Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexbabák férfiaknak, hogy válasszunk és szexeljünk egy gumi nővel?

Szexbabák férfiaknak, hogy válasszunk és szexeljünk egy gumi nővel?

A felnőtteknek szánt intim játékok modern gyártói több száz különböző terméket kínálnak a nők számára, a férfiaknak szánt termékek száma sokkal kisebb. És ezek közül a legnépszerűbbek a szexbabák. De ezek képesek teljesen helyettesíteni a partner erősebb nemének képviselőit. Az olcsóbb és a prémium osztály gumibabái kétségtelenül engedelmeskednek a tulajdonosuknak, és egyetértenek mindennel, amit sok nő megengedhetetlennek tart a szexben.

Egy másik plusz, hogy a a férfiak szexbabái tetszés szerint megváltoztathatók, és szinte minden éjszaka más partnerrel tölthető, legyen az egy forró szőke, egy fülledt barna, egy miniatűr mulatt vagy egy étvágygerjesztő kövér nő.

A legjobb szexshop szexbaba cikkek szinte mindent leírnak a témában. Néhányan gumi barátnők segítségét veszik igénybe egy igazi lány ideiglenes hiánya miatt, mások inkább állandó szexet folytatnak velük, ami mindig a megfelelő forgatókönyv szerint megy. A prémium guminő babák pedig kiváló munkát végeznek, mert nem csak távolról hasonlítanak egy nő testére, hanem teljesen lemásolják - reális haj, részletes arcvonások, különféle pózok, amelyeket felvehetnek. Igaz, egy ilyen szépségért tíz és akár több százezer rubelt kell fizetnie, de a vevő garantáltan elégedett lesz. Hogyan válasszunk az egyetlen ilyen széles választékából, és hogyan kell megfelelően használni a szexbabát, ebben a cikkben elmondjuk.

Hogy lettek a szexbabák?
A férfiak önelégültségének kérdése a nők hiányában az emberi történelem során akut volt. A források azt állítják, hogy a tengert hetekig és hónapokig meghódító tengerészek nem elégedtek meg egyedül a maszturbációval, hanem trükkökhöz folyamodtak. Egy hajón lévő nőt akár egy szénával töltött zsákkal is helyettesíthetnének. És bár semmi köze nem volt a tisztességes szexhez, de tökéletesen megbirkózott a feladatával és enyhítette a szexuális feszültséget, ami a fő cél volt.

Sokan meglepődhetnek, sőt megdöbbenhetnek, de az a tény, hogy Adolf Hitler megalapozta az egész szexbaba-ipart, továbbra is tény. Az első gumi barát egyáltalán nem gumiból készült, különösen műanyagból készült, szőke volt, fehér bőrrel és még a neve is - Borghild. A dán orvos sikeres kísérleteinek ez a gyermeke köteles volt megvédeni a német katonákat a vírusos betegségektől és megőrizni az árja faj tisztaságát. Mindez azonban a háborúval zárult, amikor a szövetséges hadsereg elpusztított egy gyárat a babák gyártására.

Század második felében a világ különböző részein a szexuális játékok gyártói ismét felvetették azt az ötletet, hogy egy "ideális" barátot hozzanak létre a férfiak éjszakájára, amely képes helyettesíteni egy igazi nőt. Ebben az időszakban a szexbaba hosszú utat tett meg - a csúnya vinil és nem biztonságos termékektől a reális szépségekig, amelyek csodálkoznak hasonlóságukkal és árukkal.

Hogyan készülnek, és mik a babák a szexhez?

Milyen szexbabák vannak? Ma, egy szexboltban, vásárolhat magának egy olcsó barátot vészhelyzetekre, vagy olyat, amely teljesen helyettesítheti az ágyban lévő nőt. A lényeg az, hogy prioritásokat állítsunk fel és helyesen válasszunk.

A férfiak felfújható babái, bár a régi iskolához tartoznak, ma is népszerűek. Sikerük titka a legalacsonyabb ár a piacon, mivel a szexbabák tartós és rugalmas gumiból vagy vinilből készülnek, amelyek viszonylag olcsó anyagok. Sajnos a termékek nem büszkélkedhetnek reális testtel, de minden szükséges lyukkal rendelkeznek az örömhöz - mesterséges száj, hüvely és végbélnyílás. Legtöbbjüknek van egy népszerű modelljének vagy színésznőjének nyomtatott arca. Ha vásárol egyet, két dologról kell gondoskodnia. Az első az, hogy ellenőrizze az értékesítési tanácsadóval, hogy a szivattyú szerepel-e a készletben, ha nem, akkor külön kell megvásárolnia. A második az, hogy megtudja, hogyan néz ki a baba valójában, mert a termék nem mindig felel meg a csomagoláson található fotónak, és a csalódás túl nagy lehet.

A szilikon szexbabák sokkal valósághűbbek, mint a fent leírtak, mert 3D-s arcmodelljük, bolyhos hajuk és még szempilláik is vannak. A mellük, a hüvelyük és a végbélnyílásuk is jobban hasonlít a valódiakra. Az orvosi szilikon finom és kellemes tapintású. Egy ilyen baráttal kipróbálhatja a különböző pozíciókat az ágyban, mert egyesek testrészei szükség szerint mozoghatnak. Az ilyen barátok költsége a teljes növekedésben több százezer forinttól indul.

A cyberskinből készült szexbabákat jogosan tekintik a legjobb szerelmeseknek, mert a nők pontos másolata. Az egyedülálló CyberSkin anyag pontosan megismétli az emberi bőrt érzésben és megjelenésben. Egy ilyen baba belsejében egy sűrű mag rejtőzik, amely súlya miatt praktikusságot és realizmust ad a terméknek. És bár a számítógépes bőr gyorsan elfogadja a testhőmérsékletet, egyes modellek önmelegítő funkcióval vannak felszerelve. A nagyobb élvezet érdekében a többféle rezgésmóddal rendelkező, erőteljes vibrációs elemek intim nyílásaikban vannak elrejtve. A babák mind a teljes növekedésben, mind bizonyos pozíciókban, például a népszerűben készülnek.

A prémium termékek több százezer rubelt fizetnek, mivel kézzel készítenek szexbabákat, ami lehetővé teszi a maximális realizmus elérését. És bár az elit termékek orvosi szilikonból vagy számítógépes bőrből is készülnek, az ilyen szexbabával való szex közbeni érzések semmiképpen sem rosszabbak a valódiakhoz. Végtére is, minden, a bőr, a lyukak anatómiai szerkezete, a haj, a részletes arc, megbízhatóan megismétli a női testet. Tetszés szerint megváltoztathatók, ülhetnek vagy különböző pozíciókba helyezhetők, mert minden végtagjuk mozgékony, és egyes modellek is beszélhetnek, és szex közben édes nyögésekkel kedveskednek a tulajdonosuknak.

Hogyan válasszunk és vásároljunk szexbabát?

Ha úgy döntött, hogy vásárol, de nem tudja, hogyan vásároljon szexbabát, különösen az alábbi tippek, amelyek segítenek a választásban.
- Döntse el, hogy milyen típusú termékre van szüksége. Rövid ideig kereshet egy barátot, vagy egy társat, aki hónapokig vagy még tovább tetszeni fog Önnek.
- Számítsa ki a költségkeretet. Ennek ellenére egy nő szexbabájának megvásárlása jelentős beruházásokat igényel, de készen állsz arra, hogy többet fizess a realizmusért?
- Fedezze fel a kínálatot. Nem szükséges megvásárolni az elsőt, ami találkozik. A legjobb szexboltok sokféle modellt mutatnak be, amelyek helyettesíthetik álmaid nőjét, csak azért, mert a kívánt testszínnel, kedvenc haj- vagy szemszínnel, vagy akár egy népszerű színésznő arcával rendelkeznek.

Ha az anonimitás elsősorban fontos az Ön számára, és úgy dönt, hogy szexbabát vásárol egy online áruházban, akkor helyes lesz először egy rendszeres szexbolthoz fordulni. Itt megérintheti az anyagokat, és szó szerint érezheti a különbséget a modellek között. Lehetséges, hogy a helyi szexboltba járás döntő szerepet játszik a választásban.

Válasszon egy babát nemcsak megjelenés, hanem tartalom szerint is. Fontos figyelembe venni, hogy hány lyuk van a termékben, függetlenül attól, hogy reálisak-e, van-e vibromechanizmus a játék belsejében, függetlenül attól, hogy a szivattyú benne van-e a készletben, végül is, hogy milyen nyelven van a mellékelt utasítás.

Hogyan kell használni és szexelni egy felfújható babával?

Ha a férfiak babájának büszke tulajdonosává vált, ne rohanjon az ágyba. Végül is, először is, mint minden intim terméknek, elő kell készíteni.

 • Tehát, mielőtt szexelne egy gumi szexbabával, mossa le. Ehhez használhat egy tiszta szalvétát, amelyet meleg szappanos vízben áztatnak, vagy egy speciális antiszeptikumot az intim játékokhoz. Különös figyelmet kell fordítani az intim nyílásokra. Ehhez semmilyen esetben ne használjon forró vizet vagy alkoholos oldatot, akkor a termék elrontása kockázata áll fenn.
 • Ne fújja fel a babát a határig, mert szex közben egyszerűen felrobbanhat. Ezért minden terméknek megvannak a maga súlykorlátozásai, kérjük, olvassa el őket. Ugyanezen okból nem szabad kockáztatni és olyan szexuális pozíciókat használni, amelyek maximális nyomást gyakorolnak a termékre.
 • Amikor a szexbaba készen áll, nagylelkűen kenje meg intim területeit kenőanyaggal. A termék anyagával kompatibilis kenőanyag kiválasztásához segít az eladó-tanácsadónak.
 • A babával való szex legpraktikusabb lehetősége az óvszer használata. Ez higiéniai szempontból helyes, és biztonságos abban az esetben, ha valaki előtted használta a játékot.
 • A szex után meg kell ismételni a baba tisztításának eljárását. Ügyeljen arra, hogy az intim nyílásokban ne maradjon nyoma a kenőanyagnak.

