Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Szexi ajándékok Valentin napra nőknek és férfiaknak

Szexi ajándékok Valentin napra nőknek és férfiaknak

Valentin napra szexi ajándék! Számos szexi ajándék közül választhat, amelyek segíthetnek a párok szerelmi életének újraélesztésében. Ezek közé tartoznak a fehérneműk, a szexuális masszázsolajok, a különféle szexi játékok, a vibrátorok és a szexuális kiegészítők. Ezek a termékek segíthetnek a pároknak abban, hogy visszatérjenek a szerelmi életük teljesebb és izgalmasabb élményéhez, és segíthetnek az összhang megteremtésében.

Az Intim Center szexi ajándékok széles választékát kínálja, elbűvölő, romantikus és perverz a Valentin-nap megünneplésére. Ajándékötletek nőknek, de férfiaknak is. Szexi fehérnemű, páros szexjátékok, társasjátékok és még sok más... Ünnepelje a Valentin-napot úgy, ahogy kell, és eredeti módon.

Hogy vásárolhat Valentin-napi ajándékot egy szexboltból anélkül, hogy zavarban érezné magát?

Budapest néhány mesés szexboltnak ad otthont, amelyek önt és kedvesét ülve hagyják. A Valentin-nap a szerelem és erotikus ajándékok napj. De néhányunk számára egy felnőtt játékboltba való belépés rendkívül kínosnak és kissé rémisztőnek tűnhet. De ne féljetek! A budapesti Intim Center szexbolt, a legjobb tippeket adja a szexvásárlási élmény megközelítéséhez. Tegyen egy pillantást az alábbiakban a következő bejegyzésre, hogy a vásárlás élménye pontosan úgy legyen, ahogy tetszik - teljesen normális és egyáltalán nem hátborzongató.

1. Ne érezd magad zavarban
Ha az ajtón lévő tábla azt mondja, hogy felnőtteknek, akkor azonnal otthon kell éreznie magát. Bemész egy szexboltba - ez nem olyan, mintha bárki elmondaná a szüleidnek, vagy az éjszakai hírekben látni fogják, mint az első embert, aki valaha is besétált egy ilyen létesítménybe, szóval lazíts. Nem kell álruhát viselnie, ha nagyon akarod tegyél fel egy maszkot!

2. Ne félj kérdéseket feltenni
A legjobb intim szexshop azt javasolja, hogy menjen fel az ott dolgozó emberekhez tanácsért, és használjon bármilyen közös köznyelvet, amelyet jobban szeret, amikor arról beszél, hogy mit tud. Ők olyan szakemberek, akik mindent láttak és hallottak - így a kérdésed valószínűleg nem az egyetlen intim kérdés, amit valaha hallottak.

3. Nem baj, ha fogalmam sincs
Első látogatásod egy szexboltban? Ez mindig megtörténik. Kicsit félek, hogy tényleg bejön? Az Astoriánál található szexbolt ajánlja, hogy végezzen egy kis kutatást online, vagy előre telefonáljon, hogy megnézze, megvan-e a keresett termék, vagy egyszerűen csak tegyen fel néhány kérdést - ítélet nélkül.

4. Ne mondd, hogy a barátomnak kell
Hé, találd ki? Tudjuk, hogy a most vásárolt dildó nem egy barátnak szólt. Nincs szükség ködösítésre. Gyere be, találd meg, amit keresel, kérdezz vagy ne kérdezz, akárhogy is, eladjuk neked a terméket. Ez egy üzlet, ezért legyél egyenes.

5. Biztonság számokban
A pároknak messze a legkönnyebb segíteni! Mindketten támogatják egymást, és ez megkönnyíti annak eldöntését, hogy mit szeretne kipróbálni. Nincs szükség a találgatásos játékra. Csak ne legyél túl bizalmaskodó a boltban. A felnőtt üzletek nem olyanok, mint a ruhabolt nem próbálhatja ki vásárlás előtt.

