Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogy izgassam a nőt és vigyem el az orgazmusig

Hogy izgassam a nőt és vigyem el az orgazmusig Ebben a cikkben kiderül minden, amit tudni kell ahhoz, hogy felizguljon egy lány orgazmusba hozza és teljes mértékben kielégítse a nők túlnyomó többségét. Nem kell hónapokig tartó kemény edzés. Mindössze annyit kell tennie, hogy megszabaduljon a szexuális teljesítményével, az állóképességével és a péniszméretével kapcsolatos előítéleteitől, mivel ezentúl ez nem számít Önnek vagy barátnőjének.

A legfontosabb az, hogy csak figyelmesen olvassa el, és nyissa meg elméjét, testét és szívét ezen ismeretek előtt, ami segít szinte minden (99%) lányt elhozni orgazmushoz és G-pontos orgazmushoz.

A lányok orgazmusának nincs egyetlen módja
Mielőtt elkezdeném, azonnal szeretném elmagyarázni minden férfinak egy apró, de nagyon fontos részletet, amely nélkül minden tudása és erőfeszítése hiábavaló lehet. Minden lány különbözik - fiziológiai és pszichológiai jellemzőik, szexuális nyitottságuk stb. Ezért ne csodálkozzon, ha az egyik alatt a leírt technika jobban, a másikon kicsit rosszabbul működik. Ne feledje, hogy minden lány egyedi, és meg kell találnia a saját megközelítését mindegyikhez. Hogyan találja meg ezt a megközelítést? Bármilyen furcsa is lehet számodra, ebben a lánynak is segítenie kell. Ezért legyen a fő eszközöd és fegyvered a nyelved!

S nem csak arra lesz szükséged, hogy megsimogasd a lányt, hanem ahhoz, hogy visszajelzést szerezz vele, vagyis megtanulj kommunikálni vele az ízléséről, érzések és preferenciák a szexben. Kipróbálás útján biztosan egyedül is eljuthat az orgazmusáig, de meddig fog érni, és eléri-e - senki sem tudja. Leggyakrabban senki sem ismeri jobban a testét, mint maga a lány, ezért ha meg akarja tanulni, hogyan kezelje az örömöt a testében,beszélj a lánnyal és kérdezd meg. Ez nem azt jelenti, hogy szex közben kérdésekkel kell bombáznia. Nem! Végül is erről később beszélhetünk.
Mi tetszett neki jobban és hogyan, mit érzett és min szeretne változtatni. Hagyd abba az egód tetszését és tévesen azt hinni, hogy mindent tudsz a testéről, beleértve azt is, hogyan lehet bármelyik lányt elhozni orgazmushoz. Végül is a legtöbb lány kezdetben önzetlen, vagyis még attól a ténytől is örömet fog érezni, hogy elégedett volt, még akkor is, ha ők maguk nem éltek át orgazmust. Sokan még szimulált orgazmuson is részt vesznek, hogy ne sértsenek meg és ne sértsék meg az egódat.
Ezért kezdetben meg kell értetnie a lányt, hogy ha valóban szédítő orgazmusra akarja juttatni, de szüksége lesz a segítségére. Mondd meg neki, hogy ne szégyelljen megmondani valamit, és elmondani, mi és hogyan kellemesebb számára. Töltsön el egy kis időt szexualitásának felfedezésével, és ez érdeklődéssel megtérül! És a fő visszatérés a lenyűgöző orgazmus lesz.

4 alapvető lépés a lány orgazmusához
A lány kielégítéséhez először is fizikailag és pszichésen kell pihentetnie, ellazítania a testét, majd izgatnia kell a lányt, és csak ezt követően kell különféle manipulációkat kezdeni az erogén zónákkal, amelyek végül orgazmushoz és magömléshez vezetnek. Megvizsgáljuk és elemezzük a 4 fő lépést, amelyeket meg kell tenned annak érdekében, hogy a lány orgazmusba kerüljön:
- 1 kikapcsolódás
- 2 izgatás
- 3 az erogén zónák stimulálása
- 4 közösülés

Érdemes megjegyezni, hogy a nemi érintkezés utolsó 4. lépés, amely lényegében a 3. folytatása az erogén zónák stimulálása. Csak most ez a stimuláció a férfiak számára megszokott formában, vagyis egy pénisz segítségével történik.

Csak az első három lépés elvégzése után folytathatja a negyediket vagyis a legtöbb nemi együttlétet, amely elkerülhetetlenül orgazmusba hozza a lányt. Sőt, nagy valószínűséggel orgazmust fog tapasztalni még a közösülés előtt is. De erről bővebben alább. Gyakorlatilag minden férfinak segíteni akarok, hogy megtanuljon orgazmust adni a barátnőjének. Minden nőnek minden megvan ahhoz, hogy átélhesse az orgazmust és a magömlést, és a férfinak csak annyit kell segítenie, hogy tudását, vágyát és egy kis türelmét alkalmazza erre.

Az orgazmust elősegítő pszichológiai állapotok
A pszichológiai tényezők kulcsfontosságúak. Annak érdekében, hogy felkeltse a lányt, és eljuttassa a G-zóna orgazmusához és magömléséhez, meg kell ismerkednie néhány fizikai és pszichológiai technikával. Kezdem a pszichológiai pillanatokkal, mert bármennyire is jól felkészülsz fizikailag, ha nem sikerül elsajátítanod a nővel való foglalkozás néhány pszichológiai mozzanatát, valamint az önkontrollt, akkor minden másnak, amit tettél, értelmét veszíteni lehet és egyáltalán nem ad eredményt. Ezért szeretném hangsúlyozni a bizalom, az emancipáció és a megfelelő időben történő cselekvés vágyának különös fontosságát.

Bíznia kell benned
Meg lehet elégíteni egy lányt azáltal, hogy a G-spot orgazmushoz és a vele történő magömléshez több feltétel mellett eljutunk, amelyek között az egyik legfontosabb a bizalom - 100% -osan bíznia kell magában és párjában, vagyis Önben. Az a tény, hogy ha például egy klitoris orgazmust le lehet állítani, akkor a G zóna orgazmusát, ha megkezdődött, semmi sem állíthatja le, mivel egyre nagyobb számban hullámzik egymás után hullámokban a lány elveszíti teljes uralmát teste felett. Ezért ahhoz, hogy megengedhesse magának, hogy ilyen orgazmust tapasztaljon veled, mélyen bíznia kell benned, még tudatalatti szinten is.