Hogyan tároljunk szexbabát

Ne feledje, hogy a tárolás minden szabályának betartása meghosszabbítja a termék élettartamát, ezért a lehető legnagyobb gondossággal kezelje őket.

 • Például, ha a szexbabának kivehető részei vannak, például fúvókák, amelyek utánozzák az intim nyílásokat, a megfelelő megoldás az, ha külön tárolja őket.
 • Sérülés esetén ne próbálja meg javítani a szexbabát improvizált eszközökkel. Ha a készlet nem tartalmaz ragasztót és tapaszkészletet, akkor külön megvásárolhatja őket a szexboltban.
 • A szexbabát leeresztett formában, ruha nélkül kell tárolni, elkerülve azokat a pózokat, amelyek miatt redők jelenhetnek meg. Ideális megoldás lenne a termék felakasztása, mert sokan speciális horgokkal rendelkeznek.
 • A szexbaba tárolásának legjobb helye egy jól szellőző, zárt szekrény lesz, ahol a közvetlen napsugarak nem esnek le.
 • Kerülje a magas vagy alacsony hőmérsékletet, a legjobb megoldás 5 és 35 ° C között van.
 • Még akkor is, ha egy ideje nem használt szexbabát, rendszeresen törölje le a portól.
 • A belső csontvázzal rendelkező babát hosszú ideig nem lehet hajlított állapotban hagyni, ezért vízszintes helyzetben tárolja.

A legvalósághűbb szexbabák

A valósághű szexbabák egy új generáció intim játékai. A cyberskinnek köszönhetően teljesen utánozzák az emberi bőrt, így az ilyen babák nemcsak vizuálisan hasonlítanak egy igazi nőre, hanem reális érzéseket is nyújtanak, ha megérintik őket. A RealDollnak valódi haja van a test minden részén, és a műszemek olyan természetesen készülnek, hogy érzéki női megjelenést mutatnak.

Az elit valósághű baba bármilyen pózot vehet fel, amit egy alumínium oskeleton jelenléte biztosít, amely megismétli az emberi test anatómiáját. Egy ilyen játék tökéletesen fenntartja a meleg hőmérsékletet, és soha nem szenved fejfájástól. Nemcsak a szexuális élet diverzifikálására képes, hanem bármikor hihetetlen örömet is nyújt. Online szexáruházunk garantálja a megrendelések szállításának teljes titkosságát Magyarországon.

Hogyan kell használni a szexbabát kezdőknek?

Azok számára, akik újak a szexbabák világában, elsöprő és félelmetes lehet tudni, hol kezdjenek. Íme néhány tipp a BBW szexbaba használatához kezdőknek:

Dőljön hátra: Keressen egy kényelmes és személyes helyet az egyedi szexbaba használatához. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben elmerüljön a folyamatban, és élvezze azt zavaró tényezők vagy kényelmetlenség nélkül. A baba testreszabása: Sok szexbaba testreszabható funkciókkal rendelkezik, például szem- és hajszínnel, mellmérettel és egyebekkel. Szánjon időt arra, hogy kiválassza azokat a funkciókat, amelyeket szeretni fog, és élvezetesebbé teszi élményét.

Kenőanyag használata: A kenés elengedhetetlen a kényelmes és biztonságos munkavégzéshez. Használjon vízbázisú kenőanyagot, és bőségesen vigye fel a bőrre. Japán szexbaba és maga egy új élmény.

Kísérletezzen pozíciókkal: A szexbabák különféle pozíciókat és rugalmasságot kínálnak, lehetővé téve, hogy új és izgalmas módszereket próbáljon ki a szexre. Szánjon rá időt, és fedezze fel a különböző pozíciókat, hogy megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.

Tisztítsa meg és tárolja megfelelően a babát: A megfelelő tisztítás és tárolás elengedhetetlen a szexbaba biztonságának és hosszú élettartamának biztosításához. Kövesse a gyártó tisztításra és tárolásra vonatkozó utasításait, és fektessen be megfelelő tisztítószerekbe, hogy az olcsó szexbabákat jó állapotban tartsa.

Ha kényelmesen érzik magukat, személyre szabják a babát, síkosítják, kísérleteznek a pozíciókkal és megfelelően gondozzák olcsó szexbabáikat, a kezdők biztonságos és kielégítő szexbaba élményt élvezhetnek.

Hüvelyi szex babával
Ez egy népszerű módja annak, hogy az emberek élvezhessék szilikon szexbabáikat. Minden általunk forgalmazott női szexbaba tartalmaz egy teljesen működőképes vaginát. Sok babánkhoz kivehető (hasonló egy zsebpuncihoz vagy egy Fleshlighthoz) vagy rögzített hüvely. Válasszon olyan szépséget, amely megfelel a méretének;.

Babáink mind szilikonból készülnek, hogy egyszerre nyújtsanak kényelmet és örömet. Mindkettőnek hihetetlenül reális érzése van. A vaginánkat szórakozásból és egy valódi élő emberrel való szex szimulálására hoztuk létre.

Keresés