Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogy lehet javítani az orgazmust, hatékony módszerek csodálatos élvezések eléréséhez

Hogy lehet javítani az orgazmust, hatékony módszerek csodálatos élvezések eléréséhez Az orgazmus mindig más. Némelyikük olyan erős, hogy úgy tűnik, mintha látná a csillagokat, míg mások nem okoznak sok örömöt. Minél erősebb a kisülés, annál nagyobb elégedettséget hoz, ezért azt akarjuk, hogy az orgazmus mindig elbűvölő legyen. Hogyan lehet fokozni az orgazmus minőségét? Módszerekről a szexblogban és ebben a cikkben olvashatsz, amik segítenek ebben.

Az orgazmust, a gyönyört meg kellett tanulni. Először csak az orgazmus elérése a cél. Aztán hogy könnyű és varázslatos legyen, mint egyedül, és partnerrel is.

Tudatos megközelítés alkalmazása a maszturbációhoz
Sokan csak egy célból maszturbálnak - hogy gyorsan és egyszerűen enyhítsék a szexuális feszültséget, hogy örömet szerezzenek. És ezzel nincs is semmi baj. A gyors és könnyű orgazmus elég ok arra, hogy visszavonuljon magához, de vannak más lehetőségek is.
A tudatos maszturbáció inkább hasonlít a feltérképezetlen terület felfedezéséhez, mint egyszerűen a saját igényeinek kielégítéséhez. Ezek lehetnek a kulcsa azoknak a lenyűgöző orgazmusoknak a megszerzéséhez, amelyeket egyre gyakrabban szeretne megtapasztalni.
Hogyan csinálod ezt? 30-60 percet kell félretennie, és a folyamatra kell összpontosítania, nem pedig a végcélra. Fedezze fel az egész testét tetőtől talpig, különféle szexuális játékokkal, stimulációs típusokkal, kenéssel. Próbálja meg bekötni a szemét, vagy adjon hozzá hőmérsékleti játékokat, hogy növelje az érintésérzékenységet. Minél többet tudsz arról, hogy a test valóban hogyan reagál a simogatásokra, annál jobb. 

Kegel gyakorlatok
A medencefenék izmainak ereje hatalmas szerepet játszik abban, hogy az orgazmus milyen intenzív lesz. A Kegel gyakorlatok segíthetnek megerősíteni a hüvely falát. Ahhoz, hogy hatásuk legyen, azokat rendszeresen kell elvégezni.
Ezeknek az osztályoknak az az előnye, hogy nemcsak otthon, hanem bármely más helyen is elrendezhetők, mások számára teljesen észrevehetetlenek. A gyakorlatok elvégzéséhez nincs szükség speciális felszerelésre, mivel az izmok egyszerű összenyomása és felszabadítása elegendő az eredmények eléréséhez. De a hüvelyi golyók vagy az intim Kegel edzők szórakoztatóbbá tehetik a folyamatot, így minden módot kipróbálhat.

Vásároljon minőségi szexuális játékokat

Sok nő úgy véli, hogy minden vibrátor azonos, ezért vásárláskor a legolcsóbb és legegyszerűbb modelleket választják. Természetesen az orgazmus bármilyen szexuális játékkal elérhető. De ha olcsó, alacsony minőségű anyagokból készül, vagy túl egyszerű, akkor az öröm hiányos lesz. Sokkal kellemesebb a kiváló minőségű eszközök használata, amelyek vonzó kialakításúak, erősebb motorokkal, hosszú töltéssel és ergonómikus formákkal rendelkeznek, mint például a csiklóvibrátorok:

Milyen szexuális játékok és kiegészítők alkalmasak:

  • a csikló vákuumhullám-stimulátora,
  • mini-vibrátor vagy vibromassager,
  • maszturbátor,
  • dugók, gyöngyök, prosztata masszírozó,
  • vízbázisú kenőanyag,
  • szemmaszk.

Ez nem jelenti azt, hogy most meg kell vásárolnia a szexbolt teljes skáláját. De több szexuális játékot is felvehet különböző alkalmakra. Például használjon otthon egy nyúlvibrátort magának, és vigyen magával egy mini-vibrátort egy utazásra, így nem sok helyet foglal el egy bőröndben. 

A párok stimulátora tökéletes a partnerrel való szexhez, így egyidejű orgazmusa fényes és felejthetetlen. Amikor a szexről van szó, a férfiak nem túl beszédesek. Sokan azt hiszik, hogy nincs mit tanulniuk, de egy vibri mindig új dimenziókat hoz elő.