Sokan azt mondják: "Rendben, ez csak azoknak a pároknak lehetséges, akik már régóta együtt élnek, de hogyan lehetek az új barátnőmmel?" ... Az a tény, hogy a hosszú együtt töltött élet egyáltalán nem jelenti azt, hogy a partnerek között teljes bizalom áll fenn, annak a szükséges szintjének, amelyre szükség van egy elbűvölő orgazmushoz. Nagyon gyakran a pároknak nem jár sikerrel az a tény, hogy a nő nem bízik teljesen magában, ami nem teszi lehetővé a kellő kikapcsolódást, vagy nem bízik eléggé a párjában. Ezeket a nehézségeket kommunikációval kell megoldani.

Minél nyugodtabb a lány, annál könnyebb orgazmusra bírni
Az egyik fő feltétel, hogy egy lány elérje a G-pontú orgazmust, a relaxáció - nemcsak fizikai, hanem pszichológiai is. A meghittséged pillanatában semmilyen gondot és aggodalmat nem tapasztalhat, semmi sem zavarhatja. Gondolatainak és testének teljesen ugyanazon a helyen kell lennie - nevezetesen itt és most veled. Teljesen részt kell vennie és el kell merülnie a szerelmi találkozás folyamatában. Csak ilyen körülmények között folytatható a fizikai relaxáció, vagyis a test ellazulása.

A helyzet az, hogy félelmeink, aggodalmaink és aggodalmaink hatására az izmok be vannak szorítva, és a feszült izmok jelentik az egyik fő akadályt az orgazmus elérésében. Igazán hatalmas orgazmust csak egy teljesen ellazult test tapasztalhat meg. A görcsös izmok megszorítják az ereket és megzavarják a normális vérkeringést, ami a szövetek elégtelen oxigénellátásához vezet. És az oxigén a fő transzporter a testben és az örömben is.

Ezért, mielőtt megpróbálna felkelteni egy lányt és orgazmusba hozni, vigyázzon egy olyan légkörre, amely elősegíti a kikapcsolódást. Kényelmes ágy, kellemes illatok, gyengéd zene, ami simogatja a fülét, esetleg egy kis bor a kikapcsolódáshoz. Csak egy kicsit.
Valószínűleg most kíváncsi vagy: Tehát hogyan tudod ellazítani a testét? A legjobb és leghatékonyabb módszer az erotikus masszázs, de erről egy kicsit később beszélünk.

Kedvelned és kívánnod kell őt
Nem számít, milyen elcsépeltnek hangzik, de ahhoz, hogy egy lányt felizgasd, kedvelnie kell őt, vonzania kell őt, és vágynia kell erre az intimitásra, meg akarja osztani ezt az örömöt veled, mert az orgazmus elérése érdekében mindkettőnek dolgoznia kell egy kis. Ha nem szereti a szexet, vagy nem akar most szexelni, vagy csak fizikailag nem vonzza egymást, és nem izgatja egymást, akkor az alábbiakban leírt összes ajánlás és tipp haszontalan lesz. De ha orgazmust akar veled megtapasztalni, és új, fényesebb érzéseket akar elérni, vagy elérni az intimitás új, magasabb szintjét, akkor minden számodra nagyon könnyű lesz.

A szexre kell koncentrálnia, és nem szabad elterelni a figyelmét
Első ránézésre ez nagyon egyszerű, de a valóságban nem mindig könnyű ezt elérni. Egy lány könnyen elgondolkodhat a frizuráján vagy a sminkjén, vagy arra gondolhat, hogy hülyének néz ki előtted, szexi-e stb. Ezért ne spóroljon a szavakkal. Súgja a fülébe, milyen szép és mennyire bekapcsol. Csak akkor tudja figyelmét az érzéseire és az izgatására összpontosítani, ha magabiztos....

Ezért olyan fontos az erotikus masszázs. A test ellazulásán túl segít kedvesének abban is, hogy ráhangolódjon önmagára, Önre és azokra az érzésekre, amelyeket érintés segítségével kölcsönöz egymásnak. Ha hirtelen úgy érzi, hogy valami másról kezd gondolkodni, ami nem kapcsolódik a történésekhez, kérdezzen rá valamire, például: "Olyan jól érzi magát?" vagy "Tetszik, amikor ezt csinálom?" Csak ne légy buzgó, és bombázd végtelen kérdésekkel, csak akkor tedd, ha valóban látod, hogy elvonja a figyelmét. Próbáld figyelmét az intimitásodra összpontosítani.

Ne próbáld alsónadrágban csinálni
Férfiak, ne feledjétek, bizonyosan meztelenek vagytok! Az egyik barátom panaszkodott nekem, hogy nem tud izgatni egy lányt annyira, hogy orgazmust és magömlést érezzen. Megkérdeztem a részleteket, és elmondta, hogy ágyban van vele alsónadrágban. Megkértem, hogy képzeljen el egy tigrist a dzsungelben, és megkérdeztem: "Mikor csinálják a tigrisek, nadrágot viselnek"? Nem szeretnél tigris lenni az ágyában? Ez különböztet meg minket a kisebb testvéreinktől. Ezért tegye félre a civilizáció minden konvencióját, ha meg akarja elégíteni a lányt, és hogy a neme vele világos és szenvedélyes volt.

A női orgazmus fiziológiai jellemzői

Miután átgondoltuk azokat a pszichológiai körülményeket, amelyeket létre kell hozni annak érdekében, hogy a lányt orgazmusba hozzuk, meg kell értenünk és meg kell értenünk néhány olyan élettani jellemzőt, amelyek még jobban megértik a tisztességes felünk természetét.