6. Legyen tisztelettudó az üzlet tulajdonosaival és dolgozóival szemben
Igen, lehet, hogy úgy látták és hallották az egészet hogy itt mindent lehet. Nem jelenti azt, hogy joga van bemenni és megkérdezni, hol találkozhat olyan férfiakkal vagy nőkkel, akik BDSM szexben benne vannak. Az eladók nem segítenek abban, amit csinálsz, miután elhagyod a boltot, és nem értékelik, hogy személyes kérdéseket teszel fel nekik a saját szexuális életükről. Igen, lehet, hogy egy szexboltban vagy, de nem, ez nem a piros lámpás negyed. Keressen élő bemutatókat máshol.

Valentin napon

Valentin-napon mutasson szenvedélyt a legteljesebb mértékben. Kövesse a melodráma forgatókönyvét, és győződjön meg róla, hogy biztosan boldog lesz a vége. A Valentin-nap pontosan az az ünnep, amikor nem szabad kételkednie. Légy merész. Engedd meg magadnak, amiről álmodtam. Hagyja, hogy ez a nap a szeretet ünnepévé váljon nemcsak a partner, hanem magad, a vágyaid számára is.

Ne feledje, hogy Valentin-napon a nemének csak "különlegesnek" kell lennie. És ennek 5 oka van, mint a dalban.

Szenvedélyes légkör
A légkörnek mega-romantikusnak, szenvedélyesnek kell lennie. Ne "spóroljon" gyertyákon, rózsasziromokon, füstölőkön, ékszereken, szívek dekorációján. Még akkor is, ha nem tudja elviselni a vörös színt, hagyja, hogy az érzések "skarlátosak" legyenek. Kösse össze magát egy piros szalaggal. Fonja be a piros íjakat.

A legmerészebb fehérnemű
Minél váratlanabb a fehérneműkészleted, annál jobb. Ez a három kötél mindig komolytalannak tűnt számodra? Itt az ideje, hogy kipróbálja. Vásároljon speciális erotikus fehérneműkészleteket a szexhez. Hidd el, a partnered értékelni fogja.

A fantáziák megtestesülése
Tedd azt, amit már régóta álmodtál, de nem mertél. Itt az ideje a kísérletezésnek. Kérje meg kedvesét, hogy adjon neked különös figyelmet és szeretetet. Legyen proaktívabb és felszabadultabb. Ezt a napot azért találták ki, hogy szabad kezet adjon az érzéseknek.

Töltsön időt szokatlanul
Mindig sietve? Nézzetek egymás szemébe, fáradhatatlanul ismételve a szeretet szavait. És hagyja, hogy az az idő, amikor az ágyban fekszik, észrevétlenül repüljön. Ritkán vacsorázik az elfoglaltság miatt? Próbáld meg megismételni a híres jeleneteket a konyhában a "9 és fél hét" filmből. Folyamatosan szeretkezik a lekapcsolt lámpákkal? Nézzetek meg együtt egy felnőtt filmet.

Szentelj minden gondolatodat a szerettednek
Próbáljon meg ne gondolni az üzletre és az aggodalmakra. Élvezze az ünneplés és a magánélet légkörét. Nézze meg közelebbről kedvesét, szemét, gödröcskéit és mosolyát. Mióta csókolod az összes üreget a nyaka körül? Emlékeztesd őt az első találkozásra. Mondd el, mennyire szeretsz. Mutasson gondosságot és figyelmet azokra a részletekre, amelyekre mindig nincs elég idő. Végül csak mosolyogj, és mondd el az ismételt "szeretem"-et.

