Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogy válassz vibrátort egy nő számára 10 tipp

Hogy válassz vibrátort egy nő számára 10 tipp Ha a vibrátor infókban sokat megtudott a női vibrátorokról és azok képességeiről, valószínűleg már sikerült engednie a kísértésnek, és azon gondolkodik, hogy megvásárolja az első szexjátékát. A hatalmas vibrátor kínálattal szembesülve a legfontosabb gyakori kérdés merül fel, nevezetesen, hogy
- Melyik vibrátort válasszuk?

Manapság a szexboltok számos modellt kínálnak különböző célokra, formákra, színekre és funkcionalitásra. Ettől a vibrátor választása egy tapasztalatlan lány számára gyakran igazi rejtvénnyé válik. Végül is nagyon szeretné, ha befektetései maximálisan igazolják magukat!

 Így válasszunk vibrátort nőnek

Elkészítettünk egy részletes útmutatót arról, hogyan válasszunk ki a megfelelő vibrit. És nem mindegy, hogy egy nő magának választja-e, vagy egy férfi a kedvesének, a cikkünkben szereplő tippek egyaránt hasznosak lesznek az első és a második számára is.

A vibrátor kiválasztásakor a legfontosabb, hogy világosan megértsd vágyaidat. Minél jobban megérted őket, annál valószínűbb, hogy a vásárlás többszörösen megtérül. Természetesen öröm és orgazmus formájában!. Mivel sokféle vibrátor létezik, ahogy mondani szokták, minden ízléshez és színhez. A legjobb szexjátékszer gyártók még a legfurcsább fantáziákat és igényeket is mindig igyekeznek figyelembe venni és olyan játékokat létrehozni, amelyek kielégítik ezeket az elvárásokat.

Természetesen a vágyainak megértése ideális lehetőség, amelyet az esetek elsöprő többségében a tapasztaltabb lányok vehetnek igénybe, akik már rendelkeznek tapasztalatokkal a szexuális játékokkal, tudják, hogyan működnek, jobban megismerik testüket és ennek köszönhetően megértik hogyan nyújtsanak maguknak maximális örömet a segítségükkel.

Nos, mi van a lányokkal, akik nemcsak keveset tudnak a vibrátorokról, de nem is ismerik önmagukat és szexualitásukat? Ezeknek a nőknek készítettünk 10 értékes tippet, amelyek célja, hogy minden lány segítsen egy vibrátor kiválasztásában. Essünk neki!

Ki lesz a vibrátorod?

Melyik vibrátort kell használni.  A simogatások és a vibrátorok típusai. Furcsa kérdés, nem? De most megérted, hogy ez meglehetősen ésszerű és fontos jelentéssel bír. Tehát ki lehet ő?
Titkos szeretője - akit nyugodt és kényelmes környezetben kényeztethet (fürdő, a hálószoba ágyán), amikor teljesen egyedül vagy, és senki más nincs otthon.
Segéd a partnerének - amelynek segítségével a férfi a szex mellett simogatja a testét, és teljesen új érzésgazdagságot visz az intim játékaiba.
A második férfi - arra az esetre, ha hirtelen arról álmodozna, hogy megpróbálja a kettős behatolást, de Ön és partnere nem áll készen arra, hogy megossza az ágyát mással.
Segédszerető - akit mindig magával vihet az úton, és ugyanakkor feltűnő lesz, minimum bosszút áll, de mindig készen áll arra, hogy gyors orgazmust kapjon.

Így tovább és így tovább. Ez lehet egy vibrátor. Képes különböző szerepeket játszani, de kívánatos előre megérteni őket. Mivel fő szerepe alapján Ön már meghatározza az összes többi kiválasztási kritériumot, például alakot, színt, funkcionalitást stb.

Valaki egy pár számára különféle kapcsolatokhoz választ vibrátort, más nők arról álmodoznak, hogy növeljék érzékiségüket. És vannak olyanok is, akik még nem éltek át orgazmust, és álmodnak a kijavításáról, de önmaguktól. Lehet, hogy a helyzetek eltérőek lehetnek, de szeretnék néhány ajánlást adni néhány esetről:

Vibrátor magadnak - Bármilyen konfiguráció. Ha magadnak szeded, tervezd, hogy csak egyedül használod, és elvileg rajtad kívül senki sem fog tudni róla, akkor teljesen koncentrálj vágyaidra és fantáziádra, és ezek alapján válassz egy játékot. Méret, forma, vastagság - válasszon bármit, ami tetszik, és ez jobban izgat.