Lassan gyorsul, de sokáig vezet
Ezen az elven működik a női izgatás. Ebben a tekintetben a nők és én teljesen különbözünk egymástól. Ha egy férfi ahhoz, hogy felizguljon és elkezdjen szexelni, elég lesz csak egy gondolattal vagy egy erotikus fantáziával, akkor a nőknél az ellenkezője igaz. Izgalma olyan, mint egy nehéz vasúti mozdony, amely lassan felgyorsítja a sebességet, de ha felveszi, akkor semmi sem állíthatja meg. Nőknél is. Lassan fokozatosan felizgulnak, de ha nagyon felizgulnak, akkor az orgazmusuk egymás után fog menni, és ehhez nem kell túl sokat fáradozni. Ezért minden erőfeszítést arra fogunk irányítani, hogy a lányt minél jobban izgassuk .

Az egyik barátom panaszkodott nekem: "Erotikus masszázst adok neki, izgatom, amennyire csak tudom, de mi lesz magammal?" Természetesen a szexnek örömet kell okoznia mind neki, mind neked, de férfiként előkészítő és bemelegítő munkát kell végezned. Amint elindítja és felgyorsítja partnerének izgalmát a kívánt sebességre, a szex azonnal elkezd tetszeni mindkettőtöknek. De kezdetben azt az elvet kell követnie, hogy örömet szerezzen abból, hogy örömet szerezzen kedvesének .

A lényeg, hogy jól érezze magát . Az ágynak vagy bármely más helynek, amelyet meghitt találkozóra választott, kényelmesnek kell lennie, hogy Ön és kedvese jól érezze magát, hogy könnyedén megérinthesse egymás testének bármely részét.

Növelje az önbizalmát az érintés révén
Az érintés révén folyamatosan bizalmat teremtsen egymás iránt. Ezeknek az érintéseknek és simogatásoknak nemcsak a nyilvánvaló erogén zónákra - a mellre, a hüvelyre, a mellbimbókra stb. -, hanem a test minden más részére is vonatkozniuk kell.

Ne feledje, megcsókolta-e már a szemhéját vagy a szemöldökét, megsimogatta-e a haját, lassan végigsimítva az ujjait, élvezte-e, hogy nyelvének hegyét csúsztatja a gerincén, a torkán vagy a fülén? Inkább azt kérdezi: "Valóban befolyásolja-e a lány orgazmusát?" És bátran válaszolok neked: „Igen. És ismét Igen !!! ” Annak érdekében, hogy egy lány megtapasztalhassa a G-pont orgazmusát, éreznie kell a szerelmét, azt éreznie, hogy tetszik tetőtől talpig, hogy testének minden része megőrjít. A lány testének ilyen szelíd érintése szokatlan helyeken olyan mértékben fejlesztheti a bizalmát irántad, hogy soha semmibe nem avatkozik bele, és lehetővé teszi, hogy bármit megcsinálj magaddal.

Teljes erotikus masszázs
Az erotikus masszázs segít pihenni, izgatni és kielégíteni a lányt. Minden erotikus masszázs a tenyér felmelegedésével és olajjal történő kenéssel kezdődik, hogy az érintés melegebb, lágyabb és kellemesebb legyen. Kezdheti a tenyérrel, fokozatosan haladva a kar mentén a vállig és a nyakig. Ugyanakkor nem lesz felesleges, ha időről időre megcsókolja partnerét, és nem mindegy, hogy hol lehet - az ujja, a keze, a nyaka vagy az ajka lehet. Az erotikus masszázst részletesebben az erotikus masszázs oldalon található oktatóvideók sorában írják le.

Szemkontaktus
Mindannyian gyakran észrevettük önmagunkban és partnereinkben, hogy amikor szeretkezünk, a szemünk öntudatlanul becsukódik. De itt érdemes megjegyezni, hogy jobb lenne, ha nem fednék le őket, és fenntartanák a szemkontaktust a partnerükkel. Az ilyen kapcsolatok segítenek abban, hogy ne vonják el a figyelmét a történésekről, és folyamatban folyamatosan testi és lelki állapotban vannak. Ha a kedvesed becsukja a szemét, mondd meg neki, hogy mindig szeretné látni bájos szemét. Nem szükséges, hogy folyamatosan egymás szemébe nézzetek, a lényeg, hogy ő figyelje a történéseket, és még gyorsabban izgassa. Hadd lássa, hogy te, masszázst adva neki, nem kevesebb örömet szerezhetsz, mint ő maga.

A test minden része összekapcsolódik
A masszázs folytatása közben fokozatosan haladjon lefelé a nyaktól a válláig, majd a mellkas mentén és a bordákon lefelé. Érdemes megjegyezni a bordák és a mell kapcsolatát, ezért ne csodálkozzon, ha egy lány azt mondja neked, hogy simogatod a bordáit, és valahogy szokatlan módon érzi a melleit. Egyébként ugyanez elmondható a női fenékről is, amelyek szorosan kapcsolódnak a női nemi szervekhez és különösen a hüvelyhez. Éppen ezért a lányok nagyon izgatottak, amikor egy férfi kezdi összezúzni a feneküket. Ezért masszázs közben fordítson megfelelő figyelmet a női test ezen gyönyörű részére.

Tegye ezt finoman, de ugyanakkor szorítsa össze és nyomja össze erőteljesen. Egy ilyen masszázs nagyszerűvé teheti a lányt. Maga is rettenetesen izgulhat, és belépni akar. De ne engedjen a csábításoknak, mivel ebben a szakaszban az a fő célja, hogy minél jobban izgassa a lányt, hogy szó szerint áradjon a vágyból - csak ebben az esetben képesek leszünk a lányt a G-pontra hozni orgazmus: Ha meg akarja simogatni a mellbimbóit, de nem érdemes, úgy szívja meg őket, mint egy mellbimbót, csak óvatosan vigye az ajkával, mintha megkóstolná. Vagy finoman mozgathatja nyelvének hegyét a papilla körül - ez szintén nagyon ösztönző.

