Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A nyúl vibrátor a mennyország kulcsa, vele az élvezés fenomenális

A nyúl vibrátor a mennyország kulcsa, vele az élvezés fenomenális

A nyúlvibrátor eredeti neve a japán feltalálónak köszönhető. Japánban jelent meg először egy ilyen vibrátor, amely több mint 100 éves. Még akkor is ismert volt, hogy egy nő csak a csikló stimulációjával érheti el az orgazmust. A nyúlvibrátornak két funkciója van: stimulálja a csiklót, ugyanakkor ellátja a férfi pénisz funkcióit.

A nyúl név szintén nem titokzatos, Japánban ez az aranyos állat a felszabadulás szimbóluma, és a csikló stimulátor nyúlfülek formájában készült.

Hogyan jelent meg a nyúlvibrátor és mi a népszerűségének titka?
A legjobb szexshopban kapható modern nyúlvibrátorok, bár megtartották nevüket, de a külső stimulátorok változatosabbá váltak, nyúlfülek helyett különféle méretű és formájú vibrátoros vibrátor modellt vásárolhat delfinnel vagy kiegészítő vibrátorral. De a nyúlvibrátor nem is olyan régen különösen népszerűvé vált. A nők figyelmet fordítottak erre a játékra a "Szex és város" népszerű női sorozat egyik hősnőjének őszinte története után. A lány olyan fényesen hirdette a nyúlat, hogy több éve nemcsak nem csökkent, hanem növekszik.

A nyúlvibrátor vásárlása maximális élvezetet és fényes orgazmust jelent. Online szexboltunkban az eredeti formatervezésű és különféle anyagokból készült modellek széles választéka található.

Mi a nyúl vibrátor fő jellemzője?
A vibrátor kedvenc női játék, a szebbik nem egyes képviselői számára ez a játék az orgazmus elérésének felfedezésévé vált. A nyúl vibrátor modell eredetibb a mesterséges választék között, és kizárólag nők számára készült. A csikló gyengéd stimulálása több izgalmat és élénkebb orgazmust okoz. Ezenkívül a nők több rezgéssebességű modellt választanak, hogy megtalálják saját módjukat. A nyúlvibrátor megfelelő használata lehetővé teszi, hogy ne csak a csiklót, hanem a G-pontot is stimulálja.

Mit kell keresni a nyúlvibrátor kiválasztásakor?
Az intim termékek kiválasztásakor nehéz eldönteni, hogy csak először vásárol. Nyúlvibrátor vásárlásakor néhány titkot is tudni kell:
• Válasszon közepes méretű modellt, ha ez az első tapasztalata intim áruk vásárlásában, ez lehetővé teszi, hogy könnyen hozzászokjon az új érzésekhez;
• Előnyben részesítse azokat, amelyek nagy számú rezgéssebességgel rendelkeznek;
• Válassza ki azt a modellt, amely vizuálisan vonzza Önt;
• Az első csiklókaros vibrátor optimális anyaga orvosi minőségű szilikon vagy szilárd gél.

A nők nemcsak egyedül, hanem szexuális partnerükkel együtt is szeretnek nyúlvibrátorral játszani. Sok férfi tudja ezt, és örömmel játszik egy nyúlvibrátorral.

Hogyan kell használni a nyúl vibrátort?

A nyuszi vibrátort nem különösebben nehéz működtetni. A csikló stimulátornak nem szabad túl közel nyomnia hozzá, hanem mintha egy kicsit "ugratná" a csiklót, könnyen stimulálva. A test utasításai és vágyai alapján változtassa meg a vibrátor helyzetét vagy helyzetét, ez lehetővé teszi a felejthetetlen orgazmus elérését és a test megismerését.

Így kell használni a nyúl vibrátort
A nyúlvibrátor az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban keresett szexuális játék a piacon, nagyrészt a popkultúrában való hírhedtségének köszönhetően; Ez a hírnév annyira megérdemelt, hogy ez a vibrátor önmagában is a szexuális játékok egész műfajává vált. A Szex és New York 1998-as epizódjában sztárrá vált nyúl a női orgazmus, a szexuális autonómia és a megbízhatóság szinonimájává vált. Nem csoda, hogy Oprah O magazinja a "vibrátorok Rolls-Royce-ának" nevezte. De mi az a nyúlvibrátor, valóban működik, és hogyan kell használni a nyúlvibrátort?

