Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Masszázshoz különlegességek, erre jók a masszázsgyertyák

Masszázshoz különlegességek, erre jók a masszázsgyertyák

A pihentető masszázs a legjobb vége a kemény napi munkának, és ha egy szeretett ember végzi, és még egy speciális olaj használatával is, a gyengéd simogatás igazi örömet okoz. A masszázsgyertya olyan speciális állagú masszázsolaj, amely a gyertya égése során megolvad, és egyedülálló eszközzé válik az erotikus előjátékhoz. A különleges textúra ideális érzéki simogatásokhoz és siklásokhoz, segít ellazulni és növeli az izgalmat. 

A speciálisan kiválasztott készítmények jótékony hatással vannak a bőrre, hidratálják és bársonyosak. Az erotikus masszázshoz olajat használva nemcsak élvezni fogja a folyamatot, hanem gondoskodik a test szépségéről is.

Az erotikus masszázstermékek összetétele
Bármely masszázsolaj alapja általában sárgabarackmagolaj vagy mandulaolaj. Önmagában semleges és fő összetevőként használható, az olaj tökéletes az érzékeny bőrre. Az izgalomhoz szükséges aromák hozzáadásával - afrodiziákumok - bármilyen masszázsolajat erotikussá alakít. Kísérletezzen arányokkal és új illatokkal, és partnere biztosan értékelni fogja. 
- A levendula és a zsálya segít pihenni és ráhangolódni a szerelmi hangulatra, feltárja az érzékiséget, lehetővé téve a nő frigiditásának leküzdését és a férfiak hatékonyságának növelését.
- A rózsafa alapú erotikus olaj nagyon népszerű. Ez a kompozíció fokozza a partnerek szexuális vágyát, a masszázs a szenvedélyes szex kiváló előjátékává válik.
Érdeklődjön partnere preferenciái iránt: valaki szereti a rózsa és a szantálfa édes illatát, másokat a citrusfélék vagy a menta izgat. Ha egy szeretett embernek migrénes rohamai vannak vagy allergiás, akkor jobb, ha olyan olajat választ az erotikus masszázshoz, amely teljesen szagtalan vagy finom, finom aromájú.

Az erotikus masszázshoz mindenhol és különböző árakon vásárolhat olajat. Ne rohanjon olcsó termékeket vásárolni, veszélyes lehet az egészségre, égési sérülést okozhat a bőrön, sőt fulladást is.
Csak egy szaküzletben minden bemutatott olaj 100% -ban természetes és minőségi tanúsítvánnyal rendelkezik. Mindig értékelheti a termékek eredetiségét, ha egyszerűen kinyitja a palackot.

A legjobb, ha üvegedényben tárolja. Erotikus masszázs előtt vigye fel a kompozíciót a kezére és melegítse fel. Óvatosan simogassa meg kedvesének testét, felmelegítve. Ezután folytathatja a könnyű verést. Az izgalmas olajjal végzett masszázs során próbálja meg elkerülni a nemi szerveket, hogy ne okozzon irritációt a nyálkahártyán. Ha az erotikus simogatás simogatássá válik, válasszon egy nem keserű ízű kompozíciót.

A masszázsgyertyák

Sokak számára a gyertya szó világítással, gyógyszerrel vagy aromás szerrel kapcsolatos. Mindezt tudtuk és nagyon régóta használjuk. De a masszázs gyertyák ismeretlen termék. Mi ez? Milyen masszázsra alkalmasak? Hogyan kell használni a masszázst. Minderre most azonnal válaszolunk. Ezután látni fogja magának, hogy a masszázs gyertyák a pihenés eléréséhez szükséges eszközök. 
A masszázsolaj meleg cseppjei érzékien simogatjják a bőrt, illata kitölti a légkört a virágok, vanília vagy más afrodiziákumok varázslatos aromájával.  A masszázsgyertyák segítenek újjáépíteni a szenvedély, a vágy és a gyengédség varázslatos légkörét. A masszírozó gyertyák előnyei:

1. Bőrápolás. A termékek természetes alapanyagokból készülnek, növényi olajokból, lanolin, szójaviasz kivonatokkal, amelyek ápolják, puhává és bársonyossá teszik a bőrt. Nemcsak a szexet tudjátok feldobni vele, de az esti bőrápoló rutint is letudhatjátok vele.

2. A test ellazítása. A meleg olajjal végzett masszázs segít enyhíteni a feszültséget, javítja a vérkeringést, ellazítja za izmokat, emellett növeli az erotikus vágyat, luxus előjátékká válik a közösülés előtt. Illatos gyertyákkal ez a folyamat izgalmasabbá válhat, akár csöpögteted, akát öntöd partnered bőrére. Ha nagyon ügyes vagy még mintákat is rajzolhatszkedvesed testére.

3. A kellemes aroma felvidít. A gyertyák természetes afrodiziákumokat, kókusz, fahéj, vanília, kávé kivonatokat tartalmaznak. Ezek a szagok pozitív hatással vannak az érzelmi állapotra, felkeltik a szexuális érdeklődést, segítenek relaxálni és feloldódni egy varázslatos légkörben.

