Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Párok szexuális játékai, amikkel megújíthatjátok a szexet

Párok szexuális játékai, amikkel megújíthatjátok a szexet

Sok pár szembesül azzal a ténnyel, hogy a szex unalmas és monoton lesz. Ahhoz, hogy intim delikátot a szexuális életbe hozza, néha el kell kezdenie megismerkedni egy-két játékkal. Lehetővé teszik, hogy felfedezze saját szexualitásának új, felderítetlen aspektusait. Ezért érdemes megismerkedni a párok számára bemutatott termékválasztékkal.

Mik azok a párok szexuális termékei? Ha még mindig úgy gondolja, hogy a szexuális játékoknak csak partnere hiányában kell örömet okozniuk, akkor sürgősen meg kell válnia ezzel a tévhittel. A részben bemutatott összes eszköz olyan eszköz, amely sokkal fényesebbé és érdekesebbé teheti az intim életet. Használhatók egy párban, hogy visszatérjenek a szenvedélyhez a kapcsolatban, és új pillantást vessenek a szexuális intimitásra.

Eszközeinkkel a szex mindkettő számára fényesebbé válik, és az orgazmus felejthetetlen lesz. Nincs mackó, egy új telefon és még egy gyémántgyűrű sem erősítheti annyira a szerelmesek közötti kapcsolatot.

Válogatás a legjobb kiegészítőkből. A budapesti szexshop weboldalon bármilyen intimitási terméket megtalál, amely mindenki számára hasznos lesz - férfiak és nők számára egyaránt. Ezek a hasznos dolgok nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy valami újat tapasztaljanak meg egy kapcsolatban:
- Játékok, viccek és ehető ajándékok. Ez a rész különféle ajándéktárgyakat és kíséretet tartalmaz egy szenvedélyes éjszakához.
- Romantikus termékek. Itt vannak olyan termékek, amelyek romantikus hangulatot teremtenek a szerelmesek között.
- Elektromos stimulátorok, anális játékok és tartozékok. Ezek a kiegészítők felejthetetlen érzést nyújtanak Önnek, amely kellemes melegséggel tölti meg mindkét partner testét. Kiválaszthatja a legintenzívebb stimulációval rendelkező játékokat, amelyek a hagyományos termékekkel együtt többszintű minőségellenőrzésen mennek keresztül.
- Ápolási termékek játékokhoz és kiegészítőkhöz. Ezek azok, amelyek többször meghosszabbítják kedvenc eszközeinek élettartamát. Tisztítószerek, porok, spray-k és egyéb eszközök - a választék valóban lenyűgöző.
- Óvszerek és kenőanyagok. Kiváló minőségű és hipoallergén termékek bármilyen méretű antennákkal, tüskékkel és bordákkal, amelyek különböző típusú simogatásokra alkalmasak.
- BDSM és fétis kiegészítők. Az online áruházak speciális készleteket, maszkokat, ostorokat, gegeket, flip-flopokat, klipeket és egyéb termékeket kínálnak. Keltse életre fantáziáit és lepje meg partnereit!

Játékok használata párban

Mielőtt szexuális játékokat vásárolna kettőnek, próbáljon tisztában lenni azzal, hogy pontosan mit akar. Rendelje meg azokat a kiegészítőket, amelyek nemcsak Önnek, hanem partnerének is tetszenek. Természetesen a választás során figyelembe kell venni az eszközök anatómiai jellemzőit, méretét és anyagát, amelyből készültek.

Annak érdekében, hogy a kiválasztott kiegészítők örömet szerezzenek Önnek és szeretteinek, a következőket kell tennie:
-Legyen teljesen biztos benne, hogy a másik fele nem bánja az ilyen kísérleteket az ágyban.
- Ismerje meg a játékok használatának és tárolásának szabályait és jellemzőit.
- Ne felejtsen el kenőanyagokat használni - ezek segítenek még több örömet szerezni és elkerülni a sérüléseket.
- Ne használjon tartozékokat, ha deformálódtak vagy hibásak.
- Tartsa be a higiéniai követelményeket, mossa le és fertőtlenítse a tartozékokat.

A pároknak szánt játékok széles választéka és a piacon a legforróbb új termékek elérhetősége az intim shop fő előnye, ami kiemelkedik a versenyből. Kizárólag új és eredeti termékeket értékesítünk.

Az áruk szállítása futár és Posta segítségével történik, a kézhezvételkor vagy számlával történő előrefizetés funkciójával. A megrendelés feldolgozása után a terméket egy napon belül kiszállítjuk. Ne örülj egyedül, adj rendkívüli érzéseket nemcsak magadnak, hanem partnerednek is!

Minden szerető pár tudja, mennyire fontos a szexuális élet. Nincs helye benne a rutinnak és a hétköznapiságnak. A kísérletek, a házassági kötelesség folyamatának változatossága megőrzi a szenvedélyt és az érzékiséget. A szexuális játékok kettesben a fényes romantikus pillanatok receptje, amelyekre mindkét partner sokáig emlékezni fog.

A legjobb budapesti szexshop áruház szexuális játékokat kínál házaspárok számára, akik új érzelmeket szeretnének hozni kapcsolatukba. Próbáljon titkos erotikus vágyakat teljesíteni a hálószobájában. Az intim eszközök és kiegészítők használatának felejthetetlen eredménye nem sokáig várható.

Párnak szexuális játékok

Vannak, akik úgy gondolják, hogy a további stimulánsok használata unalomból ered. Azt állítjuk, hogy a kettesben lévő intim játékok a teljes bizalom és megértés mutatói. Szükség van szexuális játékokra az előjáték során és maga a folyamat során. Ez lehetőséget ad arra, hogy pihenjen, megnyíljon, eltávolítsa a tabukat és tilalmakat. Ennek eredményeként minden résztvevő felejthetetlen döntőt kap.

Bemutatótermünkben, vagyis budapesti szexboltunkban szexuális játékokat vásárolhat párok számára, amelyek a "forró" éjszaka attribútumaivá válnak:
- dugók, láncok;
- felcsatolhatók;
- vibrációs masszírozók;
- fehérneműk;
- gerjesztő kenőanyagok és olajok.