Használjon síkosítót szex és maszturbáció közben
A síkosítók, masszázsolajak kiválóak a szeretkezés és önkielégítés nagyszerűvé tételére. Távolítsa el a súrlódás okozta kellemetlen érzéseket, és végül fokozza az érzéseket. Most eladáskor vannak olyan termékek, amelyek felmelegednek, lehűlnek, további hangulatot teremtenek a szag miatt és növelik az érzékenységet. Jobb, ha nem azonnal a péniszre vagy a vulvára alkalmazzuk őket, hanem a kezekre, hogy egy kicsit felmelegedjenek, és csak akkor masszírozó mozdulatokkal a nemi szerveken.

Mondd el a partnerednek, hogy mit akarsz

Nincs semmi baj azzal, ha meg akar győződni arról, hogy partnere élvezi, amikor szexel. Gyakran előfordul, hogy a nők annyira arra összpontosítanak, hogy jól teljesítsenek a második félidőben, hogy teljesen elfelejtik magukat. De ne feledje, hogy az Ön elégedettsége is fontos.
Hogyan csinálod ezt? Először is gondolj arra, hogy mire van szükséged az orgazmushoz? Több idő az előjátékra? Orális simogatás vagy más testtartás? Talán további csiklóstimulációra van szükség? A partner megpróbálhat örömet okozni neked, de egyáltalán nem pszichés. Tehát kommunikálnia kell. Tudnia kell, hogyan juthat el a csúcsra.

Csak ne felejtsen el beszélni partnerével "én-üzeneteken" keresztül: szeretném, ha ezt tenné; Szeretem, amikor így simogatsz. Ha a kommunikáció inkább egy vád, akkor többet fog gondolni a védelemre és a kölcsönös kritikára, és nem az örömére.

Az orgazmus könnyebb egy nyitott környezetbarát kapcsolatban. Minél több partner bízik egymásban, annál könnyebb számukra pihenni a hálószobában és maximális örömet szerezni. A pár problémái éppen ellenkezőleg, minden erőfeszítést semmivé tesznek.

Fontos, hogy nyíltan megossza nemcsak az érzéseit, hanem az elvárásait is az ágyban. Ne feltételezzük, hogy maga a partner kitalálja, mi kapcsol be, jobb, ha közvetlenül beszél róla, és bevonja a folyamatba. Néha még néhány erotikus fantáziák és forgatókönyvek megvitatása is valóban megnevettetheti mindkettőtöket.

A hosszú távú kapcsolatba vetett bizalom azonban nem jelenti automatikusan az ágyban való emancipációt. Ahogy elmúlnak, sokan egyre inkább elrejtik vágyaikat és fantáziáikat partnerük elől, hogy ne okozzanak kellemetlenséget, és ne ütközzenek nézeteltérésbe. Idővel ez szexhez vezet egy megalapozott biztonságos rendszer szerint, unalmassá válik. Ezért hasznos, ha néha tudatosan kinyitja a dobozát titkos vágyakkal, és megmutatja azokat partnerének, elfogadva a lehetséges eltéréseket.

Változatosság hozzáadása
A szex akkor hozza a legnagyobb elégedettséget, ha változatos, izgalmas és izgalmas. Ha van partnere, tegye azt szabállyá:
- rendszeresen változtassa meg a helyeket;
- kísérletezzen különböző pozíciókkal;
- keressen egy új helyet a házban a szexhez;
- felváltva osztja meg fantáziáit;
- keressen új módszereket a szex határainak feszegetésére.

Egyedül maszturbálva folyamatosan kereshet valami újat. Próbáljon ki más helyeket (ágy helyett fürdő), pózokat - állva vagy ülve, simogatásokat, szexuális játékokat. Használjon különböző kenőanyagokat, játsszon a hőmérséklettel vagy az érzékenységgel.

Figyeld a légzésedet
Végezzen kísérletet különböző típusú légzéssel a következő maszturbáláskor. Milyen reakciók fordulnak elő a testtel, amikor először gyorsan és felületesen lélegzik, majd lassan és mélyen, és vissza. Néhány ilyen edzés után észreveheti, hogy bizonyos légzéstechnikák élénkebbé teszik az orgazmust, vagy segítenek gyorsabban elérni.

