Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Mi az a strapon, a felcsatolható dildó vagy vibrátor?

Mi az a strapon, a felcsatolható dildó vagy vibrátor? A felcsatolható szex eszköz a férfi nemi szerv utánzata, amely vibrátorból vagy dildóból és a szíjhoz való speciális rögzítésből áll. Ez a szexjáték rendkívül népszerű a nő által uralt leszbikus és heteroszexuális párok körében. A fiatal párok és házastársak is felhasználhatják az intimitásuk kiterjesztésére, mert sok lány arról álmodozik, hogy férfiként először használjon hevedert. 
A férfiak is vágynak erre, csak nem merik bevallani. A férfi ánusz ugyanolyan izgató, sőt ott van még a prosztata is! Ezenkívül a strap-on felköthető műpénisz igazi üdvösség az idősebb párok számára, mert segít pótolni a férfi erő hiányát, mivel 50 év után néhány férfi részleges vagy teljes impotenciát kap.

Strapon típusok
Ha intim kapcsolatai változatosságára kívánja használni, akkor tudnia kell, hogy a következő típusok léteznek:
- Férfi falloprotézisek. Ez az a fajta, ahol van egy üreg a férfi nemi szerv elhelyezésére, ami lehetővé teszi, hogy ne függjön az erekció hiányától;
- Női. A fallosz belsejében található üreg nélkül a nők gyakran érdeklődnek iránta a férfival vagy leszbikus párokkal való szexuális érintkezés miatt;
- Férfi péniszprotézis nélkül. Az ilyen heveder használata azoknak a férfiaknak szól, akik második péniszre vágynak;
- Nő anális és hüvelyi fallosszal. Egy üreg nélküli külső falloszból és 1 vagy 2 belsőből állnak;
- Hüvely dugós dugóval. Hasonló az előző fajhoz, azzal a különbséggel, hogy van egy anális stimulátor és egy fallosz a párod számára.

Hogyan kell helyesen használni
Válaszolva arra a kérdésre, hogy mi a szíj-felhelyezés, meg kell írni a használatát, leggyakrabban ez az eszköz latexből, szilikonból vagy műanyagból készül.

Először is el kell döntenie a vásárlás helyét, az eladók gyakran rossz minőségű árukat árulnak, de garanciát és minőséget kínálunk, javaslom, hogy a straponok és a phalloprotézisek szakaszában ismerkedjen meg választékunkkal. Ami a felhasználást illeti, a következő szabályok vannak:
- Először is, ha újonnan megszerzett tárgyat használunk, antibakteriális szappannal kell lemosni;
- Ha óvszert fog használni, ez további védelmet nyújt a fertőzések ellen;
- Használat előtt dörzsölje meg kenőanyaggal, lehetőleg vizes alapú;
- Használat után feltétlenül mossa le a fenti szappannal;
- Ezenkívül ne adja át a szexuális játékait más embereknek - ez különféle fertőzésekhez vezethet.

Multiorgazmus, sok erogén zóna, a nők sokkal nagyobb örömet élveznek, mint a férfiak. De ez csak azokkal történik, akik még mindig el vannak zárva a testüket érintő kísérletek előtt. Ezek az "igazi srácok" sokat hiányolnak, de ez a választásuk.

A legtöbb férfi nagyon szereti a nagyítást, a végbélnyílás nyelv általi stimulálása sok érzelmet okoz, és az ujjazás (a végbél ujjstimulálása) még hűvösebb. Különösen, ha a hölgy varázsol az ujjaival, és aktívan stimulálja a „hím G-pontot”, a prosztatát. Itt és egy másik árnyalatú orgazmus és fantasztikus érzések.

A rögzítés a következő lépés az új élénk érzések és természetesen az orgazmus felé vezető úton. Ez a szexuális gyakorlat egyáltalán nem utal homoszexuális konnotációra. Szerepváltás, BDSM gyakorlat. Megkötés róla. A prosztata stimulálása nem hasonlítható semmilyen más technikához, sem kézi, sem torokhoz. Ezenkívül sok idegvégződés van a végbélnyílásban 2 cm-re a bejárattól, ezért sokan szeretik annyira az anális szexet. 

Mi van a rögzítéssel? A szerepváltás, az a lehetőség, hogy rengeteg kellemes szenzációt szerezzen kedvesétől, legyen a házigazda, és ne állítson mindent és mindenkit. Ez néha az urak legfontosabb vágya, különösen azoké, akik magas pozíciókat foglalnak el, akik hatalmas felelősséggel tartoznak. És akkor érdeklődés. A kíváncsiság mindig valami csodálatos dologhoz vezet, ha a „megfelelő” társaságban vagy.

