Termékek Menü

Satisfyer német vibrátorok megfizethető áron

Satisfyer német vibrátorok megfizethető áron A Satisfyer cég kiváló és gyönyörű szexuális játékokat gyárt. Minden évben növekszik a kereslet az ilyen márkájú termékek iránt. Miért nő a Satisfyer ilyen gyorsan? Mi a sajátossága a márka termékeinek? Válasszon bensőséges dolgokat Németországban? A legérdekesebb a Satisfyer cégnél, amely sikeresen meghódította a világot. Ha nem szeretnéd elolvasni a cikket a Satisfyer német vibrátorokat itt nézheted meg. 

A Satisfyer egy világmulti által létrehozott márka. 1998 óta az EIS a szexuális játékok fő szállítója a világ minden tájáról. A kereslet tanulmányozása után a vállalat tulajdonosai úgy döntöttek, hogy létrehozzák saját szextermékeiket a felhasználók széles köre számára. Az ötlet 2015-ben született, és 2016-ban megjelentek a polcokon az első női léghullámos stimulátorok.

Az első szexuális játék hasonló volt a Womanaizer klitorális stimulátorához. De csak az ára volt ötször olcsóbb, mint egy versenytársé. Ugyanakkor a technológiát ugyanúgy használták, csak egy kicsit spóroltak a gyártás anyagain, szerényebbé tették a készüléket.

A Satisfyer Pro viharral vette el a világot. Kiderült, hogy a stimuláns 3-5 perc alatt garantálja az orgazmust! Nem csak örömet szerez, hanem egy nőt is az érzések csúcsára hoz. És még azoknak is segít, akik még soha nem tapasztaltak örömet. Az első játék nagyon népszerűvé vált, és kibővült a termékcsalád. Először jöttek a párok vibrátorai, amelyek szintén részben lemásolták a We-Vibe drága termékeit. Ma a Satisfyer több tucat különböző termékkel rendelkezik . Ezek mind kiváló minőségűek. De ami a legfontosabb, költségük többször alacsonyabb, mint más márkáké, bár a minőség nem rosszabb.

A Satisfyer szexjátékok jellemzői
A Satisfyer nemcsak más technológiákat másol, hanem javítja a már piacon lévő termékeket. Megfizethető termékek alkotói, akik arra törekednek, hogy minél több embernek örömet szerezzenek. A biztonságos, de olcsó anyagokat speciálisan kiválasztják , a vezérlési mechanizmusokat átgondolják, így létrehozása nem igényel hatalmas beruházásokat.

- Az összes Satisfyer termék szerény dobozokba van csomagolva. Elegánsnak tűnnek, de nem túl drágák. Nincsenek kiegészítő tartozékok, például tároló táskák. De az ára 2-5-szer alacsonyabb. 
- Minden játék biztonságos anyagokból készül . Leggyakrabban műanyag, kiváló minőségű szilikon, fém és még valódi bőr is használatos.
- A legtöbb szextermék nem fél a nedvességtől, akár víz alatt is használható. Ez megkönnyíti a tisztítást és a fürdőszobában is könnyen használható.

Különböző stimuláns modellek léteznek, némelyikben akkumulátor van, másikban elem. A felhasználó kiválaszthatja az optimális táplálkozási formát maga számára.

Első generációs Satisfyer
A Satisfyer első szexuális játékainak számos hátránya volt. Féltek a nedvességtől, nem vihették őket a fürdőszobába. A modell tetszett a vásárlóknak, de nem volt a legjobb a piacon. Ez volt az első sorozat, korlátozott példányszámban jelentek meg Európában.

Az első kielégítők 11 módban működtek . A vákuumstimuláció nagyon erős volt. De ugyanakkor nagyon hangosan dolgoztak. A test megérintésekor a hang csökkent, de nem jelentősen.

A cég azonnal felfedte hiányosságait, így a tömeggyártás a Satisfyer Pro modellel kezdődött. Ez a vibrátor hódította meg a világot! A világ minden tájáról női magazinok százai írtak róla, minden szexblogger különböző nyelveken tárgyalta. És ez a modell tette híressé a céget. A Satisfyer Pro-t Magyarországra is hozták. Az ország egyik kedvelt szexjátéka volt. Nők ezrei álmodtak egy olyan eszközről, amely garantálja az orgazmust. Sajnos csalódást okozott pár embernek.

A következő generáció
Amikor a siker nyilvánvalóvá vált, a vállalat egyszerre két új termékcsalád kifejlesztésébe kezdett. Először ezek új hullámstimulánsok voltak. Másodsorban termékek pároknak. Az elsők Satisfyer márkanéven jelentek meg, de más néven voltak. Megváltozott az alakja, megjelentek az elemekkel rendelkező készülékek.