Nyúlvibrátorok és vegyes orgazmus
Ahhoz, hogy megértsük a nyúlvibrátorok vonzerejét, először vegyes orgazmusról kell beszélnünk. A vegyes orgazmus kombinálja a hüvelyi orgazmust és a klitorális orgazmust. A csikló ingerlésének külső örömét a G-pont és a hüvelyi stimuláció mély belső gyönyörével kombinálva a kevert orgazmus olyan érzéseket hoz létre, amelyek az egész testben, kívül és belül érezhetők. Bár egyesek a vegyes orgazmust 2 az 1-ben orgazmusnak tartják, a vulva és a hüvely nem teljesen elkülönül egymástól. A csikló egy háromszög alakú csont alakú szerv, amelynek lábai mélyen a testbe nyúlnak, és magukban foglalják a húgycső szivacs oldalát, más néven G-pontot.

A kevert orgazmus egyszerűen olyan orgazmus, amely azért következik be, mert a vulva és a hüvely egyidejűleg stimulációba kerül. Orgazmikus tökéletesség.

Itt jön jól a nyúlvibrátor! Az első nyúlvibrátor 1983-as megjelenése óta a nyúlvibrátorok számos változáson mentek keresztül, beleértve a tervezési frissítéseket és a technológiai fejlesztéseket. De az összes nyúlvibrátor alapvető kialakítása ugyanaz marad: egy dugaszolható rudat kombinálnak a G-pont szórakoztatásához és egy rövidebb rezgő kart a csikló szórakoztatásához. Ezek a kettős hatású vibrátorok az ügyfelek kedvencei, mert vegyes orgazmus vagy teljes élvezet lehetőségét kínálják.

Az első nyulak közül sok veszélyes porózus anyagokból készült, forgó tengelyekkel, gyöngyökkel és hatalmas újratölthető elemekkel.

Mivel a csiklóban körülbelül 8000 idegvégződés van, egyesek inkább csak a külső csikló stimulációjára használják a nyúlfüleket, vagy kombinálják a külső rezgést más belső játékokkal, péniszekkel vagy kézszexszel.

Hogyan kell egyedül használni a nyúlvibrátort?
Először is, nincs ROSSZ módja a nyúlvibrátor használatának - ha amit csinálsz, tetszik. Használja fantáziáját, hogy felfedezze a nyúl sokféle felhasználását. A felfedezés során próbáljon arra összpontosítani, hogy milyen érzéseket szeret, és különítse el ezt a nyomástól, hogy a lehető leggyorsabban elérje az orgazmust. Garantálom, hogy ez a legjobb módja annak, hogy az orgazmus élvezetének új szintjét nyissuk meg.

A kezdéshez íme néhány kedvenc tippünk a nyúlvibrátor használatához:
- Használjon sok kenést: Még akkor is, ha a test sok kenést termel, a kenés hozzáadása segít sima és kényelmes maradni, és segít a rezgés zökkenőmentes szállításában az egész testben belül és kívül.
- Kezdje külső stimulációval: A nyúlrúd behelyezése előtt próbálja meg a vibrátor füleit a csiklójához helyezni. A rezgést alacsony beállítással indíthatja el, és fokozatosan növelheti az érzés növelése érdekében. A belső vizsgálat előtt a rúdot a vulva és a hüvely stimulálására is használhatja.
- Helyezze be a rudat, és keresse meg az Ön számára legmegfelelőbb behatolási és mozgási mélységet: minden test más, és mindegyiknek megvan a maga erogén zónája. Lassan helyezze be a nyulat, és játsszon a behatolás mélységével, amíg meg nem találja az Ön számára legmegfelelőbb szöget. Növelje és csökkentse az intenzitást, és próbáljon ki különböző mintákat. A nyúlat be- és kitolhatja, oldalról oldalra, oda-vissza forgathatja, vagy csak stabilan tarthatja.
- Próbáljon ki különböző pózokat: Vannak, akik inkább a hátukon fekszenek, amikor nyúlukat használják, míg mások szeretnek hason feküdni és nyúlfüleket karcolni. Mások inkább állnak, térdelnek vagy ülnek nyúlvibrátorukkal.
- Fedezze fel a hátsó ajtót: A vékony vibrátorokkal ellentétben, amelyeknek nincs táguló alapja, a nyúlvibrátorok külső karral rendelkeznek, amely segíthet megakadályozni a vibrátor elvesztését a végbélben. Győződjön meg róla, hogy a vibrátor nem porózus anyagból készült, amely nem építi fel a baktériumokat, így könnyen tisztítható és biztonságosan használható, amikor legközelebb hüvelyi úton szeretné behelyezni. Óvszert is helyezhet a nyúlra, hogy megkönnyítse a gondozását. Ha a nyulat análisan helyezzük be, és a nyúlfüleket a test eleje felé irányítjuk, az közvetetten stimulálja a G-pontot és extra stimulációt ad!