Vibrátor egy férfival való játékhoz - Vibrátor mérete . Mindannyian tudjuk, mennyire fontos, hogy egy férfi felismerje, hogy pénisze erős, hatalmas és általában a legjobb a világon.
Ezért, ha úgy tervezi, hogy vesz egy vibrátort, hogy az embere megsimogassa vele, akkor ne vegyen nagyobb modellt, mint a szeretője péniszének mérete. Bármilyen bután is hangzik, de gyakran termékeny talajként szolgál a férfi féltékenység számára. Ha ő is látja, mennyire érzi jól magát ettől a vibrátortól, akkor ez megütheti az önértékelését. Nem minden férfi ilyen, de szem előtt kell tartania ezt a lehetőséget.

Vibrátort szeretnék, de nem egyedül élek
Akkor jobb, ha olyan formájú és kivitelű modelleket választ, amelyek nem hasonlítanak a férfi péniszéhez . Még akkor is, ha hirtelen gyermeke vagy valaki más véletlenül megtalálja a játékát, nagy valószínűséggel nem fog gondolni ennek a bonyolult tárgynak a céljára.
Vegyük a leghalkabb vibrátort, hogy ha hirtelen a szeretteitek már alszanak, nyugodtan nyugdíjba vonulhasson, és ne aggódjon, hogy a zaj miatt felébredhetnek és elterelhetik a figyelmét.

Szeretek a legkiszámíthatatlanabb helyeken játszani magammal
Mini vibrátorok . Ilyen esetekben a legfontosabb prioritás a vibrátor mérete. Ezért a mini vibrátorok felé kell néznie. Általában könnyen beilleszkednek egy kozmetikai táskába, és külsőleg alig különböznek a kézitáska többi elemétől.

Milyen méretre van szükségem?

Hogyan válasszuk ki a megfelelő vibrátor méretet. A vibrátorok óriásai vizuálisan nagyon vonzónak tűnnek, de a gyakorlatban használatuk nem mindig kényelmes. Hosszabb vagy hosszabb hossz fájdalmas lehet. Ezért nagyjából el kell képzelnie a játékok optimális méretét. Hogyan ismered fel? Hasonlítsa össze az ember péniszét, és vásárolja meg ugyanazt. Természetesen választhat egy kicsit kisebb vagy nagyobb lehetőséget is, de ez a különbség nem haladhatja meg az 1-3 cm-t.

Ha van állandó partnere, és jól érzi magát vele, akkor jobb, ha olyan játékot vásárol, amely hasonló a péniszének méretéhez. Ha nagyobb és vastagabb vibrátort választ, és gyakran játszik vele, akkor készüljön fel arra, hogy egy idő után rosszabbul érezheti magát férfiban. Szerintem egyértelmű, hogy miért.

A hüvelyi vibrátor átlagos mérete 15-16 cm, ez elegendő az érzéki behatoláshoz. Nagyon ritka nők képesek teljesen elmeríteni egy 20 cm hosszú vibrátort. A szexuális játékok átlagos átmérője 3-4 cm.Az anális simogatáshoz vegyél egy kissé vékonyabb modellt (2-2,5 cm), hogy a mozgások kellemesek legyenek és ne okozzanak kellemetlenségeket.

Típus, cél és funkció

Minden vibrátor felosztható klitorális, hüvelyi, anális, viseletre, kettős stimulációra stb. Mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei, és alkalmasak bizonyos kísérletekhez. Mindenféle vibrátor kaphatók a nők számára! Ez az információ segít eldönteni, hogy milyen szexuális játékot szeretne legszívesebben kipróbálni. 

 Funkcionalitás és irányítás

A legtöbb vibrátor összes funkciója 2 fő rezgési paraméterre csökkenthető: sebesség és minták. A sebesség a rezgés gyakorisága. Minél nagyobb a sebesség, annál kisebb, de gyakrabban fordul elő rezgés. A rajzok a különböző rezgési sebességek váltakozása bizonyos időközönként.

