Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan lehet szexelni egy szexbabával?

Hogyan lehet szexelni egy szexbabával?

A szexbabák egyfajta férfi termékek, és ezt a terméket felnőtteknek tervezték. Könnyű a szex egy szexbaba segítségével. Nem tudod, hogy hogyan kell szexelni egy szexbabával? A cikk itt bemutatja, hogyan kell használni a szexbabákat, és úgy gondoljuk, hogy biztonságosan tudod használni a babádat. Akár orálszex, vaginális vagy anális behatolás lesz, remélhető, hogy nagyszerű tapasztalatod lesz!

 

A maszturbátorok kategóriában találhatók a felfújható PVC guminők, és jobb kivitelben készült szexbabák. Vannak magányos férfiak, akik nem feltétlenül akarnak újra átsétálni a randevúk aknamezőjén, vannak fogyatékos és fogyatékkal élő emberek, akiknek a szexbabák kényelmes és nem ítélkező társak, aztán vannak olyan párok, mint mi, akik további érzelmi poggyász nélkül szeretnének egy másik dimenziót adni szerelmi életüknek. Emellett egyre több olyan ember van, aki csak azt gondolja, hogy egy szexbaba jobban megfelel az életmódjuknak. Hogy használjunk egy szexbabát?

Előkészületek és szexbaba használat

Először is, a fizikai baba termék felnőtt férfiaknak szól, ezért figyelnünk kell arra, hogy ne mutassuk meg kiskorúak előtt. A termékhigiénia problémája is felmerül. A hivatalos márka fizikai babái egészséges és biztonságos anyagokból készülnek, amelyek használat közben nem károsítják az emberi testet, de még így is figyelnünk kell a termék egészségének megőrzésére.

Felkészülés az első használatra
1. A szexbaba egyfajta utánzó játék, amely helyettesítheti a valódi személyt a szexuális igények kielégítésére, és nagyon népszerű a háziasszonyok körében. Azok az emberek, akik először használnak szexbabákat, vagy most kaptak babákat, nem sokat tudnak arról, hogyan kell használni őket. Itt van a részletes lépés.
2. A doboz kinyitásához és a szexbaba kivételéhez kétszer akkora, legalább 100 cm x 50 cm-es helyet kell találnia. Tartsa őket jó állapotban, mert használni kell őket, ha a jövőben vissza kell küldeni őket a gyárba a sérült alkatrészek javítására.
3. Távolítsa el a becsomagolt műanyag papírt, és ellenőrizze, hogy a szexbaba sérült-e a feldolgozás során.
4. A baba egészsége érdekében jobb használat előtt mosni, küldeni a fürdőszobába, és eltávolítani az olajat a bőr felületéről. A szilárd baba testének lágyítása érdekében a gyártó befecskendezi az olajkomponenst a szilárd baba szilikongéljébe, amitől az egész baba bájos illatot bocsáthat ki. Ily módon idővel olaj lesz a szilárd baba felületén. Ezért hetente egyszer fürdeni kell, hogy eltávolítsuk az olajat a szilárd babából.
5. Fürdés után használja a fizikai baba teljes testű hintőporát, amelyet általában az eladók osztogatnak. A cél a szilárd babazsír és a szennyeződések eltávolítása a testből. Ezután öblítse le és szárítsa meg a port és a szennyeződést nedves törülközővel. Ezután, miután a kemény baba megszáradt, használjon ismét hintőport, hogy a test száraz és tiszta maradjon.
6. Amikor a szexbaba haja száraz, tegyen óvszert a nemi szervére, majd kenjen be síkosítót.

Szex szexbabával

1. Tartsa a babákat puha felületeken, például ágyakon, kanapékon, szőnyegeken stb. Ne használja őket kemény padlón, amely könnyen megsérülhet.
2. Ha a baba fűtési funkcióval rendelkezik, előfordulhat, hogy csatlakoztatnia kell a tápegységet, hogy a baba teste felmelegedjen az emberi testhőmérsékletre, hogy a szex kényelmesebb legyen, természetesen kihagyhatja ezt a lépést.
3. Helyezze a babát a kívánt gesztusba, és ügyeljen arra, hogy ne lépje túl a baba által használt csontváz határát.
4. Használat után megtisztíthatja szexbabáját ezzel az útmutatóval.

