Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A különleges BDSM szexjátékok a nemi élet delikátjai

A különleges BDSM szexjátékok a nemi élet delikátjai

Az Intim Center egy ismert és megbízható forrás, amely különféle szexuális termékek és játékok széles választékát kínálja. A BDSM szexjátékok egyre népszerűbbé válnak az emberek körében, akik kísérletezni szeretnének a hálószobában, illetve felfedezni a szexuális vágyaikat és fantáziáikat.

Mi is az a BDSM? Ez a mozaikszó három fő összetevőből áll: B&D, azaz Bondage (kötözés), Domination (dominancia), D&S, azaz Descipline (fenyítés), Submission (alárendeltség), S&M, azaz Sadism (fizikai fájdalom okozásának élvezete másnak), Masochism (fizikai fájdalom élvezete magunkon). A BDSM olyan szexuális tevékenység, amelyben a résztvevők különböző szerepeket vállalnak, és ezekben a szerepekbe bújva, akár csrélgetve vesznek részt szexuális aktusban. Az egyik fél, a domináns (dom vagy domina), irányítja a másik fél, az alárendelt (sub), tevékenységeit, és ez nyújt mindkettőjük számára szexuális izgalmat. Fontos kiemelni, hogy ez a fajta szexuális aktus is minden fél teljes beleegyezésén alapul, ahol előre megbeszélt és lefektett határok vannak, amit ha valaki átlép már szexuális erőszaknak minősül.

Az Intim Centerben megtalálhatók a BDSM szexjátékok mindenféle formában és kialakításban. A kötözéshez és a fenyítéshez szükséges kötelek, bilincsek, gagek, maszkok mind megtalálhatók a kínálatban. Ezek az eszközök lehetővé teszik a felek számára, hogy átéljék a hatalom és az alárendeltség érzését a hálószobában.

Amikor úgy döntünk, hogy kipróbáljuk a BDSM szexjátékokat, fontos, hogy nyitottak és őszinték legyünk a partnerünkkel. Kommunikálni kell a vágyainkról, határainkról és kényelmetlenségeinkről, hogy mindkét fél élvezhesse a játékot.

Az Intim Centerben található BDSM szexjátékok lehetővé teszik, hogy felfedezzük a szexuális vágyainkat és fantáziáinkat. A kínálat széles, és a szakértők segítenek megtalálni a megfelelő termékeket az egyéni igényeinkhez.

  • BDSM maszkok
  • Wartenberg-kerék
  • Nőgyógyászati speculum
  • Bilincsek
  • Péniszketrecek
  • Dilátorok 
  • Mellbimbó- és csiklóékszerek 

Sokan élvezik az erőszakosabb, fájdalommal és hatalommal járó szexuális aktusokat, amelyek kreatív és biztonságos módon kielégítik szexuális vágyaikat.
A BDSM játékok elsődleges célja, hogy az embereknek lehetőséget adjon a szexuális élmények fokozására és a határok felfedezésére. Az emberek gyakran élvezik, ha szerepjátékokat játszhatnak a hálószobában, ahol az egyik fél domináns szerepet játszik, míg a másik alárendeltként viselkedik. Ez az egyensúly és a hatalom átadása sok ember számára izgalmas és szexuálisan kielégítő élményt nyújt. Fontos azonban megjegyezni, hogy a BDSM játékokhoz mindig kötelező a partner beleegyezése és a biztonságos szexuális gyakorlatok betartása.
Az Intim Centerben kapható BDSM termékek segítségével az emberek megtapasztalhatják a különböző szerepeket és szexuális kényszereket. Az egyik partner kötheti meg a másikat, és irányíthatja a szexuális aktust. Az érzéki tapintás, a szemmaszk és a paskolók segítenek fokozni a szexuális élményeket és a vágyakat. Az emberi testet és annak határait felfedezve, az emberek új módon élvezhetik a szexet és a kapcsolatukat.


BDSM fej- és szemmaszkok

A fejmaszk teljesen lefedi a fejét, vagy lyukakat hagy a száj és/vagy a szem számára. Ugyanakkor a rugalmas anyagok megkönnyítik a légzést és a hallást. A partner látásának csökkentése vagy teljes megfosztása a BDSM hagyományos technikái. A szájnyílás lehetővé teszi az orális szex gyakorlását. A kínáltban találsz rugalmasabb spandexből készült darabokat, de a klasszikus latex maszkok is kaphatóak.