Ne érjen a hüvelyéhez
Folytassa a masszázst a combjain át a térdéig, az állcsontjait pedig a lábáig. Szórjon csókokat a test ezen részeire, de ne feledje, hogy a hüvelyét csak az utolsó pillanatig szabad megérinteni. A vállig és a mellkasig annyit emelkedhet, amennyit csak akar, majd a hüvely körül és körül keringve ismét leereszkedhet a lábához, de semmi esetre sem érintse meg magát a hüvelyt. Ez még jobban ugratja a partnerét, és eloszlatja izgalmát.

Ne feledkezzen meg a lábakról, sok nő szereti a talpmasszázst. Bár nem vagyok fitishista a talpmasszázsban, ha van kedvem a hüvelykujját szívni, megteszem. Ha valamikor ezt is meg akarja tenni, akkor ne tagadja meg ezt magának. Arra kell törekednie, hogy teljesen ellazítsa az egész testét.

A fizikai és pszichológiai tényezők kapcsolata
Miután megmasszírozta a test elejét, kérje meg a nőt, hogy forduljon át a gyomrán. Folytassa a masszázst, felfelé haladva. A lábtól a fenékig emelkedve a lábak hátsó részén figyeljen a poplitealis régióra, amely nagyon érzékeny a csókra. Ha a nyelvét mozgatja rajta, szokatlan és nagyon kellemes érzetet okoz a lánynak, ami valami csiklandó, de ugyanakkor kellemes keverékét jelenti. Ezenkívül a belső combok nagyon érzékenyek a csókra, amelyre szintén figyelmet kell fordítani. Ezután emelkedjen feljebb a fenékig.

Már beszéltem a fenék és a hüvely szoros kapcsolatáról, ezért amikor masszírozza a fenekét, képzelje el és tartsa szem előtt ezt a kapcsolatot. Figyelje meg, hogyan mozog a hüvelyének ajka. Testünk minden része összekapcsolódik egymással, így amikor egyiket stimulálja, automatikusan hatással van a másikra, láncreakciót képezve, ami hihetetlenül erős erogén zónák felkeltéséhez vezethet.

Lélegezzen a hüvelyére
Az erotikus masszázs kedvenc állomása a hüvelyének lehelete. A lehető legközelebb kerülök hozzá, és megpróbálom lélegezni rajta és a belső combokon. A férfiaktól eltérően a nők imádják ezt a fajta izgalmat. Magam is izgatott vagyok, ahogy a lány örömmel nyög. Amikor a hüvelyére lehelek, megpróbálom az ajkaimat teljesen köré fonni. Ilyen pillanatokban a lehető legmélyebben szeretnék belépni a nyelvemmel, de ezt nem teszem meg, mert a lehető legjobban izgatni akarom a lányt. Ezt követően tovább mozogjon a fenekéig, miközben nem szűnik meg masszírozni, nyalogatni és szorítani. Ezután a hát alsó részén és a hátán még magasabbra emelkedjen a vállig, ott folytassa a masszázst.

Amikor a fenekétől a válláig mozog, kényelmesebb lesz úgy féktelenül ülni, hogy a péniszed a fenekéhez vagy azok közé dörzsölje - ez nagyon izgalmasan hat a partneredre. Nem kell szándékosan erre összpontosítania, csak folytassa a masszázst. A lány, érezve a fenekéhez dörzsölődő "izgalmadat", még jobban felizgul. A masszázsnak annyi ideig kell tartania, ameddig szükséges, hogy teljesen ellazuljon és felkeltse partnerét. Itt nincsenek egyértelmű határok, de átlagosan nem lenne rossz 15 perc és 1 óra közötti masszázs. Ne felejtsd el, hogy figyelmes figyelemmel lenni a partner érzéseire, az az egyik alapvető képesség, hogy nagyszerű szerető legyél.

Itt az ideje áttérni a hüvelyi stimulációra
Világos, hogy egy erotikus masszázzsal valószínűtlen, hogy képesek lennénk egy lányt orgazmusra hozni. De emlékezünk arra, hogy ez a masszázs megalapozza jövőbeli orgazmusát - lehetővé teszi a lány felkeltését.

Miután megmasszírozta az egész testét, meg kell értenie, hogy készen áll-e a hüvely stimulálására. Hogyan lehet ezt meghatározni? Nagyon egyszerű - kérd meg, hogy tekerje át a hátát. Amikor felborul, figyeljen a lábára. Ha átfordul, eleget teríti őket, hogy tenyerét a hüvelyére tegye anélkül, hogy hozzáérne a belső combjához - ez egy biztos jele annak, hogy kedvese készen áll, és szenvedélyesen azt akarja, hogy kezdjen el kapcsolatba lépni a lány legerogénebb részével. teste - hüvelye.

Elég nyugodt?
Amikor megfordítja partnerét, és megbizonyosodik arról, hogy készen áll-e a hüvely stimulálására, feküdjön le az oldalára és ölelje meg. Figyeljen arra, hogy kölcsönös öleléssel válaszol-e Önre. Ha ez megtörténik, ez nagy nemi vágyát jelzi, amelyet meg akar veled osztani. Ezt nem lehet kiadni. Ezért átölelve a partnerét, meg fogja győződni arról, hogy kellően nyugodt és bízik benned.

Eléggé felizgult a lány

Ha már kíván, alig várja a behatolást vagy további élvezeteket, akkor az már a mennyország kapuja.  Számos jel utal arra, hogy már felkeltette és készen áll a további fejlődésekre.

Mély gyors légzés
Gyakran megnyalja az ajkát és nyelt nyálat. A hüvelye rengeteg kenést választ ki . Ha az ujjára veszi és másokkal dörzsöli, akkor érezni fogja, hogy milyen csúszós. Vizuálisan láthatja, amikor a nő nagyon izgatott. Szó szerint vastag cseppekben folyik le a hüvelyéből. Vagy megérezheti, ha ujjaival könnyedén megérinti a hüvelyét.

Testének mozdulatai
A fő jel, miszerint egy nő eléggé fel van izgatva és készen áll a szexre, a csípő hullámzó mozdulatai és az egész test csavaró mozdulatai. Lehet, hogy finom és kifejezéstelen, de mindig érzéki és szexi. Amikor észreveszi, hogy a fentieket részben vagy egészben elkezdi csinálni, ez annak a jele, hogy elkezdheti megérinteni a hüvelyét, és megpróbálhatja orgazmusra bírni, mivel ő már szenvedélyesen vágyik erre.