Használjon vibrátorokat és masszírozókat az extra erőteljes élmény érdekében. A gyönyörű ruhák, kenőgélek növelik a vágyat. Gondjai vannak a választással? Lépjen kapcsolatba szexboltunkkal - vannak kész készletek, amelyek különféle lehetőségekkel rendelkeznek két személy számára.

A nagy választék mellett az intim shop garantálja az ügyfelek alacsony árait és kényelmes kiszolgálását. A webhely valódi felhasználók véleményét és ajánlásait tartalmazza. Az online csevegésben bármilyen kérdésre választ kaphat. A megrendeléseket telefonon vagy az alkalmazás weboldalán keresztül fogadjuk el.

A kézbesítést postai szolgáltatások végzik Magyarország egész területén. Személyes felvétel Budapesten lehetséges. Ezenkívül a vásárlók teljes névtelenséget kapnak. Megértjük, hogy a kettesben lévő intim játékok csak az Ön és partnere közötti titok.

Játékok, ajándékok, viccek felnőtteknek

A forró és fűszeres ajándéktárgyak, vicces viccek felnőtteknek nagyszerű ajándéklehetőség lesz egy jó humorérzékkel rendelkező barátnak vagy partnernek. Az eredeti ajándék nemcsak örömet szerez kedvesének, hanem utal merész fantáziáira és vágyaira is. Az Initim Center online áruházban erotikus ajándékok hatalmas választékát találja - az aranyos ajándékkészletektől a játékokkal az ehető ajándéktárgyakig és fehérneműkig.

Kreatív ajándékötletek
Nem tudod, mit adj a lelki társadnak? Vessen egy pillantást az intim áruk online áruházára. Íme a legszokatlanabb, erotikus jellegű kiegészítők és ajándékok férfiak és nők számára. Ezek a játékok segítenek bárkinek felvidítani:

Erotikus játékok szexkészletei pároknak. Egy ilyen ajándék segít elfelejteni a komplexeket, könnyen és nyugodtan érezni magát, valamint felszabadítani magát a partnere előtt. Ehető ágynemű és egyéb édes áruk. Ez az a helyzet, amikor éjszaka megengedhet magának egy kis édességet.

Vicc kiegészítők (gyertyák, szappan, bögrék stb.). Ők lesznek a legjobb ajándék "tippel" a másik felére. Ajándékkészletek szexuális játékokkal. Szerezzen földöntúli örömöt és mély érzéseket, ha kísérletezik az oldalon bemutatott szexkészletek bármely tartozékával.

Óvszer

Az öröm mélységébe és a legnagyobb örömbe merülés csak akkor lehetséges, ha két szerető ember biztos a biztonságában. A kiváló minőségű és megbízható óvszer a legtöbb pár számára megfelelő fogamzásgátló módszer, miközben sok további érzelmet is lehetővé tesz. Az ilyen termékek hatalmas választéka a sex shop weboldalon lehetővé teszi minden partner számára, hogy megtalálja a tökéletes lehetőséget magának.

A termékek széles választéka az onilne szexshopban
Soha ne hagyja figyelmen kívül a biztonságot szex közben, még megbízható partnerrel sem. A jó óvszer nemcsak a nem kívánt terhességtől, hanem a szexuális úton terjedő betegségektől is megvéd. Javasoljuk, hogy tanulmányozza a kínált választékot és rendeljen termékeket, figyelembe véve preferenciáit:
- Ultravékony. A barrier védelem legjobb eszköze azok számára, akik félnek az érzés elvesztésétől szex közben. Szinte észrevehetetlenek, ugyanakkor megbízható védelmet nyújtanak.
- Bőséges stimuláló kenőanyaggal. Tökéletes ahhoz, hogy az intimitás ne csak biztonságos, hanem lágyabb és élvezetesebb legyen.
- Szorosan illeszkedő. Ezeknek a termékeknek az alakja tökéletesen megismétli a pénisz anatómiai jellemzőit, kiküszöbölve a csúszás lehetőségét.
- Ízesített. Az óvszer fényes gyümölcsös vagy desszert aromája semlegesíti a latex illatát, és lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a szexuális érintkezésből.
- Szóbeli. Az orális szex során a közhiedelemmel ellentétben egyszerűen szükség van az akadályvédelemre, különösen, ha nincs bizalma a partnerében.
- Domborzat. A pontszerkezettel, antennákkal vagy bordákkal ellátott óvszerek garantáltan növelik a súrlódást, érzékibbé, erősebbé és érzelmesebbé téve az ember minden mozgását.

Miért fontos óvszert vásárolni egy szexboltban?
A legjobb online szexáruház katalógusa világhírű cégek bevált termékeinek széles skáláját tartalmazza. A weboldalunkon bemutatott ilyen termékeket nem találja a szokásos gyógyszertárakban vagy szupermarketekben. De van még néhány ok, amiért óvszert kell rendelnie megbízható szexboltokban:

  • a szakemberekkel való konzultáció lehetősége;
  • megfelelő tárolási feltételek;
  • a biztosított termékek minőségbiztosítása;
  • a megfelelő hangulat a vásárlás során.

Termékek a romantikus hangulatért

Nincs szüksége különleges alkalomra a romantikus légkör megteremtéséhez. Milyen jó felismerni, hogy a szereteted kölcsönös, és nem szabad okokat keresnie arra, hogy a lelki társának tetszeni tudjon. A "Romantikus hangulat" szakasz speciális termékei segítenek ebben. Ezek a kiegészítők a legjobb módja annak, hogy szenvedélyt keltsenek a partnerek között.

Hogyan szervezzünk felejthetetlen estét?
Az ünnepi hangulat megteremtéséhez és egy felejthetetlen dátum megszervezéséhez nem szükséges szeretőjét egy drága étterembe vinni, vagy házat bérelni a tengerparton. A szexáruház elmondja, hogyan hozhat létre valódi varázslatot otthona kényelméből:
- Hozzon létre pihentető környezetet. Vegye ki a gyönyörű poharakat, kapcsolja ki a lámpákat, gyújtson gyertyákat és füstölőket, fürödjön és kapcsolja be a pihentető zenét.
- Vigyázz magadra. Pihenjen jól, erősödjön és végezze el kedvenc szépségápolási kezeléseit egy szenvedélyes éjszaka előtt szeretteivel.
- Készítse fel partnerét, és ne féljen kreatívnak lenni. Használjon szerepjátékos jelmezeket, szexi fehérneműt és speciális testkozmetikumokat.
- Pihenjen és érezze jól magát. Ne feledje, hogy ez az este csak kettőtöknek szól.