Hogyan használjunk nyúlvibrátort partnerrel?
A szexuális játékok sokféleképpen javíthatják affiliate játékát. Íme néhány jó kiindulópont a nyúlvibrátor beépítéséhez a partnerével való szexbe:
- Hívja meg partnerét, hogy nézze meg, hogyan használja a nyusziját: Szuper szexi lehet nézni, ahogy partnere egyedül szexuális élvezetet nyújt! Azt is elképzeli partnere, hogy mit szeret a testében. A játékok egymás előtti használata nagyszerű módja annak, hogy valami újat építsen be szexuális életébe, és megtudja, mi hajtja partnerét!
- Ossza meg nyúlvibrátorát partnerével: Az anatómiától függetlenül a rezgés jól érezhető a különböző erogén zónákban. Próbálja meg használni a nyúlat partnere érzékeny területein, például a péniszen vagy análisan.
- Kapcsolja be a nyúlvibrátort kívülről, miközben más típusú stimulációkat fedez fel: Fordítsa meg a nyúlvibrátort, hogy a fülét a csiklóján használja, miközben Ön és partnere más típusú játékot vagy behatolást fedez fel. Mivel a rezgő golyók kompaktabbak, kényelmesebben illeszkednek két test közé a különböző típusú szex során. Próbáljon meg fülekkel ellátott mini vibrátort használni kettős hatású vibrátor helyett a külső stimulációhoz. Nem szükséges a nyúlat csak a csiklóra átvinni. A csapkodó fülek jól érezhetők a mellbimbókon, a szeméremajkakon vagy bármely érzékeny területen, például a nyakon vagy a füleken.
- Adja át partnerének a nyúl irányítását: Adja át partnerének a nyúlvibrátort, és hagyja, hogy felfedezze, ugratja és jutalmazza Önt különböző intenzitásokkal és szögekkel.

A nyúlvibrátorok klasszikus szexuális játékok, mert használatuk lehetőségei hatalmasak. Jó szórakozást a nyúl önálló vagy partnerrel történő használatának különböző módjainak felfedezéséhez!

Mi a különleges a nyúlvibrátorokban?
A nyúlvibrátor két részből áll. A merülő rész hasonló a falloszhoz, hosszúkás rúd, amelynek átmérője 3-5 cm. A csikló stimulátor sokféle formában lehet, de az első modellek két fülű nyúl formájában voltak. Innen származik a név.

Ma a "nyúl vibrátorok" virág, állat vagy rovar szirmai formájában növekedhetnek. De a csikló folyamat egyszerűen ovális vagy trapéz alakú lehet. És bár a név továbbra is fennáll, nem kapcsolódik a fülekhez. A szexuális játék különböző módon rezeghet. Gyakran két rész külön szerepel. Különböző mozgások fokozzák az élményt. És csak egy szakasz mozgását használhatja, ami néha nagyon fontos. A forgatás kiegészítheti az eszközt is. Ez a merülő rész forgása egy körbe, vagy különböző irányokba dől.

Néha gyöngysorokat helyeznek a törzs felszíne alá. Centrifugálhatnak, masszázshatást hozva létre. A stimuláció a hüvelynyílás területén történik, ahol nagyszámú idegvégződés található. Ez a funkció, ha jelen van, a rezgéssel együtt vagy külön-külön aktiválódik, és tökéletesen kiegészíti azt.

Mi fontos nyúlvibrátor vásárlásakor?
Vásároljon nyúl vibrátort ajánlott maszturbációhoz. Nagyon erős érzelmeket ad a nőknek. De fontos, hogy válasszuk ki a megfelelő modellt, hogy csak örömöt adjon. A választás során vegye figyelembe a következő paramétereket:

Töltési módszer. Vannak újratölthető nyúlvibrátorok és vannak akkumulátorral működő modellek. Kivehető elemekkel a szexuális játék olcsóbb. De gyakran kell cserélnie az elemeket.

