Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Péniszhosszabbító és nagyobbító megoldások

Péniszhosszabbító és nagyobbító megoldások

Minden férfi számára a pénisz egészsége és megjelenése nagyon fontos. A pénisz nemcsak büszkeség forrása lehet, hanem probléma és bizonytalanság a kis mérete miatt. A pénisz bővítése segít megoldani egy ilyen kényes problémát. Ez nem igényel gyógyszert vagy műtétet. A gélek vagy krémek, amelyek növelik a nemi szervek véráramlását, kiváló választás. A péniszhosszabbítók segítségével kézzelfogható eredmény érhető el hosszú ideig.

A hosszabbítók egyike az extender egy professzionális eszköz a férfi péniszének megnagyobbítására. Az orvosok azt javasolják, hogy ezt az eszközt használják a maximális eredmény érdekében. A kiváló minőségű, állandó kopással rendelkező modellek segítenek a pénisz 2-3 cm-es meghosszabbításában néhány hónap alatt.

A pénisz kiegészítők legfontosabb előnyei

A hosszabbítók nagyszerűek a pénisz gyors és fájdalommentes megnöveléséhez. A kiegészítők előnyei közül:
Kiváló korrekció. A hosszabbítók nemcsak a pénisz hosszát, hanem a hangerőt is növelik. Segítenek kiküszöbölni a pénisz görbületét és korrigálni annak alakját. A termékek Peyronie -betegségben szenvedő férfiak számára is alkalmasak.
Az erekció javítása. A bővítők lehetővé teszik, hogy elég gyorsan érezhető eredményeket érjen el. A pénisz szebb és szívósabb lesz. Az erekció erőssége és időtartama megnő. A férfi önbizalmat fog szerezni, ami pozitívan befolyásolja a szex minőségét.
Kiváló minőségű anyag. A kiegészítők kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek nem okoznak irritációt és allergiát, ha érzékeny bőrrel érintkeznek, kopásállóak, tökéletesen megőrzik alakjukat. Ez kellemes és kényelmesvé teszi az ilyen termékek használatát.
Sokoldalúság. A termékek univerzálisak, minden férfi számára alkalmasak, kortól és tájolástól függetlenül. Gyors, hatékony és fájdalommentes módszer az erekció és a pénisz megjelenésének jelentős javítására.
Egyszerű használat. A kiegészítők ergonomikus kialakításúak, könnyűek és kényelmesek. A készlet minden eleme jól rögzített, nem csúszik viselése közben. Minden gyártó részletes használati utasítást mellékel a termékhez. Ennek követésével gyorsan elérhet kézzelfogható változásokat, és teljesen kiküszöbölheti a traumatikus helyzeteket.

Kényelmes megrendelések megfizethető áron az INTIM CENTER szexshopból! Webáruházunk kiváló asszisztens lesz a férfi nemi szerv növelésére szolgáló kiváló minőségű és hatékony eszközök kiválasztásában. Katalógusunk géleket, krémeket, hosszabbítókat és az ilyen kiegészítők csere- és kiegészítő alkatrészeinek nagy választékát tartalmazza. Oldjon meg egy kényes problémát egyszerűen és egyszerűen! Rendelést bármikor leadhat. Minden tartozék elfogadható áron és gyors szállítással rendelkezik.

A modern hosszabbítók olyan férfiak számára készült eszközök, amelyeket naponta több órán keresztül viselnek. Egy speciális rögzítési rendszer fokozatosan megnyújtja a péniszt, növelve annak méretét. A hosszabbító nem zavarja a mozgást, nem okoz súlyos fájdalmat, és szinte láthatatlan ruházat alatt.

A pénisz bővítésére szolgáló hosszabbítók típusai. Ma már minden férfi négyféle hosszabbítót vásárolhat. A működési elv számukra ugyanaz, csak az anyagok és a rögzítőelemek különböznek egymástól. Az izmok meghosszabbításával megnyújtják a péniszét. Ugyanakkor a szerv hatékonysága nem veszik el, és a hatás hosszú ideig tart. Katalógusunk a következő lehetőségeket tartalmazza egy ilyen eszközhöz:

• Hurokhosszabbítók. Elasztikus gyűrűvel rögzítve. Alkalmas férfiaknak, akiknek a feje nagyobb, mint a pénisz tengelye.
• Pánthosszabbítók. A heveder szélessége állítható a kényelmesebb érzés érdekében. A heveder rögzítése nem drága, jó eredményeket ad, de meg kell próbálnia elkerülni a kopást.
• Kombinált hosszabbítók. A heveder és a hurok egyidejű rögzítése a legmegbízhatóbb lehetőség. Ez a forma nem csillapodik, nem tolódik el, minimum negatív érzéseket okoz.
• Vákuumos hosszabbítók. Otthon vagy alvás közben viselt. A péniszre kerülnek, majd a levegőt kiszivattyúzzák, és a szerv fokozatos megnagyobbodása következik be.