A Next Generation egy 6 stimuláns sorozat a nők számára , amelyek formában, töltési módban és megjelenésben különböznek egymástól. A sorozat két modellje nyerte el a legnagyobb népszerűséget - a Satisfyer Pro Penguin és a Satisfyer Pro 2. Az első különleges megjelenésű volt, pingvinnek tűnik. Ez a vicces dolog ma megvásárolható.

A Satisfyer Pro 2 helyettesíti az előző modellt. Sokkal könnyebb lett használni. A hang csökkent, a test elegánsabbá vált. És egy logót adtak a fogantyúhoz, amely nem volt a korábbi modellekben.
Szexuális játékok pároknak Partner
A páros szextermékek új "Partner" névvel jelentek meg. Eleinte ezek V alakú vibrátorok voltak. Céljuk a hüvelyi nem javítása volt. Az eszközt a partnerek testei közé helyezték, tovább stimulálva a legkényesebb területeket. Megsimogatta a nő csiklóját és G-pontját, valamint a férfi fejét.

Vibrátorok pároknak Partner tekinthető a legolcsóbbnak, de nagyon kényelmes. 2019-ben már 6 párosított eszköz jelent meg az értékesítésben , és ezek népszerűek.

Meglepetés várta a márka rajongóit 2018-ban. Új szokatlan formájú nők stimulánsai jelentek meg. De ami a legfontosabb, kétféle ütést kombináltak - hullámokat és rezgéseket. A funkciókat külön vezérelték, ami nagyszerű volt. Most már lehetőség volt a "kielégítő" használatára normál vibrátorként, valamint csikló masszírozóként is.

3 új játék műanyagból készült. A letisztult fehér szín kiemelte az eszközöket a versenytársak közül. És ez határozottan nem másolat volt, hanem maga a márka fejlesztése.

A hullámstimulált nyúl vibrátor, pár stimulátor és ívelt csikló eszköz azonnal megváltoztatta a szexuális játékok világát . A kettős expozíció még kellemesebb élményeket adott, amelyek vélemények áradatát okozták az ilyen dolgokról. De a cég kísérletei nem értek véget ezzel, sok új termék állt előttünk.

Elégedett hangulatok
Két éve volt a Satisfyer kínálat globális terjeszkedésének időszaka. Több sorozatot fejlesztettek ki egyszerre. Például a Satisfyer Vibes női vibrátor. Nem biztosítanak vákuumstimulációt, csak rezegni tudnak. De egyedi formája miatt sokaknak alkalmasak.

7 új markáns modell. Mindegyiknek megvan a saját hajlata és a motorok speciális elhelyezése. De mindegyiküknek vannak bizonyos előnyei:

Kiváló minőségű szilikon burkolat. Sima és kellemes tapintású. A cölöp nem ragaszkodik hozzá, könnyen tisztítható. Az anyag hipoallergén, érzékeny bőrű emberek számára is megfelelő.
Újratölthető elem. Nem kell emlékeznie az elemekre. Külön töltőkábelt tartalmaz. A 2 órás töltés 1 óra folyamatos használatot biztosít maximális sebességgel.
10+ rezgési mód. Ez a rezgések eltérő ereje, és érdekes mozgásminták is. A vibrátor tövében lévő gombokkal kapcsolják őket, nagyon egyszerű megérteni a vezérlést, és módot lehet váltani anélkül, hogy el kellene térni a folyamattól.
Vízálló tok. Minden Satisfyer Vibes víz alá merül. Nem félnek a nedvességtől, alkalmasak vízkísérletekre.
Rugalmas forma. A modelleket úgy tervezték, hogy kényelmesen használhatók legyenek. Nem merevek, bár megtartják alakjukat. De bevezetésükkor kissé megdőlhetnek.

Elégedett férfiak
A férfi sorozat két éve jelent meg. Az egyedi maszturbátorok a világ több tucat országában kerültek forgalomba. 3 maszturbátor kedvezően különbözött nemcsak árában, hanem speciális funkcióiban is.