Hogyan lehet jót szexelni egy szexbabával?

Nem hiszünk a tabutémákban. Kérdései vannak a szexbabákkal kapcsolatban, és mi mindig rendelkezésre állunk, hogy válaszoljunk rájuk. Igen, még azok is, amelyek kissé grafikusak. Az egyik ilyen kérdés: Hogyan működik a szex egy férfi babával? Egy másik kérdés: Szexelhet-e egy nő egy férfi babával? Nos, menjünk le ezekre a kérdésekre.

Élvezhetik a nők a szexet egy férfi babával?
Igen, a nők abszolút élvezhetik a szexet egy férfi babával. Valójában több nő van ügyfeleink között, mint gondolnád.

Először beszéljünk arról, hogyan érzik magukat a nők a szexbabákkal kapcsolatban. A nők szeretik a szilikon és TPE babákat, mert annyira reálisnak tűnnek. A hölgyek általában tapintható szerelmesek, akik a szex során a "teljes élményt" keresik. Számukra fontos a csók és a simogatás folyamata.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a behatolás nem is fontos. A legtöbb nő számára a férfi babával való szex csúcspontja a behatoló szex. Ez általában kétféleképpen történik. Az első az, hogy lovagoljon egy babával, lovassal vagy fordított lovassal. Lefeküdhetnek és magukra húzhatják a babát. Végül a nők is eltávolíthatják a baba péniszét, ha babát vásárolnak ezzel a funkcióval. Ebben az esetben csak a-ként használják.

Egyéb lehetőségek? Teljesen! A képzeleted az egyetlen határod. Ügyfeleink megtalálják a módját, hogy használják a férfi szexbaba karjait, arcát és lábát. Ne hagyja figyelmen kívül a férfi forma megtanulásának erotikus lehetőségeit sem. A férfi szexbabák szeretik, ha megcsókolják, simogatják, simogatják és behatolnak.

Mi a helyzet a férfiak szexbaba használatával?
Lehet, hogy egy kicsit könnyebb elképzelni a szexet férfiak és férfi szexbabák között. A két leggyakoribb lehetőség itt és az orális szex. Sok férfi azonban azt is szereti, ha babáik bejutnak. Ezt úgy is megteheti, hogy lovagol a babán, vagy a babát a tetején tartja.

Érdemes szexelni egy babával?
Teljesen! Férfi babáinkat úgy terveztük, hogy mind a nők, mind a férfiak kedvében járjanak. A kommunikációhoz gondosan kiválasztjuk a babákat is. Férfi babáink megfelelő testrészekkel rendelkeznek bármilyen nemi közösüléshez. Ezután biztosítjuk, hogy reálisak, jól felépítettek és lenyűgözően vonzóak legyenek. Ez vezet csodálatos szexuális élményekhez férfi babákkal.

Van valami trükk, hogy izgalmassá tegye a szexet egy babával?
Ha úgy dönt, hogy férfi szexbabát vásárol, érdekes dolgok várnak rád. Azt is tudta, hogy vannak további lépések, amelyeket megtehet annak érdekében, hogy szexuális élményét még jobbá tegye? Az alábbi lépések végrehajtásával szerezheti meg a teljes élményt:
- Válassza ki a megfelelő kenőanyagot és használja nagy mennyiségben! Ügyeljen arra, hogy válasszon egyet, amely biztonságos a test számára és alkalmas szilikonra.
- Válasszon szexi ruhát a babának.
- Gyújtson gyertyákat, dobja fel, vagy más módon állítsa be a hangulatot.
- Használjon melegítőt, hogy a szex még valósághűbb legyen. Egy csipetben egy forró törülköző fog tenni.

Természetesen a két legfontosabb dolog, amit szem előtt kell tartani, hogy lassan mozogjon és használja a fantáziáját. Mielőtt észre vennéd, remekül fogod érezni magad a szexbabáddal.

Szexbabák férfiaknak: hogyan válasszunk és szexeljünk egy valósághű gumi nővel?

A felnőtteknek szánt intim játékok modern gyártói több száz különböző terméket kínálnak a nők számára, a férfiak számára készült termékek száma sokkal kisebb. És a legnépszerűbbek a reális szexbabák. De ezek képesek teljesen helyettesíteni az erősebb szexpartner képviselőit. A gazdaság és a prémium osztály gumi barátnői megkérdőjelezhetetlenül engedelmeskednek mesterüknek, és egyetértenek mindennel, amit sok nő megengedhetetlennek tart a szexben. További plusz, hogy a férfiak szexbabái tetszés szerint megváltoztathatók, és szinte minden éjszakát más partnerrel tölthetnek, legyen az dögös szőke, fülledt barna, vékony mulatt vagy étvágygerjesztő kövér nő.

Vannak, akik gumi barátnők segítségét veszik igénybe egy igazi lány ideiglenes hiánya miatt, mások inkább állandó szexet folytatnak velük, ami mindig a kívánt forgatókönyv szerint megy. A prémium babák pedig tökéletesen végzik a munkájukat, mert nemcsak távolról hasonlítanak egy nő testére, hanem teljesen lemásolják azt - valósághű haj, részletes arcvonások, különféle pózok, amelyeket felvehetnek. Igaz, egy ilyen szépségért tíz és akár több százezer rubelt kell fizetnie, de a vevő garantáltan elégedett lesz. Hogyan válasszuk ki az egyetlenet egy ilyen széles választékból, és hogyan kell helyesen használni a szexbabát, ebben a cikkben elmondjuk.

Hogyan jöttek létre a szexbabák?
A férfiak önelégültségének kérdése nők hiányában akut volt az emberi történelem során. A források azt állítják, hogy a tengert hetekig és hónapokig meghódító tengerészek nem elégedtek meg egyedül a maszturbációval, hanem trükkökhöz folyamodtak. A hajón lévő nőt akár szénával teli zsákkal is helyettesíteni lehetett. És bár semmi köze nem volt a tisztességes nemhez, kiváló munkát végzett és enyhítette a szexuális feszültséget, ami a fő cél volt.

Lehet, hogy sokakat meglep, sőt sokkol, de az a tény, hogy Adolf Hitler egy egész szexbaba-ipart indított, továbbra is tény. Az első gumi barát egyáltalán nem gumiból készült, különösen műanyagból készült, szőke volt, fehér bőre és még neve is volt Borghild. A dán orvos sikeres kísérleteinek gyermeke meg kellett védenie a német katonákat a vírusos betegségektől és megőrizni az árja faj tisztaságát. Mindez azonban a háborúval zárult, amikor a szövetséges hadsereg elpusztította a babagyárat.

Század második felében a világ különböző részein a szexuális játékok gyártói ismét felvetik azt a gondolatot, hogy hozzanak létre egy "ideális" lefekvés előtti barátnőt a férfiak számára, amely képes helyettesíteni egy igazi nőt. Ebben az időszakban a szexbaba hosszú utat tett meg - a csúnya viniltől és a nem biztonságos termékektől a reális szépségekig, amelyek hasonlóságukkal és árukkal csodálkoznak.

Hogyan készülnek és mik a babák a szexhez?

Milyen típusú szexbabák vannak? Ma egy szexboltban vásárolhat magának egy olcsó barátnőt vészhelyzetekre, vagy olyat, amely teljesen helyettesítheti az ágyban lévő nőt. A lényeg az, hogy rangsoroljuk és meghozzuk a helyes választást.

A férfiak felfújható babái, bár a "régi" iskolához tartoznak, ma is népszerűek. Sikerük titka a legalacsonyabb ár a piacon, mivel a szexbabák tartós és rugalmas gumiból vagy vinilből készülnek, amelyek viszonylag olcsó anyagok. Sajnos a termékek nem büszkélkedhetnek reális testtel, de minden szükséges lyukkal rendelkeznek az örömhöz - mesterséges száj, hüvely és végbélnyílás. Legtöbbjük egy felnőtt film népszerű modelljének vagy színésznőjének nyomtatott arcával rendelkezik. Ha vásárol egyet, két dologra kell ügyelnie. Az első az, hogy ellenőrizze az értékesítési asszisztensnél, hogy a szivattyú benne van-e a készletben, ha nem, akkor külön kell megvásárolnia. A második az, hogy megtudja, hogyan néz ki a baba valójában, mert a termék nem mindig egyezik meg a csomagoláson lévő fotóval, és a csalódás túl nagy lehet.

A szilikon szexbabák sokkal reálisabbak, mint a fentiek, mert az arc 3D-s modellje, bolyhos haj sokkja és még szempillák is vannak. A mellük, a hüvelyük és a végbélnyílásuk is jobban hasonlít az igazira. Az orvosi minőségű szilikon gyengéd és kellemes tapintású. Egy ilyen barátnővel különböző pozíciókat próbálhat ki az ágyban, mert egyesek testrészei úgy mozoghatnak, ahogy szüksége van rá. Az ilyen teljes hosszúságú barátnők ára 20 ezer rubeltől indul.

A cyberskin szexbabákat jogosan tekintik a legjobb szeretőknek, mert a nők pontos példánya. Az egyedülálló CyberSkin anyag pontosan utánozza az emberi bőrt tapintásban és megjelenésben. Egy ilyen baba belsejében sűrű mag van, amely súlya miatt praktikusságot és realizmust ad a terméknek. És bár a cyberskin gyorsan átveszi a testhőmérsékletet, egyes modellek önmelegítő funkcióval vannak felszerelve. A nagyobb élvezet érdekében intim nyílásaikban erőteljes, többféle rezgésmódú vibrációs elemek vannak elrejtve. A babák mind a teljes növekedésben, mind bizonyos pozíciókban készülnek, például a népszerű.

A prémium termékek több százezer rubelbe kerülnek, mivel a szexbabákat kézzel készítik, ami lehetővé teszi a maximális realizmus elérését. És bár a csúcskategóriás termékek orvosi minőségű szilikonból vagy kiberbőrből is készülnek, az ilyen szexbabával való szex közbeni érzések semmiképpen sem rosszabbak, mint a valódiak. Végtére is, minden, a bőr, a lyukak anatómiai szerkezete, a haj, a részletes arc - megbízhatóan ismételje meg a női testet. Tetszés szerint megváltoztathatók, ülhetnek vagy különböző helyzetekbe helyezhetők, mert minden végtagjuk mobil, és egyes modellek is beszélhetnek, édes nyögésekkel kényeztetve tulajdonosukat szex közben.

Hogyan válasszunk és vásároljunk szexbabát?

Ha úgy döntött, hogy vásárol, de nem tudja, hogyan kell szexbabát vásárolni, különösen az Ön számára, az alábbiakban olyan tippeket talál, amelyek segítenek a választásban.
- Döntse el, hogy milyen típusú termékre van szüksége. Rövid időre kereshet barátnőt, vagy olyan társat, aki hónapokig vagy tovább tetszeni fog.
- Számítsa ki a költségvetést. Ennek ellenére egy női szexbaba vásárlása jelentős befektetést igényel, de hajlandó többet fizetni a realizmusért?
- Fedezze fel a választékot. Egyáltalán nem szükséges megvásárolni az elsőt, ami találkozik. A szexboltokban sokféle modell létezik, amelyek helyettesíthetik álmaid nőjét, csak azért, mert a kívánt testszínnel, kedvenc hajjal vagy szemszínnel, vagy akár egy népszerű színésznő arcával rendelkeznek.

Ha az anonimitás elsősorban fontos az Ön számára, és úgy dönt, hogy szexbabát vásárol egy online áruházban, akkor helyes lenne először kapcsolatba lépni egy szokásos szexbolttal. Itt megérintheti az anyagokat, és szó szerint érezheti a különbségeket a modellek között. Lehetséges, hogy egy helyi szexboltba járás döntő szerepet játszik a választásában.

Válasszon babát nemcsak megjelenésében, hanem tartalmában is. Fontos megfontolni, hogy hány lyuk van a terméken, függetlenül attól, hogy reálisak-e, van-e rezgési mechanizmus a játék belsejében, hogy a szivattyú benne van-e a készletben, végül milyen nyelven vannak a mellékelt utasítások.


Hogy kell használni és szexelni egy női test utánzattal?

Ha a férfiak babájának büszke tulajdonosává vált, ne rohanjon lefeküdni. Végül is, először is, mint minden intim terméket, elő kell készíteni. Tehát, mielőtt szexelne egy gumi szexbabával, mossa le. Ehhez használhat tiszta, meleg szappanos vízbe mártott ruhát vagy egy speciális fertőtlenítőt intim játékokhoz. Különös figyelmet kell fordítani az intim nyílásokra. Ehhez semmilyen esetben ne használjon forró vizet vagy alkoholos oldatot, mert kockáztathatja a termék elrontását.

Ne fújja fel a babát a határig, mert szex közben egyszerűen felrobbanhat. Ezért minden terméknek saját súlyhatára van, kérjük, olvassa el őket. Ugyanezen okból ne vállaljon kockázatot, és ne használjon olyan szexuális pozíciókat, amelyek maximális nyomást gyakorolnak a termékre.

Amikor a szexbaba készen áll, nagylelkűen kenje meg intim területeit síkosítóval. Az értékesítési asszisztens segít kiválasztani a termék anyagával kompatibilis kenőanyagot.

A babával való szex legpraktikusabb lehetősége az óvszer használata. Ez higiéniai szempontból helyes és biztonságos abban az esetben, ha valaki előtted használta a játékot.

Szex után meg kell ismételni a baba tisztításának eljárását. Győződjön meg róla, hogy nincsenek kenőanyag nyomai az intim nyílásokban.

Hogyan kell tárolni egy szexbabát?
Ne feledje, hogy az összes tárolási szabály betartása meghosszabbítja a termék élettartamát, ezért kezelje őket a legnagyobb gondossággal. Például, ha a szexbabának eltávolítható részei vannak, például intim lyukakat utánzó tartozékok, a helyes megoldás az, ha külön tárolja őket.

Sérülés esetén ne próbálja meg rögtönzött eszközökkel rögzíteni a szexbabát. Ha a készlet nem tartalmaz ragasztót és tapaszkészletet, külön megvásárolhatja őket a szexboltban.

A szexbabát ruha nélkül leeresztve kell tárolni, elkerülve a gyűrődéseket okozó pózokat. Ideális megoldás lenne a termék felakasztása, mert sokan speciális horgokkal rendelkeznek. A szexbaba tárolásának legjobb helye egy jól szellőző, zárt szekrény, ahol a közvetlen napsugarak nem esnek.

Kerülje a magas vagy alacsony hőmérsékletet, a legjobb megoldás 5 és 28 C° között. Még akkor is, ha egy ideje nem használt szexbabát, rendszeresen törölje le a port. A belső csontvázzal rendelkező babát nem szabad hosszú ideig hajlítva hagyni, ezért vízszintes helyzetben tárolja.


Mennyire élvezetes szexelni szexbabákkal?

Az lovedolls gyártók mindent megtesznek annak érdekében, hogy a baba szerelmesei valósághűbbek és emberibbek legyenek. A végső cél az, hogy a babák kényelmes lehetőséget kínáljanak a valódi nőkkel való szexhez. Ami a szexbabákkal való szexet illeti, az élmény jó. Az új tapasztalatok szempontjából azonban eltér a valódi szextől. Használhat egy babát, hogy szexmunkát végezzen az Ön számára, mert kísérletezhet a sebességgel és a szöggel.

A szerelmes baba segít megérteni a testedet, ezért inspiráló dolog. Mindenesetre a babáknak vannak korlátai. Hidegek és nem tudják egyedül mozgatni a testüket. A baba jobb szexuális partner, mint egy igazi nő. A szexbabák mindig figyelnek rád, és minden figyelmüket megkapod. Ők a legjobb partnerek, akik bármikor és bárhol szexuális szolgáltatásokat nyújtanak.

A baba nagyon rugalmas
A valódi nőkkel ellentétben a szexbabák rugalmasak, lehetővé téve bármilyen szexpozíció kipróbálását. Bármilyen szexuális korlátozást gond nélkül alkalmazhat. Jelenleg a babák rugalmas ízületekkel rendelkeznek a rugalmasság növelése érdekében.

Vannak babák Flexi csontvázakkal és laza ízületekkel, amelyek megkönnyítik a különböző műveletek végrehajtását. Ez a valósághű szexbaba tökéletes azok számára, akik szeretik a durva szexet, és szeretnék tapasztalataikat a következő szintre emelni.

Nincs szükségük állandóan a figyelmedre
A nők mindent megtesznek, hogy felhívják a figyelmedet. Lehet, hogy botrányokat okoz a nyilvánosság előtt, drága ruhákat visel, vagy akár élesen reagál, hogy felhívja a figyelmét. Csak állandó figyelemre van szükségük, és ha kudarcot vallasz, készülj fel arra, hogy bármikor szembenézz bármivel.

A szexbabák soha nem panaszkodnak a figyelem hiánya miatt. Mindig készen állnak arra, hogy szolgáljanak téged. Ha nincs kedved vagy elfoglalt, nem fognak zavarni, mert nem figyelsz rájuk. Ők a tökéletes partner, aki kielégíti Önt anélkül, hogy bármit is panaszkodna.

A szerelmi babának nincs hangulatváltozása
A hangulatváltozások az ember hangulatának különösebb ok nélküli változásai. Mindannyian tudjuk, hogyan változnak a nők érzelmei a szex előtt, alatt és után. Még ebben a hónapban is meg kell birkóznia az összes drámával.

A szexbabák mindig nyugodtak és összeszedettek. Nem kell aggódnia a dráma és a hangulatváltozások miatt. Nem számít, hogyan bánsz velük, mindig készen állnak arra, hogy szolgáljanak téged. Egy igazi babához képest az Elovedolls szexbabái valódibb és élvezetesebb szexet biztosítanak.


Hogy lehet megdugni egy szexbabát?

Mindannyian tudjuk, hogy a tesztre való tanulás még mindig nem egészen ugyanaz, mint a vizsga bemutatása. Tehát függetlenül attól, hogy mennyit kutat a szexbabákkal kapcsolatban, valószínű, hogy még mindig kétségei vannak. A szexbabákat úgy tervezték, hogy a lehető legreálisabbak legyenek, amikor közösülésről van szó, és ez azt jelenti, hogy nagyon hasonló lesz. Mindazonáltal, függetlenül attól, hogy mennyire reális a szexbaba szex, biztosan talál néhány különbséget. Tehát ma megnézzük a szexbabák világát, hogy többet megtudjunk arról, hogyan szexelsz velük.

A szexbabák szólhatnak a társaságról vagy az esztétikáról, de a nap végén a "szex" az, amire felsorolják és tervezték őket. Tehát, ha kíváncsi arra, hogyan kezelje vadonatúj szexbabáját attól a pillanattól kezdve, hogy eléri a házát, a régóta várt ágydebütálásig, mindenképpen maradjon ott. Jó néhány dolgot megtanulsz az út során.

Röviden, a szexbabával való szex ugyanolyan egyszerű, mint az igazi szex. Számos különböző alappozíciót lehet csinálni egy szexbabával, rugalmas természetük miatt, és anatómiájuk hasonlít egy igazi nőére. A cikk elolvasásával talál néhány inspiráló ötletet a kreativitás fokozására, amikor először szexel a szexbabával.

Keresés