Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Vibrátort szeretnél? Infók és rendelés vagy személyes vásárlás itt!

Vibrátort szeretnél? Infók és rendelés vagy személyes vásárlás itt! Azon gondolkodsz, hogy megvásárold első felnőtt játékodat, de a hatalmas vibrátor kínálat megijeszt? Félsz, hogy a partnered félre fog érteni, ha megmtuatod neki? Nem tudod kitalálni, mi a célja ezeknek az eszközöknek a forró szexhez és maszturbációhoz? Ne aggódj, ismerjük ezeket a problémákat. Segítsünk kezelni őket,

A szexuális játékok piacán a gél-vibrátorok a szilikon vibrik kiválónak bizonyultak. Átlátszó polivinil-kloridból készülnek, amelyhez bármilyen szín adható, ami tetszik a szemnek. Az eszközök megnyerték a felhasználók közönségét. Lehet, hogy megzavarja az olcsóbbak sajátos szaga, de az intim termék több higiénés kezelése után eltűnik. A gélstimulánsok fő előnye lágyságuk és kiváló rugalmasságuk.
Ezek olyan szexuális eszközök, amelyek bármely személy életét sokkal fényesebbé és érdekesebbé tehetik. És párként is használhatók, hogy visszahozzák a szenvedélyt a kapcsolatba, és új pillantást vessenek az intimitásra. Ezen kívül gyorsan felveszik a testhőmérsékletet, ami hihetetlenül élvezetessé és izgalmassá teszi az önkielégítés folyamatát.

A vibrátorok a nők legjobb intim barátai

A vibrátor blog szinte minden témát érint, mert az örömszerzés és szexualitás mindig is érdeklődést váltott ki az emberek körében. Az évtizedek során a szexuális kultúra és a társadalmi elfogadás számos változáson ment keresztül, és ennek köszönhetően ma már sokkal nyitottabbak vagyunk a szexuális eszközökkel való kísérletezésre és a saját testünk felfedezésére.

Ebben az összefüggésben a legjobb szexshopokban kapható vibrátorok kiemelkedő szerepet játszanak. Ezek az izgalmas kis eszközök hatalmas mértékben hozzájárulnak a nők szexuális élményeinek fokozásához. A vibrátorok innovatív tervezésüknek és sokoldalúságuknak köszönhetően mindenki számára elérhetők, és számos különböző típus közül válogathatunk, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet.

Először is, a vibrátorok számos egészségügyi előnnyel járnak. Szexuális aktus közben a vibrátorok segítenek fokozni a vérkeringést a nemi szervekben, ami segíthet a jobb nedvesedés elérésében és a fokozottabb orgazmus elérésében. A vibrátorok használata segíthet a stressz és a feszültség leküzdésében, valamint a szexuális elégedettség fokozásában. Ezért nem meglepő, hogy sok nő tapasztalja, hogy a vibrátorok használata segít nekik jobban megérteni és megszeretni a testüket, és növeli az önbizalmukat az ágyban.

Másodszor, a vibrátorok lehetővé teszik, hogy az egyéni szexuális preferenciák szerint alakíthassuk a saját élményünket. Különböző méretek, formák és funkciók közül választhatunk, hogy megtaláljuk a leginkább vonzónak talált típust. A vibrátorok lehetnek kisebbek, diszkrétebbek, és akár hordozhatók is, ami ideális lehet, ha utazunk, vagy ha szeretnénk diskrét módon felfedezni a saját testünk határait.

Ezen túlmenően, a akár online szexshopban rendelhető vibrátorok használata egyedül vagy párban is nagyon szórakoztató lehet. Sok pár felfedezi, hogy a vibrátorok beépítése a szexuális játékokba új dimenziót ad a kapcsolatuknak. Az eszközök segítségével együtt kísérletezhetnek és felkutathatják a testük rejtett pontjait, és közben még közelebb kerülhetnek egymáshoz.

