Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan javítható a szex? Egyszerű tippek!

Hogyan javítható a szex? Egyszerű tippek! Néhány egyszerű lépés segíthet Önnek és partnerének nagyobb élvezetben részesülni. A szex egy szeretett emberrel is bizonyos fokú bizonytalanságot vagy félelmet generálhat, ezért számos szakértő egyszerű tanácsokat adott az INTIM CENTER szexblognak arról, hogyan lehet kellemesebb és változatosabb az életed az ágyban.

Egy sor tippet teszünk közzé a párkapcsolat és szex állandóan aktuális témában. Reméljük, hogy sokaknak segítenek rendezni érzéseiket, és érettebben és nyugodtabban oldják meg azokat a nehézségeket, amelyektől senki sem mentes.

Állítson be egy színpadot egy romantikus éjszakára
Lehet, hogy megszokta, hogy a régi megszokott lepedőkön szexel egy rendetlen szobában, de nemi életének javítása érdekében javítania kell a feltételeken. Szánjon egy kis időt, takarítson, gyújtson meg egy gyertyát, vagy legalább frissítse fel a levegőt, és hangolja be a fényt a hangulatának megfelelően. Ez bebizonyítja más jelentős személyének, hogy érzelmi "befektetéseket" hajtott végre a szexuális életében, és erősíti a kapcsolatát a szex során.

Beszélj a szexről a hálószobán kívül
A párna remek hely arra, hogy megszerezze, amit szeretne, de nem mindig a legeredményesebb. Ha elmélyíteni szeretné kapcsolatait partnerével, és több élvezetet szeretne szerezni, próbáljon beszélni a szexről a hálószobán kívül. Próbáljon meg semleges helyen beszélgetést kezdeni partnerével. Jobb, ha nem vált ki új beszélgetéseket, amikor ágyban van.

Ne hasonlítsa össze önmagát másokkal
Nehéz nem összehasonlítani magad a média példáival, ezért nem meglepő, hogy sokan haboznak a jó szex miatt. Dobja el a felesleges véleményeket és összehasonlításokat.
A kellemes szex gyakran egyáltalán nem hasonlít a látott modellekhez, vagy a képekhez, amelyeket megnéztünk. A test, a helyzet, a hangok és a cselekedetek sokkal változatosabbak, kreatívabbak és szebbek, mint azok, amelyeket megpróbálunk rákényszeríteni.

Lélegezz egyhangúan pároddal
Ha nem figyelsz partnered légzésére szex közben, akkor hiányozhat az érzelmi kapcsolathoz vezető könnyű út. A klinikai szexológia adjunktus elmondta, hogy a kielégítőbb eredmény elérése érdekében egy párnak meg kell próbálnia egyidejűleg lélegezni a szex alatt és után.

Fejlessze érzelmi kapcsolatát más módon
A csodálatos szex a hálószobán kívül kezdődik. Ha a szex során nem érez egységet partnerével, akkor más módszereket kell keresnie, hogy kapcsolatba léphessen vele.
- Az érzelmi kötődés a szex során általában a hálószobán kívül épül fel. Sokak számára a szex intenzitása és élvezete nő, ha erős a kapcsolatuk a partnerükkel. Míg egyesek azonnali találkozások révén elérhetik ezt a szintű kötődést, a legtöbben időt és befektetést igényelnek. párkapcsolatba annak létrehozása érdekében - magyarázza a szexológus.

Szex menük kidolgozása
Beszéljen partnerével a különböző dolgokról, amelyeket szeret az ágyban, és arról, hogy miként élvezi ezt. Így hangulatától függően egyszerűsítheti preferenciáit a szelídtől a forróbb szexig. A menü elősegíti a változatosság megteremtését, és a párok számára a szex fogalmának bővítését is. Nem minden menü vonzó lehet mindkét partner számára. fontos számára.