Ha úgy érzi és látja, hogy semmi ilyesmi nem történik vele, folytassa az erotikus masszázst, egyre jobban érintve őt a péniszével. Dörzsölje a farkát a combjához vagy a hasához, miközben fokozatosan csókolja meg a hasát és a bordáit egészen a szeméremig. Nyalja meg a combjait (ahol a törzs találkozik a combdal). Ezeknek a területeknek nagyon finom a bőre, ezért nagyon érzékenyek a csókra és a nyelv érintkezésére. Ha mindez kudarcot vall, és partnere még mindig nem mutatja az izgatás jeleit, vigyázzon az előbb említett pszichológiai állapotokra. Valószínűleg korábban hiányzott valami. Kedvesed nem biztos, hogy elég nyugodt. Lehet, hogy nem bízik eléggé magában vagy benned, nem biztos, hogy elég magabiztos, vagy bármilyen más problémája van.

Sokan nem tudják és nem is veszik észre, hogy a szemérem feletti terület nagyon erogén a nőknél. Az izgalom során nagy mennyiségű vér kezd itt keringeni. Körülbelül egy percig finoman dörzsölje át ezt a területet a törzsén, de ne többet, mert ez haszontalan lehet. Ha ezt a helyet dörzsöli, legyen nagyon óvatos és szelíd, ugyanakkor megvasalhatja a haját a fején, megcsókolhatja a nyakát, az ajkát vagy a fülét, ugyanakkor ne felejtse el, hogy ez egy másik élő ember, és nem egy játék szexuális élvezethez vagy kísérletekhez.

Hüvelyi stimuláció
Megnéztük és megbizonyosodtunk arról, hogy elég nyugodt és izgatott. Most nyugodtan továbbléphet a lány orgazmusba hozásának egyik utolsó szakaszába, nevezetesen a legerogénebb zónák stimulálására, amely a hüvelye.

Testhelyzet a hüvely és a G-pont stimulálásához
Különböző helyzetben izgathatja a G-pontot - amikor a lány hasra vagy hátra fekszik, ezt állva is megteheti. De amikor először megpróbálja serkenteni egy lány G-pontját, jobb, ha nem bonyolítja az életét, és megengedi, hogy kedvese a hátán vagy a gyomrán fekve a számára legkényelmesebb helyzetbe kerüljön. Próbálja ki ezt vagy azt, és keresse meg a legmegfelelőbb és legkényelmesebb lehetőséget magának és partnere számára. A hüvelyi masszázst részletesebben a következő videók mutatják:

Izgatható a pina
Helyezze tenyerét a hüvelyére, ujjaival körül. Hagyja, hogy érezze azt a meleget, amelyet a tenyere sugároz. Ha eléggé fel van izgatva, megpróbálhat ellenkező mozdulatokat végrehajtani, hogy szorosabban nyomja a hüvelyét a tenyeréhez - kerülje ezt és ne növelje a nyomást. Csak tartsa tenyerét a hüvelyén, hagyva, hogy megérezze érintésének melegét. Ne feledje, hogy mielőtt bármilyen manipulációt végezne a hüvelyen és még inkább a csiklón, meg kell kenni a kezét olajjal, vagy meg kell nedvesíteni nyállal, mivel a lányok bőre nagyon finom és érzékeny.

Ezután nagyon óvatosan ujjaival vigye végig a szeméremajkát. Lehet, hogy már haldoklik a belépési vágyban, és ő már szenvedélyesen vágyhat erre, és könyöröghet érte, de legyen türelmes és ne engedjen vágyainak. Óvatosan folytassa ujjaival a hüvelyének simogatását, szem előtt tartva a csiklót. nézze meg, hol van a csikló, a kisajkakat és a hüvely belső falait. Ezután forgassa el a hüvely külső, nagy ajkait. A barátnődnek ekkor már lehet klitorális vagy radiális orgazmusa, vagy nagyon közel áll hozzá - ez nagyon valószínű, de mindez nem pontosan az, amire valójában törekszünk, ezért próbáld meg uralkodni magán.

Helyezzen két középső ujját a hüvelyére, és lassan lassan terítse szét a kisajkakat, kissé széttárva, süllyessze befelé úgy, hogy mindegyik ujja a nagyajkak és a hüvely bejáratát szegélyező kicsi között legyen. Ha helyesen helyezi a kezét, a csikló a két középső ujja között lesz. Tartsa a kezét ily módon, lassan lengve egyik oldalról a másikra, vagy körkörös mozdulatokkal. Próbáld érezni a nedvességét, amelyet ekkorra már bőségesen szabadon kell engedni. Ennek során képzelje el, hogy a csiklóját az ujjai ingerlik. Mintha egy kis nyelv nyalna az ujjaim között.

Csikló
Sokan, megpróbálva kielégíteni a lányt, aktívan a csiklóra koncentrálnak. Érthető, hogy könnyen megtalálható és könnyen stimulálható. De tovább megyünk, és egy ilyen orgazmushoz vezetünk, amely sokkal átfogóbb és érzékibb, mint egy klitoris orgazmus. Ezért a csiklót nem arra használjuk, hogy orgazmusba hozzuk a lányt, hanem további eszközként a lány izgatására. A csikló stimulálása az egyik lépés a lány G-pontos orgazmushoz juttatásához. Végül maga fogja megérteni, hogy a csikló már régóta nem az egyetlen izgalmi zóna a nőknél, vagy egy mágikus gomb az orgazmus eléréséhez.

Cunnilingus
Még mindig nem beszéltem a nyalásról, mert ha először próbálsz egy lányt elhozni egy hüvelyi G-pont orgazmushoz, az inkább eltereli a figyelmét, mintsem segítsen, mert sérti az intimitás szükséges szintjét, ami nem kívánatos veszíteni. Ráadásul a cunnilingus egy nőt kissé eltávolít attól a helytől, ahol a figyelmét összpontosítania kell, és minden érzését összegyűjti - mégpedig a hüvelyben. De ha Ön és kedvesétek már ismerik a G-pontot és az érzéseket, amelyeket ez adhat, a cunnilingus éppen ellenkezőleg, újabb segítővé válhat partnere felkeltésében. Csak gyengéden játszhat a nyelvével csiklójával és ajkaival, vagy segíthet magának az ujjaival, beillesztheti őket, és forgó mozdulatokat hajthat végre a hüvely falain.