Írj erotikus levelet
Az erotikus levelek a Valentin-napot szexpostával kezdik. Adjon partnerének egy levelet reggelire, amely őszintén leírja szexuális fantáziáit. Adjon szabad kezet a képzeletnek, és dobja el a félénkséget - ezen a napon bármit megtehet, hagyja, hogy szeretett dobja majd a hőbe, majd a hidegbe. Nem szükséges azonnal folytatni az erotikus fantáziák megtestesülését, miután megkapta a levelet. Még jobb, ha estig kell várnia. Erotikus üzenete szó szerint megégeti az ember zsebét, és az izgalmas gondolatok nem teszik lehetővé, hogy nyugodtan várjon a dédelgetett éjszakára. A pszichológus és szexoktató úgy véli, hogy a titkos gondolatok papíron keresztüli továbbítása segít megnyitni és felszabadítani még a leginkább félénk embereket is.

Milyen szexshop ajándékot vegyek a feleségemnek?

Az ajándékoknak örömet kell hozniuk. De pontosan mit kell adnia egy nőnek? Sok szokatlan dolgot találhat egy szexboltban. A szexuális játékok, a gyönyörű fehérnemű és az intim kozmetikumok a legjobb ajándékok minden ünnepre. Nagyszerű dolgokat találhat nemcsak a feleségének, hanem a nagymamájának, kollégájának vagy nővérének is, és ez nem lesz vulgáris. Mit adj annak a nőnek, akit szeretsz, és mit a feleségednek?

Mit kell adni egy nőnek, akivel szexelsz?
A legegyszerűbb módja egy ajándék kiválasztása szexuális partnernek. Szinte bármit megvásárolhat, az izgató síkosítótól a szexhintákig. És a legérdekesebb dolog az, hogy mindezt együtt alkalmazhatja. De vannak olyan elemek, amelyeket a nők a legjobban szeretnek.

Hullám vagy vákuum stimulátor -  Ez1-3 perc alatt orgazmust vált ki. A hullámok annyira masszírozzák a csiklót, hogy a finálé nagyon gyorsan közeledik. Maszturbáció során használják, de érdekes párban is kipróbálni. A legjobb modellek rezgéssel vannak felszerelve. Kétféle simogatás sokkal érdekesebb, mint egy.
A prémium modellek alkalmasak a luxus szerelmeseinek, különleges formákkal és finom részletekkel rendelkeznek. A megfizethető tárgyak kevésbé luxusnak tűnnek, de hasonló érzéseket váltanak ki.

Szexi fehérnemű - A testen lévő harisnya, a hozzáféréssel ellátott bugyi vagy a fűző emlékezetes ajándék lesz. Választhat peignoirt, természetes selyemből készült fehérneműt vagy ultra rövid ruhát is. Mindez minden bizonnyal vonzó lesz a lány számára, meg akarja mutatni egy ilyen vásárlást.
A szerény ajándék a szokásos harisnya, bármilyen méretben és színben kapható. A drága egy fűzővel ellátott dolgok halmaza. A készlet legfeljebb 6 különböző elemet tartalmazhat, üzletünk munkatársai ajánlják a megfelelő dolgokat és segítenek a gyönyörű csomagolásban.

Pár vibrátor - A tökéletes vibrátor örömet okoz két szex résztvevőnek. A páros vibrátor pedig a csiklóját, a vaginájában lévő G-pontot és a férfiét masszírozza. A szexuális játékot szokásos pozíciókban használják, egyszerűen a testek közé helyezik. A különleges forma nem akadályozza a mozgást, hanem csak kiegészíti az érzéseket.
Egy ilyen vibrátor távvezérelhető. És akkor sétálhatsz vele. És az ember képes lesz átvenni az irányítást. Egy ilyen ajándék lehetőséget nyújt valami új kipróbálására.

Szerep jelmez - Fantáziái jelmezek segítségével valóra válhatnak. Ajándékként jobb választani egy gyönyörű képet, például egy angyalt, egy stewardess-t vagy nővérkét. Természetesen jobb, ha előre megkérdezzük tőle, mit álmodott gyermekként?

