Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A vágyak tárgyait árulja a budapesti szexbolt és online webáruház

A vágyak tárgyait árulja a budapesti szexbolt és online webáruház Ellaposodott az intim életed az évek során? Szeretné megújítani szexuális kapcsolatát a partnerével? Vagy talán abbahagyta a szex szerelmét, de vissza szeretné adni a múltat? Bármi legyen is az oka és a következménye, az INTIM CENTER a szexblog cikkekben tájékoztat és termékeivel segít a helyzet kijavításában.

A felnőttkori termékek sokfélesége ma egyszerűen lélegzetelállító. Világos stimulánsok két személy számára, szokatlan eszközök további érzésekhez, csúcstechnológiás játékok egyedüli örömökhöz, varázslatos kozmetikumok és lenyűgöző fehérneműk - egy ilyen arzenállal biztonságosan elindíthatja életének új erotikus oldalát!

Szüksége van szexuális eszközökre? Nálunk vannak!

Az élénk érzések és a színes orgazmus érdekében intim webshop erotikus üzletünk a következőket kínálja:

- Minden formájú, színű és méretű vibrátor. Az érzékeny zónák rezgéséhez minden szükséges: vibrátorok a G-ponthoz és a csiklóhoz, exkluzív modellek, amelyek kielégítik minden felhasználó igényeit, szokatlan vibrátorok ujjal vagy tolószerkezettel;

- A maszturbátorok szelídek, étvágygerjesztők, rugalmasak és mindig készek a szexuális játékokra a kézi maszturbációhoz vagy a szex teljes utánzásához. Szexboltunk egyedülálló maszturbátor modelleket kínál, amelyek reprodukálják a mély orális szexet, és ehhez semmit sem kell tennie mint benézni egy szexshopba;

- Anális stimulátorok rezgéssel és rezgés nélkül: fenékdugók kristályokkal, eltávolítható vibro golyók és körték az expanzióhoz, rugalmas anális láncok a szex készítéséhez és a prosztata masszírozói egyedi tulajdonságokkal és forgó fejjel;

BDSM kellékek: különféle rabságok rögzítéshez, gyönyörű maszkok és gallérok a játékos kép hangsúlyozásához, ütős eszközök és egyéb kiegészítők a benyújtáshoz. Bensőséges üzletünk lehetőséget kínál valódi bőrből készült, kézzel készített BDSM-kellékek megvásárlására. Itt még a BDSM játékok lelkes rajongói is találnak valami újat maguknak!

- A szexbabák megbízható lányok, akik között vannak egyszerűbb, olcsóbb babák és reálisabb szépségek, természetes hajjal és puha betétekkel a szájban, a hüvelyben és a végbélnyílásban;

- Izgalmas szerek nőknek és férfiaknak: az étrend-kiegészítőktől kezdve a vákuumszivattyúkig minden megtalálható a helyi használatra;

- Pénisznövelők: speciális gyógyszerek a pénisz növelésére és hatékonyabb eszközök, hosszabbítók, amelyek sikeresen megfeleltek az orvosi kutatáson. A legjobb magyar szexbolt csak eredeti termékeket forgalmaz, amelyek megfelelő minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek;

- Erotikus fehérnemű: luxus fehérneműk széles választéka, amelyek segítenek bármilyen erotikus megjelenésben. Csábító csipke, botrányosan rövid ruhák, a hálószövetek őszintesége - mindez egyetlen férfit sem hagy közömbösnek!

Miért a felnőtt boltunk a legjobb?

Az intim üzlet és online szexbolt több mint tízezer termék raktáron van. Amerikai, európai és japán gyártók költségvetési és exkluzív eszközei kielégítik az Ön igényeit. Itt talál játékokat, meghitt kozmetikumokat és fehérneműket minden ízlésnek és pénztárcának!

Ha nem tudja, mit válasszon, akkor az eladóink mindig segíteni fognak. Tapasztalt szakember válaszol minden kérdésére, még akkor is, ha a termék megvásárlása után merülnek fel. Egy értékhatár felett ingyenes a szállítás! Nem csak Budapesten, hanem egész Magyarországon. Törődünk ügyfeleinkkel, és szeretnénk, ha csak az örömért fizetnének. Minden technikai költséget fedezünk.