A szemmaszkok szintén a partner látásnak korlátozására vannak, viszont kinézetük sokkal érzékibb, ezért talán népszerűbb is az emberek körében, főleg akik most ismerkednek a BDSM-mel. Nem mellesleg praktikus, mert alváshoz is használható. Ha egy stílusos eszköz több célját is megtalálja, ez csak plusz! Vannak bőrből, műbőrből, szövetből készült szemmaszkok.

Minden elem célja az arc elrejtése, egy személy bizonyos képességeinek korlátozása. Csak egy kiegészítő, és mennyi lehetőség van a szerepváltásra, és ha ehhez hozzáadsz egy ostort, bilincset, gaget és pár szexuális játékot csak fokozod a hangulatot.


Wartenberg-kerék

Az eszközt Robert Wartenberg neurológus találta fel régen, hogy tesztelje az idegvégződések stimulálására adott választ. Ez egy kényelmes, rozsdamentes acélból készült kerék fogantyúval, aminek a szélein hegyes tüskék találhatóak. Végiggörgetheted partnered testén, hol gyengébben, hol erősebben. A Wartenberg-kerék csak ijesztőnek tűnik, valójában teljesen ártalmatlan eszköz, nem veszélyesebb, mint egy villa. Ugyanakkor nagyon sikeresen kiegészíti a partner érzékiségének fejlesztésére szolgáló játékokat! Kiegészítő azok számára, akik enyhe fájdalom és szokatlan játékok révén örömet szeretnének örömet. Hatékonyan stimulálja az erogén zónákat és növeli a vérkeringést a tűknek való kitettség helyén.

Hogyan kell használni a Wartenberg kereket?
Helyezd a szegecses görgőt a test felületére, és futtasd a kereket a partnered testén. A tűk ponthatással vannak az erogén zónákra, ezáltal növelve az érzékenységet és növelve a szexuális izgalmat.
Használhatjátok erotikus masszázsban is. Fedd le kedvesed szemét kötéssel, használjatok masszázsgyertyát, és enyhén csúsztasd a Wartenberg kereket a testén.
Finom használat esetén (hirtelen mozgások és nyomás nélkül) a tüskék csúcsai nem károsítják a bőrt és a nyálkahártyákat, nem okoznak vérzést. Ha élesíteni szeretné érzékeit és érzékenységét, feltétlenül szerezzen be egy Wartenberg kereket!


Orvosi fétis

Az orvosi fétis egy olyan szexuális preferencia vagy vonzalom, amely az orvosi eszközökre, helyzetekre vagy környezetekre irányul. Ez lehet például az orvosi ruházat (például nővérek vagy orvosok fehér köpenyei), az orvosi eszközök (például injekciós tűk, orvosi speculumok), vagy akár az orvosi környezet (például kórházi szobák, vizsgálószobák) iránti szexuális érdeklődés.

Az orvosi fétisizmus nem szokatlan, és sok ember számára része lehet a szexuális fantáziáknak vagy gyakorlatnak. Az embereknek különböző szexuális preferenciáik vannak, és az orvosi fétisizmus is egy ilyen változatos spektrum része lehet. Fontos, hogy minden résztvevő egyetértésével és megértésével történjenek az ilyen típusú szexuális tevékenységek, és mindig tiszteletben kell tartani a másik személy határait és kényelmét. Az orvosi fetisizmus során használt eszközök sokféle lehetőséget kínálnak a fantázia és az élmények kibővítésére.

Orvosi ruházat: Ide tartozik például a fehér köpeny, nővérek vagy orvosok egyenruhái, orvosi maszkok, kesztyűk és egyéb kiegészítők.
Orvosi eszközök: Például injekciós tűk, fecskendők, vérvételi eszközök, orvosi speculumok, sztetoszkópok és egyéb diagnosztikai eszközök.
Kórházi környezet: Vannak olyanok, akiknek különös vonzódása van a kórházi szobákhoz, vizsgálószobákhoz, műtőkhöz vagy kórházi ágyakhoz.
Szerepjátékok: Az orvosi fétisizmus gyakran szerepjátékokkal társul, ahol az egyik fél "orvosnak" vagy "nővérnek" öltözik, míg a másik a "beteg" szerepét játssza.

Mi az a speculum?