A minták és a sebesség a vibrátor két fő vezérlési paramétere. Minél drágább a modell, annál több módja és mintája van. A vibrátor kiválasztása, az intim vibrátor funkcionalitása: Természetesen a maximális funkciószámmal rendelkező vibrátort érdemes megvenni. Ideális esetben legalább 10 minta létezik, és mindegyik különböző sebességgel alkalmazható. Különösen fontos a folyamat sebességének növelése annak érdekében, hogy minden pillanatban növelje izgalmát.

Sebességszabályozás
Forgó relé . Vannak forgó relével rendelkező modellek - ez egy csavar (mint például a magnó hangereje), amely a vibrátor alján található. Az óramutató járásával megegyező irányba fordítva nő a sebesség, az ellenkező irányba történő fordulás csökken. Nincs különösebb rezgésminta, de a sebesség állandó változtatásával maga is létrehozhat egyet.
Gombok . Ez az opció magában foglalja a játék testén, annak alján vagy a távirányítón található gombok vezérlését.
Smartphone alkalmazás . A drágább modellek rezgővezérlésként speciális mobilalkalmazásokat használnak, amelyekkel egyedi rezgésmintáinak gyűjteményét hozhatja létre.
Nehéz megmondani, melyik menedzsment a jobb és a kényelmesebb, mivel ebben a kérdésben sok a vélemény, és mindegyik más. Ezt mindenki empirikusan meg tudja majd állapítani maga számára.

Kényelmes forma

Rezgünk egy nő számára egy vibrátort: ​​a forma kényelmes- A vibrátor kiválasztásakor nemcsak a merülő (működő) rész alakjára, hanem a fogantyúra is figyelni kell. Ne feledje, hogy a szexuális játék nem csúszhat ki a kezéből. Nagyon gyakran a kenőanyag felvitele után a kezed nedves és csúszós lehet, és kár lesz, ha ez zavarja a ritmus megtartását vagy a sebességváltást. A markolat megkönnyebbülése praktikus és kényelmes.

A vibrátorok modern modelljei az alján hurokkal vannak felszerelve. Egy ilyen részletet gondoltak ki a fejlesztők, a hurok segítségével kihúzhatja a játékot, vagy a testbe merítheti. És egy ilyen részlet valóban hasznosnak és praktikusnak bizonyul.

A bekapcsoláshoz és a sebesség változtatásához szükséges gomboknak rendelkezésre kell állniuk. Kívánatos, hogy a játékot egy kézzel meg lehessen tartani, és módot váltson. Vásárlás előtt ajánlott a szexjátékot a kezébe venni, hogy felmérje a modell kényelmét. Internetes áruházban vásárolva gondosan meg kell néznie a termék videóját és fényképét, hogy ne tévedjen.

Vizuális élvezet

Hogyan válasszuk ki a vibrátort, az esztétikai oldal. A női vibrátor olyan eszköz, amelynek nemcsak fizikai, hanem esztétikai örömet is kell nyújtania. Fontos, hogy a játék megjelenése is szép, szexi és izgalmas legyen az Ön számára. A különféle színek és formák lehetővé teszik, hogy olyan modellt vásároljon, amelyet kellemes lesz a kezében tartani, és a szemed is örömére szolgál.

Mint mondtuk, néha érdemes olyan vibrátort vásárolni, amely nem hasonlít szexuális játékra. Ez különösen igaz a gyermekekkel vagy felnőtt szülőkkel rendelkező otthonban. Ha véletlenül belebotlanak egy ilyen tárgyba, nem valószínű, hogy kitalálják a célját. Azok a szexuális játékok, amelyek nem hasonlítanak szexuális tárgyakra, kirándulásokra is elvihetők. A poggyász átvizsgálásakor nem kell elpirulnia a bőröndje tartalmáért!)

Minőségi gyártó

Vibrátorgyártók, népszerű szexuális játékmárkák. Világszerte több száz vállalat gyárt vibrátorokat A német, amerikai, orosz és kínai gyártók minden évben új modelleket mutatnak be. Ugyanakkor garantálják az összes gyártott eszköz minőségét és biztonságát. Vásárláskor pedig nem pénzt kell megtakarítani, hanem egy jól ismert cég vibrátorát kell választani, hogy az alkalmazás örömet, ne csalódást keltsen.

Számos olyan vállalat van, amely vezető szerepet tölt be a világon a szextermékek gyártásában: Fun Factory (Németország); LeLo (svéd); Doc Johnson (USA); NSNovelties (USA); California Exotics (USA); Pipedream (USA); Baile (Kína); Topco Sales (USA); We-Vibe (Kanada); ToyFa (Kína); Jopen (USA); Mystim (Németország); Svakom (USA); Ovo (Németország); Zini (Korea).