Kezdjétek a reggelt a zuhanyzóban
Csak jól indulhat a nap egy közös, erotikus zuhanyozással! Hangolódjatok egymásra, frissüljetek fel, fedezzétek fel egymás testét! Flörtöljetek egész álló nap! Akkor is, ha nem vagytok együtt! Küldjetek egymásnak szexre utaló üzeneteket, esetleg csúsztassatok egy pajzán szöveget tartalmazó cetlit egymás zsebébe, táskájába, bárhova, amit tuti, hogy a párotok napközben megtalál!

Szabaduljon meg mindentől, ami elvonja a figyelmét
Lehet, hogy nehéz feladat kiszabadítani a fejét, de mielőtt szexelne párjával, meg kell szabadulnia mindentől, ami zavaró lehet. Ez azt jelenti, hogy kikapcsolják a mobiltelefonokat, kiűzik a macskát a szobából, kikapcsolják a tévét, és gondoskodnak arról, hogy a szobája zárva legyen. Úgy érezheti, hogy ezeket a dolgokat figyelmen kívül lehet hagyni, azonban a legjobb szex elérése érdekében minden figyelmét a partnerére kell fordítania.

Szexelj a fényben
Egyszerű módja a kényelmi zónából való kilépésnek az, ha bekapcsolja a lámpát, amikor szeretkezik. Egyesek számára ez az ötlet ijesztően hangzik, de amikor megosztja ezt a sérülékeny helyet a partnerével, segít elmélyíteni a kapcsolatot. Ha nagyon aggasztja ezeket a változásokat, próbáljon lágy fénnyel vagy gyertyával kezdeni, és haladjon a teljes fény vagy a nappali szex felé. 

Ne féljen beszélni szex közben
A szex közbeni beszélgetések furcsának vagy megfélemlítőnek tűnhetnek, de olyan eszköz lehet, amely elmélyíti a kapcsolatodat, vagy szikrákat gerjeszt. Beszélhet piszkos szavakat vagy csak érzelmeket mutathat, de próbáljon legalább valamit kihozni a szájából. Ha még nem tette meg, nézze meg, hogy áll a partnere. Kérdezd meg magadtól, hogy a tiéd jó-e, vagy mit kellene tennie többé-kevésbé. Beszélgetéssel, nyitottsággal és egymás örömével fokozhatja érzelmi kapcsolatát.

Szánjon időt a szexre
A filmek és a televízió a szexet gyakran spontán és szenvedélyes dologként mutatja be, de ha családod, karriered, barátaid vannak és társasági életed van, akkor túl kimerültnek találhatod magad ahhoz, hogy körmödet kifesthesd, pláne nem vágyakozol a partnered után. A szakértők azt tanácsolják a pároknak, hogy tervezzék meg a szex randevúit, ha problémáik vannak a szex során.
 párok legnagyobb hibája a szexuális kapcsolataikban az, hogy nem. Szánj időt a szexre és az intimitásra. Néhány pár szerint a szexnek spontánnak kell lennie. Irreális azt gondolni, hogy van az élet spontán, mert mi mindent irányítunk és megtervezünk. Miért nem veszi fel a legtöbb pár a szexet a menetrendjébe?

Romantikus környezet megteremtése
Nem is kell hozzá sok idő és energia, csak néhány illatos gyertya vagy füstölő. Egy kis dekoráció is fel tudja dobni a hangulatot: párnák, melyeket később bizonyos testrészek alátámasztására is használhatunk, vagy átlátszó kelmék is forróbbá tudják varázsolni az együttléteket. Ha társunk látja, hogy készültünk ő is úgy fogja érezni, hogy neki is figyelmesnek kell lenni. Nálunk ez mindig bevált.

Ossza meg fantáziáit egymással
Nem mindenki képes majd partnerét például izmos jóképű szexistenné változtatni, de a szexuális fantáziák elősegítik a szexuális életed javulását.
- Megfigyelésem az, hogy a párok túlnyomó többsége nem kényelmesen beszél egymással fantáziájáról vagy szükségleteiről, mert zavarban van, vagy fél attól, hogy megítéljék őket - mondja a szextanácsadó.
A partnered olyan, akiben jobban kell bízni, mint bárki másban a világon. Ha mindketten nem ítélkeztek egymás felett, akkor ez egy teljesen új világot nyithat a szexuális lehetőségek előtt. 