A nőgyógyászati speculum egy orvosi eszköz, amelyet nőgyógyászati vizsgálatok során használnak. Általában fémből vagy műanyagból készül, és henger alakú formája van, amely lehetővé teszi az orvos számára, hogy megnyissa és tartsa nyitva a hüvelyt a vizsgálat során. Ez lehetővé teszi a nőgyógyász számára, hogy vizsgálja a hüvely és a méhnyak belső részét, valamint szükség esetén végezzen mintavételt vagy egyéb beavatkozást. Általában steril körülmények között használják, és fontos eszköz a nőgyógyászati vizsgálatok során, például a méhnyakrák szűrésére, fertőzések diagnosztizálására és más nőgyógyászati problémák kezelésére.


Bilincsek és más kötöző eszközök

A kötözők olyan szexuális játékszerek amelyeket erotikus játékokhoz, akár BDSM szexhez is használhatók. A speciális kialakításnak köszönhetően megbízható, ugyanakkor biztonságos rögzítés garantált. Így partneredet különböző pózokban megkötözheted, megbilincselheted a végtagjait, amivel részben mozgásképtelenné teheted.

Az Intim Center webshopjában két kategóriát is találsz az egyik a bilincsek, ahová fém, műanyag és műbőr csatos korlátozó eszközök vannak. A másik kategória a kötözők, ahová mindenféle szalag, kötél és társait találod.

A TOP 5 legnépszerűbb kötöző fajta

Csuklóbilincsek és bokabilincsek: Lehetnek klasszikusan fémből, műbőrből szőrmével, tollakkal díszítve, több karabínerrel más tárgyakhoz való rögzítéshez, valamint szegecses díszítéssel.
Kötözőszalagok: Több méter tekercs szalag, ami a bőrhöz nem ragad csak saját magához, így kényelmes viselet nem tépi a bőrt és a szőrszálakat sem. Rugalmas így sokféleképpen lehet használni, nagyon szoros kötésekhez is alkalmas.
Selyemkötelek: Már maga az anyag és a megjelenése elegáns és erotikus, így kifinomult párok érzéki éjszakáihoz ez passzol a leginkább. Az anyag miatt nem vág, nem dörzsöli a bőrt, ugyanakkor szorosabb kötésekhez is alkalmas.
Tépőzáras bilincsek: Általában ezek olcsóbbak a többihez képest, de nem is olyan szépek. Viszont a tépőzár miatt könnyű le- és felvenni, emiatt kezdők számára különösen ajánlott. Többféle verzióban kaphatók, akár karokat a nyakhoz is lehet  rögzíteni.
Ágyhoz kötöző szett: Hosszú pánttal rendelkeznek, ami végigfuttatható az ágy vagy matrac alatt, ezzel az ágyhoz rögzítve viselőjét.

A bilincs a szexben a fetisizmus különleges fajtája, mert nem maguk a bilincsek viselése felelős az izgalomért, hanem annak megértése, hogy egy személyre helyezik őket. Ha egy pár teljes bizalomra épít kapcsolatot, akkor félreértések nem merülhetnek fel. Csak előre fel kell készülnie, és ezt úgy kell megtennie, hogy a partner tapintható érzéseire támaszkodjon. A tapintási érzések izgalmasabbak lesznek, mint a hallási vagy vizuális érzések. Bár mindenkinek megvan a maga módszere ebben a kérdésben, nem szabad késleltetnie a bilincs elhelyezését. Először oda kell bújnia a partneréhez, óvatosan tekerje le a kezét, mintha már megkötötte volna őket, majd vegye fel az előre elkészített bilincseket, és tegye fel őket. Ezeket a kötözőket és bilincseket mind megtaláljátok az Intim Center webshopján vagy az üzletünkben.


Péniszketrecek

Minden, amit tudni kell a péniszketrecekről (férfi erényöv). A péniszketrecek olyan szexuális segédeszközök, amelyeket a férfiak az erekció fenntartására vagy intenzifikálására használnak. Ezek a készülékek különböző anyagokból készülhetnek, és számos méretben és kialakításban elérhetők, hogy kielégítsék a felhasználók egyedi igényeit és preferenciáit. A következőkben részletesen ismertetjük a péniszketrecek funkcióit, használatát és típusait.

A péniszketrecek, péniszbilincsek funkciója
Erekció fenntartása: A péniszketrec használata során a véráramlás korlátozódik a hímvesszőben, ami segít abban, hogy az erekció hosszabb ideig tartson. Ez különösen előnyös lehet azoknak, akik diszfunkcióval küzdenek, vagy nehézségeik vannak az erekció fenntartásában.