Vízzáróság. Nem minden szexuális játékot lehet a fürdőszobába vinni. A vízálló nyulak vízbe meríthetők vagy a zuhany alatt használhatók. De ha a modell fél a víztől, akkor még tisztításkor is nagyon óvatosan kell kezelnie a készüléket.

Motorok száma. Ideális esetben a "nyúl" két motorral rendelkezik. Az egyik felelős a csikló stimulációjáért, a másik a merülő részért. Ezután külön-külön használhatók, és az érzések intenzívebbnek tűnnek.

Az üzemmódok száma és a működési sebességek. Minden szexuális játékszer előre programozott módokkal és többszörös intenzitási szintekkel rendelkezik. Minél többet, annál izgalmasabb az alkalmazás. Ha gyakran válthat üzemmódot, akkor minden alkalommal új módon érezheti az izgalmat.

A nyúlvibrátor vásárlása izgalmas folyamat, de még mindig figyelnie kell az anyagra, a termékgaranciára és az ápolási ajánlásokra. Annak érdekében, hogy ne tévesszen meg a választással, ajánlatos elolvasni a vásárlók véleményét a nyúl vibrátorokról.

Mindig nagy választéka van a különböző gyártók "nyulaknak" a boltunkban. Ezek kiváló minőségű és biztonságos szexuális játékok gyakori használatra. És a lehető legrövidebb idő alatt az ország bármely pontjára szállítják őket.

Nyúl vibrátor az Intim Center szexshopból!

A klasszikus nemi közösülés vagy maszturbáció során meglehetősen nehéz egyszerre több erogén zónát stimulálni. Teljesen lehetetlen klitorális orgazmust elérni vagy fűszeres G-pontot felkelteni egy közönséges hosszúkás vibrátor segítségével.
A nyúl szexuális játék segít új érzéseket szerezni a szeretkezésből. Egy ilyen vibrátort Japánban találtak fel, ahol a kulturális hagyományok miatt a kiegészítőket gyakran állatokról nevezik el. A nyúlfülek az erotikához és a szexualitáshoz kapcsolódnak.

A függelékkel ellátott vibrátor különösen népszerűvé vált, miután megemlítették a híres amerikai Szex és New York sorozat egyik epizódjában. Világszerte nők milliói tanulták meg a játék előnyeit, és képesek voltak értékelni a klitorális orgazmus varázsát.

Mi a különbség a nyúl és más vibrátorok között?
A nyúlvibrátorok különféle anyagokból készülnek: olcsó latexből, hűvös gélből, bársonyos tapintású orvosi szilikonból vagy valósághű cyberskinből. A készülék felülete tökéletesen sima lehet, vagy megkönnyebbülhet a további stimulációhoz. 
A játékok színpalettája még a legigényesebb vásárlókat is örömmel fogadja. Rendelhet meztelen, fekete, arany vagy fényes neon vibrátort házhozszállítással. A rózsaszín nyúl igazi bestseller és nagyszerű ajándék kedvesének minden ünnepre.

A szexuális játék fő jellemzője, hogy a nyúlvibrátornak a fő törzsön kívül egy vagy két további folyamata van. Az ilyen antennák nagyon rugalmasak és pontosan azon a helyen képesek örömet adni, ahol a leginkább kívánatos. Minél nagyobb a nyúlfüggelék, annál szélesebb a terület, amelyet képes stimulálni. A nyúlvibrátor könnyen és gyorsan izgatja nemcsak a szeméremajkakat és a csiklót, hanem a nehezen elérhető G-pontot is.

A fűszeres területeken a fokozott ponthatás érdekében javasoljuk, hogy fordítson figyelmet egy speciális típusú csikló stimulátorra delfin formájában. A vicces vibrátor a szexuális játékok gyűjteményének igazi dekorációjává válik. A nyúl fő törzse öncsatlakozóként és teljes értékű vibrátorként is használható. A stimulátor pulzálása és a folyamatok önállóan bekapcsolnak, erre a célra két különböző gomb található a készülék testén.

A fallosz és az indák pulzálási módjainak egyidejű kiváltásával a nő élete legélénkebb hüvelyi-csikló orgazmusát élvezheti. Ezt egyszerűen lehetetlen megtapasztalni egy férfival vagy egy közönséges vibrátorral! Néhány modern nyúl rezgésszabályozása mobilalkalmazáson keresztül érhető el. Adja át a folyamat vezetését partnerének, és az orgazmus nem sokáig jön.

