjal, hogy a masszázs felejthetetlen aromaterápiás kezeléssé váljon. A masszázs illóolajai észrevehető hatást gyakorolhatnak az ügyfél hangulatára, lehetővé téve, hogy különleges hangulatot teremtsen bármilyen típusú masszázshoz: a nyirokelvezetéstől a pihenésig. Mindegyik illóolaj segít a masszázs hatásainak fokozásában is.

A masszázsolaj testre gyakorolt jótékony hatásai

A masszázsolaj kulcsfontosságú összetevője a masszázsterapeuta munkájának. Segít biztosítani a kéz kényelmes csúszását, hidratálja és puhítja a bőrt repedés vagy szakadás nélkül. A jó masszázsolaj segít gyorsabban felmelegíteni a testet és felgyorsítja a sejtek regenerálódásának folyamatát, ezáltal növelve a bőr rugalmasságát. Rögtön meg kell jegyezni, hogy nem minden olaj alkalmas masszázsra. Ezért néha a masszázsterapeuták sok időt töltenek, amíg meg nem találják a megfelelő masszázsolajat, amely a lehető legkényelmesebb lesz.

  • Lazítás és stresszcsökkentés: A masszázsolajok felmelegítése és a bőrbe való masszírozása a testben feszültséget oldó hatást vált ki. Az érintés és az illatok együttesen segítenek ellazulni, és csökkentik a stressz szintjét. A rendszeres masszázs párunktól csökkentheti a mindennapi problémáinkat, mivel különböző sztresszcsökkentő hormonokat szabadít fel, mint az endorfin és szerotonin. Mindemellett jó lehetőség érzékien kapcsolódni kedvesünkhöz, ezért előjátékként is megállja a helyét.
  • Bőrhidratálás: Az olajok hidratáló hatással bírnak, és segítenek megőrizni a bőr puhaságát és rugalmasságát. A különböző jótékony hatású növényi olajok táplálják a bőrt, és elősegítik a sejtek regenerálódását. Ilyenkor hideg időben különösen hajlamos a bőrünk a szárazságra. Kérd, meg szerelmedet, hogy kenjen be tetőtől talpig a végére hagyva az intim testrészeket.
  • Fájdalomcsillapítás: A masszázs és a masszázsolajok segíthetnek enyhíteni az izomfájdalmakat és az ízületi panaszokat. Az olajoknak gyulladáscsökkentő hatásuk is lehet, ami hozzájárulhat a fájdalom enyhítéséhez. Azok, akik rendszeresen sportolnak vagy fizikai munkát végeznek, különösen értékelhetik az olajok fájdalomcsillapító hatását.
  • Vérkeringés javítása: Az olajos masszázs fokozza a vérkeringést, aminek következtében több oxigén és tápanyag jut el a szövetekhez. Ez segíthet az immunrendszer erősítésében és a sejtek egészségének megőrzésében, ezáltal segíthet az erekció javításában is.
  • Alvásjavítás: A relaxáló hatású masszázsolajok segíthetnek alvászavarok esetén. Az aromaterápiás olajok nyugtató hatásuk miatt segítik az alvás mélyülését és a pihentető éjszakai alvást. A pihentető alvás minden szempontból fontos, hiszen az együttlétek során is akkor tudunk teljesíteni a kipihetnek vagyunk.

A masszázs párkapcsolatra gyakorolt előnyei

A masszázsolajok nem csupán egyéni előnyökkel járnak, hanem párkapcsolati életünkbe is becsempészhetik a romantikát és az intimitást. A közös masszázs közkedvelt módja a szexuális együttlétek felpezsdítésére.