Irányítsd izgalmadat, de ne rejtsd el
Bár az embernek kontrollálnia kell magát, nem szabad elrejtenie izgalmát. Éppen ellenkezőleg, szavakkal vagy hangokkal minden lehetséges módon ki kell mutatnia a vágyát. A lánynak éreznie kell, hogy te olyan jó vagy, mint ő. Ellenkező esetben tudat alatt bizalmatlanságot fog érezni, és nem lesz képes teljesen megadni magát az irányítása alatt. Az első szakaszokban nehéznek tűnhet számodra, mert folyamatosan gondolkodni fog azon, hogy mit és miért kell tennie, és emellett figyelnie kell a partner reakcióját bizonyos simogatásokra, izgalmának mértékét stb. tovább. De idővel, amikor valamennyire elsajátítasz mindent, amit itt írtál, sokkal könnyebb lesz neked, hiszen már nem fogsz gondolkodni, érezni fogsz. Ez pedig felszabadítja a fejét egy halom gondolattól, lehetővé teszi, hogy több ember belemerüljön az érzések és szenzációk teljes körébe,amelyet egymásnak adsz és hagyod, hogy izgalmad minden erejében megnyilvánuljon.

Ne hagyd, hogy a lány megérintse a farkad
Ön már régóta együtt van egy ilyen intim környezetben egy lánnyal, és természetesen maga már nagyon szeretné megtapasztalni a péniszében az érintés édes érzéseit. És ő talán már maga is alig várja ezt. De valamikor engedve neki és megengedve neki, nem feltétlenül veszi észre, hogyan vonja el a figyelmét a G-pontról, és az érzéseire koncentrál. Ha egy lányt orgazmusra akarsz hozni és kielégíted, ne engedj a meggyőzésének, hogy belépjen, ne legyél gyengeség. Légy türelmes, mert valami különlegeset, valami erősebbet szeretnél adni neki.

G-pont és stimulálása
Amikor partnere kellően ellazult és izgatott, helyezze be középső ujját a hüvelybe, és óvatosan csúsztassa végig a hüvely elülső falán, közvetlenül a szeméremcsont alatt. Érezheti az érdességet és a sajátos szabálytalanságokat - ez az úgynevezett G zóna vagy pont. Lásd, hol van a G pont (fotó) . Elvileg bármelyik számodra kényelmesebb ujjal felfedezheted és stimulálhatod a G-pontot. Vannak, akik inkább a hüvelykujjat, mások a középsőt, mások pedig a csülköket használják. Ne feledje, hogy ami tetszik és kielégíti önöket, az megteszi.

Először is próbálja meg megkeresni az ujjával a G pontot, és ne feledje, hogy a másik kezével gyengéden ölelje meg kedvesét, hogy tudassa vele, hogy megbízhat benned, és biztonságban van veled. Használja ki, hogy érezze az egész testét. Simogassa meg a haját, próbálja érezni, ahogy lélegzés közben a melle megtelt és leesik, hagyja, hogy csípője és lába érezze teste melegét. Mostantól kezdve kommunikálni kezdhet veled testének hangjai és nyelve segítségével, megmutatva örömét azoktól az érzésektől, amelyeket neked adsz. Válaszolhatsz neki, még gyengédebben megölelheted, vagy elmondhatod neki, mennyire bekapcsol és mennyire akarod.

Tehát minden egyes lépésed során egyre jobban cselekszel egymással, érzed a partert és izgatottan élvezed, mint ő. A lehető leg finoman simogassa meg a hüvelyét úgy, hogy behúzza az ujját. Fuss végig a hüvely középső falán, próbáld érezni a kiemelkedéseket, és megtaláld a G-pontot, majd helyezd az ujjadat a G-pontra, és hagyd, hogy a partnered érezze. Meg kell találnia a G-pontot, és mintha ugratna, továbbra is tartsa rajta az ujját, és akkor az az ujjaihoz mozog, ahogyan meg akarja érinteni. Ennyi ideig folytatnod kell a lány ölelését, csókolását és simogatását, anélkül, hogy megállnál, hogy gondosan figyelemmel kísérhesd a G-pontjának legkisebb mozgásait, mert ha finoman megérinted, megmutatja az utat hozzá.

Masszírozza tovább a G-pontot úgy, hogy az ujját kb. Dörzsöléskor úgy érezheti, hogy az érdesség és a kidudorodás fokozatosan elsimulni kezd, és papillája bőségesen el fogja engedni a nedvességet. Fokozatosan és óvatosan növelje a nyomást, ugyanakkor képzelje el, hogyan simítják és kiegyenlítik ezeket a kiemelkedéseket. Figyelje mozdulatait, hogy ne karcolja meg a finom felületet a körmével - csak az ujjak párnáját használja.

Mi van, ha a dudorok és dudorok nem simulnak el?
Ha a kiemelkedések és a dudorok nem kisimulnak vagy egy idő után újra megjelennek, haladjon tovább lágyabb és kíméletesebb mozdulatokra. Ezek a kidudorodások és érdesség ugyanúgy működik, mint a női mell mellbimbói - szerkezetük megváltozik. Biztosítania kell, hogy lágyak legyenek, ezért a lehető legkíméletesebben kell megérintenie őket.

A G-pont masszázsának technikája és módszerei
A G-pont masszázsának két fő módja van. Ritmikus nyomás . Képzelje el, hogy a lány a hátán fekszik, és beilleszti az ujját a hüvelybe, tenyerét belülről maga felé tartva. Keresse meg a G pontot az elülső falon, és egyszerűen nyomja meg ritmikusan.