A női vibrátoroknak nemcsak praktikusaknak és kényelmeseknek kell lenniük, hanem biztonságosaknak is. Ezért vásárlás előtt válasszon minőségi termékeket a gyártóval kapcsolatos információk tisztázásával.

Garancia

A vibrátor a garancia hatálya alá tartozó termék. A gyártó jelzi a lehetséges cserék időtartamát, ha a játék használhatatlanná vált. Leggyakrabban 6 hónaptól 1 évig tart. Ugyanakkor a vibrátorokat soha nem javítják, csak új modellre cserélhető.

Női vibrátor garancia. A garanciát a gyártó vagy az eladó nyújthatja. Az első esetben meghibásodás esetén saját költségén kell elküldenie az eszközt, és ha a gyártó egy másik kontinensen található, akkor egy ilyen esemény nem kerül olcsóbbá. A második esetben természetesen sokkal könnyebb és olcsóbb lesz. Ezért ezt a pontot azonnal tisztázni kell abban az üzletben, amelyben vibrátort kíván vásárolni.

Egyébként az online áruházból történő vásárláskor garancia szükséges nemcsak a termékre, hanem a névtelenségre is . Semleges adatokkal rendelkező csomagot szeretnék kapni a tartalom megadása nélkül. Kártyával történő fizetéskor az is fontos, hogy a nyilatkozatban ne kapjon jelzést arról, hogy a dolgokat felnőtt boltban vásárolták.

Melyik vibrátort vegyem először?

Hogyan válasszunk egy vibrátort és melyikkel kezdjük. Ha korábban nem voltak rezgő dolgok az intim arzenálban, akkor érdemes a mini-vibrátorokkal kezdeni az ismerkedést. Ezek olyan apróságok, amelyekből tudatja Önnel, ha egyáltalán szüksége van szexuális játékokra. Egy ilyen csecsemő használható párban vagy önmaszturbálásra. Megérinthetik a nyakat, a mellkast, a hasat, és nem csak az intim területeket. Ha a csiklót vibrátorral kényezteti, új érzelmeket fog kelteni, és a sekély mélységbe történő merülés elegendő ahhoz, hogy megértse, tetszik-e elvileg a rezgés.

Golyós vibrátorok - A mini vibrátorok jellemzője egy szerény ár. Ugyanakkor különféle működési módokkal rendelkezhetnek, amelyek nem alacsonyabbak a nagy analógokénál. És ha a baba tetszik, akkor érdemes egy másik modellt vásárolni, amely lehetővé teszi az egyéni és leginkább dédelgetett szexuális fantáziák megvalósítását.

A vibrátorok költségei

A vibrátor átlagos ára Magyarországon 2.500 Ft-tól indul. Tízezer forint körüli összegnél kiválaszthat egy megfelelő modellt, több funkcióval. Jó minőségű, kellemes anyag és biztonság jellemzi majd az ilyesmit.
A nagy képességekkel rendelkező vibrátorok, például kamerával vagy távolról irányíthatók, több tízezer forintba kerülnek. Minél híresebb a gyártó és minél érdekesebbek az alkalmazási lehetőségek, ennek megfelelően magasabb az ára.

Magyarország legolcsóbb intim rezgője, kis méretű csiklóizgató egy-két ezer forintért vásárolható meg. Akciók és akciók során még olcsóbb lehetőségeket találhat. De nem szabad nagy tudást és kéjt várni az olcsó modellektől. Alig van pár sebességük. A felület nem lehet finom és kellemes anyagból. De ugyanakkor, ha jó budapesti szexboltban vásárol, még egy olcsói modell is biztonságos lesz.

A vibrátor kiválasztásakor alaposan tanulmányozza át a munka anyagával, funkcióival és jellemzőivel kapcsolatos információkat. A paraméterek ismeretében meg lehet találni az optimális ár-minőség arányt. És végül szeretném ajánlani a legmegbízhatóbb és legmegbízhatóbb üzletet, ahol minden ízléshez és színhez és Budapesten a legalacsonyabb áron vásárolhat vibrátort, és vibrátort rendelhet online, ez az INTIM CENTER szexshop és webáruház.

Keresés