  • Közös élmény: A párok közötti masszázs az érintés és az együtt töltői idő miatt segíthet elmélyíteni a kpacsolatot. Lehetőséget teremt egy közös, romantikus és erotikus együttléthez. Az érintés és az illatok együttesen hozzájárulnak a meghitt és vággyal teli együttléthez.
  • Együttlétek minőségi és mennyiségi növekedése: A masszázsolajok segíthetnek növelni a szex minőségét és mennyiségét. Az érintés és a testi közelség felerősíti a vágyakat, ami szenvedélyes szexhez vezethet. Egy erotikus masszázs az erogén zónákon garantáltan lángra gyújt mindkettőtöket.
  • Közös célok és együttműködés: Egy közös masszázs során a párok megtanulhatnak együttműködni és figyelni egymás igényeire. A masszázs olyan tevékenység, amely során mindkét fél részt vesz, és a másiknak is igyekszik örömet okozni. Ez hozzájárul a harmonikus együttéléshez.
  • Romantikus hangulat: A masszázsolajok illata és a gyertyafényes környezet romantikus hangulatot teremtenek. A közös masszázs lehetőséget ad arra, hogy a párok eltöltsenek egy romantikus estét otthon, ami növeli az intimitást és az érzelmi köteléket.
  • Stresszcsökkentés: A párok közötti masszázs segít mindkét félnek ellazulni, és levenni egymás válláról a stresszt és a mindennapi aggodalmakat. Ez hozzájárulhat a jobb kommunikációhoz és a konfliktusok elkerüléséhez. A stressz csökkentése kulcsfontosságú a harmonikus párkapcsolat fenntartásához.

Az egészségre és a párkapcsolatra gyakorolt pozitív hatások miatt a masszázsolajok használatát érdemes lehet fontolóra venni mindenki számára. Az olajok számos változata közül választhatunk, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni. Legyen az egy egyszerű relaxáció vagy egy romantikus esti program a partnereddel, a masszázsolajok segítségével könnyen elérhetitek a kívánt eredményt, és élvezhetitek a testi és lelki előnyöket. A masszázsolajokat az évezredek során az emberiség felfedezte és továbbfejlesztette, így ma már egy olyan kényeztető és gyógyító élmény részesei lehetünk, amely hozzájárulhat az egészséges testhez és a boldog párkapcsolathoz. Az összességében masszázs felfedezése és alkalmazása nemcsak az egyéni, hanem a párkapcsolatunk minőségét is jelentősen javíthatja.

Ha kedvet kaptatok egy erotikus masszázshoz, szerezzetek be egy finom olajat. Kedvelt márkáink a Shunga, Magoon, Warm Up, amiket meg is tudsz rendelni vagy az üzletünkben is megtalálod, ha meg szeretnétek szaglászni őket.


Milyen a szexmasszázs?

Az erotikus masszázsról. A modern, aktív életritmusban az ember gyakran elfelejti, hogy pihennie kell. Vagy csak nincs elég ideje. Valaki alkohol segítségével pihen, valaki szaunába látogat, és valaki masszázsszalonokba megy. A masszázs olyan művészet, amely sok évszázadra nyúlik vissza. Az évszázadok során számos pihentető művészetet találtak ki. A legnépszerűbbek az erotikus masszázs és a rendszeres masszázs. A kettő között jelentős különbségek vannak.

Mi az erotikus és a normál masszázs?
Az erotikus masszázs bizonyos mértékig show, amely a relaxáló hatás mellett esztétikai élményt is nyújt. Mind a közönséges, mind az erotikus masszázst szakembereknek kell elvégezniük, Novoszibirszkben az erotikus masszázst választják https://massagexxx.ru/novosibirsk/. Ez a masszázs célja az erogén zónák érzékiségének feltárása, az izgalom növelése. Nemcsak a kezek, hanem az egész test segítségével is elvégezhető. Férfi közönség számára készült, de nőknek is elkészíthető. Ugyanakkor a módszerek eltérőek, mivel a férfiak és a nők különböző erogén zónákkal és azok befolyásolásának módjaival rendelkeznek.

Az erotikus masszázs fő elvei a partnerek kölcsönös bizalma és tisztelete, mindegyikük egyéni megközelítése, speciális technikák és pozíciók használata a kívánt hatás eléréséhez masszázs végrehajtásakor, valamint az érzelmek és érzések ellenőrzésének képessége. A legjobb eredmények elérése érdekében különleges hangulatot kell létrehozni, mint például a romantikus zene és a tompított fények, valamint előre meg kell vitatni a partnerek vágyait és korlátait.
Fontos szempont a masszázs elvégzésének technikája, amely magában foglalja az ujjakkal és tenyérrel való megérintést, különböző gyakorlatokat és masszázstechnikákat. A lehető legkényelmesebbnek kell lennie, és figyelembe kell vennie a partnerek egyedi jellemzőit.
Azt is meg kell jegyezni, hogy az erotikus masszázs szexuális érintkezéshez vezethet, ezért fontos a biztonság biztosítása és az óvszer használata.