Szexjátékszereket is használjatok
Sok pasi magától nem állna elő játékos kütyükkel, ugyanis szeretik azt érezni, hogy egyes egyedül az ő szerszámuk is elég ahhoz, hogy a nő a csúcsra jusson. Mások nem csinálnak kifejezetten hiúsági kérdést a dologból, egyszerűen csak úgy tartják, hogy a játékokra inkább a nőknek van szükségük. Persze akadnak olyanok is, akik maguk sem riadnak vissza a szexkellékektől, és akár meglepő ötletekkel is szolgálhatnak. Általában azonban a kezdeményezőkészségtől függetlenül a férfiak nincsenek ellene a játékszereknek. A nők nagy része örömmel izgatja a csiklóját szex közben egy vibrátorral.

A hosszú ideje együtt levő párok nem egyszer kipróbálják, hogy elmennek együtt szexjátékokat nézegetni, sőt vesznek is ilyesmit szexshop üzletből. Ez lehet vibrátor, de erotikus krémek és BDSM kellék is. A masszázs egyébként ideális eszköz arra, hogy izgalomba jöjjön a két fél. A libidó gyakran emelkedik meg a hatására.

A szex és intim játékok tökéletesen alkalmasak a szerelmi élet megfűszerezésére és a rutin feldobására. Huncut fantáziák életre keltésétől a legvadabb ötletekig rengeteg extravagáns formájuk van, melyek segítségével meghökkentő sikereket érhetsz el a paplan alatt!

Hogyan javítható a szex, szexshop játékokkal? 

Fedezd fel a szexjátékok izgalmas világát és javítsd a szexuális életed! A szexualitás az élet egyik legfontosabb és legélvezetesebb része, amelyről gyakran túl keveset beszélünk. Ahhoz, hogy párkapcsolatunk és önmagunk iránt érzett szeretetünk is virágozzon, érdemes felfedezni a különböző szexuális játékokat, amelyeket egy szexshopban találhatunk.

Miért érdemes kipróbálni a szexshop játékokat?
A szexuális játékok használata nemcsak az együttléteket teheti izgalmasabbá, hanem a kapcsolatok megerősítéséhez is hozzájárulhat. A szexuális kiegészítők segíthetnek a párkapcsolatban élőknek kommunikálni saját vágyaikról és felfedezni új izgalmakat az ágyban. Emellett az önbizalom növeléséhez is hozzájárulhatnak, hiszen segítenek jobban megismerni saját testünket és annak reakcióit.

Szexshop kincsek: A legnépszerűbb eszközök pároknak
Manapság rengeteg szexuális játékszer közül választhatunk, de vannak néhány igazán kiemelkedő és népszerű darabok. A párok körében a vibrátorok, a szexi társasjátékok, a páros stimulátorok és a különböző kötözős játékok a legkeresettebbek. Ezek a kiegészítők segíthetnek az intimitás fokozásában, és új lélegzetet adhatnak a kapcsolatnak.

Tedd még izgalmasabbá az együttléteket vibrivel
A vibrátorok sokféle formában és méretben elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Fontos, hogy a vibrátor használata előtt beszéljünk a partnerünkkel az esetleges félelmekről és vágyakról. Kezdjük el lassan felfedezni a különböző rezgési módokat és erősségeket, hogy kiderüljön, melyik számunkra a legkellemesebb. Így az intimitást egy új szintre emelhetjük és a szenvedélyt újra fellobbantjuk.

Szextársas játék: Intimitás új szintre emelése egyedi játékokkal
A szextársasjátékok egy izgalmas módja annak, hogy újraélesszük a vágyat és az intimitást. Ezek a játékok kreatív és szórakoztató módon segíthetnek a pároknak több időt tölteni egymással, és jobban megismerni egymást szexuális szempontból is. A játékok során eltöltött idő nemcsak szórakoztató, hanem mélyebb kapcsolatot is eredményezhet, ami hosszútávon is jótékony hatással bír.

Hogyan válasszuk ki a legjobb szexshop termékeket?
A megfelelő szexuális játék kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, de néhány szempont figyelembevételével könnyíthetjük a döntést. Először is, figyeljünk arra, hogy a termék milyen anyagból készült – érdemes bőrbarát, hypoallergén anyagokat választani. Másodszor, gondoljunk arra, hogy milyen célra szeretnénk használni az eszközt – egyéni örömszerzésre vagy a partner bevonásával. Végül, olvassunk utána a terméknek és nézzünk véleményeket, hogy mások tapasztalatai alapján is jól dönthessünk.

  • A szexshop játékok felfedezése és használata izgalmas és változatos élményeket hozhat az életünkbe. Ne féljünk új dolgokat kipróbálni és merítsünk inspirációt ezekből az eszközökből, hogy még teljesebbé és boldogabbá tegyük szexuális életünket.

Mit értünk a minőségi szex kifejezés alatt? Azt javaslom, hogy végezzen egy kis kísérletet. Írja le egy darab papírra, hogy milyen minőségű szex van a fejedben. És kérje meg partnerét, hogy tegye ugyanezt. Ezután beszéljétek meg egymással, amit írtatok. Biztos vagyok benne, hogy meg fognak lepődni a nézetek közötti különbségeken. Ezért meg kell vitatnia szexuális életét, szexuális vágyait, fantáziáit és preferenciáit.

Tehát próbáljuk meg kitalálni, hogy mitől függ a szex minősége. Az egyik alapvető tényező a szexuális forgatókönyv, vagyis az, hogy egy személy hogyan képzeli el és valósítja meg szexuális életét. Gyermekkorban kezd kialakulni, serdülőkorban folytatódik a fejlődése, és a felnőttek már szexuális életet élnek a megállapított szexuális forgatókönyv szerint. Jó, ha a szexuális forgatókönyvek egybeesnek, akkor a partnerek "ugyanazt a nyelvet beszélik", jól érzik magukat a szexben, és szexuális kapcsolatuk tovább fejlődik.

Problémák merülnek fel, amikor a szexuális forgatókönyvek radikálisan eltérőek. Például az egyik partnernek szükségszerűen szüksége van valamilyen szerepjátékra, hogy felkeltse, a másiknak pedig szereptelen, azonos típusú szexre van szüksége.

Ötlet a "Született feleségek" sorozatból
A következő rendkívül fontos tényező a partnerek személyes jellemzői és az, hogy mennyire harmonikus a kommunikációjuk egymással. Ideális megoldás, ha két kellően érett személyiség találkozik, akik megértik felelősségüket a partnerség és a szexuális kapcsolatok iránt. Arra törekszenek, hogy kényelmes kommunikációt hozzanak létre mindkettőjük számára, megvitassák életüket, beleértve a szexuális életet is. Megtanultak bízni egymásban, és arra törekszenek, hogy diverzifikálják szexuális életüket.

De gyakrabban a kép nem olyan rózsás. Például a partnereknek sok nézeteltérése, konfliktusa van, gyakran sértik egymást, és nem beszélik meg intim kapcsolataikat. Milyen minőségű szex lehet ebben az esetben?

Az életkörülmények egy másik tényező, amely befolyásolja a szexuális kapcsolatok minőségét. Együttélés rokonokkal, szűk életkörülmények, közös hálószoba gyerekekkel stb. – mindez nem járul hozzá a minőségi szex hangulatához.

És szeretném emlékeztetni a stresszre és az egészségügyi tényezőre is. A hosszú távú stressz és a különböző betegségek hormonális egyensúlyhiányt okoznak a szervezetben. Ez mind a szexuális vágy, mind a szexuális vállalkozás csökkenéséhez vagy elvesztéséhez vezethet, azaz az ember szinte közömbössé válik a szex iránt. És partnere haragot, irritációt és haragot halmoz fel. Ennyit a konfliktushelyzetről. A kör zárva van.
Vegye figyelembe a fenti tényezőket, ha valóban érdekli a szex élvezetesebbé és jobb minőségűvé tétele.