Érzéki stimuláció: Néhány péniszketrec kialakítása olyan, hogy extra stimulációt nyújtson a viselőjének vagy a partnerének. Például élesek lehetnek a belső felületen, hogy további érzéki ingert biztosítsanak.
Szexuális kielégülés növelése: A péniszketrec viselése közben a stimuláció intenzitása fokozódhat mind a viselő, mind a partner számára, ami fokozott szexuális kielégülést eredményezhet. A péniszketrecek típusai

Fém péniszketrecek: Ezek általában rozsdamentes acélból vagy más fémből készülnek, és tartósak és könnyen tisztíthatók.
Műanyag péniszketrecek: Ezek könnyűek és általában kényelmesek viselni, és számos színben és kialakításban elérhetők.
Állítható péniszketrecek: Ezek olyan ketrecek, amelyek lehetővé teszik a viselő számára, hogy állítsa a méretüket és illeszkedésüket, hogy maximális kényelmet és hatékonyságot biztosítsanak.
Szilikon péniszketrecek: Ezek általában puha és rugalmasak, ami kényelmesebb viselést eredményezhet.

A péniszbilincs helyes használata
A péniszketrecek használata előtt fontos megfelelő higiéniai intézkedéseket tenni, beleértve a tisztítást és fertőtlenítést. A használat során javasolt síkosító, hogy megkönnyítsd a ketrec felhelyezését és kényelmesebbé tedd a viselést. Fontos megjegyezni, hogy a péniszketrecek viselésekor figyelembe kell venni a viselő kényelmét és biztonságát, és nem szabad túlzottan szorosra húzni őket, hogy elkerüljük a vérkeringés gátlását.

A péniszketrecek hasznos segédeszközök lehetnek azok számára, akik szeretnék fokozni az erekció időtartamát és intenzitását, valamint azoknak, akik extra érzéki stimulációt keresnek szexuális élményeik során. Fontos azonban megfelelően használni és tisztítani ezeket az eszközöket, és mindig figyelembe kell venni a viselő kényelmét és biztonságát.


Húgycső stimulánsok, dilátorok

A dilátor alapvetően egy orvosi eszköz, amelyet általában az urológiában vagy a nőgyógyászatban használnak. Ezért a korábban ismertetett orvosi szerepjátékok során is használható. Általában henger alakú és különböző méretű, hosszúságú és átmérőjű lehet. Egyeseknek a húgycső efajta ingerlése, és az ezzel járó eseleges fájdalomérzet szexuális izgalommal járhat. Az Intim Center kínálatában már vibrátoros verziókat is találsz a hagyományos mellett.

A dilátorok helyes használata

  1. Előkészületek: Fontos, hogy megfelelő higiéniai intézkedéseket végezzük el a dilátor használata előtt. Moss kezet és tisztítsd meg az eszközt meleg szappanos vízzel, majd fertőtlenítsd.
  2. Síkosítás: Használj vízbázisú síkosítót az eszközhöz és a behatolás helyéhez kenve is. Ez megkönnyíti a dilátor bevezetését és kényelmesebbé teszi a használatát.
  3. Kényelmes pozíció: Találj egy kényelmes testhelyzetet, ami lehetővé teszi az eszköz könnyű behelyezését és a kényelmes használatot. Például hátpn fekve és a lábak kissé felhúzva.
  4. Behelyezés: Lassan és óvatosan helyezd be a dilátort figyelve a fokozatosságra. A hirtelen mozdulatok sérülést okozhatnak.
  5. Lassú mozgatás: Ha az eszköz be van helyezve, óvatosan mozgassa előre és hátra, hogy fokozatosan kitágítsa és/vagy nyitva tartsa a testnyílást. Ügyelj arra, hogy ne nyomd túl mélyre hirtelen.
  6. Időtartam: Mindig figyeld a test reakcióit, és ne használd túl sokáig. Ha bármilyen kellemetlenséget vagy fájdalmat tapasztalsz, azonnal állj le és távolítsd el az eszközt.
  7. Tisztítás: Miután befejezted a dilátor használatát, alaposan tisztítsd meg szappanos vízzel, majd fertőtlenítsd. Ügyelj arra, hogy mindig tiszta és fertőtlenített legyen a következő használat előtt.

Mi az öröm lényege a húgycső stimulációjában?

Azok a férfiak, akik képesek voltak leküzdeni a félelmüket, bevalották, hogy a dilátorral való stimuláció különösen kellemes érzést ad nekik. A csiklandozás, az érzéki stimuláció hatására erekcióhoz magömléshez, valamint akaratlan vizeléshez vezet az öröm csúcspillanatában.