Erotikus játék - Tökéletes unatkozó párok számára. Megadhatja egy lánynak, ha panaszkodik a partnerére. Ártalmatlannak tűnik, bár nagyon kifejezett feladatok lehetnek benne. Fontos kiválasztani a megfelelőt, a csoportos szex lehetőségét nem mindig érdemes megadni egy kollégának. A romantikus játékok viszont jó ajándék.

Hüvelyi gyöngyök - Ez egy olyan termék, amely segít formában tartani az izmokat. Néhány golyó nagyon stílusos módon van csomagolva, és a doboz hasonló az okostelefon csomagolásához. Jobb, ha különböző golyókat vásárol, hogy a felhasználó kipróbálhassa a különböző terhelésű gyakorlatokat. Ez egy nagyon hasznos ajándék. 

Mit lehet adni egy férfinak egy szexboltból?

Emlékszem egy viccre a gumi nőkről. De vannak más dolgok is egy felnőtt üzlet választékában. És a nevetségességtől való félelem nélkül adhatók. De fontos, hogy helyesen mutassuk be a dolgot. Egy ilyen ajándék a főnöknek nem biztos, hogy megfelelő, de egy barátnak igen.
- Egy nagy csomag óvszer - Ez egy hatalmas csomag, amely hat hónapig tart. Ez valóban nagyon jó ajándék, mivel lehetővé teszi, hogy néhány hónapig elfelejtse a fogamzásgátlók vásárlását. 
Parfüm feromonokkal - Ez egy gyönyörű üveg parfümmel vagy WC-vel. De nem csak szagot adnak, hanem vonzzák a nőket. Egy ilyen ajándék szükséges ahhoz, hogy egy házas férfi könnyen találkozhasson kedves hölgyekkel. Az illat nemcsak a társadalmi kör bővítését segíti elő, hanem növeli önbecsülését is.
- Kulcstartó gyűrű - Ez egy erekciós gyűrű, amely nem engedi túl gyorsan. De egyben kulcstartó is. Praktikus dolog, amely mindig kéznél van, bármikor használhatja. A gyűrű rugalmas, bármilyen méretű péniszhez alkalmas. És ártalmatlannak tűnik, nehéz kitalálni, hogy két célja van.
Bilincs - Nagyon érdekes ajándék, amelyet különböző módon lehet használni. Választhat fém, brutális. De vannak bőrök is, használatuk kényelmesebb, nem hagynak nyomot a csuklón.  A szexboltban pároknak is választhat termékeket. Ezek lehetnek speciális készletek kísérletekhez, vibrátorok két vagy kenőanyag-készletekhez.

Ajándékok vásárlása egy szexboltban nyereséges! És garantálhatja, hogy valaki más nem hozza ugyanazt az ajándékot. De a lényeg az, hogy mindezeket a dolgokat felhasználják, és nem csak valahol a polcon helyezik el, vagy ajándékként adják valaki másnak.

Miért jó ajándékokat venni az Intim Center szexboltból?

Számos okot találhat arra, hogy ajándékért menjen a felnőtt áruházba: Hatalmas választék. Egy online áruház tízezer termékkel rendelkezhet különböző helyzetekben. Vannak ajándékkészletek. És ez nem csak szexuális játékszerek. Érdekes kozmetikumok széles választéka, amelyek egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek. Vannak humoros dolgok. Az eredeti jégformák, puha játékok vagy mágnesek nem hagynak közömbösnek senkit. Tanácsadók szakmai segítsége. Mindig megmondják, mi a jobb vásárolni egy bizonyos alkalomra.

Egyesek számára fallosz, mások számára pedig fehérnemű. Szép árak. Nem harapnak. És az észbontó szagú masszázsolaj gyakran többször is kevesebbet fizet, mint egy gyógyszertárban. A szexbolt olyan üzlet, amely többet árul, mint csak vibrátorokat. Vannak edzőgépek az egészség javítására. Eszközök széles választéka a szex változatosságához. És olyan dolgok is, amelyek bárkit díszítenek, például erotikus fehérnemű vagy szerepjáték jelmezek.

Keresés