Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Férfiaknak a legjobb péniszre valók az Intim Centerben kaphatók

Férfiaknak a legjobb péniszre valók az Intim Centerben kaphatók

Mitől lehet fényesebb és őrültebb a szex? A péniszgyűrűkön kivül még sokféle más pénisz kiegészítőkkel!  A pénisz kellékekkel a férfi pénisz azonnali megnagyobbodása lehetséges. Vannak hosszabbítás, vastagodás, a kettős behatolás. Plusz 10 cm-elés 6 cm átmérővel növelhető a hosszúságot. Gyakran használják újrafelhasználható óvszerként is.

Természetesen egy szexjáték, amely sok új érzést hoz. Ezért a figyelmébe ajánljuk szexüzletünk egy külön részét - "mellékletek és gyűrűk". Ezek csodálatos termékek, amelyek igazán szenvedélyessé teszik a közösülést. Ezen aggregátumok segítségével hatékonyan stimulálhatja az erogén zónákat, és ugyanakkor kellemes érzéseket élvezhet.

Pénisz kiegészítők: Péniszgyűrűk - Péniszmandzsetták - ​Péniszhosszabbítók

A vonzó kiegészítők kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, tökéletesen rögzülnek a testen, nem csúsznak még aktív súrlódások pillanatában sem.

A férfiasságra való termékek fő előnyei a következők
- a legélénkebb benyomásokat. Ezek a termékek jelentősen javítják az erekció szintjét, illetve általában a szex minőségét. Az ilyen aggregátumok segítségével az izgalom fokozódik, és a vége hihetetlenül robbanékony lesz. A szex hosszabbnak és színesebbnek tűnik, új érzéseket ad mindkét partner számára;
- vonzó megjelenés. A játék tetszőleges méretben és akár árnyékban is felvehető. A katalógus átlátszó és bármilyen más színű modelleket kínál. A katalógusban hihetetlenül ritka példányokat is talál fekete, arany árnyalatban;
- a legkellemesebb felület. A tartozék lehet sima vagy dombornyomott, minden az Ön preferenciáitól függ. Ha a gyűrű vagy a fúvóka kiemelkedéssel rendelkezik, akkor az érzések szokatlanabbak lesznek;
- rezgő elemek jelenléte. Sok modell speciális vibrogolyóval van felszerelve, amely a nemi szervek stimulációját kozmikusan kellemesé teszi. A felhasználó képes lesz önállóan kiválasztani a megfelelő lüktetési módot, és még szenvedélyesebb örömet szerezni.

Az online szexshop áruházunkban kínált összes tartozék és gyűrű kompatibilis a kenőanyagokkal. A játék felhelyezése előtt felviheti a kenőanyagot, de ne használjon túl sokat, mivel a tartozékok és a gyűrűk lecsúsznak a péniszről. Ennek során a kenőanyag nedvességet biztosít a bőrnek, ami még élvezetesebbé teszi a játék használatát.

A katalógusból származó összes termék nagyon könnyen tisztítható. Javasoljuk, hogy a tartozékokat alaposan mossa le minden használat után. Ezt baktericid szappannal vagy speciális spray -vel lehet elvégezni.

Vásárláshoz lépjen kapcsolatba a menedzserrel telefonon, vagy hagyjon kérést a webhelyen.

A pénisz rögzítése az azonnali nagyítás módja. A különleges dizájnt úgy alakították ki, hogy használat közben a folyamat minden résztvevője kellemes érzéseket kapjon. Egy nő nagy péniszt érez, míg egy férfi gyengéd masszázst, mivel a fúvóka belseje finom anyagból készült.

A péniszen lévő tartozékok jellemzői

A tartozékok kellemes anyagokból készülnek, amelyek hasonlóak az emberi bőrhöz. Férfi péniszére teszik, és megnövelik. Vannak olyan eszközök, amelyek fokozzák az érzéseket a végbélnyílás stimulálásával, ezek olyan lehetőségek, amelyek tüskékkel rendelkeznek egy férfi számára, vagy tartozékok a kettős behatoláshoz. A férfiak pénisztippjei többféle típusúak:

• Péniszhosszabbítás. Fő funkciójuk a méret növelése. Gyakran átlátszó vagy hússzínűek, hogy ne tűnjenek ki túlságosan a bőr hátterében. Szorosan összekulcsolják a férfi péniszét, hogy mindkét partner kellemes érzéseket érezzen. A nagy péniszrögzítők akár 10 extra centimétert is biztosíthatnak.
• Tippek a pénisz megvastagításához. A növekedés pontosan az átmérőben történik. Nyitottak, a pénisz tengelyéhez vannak rögzítve, de nem csukják be a fejet, hogy ne csökkentsék az érzéseket.
• Domború mellékletek férfiaknak. A masszázshoz kiemelkedések, bordák, dudorok szükségesek. De a nőt ösztönzik ezek. A csalétek gyakran szokatlan mintákkal rendelkeznek, amelyek stimulálják a nő méhét, növelve az örömöt. Finom anyagokból készült, de tökéletesen megőrzik alakjukat.
• Pénisztippek a kettős behatoláshoz. Ez egy további vibrátor, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre merüljön a lány végbélnyílásába és hüvelyébe. A fúvókát gyakran anális stimulációra hozzák létre, és a herezacskóhoz rögzítik.
• Rezgő pénisz -tartozékok. A vibrációs lehetőségek segítenek a gyorsabb befejezésben. A motort különböző helyeken kell elhelyezni. Néha megérinti a nő csiklóját, és akkor ez dupla öröm neki. És vannak olyan modellek, ahol a vibro golyó a fejrészben található. Az ilyen stimulációt egy férfi és egy nő is érzi, ez egy lehetőség az elbűvölő öröm együttes elérésére.
• Fúvóka a pénisz számára anális stimulációval. Egy speciális folyamat merül a férfi végbélnyílásába, és a fő részt a péniszre rögzítik. Ennek eredményeként minden mozdulat a végbélnyíláson történik, maximális élményt nyújtva. Egy ilyen dolog, különösen egy különleges megkönnyebbülés vagy rezgés jelenlétében, mind a férfinak, mind a nőnek kellemes.

Bármelyik párnak meg kell vásárolnia egy péniszcsatolót, mert segít új módon érezni az ismerős mozdulatokat. De ajánlott csak hüvelyi szexhez használni. Az anális simogatások során elcsúszhat vagy akár elakadhat a végbélnyíláson, ezért az ilyen mozgásokhoz további eszköz rögzítése szükséges a testen.

Annak érdekében, hogy a péniszhosszabbító rögzítéssel végzett mozgások zökkenőmentesek legyenek, ajánlott kiváló minőségű kenőanyagot vásárolni. De csak a szexuális játékszerek külsejére alkalmazzák, ha befecskendezik egy partnerbe. Ha kenőanyagot ad hozzá, akkor a fúvóka leesik.

Hogyan kell felhelyezni és használni a pénisz rögzítőt?
A szexuális tartozék vásárlásakor fontos figyelembe venni a szexuális játék méretét. Szorosan össze kell zárnia a férfi péniszét. Ezért van feltüntetve az eszköz átmérője minden típuson. 0,5-1 cm-rel kisebbnek kell lennie, mint a férfi péniszének átmérője.

A vastagító és hosszabbító sapkák rugalmas anyagokból készülnek, felhúzás közben nyúlnak. Ezért érdemes kisebb modellt választani. Nem lesz probléma a rögzítéssel, és a szexuális játék nem esik le közben. De ne vásároljon túl kicsi opciót, hogy ne okozzon kényelmetlenséget.

A maximális izgalom idején érdemes felhelyezni a fúvókát a pénisz fejére. Erekció nélkül egyszerűen nem fog tartani. Ebben az esetben ajánlatos a lehető legmélyebbre húzni, hogy a fúvóka ne mozduljon el.

Használat után azonnal mossa le a készüléket folyó víz alatt. Ne hagyjon testnedvet a szexuális játékokon. Baktériumokat fejleszthetnek, ezért ajánlatos késedelem nélkül eltávolítani őket. Ideális speciális tisztítószert használni a tisztításhoz.

A budapesti szexshop üzletünkben megvásárolhatja a legjobb minőségi anyagból készült pénisz -tartozékot. A modelleket biztonságos és praktikus anyagokból állítottuk össze. Nyitott és zárt fúvókák széles árkategóriában kaphatók. A katalógusban bemutatott legtöbb modell raktáron van. A szállítást Magyarország bármely helységére végzik.

Keresés