A Rabbit vibrátor általában akkumulátorral működik, egyes modelleket a hálózaton keresztül töltenek. A készülék erőteljes motorjai teljesen csendesek és nem zavarnak másokat. A vízálló anyagok lehetővé teszik a szokatlan maszturbátor használatát még a fürdőszobában, zuhanyzóban vagy jakuzziban is.

A nyúl vibrátor kiválasztása
Minden nő, aki szereti a szexet, értékelni fogja a nyúlvibrátort. Jobb, ha egyszerűbb modellt vásárol az első kísérletekhez - műanyagból vagy gélből készült, az áruk a legolcsóbb. Különösen óvatosnak kell lennie a latex játékokkal, allergiás reakciót okozhatnak érzékeny bőrű embereknél.

A tapasztalt hölgyek érdeklődnek a kellemes tapintású szilikon nyulak iránt, a drága cyberleatherből készült reális modellek elit ajándékként alkalmasak. Az ilyen vibrátorok hipoallergének és hosszan tartó használat esetén sem okoznak bőrirritációt. Az izgalomkeresők imádni fogják a gyöngyökkel díszített vibrátorokat, amelyeket szívóhatás vagy forgó indák egészítenek ki.

A nyúlral folytatott erotikus játékok során ügyeljen arra, hogy hidratáló kenőanyagot használjon. A vízbázisú kenőanyag nemcsak biztosítja a vibrátor sima behelyezését, hanem javítja annak csúszását. Szükség esetén egy csepp gél nemcsak a készülékre, hanem a stimuláció területére is alkalmazható. A nyúlvibrátor gondozása olyan egyszerű, mint egy szokásos női kiegészítő. Tartsa tisztán a játékot, fertőtlenítse minden használat után, ne hagyja a nyílt napon, és a készülék sok éven át örömmel fogadja Önt. 
Online szexboltunkban nyúlvibrátort vásárolhat a legalacsonyabb áron. Minden bemutatott modell 100% -ban eredeti, szükség esetén minőségi tanúsítványt csatolnak a megrendeléshez. Sok játékhoz gyártói garancia tartozik.

A webhely tanácsadói segítenek kiválasztani egy nyulat, és tapintatosan válaszolnak még a legpikánsabb kérdésekre is. A termék átlátszatlan csomagolásban érkezik, a felhasználás sajátosságainak feltüntetése nélkül.

A nyúl vibrátor miért a legjobb?

A nyúlvibrátor egy anatómiailag formázott játék, amely két füllel, azaz stimulációs függelékkel van felszerelve, ami úgy néz ki, mint az állat, amelynek a nevét köszönheti. Az ilyen szexi kütyük gyártói gyorsan felismerték a hasonlóságot, ezért siettek így elnevezni intim játékaikat, ami elismerést és népszerűséget biztosított számukra. Jellemzően ezek az eszközök nemcsak nők, hanem férfiak számára is alkalmasak, mivel a prosztatának stimulációra is szüksége van.

A nyuszi vibrik különböző méretűek és típusúak: fűtöttek, azonos hosszúságú fülekkel, további antennákkal és dudorokkal ellátott rogátorok, hogy felejthetetlenné tegyék a csikló és a G-pont stimulálását. A kis modellek kényelmesek magukkal, és bárhol élvezhetik az élvezetet, míg a nagyok csak otthon használhatók.

A mai nyúlvibrátorok nagyon különböznek az 1990-es évektől és a 2000-es évek elejétől. Ma ez az intim játékok teljesen különálló világa, amely mindent tartalmaz, amire szüksége van a maximális női örömhöz. Rugalmasak, újratölthetők (nincs szükség elemekre) és tökéletes anatómiai formájúak a hüvely és a külső erogén zónák kiváló minőségű stimulálásához.

A legtöbb szexuális játékszerhez hasonlóan a nyúlvibrátorok túlnyomórészt vízállóak, így játszhat velük a fürdőszobában, zuhanyzóban és még a medencében is. Általában biztonságos, kiváló minőségű, orvosi minőségű szilikonból készülnek, amely utánozza az emberi bőrt – hihetetlenül kellemes és selymesen sima tapintású, ami érzéki stimulációt biztosít kívül és belül egyaránt.

Keresés