Visszatérve az Extenderre
Ez egy professzionális orvosi berendezés. Biztonságos, könnyen tisztítható és nem irritáló anyagokból kell készülnie. A katalógusban csak azokat a modelleket gyűjtöttük össze, amelyek megfeleltek a tanúsításnak, és jól beváltak a felhasználók körében. Úgy gondoljuk, hogy az egészség megőrzése érdekében csak jól ismert gyártók eszközeit szabad használni.

Hogyan használhatom a bővítőt?
A hosszabbítót legalább 6 hónapig kell viselni. Néhány nap nem képes észrevehető eredményt adni. A sebészek a műtét után is azt javasolják, hogy legalább 4 hónapig viseljék a készüléket. És ha a pénisznövelést csak a készülék terhére tervezik, akkor hosszabb időre lesz szükség.

A hosszabbítónak a testen kell lennie legalább napi 3 órán keresztül. Ezek lehetnek nappali vagy éjszakai órák. Fokozatosan növelhető a használat időtartama a hatás fokozása érdekében.

A hosszabbító nem okozhat fájdalmat. A tartó néha megdörzsölheti a bőrt. Ebben az esetben el kell mozgatni a sérült területről. A stressz csökkentése érdekében puha ruhával csomagolhatja. És vannak speciális kötszerek is, amelyek sokkal kényelmesebbé teszik az alkalmazást. A készülék felhelyezése előtt a pénisz körül vannak tekerve.

Lehetőség van kombinálni a hosszabbító használatát speciális nagyító krémekkel. Ezek hatására vér áramlik a péniszbe, felgyorsítva a szövetek nyújtásának folyamatát. Először masszázst végeznek a krémmel, majd rögzítik a hosszabbítót.

Katalógusunkban kiváló minőségű hosszabbítókat vásárolhat a világ legjobb gyártóitól. Valóban kényelmes és praktikus modelleket mutatunk be. Kiválasztunk olyan lehetőségeket, amelyek jó eredményeket adnak, ugyanakkor nem károsítják a testet, és nem irritálják a bőrt. A modellek köre folyamatosan bővül. Az összes szimulátor és berendezés szállítását Magyarrszág egész területén végzik.

Erekciós pumpák, vákuumpumpák

Mutassa meg férfiasságát és szépségét a kényelmes és funkcionális vákuumszivattyúval. A termék könnyen elősegíti a pénisz megnagyobbodását, gyors erekciót okoz és érzékenyebbé teszi a péniszt.
A vákuumszivattyúk hű asszisztensek azoknak a férfiaknak, akik minden erejüket és kitartásukat meg akarják mutatni az ágyban. Ezek a csodálatos termékek könnyedén segítenek a pénisz megnagyobbításában és megerősítésében, valamint az erekció fenntartásában. Ennek a szivattyúnak köszönhetően igazi szuperman lesz a szex alatt. A vákuumszivattyúk jót tesznek a pénisznek, állandó használat mellett. A lombikban lévő vákuum miatt a vér aktívabban áramlik a péniszbe. Ennek a stimulációnak köszönhetően a pénisz érzékenyebb, nagyobb lesz, és megjelenik az erekció. A maszturbációhoz vákuumszivattyúk használhatók.

A péniszpumpa gyors és biztonságos módja a pénisz megnagyobbításának
A vákuumszivattyúk kényelmes, gyors és kellemes módja a pénisz megnagyobbításának, érzékenyebbé és csábítóbbá tételére. Sok férfi számára fontos, hogy erősnek, ellenállónak érezze magát, és nagyon aggódik a férfiasság nagysága miatt. Annak érdekében, hogy kedvesét meglepje kedvese, vannak speciális szivattyúk, amelyek vákuum segítségével megnövelik a péniszét, ezáltal önbizalmat adva a férfiaknak. Ezenkívül a pumpáló folyamat nagyon kellemesen stimulálja a férfi nemi szerveket, és egyfajta masszázst végez.

A péniszpumpa működése
Amikor a péniszt a szivattyúba helyezik, a levegőt egy speciális fogantyú vagy körte segítségével szivattyúzzák ki a lombikból. Emiatt vér áramlik a péniszbe, ami megerősíti a péniszt és növeli annak méretét. Ezenkívül a férfi kellemes érzéseket tapasztal, mivel ezzel egyidejűleg a péniszt masszírozzák, ami szintén növeli az érzékenységet. Minden vákuumszivattyú rendelkezik egy nyomásmentesítő szeleppel, amely lehetővé teszi, hogy bármikor leállítsa a pénisz stimulálását. Annak érdekében, hogy a péniszt a lehető legnagyobb méretre szivattyúzza fel, elegendő 15-20 percet tölteni.

Miért tagadnád meg magadtól az örömöt?
A péniszpumpák a legbiztonságosabb és legegyszerűbb pénisznövelő eszköz. Jók az egészségre, megelőznek számos intim jellegű betegséget. Ugyanakkor használatuk kivételesen kellemes érzéseket okoz. Péniszét könnyedén megnövelheti és szálkásíthatja néhány perc alatt anélkül, hogy pirulára lenne szüksége!
Az első szivattyú kiválasztásakor vegye figyelembe élettani jellemzőit és esztétikai preferenciáit. A szivattyú kialakítása meglehetősen egyszerű, így nem lesz nehéz kitalálni, hogyan működik.

Keresés