Ami a szokásos masszázst illeti, amelyet klasszikusnak is neveznek, fő hangsúlya a vitalitás helyreállítása és a különböző betegségek megelőzése. Fő technikai csoportjai a következők: dörzsölés, szorítás, simogatás, csípés, rezgés. A fő különbség az erotikus masszázs és a közönséges masszázs között az, hogy az embert az öröm legmagasabb pontjára hozza. A rendszeres masszázsban a relaxáció mértéke sokkal alacsonyabb, mint egy erotikus masszázsban.

Gyakran előfordul, hogy ezek a két teljesen különböző típusú masszázs átfedik egymást. Általában az erotikus masszázs kezdete rendes. A rendszeres masszázs szokásos eljárásai és manipulációi zökkenőmentesen erotikussá válnak. Egy ilyen kombináció és egy észrevehetetlen átmenet hihetetlen érzelmeket ad annak a személynek, akinek készült. A klasszikus masszázselemek előkészítik a testet, ellazítják és megfelelő hangulatba hozzák.

Az erotikus és a rendes masszázs közötti különbségek
Mind a rendszeres, mind az erotikus masszázsokat speciálisan felszerelt szobában kell végezni. Kívánatos, hogy pihentető, lágy zene legyen bekapcsolva, illatos gyertyák világítanak. Javasoljuk, hogy minden masszázs előtt zuhanyozzon. Az erotikus masszázs fő jellemzői a rendszeres masszázstól a következő pontok.

Az erotikus kézi mozgások során a masszőr teljesen meztelen. Rendes masszázsban öltözött. A rendes masszázs során minden tapintható mozgás az energiaáramlás hatására összpontosít az egész testben, az izomfájdalom enyhítésétől és az ízületek feszességétől. Az erotikában a fő hatás az ügyfél erogén zónáira esik.

Az erotikus masszázst túlnyomórészt női masszőrök végzik, míg a rendes masszázst gyakrabban férfiak végzik. Az erotikus masszázsban minden manipuláció könnyű, csúszó, súlytalan. Rendes masszázzsal egyes mozgások fájdalmasak lehetnek.

Rendes masszázzsal kizárt a test intim részeinek megérintése
Ezen különbségek mellett az erotikus masszázsban minden professzionális masszőr tapasztalt pszichológus is. Végül is, az emberek, akik eljönnek az ülésre, érezhetik a feszesség és a kényszer érzését. Emancipáció nélkül pedig nem lehet erotikus hatást elérni. Ezért a masszázstechnikák elsajátítása mellett fontos, hogy minden ügyfél számára egyéni megközelítést találjunk.

Hogyan csináljuk az erotikus masszázst?

Az erotikus masszázs egy speciális masszázsfajta, amely segít az érzékenység és a relaxáció bemutatásában, valamint felkelteni és felejthetetlen érzéseket szerezni. Ennek a masszázsnak nincsenek egyértelmű szabályai: ha igazán szereted a lelki társadat, akkor intuíciód segítségével gyorsan megtanulod, hogyan kell erotikus masszázst végezni.

Az erotikus masszázs fő szakaszai - Mit tartalmaz az erotikus masszázs? Milyen szakaszokból áll? Természetesen ez az előkészítési szakasz, amiről korábban beszéltünk. Ha minden készen áll, folytathatja az erotikus masszázst. Az ülés előtt Önnek és a másik jelentős személynek teljesen meztelennek kell lennie. Az érzések fokozása érdekében bekötheti a szemét.

Indítsa el a masszázst a test hátsó részéről. Fektesse partnerét a hasára, és üljön rá, vagy üljön mellé. Először figyeljen a nyakára és a vállára, a karjára és az ujjhegyére. Ezután menjen le a hátán egyenesen a fenekéhez. A fenéktől simán mozogjon egy pihentető lábmasszázsra - mozgassa fentről lefelé a csípőtől a bokáig.

Fordítsa partnerét a hátára. Masszírozza a nyakát, váltson a mellekre, a mellbimbók körüli területre, a hasra. Menj még lejjebb, egészen a nemi szervekig. Futtassa a kezét körülöttük, mintha véletlenül megérintené a nemi szerveket a kezével vagy egy másik testrészével, és álljon meg a combokon. A lábak masszírozásakor maximális figyelmet fordítson a combok belső részére, amely folyamatos erogén zóna. Ne felejtse el masszírozni a vádliját és a lábát a lábujjaival. A talpmasszázsnak hihetetlen érzések viharát kell okoznia a lelki társában.

Térj vissza a partnered privát részeihez. Masszírozza őket rendkívül óvatosan, mivel nagyon érzékenyek az érintésre, és intenzív mozgásokkal fájdalmat okozhat. Az, hogy a masszázs szexbe fordul-e vagy sem, rajtad és partnereden múlik.

Kezdje a test gyengéd simogatásával, hogy lazítson és felmelegítse az izmokat. Ezután váltakozó fény simogatás a kezek szorításával és megnyomásával, megérintésével, körkörös és dagasztó mozgásával. A masszázs erősségének és intenzitásának folyamatosan változnia kell. Ugratnia kell partnerét, meg kell kérnie, hogy gyorsítsa fel vagy lassítsa le mozgását. Először masszírozza intenzíven, majd engedje el a nyomást, amíg enyhén meg nem érinti kedvese testét. És ne felejtsd el használni a hajadat, a körmeidet és a nyelvedet, hogy több örömet szerezz lelki társadnak, és az érzéseiket a következő szintre emeld.

Technika - Az erotikus masszázs célja az érzéki öröm megszerzése. Ezt megelőzően el kell lazítania partnerét, el kell vonnia férjét vagy feleségét a kisebb bajoktól. Ezért hasznos meleg fürdőt venni a masszázs megkezdése előtt. A masszázs előtti pihenésre jó lehetőség a közös fürdés.
Fürdés után a hálószobába költözhet, és közvetlenül a masszázshoz léphet. Ne felejtsen el intim környezetet teremteni illatos gyertyák világítással. Kezdje erotikus masszázsát a kezek vagy lábak masszírozásával. Óvatosan gyúrja meg az ujjait. Még nyalogathatja őket, ha megszokta.
- Ezután masszírozza a combokat és a feneket. Ezt óvatosabban lehet elvégezni, mint az ujjaival.
- Most masszírozza meg a hátát. Ha masszázst ad barátnőjének vagy feleségének, akkor üljön mellé. Ha lány vagy, és egy srác vagy férj hátát masszírozod, ülhetsz rá. Nyújtsa ki jól a nyakát és a vállát. Ezután váltakozó fény érintkezik nyomással és csípéssel, masszírozza a testet a hát és az oldalak mentén.
- Ezután segítsen partnerének a hátára fordulnii, és végezzen hasi masszázst. Miközben elkerüli partnere nemi szerveinek megérintését, továbbra is masszíroznia kell ezt a testrészt.
- Mind a férfiaknál, mind a nőknél van egy erogén zóna közvetlenül a köldök alatt. Ne késleltesse ezt a helyet, különben partnere idő előtt felkelt.
- Simogassa partnere hasát, fokozatosan emelkedve a mellbimbókhoz. Nézze meg az érintés erősségét, mivel a mellbimbók bőre nagyon finom. Ugyanakkor, ha partnere azok közé tartozik, akik szeretik a gyenge harapást vagy a körömérintést, nyugodtan használjon ilyen technikákat.
- Most térj vissza a másik jelentős testrészeihez. Óvatosan masszírozza őket, hogy ne okozzon fájdalmat partnerének. Ön, mint senki más, nem ismeri lelki társát, ezért az erotikus masszázs utolsó szakaszát saját belátása szerint végzi. Ne félj kísérletezni és túlmenni a megszokotton!

Tippek erotikus masszázs elvégzéséhez
Ne vegyen igénybe masszázst, ha rossz kedve van. A partnered érezni fogja. Figyelje meg partnere reakcióját a masszázsra a test különböző részein. Ily módon új erogén zónák találhatók. Hidratálja testét illóolajokkal, így kényelmesebb és kellemesebb a masszázs során a partner bőrén csúszni. Ne vegye le a kezét a másik testéről, állandó tapintási kapcsolatot tartson fenn az erotikus masszázs során.

Keresés