Pénisz- és herehámok, szorítók

Egy kis kiegészítő a dominancia és az erekció szabályozásához. Nélkülözhetetlen eszköz az erekció fokozásához és az aktus meghosszabbításához, ami nem véletlen az egyik legnépszerűbb szexeszköz.
A péniszgyűrűk eggyel kombináltabb változata, ugyanis nem csak a hímvesszőre kell felhelyezni, hanem a heréken is át kell húzni.

A szorosan illeszkedő eszköz megtartja a vért a pénisz üreges testében, megakadályozva annak kiáramlását, valamint megakadályozza a herezacskó összehúzódását magömlés közben, további térfogatot ad a pénisznek, megvastagítja a vénákat és fokozza az orgazmust. Ha a terméket a BDSM szempontjából tekintjük, a használat sok élénk érzést adhat.

A péniszgyűrűk és hereszorítók változatai

  • fém – teljesen fémből készült, "ketrec" formájában, zárakkal vagy nyitott fejjel
  • bőr – természetes vagy kiváló minőségű bőrből patentokkal az állíthatóságért
  • kombinált – kombinálja például a bőr gyűrűt fémgyűrűkkel, szegecsekkel
  • T-alakú – a pénisz és a herezacskó egyidejű szorítása, ami elválasztja a heréket
  • heresúlyokkal –  a gyűrűhöz csatlakoztatott fémláncokra extra súlyokat lehet csatlakoztatni, növelve a fájdalomérzetet és a dom hatalmát

Mellbimbócsipeszek

A mellbimbócsipesz egy kis szexuális kiegészítő, amelyet a mellbimbóra helyeznek.Hasonlóan a hagyományos ruhacsipeszhez rugóval ellátottak, hogy enyhe nyomást gyakoroljanak a mellbimbóra, viszont legtöbbjükön van egy kis csavar, amivel még inkább szorosabbra lehet húzni vagy épp kiengedni a szorítást. Ezek a kis eszközök különböző formákban és anyagokból készülhetnek, például műanyagból, fémekből vagy szilikonból.

Mellbimbócsipeszek típusai

Rugós mellbimbócsipeszek: Ezek a hagyományosabb típusú mellbimbócsipeszek, amelyek rugóval vannak ellátva, hogy enyhe nyomást gyakoroljanak a mellbimbóra. Általában fém vagy műanyag anyagból készülnek, és a rugalmas csipesz rögzíti a mellbimbót.
Állítható nyomású mellbimbócsipeszek: Ezek a csipeszek lehetővé teszik, hogy a felhasználó szabályozza a nyomást, amit a mellbimbójára gyakorolnak. Általában csavarozhatók vagy egyéb mechanizmusokkal rendelkeznek, így a felhasználó könnyedén beállíthatja az érzékenységet.
Mágneses mellbimbócsipeszek: Ezek a típusú csipeszek mágneseket használnak az érzékenység növelésére. A két csipesz között lévő mágneses vonzás kiszorítja a véráramot a mellbimbó felé, fokozva az érzékenységet és az erek duzzadását.
Szilikon mellbimbócsipeszek: Ezek a csipeszek szilikonból készülnek, ami lágyabb érzést nyújt a mellbimbónak. Gyakran vannak bemélyedések vagy dudorok a csipeszekben, hogy tovább növeljék az érzékenységet.
Vibráló mellbimbócsipeszek: Egyes mellbimbócsipeszek beépített vibrációs funkcióval rendelkeznek, amely tovább fokozza az érzékenységet és az izgalmat. Ezek a csipeszek különféle sebességi beállításokkal rendelkezhetnek, hogy személyre szabják az élményt.
Díszes mellbimbócsipeszek: Ezek a csipeszek különleges dizájnnal és díszítéssel rendelkeznek, például strasszkövekkel vagy lánccal vagy egyéb díszítőelemmel. A díszes csipeszeket gyakran a külső megjelenés és az esztétikai élmény miatt választják.
Kötözős mellbimbócsipeszek: A BDSM közösségben gyakran alkalmazzák ezeket a csipeszeket, mivel lehetőséget kínálnak a mellbimbók rögzítésére kötözők vagy szíjak segítségével. Ezek a csipeszek tovább fokozzák a szexuális izgalmat a fájdalom és az élvezet kombinálásával.

Keresés