Kézi stimulátor a belső nyomás szabályozásának képességével. A kényelmes alagútátmérő kialakításához több mozdulatot kell végrehajtania, és nem kell folyamatosan szorosan tartani a játékot. Belül kialakul a helyes nyomás, a további ingerlés sok szokatlan élményt ad. Kényelmes test, átgondolt megkönnyebbülés - ezek a készülék hatalmas előnyei. És cserélheti a betéthüvelyt is, az új érzésekhez pedig más megkönnyebbüléssel rendelkező modellt választhat.
Elégedett férfi rezgés. Automatikus makk maszturbátor. Nem túl mély, ezért nem fogja tudni teljesen elmerülni. De a sokféle mód közül való választás lehetővé teszi, hogy nagyon élénk orgazmust tapasztaljon. Nehéz összehasonlítani a kézi maszturbációval, a hüvelyi vagy az orális szexel. Minden más, nagyon kellemes és szokatlan.
Elégedett férfiak hőrezgése. A rezgés mellett az automatikus modell is felmelegedhet. Ez a funkció különösen hűvösebb évszakokban hasznos. A hőmérséklet növeli a hatást, még szórakoztatóbbá teszi a folyamatot. Egy ilyen eszközzel nagyon gyorsan befejezheti, vagy az ütés erejének beállításával megnyújthatja az örömöt.
Ma nyugodtan kijelenthetjük, hogy a funkciókat tekintve ezek a legjobb szex játékok a piacon, és megfizethető áron. Más európai vállalatok hasonló modelljei 2-3-szor többe kerülnek.


Termékcsalád bővítése ebben az évben
A Satisfyer új termékei felkeltették a figyelmet, több ezer üzletben értékesítik őket az üzletekben. Ezért új terméksorozatok kezdtek megjelenni. Idén egyszerre több dolgot mutattak be a nyilvánosság számára:

Hüvelygömbök készletei. 3 különböző súlyú eszközkészlet. Ideális minden képzettségi szinthez. A gyakorlatok maximális számának teljesítéséhez egyetlen vagy dupla labdát használhat. Vannak különböző formájú modellek. Kiváló minőségű szilikonnal borítva, kényelmes húzófüllel ellátva. A készlet ára olyan, mint az amerikai vagy európai vállalatok egyetlen golyója.

Anális dugókészletek. 3 dugó egy készletben, különböző domborművel. Az átmérő nem haladja meg a 2,8 cm-t, még a kezdőknek is megfelel. És különböző szenzációkat próbálhat ki velük. Nők és férfiak egyaránt használhatják. Kiadva feketében vagy sokszínű szettben. A költség egyszerűen varázslatos, mindig elérhető.

Készletek a végbélnyíláshoz. Két különböző alakú karácsonyfa készül az érzések fokozására. A bevezetés szórakoztató játék, miközben az extrakció többször fokozza az orgazmust. Természetesen meg kell tanulnia, hogyan válassza ki a megfelelő pillanatot, de a gyakorlat szórakoztató lehet. Az egyik halszálka sima felületű, több láncszemmel, a másik domborművel azok számára, akik többet álmodnak.

Péniszgyűrűk. Rezgésmodellek. 2 lehetőség van a polcokon 2019-ben. Nagyon kényelmes használni, rezgéssel vannak felszerelve a partner örömére, de mindkettő rezgést érez. Alkalmas a fürdőszobában való játékhoz, allergiamentes, könnyen kezelhető.

Új harmadik generációs vákuumstimulátor. A Satisfyer Pro3 vibráció ötvözi a rezgést és a vákuumstimulációt, de más modellektől eltérően teljesen szilikon borítja. Stílusos fekete test, fém betéttel, összehasonlítható a szexuális játékok korábbi generációival. Ez egy nagyszerű ajándék.

Női utazási játék. A kompakt Satisfyer Pro Traveler kézitáskához készült. Egy speciális burkolat védi a portól és a szennyeződésektől. De ami a legfontosabb, ártalmatlannak tűnik, a célt senki sem fogja kitalálni. És bár kicsi, teljesítménye nem kevésbé erőteljes, mint a nagy modelleké.

Elite Satisfyer Szexjáték sorozat
Tavaly év végén jelentették be a nők számára szokatlan anyagokból készült prémium termékcsaládot . A Satisfyer Luxury speciálisan hullámstimulátorok. Ez a sorozat árban különbözik, de vizuálisan inkább műalkotásnak tűnik, nem pedig meghitt dolognak.

A prémium szexuális játékokat azok számára tervezték, akik mindig a legjobbat vásárolják. Minden bennük a legapróbb részletekig átgondolt. A fém, a valódi bőr és a puha szilikon tökéletes kombinációja csodálatosan néz ki. Az egyik modell alumíniumból készült, és nagyon hatásos is.
A Satisfyer Luxury-t úgy tervezték, hogy jelen legyen önmagának vagy szeretteinek. Áruk drágább, mint az összes többi modell, de megérdemlik. Ha tetszene egy vibrátor itt nézheted a Satisfyer vibrátorok kínálatát.

Keresés