Ha úgy érzed, hogy te irányítod az egész folyamatot, annak öröme csak rajtad múlik. Hogy őszinte legyek, sok hölgy fantáziája, hogy hölgynek érezze magát. pszichológiai szempontból ez nagyon felemelő, és arra ösztönzi, hogy erősebb, gondoskodóbb és erősebb legyen. Fizikailag az orgazmus akkor is megtapasztalható, ha ehhez megfelelő pántot választ.

Straponok fajtája

Klasszikus. Szíj az övön. Általános szabály, hogy ez egy reális vibrátor, amelyet a bugyihoz rögzítenek. Viszont szorosan illeszkednek a hölgy csípőjéhez, és ő tökéletesen tudja irányítani az egész folyamatot. Azok számára, akik csak belépnek a témába, már van egy teljes szakaszunk megfelelő szett, bugyi vibrátorral. minden modell állítható a csípő méretéhez igazodva, a mellékletek pedig különféle anyagokból készülnek. Cyber, TPR, szilikon. Válassza ki azt, amelyik a legjobban tetszik.

Vagy választhat magának bugyit , és a partner hangulatának és kérésének megfelelően megváltoztathatja a mellékleteket. Ha teljes mértékben megtapasztalta a rögzítés szépségét, akkor valódi bőrből készült bugyit rendelhet a hámmesterektől vagy a BDSM eszközökre szakosodottaktól.

Szíj nélküliek. Azt tanácsoljuk, hogy hívja fel a figyelmét a heveder nélküli pántokra... Egy ilyen eszközzel nemcsak egy férfi, hanem egy nő is gyorsan elérheti az orgazmust. Egyes modellekben a játék fő részének ingerlését és a vaginálisan behelyezett folyamatot külön szabályozzák. Itt van az öröm lehetősége.

A pánt rám nem csak pánt nélküli játék, hanem egy olyan termék, amelyet hosszú ideje és fáradságosan hoztak létre. A gyártó több éve tanulmányozza a kismedence női szerkezetét, mindezt azért, hogy a hölgy egyszerre szórakozzon a férfival. A G zóna, a csikló és a vakbél anatómiailag helyes hajlításának stimulálása, amely nem "csúszik ki" és nem vonja el a figyelmet a kellemes cselekvéstől. Szíjban rajtam minden a legapróbb részletekig átgondolt, egyetlen varrás sem, minden tökéletes. Az anyag pedig tiszta fantázia. Selyem tapintású, kívül puha és bársonyos, belül kemény.

Amikor bizalom van egy párban, minden határ törlődik. Közöttetek nincs meghatározva a normális, nem normális, csak az a közös vágy, hogy egymást kellemesé tegyük.

Strapon szex

A műpénisz vagy vibrátor a hevederekhez, speciális folyamatokhoz vagy bugyikhoz van rögzítve. Egy személy testén nyugszik (akár férfi, akár nő), és utánozza a felálló péniszt. Az egyszerű kialakításnak köszönhetően azok, akik merték kipróbálni az egzotikusokat, új érzéseket fognak érezni, és nem fogják elhalasztani kedvenc folyamatuk megismétlését. Természetesen először is, egy ilyen dolog kiváló segítségként szolgál egy leszbikus pár, nő nővel nemi közösülése során, kiegészítve azt és bevezetve a szükséges fajtát. A combokra rögzítik a hozzájuk rögzített hevedert vagy bugyit, amely az erekció során utánozza a férfi nemi szervet természetes helyével.

A szexuális játékok hatalmas piacán a hevederek a szexuális élvezet meglehetősen népszerű eszközeként vették át helyüket. Ez a játékok széles funkcionalitásának köszönhetően vált lehetővé:
- A pántszalagok kiküszöbölik a férfi partner problémáit vagy hiányosságait (a pénisz kis mérete, betegség, szakadt frenulum, kezelési időszak, amikor a pénisz nem használható reproduktív funkcióra, gyors magömlés);
- Diverzifikálja a leszbikus pár nemi közösülését;
- Hozzájárulnak az új, korábban elérhetetlen érzések előállításához (például szex egy női dominanciájú férfi számára).

Mivel ennek a szexuális játéknak sokféle fajtája van, gondosan meg kell választani a hevedert a partnerek sajátos helyzeteihez és jellemzőihez. Ebben a cikkben többet megtudhat arról, hogyan válasszon hevedert.