4. Meglepetés előjáték. Az erotikus masszázsgyertya használatával meglepheti kedvesét egy forró előjátékkal, ami nem olyan mint az eddigi rutinszerű vágyfokozás.

Hogyan kell használni a masszázsgyertyákat?

A masszázsgyertya a szépség és az előnyök kombinációja egy termékben. Egy ilyen gyertya az otthoni SPA szerves részévé válik. Fürdés közben megteremti a szükséges nyugodt légkört és kényelmet, majd az olvasztott viaszt tápláló olajos testápoló és aromaterápiás kezelésként használják. A készítmény részét képező shea, makadámia és édes mandulaolajoknak köszönhetően a termék lágyító, helyreállító hatással van a bőrre, és az illóolajok finom összetétele jótékony hatással van pszicho-érzelmi állapotára. 

A gyertyában lévő anyagok olvadáspontja nem haladja meg a 40 fokot. Speciális masszázsgyertyák esetében nem áll fenn az égés veszélye, mivel nem tartalmaznak parafinolajat.

A gyertya meggyújtása utána várni kell pár percet, amíg a viasz megolvad. 5-7 perc elteltével elegendő mennyiségű folyékony olaj képződik és a tűz magától elalszik, ha teljesen kiolvadt a tégely tartalma. Egyenletesen oszlassa el az olajat a kívánt testrészeken: a háton, a nyak területén, a mellkason, a hason, a csípőn, a végtagokon stb. A maradékokat papírtörlővel lehet eltávolítani.

Masszázsgyertyák fajtái

Választhat élénkítő vagy nyugtató illatú, esetleg keleti motívumokkal, vagy gyümölcsök és virágok robbanásával, kókuszolaj, csokoládé hozzáadásával masszázsgyertyákat. A gyertya merev alapból készült tégelyben érkezik, ami nem olvad meg, nem hevül fel.
Ezenkívül vásárolhatsz kisebb és nagyobb adagot is. Előbbit bárhová magaddal viheted, és péntárcabarát megoldás, ha több illatot szeretnél kipróbálni.

  • Lepd meg kedvesed egy masszázsgyertyával! Igazi meglepetés lesz mikor kiderül számára, hogy nem csak egy sima illatgyertyát kap tőled, hanem érzéki masszázst is. Az Intim Center a Shunga masszázsgyertákat és olajokat ajánlja! Kellemes és hosszantartó illatuk van, de nem tolakodóak, gyönyörű külcsínt kaptak, így ajándéknak sem utolsók, de ami a legfontosabb, hogy az olaj jó minőségű alapanyagokból készült, bőrgyógyászatilag tesztelt, bevizsgált termék.

Masszírozó gyertyák mik azok?

Nagyon hasonlítanak a szokásos viaszhoz vagy illatos gyertyákhoz. De különlegességük abban rejlik, hogy égéskor masszázs aromás olaj jelenik meg. Felmerül a kérdés - ég? Masszázsgyertya esetén ettől nem kell félni. Ezeket a gyertyákat illatos masszázsolajjal megolvasztják, kényelmes hőmérsékleten a bőr számára. Ez előnyt jelent a hagyományos olajokkal szemben, amelyeket az eljárás során erre a hőmérsékletre kell hozni.

Masszírozza a gyertyákat, használat közben égesse el és engedje el a masszázsolajat. Az égő gyertya puszta látványa felkészít a kikapcsolódásra. Az égés során megjelenő olajat masszázsra használják. Segíti a masszőr kezét az eljárás finom elvégzésében. Az eljárás tapintási érzéseit kiegészíti az olaj melegsége és az aromás hatás. A gyengéd csúszó mozgások nemcsak kellemesek, hanem a vérkeringés szempontjából is előnyösek. Az izommerevség csökken, az eljárás előtti fájdalom eltűnik. De hogyan van az, hogy a gyertya ég, de nem ég? A titok a masszázsgyertyák sajátos összetételében rejlik. Ennek köszönhetően a kapott masszázsolaj hőmérséklete eléri azt a hőmérsékletet, amely csak melegítheti a bőrt. Ez a hatás megkülönbözteti a masszázsgyertyákat a gyógyfürdőkben használt egyéb termékektől. Megkönnyíti a pihenés és a boldogság elérését. A masszázsgyertyák használatáról egészen a közelmúltig nagyon keveset tudtak. Manapság ez a varázslatos gyógymód mindenki számára elérhető. Vizsgáljuk meg részletesebben.

Miből készül a masszázsgyertya?
A kézmasszázs gyertya alapja a méhviasz vagy a szójabab, vagy szilárd természetes olajok (például kakaó vagy kókuszvaj). A sztearinsavat a termék keménységének megadására használják. Az alapkomponenst folyékony természetes olajokkal (mandula, eukaliptusz, homoktövis, jojoba), különböző gyógyító adalékokkal (Aloe Vera stb.), Illóolajokkal, vitaminokkal egészítik ki. Minden összetevőnek megvan a maga funkciója. Tehát az aloe vera hidratálja a bőrt és gyógyítja a sebeket, a levendula kivonat megnyugtatja és ellazítja, a gyömbérolaj, éppen ellenkezőleg, tonizálja és energizálja, a citrusfélék segítenek elérni a cellulitellenes hatást.