Fontos, hogy mindenki más, és mindenki más preferenciákkal rendelkezik. A vibrátorok használata nem kötelező, és nem minden nő szereti vagy választja ezt az eszközt. Mindig legyenek nyitottak és tiszteletteljesek a saját szexuális kívánságok és határok iránt, valamint partnerükével szemben is.

A vibrátorok ma már nem tabu téma. Az innovatív tervezésük és sokoldalúságuk lehetővé teszi számunkra, hogy fokozzuk a szexuális élvezetet, felfedezzük a testünk határait és élvezzük a saját szexualitásunkat. Legyen akár egyedülálló vagy kapcsolatban, a vibrátorok valóban a nők kis barátai lehetnek az ágyban.

Anális izgatók - Sok idegvégződés van a végbélnyílás területén. Ez egy nagyon kényes erogén zóna. Stimulálása mind a férfiak, mind a nők számára érdekes. Ebben az esetben lehetőség van a végbélnyílás körüli terület, a bejárat és a bél belső falainak sekély mélységben történő stimulálására. Ezt meg lehet tenni a. A bevezetés növeli az izgalmat, és a belsejében lévő érzés teljességérzetet ad. Ha szeretkezik az anális hüvely belsejében, az érzelmek teljesen mások lesznek. Egy nőnek egy ilyen szexuális játéknak köszönhetően szűkült hüvelye van. Az ember, amikor stimulánst használ, minden súrlódást új módon fog érezni. Kezdőknek kis átmérőjűek, behelyezésük teljesen fájdalommentes és biztonságos.

Masszírozó - A modern masszázskészülékek a legjobb szexuális játék a pihenéshez. Megérintheti őket a test különböző részeire. Kellemes a hason, a combokon, a melleken és a nemi szerveken dolgozni. A masszírozók ritkán merülnek el a testben, kifejezetten külső stimulációra készülnek. A legkényelmesebb modellek hálózati vagy akkumulátorral működnek. Az akkumulátorral működő változatok folyamatosan új töltőket igényelnek. A masszírozó ideális használata az előjáték során lehetséges. De megérintheti a csiklót vagy a perineumot is a közösülés idején. Ez felgyorsítja az orgazmus elérését. Ez egy univerzális szexuális játékszer, amely releváns az ágyban, de segít az izmok helyreállításában a sportterhelés után is.

Pár vibrátor - A speciális szexuális játékokat, amelyek kiegészíthetik a rendszeres szexet, általában páros vibrátoroknak nevezik. A legtöbb modell egy rugalmas test, amely illeszkedik egy nő ágyékába. Az egyik végét behelyezik a hüvelybe, a másik megérinti a csiklót. A készülék egyáltalán nem zavarja a hüvelyi behatolást. És amikor rezeg, gyengéden masszírozza a hölgy G-pontját és csiklóját, valamint a férfi fejét. A sebességváltással növelheti az izgalmat és szinkronizálhatja az orgazmusokat. Egy ilyen játék vezérelhető magán a készüléken, távirányítón vagy akár okostelefonról is. Egy nő használhat pár vibrátort viselő eszközként.

Távirányítós szexjáték - A szex további fűszerezéséhez vásároljon egy szexuális játékot, amely távolról bekapcsolható. Vannak rezgő tojások, vibrátorok, rezgő és még rezgő bugyik is. Ezeket a szexuális játékokat behelyezik a testbe, vagy megérintik a legérzékenyebb területeket. Ugyanakkor a ruhákat a tetejére helyezik, teljesen láthatatlanok alatta. És bármikor bekapcsolhat egy ilyen eszközt. Azt is javasoljuk, hogy bízza meg a menedzsmentet egy közeli partnerrel. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy szexuális felszabadulást szerezzen még zsúfolt helyen is, vagy tökéletesen felkeltse a további folytatás előtt.

A zselés, gélmasszírozók fő előnyei mik?

A szilikon (gél) vibrátorok hihetetlenül reális kialakításúak, amelyek pontosan utánozzák a valódi pénisz textúráját. Az áttetsző modellek lehetővé teszik a motor belsejében történő megtekintését és működésének megfigyelését. Az eszközök csábító megjelenésűek, amelyek lenyűgözni fogják Önt. Amint megérzi csomagtartójának minden szabálytalanságát, vad, ellenállhatatlan vágy támad a készülék rendeltetésszerű használatára.

A gélvibrátorok előnyei alacsony költségüknek is tulajdoníthatók. Kevés pénzért megvásárolhatja az ízlésének és preferenciáinak megfelelő multifunkcionális női férfit. Az áruház weboldala olyan szexuális termékek modelljeit tartalmazza, amelyek herezacskóval, egy további uvulával a csikló stimulálására és különféle külső konfigurációkkal rendelkeznek. Bármelyik eszköz ellazíthatja a legkorlátozottabb és félénkebb embereket is. Az eszközök segítenek diverzifikálni a párok intim életét, fényesebbé és elbűvölőbbé tenni. Használja előzetes szexuális együttlétre, felkeltve a partnerét a közelgő szexuális kapcsolatra számítva.

Ha arról álmodozik, hogy nem szabványos, nagy méretű fallosz vibrátorokkal kísérletezik, de attól tart, hogy ez fájdalmat okozhat, akkor a gélóriások a tökéletes kiutat. Az ebből az anyagból készült játékok könnyen behatolnak rád, előkészítve a hüvely falát a keményebb és erősebb eszközök behatolásához. Érdeklődésre keltsd izgatásra a partneredet, engedje szabadjára fantáziáját, kezdje simogatni a testét különböző erogén zónákban.

Puha textúra, sima felület megkönnyíti a játék belsejébe történő behelyezést minimális kenés mellett. Javasoljuk vízalapú kenőanyag használatát. A gél kiküszöböli a súrlódást, a csúsztatás gyors és kellemes lesz. A legintenzívebb mozdulatokkal is megakadályozza a háziállat felületének károsodását.

Anyagok - Tárolási és gondozási szabályok. A felnőtteknek szánt termékek gyártói hipoallergén, környezetbarát anyagokat használnak, amelyek nem tartalmaznak a szervezetre káros és veszélyes elemeket. A gélbevonat tökéletesen kölcsönhatásba lép a bőrrel és a nemi szervek nyálkahártyájával.

Annak érdekében, hogy háziállata hosszú ideig szolgáljon és mesés örömet okozzon, megfelelően kell gondoskodnia róla. A "szolgáltatásai" használatával a következőket kell tennie:
- mossa folyó vízzel és szappanos vízzel;
- kezelje a felületet speciális, baktériumölő spray-kkel a szex dolgokhoz;
- törölje le a készüléket száraz ruhával vagy papírtörlővel.

Az ilyen eljárások után a játék ismét készen áll arra, hogy földöntúli boldogságot keltsen. Tárolja hűvös, sötét helyen, elkülönítve a többi eszköztől. Rendelje meg most kedvenc vibrátorát, hogy enyhítse a szexuális feszültséget, még partner hiányában is. Legyen a legfényesebb orgazmus, bárhol és bármikor!


Mi az intim vibrátor?

A vibrátor egy hűvös hüvelyi stimulátor, amely nem kevésbé erős érzéseket nyújt a lánynak, mint a férfival folytatott szenvedélyes szex. A női áruk és a lányok megrendelése különleges intézkedés, amely bizonyos ismereteket igényel ezeknek a termékeknek a típusaiban, anyagaiban, funkcióiban. Ha vibrátort vásárol egy nőnek, az azt jelenti, hogy igazán hűvös örömet szerez neki, de figyelnie kell néhány árnyalatra. A vibrátorok nagyon különbözőek lehetnek, formájukban különbözhetnek, funkcionalitásukban nagyon eltérők lehetnek. Fontos figyelni anyagukra, működési módjukra, alakjukra és szükségszerűen méretükre, mivel a fényképeken a játék vizuálisan nagyobbnak vagy kisebbnek tűnhet.

A készülék megvásárlásának legegyszerűbb módja egy online áruházban - egy speciális szexboltban, ahol képzett tanácsadók mindent elmondanak. A játék ára a típustól, a tölteléktől és a gyártótól függően változik. Külön kategória a prémium játékok - kiváló minőségű, népszerű, világhírű. Könnyen vásárolhat női vibrátort Kijevben és Ukrajnában, mert szexboltunk gyors, bizalmas szállítást végez szinte minden településre.

Hogyan vásároljunk vibrátort szexhez?

Ez attól függ, hogy új vagy az intim stimulációban, vagy a szexuális kalandok tapasztalt szerelmese. Ez alapján válassza ki a játék méretét. Ügyeljen az alakra és a felületre. Kezdőknek jobb figyelni a sima és finom anyagokra, a kis méretekre, míg a tapasztalt emberek számára, akik erőteljes élvezetet akarnak, mindenféle kemény anyagból készült bordázott játék alkalmas. Rezgő stimulátort vásárolhat a kijevi online áruházban vagy a szexshop weboldalán online. A nők hüvelyi stimulátora az egyik legnépszerűbb termék, amelyet könnyen meg lehet vásárolni egy szaküzletben az interneten.

Az eszközök költsége (ára) számos tényezőtől függ, de online rendeléskor gyorsan szűrheti és kiválaszthatja a kívánt opciókat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rezgő stimulátorok lehetnek kettősek, hármasak, hogy stimulálják a nők több intim pontját. Egy külön kategória a nyúl eszközök, amelyek további eljárást tartalmaznak a csikló stimulálására. Kicsi, rugalmas és dupla örömet nyújt a szexuális termék használatában.

Miért van szüksége egy házas nőnek vibrátorra?

Úgy tűnik, hogy egy lánynak, akinek hosszú távú kapcsolata van azzal a férfival, akit szeret, egyáltalán nincs szüksége vibrátorra. Valóban, miért van szüksége egy nőnek automatikus kielégítőre, ha van egy választottja, aki szinte mindig készen áll arra, hogy néhány percet vagy órát örömet adjon neki?

Valójában a vibrátor minden nő számára hasznos lehet, beleértve a házas nőket is. Miért? Az a tény, hogy minden pár életében vannak olyan helyzetek, amikor egy férfi egy vagy másik okból nem tudja kielégíteni partnerét. Ezenkívül a vibrátor igazi segítő lehet a szexuális monotonitás elleni küzdelemben. De először először. Vessünk egy pillantást azokra az esetekre, amikor egy vibrátor nélkülözhetetlen életmentőnek bizonyul még egy olyan nő számára is, aki komoly kapcsolatban áll egy férfival.

• Különélés. Még a legelvakultabb emberek sem lehetnek mindig együtt. Üzleti utak, sürgős rokonlátogatások stb. - mindez elválasztja a partnereket, megakadályozva, hogy szexuális élvezetet nyújtsanak egymásnak. Ugyanakkor egy nő fizikai szükségletei nem mennek sehova, és a szexről szóló gondolatok egyre gyakrabban lépnek be a fejébe. Ilyen helyzetekben csak két út van: 1. hűtlenség. 2. A saját maga kedvére való létezés.
Szerencsére nem minden lány kész csalni csak vágyaik kielégítése érdekében. Ez maszturbációt hagy. De ha vibrátort használ a saját keze és improvizált tárgyak helyett ehhez a tevékenységhez, akkor az öröm sokkal fényesebb.

• A klasszikus szex kiegészítése. A vibrátor nemcsak szórakozásként használható, hanem a klasszikus szex nagyszerű kiegészítőjeként is. Az extra stimuláció csodálatos módja annak, hogy a szexet érzékibbé, fűszeresebbé és emlékezetesebbé tegyük. Ha anális vibrátorokról beszélünk, akkor ezek a játékok általában a klasszikus nemi közösülést élénk benyomások és mennyei érzések valódi hurrikánjává tehetik.

• Férfi asszisztens. Néha egy férfi fizikailag képtelen orgazmusra vinni partnerét. Például, ha túl gyorsan cumizik, vagy nincs elég ereje ahhoz, hogy aktív legyen az ágyban. Ilyen esetekben a vibrátor valódi asszisztenssé válhat az erősebb nem képviselőjének, mert valójában milyen különbséget jelent, hogy egy férfi kielégíti kedvesét: saját péniszét vagy egy speciális játékot?

Akkor használom, amikor a férjem nincs otthon, dolgozik. Vagy amikor a számítógép előtt ül, és az interneten játszik a játékaival, akkor az ágyon leveszem a bugyimat, széttárom a lábaimat az irányába, és elkezdek játszani a vibrátorral. A férj egy perc múlva csatlakozik, és teljesíti házassági kötelességét.

Az első rezgő szexuális játékot hogy válasszam ki?

Az első szexuális játék kiválasztása általában kétségekkel, számos kérdéssel jár, amelyekre nincs végleges válasz, és természetesen hatalmas esély a hibázásra. Ugyanazon játék használata teljesen különböző érzelmeket okozhat a különböző emberekben - a teljes örömtől az abszolút meg nem értésig, hogy mi olyan jó benne. A csalódás elkerülése érdekében pontosan meg kell fogalmaznia néhány követelményt a szexboltban történő jövőbeli vásárláshoz.

Először is döntse el, hogy milyen szexuális stimulációra van szüksége szexuális játékszerre, mi kapcsolja be és izgatja jobban. Például, ha egy nőnek soha életében nem volt hüvelyi orgazmusa, akkor nincs értelme reális és vibrátorokat vásárolni. Mivel nem tudnak csodákat tenni, és valószínűleg a vásárlás csak a távoli sarokban fekszik. De ha egy lány érzékenyen reagál a csikló stimulációjára, akkor egy high-tech vibrátor, rezgő tojás, csikló stimulátor pillangó formájában, teljesen ellentétes benyomást kelt, és kiváló első élmény lesz a szexboltban történő vásárláshoz.

A vibrátor vagy kiválasztásakor figyelni kell a szexuális játék méretére is. Ne törekedjen arra, hogy valami nagyobbat és vastagabbat vásároljon, a túl nagy, megfelelő tapasztalat nélküli használat messze nem kellemes érzéseket adhat.

Hasonló elv működik a férfi szexuális játékok kiválasztásakor. Leggyakrabban a férfiak intim üzlethez fordulnak, hogy maszturbátort vásároljanak, annak érdekében, hogy ne tévedjenek a választásával, jobb, ha előre eldönti, mit akar egy szexuális játékszertől. Ha a maszturbáció kényelmetlenül érzi magát, akkor jobb, ha reális vaginákat néz, de bizonyos körülmények között nem lesz nehéz elképzelni, hogy egy igazi nővel ágyban van.

Fontos eldönteni, hogy milyen stimuláció kellemes és kényelmes az Ön számára, ettől függ a szexuális játék anyagának és belső szerkezetének megválasztása. Azok számára, akik szeretik a gyengéd gyengéd stimulációt, ideálisak a CyberSkin, UR3 és hasonlók valósághű anyagaiból készült maszturbátorok.

A péniszre gyakorolt keményebb hatás ínyencei számára TPR-ből, PVC-ből készült szexuális játékok alkalmasak. Ezenkívül ne keressen olyan maszturbátort, amely pontosan megfelel a pénisz méretének, mivel minden ilyen szexuális játék tökéletesen nyúlik, és fennáll annak a veszélye, hogy olyan maszturbátort vásárol, amely csak nagy lesz.

Szexuális játék vásárlásakor nem szabad spórolni a kenőanyag vásárlásával. A kiváló minőségű kenőanyag segít abban, hogy az érzések a lehető legvalósághűbbek legyenek, sok szexuális játék egyszerűen kényelmetlen kenés nélkül, például hüvely vagy maszturbátor. A valódi szexuális partnerrel ellentétben a szexuális játékok nem rendelkeznek természetes kenéssel. Ezért annak érdekében, hogy a szexboltban történő vásárlás első tapasztalata csak pozitív érzelmeket hozzon, javasoljuk, hogy vásároljon vízalapú kenőanyagot.

Egy másik nagyszerű megoldás a szexvásárlás világába újonnan érkezők számára a szexuális játékkészletek. Választhat egy erotikus készletet, amely tartalmazza a legnépszerűbb intim termékeket: vibrátort, hüvelygolyókat, fenékdugót vagy láncot, rezgő tojást stb. Az ilyen készletek viszonylag olcsóak, kiegészítve a szexuális játékok legegyszerűbb lehetőségeivel, de ennek ellenére segítenek megérteni, hogy mit szeretsz jobban, és mire kell figyelni a jövőben.

Hogy válasszunk vibrátor modellt?

Gyors tipp, hogy sok szexbolt vagy márka maga is működtet közösségi hálózatokat, ahol válaszolnak a kérdésekre és részletes véleményeket tesznek közzé termékeikről. Ugyanakkor kedvezményt is találhat. Ráadásul természetesen a szexblogger vélemények is segítenek. Itt szerénytelenül ajánlom a többi szövegemet ezen az oldalon, valamint a Telegram csatornámat. De nem én vagyok az egyetlen, aki ezt csinálja. Az elmúlt 5-6 évben a magyar nyelvű vélemények jó adatbázisa felhalmozódott az interneten. Általános szabály, hogy mind a kollégáim, mind én szívesen válaszolunk minden játékkal kapcsolatos kérdésre.

Ha lehetséges, azt javaslom, hogy menjen el egy nagy online offline szexboltba. Összehasonlíthatja az árakat és később kedvezményt találhat az interneten, de egy ilyen túrának köszönhetően sok olyan árnyalatot tanulhat meg, amelyekre korábban nem gondolt. Érintsen meg különböző anyagokat – szilikon (nagyon eltérő lehet az érintéstől), műanyag, üveg, cyberskin. Ily módon meg fogod érteni, hogy tapinthatóan elégedett vagy. Kapcsoljon be néhány játékot, vagy kérjen meg egy eladót, hogy vegyen fel néhány érdekes játékot: ez segít felmérni a teljesítményt és a zajszintet, ami különösen fontos, ha ugyanazon a területen él szomszédokkal, rokonokkal vagy kisgyermekekkel.

Nagyon gyakran egy olyan személy, aki először fedezi fel a szexbolt kínálatát, azt gondolja: "Aha, szükségünk van egy vibrátorra a párok interakciójához. Eldobjuk az összes szóló játékot, és egyenesen a párosított kategóriába lépünk." Nem ajánlom. A páros vibrátorok, hasonlóan egy nagy merevítőhöz vagy csipeszhez, így működnek: az egyik rész a csiklón fekszik, a másik pedig hüvelyileg merül, és így stimulálja mind a nőt, mind a férfit a behatoló szex során.

Jól hangzik, de egyszerre több paraméterrel kell kitalálnia, beleértve a merülő rész vastagságát és a csikló és a merülő rész közötti kényelmes szöget, hogy minden a kívánt pontokra essen. Ilyen mérnöki munkával még egy tapasztalt felhasználó sem mindig kezelhető. És ha még soha nem próbált ki semmilyen szexuális eszközt, és nem érti, milyen méretekkel és átmérőkkel kényelmes, akkor meglehetősen nagy az esélye annak, hogy csalódjon a vibrátorokban. Ne bonyolítsa a szexet ruhacsipesszel, legalábbis eleinte nem.

Néha a gyártók egy kis kenőanyagmintát helyeznek a dobozba, de ez nem mindig elegendő még egy felhasználásra sem. Ezért azt javaslom, hogy külön vásárolja meg a kenőanyagot. Néhány szexbolt saját dobozokat készít játékokkal, ahol egy jó márka tisztítószere és kenőanyaga azonnal szerepel.

Keresés