Ötletek a "Szex és élet" sorozatból
Ajánlások, amelyek jelentősen növelik a siker esélyeit:

1. Legyen tisztában szexuális vágyaival és preferenciáival.

2. Nyugodtan beszélje meg őket partnerével. Ne próbálja meg ráerőltetni véleményét, próbáljon kompromisszumos lehetőséget találni - ami mindkettő számára elfogadható.

3. Ne feledje, hogy a változatosság és az újdonság fontos a szexben. Ez segít fenntartani az aktív "nemi alakot". Fokozatosan vezessen be új elemeket szexuális életébe, hogy mindkét felet kielégítse.

4. A pénisz-hüvely szex csak a szexuális élet egyik lehetősége. Próbáljon ki másokat: orális-kézi simogatások, erotikus masszázs, erotikus táncok stb.

5. Kategorikus nézeteltérések esetén kétféleképpen lehet. Az első az, hogy megpróbáljuk elismerni például, hogy néhány szexuális fantázia egyszerűen elfogadhatatlan, és találjon valami mást. A második módszer az, hogy kapcsolatba lép egy szexológussal, aki segít hatékonyabban megállapodásra jutni.

További ötletek, hogyan lehet javítani a szexet egy kapcsolatban?

Megfelelő érzelmi légkör megteremtése. Partnerének biztonságban és békében kell éreznie magát. Ne próbálja meg kritizálni lelki társát, ne tegyen neki szemrehányást a hibákért. Ez lehetővé teszi, hogy pihenjen és teljes mértékben érezze a fizikai és pszichológiai intimitást.

Gondolj a partnered örömére. Fontos, hogy bárki úgy érezze, hogy szívesen látják az ágyban. Mutasd meg: az erotikus suttogások, bókok és aktív cselekedetek segítenek társadnak a lehető legnagyobb mértékben ellazulni és orgazmust elérni. Ezenkívül fontos megmutatni, hogy partnere öröme fontosabb az Ön számára, mint a sajátja. És ez mindkettőre vonatkozik a párban.

Jó fizikai forma fenntartása. A mentális, hormonális és pszichológiai egészség szintén nagy jelentőséggel bír a szexben. Például egy férfi órákig nem lesz képes kielégíteni társát, ha néhány perc múlva légszomja van. Ugyanez vonatkozik a nőkre is. Fontos, hogy fejlesszük a kitartást, hogy még néhány óra múlva is kielégítsük a partnert.

Tanulmányozza partnerét és javítsa szexuális készségeit. A szexuális élet javítása érdekében fontos, hogy bizonyos lépéseket tegyen, és javítsa szexuális készségeit. Például tanulmányozhatja a klasszikus, tantrikus vagy jóni masszázsok típusait, valamint a Tao gyakorlatokat. Lehetővé teszik az érzékiség fejlesztését annak érdekében, hogy jobban megértsék és érezzék egy másik személy testét.

Gyakorolja az erotikus hipnózist. Az erotikus hipnózis egy megváltozott tudatállapot vagy transz, amelybe egyedül vagy partnere segítségével merülhet el. Az orgazmus elérésére, fokozására szolgál, beleértve a közvetlen stimulációt is.

Mi tekinthető erotikus hipnózisnak? Például hangüzenet küldése barátnőjének erotikus fantáziákkal vagy szavakkal, amelyek erotikus kontextusba merítik. A BDSM, vagy szerepjáték bizonyos értelemben részben erotikus hipnózist is magában foglal. Az egyik résztvevő viselkedése és parancsai segítik a másikat, hogy mélyebben elmerüljön a szerepében, és lehetővé teszi számára, hogy mélyebb érzelmeket tapasztaljon meg, és ennek eredményeként növelje a szexuális élvezetet.

Tartalomhoz tartozó címkék: férfiaknak hírek nőknek szex

Keresés