Termékek Menü

Amit a lányok választanak szexboltokban

Amit a lányok választanak szexboltokban A szexhez még mindig sok előítélet társul, de az idők változnak, az erkölcs lassabban: egyes lányok továbbra is szégyenteljesnek tartják, de valójában sokan használják a szexboltok teljes választékát. Nincs konkrét női vásárlói kategóriánk: a különböző korúak egyszerre jönnek, egyenként jönnek, és párban jönnek. Leggyakrabban a 30 év feletti nők jönnek, akik elvileg nem akarják megcsalni a férjüket, de mégis szórakozni akarnak. 

A fiatalokat mostanában az anális szex érdekli. Az idősebb nőket inkább a libidó kérdése foglalkoztatja, különféle étrend kiegészítőkre,vágyfokozó krémekre és masszírozókra figyelnek. 

Ki mit vásárol egy szexboltban?

Sokan megtagadjuk magunktól, hogy teljesen banális módon tágítsuk az öröm látókörét az ágyban, és nem félünk ettől a szótól, még egy hülye októl is - félénkség és félelem a felnőttek intim boltjának felkeresésétől. Végül is még sokan azt gondolják, hogy vagy partner nélküliek, vagy perverzek járnak ilyen létesítményekbe, és ez a filiszteus és alapvetően téves sztereotípia megakadályozza, hogy megfelelően értékeljük a körülöttünk lévő csodálatos szexuális élvezet világát. Azáltal, hogy megfosztjuk magunkat az új termékektől a szexipar világától, megfosztjuk magunkat egy hatalmas csokor szenzációtól, ami aláássa a kapcsolatunkat a másik partnerrel. Az unalmas szex az első lépés a kapcsolat felbomlása felé...

Miről álmodoznak a nők?

Úgy döntöttünk, hogy megoldjuk ezt a problémát, és megmentünk attól, hogy féljen a szexboltok látogatásától mind a valóságban, mind az interneten. Úgy döntöttek, hogy megpróbálnak kommunikálni ügyfeleinkkel, akik rendszeresen ellátogatnak az INTIM CENTER szexshop budapesti szexboltba. Elismerjük, hogy nagyon nehéz beszédre kényszeríteni egy amúgy is korlátozott látogatót, és duplán nehéz tőle megtudni a kérdéseinkre adandó válaszokat. Örömünkre a válaszadók közül sokan könnyedén felvették a kapcsolatot, és a válaszuk teljes névtelenségének garantálása után nem haboztak megosztani a szükséges információkat.

Először úgy döntöttünk, hogy interjút készítünk lányokkal és nőkkel, mert érdekes, hogy milyen célból jönnek a nők egy ilyen izgalmas helyre. Mivel minden megkérdezettnek garantált volt a felmérés bizalmas kezelése, csak az életkort, a családi állapotot és a tevékenységi területet tudjuk nyilvánosságra hozni, mindezt kiegészítve a válaszadó nevével. És igen, ha hirtelen arra gondolt, hogy ismeri ezt a személyt, ne aggódjon, nem garantáljuk, hogy a megadott név valóságos lesz! 

Izgalmas beszélgetések

A fő kérdés, amelyet feltettünk vevőinknek: Mit választanak a lányok egy szexboltban? Itt válaszoltak a megkérdezett lányok, és hozzájárultak a beszélgetéshez. Egyes válaszokat kisebb stílusbeli kiigazításoknak vetettük alá anélkül, hogy azok jelentését eltorzítanák. A szövegben az INTIM CENTER szexáruház nevében felmerülő további kérdések "Intimcenter" jelöléssel vannak ellátva.

Kati, 29 éves, értékesítési képviselő, elvált.
- Ó, én már számos szexbolt állandó vásárlója vagyok. Nem vettem semmi kifinomultat vagy szokatlant, ebben túl konzervatív vagyok! Több vibrátort vettem, egyszer hüvelygömböt vettem, és itt néztem, hogy a ma divatos cyber bevonattal rendelkező vibrátort keressem. Megtaláltam, amit akartam, de ma még nem vagyok kész megvásárolni!
Intimcenter: A választása családi állapothoz kapcsolódik?
- Hogyan mondhatnám el ... Most állandó kapcsolatom van, de a játékok segítenek abban, hogy gyorsan ellazuljak egy nehéz munkanap után, anélkül, hogy ugyanúgy megterhelnék a fáradt férfit, és a férfi odafigyelés nélküli napokon az időben történő elengedés segít a munkára koncentrálni!

Alexandra, 19 éves, diák, nem házas.
- Szégyellem magát, de összetévesztesz ilyen kérdésekkel! A barátom nemrég belépett a hadseregbe, és ... ó, hogy is mondjam. Nos, megértette - a természetet nem lehet legyőzni, és annak érdekében, hogy ne nagyon hiányozzon neki, úgy döntöttem, hogy veszek magamnak valamilyen lányos játékot. Ma vettem egy vibrátort, egy kicsi kütyüt. Jaj zavarban vagyok. A barátnőim mindegyikének van már egy sor ilyen dolga, és még mindig nem tudtam dönteni!