Ne aggódjon a névtelenség miatt! Az online áruházunkból megrendelt összes terméket átlátszatlan csomagolásban szállítjuk, amelyen nincsenek jelölések.

Miért minket válasszon?

Ma hazánkban sok online intim üzlet működik, de csak ötödének van valós szexboltja, mint nekünk. Nem összpontosítunk mindegyikük előnyeire és hátrányaira, hanem egyszerűen felsorolunk több olyan tényezőt, amelyek miatt sok vevő naponta minket választ és elégedett marad.

- A legnagyobb áruválaszték
- A legrészletesebb és legpontosabb leírások
- Teljes titoktartás
- A legprofibb tanácsadás és szakértelem
- Az árukra garancia
- Az áruk valós rendelkezésre állása
- Fizetés áruk átvételénél
- Ingyenes kiszállítás Magyarországon egy értékhatár felett
- Egy napon belül szállítás minden városba és településre
- Házhoz szállítás minden magyarországi településen.

A legnagyobb áruválaszték
Annak ellenére, hogy Ukrajnában szinte minden második üzlet mondja ezt, könnyű ellenőrizni: maga is megszámolhatja a termékek számát a weboldalunkon és más webhelyeken (legalábbis bármelyik kategóriában). Jelenleg üzletünk választéka több mint tízezer terméket tartalmaz, és minden nap új termékeket adunk hozzá. E mutató alapján mi vagyunk az abszolút vezetők Magyarországon.

Összehasonlításképpen, Budapesten egy átlagos fizikai üzletben átlagosan legfeljebb 1000 cikk választékát mutatják be. A budapesti INTIM CENTER legnépszerűbb üzletben ez a szám meghaladja meg a 2000 cikket. Tehát üzletünk az egyetlen hely, ahol a legszélesebb választékot találja a szexuális játékokat és az erotikus fehérneműt. Hidd el, tudjuk, miről beszélünk, végül is az elmúlt  harminc évben mi voltunk a téma vezető boltja Magyarországon. Bár valószínűleg már tudja.

A legrészletesebb és legpontosabb leírások
Tudjuk, mennyire fontos a megfelelő termék kiválasztásakor, a termékleírás pontos méretei és egyéb részletei. Valóban, a szexuális játékok esetében néha minden milliméter fontos! Ezért nem csak méreteket és leírásokat veszünk a gyártók webhelyeiről. Ahol gyakran lekerekítettek, vagy néha jelentős hibáik vannak, hanem mi is mérjük magunkat. Próbáljuk megmérni egy üreges heveder mélységét és a falainak vastagságát különféle alapvető a játékok paraméterei, például külső és belső méretek, a termék különböző alkotóelemeinek méretei, valamint szükség esetén súlyuk. Magabiztosan kijelentjük, hogy a magyar piacon senki másnak nincs ilyen részletes és ami a legfontosabb, helyes információja ezt maga ellenőrizheti.

Teljes titoktartás
Mi 1989 óta vagyunk Magyarország legnagyobb szexuális témájú szexboltja és webáruháza, és természetesen tudjuk, milyen fontos az abszolút titoktartás a munkánkban. Soha nem kerül kényelmetlen helyzetbe, és nem kell pirulnia, amikor az irodába szállít, vagy ha a postánál veszi fel a csomagot. Soha nem csomagolunk átlátszó dobozra vagy a kísérő dokumentumokba nem írunk semmi ilyet, és a terméken nem hagyunk olyan azonosító jeleket, amelyek a lényegét jelezhetnék. Ezért a postás vagy futár soha nem tudja, mi van benne. Számukra ez csak a diszkréció.
Nos, ha még mindig érdeklik a részletek, akkor megismerkedhet az alábbi információkkal. Minden árut sűrű, átlátszatlan csomagolásban szállítunk, a termékre vagy az áruházra vonatkozó feliratok nélkül. Feladóként a szokásos nevet jelölik, a dokumentumok csomagjának tartalma nem jelzett.