Termékek romantikus hangulat megteremtéséhez
Kevesen nem szeretik a meglepetéseket és a romantikát, nem álmodnak egy pihentető fürdőről és egy gyertyafényes vacsoráról. Mindannyian ragyogó érzelmekre és féktelen szenvedélyre vágyunk. De mi van, ha partnere nem siet, hogy kezdeményezzen? Szervezz neki egy romantikus randevút magadnak! És a Budapest szex shop kollekció speciális termékei és kiegészítői segítenek ebben. Katalógusunkban megtalálható:

  • aromás gyertyák és botok;
  • gélek és bombák a fürdőszobában;
  • só, hab és olaj a fürdőhöz;
  • por, festék és ehető karamell a test számára;
  • lég- és vászonfrissítők feromonokkal;
  • dekoratív rózsaszirom;
  • intim kozmetikumok ajándékkészletei.

Csak kiváló minőségű és bevált termékeket és felnőtteknek szóló termékeket kínálunk ügyfeleinknek a világ vezető márkáitól. A termékoldalak részletes műszaki specifikációkat, vásárlási és szállítási feltételeket tartalmaznak. 

Ápolási termékek és kiegészítők szexuális játékokhoz

Mielőtt megvásárolnánk egy áhított szexuális játékot, gondosan elolvassuk annak műszaki adatait és az általa nyújtott örömök leírását. De kevesen figyelnek a tartozék gondozására vonatkozó ajánlásokra. By the way, ez az egyik legfontosabb pont, amely meghosszabbíthatja kedvenc eszközének élettartamát, és biztonságosabbá teheti saját maga és partnere használatát.

A játékok biztonságos használatára vonatkozó szabályok
Nem számít, hány játék van az arzenáljában: kettő, három, tíz vagy egy hűséges és kedvenc vibrátor. Mindenesetre minden eszköznek megfelelő gondosságra van szüksége élettartamuk meghosszabbítása és saját egészségének védelme érdekében. Van néhány alapvető szabály:
- Minden elemet egyedileg kell tárolni, közvetlen napfény nélkül.
- Mossa le és tisztítsa meg az eszközöket speciális antibakteriális szerekkel.

Ne hagyja figyelmen kívül a termékek szárítását, és ne engedje, hogy víz kerüljön a vezetékekre és az elemekre.

Egy személy - egy játék. Ugyanazt a terméket egy megbízható partnerrel párhuzamosan lehet használni, figyelembe véve a kenőanyagok, óvszerek és fertőtlenítő spray-k, valamint egyéb higiéniai termékek használatát.

A legjobb termékek és kiegészítők
A sexshop kollekció intim játékainak ápolására szolgáló speciális termékek és kozmetikumok használatával megmentheti a termékeket, és eredeti állapotukban tarthatja őket, valamint növelheti használatuk örömét. Katalógusunk jól ismert világgyártók termékeit tartalmazza, mint például a Fleshlight, a Mystim, a Sensuva, a System JO, a ZINI és más márkák. A szexuális játékok legnépszerűbb kiegészítői és ápolási termékei online áruházunkban a következők:

  • vibrátorok tartozékai;
  • töltők, tartalék kábelek és vezérlőpanelek játékokhoz;
  • fogantyútartók és sárgaréz csuklók;
  • tartalék hüvelyek és rögzítők maszturbátorokhoz;
  • tartozékok előmelegítő termékekhez;
  • elemek és akkumulátorok;
  • helyreállító termékek, krémek és porok;
  • tisztítószerek és antibakteriális spray-k.

Anális játékok

A szex és a maszturbáció nagyszerű tevékenységek, amelyek segítenek enyhíteni a stresszt, növelik az önbecsülést és sok kellemes érzelmet és érzést kapnak. Az emberi testen sok érzékeny pont van, amelyek stimulálása kifejezhetetlen boldogságba merül. De ha szinte mindenki ismeri az olyan erogén zónákat, mint a csikló, a hüvely és a pénisz, akkor nem sokan tudnak az anális terület nagy érzékenységéről.

A végbélnyílás területe az idegreceptorok koncentrációja, így az anális zónára gyakorolt hatás édes élmények fényes skáláját hozhatja. Speciális szexuális játékokat hoznak létre az anális stimulációhoz.

Az anális szexuális játékok pontosan segítenek Önnek és partnerének jobban megismerni a testét, elérni a legnagyobb örömöt, és új érzelmi szintre emelni a kedvesével való kapcsolatát. Ezeknek a tulajdonságoknak a használata segít felszabadítani és megtalálni a harmóniát a testeddel. Talán ez a legjobb módja annak, hogy felfedezd az egyes testrészeket, hogy aztán pontosan tudd, hová irányítsd partnered kezét.

Miért van szükségünk anális stimulátorokra?

A szexboltban számos érdekes eszköz található a végbélnyílás stimulálására. Mindezek a modellek mind belső, mind külső hatással lehetnek a végbélnyílásra. Az anális szexuális játékokat a következő célokra tervezték:

Gyengéd felkészülés az anális szexre. Annak biztosítása érdekében, hogy a pénisz szűk nyílásba történő behelyezése ne legyen fájdalmas mindkét partner számára, a végbélnyílást óvatosan ki kell terjeszteni a behatolás előtt. Ennek legegyszerűbb módja egy közepes méretű vagy fallosz alakú stimulátor használata.

Élénk érzések a hüvelyi szexből. Ha az intimitás előtt 4-5 cm átmérőjű anális dugót merít egy nő végbélnyílásába, akkor a hüvely észrevehetően szűkebb lesz. Ez a technika a szokásosnál sokkal kellemesebbé teszi az intimitást. Sőt, az öröm mind a férfi, mind a partnere számára növekedni fog.

Kettős behatolás. Elég sok nő álmodik egyszerre két férfival szexről. De ha a partner féltékeny, akkor egy édeshármas komoly problémává válhat a folyamat minden résztvevője számára. Annak érdekében, hogy ne kockáztassuk a kapcsolatot, érdemes anális szexuális játékokat használni - például egy vagy egy hevedert.

Önelégültség. Még a házas emberek is maszturbálnak időről időre, nem is beszélve az egyedülálló férfiakról és nőkről. Az anális stimulációs eszközökkel való maszturbálás hihetetlenül kellemes lehet. A lényeg az, hogy ne felejtsük el kiváló minőségű kenőanyagot használni, hogy ne sértse meg az anális területet.

Gazdag orgazmus. Az anális stimulátorok ideálisak az orgazmus fokozására - mind a férfi, mind a nő. A maximális élvezet megtapasztalásához anális halszálkát vagy láncot kell merítenie a végbélnyílásba, és közvetlenül az orgazmus előtt élesen távolítsa el a végbélnyílásból.

Vizuális élvezet. Az anális szexuális játékok testdíszítésként használhatók. Ha kristályokkal vagy strasszokkal választ, akkor a szex sokkal érzékibbé válik.

Reinkarnáció. A látványos anális lófarok lehetővé teszi a legvadabb erotikus fantáziák megvalósítását. El tudod képzelni magad, mint egy szeretetteljes macska, egy engedelmes ló vagy egy hetyke mókus. Ez egyszerre izgalmas és felemelő.

Öklözés. A végbélnyílásba merítve édes érzések tengerét tapasztalhatja meg a fájdalom szélén. A szexboltban mindenki vásárolhat nagy eszközöket a biztonságos öklözéshez.

Élvezze az otthonon kívül. A távvezérlés tökéletes a merész szexuális kísérletekhez. Egy ilyen dugót be kell helyezni a végbélnyílásba, majd bárhová elmehet - sétálni, tanulni, dolgozni. A rezgést bármikor elindíthatja egy speciális távirányítóval vagy az okostelefonon lévő alkalmazással.

Prosztatagyulladás megelőzése. A prosztata masszírozó kényelmes eszköz a prosztata gyulladásának megelőzésére. De ez az eljárás nemcsak javítja az egészséget, hanem sok fényes szexuális érzést is hoz az embernek.

Anális játékok - mik azok?

Annak érdekében, hogy a végbélnyílás stimulálása örömet okozzon, meg kell határozni, hogy pontosan mire fogják használni a szexuális játékot. Például az öklözéshez meg kell vásárolnia egy nagy eszközt, és az első anális szexhez - különböző átmérőjű készletet.

  • Anális stimulátor vagy heveder. Anális szex szimulálására tervezték. Az alak hosszúkás. Az ilyen szexuális játékokat gyakran pénisz alakban állítják elő. Általában az anális stimulátorok hossza meghaladja a 12 cm-t.
  • . Stílusos kúp alakú eszköz. Használható mind az anális behatolásra való felkészülésre, mind a maszturbáció stimulánsaként. A dugón mindig van egy korlátozó, amely nem teszi lehetővé, hogy a termék teljesen belesüllyedjen a végbélnyílásba.
  • Anális karácsonyfa. Meglehetősen nagy szexuális játék (hossza 10-20 cm). Több golyóból áll egy merev csatlakozón. A golyók különböző méretűek, így a készülék úgy néz ki, mint egy karácsonyfa.
  • Anális lánc. Több golyóból is áll, amelyek azonos méretűek és különbözőek lehetnek. A vonóhorog rugalmas. A külső végén általában van egy gyűrű, amellyel kényelmes eltávolítani a szexuális játékot a testből.
  • Anális zuhany. A zuhanyfej lehetővé teszi a rektális tisztítási eljárás gyors és hatékony elvégzését. De maga a folyamat rendkívül kellemes lehet, ha mindent gondosan és szeretettel csinál.
  • Anális alagút. Alkalmas anatómiai szórakozás szerelmeseinek. A végbélnyílás alagútja egy átmenő lyukkal ellátott dugó. Megnézheti ezt a lyukat, öntsön oda intim síkosítót, vagy akár péniszt is behelyezhet, ha a lyuk mérete elég nagy.
  • Prosztata masszírozó. A prosztata stimulátor csúcsa mindig ívelt. A készülék a végbélnyílásba merítés után gyengéden befolyásolja a prosztata mirigyét. A gyengéd rezgés különösen kellemessé teszi az eljárást.
  • Az anális stimulátorok kényelmes és stílusos szexuális játékok. Annak megállapításához, hogy az anális stimuláció örömet okoz-e, érdemes legalább 2-3 különböző modellt vásárolni. És ne felejtsük el a kenőanyagot, mivel kenés nélkül kellemetlen lehet a súrlódás. Az anális szexuális játékok megfelelő használata sok szexuális élvezetet okoz.

Ha bármilyen kérdése van, bármikor kapcsolatba léphet menedzsereinkkel, és tisztázhatja az Önt érdeklő információkat a termékkel, megrendeléssel vagy szállítással kapcsolatban. Ne aggódjon, hogy valaki megtudja a vásárlás részleteit: A Budapest szexshop törődik ügyfelei teljes titoktartásával, így minden áru biztonságosan csomagolva van átlátszatlan csomagolásban, nincsenek feliratok és egyéb azonosító jelek.

Vigyen fényes és pozitív érzelmeket a szexuális életébe. Változtassa az előjátékot mesévé, és örökre búcsút mondjon félelmeinek és komplexusainak! Kezdje el az új érzések izgalmas felfedezésének útját egyedül vagy kedvesével. A legjobb szexbolt anális szexuális játékai az örömök és hihetetlen orgazmusok egész sorának kulcsa!

BDSM játékok

A BDSM termékek kényelmes és kiváló minőségű szexuális eszközök, amelyekkel a legvadabb fantáziák könnyen megvalósíthatók. Minden hardcore szexuális eszköz teljesen biztonságos, így még a BDS kezdőknek is alkalmasak.

A BDSM játékokat olyan párok választják, akik éles és fájdalmasan édes érzésekre vágynak az ágyban. A kemény szex szinte minden tulajdonsága a fájdalom és a megaláztatás okozására irányul. A fájdalom mértéke az eszköz konkrét modelljétől és a domináns partner cselekedeteitől függ.

A BDSM attribútumok használatának előnyei

A dominancia és a benyújtás stílusában a kemény szex kockázatos - a domináns súlyos hibáival a rabszolga szerepét játszó partner súlyos fizikai sérüléseket okozhat. Ha azonban betartja a BDSM játékok biztonsági szabályait, nem lesz probléma.

Az improvizált eszközöket nem szabad fájdalom okozására használni. Csak biztonságos eszközöket kell használni - azaz BDSM játékokat, amelyeket most kedvező áron vásárolhat. Melyek a jó termékek a BDS számára:

  • kényelem a használatban;
  • kiváló minőségű;
  • a szexuális vágyak megvalósításának képessége;
  • látványos megjelenés;
  • megfizethető költség.

A kemény és durva technikák az ágyban nem lehetnek sokkolóak a passzív partner számára. Ezért tanácsos a BSM eszközök különböző modelljeit együtt figyelembe venni, és egymás vágyai alapján rendelni.

A sikeres BDSM szabályai

Azok a férfiak és lányok, akik szeretik az éles szexuális érzelmeket és érzéseket, intimitást élveznek a sado-maso elemeivel. A BDSM lehet nagyon kemény és fájdalmas, és könnyű, tele gyengédséggel és izgalommal. Mindkét esetben érdemes BDSM szexuális játékokat használni kíséret létrehozásához és az édes élmények fokozásához.

A BDS technikái és azok megvalósítására szolgáló eszközök:

  • korbácsolás – korbácsoló, verem, ostor;
  • rögzítés – bilincsek, kötelek;
  • látáskorlátozás – bekötött szemmel;
  • a beszéd képességének megfosztása - a száj öklendezése;
  • fájdalmas áramütések – elektromos stimulátor;
  • csiklandozás – egy puff egy kényelmes fogantyún;
  • coitus komplex pozíciókban - nemi hinták;
  • öklözés – és nagy méretű;
  • rabszolga megfélemlítése – latex jelmezek;
  • az orgazmus tilalma tisztasági öv;
  • A húgycső stimulátorok, maszturbátorok, viaszgyertyák, vibrátorok, hevederek, prosztata masszírozók és egyéb izgalmas eszközök.

BDSM szexuális játékok és élénk öröm

Annak érdekében, hogy mindkét partner - mind a domináns, mind az alázatos - megtapasztalja a kívánt örömöt a BDSM-ülésből, szigorú szabályokat kell betartani:

Szex előtt ki kell találnia egy stop szót - ideális esetben rövid és hangos. Például kiválaszthatja a "piros" vagy a "stop" lehetőséget. Ezt a szót az alázatos fogja kimondani, ha hirtelen erős félelmet vagy fájdalmat érez, amit nem akar elviselni. A domináns köteles abbahagyni, amint a stop szót kimondják.

Az ülés megkezdése előtt a partnereknek meg kell vitatniuk az összes technikát, amelyet a domináns használni fog. Listát kell készíteni a tabu szexuális hatásokról. A játék során a dominánsnak nincs joga olyan technikákhoz folyamodni, amelyekhez az alsó partner nem járult hozzá.

A szexuális folyamat mindkét résztvevője nem lehet részeg állapotban. A legmagasabb, amit megengedhet magának, egy pohár gyenge bor. Az a tény, hogy az alkohol hatása alatt nehéz ellenőrizni magát - egy részeg domináns károsíthatja a partnert, és nem lesz képes időben megérteni.

A BDSM-stílusú szex a fényes zümmögés tengere, és lehetőség a partnerek számára, hogy sokat tanuljanak magukról és testükről. Ha attól tart, hogy durva technikákkal kemény szexet folytat, mindig rendezhet BDS játékot könnyű stílusban. És nagyon valószínű, hogy idővel valami melegebb és fájdalmasan kellemesebb lesz.

Páros vibrátorok

A pár vibrátor egy kompakt, intim eszköz, amelyet az édes érzések fokozására terveztek hüvelyi vagy anális szex során. Egy ilyen szexuális játékkal az intimitás szokatlanul kellemessé válik, és az orgazmus elképesztő erejében és időtartamában. A páros vibrátor izgalmat hoz a szexuális folyamat mindkét résztvevőjének. Külsőleg a készülék nem hasonlít az intim szervekre, így biztosan nem ijeszt meg egy nőt, és nem okoz féltékenységet partnerében. A termék nagyszerű ajándék lehet lelki társának.

A kettős vibrátor jellemzői
Az ívelt formájú intim eszköz stílusosnak és vonzónak tűnik. Használat közben a készülék finoman rezeg, és hajszálpontos hatást fejt ki mind a női, mind a férfi test fő erogén zónáira. Ha egyszer megpróbálsz szexelni egy pár vibrátorral, soha nem akarsz lemondani erről a csodálatos dologról.

A szexuális eszköz egyszerre több érzékeny pontot érint a partnerek testén:

  • G-pont és csikló egy nőben;
  • pénisz egy férfiban.

A klasszikus vibrátorokkal ellentétben ez a csodaeszköz nem igényel további műveleteket az erőteljes orgazmus eléréséhez. A partnerek csak szeretkeznek, de sokkal több örömet szereznek ebből a folyamatból, mint általában.

A párosított vibrátor ideális azoknak a nőknek, akiknek nehézségeik vannak az orgazmus elérésével. Ezzel az eszközzel a partner egyszerre háromféle erotikus stimulációt élvez - a készülék befolyásolja a hüvely és a csikló falát, és a férfi pénisze kiegészíti a képet, stimulálja a méhnyakot vagy a végbélnyílást.

Érdemes megjegyezni, hogy a párosított vibrátor a női testre való rögzítés nélkül is használható. Például, ha egy szeretője szexuális játékot futtat partnere péniszének vagy herezacskójának tengelye mentén, akkor képes lesz egy férfit földöntúli extázisba taszítani. A kellemes szexuális érzések fokozása érdekében érdemes időről időre megváltoztatni a rezgés intenzitását és erősségét.

Hogyan kell helyesen használni?

Ahhoz, hogy erotikus magasságot kapjon, rögzítse az intim eszközt a női testre úgy, hogy a vibrátor egyik részét a hüvelybe meríti. A készülék másik részét a csiklóhoz nyomják. Amikor a rezgés be van kapcsolva, a partner aktív hatást fog érezni az érzékeny pontokra, ami izgalmát elképzelhetetlen határokra emeli. De ezek nem minden előnye a párvibrátornak:

Amikor a szexuális játék a női testbe merül, a hüvely szűkül, ami sokkal élénkebbé teszi a férfi súrlódási érzéseit, mint a normál intimitás során.

A párosított vibrátor használata javítja a férfi erekció minőségét. Ennek az intim eszköznek sok felhasználója észrevette a szexuális vágy növekedését és a libidó növekedését. A pénisz biztosan nem lesz petyhüdt és leesik szex közben, így egy férfi könnyen erőszakos orgazmushoz juttathatja partnerét.

Párosított vibrátorral a nők háromféle orgazmust élhetnek át: csikló, hüvelyi vagy sugár. Gyakran lehetséges vegyes orgazmus elérése, ami a szexuális intimitás fináléját különösen fűszeressé és édessé teszi a partner számára.

A szexszerkentyű egyáltalán nem zavarja a pénisz mozgását a hüvelyben. A partnerek intim játékot éreznek, de ez nem okoz kellemetlenséget. Éppen ellenkezőleg, az érzések élesednek, és a vágy, hogy nagyon gyorsan ellenállhatatlanná váljon.

Hogyan válasszunk párvibrátort?

A szexuális játékok választéka párok számára hatalmas. A vibrátorok mérete, színe és funkcionalitása változó. A választás során figyelni kell a következő pontokra:

A megrendelés leadása előtt tanácsos figyelembe venni a legvonzóbbnak tűnő lehetőségeket. A használat kényelme a készülék méretétől függ - minél kompaktabb a termék, annál kevésbé lesz érezhető a testen való jelenléte. Ugyanakkor a rezgés érzései nem gyengülnek.

Számos stimulációs mód biztosítja a szexuális élmények széles skáláját intim eszköz használatakor. Az orgazmus gyorsabb eléréséhez a maximális rezgési sebességet kell használnia. És ha meg akarja hosszabbítani az örömöt, ki kell választania a leggyengébb sebességű módot.

Az élénk szexuális érzések elérése érdekében tanácsos párosított vibrátort használni intim síkosítóval együtt. Kenőanyagra van szükség az aktív súrlódás okozta kényelmetlenség valószínűségének kiküszöböléséhez. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy új édes élményeket tapasztaljon meg a szexből - használjon pár vibrátort, és adjon egymásnak édes érzelmeket.

Pénisz tartozékok

A péniszrögzítés hasznos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy műtét vagy sokéves képzés nélkül gyorsan növelje férfiasságát. Annak érdekében, hogy a készülék használatával a szex mindkét partner számára örömet okozzon, tudnia kell, hogyan kell helyesen választani. A fúvókák nemcsak megjelenésükben, hanem funkcionalitásukban és használati jellemzőikben is különböznek.

Miért van egyáltalán szüksége péniszrögzítésre?

A pénisz rögzítését nemcsak a megnagyobbításra használják (bár ennek a játéknak a segítségével a férfiasság azonnal 1-3 cm-rel vastagabbá és 2-10-szer hosszabb lehet), a készülék segít mind a férfinak, mind a nőnek új érzések megtapasztalásában. Leggyakrabban fúvókákat vásárolnak:

Kísérletek az ágyban. A játék lehetővé teszi új méretek kipróbálását, különböző tartozékok kipróbálását, a pár mindkettő számára kiválaszthatja a legkellemesebb lehetőséget.

A nemi szervek eltérésének korrekciója. Ha a partner péniszének mérete nem megfelelő egy nő számára, akkor egy rögzítés segítségével azonnal megváltoztatható. Egy ilyen egyszerű módszer segít harmonikusabbá tenni a szexet, anélkül, hogy kardinális megoldásokhoz folyamodna.

További érzések. A stimuláló tartozékok dombornyomott felülete masszírozza a hüvelyt, érzékibbé téve minden mozdulatot, és a játék belső kiemelkedései befolyásolják a férfi péniszt, új élvezetet adva. A vibrációs mellékletek segítenek növelni mindkét partner izgalmát. Az erős érzések szerelmeseinek vannak olyan játékok, amelyek mindhárom stimulációs módszert kombinálják.

Védelem. A zárt fúvóka óvszer szerepet játszhat. A játék nem bocsátja ki a spermát, ugyanakkor könnyen mosható, így a készülék többször is használható. Fontos szem előtt tartani, hogy a pénisztartozékok nem védenek az STD-k ellen, és csak rendszeres partnerrel szabad használni.

A szexuális kapcsolat meghosszabbítása. A pénisz feje a zárt fúvókában másképp érzi a súrlódást, és ez gyakran lassabb magömléshez és hosszabb közösüléshez vezethet.

A gyengített erekció esetei. A játék lehetővé teszi, hogy betegség idején is élvezze a szexet - egyes rögzítési modellek akkor is használhatók, ha a pénisz még nem áll készen.

Milyen típusú fúvókák vannak?

Minden pénisztartozék fiziológiai formájú, és kiválóan használható párban, de annak érdekében, hogy a játék a legnagyobb örömet nyújtsa, fontos, hogy a megfelelő modellt válassza ki az Ön számára.

A valósághű rögzítések tapintásban és színben hasonlítanak a pénisz bőrére. A játék felülete lehet lapos vagy utánzó vénák. A fúvóka könnyen nyúlik és szorosan illeszkedik a péniszhez, de nem növeli jelentősen az átmérőjét. De hosszúságban az ember méltósága 2-10 cm-rel nagyobb lehet. Reális tartozék megvásárlásakor figyelembe kell venni, hogy a számítógépes bőr különös gondosságot igényel: csak finom vegyületekkel kell tisztítani és speciális porban tárolni.

Azok a modellek, amelyek nyitva hagyják a makkot, lehetővé teszik a pénisz szélességének növelését anélkül, hogy gyengítenék annak érzését. Ezek a tippek megkönnyebbülnek az extra stimuláció érdekében, és erekciós gyűrűként is használhatók.

Kétféle rezgő párna létezik: motorral az alján a csikló további stimulálására, vagy rezgő hegygel, amely mind a pénisz fejét, mind a hüvely belső felületét simogatja. A drága modellek több sebességgel és móddal rendelkeznek, egy eltávolítható rezgő golyó, amely külön használható, és nem fél a víz behatolásától.

A megkönnyebbülési felülettel rendelkező játékok lehetnek zártak és nyitottak is. A fúvóka pontjai vagy bordái kellemesen simogatják a partnerek erogén zónáit, és a modelleknek speciális hegyük van a G-pontra gyakorolt további hatásra, amely megérinti ezt a zónát.

A hüvely és a végbélnyílás stimulálására szolgáló mellékletek lehetővé teszik, hogy kipróbáljon nem szabványos érzéseket anélkül, hogy meghívna egy harmadik partnert az ágyba. A szexuális játékok a herezacskóhoz és a tengelyhez vannak rögzítve, és extra péniszük van, hogy behatoljanak a szamárba.

Péniszprotézis. Egy fúvóka, amely lehetővé teszi, hogy örömet szerezzen egy lánynak, még akkor is, ha egy férfinak egészségügyi problémái vannak. A készülék erekció hiányában is használható - a rögzítők biztonságosan tartják a szexuális játékot a megfelelő helyen anélkül, hogy zavarnák a mozgásokat.

Miből készülnek a pénisz rögzítések?

A rugalmasság és a keménység a fúvóka anyagától függ. Az első kísérletekhez jobb rugalmas modelleket választani, majd átválthat sűrű játékokra, amelyek intenzívebb hatást gyakorolnak az intim területekre. A pénisz tartozékok a következőkből készülnek:

  • Orvosi szilikon. A puha anyag jól nyúlik, de használat után gyorsan visszatér eredeti alakjához. A játékok hipoallergének és nem szagolnak semmit, de védeni kell őket a naptól, és csak vízkenőanyagokkal kell használni.
  • Hőre lágyuló gumi. A kényelmes és rugalmas fúvókák jól tartják formájukat, nem dörzsölik a finom helyek bőrét, és különböző felületekkel rendelkezhetnek - belül és kívül puha.
  • ABS műanyag. Az ilyen bordázott és rugalmas eszközök nagyszerűek az intenzív cselekvéshez, de megvásárlásukkor ki kell választania a megfelelő méretet - a fúvóka gyakorlatilag nem nyúlik.
  • PVC. A sűrű anyagot kemény fúvókákhoz vagy péniszprotézisekhez használják. A játék aktív használat mellett is hosszú ideig tart, és kompatibilis az összes kenőanyaggal.
  • Cyberskins. A legdrágább és kiváló minőségű szexuális játékok. A tartozékok finom felülete pontosan másolja a valódi pénisz bőrét. A puha fúvókák ugyanolyan hőmérsékletűek, mint a test, és nem érzik magukat valami idegennek, de különleges gondosságot és tárolást igényelnek.

Hogyan válasszunk szexuális játékot?

A fúvóka megvásárlása előtt fontos pontosan megmérni a pénisz átmérőjét (különösen kemény játékok vásárlásakor), ehhez meg kell mérni a felálló pénisz kerületét, és a kapott számot el kell osztani 3,14-gyel. A fúvókák leírásában a külső és belső átmérők jelennek meg - szükségünk van a második számjegyre. Annak érdekében, hogy a készülék jól üljön a péniszen, a fúvókát 0,5-1 cm-rel kevesebbet kell választani - a játék kissé megnyúlik, és szorosan illeszkedik a péniszhez. A túl széles tartozékok eldörzsölhetik az érzékeny bőrt, vagy lecsúszhatnak a folyamat során.

Az első fúvóka kiválasztásakor ne vásároljon túl hosszú modellt. Jobb, ha olyan szexuális játékot veszünk, amely 1-3 cm-t ad hozzá, ez lehetővé teszi, hogy megértse, tetszik-e egy ilyen eszköz. Ezenkívül nem minden nőnek van szüksége hatalmas péniszre - a legtöbb elég lesz, ha egy kicsit hosszabb lesz, mint a fúvóka nélkül.

A pénisz rögzítésének megfelelő használata

Egy új szexuális játékot alaposan le kell mosni (lehetőleg antibakteriális szerrel) és szárítani kell. A fúvókát csak a maximális erekciós állapotban lévő péniszen viselik.

A készülék csúszásának megakadályozása érdekében nem kell kenőanyagot használni, mielőtt felhelyezné. Ha a péniszt hintőporral is megszórja, a fúvóka szorosabban ül, és hatása erősebben érezhető lesz. Egy vastag óvszernek tűnő játékot óvatosan tekernek a pénisz fejétől az aljáig. A hüvelyi behatolás kellemesebbé tétele érdekében kenőanyagot visznek fel a fúvóka külső felületére. Az ejakuláció után a játékot jól le kell mosni, csak tiszta eszköz használható a következő felvonáshoz

A készüléket állandó használatra tervezték, de szünet nélkül nem viselhető fél óránál tovább - az erek hosszan tartó összenyomása negatívan befolyásolhatja a férfiak egészségét. A játéknak nem szabad kényelmetlenül éreznie magát, és nem okozhat tömörítést és fájdalmat - ebben az esetben a fúvókát sürgősen el kell távolítani, és válasszon magának egy másik kialakítású vagy átmérőjű modellt.

Ne használjon tartozékot anális szexhez - a játék szűk átjáróban maradhat, és orvosi beavatkozásra lesz szükség annak eltávolításához. Ne adja át más embereknek - fennáll a fertőzés vagy STD elkapásának veszélye.

Az allergiák vagy más kellemetlen következmények elkerülése érdekében a legjobb, ha a férfi test legfontosabb részéhez tartozékokat vásárol egy megbízható üzletben, amely garantálja a szexuális játékok minőségét és biztonságát.

Erekciós gyűrűk

Az erekció meghosszabbítása és a szexuális intimitás sok élénk érzésének elérése érdekében nem szükséges gyógyszereket szedni. Használhat egy kényelmes eszközt - egy erekciós gyűrűt. Ezzel a kompakt dologgal a pénisz úgy fog állni, mint egy kő, és a nemi közösülés nagyon hosszúnak bizonyul - a partnernek biztosan lesz ideje elérni az orgazmust.