Panna, 27 éves, háziasszony, férjezett.
- Mit nem vettem! És veled, és nem veled, és az interneten keresztül! Férjemmel szeretjük a változatosságot az ágyban, és minden lehetséges módon elkényeztetjük egymást. Azok, akik félnek beismerni vágyaikat, egyszerűen nem tudják, mi hiányzik belőlük! Azta! Harmadszor vagyok veled, először csak véletlenül jöttem be, utoljára vettem két üvegből és rezgő tojásból készült popsi dugót, és ma ekkora készletet keresek rabsághoz. Kötéssel megérted (kacsint). Bilincshez, lábmerevítőhöz, bekötött szemmel, kötélkészlethez stb. Minél több kiegészítő, annál jobb! - mondta nagyon élénken, sőt felajánlotta, hogy nemcsak vele, hanem a férjével is interjút készít, és az egyetlen, aki nem kérdezte meg a titoktartást!
Intimcenter: Tehát te, kiderült, szélsőséges vagy! És mi van már a gyűjteményedben?
- Semmi szélsőséges! Minden a normán belül van, de megvan a saját normánk! ;) És nem tudom felsorolni, nem is emlékszem mindenre. Minden típusú vibrátor, több vibrátor, különféle anális játékok. Még saját "szolgáltatás" is létezik - anális és hüvelyi üvegjátékok egész gyűjteménye. Csak trappolok vele a férjemmel! Álmunk egy nagy szexgép, de még nem érett a vásárlásra.
Intimcenter: Ha nem titok, naponta hányszor szexelsz?
- Ja, és kérdések! Nem dolgozom, és minden nap megpróbálok szokatlan módon találkozni a férjemmel, és örömet szerezni neki. Teljesen heti 1-2 estét szentelünk felnőtt szórakozásunknak.

Ottilia, 36 éves, a cégvezető-helyettes házas.
- Vettem egy prosztata stimulátort a férjemnek. Nagyon sokáig próbálta rávenni a férfira, hogy próbálja meg, de egy kis vibrátornak köszönhetően mégis képes volt megmutatni neki, milyen kellemes és egészséges ez. A férfiak egyszerűen rettegnek attól, hogy a nőket hátul engedik, számukra úgy tűnik, hogy csak a melegek kaphatnak kellemes szenzációkat. Most meggyőzöm a férjemet.
Intimcenter: Vettél már valamit szexboltokban magadnak?
- Tudod, többször volt főleg anális játékok. Szeretem ezeket a mókákat, ne ítélj meg. Vettem vibrátorokat, csikkdugókat, és természetesen kenőanyagokat és egyéb kiegészítőket. A férjem rajong a BDSM szórakozásért, rengeteg videót néz meg ebben a témában, nos, érted - "eper", és erre még nem állok készen, de már keresem a kiegészítőket.
Intimcenter: Lehet, hogy a kérdés nagyon pikánsnak tűnik számodra, de mióta játékot vásároltál a prosztata számára ... gondoltál volna egy szíjra?
- Ööö, profi vagy szó szerint olvasod a gondolataimat. Van egy ilyen fantáziám, de ma jobb, ha nem beszélek róla a férjemmel. Nem fogja megérteni ... Ezért a prosztata stimulánsok az első lépés, biztosan tetszeni fog neki, és még többet akar!

Valentina, 31, elvált, könyvelő.
- Ma jöttem először a boltba, nem hiszed el! Belefáradt a magányba, és úgy döntött, hogy női játékokkal kedveskedem magamnak, amelyeket már minden barátom füle zümmögött nekem. Most két munkahelyen dolgozom, nincs idő kapcsolatépítésre, ezért egyelőre megmentem magam. Két vibrátort vettem, alig várom, hogy megpróbáljam!

Zsuzsanna, 24 éves, nem házas, élettársi kapcsolatban, eladó.
- Anális gyöngyökért és dugóért jöttünk. Talán több. Az a tény, hogy az emberem velem akar foglalkozni... ezt tudod, mire gondolok? Eleinte sokáig visszautasítottam, de azt hiszem, mégis örülni fogok. Megígérte, hogy mindent jól csinál, de ehhez... kiegészítőkre, hé-héra van szükség - modta zavartan van, és nem mondott többet. A barátjával jött az üzletbe, aki rábeszélte, hogy szigorúan mondjon igazat. Ő maga hagyott el minket, és férfi játékokkal kezdte nézegetni az ablakokat.

A 32 éves Mária nem nevezi meg családi állapotát és munkáját.
- Rendszeres vásárló vagyok a felnőtt boltokban, és hogy őszinte legyek, mindent megveszek! Szinte minden! Az emberem nyitott a kísérletekre, még jobban szeretem őket, és a kapcsolatunkban nincsenek korlátozások. Meg tud ítélni, nem érdekel! Ma vettem egy nagy, nagyon nagy vibrátort. Kinek - nem mondom el, talán csak a kíséretnek! Gondolj magadra. Szerettem volna még egy parafát vásárolni pumpáló körtével, de elterelte a figyelmét -  mondta dacosan, sőt kissé agresszíven. De őszintén beszélt látogatásának céljáról.
Intimcenter: Érdekel a BDSM?
- Igen, hogyne! Szeretek uralkodni és engedelmeskedni, készségesen váltani a szerepeket. Hálószobánk mindennel felszerelt, amire szükséged van bármilyen játékhoz, a függéstől a bilincsig. Mi a baj? Csak nem sokkoló?

Összefoglalva

Amint az az interjúkból kiderül, a szexshop boltokat sokféle ember keresi fel, életkoruk és társadalmi helyzetük szerint egyaránt. A testi élvezetek senkitől sem idegenek, és a felnőtteknek szánt árucikkek termékei még élesebbé, még változatosabbá teszik ezeket az örömöket. Ha a félénkség az egyetlen, ami megállít, használja a felnőtteknek szóló online szexshop áruházat: se eladó, se kíváncsi szem, se eladó...

Keresés