Előnyök és hátrányok
A közhiedelemmel ellentétben a heveder használata nemcsak nem káros (az utasításokban meghatározott biztonsági óvintézkedések szerint), hanem még hasznos is! Például az orvosok azt javasolják, hogy a 30 éves korú férfiak masszírozzák a prosztatát. Azok a férfiak, akik játékokkal szexelnek, egyáltalán nem szenvednek prosztatagyulladástól. A szex az aranyér megelőzésére is szolgál.

Nem kevésbé fontos az új szexuális élmény és érzések, amelyeket más módon nem lehet megszerezni. A párkapcsolati problémák egyik leggyakoribb oka a nemi sokszínűség hiánya. Azokat a párokat, akik játékokkal gyakorolják a közösülést, nem fenyegetik ilyen problémák.

A felcsatolható veszélye az, hogy sokan öntudatlanul kárt okoznak partnerüknek, nem olvasnak a biztonsági óvintézkedésekről, elfelejtik róla. A nemi közösülés megkezdése előtt gondosan olvassa el a játék használatára vonatkozó utasításokat, győződjön meg róla, hogy a partner pszichológiai készsége megvan. A közösülés során ne felejtsük el az óvatosságot és a pontosságot. Felkészítheti kedvesét a szexre parafával vagy kicsivel.

Az egyik leggyakoribb tévhit az, hogy a végbélnyílás izmainak egy ideig történő nyújtása visszafordíthatatlan változások oka, az a képtelenség, hogy ugyanazt a hangot tartsuk fenn. Ez egyáltalán nem így van, mivel az izomszövet bármilyen stimulálása csak a képzéshez vezet, de másképp nem.

Felkészülés a strapon szexre
A pánttal való szex első tapasztalatára való felkészülés egyik legfontosabb szakasza a partnerek pszichológiai hangulata. Érdemes megjegyezni, hogy sok férfi a szex említésére rémületbe esik, ezért szigorúan tilos mesterséges falloszt használni tudásuk nélkül. Ha az egyik partner nem áll készen, akkor érdemes elhalasztani a tervezett eseményt jobb időkig, mert különben senki sem fog szórakozni.

A következő lépés az utasítások tanulmányozása és a kenőanyag megvásárlása. A kenőanyagokat csak víz alapon lehet használni! Az olajos sikosító vagy zsír károsíthatja. Bizonyos esetekben óvszert használhat, de legyen óvatos - ez nem megengedett minden típusú terméknél!

Helyezze a pántot a csípőjére, és húzza meg a pántokat úgy, hogy ne sértse meg a bőrt és a nemi szerveket, és maga a kialakítás is szorosan illeszkedik és illeszkedik a testhez. A megszerzett kenőanyagot leginkább magára a végbélnyílásra kell felvinni, majd óvatosan és lassan el kell kezdenie a vibrátor behelyezését. Ne feledkezz meg párodról és az érzéseiről, mert megsérülhet! Ha még nem használt ilyen játékokat, magát a pántot is bekenheti kenőanyaggal a könnyebb behatolás érdekében. A pánt használatát a passzív partnernek a térd-könyök pozícióból ajánlott kezdeni: így az aktív szerető könnyebben tudja majd ellenőrizni a behelyezési folyamatot és a pánt kényelmét. Annak érdekében, hogy ne okozzon fájdalmat a partnernek, ajánlatos a végbélnyílást az anális dugó segítségével előkészíteni az érintkezésre. Ennek hiányában ujjak bevezetésével gyúrja össze a végbélnyílást, hogy a behatolási folyamat várhatóbb és kevésbé traumás legyen. Mivel a szíj csak a pénisz utánzata, fontos megjegyezni, hogy a hanyag mozdulatokat ebben az esetben nem kíséri természetes "visszacsatolás". Írja be a pántot a partner testébe, legyen ügyes, sima mozdulatokkal, kezdve lassú ütemben. Hagyja, hogy partnere lazítson, és tanuljon meg szórakozni!

Ápolás
Közvetlenül a vásárlás után, az első használat előtt mossa le folyékony szappannal hideg folyó víz alatt, vagy kezelje alkoholt nem tartalmazó fertőtlenítő folyadékkal.
A heveder felhordásakor használjon kompatibilis kenőanyagokat (vízalapú vagy szilikon alapú). A zsíros krémek, olajalapú kenőanyagok használata elfogadhatatlan mind a termék gondozása, mind a partner egészségének potenciális károsodása szempontjából.

Használat után a hevedert meg kell tisztítani, hasonlóan az első használat előtti fertőtlenítéshez. A heveder tárolását szobahőmérsékleten kell végezni, elkerülve a közvetlen napfényt. Rejtsd el a játékot a kíváncsiskodó szemektől, gyermekektől elzárva!

Keresés