Rendezzen előjátékot az egész napra
Amikor este szexelni tervez egy partnerrel, gondoljon arra, hogy az előjátékot egész napra nyújtja. Izgassátok egymást erotikus levelezéssel, használjatok egy szexjátékot a viseléshez, amelyet távolról vezérelnek, és nézzük meg, mi történik, amikor végre találkozunk.
Ugyanezt lehet tenni, ha csak munka után szeretne maszturbálni. Vegyél fel valamit, ami a belső szexualitás érzetét kelti. Olvassa el az izgalmas erotikus történeteket hazafelé. Vagy emlékezzen a legszenvedélyesebb szexuális fantáziáira. Az orgazmusod biztosan elbűvölő lesz, amikor végre egyedül vagy magaddal.

Sport
Bármely fizikai aktivitás pozitív hatással van a szexuális egészségre és növeli a libidót! Az edzés segít fenntartani a súlyt a normában, javítja a megjelenést, és egy személy szexuálisan vonzóbbnak érzi magát mások számára. Az állóképesség általános szintje nő, ami azt jelenti, hogy a nemi közösülés időtartama is nő. A mozgások javítják a test vérellátását, beleértve a nemi szerveket is, és ez közvetlenül befolyásolja az orgazmus minőségét.

Hogyan lehet pontosan fenntartani a fizikai formát, mindenki maga dönt. Ez lehet futás, úszás, tánc, tornaterem stb. A lényeg az, hogy az edzések mérsékeltek, nem túlzottak, különben teljesen más hatást érhet el.

A legcsodálatosabb orgazmusok megtapasztalásához meg kell találnia, hogy milyen módon lehet elérni őket. Hogyan tehetem ezt meg? Csak állandó gyakorlással egyedül vagy partnerrel. Akkor mire vársz még? Kezdje el még ma, és javítsa orgazmusát örökre!

Szeresd magad

Nehéz szeretni valakit, ha nincs elég önszereteted. Alacsony önbecsülés, elégedetlenség a saját testével, magas elvárások a szextől - mindez orgazmus mind a nők, mind a férfiak körében. Segíti több módszer, amellyel növelheti az orgazmus esélyét. Egy tanulmány megállapította, hogy a magasabb önbecsülésű nők nagyobb valószínűséggel rendelkeznek orgazmussal. Tehát az apró bókok magadnak idővel javíthatják szexuális életed minőségét.

Az emberek gyakran arra törekszenek, hogy növeljék az önbecsülést, vagyis elkezdjék más módon érzékelni magukat, hogy érezzék magukat, amit nem éreznek. De ez nem így működik, és csak ronthat a helyzeten. Ahelyett, hogy növelnénk az önszeretet érzését, jobb, ha az önszeretetre összpontosítunk, mint cselekvésre: mérsékelten vegyen részt a formájában, az egészségében, vigyázzon magára, tegyen fontos dolgokat az életben. Szeresd magad, ez javítja a mentális állapotot és ennek következtében a szexet.

És megtanulhatja elfogadni a hiányosságait is. De ez nem azt jelenti, hogy szereted azt, amit nem szeretsz. Ez azt jelenti, hogy hagyjuk, hogy az maradjon, ami.

Szexuális vágyfokozás libidónövelő szerekkel

A csökkenő szexuális vágy és az ellaposodó szerelmi élet sokak gondja. Vannak természetes módszerek amelyekkel újra formába hozhatjuk magunkat a növényi anyagokból készült kapszulák vagy egyéb vágyfokozót készítményekkel. 

A nemi mirigyeket és szerveket az agy és az idegrendszer irányítja, ezeken keresztül a szexuális vágyat és az orgazmust is. A kutatók több hasonlatosságot felfedeztek a női és a férfi szexuális vágy természetét illetően; a közkeletű vélekedés szerint például mindkét nemre izgató hatással vannak a vizuális ingerek.

Az orgazmus eléréséhez azonban több kell, mint a meglévő vágy. Mindkét nemnél fontos a gátlások feloldása és az ellazult állapot. Az idegesség, a kitárulkozástól való félelem és a kommunikációs zavarok komoly terheket róhatnak a libidóra, és mindkét nem esetében csökkenthetik a vágyat.

Az Intim Center szexshop budapesti üzletben és az online szexshop vágyfokozó termékei között  mindkét nem és párok is találnak kiváló libidó és nemi vágyfokozó termékeket.

Keresés