Azok a helyzetek, amikor az erekció nem elég stabil vagy hirtelen eltűnik, fiatal, teljesen egészséges férfiaknál is előfordulnak. Számos módja van a merevedési zavarok megelőzésének, és az egyik az, hogy az erekciós gyűrűk azon szexuális játékok közé tartoznak, amelyek nem állítják, hogy teljes mértékben helyettesítik a partnert, hanem éppen ellenkezőleg, segítenek a hétköznapi szexben, kiküszöbölve tulajdonosaik komplexeit. Meghosszabbítják a nemi közösülést a magcsatorna megnyomásával, ami megakadályozza a korai magömlést.

Az erekciós gyűrűk funkciói

A sex shop kollekció speciális tartozékainak és gyűrűinek használata a legjobb mechanikai módszer az erekció fenntartására és meghosszabbítására. A tartozék szorosan körülveszi a pénisz alapját, megakadályozva a vér gyors kiáramlását, ami hosszabb örömhöz vezet a partnerrel való közösülés során.

De ezek nem minden kellemes funkciója az erekciós gyűrűknek. Leggyakrabban a következő célokra használják őket:

  • Vákuumnagyítók és hidroszivattyúk használata esetén.
  • Az erekció elvesztése esetén a nemi közösülés során.
  • A nemi szervek további stimulálásához és további örömökhöz.
  • A nemi közösülés meghosszabbítása.
  • Az erekciós gyűrűk típusai

Minden erekciós gyűrű lehetővé teszi a szexuális kapcsolat meghosszabbítását és az intimitás izgalmának fokozását. A szexuális élmények fényereje és a partner kényelme azonban a választott modell típusától függ. Az erekciós gyűrűk több típusra oszthatók:

  • Rezgésmentes erekciós gyűrűk:
  • rugalmas – szilikonból vagy rugalmas gumiból;
  • merev – kemény anyagokból készült: üveg, fém, műanyag;
  • Lasszó – a méret egy speciális korlátozóval állítható be.

Erekciós gyűrűk rezgéssel

Az erekciós gyűrűvel ellátott stimulátorok olyan termékek, amelyek más erogén zónákat befolyásolnak - például egy férfi herezacskóján vagy prosztatán, vagy egy nő csiklóján. A klasszikus modelleket a pénisz alján viselik. De vannak olyan eszközök, amelyek meghúzzák a reproduktív szervet a törzs területén. Választhat olyan modellt is, amely nemcsak magát a péniszt, hanem a herék területét is magában foglalja. Az anális stimuláció szerelmeseinek pedig speciális gyűrűket hoznak létre egy függelékkel a prosztata befolyásolására. Bármelyik lehetőséget is választja az ember, mindenképpen fényes és édes érzéseket fog kapni az erekciós gyűrű használatától.

Egyes "kézművesek" szexuális játék helyett improvizált eszközöket használnak. Valaki műanyag csomagolással próbálja meghúzni a péniszt az alapnál, mások szalagot vesznek, és megint mások vékony rugalmas szalagokat húznak a pénisz fölé. Ezt nem teheti meg, különben súlyos egészségügyi problémákkal szembesülhet.

Hogyan tegyünk erekciós gyűrűt a péniszre?
A használat jellemzői az eszköz típusától függenek. A kezdőknek rugalmas gyűrűket kell választaniuk. Az ilyen modelleket könnyű felvenni, és nem képesek károsítani a péniszt - ha kényelmetlenséget érez, a gyűrű azonnal eltávolítható anélkül, hogy megvárná az erekció lecsengését.

Hogyan tegyünk fel egy rugalmas gyűrűmodellt?
Használat előtt alaposan mossa le a szexuális játékot meleg vízzel és szappannal. Szintén tanácsos a készüléket fertőtlenítőszerrel kezelni. Ne forraljon rugalmas gyűrűket. Most az embernek kiváló minőségű erekciót kell elérnie. Különböző módon izgathatja magát. Filmek, erotikus fotók, szex előtti előjáték segíthet.

Erekciós gyűrűt kell tennie egy száraz péniszre, ezért el kell utasítania az intim kenőanyag használatát. A kényelmetlenség elkerülése érdekében a készüléket ujjaival kell nyújtani, majd óvatosan mozgatni a pénisz fejéről az alapra.

Ha a gyűrű már a péniszen van, használhat kenőanyagot. Ez fontos pont, különösen, ha a szex análisan tervezett. Javasoljuk, hogy az ejakuláció bekövetkezése után távolítsa el a terméket, és a pénisz kissé leesik. A gyűrű használatakor a pénisz enyhe vörössége lehet. Ez nem ok arra, hogy megtagadja a szexuális játékot. Ha azonban a pénisz kékre vált, vagy a férfi nyilvánvaló fájdalmat érez, a gyűrűt azonnal el kell távolítani.

Ha a gyűrű méretét helytelenül választják meg, kellemetlen helyzet alakulhat ki - a készülék túlságosan húzza a péniszt, és a lehető leghamarabb ki kell szabadítani a péniszt a "hurokból". Ilyen vészhelyzet esetén tanácsos előre elkészíteni az ollót, hogy levághassa a gyűrűt anélkül, hogy megvárná, amíg a pénisz leesik.

Hogyan kell felvenni egy kemény erekciós gyűrűt?
Itt másképp kell cselekednie. Lehetetlen lesz fém- vagy üveggyűrűt helyezni egy felálló péniszre. Tehát ne várjon erekcióra. A készülék felhelyezésének megkönnyítése érdekében intim kenőanyagot használhat.
A kemény gyűrűk sajátossága, hogy lehetetlen eltávolítani őket magömlés előtt. Ez az opció olyan férfiak számára alkalmas, akik már megtanulták a rugalmas gyűrűk használatát, és tisztában vannak testük reakciójával az ilyen stimulációra.

Meddig tarthat gyűrűt a péniszén
Ne tartson erekciós gyűrűt a péniszen több mint fél órán keresztül. Ha hosszabb ideig húzza meg a péniszét, a vérkeringés megszakad, ami kellemetlen következményekhez vezethet és ronthatja az egészséget. Mi a teendő, ha hosszú ideig szeretne szexelni? A nemi szervek vérkeringésének helyreállításához rendszeresen 10-15 percig el kell távolítani a gyűrűt. Szex után a készüléket el kell távolítani.

A legjobb, ha a terméket álló helyzetben helyezi. A gyűrű húzásának folyamata az előjáték részévé tehető, akkor kényelmes lesz bármilyen helyzetben végrehajtani.

Keresés