Csúszás . A második módszer az, hogy egyszer megnyomja, majd csak csúsztatja végig az ujját, mintha meg akarná dörzsölni. Ebben az esetben nem szabad túl erősen nyomkodni, hanem nagyon lassan és finoman csúsztassa ujjait. Miután megértette, hogyan kell ezt megtenni, növelheti a sebességet és a nyomást.
Amikor csak azt próbálja kitalálni, hogy mi váltja ki jobban a lányt, próbálkozzon mindkettővel. Ennek során nagyon figyeljen nemcsak a légzésére és a testbeszédére, hanem arra is, hogy a G-pont hogyan reagál az érintésére.

Méhnyak G-pont stimulációval
Te magad is érezheted, hogy a méhnyak maga igyekszik találkozni veled stimuláció céljából. Egy nő nem képes orgazmust tapasztalni a G-zónában a méhnyak ingerlése miatt, de egyesek számára nagyszerű, míg mások nem szeretik. Személy szerint szerintem ez elképesztő.

Hüvelyi összehúzódások - Itt az idő, hogy minél több stimulációt érjünk el!
A G-pont masszírozása közben figyeljen a hüvely falaira, és érezni fogja, hogy azok 10-20 másodpercenként enyhén összehúzódnak. Miután érezte ezeket a összehúzódásokat, itt az ideje, hogy csatlakoztassa a 2. ujját, és 2 ujját illessze össze a hüvelybe a nyomás és az ingerlés növelése érdekében. Amikor behelyez egy újabb ujját, még jobban megöleli és megsimogatja a nőt, demonstrálva, hogy nincs miért aggódnia, és megbízható lehet benned, mindent megtesz, hogy maximális örömet szerezzen neki, és hogy ne tegye, nem árt neki.

A hüvelyi görcsök a közeledő orgazmus jele!
Végül úgy fogja érezni, hogy a hüvely falai széthúzódnak, remegnek egy kis remegéssel, amikor megérinti őket az ujjaival. Érezni fogja, hogy a hüvelyben vákuum jött létre, amely mindent magába szív. A hüvely falai kitágultak, a belső tér pedig megnőtt. Ezek mind annak jelei, hogy a lány bátran közeledik a G-pont orgazmusához és az azt követő magömléshez.

Talán már elértél ilyesmit, de a tied, ő nem élte meg a G-pont orgazmust, mert nem tudtad egyrészt, hogy mit kell tovább csinálni, és milyen stimulációt kell végrehajtanod, másrészt pedig az egész pszichológiai tényezők, amelyekről korábban beszéltem, amelyek közül a fő a nő bizalma, az a képesség, hogy teljes ellenőrzése alatt adja magát. És végül nem tapasztalta a magömlést annak a ténynek köszönhető, hogy egyszerűen félt nedvesíteni magát előtted, de erről bővebben alább.

Magömlés előtti - hamarosan élni fog!
Közvetlenül a magömlés és az orgazmus előtt a lány hüvelye megtelik folyadékkal. Ez a folyadék alapvetően különbözik a hüvelyi kenéstől. Először is folyékonyabb és nem olyan vastag, másrészt azonnal felszabadul egy másodperc alatt. Ez megegyezik azzal a folyadékkal, amely az emberből felszabadul, mielőtt élvez. Amikor érzi ezt a folyadékot a hüvelyében, büszke lehet, mert addig mindent jól csinált. Szóval ölelj át, simogass meg, csókolj és csinálj tovább, amit csak tettél, mert majdnem orgazmusra hoztad a lányt, és mindjárt itt lesz.

Az orgazmus előtt úgy tűnhet neki, hogy írni akar
A G-pont és a hólyag nagyon közel vannak, és amíg egy nő nem tapasztalja a magömlést, nem fogja tudni megkülönböztetni az ejakulációt és a vizeletet. Ezért gyakran úgy tűnik, hogy a lányok, amikor stimulálják a G-pontot és orgazmushoz közelítik őket, WC-re akarnak menni.

Félelem, hogy leírd magad
Általában azok a nők, akik soha nem tapasztalták a G-pontú orgazmust, és soha nem ejakuláltak ugyanabban az időben, félni kezdenek egy ilyen orgazmustól. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy ennek a hullámnak a közeledése során a lány olyan érzéseket tapasztal, mintha elveszítené teste felett az irányítást, és most leírja önmagát. Természetesen milyen lány szeretné leírni magát egy srácnak. Ez a félelem gyakran megakadályozza, hogy ellazuljon, és hagyja, hogy az orgazmus ezen hulláma ellepje. Kezelje megértéssel ezt a félelmet és szorongást, ölelje meg és simogassa meg, hagyja, hogy érezze, hogy ott vagy, és vigyázol rá, és hogy minden jó, hogy ellazulhat, hagyhatja, hogy a magömlés megtörténjen, és hogy azt akarod, hogy kijönnek a levei.

Ez nem pisi
Annak ellenére, hogy a vizelés és a női magömlés hasonló folyamatok, ennek ellenére egyáltalán nem azonosak. Néhány férfi egyáltalán nem tud semmit a női magömlésről , ezért azt gondolják, hogy a nő bepisil, amikor a valóságban csak ejakulál. Az orvostudomány már pontosan meghatározta, hogy a magömlés során felszabaduló nedvesség nem vizelet.

Az orgazmus és a magömlés kezdete
Egy nő hüvelye annyira összehúzódhat, hogy akár az ujjait is kinyomhatja belőle. És a lényeg egyáltalán nem az, hogy a lány nem akarja, hogy ott legyenek, csak az, hogy valójában elveszíti az irányítást saját maga és teste felett. Győződjön meg róla, hogy az ujjai benne maradnak, és továbbra is stimulálja a G-pontját, mint korábban. A magömlés orgazmus bármikor bekövetkezhet. Amikor ez megtörténik, érezni fogja, vagy látni fogja, hogy egy erős folyadékszóró néhány centiméteres, tíz centiméteres vagy akár egészen a lábáig tör ki, és kifröccsen téged és a combját. És ez addig folytatódik, amíg továbbra is stimulálja a G-pontját. Ez néhány másodperc alatt gyorsan megtörténhet, vagy gördülő hullámokban tovább tarthat. Ne felejtsd el simogatni, megölelni és megcsókolni kedvesedet, kifejezve örömödet és örömödet testbeszédeddel és hangjaiddal.Mondd el neki, hogy tetszik, milyen jó vagy vele, hogyan kapcsol be stb. Azt hiszem, nem lesz semmi problémád, hogy kitalálj valami saját dolgot.

Mit kell tenni egy lány orgazmusa alatt?
A lány reakciója az orgazmus és a magömlés során teljesen kiszámíthatatlan lehet: remeghet, hangosan sikoltozhat, vagy átölelhet, és soha nem látott erővel magához vonhat. Így vagy úgy, továbbra is olyan keményen simogassa, mondván, hogy a tiéd, hogy olyan forró, hogy annyira szereted stb. Még egy egyszerű „Igen” is megmutathatja neki, mennyire élvezed, ami történik. Az olyan ragaszkodó és kicsinyítő utalások rá, mint a "Cica", a "Zayenka" vagy a "Nap", szintén sokat jelentenek.

Mennyit tud ejakulálni egy lány?
Ez nagyon egyedi kérdés. De sok nőnek, mint az egyik barátomnak, egyszerűen elfogy a folyadék, bár ugyanakkor néhány nőmnek akár 11 magömlés is lehet, és úgy tűnt, hogy a végtelenségig képesek ejakulálni. Valószínűleg itt játszik szerepet a test vízháztartása, amely a magömlés és a nagy mennyiségű kenőanyag és folyadék felszabadulása során kimerül. Ezért, ha azt akarja, hogy a lány többszörös magömlést tapasztaljon, legyen kéznél egy kis lé vagy víz, hogy a lány inni tudjon és feltöltse a testében lévő folyadéktartalékokat a szeretkezés során.

De most már lehetséges és szükséges tagként belépni!
Kiváló! Eléggé felkeltetted és orgazmusra vezetted a lányt, és talán többször is. Ő már mind túlcsordult szerelmi nedvektől, és alig várja az események fejlődésének folytatását, és Ön még nagyobb türelmetlenséggel szeretné megadni neki!)) Sőt, eddig csak az orgazmusával voltál elégedett. De most eljött az idő, amikor gondoskodhatsz és kell is vigyáznod az orgazmusodra, főleg, hogy a lány maga akarja neked adni.

Olyan nagyszerű kezdettől fogva erősen felkelteni a lányt, majd belépni a farkaddal, és együtt felemelkedni az érzéki élvezetek tetejére. További plusz ennek a technikának az, hogy nem kell szuper szívós vagy nagy fasz ahhoz, hogy egy lánynak igazán örömet szerezz. Csak alaposan fel kell izgatnia, mielőtt belépne, vagy jobb, ha ujjaival és nyelvével legalább egyszer orgazmusba hozza. Aztán amikor belépsz, máris nagy örömöd lesz egyenlő mértékben.

Annak érdekében, hogy ösztönözze és izgassa a lányt sok orgazmus és magömlés miatt, időszakosan átállhat a pénisz használatáról az ujjakra és fordítva. Az ilyen átmenetek nagyon ugratják és felkeltik a lányt. Még az is nagyon vonzó lehet számodra.

Képzeljen el a pénisizt és egy G-pontot szex közben
Közösülés közben képzelje el, hogy a pénisze hogyan pihen a G-pontján vagy dörzsöli. Képzelje el és játssza le a fejében. Stimuláljon különböző szögekből, különböző erő- és intenzitási mozgásokkal.

Egyidejű orgazmus és magömlés
A szex csúcsa az orgazmus. És milyen izgalmas és csodálatos, ha egyszerre jön el Ön és ő számára. Egyébként ez sokkal könnyebb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet, és ezerszer könnyebb, mint ugyanazt az orgazmust elérni a normális szex alatt előzetes stimuláció nélkül. A férfinak a méhnyakon történő magömlése elkerülhetetlenül a lány orgazmusához vezet, és együtt egyszerre tapasztalják meg. És fordítva - az orgazmus és a lány ejakulációja a férfi péniszén a férfi magömléséhez vezet, és orgazmushoz juttatja. Lehet, hogy azonnal sikerül, vagy többször is eltarthat, amíg megszokják egymást és elsajátítják a technikát. De így vagy úgy, hatalmas élmény lesz és nagy öröm. Szinte bármely pár kihasználhatja ezeket a tippeket szexuális életében, és felhasználhatja ezeket az ismereteket a szeretkezés során.A jövőben egyszerre tapasztalhat orgazmust, amikor csak akarja.

Utóíz
Ön maga érte el az orgazmust, orgazmusra hozta a lányt, de ez nem azt jelenti, hogy mindennek vége. Ezek után további simogatások nagyon fontosak nekem személy szerint, és még inkább a lány számára. Olyan szép feküdni kedvesed mellett, és érezni a melegét, amely egyszerűen gyengéden beborít minden oldalról, benne lenni, amikor a levünk összekeveredik. Nincs kétségem afelől, hogy valami hasonlót tapasztalt szeretettől való szeretkezés közben, de az ebben a cikkben bemutatott ismeretek felhasználásával sokkal hosszabb ideig élvezheti ezt az utóízt, és az érzések ereje sokkal nagyobb és fényesebb lesz.

Minden lány képes megtapasztalni az orgazmust és a magömlést
Minden lánynak van egy G-pontja és minden, amire szüksége van az orgazmushoz és a magömléshez. Ennek tudományos bizonyításához legalább 1000 nővel kell kísérleteznie. Nem vagyok csodálatos szerető, aki ezt csinálja, de elmondhatom, hogy az esetek 95% -ában minden nő képes valamilyen ingerléssel elérni az orgazmust és az ejakulációt.

Gyakori okok arra, hogy nem tudnak orgazmusba esni
Sajnos, meglehetősen gyakran, néhány pszichológiai ok (blokk) miatt a lányokat megfosztják ettől a lehetőségtől. Ezt számos tényező befolyásolhatja, többek között:

A lány gyermekkora és nevelése - a család és a családban fennálló kapcsolatok nagyban befolyásolják a férfival való szexuális élvezet képességét. