Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Erotikus masszázshoz termékek: olajok, krémek, gyertyák

Erotikus masszázshoz termékek: olajok,  krémek, gyertyák

Az erotikus masszázshoz készült termékek segítenek minden estét felejthetetlen kalanddá varázsolni. A szexmasszázshoz gyertyák, olajok, krémek és különleges élvezeti segédeszközök segítenek a legtöbbet kihozni az érintésből.

A szexuális masszázs egy nagyon érdekes előjáték, amely megváltoztathatja a kapcsolatokat, új jegyzeteket adhat hozzájuk, és visszatérhet korábbi szenvedélyéhez. A speciális masszázskészítmények lehetővé teszik, hogy kezei a lehető legnagyobb energiával siklhassanak a bőrön. A masszázs pedig nemcsak kézzel, hanem más testrészekkel is végezhető. Több tucat élvezeti kütyüt gyűjtöttünk össze, hogy segítsen elmerülni az új szenzációkban.

Mivel végzik az erotikus masszázst?

Ma már speciális olajokkal, krémekkel és akár gyertyákkal is masszírozhatja a testet. Az erotikus masszázs termékek több kategóriába sorolhatók:

• Masszázsolajok és testápolók. Vastag készítmények, amelyek elősegítik a tenyér tökéletes csúszását a bőrön. Az erotikus olajok sajátossága, hogy hüvelymasszázsra is alkalmasak. Ha a hüvelybe vagy a végbélnyílásba kerülnek, az irritáció nem jelenik meg. Hasonló olaj vagy masszázskrém akár kenőanyagként is használható a szexhez.
• Krémek és gélek masszázshoz. Sűrűbb textúrájúak, mint az olajok. Gyakran könnyebb, de ugyanolyan élvezetes. Különféle szaguk lehet. Ne hagyjon nyomot a lepedőn vagy a ruhán. Gazdaságosan fogyasztva. A kompozíciók bármilyen lyukba eshetnek, mindenféle simogatásra biztonságosak.
• Masszázs gyertyák. Ezek különleges dolgok, amelyeket meggyújtanak az erotikus masszázs előtt. A gyertya olvadni kezd, és a lágy viaszt használják a csúszáshoz. Az olvadó massza nem égeti meg a bőrt, de csak kissé felmelegíti. És közben teljesen felszívódik, táplálja és hidratálja a masszírozott felületet.
• Eszközök masszázshoz. Ezek különféle masszírozók, puffanások, puha dolgok, amelyeket kellemes a testen hordani. Segítségükkel csiklandozhatja a bőrt, simogathatja vagy dörzsölheti a legmélyebb izmokat is. A kiegészítő tartozékok lehetővé teszik a mozgások diverzifikálását.

A különböző típusú érzések teljes körű élvezetéhez speciális masszázskészletek vásárolhatók. Gyakran tartalmaznak különböző bőrápolási termékeket, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy minden alkalommal új módon simogassa a testét. Az erotikus készletek ideálisak ajándéknak, és mindig van készleten.

Különleges erotikus masszázs

Katalógusunkban van  többféle masszázs termék. A testmasszázs egy olyan művelet, amelyet az egész testtel hajtanak végre. A masszírozó speciális felületen fekszik le, egész testét speciális olaj borítja a sima csúszás érdekében. A masszírozó pedig nemcsak a kezével, hanem a test más részeivel is elkezdi simogatni a partnert. Ennek eredményeként mindkét ember testét speciális kenőanyag borítja, és minden érintés különlegesnek érződik.A testmasszázshoz sok krémre vagy olajra van szüksége. Megfelelő mennyiségben vannak a készletünkön. Mindenképpen ki kell próbálnia az ilyen simogatásokat, ezek nagyon különböznek a szokásos erotikus masszázstól, sokkal kellemesebb érzéseket adnak.

A masszázshoz való vásárlás nem csak krém vagy olaj, mindezt füstölő pálcikákkal, testékszerekkel adhatja hozzá. A masszázs után mindenképpen kenőanyagokra lesz szüksége a kísérletek folytatásához. És mindezt megtalálhatja katalógusunkban. Hatalmas masszázskínálatunk van a legvonzóbb árakon.

Erotikus krémek, olajok

Az erotikus kozmetikumok, krémek és olajok nagyon fontosak a szexuális élet minősége szempontjából. A megfelelő intim áruk kiválasztásával megnövelheti a szex időtartamát, és fényesebbé teheti azt. Ha az egyik partnerben nincs elegendő természetes kenés, a helyzetet kozmetikumok mentik: kenőanyagok vagy gélek. A szexuális vágy fokozása és a romantikus légkör megszervezése érdekében különféle spray -ket, olajokat és parfümöket találtak ki feromonokkal.

Leggyakrabban a nők használnak intim kozmetikumokat, de sok termék van a férfiak számára is. Illatosító krémek, tonikok a hidratáláshoz, feromon szappanok, amelyek pénisz formájában készülnek, mellnagyobbító gélek célja, hogy élénkítsék az intim életet.       

A párok, akik intim életének szerves részét képezik a szexuális játékok, határozottan aggódnak fertőtlenítésük miatt. A budapesti szexboltunkban és weboldalunk kozmetikumok, olajok és krémek rovatában megtalálja az összes szükséges terméket. A közelmúltban népszerű, feromonokat tartalmazó parfümök férfiaknak és nőknek egyaránt megtalálhatók online áruházunkban. Egy másik érdekes ajánlat a nők számára ebben a kategóriában az eredeti szálmentes tamponok, amelyek kényelmesebbé teszik a menstruációs napokat.

Az intim kozmetikumok lehetővé teszik a szexuális élet jobbá tételét, ragyogást és szenvedélyt. Feladata az érzékszervek élesítése, a szex kényelmesebbé és színvonalasabbá tétele. Online áruházunkban a "kozmetikumok, olajok és krémek" részben a következő termékeket találja:
- Feromonos parfüm amely élesíti a partner szexuális vágyát;
- Különféle kenőanyagok és intim kenőanyagok, amelyek célja az izgalom fokozása, az érzékeny területek finom bőrének védelme a szex közbeni károsodástól, és a közösülés a lehető legkényelmesebbé és kellemesebbé tétele;
- Stimuláló szerek (spray, kenőanyag, krém stb.), Amelyek célja a női izgalom felgyorsítása, az erekció javítása, ami garantálja az orgazmust a legintenzívebb érzésekkel;

Férfi intim kozmetikumok. Ez magában foglalja a közösülés időtartamának növelésére szolgáló eszközöket, krémeket és spray -ket a pénisz megnagyobbítására. Képesek emlékezetessé tenni a szexuális intimitást, képesek növelni a férfiak önbecsülését, ami általában pozitív hatással van a kapcsolatokra. Ezenkívül a meghosszabbítók meghosszabbítják a szexet, ami meglep és örömet okoz egy nőnek;

Masszázs termékek. Általában nagyszerű aromájuk van, és az előjátékot elképesztő akcióvá alakíthatják, és kellemes érzést kölcsönözhetnek mindkét partnernek.

Vásároljon krémeket, kozmetikumokat és olajokat online szexshop áruházunkban, és élvezze minden percét, amelyet szeretteivel tölt. Gyorsan feldolgozzuk megrendelését, és szükség esetén tanácsot adunk. Minden csomagot bizalmasan küldünk, anélkül, hogy jeleznénk, hogy a vásárlás szexuális üzletben történt.  

Tartalomhoz tartozó címkék: afrodiziákum masszázs sikosító

Keresés