A masszázsgyertya helyes használata
Nyissa ki a gyertya fedelét, egyenesítse ki a kanócot, tegye tűzre. Néha előfordulhat, hogy nem gyullad fel azonnal, ez normális. Amikor a kanócot meggyújtják, majd melegítik, a szilárd olajok megolvadnak. Ahhoz, hogy a legkényelmesebb textúrát a megfelelő mennyiségben kapjuk, érdemes hagyni, hogy a gyertya két-öt percig égjen ki (egyesek egy kicsit hosszabb ideig olvadnak, és akár tíz percig is hagyhatók, az állapot mindig vizuálisan értékelhető), figyelve az olajok szilárd állapotból folyékony állapotba való átmenetét.

Amint az olaj elegendő masszázs, a gyertyát el kell oltani. Az optimális olajmennyiség egy személy számára, kiszámítva például egy terület masszázsát egy evőkanál.

Hagyja kissé lehűlni a gyertyát, álljon egy ideig. Az ujjaival megérintheti az olajat, megfigyelheti a bőr reakcióját a hőmérsékletére. Nem kell félni, sietve, mindent fokozatosan és mérten, örömmel kell tennie. A gyertyában lévő olaj nem keményedik meg azonnal, elegendő idő lesz a masszázshoz.

Miután meggyőződött az olaj textúrájának kényelméről, elkezdheti a masszázst, öntse mind a tenyerére, mind azonnal a partnere bőrére, simán és fokozatosan elosztva az egész területen.

Biztonsági óvintézkedések masszázsgyertya használatakor
Ne feledje, hogy a természetes és illóolajok allergiát okozhatnak. Mielőtt a gyertyát masszázsra használná, ajánlott allergiás vizsgálatot végezni a könyök hajlításában, és várjon 20-30 percet. Ha minden rendben van, nincs bőrpír, örömmel használhatja. Próbálja meg elkerülni a különösen érzékeny bőrfelületeket - ne csepegtessen forró olajat az arcára vagy az intim területekre.

Sőt, a masszázsgyertyák varázslatos aromájúak, így nemcsak kézmasszázst, hanem valódi aromaterápiát is garantálhat ügyfeleinek. Télen válasszon az újévi ünnepekre emlékeztető élénkítő citrus illatokat vagy viszkózus és hangulatos csokoládé illatokat. A nyári szezonban a virág- és bogyós illatok ideálisak.

Így a pihentető hatásnak és az aromaterápiának köszönhetően az ügyfelek nemcsak masszázst kapnak, hanem valódi relaxációs rituálét, a fáradtság megszüntetését és a stressz enyhítését. Nem ezt keressük mindannyian ebben a hihetetlenül gyors tempójú világban?

A krémvajak használata masszázs technikákban

A masszázstermékek ezen kategóriájának másik kétségtelen előnye, hogy minden típusú masszázsra alkalmasak. A krémvajak széles választéka található teljesen különböző feladatokhoz:
- Az öregedésgátló vajkrém kurkuma lehetővé teszi a bőrsejtek hatékony fiatalítását, és az őrölt kurkuma a készítményben csökkenti az életkori foltok súlyosságát.
- Az avokádó regeneráló vajkrém masszázsszerként lehetővé teszi az epidermisz hatékony megújulását rövid idő alatt, és serkenti saját kollagén és elasztin termelését. A bőrre komplex módon hatva a vaj szó szerint helyreállítja a bőrt belülről.
- A ribizli testvajolaj C-vitaminnal segít aktiválni a bőr megújulását és lassítja a sejtek öregedési folyamatát. Ezenkívül a krémolaj tökéletesen küzd a szabad gyökök negatív hatásaival, lehetővé teszi az öregségi foltok megvilágítását, feszesebbé és rugalmasabbá teszi a bőrt.
- A Thai citromfű tonizáló vajkrém kézre és testre gyengédséget és bársonyosságot kölcsönöz a bőrnek, valamint kissé kiegyenlíti a bőr tónusát és textúráját, és segít fenntartani a víz egyensúlyát.
- Hidratáló vajkrém Az ananász biztosítja a szükséges hidratáltsági szintet, javítja a bőr tónusát, megakadályozza a ráncok megjelenését.
- A tápláló görögdinnye friss testvajkrém magas szintű bőrhidratálást biztosít, enyhíti az irritációt, puhábbá és kellemesebbé teszi a bőrt.

A krém-vaj feszesítő füge a spa programban segít aktiválni a bőr megújulásának folyamatát, javítja a hidratáló szerek behatolását a sejtekbe és stabilizálja a sejtek anyagcseréjét.

Keresés