Minden csomagot öntapadós széles szalaggal zárnak le, hogy önmagukban ne tudjanak kinyílni vagy óvatosan kinyitni. A csomagoláson nincsenek repedések vagy lyukak, amelyeken keresztül egy idegen véletlenül láthatja a csomag tartalmát. Ezért biztonságosan otthagyhatja a csomagot az asztalon az irodában, és egyik kollégája nem is figyel rá. Csak a csomag felbontásával tudhatja meg, mi van a csomagban.

Sőt, a csomagolás olyan erős, hogy a csomagunkat táskába vagy egy autó csomagtartójába teheti (még akkor is, ha sok más dolog és tárgy van), és a környező tárgyakkal való hosszabb ideig tartó érintkezés után a csomagolás sértetlensége nem sérül meg. Zsúfolt helyen biztonságosan kinyithatja az autó táskáját vagy csomagtartóját, és biztos lehet benne, hogy a csomag nem vonja magára mások figyelmét.

A csomag sem tartalmazza elérhetőségünket, nevünket vagy üzletünk címét csak a kft nevét. Minden információ harmadik félnek történő továbbítása garantáltan kizárt. A meg nem erősített megbízásokat nem hajtjuk végre! Amikor felhívja, úgy tűnik, üzemeltetőnk csak az online áruház alkalmazottja.

A legprofibb tanácsok és szakértelem
Úgy tűnik, hogy van ebben valami baj: megérteni ennek vagy annak a játéknak a bonyodalmait? De valójában az intim javak világa annyira változatos, hogy forog a fejed. Nagyon fontos, hogy az eladó alaposan megértse az összes apróságot és árnyalatot, és tanácsot adhat bármilyen kérdésben. A kis boltok és eladók többsége erre egyszerűen nem képes, mivel soha nem tartották a kezükben a weboldalukon bemutatott kínálat felét sem, mivel általában minden termék harmadik fél beszállítóinak raktárában található. Ennek megfelelően csak a weboldalukon közzétett információk keretein belül tudnak tanácsot adni Önnek. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk ezen a területen, és hosszú évek óta sikerült alaposan tanulmányozni az áruk uralkodó többségét élőben. Mivel a szexboltban is áruljuk, és a csomagolásból kivéve mutatjuk be.

Garancia az árukra
Termékeink kínálatára a mindenkori törvényben meghatározott jótállás vonatkozik. Általában egyéves garancia vonatkozik, ami üzletünkben is érvényesíthető.

Az áruk tényleges rendelkezésre állása
A webhelyen megtekintheti az egyes termékek elérhetőségét. A Készleten státuszú áruk garantáltan jelen vannak a budapesti szexboltunkban és azonnal eladhatók vagy elküldhetők a vevőnek.
A Külső raktáron termék valamelyik nagykereskedésben van, és vagy ők küldik közvetlenül, vagy hozzánk szállítás után mi küldjük. Itt a szállítás 2-3 munkanap.
Amikor egy terméket rendel üzletünkben, biztos lehet benne, hogy nem hallja a sajnáljuk, ez a termék nincs raktáron választ, és ne pazarolja az idejét a termékek keresésére és kiválasztására. Az árfolyamok gyakori ingadozása miatt a legtöbb áruk szinte minden nap változnak.

Fizetés az áru átvételénél
Mit tud mondani? Bízunk ügyfeleinkben, és ők viszonoznak minket. Ezért az árukat utánvéttel, futárszolgálattal vagy postai úton küldjük. Ez azt jelenti, hogy csak akkor kell fizetnie az árukért, amikor megkapja a csomagot. Sokszor figyelmetlen vásárlókkal találkozunk, akik nem veszik át a csomagokat, és ennek következtében pénzt veszítünk az áruk szállításakor. De ezek a veszteségek nem sokak ahhoz, hogy sok elégedett ügyfél hálás legyen, akik számára az utánvét a legkényelmesebb és fájdalommentesebb fizetési mód.

Szállítás másnapra Magyarországon bárhová
Az áruk rendelkezésre állásától függően és 12 óra előtt megrendeljük, ma elküldjük megrendelését, és holnap veheti át. Gyors szállítás postapontokra és futárszolgálattal lehetséges.

Házhoz szállítás minden településre
Tényleg kényelmes ma megrendelni, anélkül, hogy elhagyná otthonát, és holnap megkapja otthon, még egy tanyán is, ha van címe! Csak a posta több mint 3.000 helyszínre szállít, de a futár bárhová! A helyszínen kell fizetnie, a csomag átvételének időpontjában. Nem kell pazarolnia az időt, ha elmegy a bankba, és aggasztja, hogy becsapják Látja, hogy mit fizet, és ellenőrizheti az árut a futár jelenlétében.

És a legfontosabb! Valóban szakértők vagyunk, és ez hazánkban fontos, és nem fordul elő olyan gyakran, mint szeretnénk.

Reméljük, hogy a fentiek mindegyike segít abban, hogy egy ilyen érzékeny terméket a lehető legkényelmesebbé, gyorsabbá, megbízhatóbbá és biztonságosabbá váljon. Nos, nagyon könnyű megbizonyosodni ezeknek az állításoknak az őszinteségéről - csak megrendelnie kell üzletünkben. És ne feledje, bármilyen vitatható helyzet esetén - mi mindig az Ön oldalán állunk, és mindent megteszünk azért, hogy örüljünk a vásárlásnak. Kellemes vásárlást és jó hangulatot kívánunk Önnek

Miért jó egy szexshop férfiaknak?

Az óvszer és a síkosítók szexboltban történő vásárlásának fő oka a választás. A gyógyszertárak polcain, ha nem a város központi gyógyszertára, legfeljebb három standard márka található. A szexboltok pedig óvszert hoznak minden ízléshez: illatos, ízléses, színes, nem szabványos méretű és különböző anyagokból készültek.
Egyébként, ha allergiás a latex óvszerekre, vagy olaj alapú kenőanyagot szed, akkor nem lesz felesleges kiegészíteni a vásárlást egy csomag poliuretán óvszerrel. 
Az egyedi méretű tulajdonosok számára előnyös lesz, ha megnézik a MySize óvszereket. Számos méretük van: a legvékonyabb és a legvastagabb. Az ideális méret a pénisz kerületének mérésével és a gyártó mérettáblázatának ellenőrzésével választható ki.

Péniszgyűrű. Nem, nem jegygyűrű, hanem erekció. Ez az egyik legolcsóbb szexuális játékszer. Az erekciós gyűrűt a pénisz aljára helyezik, és csak a tengelyt vagy a tengelyt és a herezacskót fedik le. A gyűrű megakadályozza a vér kiáramlását, ami miatt az erekció hosszabb ideig tart. Sok ilyen gyűrű rezgő elemmel van felszerelve. Felfelé vagy lefelé fordítható, a herezacskó felé. Az első esetben a partner kellemes rezgést érez a csiklón, a másodikban pedig a rezgés fokozza a férfi kellemes érzéseit. Ezenkívül, ha a gyűrű meglehetősen erős rezgéssel rendelkezik, a pénisz élő vibrátorrá válik.

Anális játékok. Azok számára, akik szeretik az anális stimulációt, a szexboltok hatalmas választékot kínálnak különböző eszközökből, hogy felkészüljenek az anális szexre és további stimulációra más típusú szex során. A szexboltból származó játékok használata ezekre a célokra sokkal biztonságosabb, mint az improvizált eszközök. Végül is, ami a fürdőszobában vagy az éjjeliszekrényen található polcon található, általában nincs dugója, és könnyen eltévedhet, ellentétben a kifejezetten erre a célra tervezett játékokkal.
A hírhedt fémdugók mellett, vannak amik üvegből, orvosi szilikonból, puha és rezgéssel készült hüvelyek is.

Keresés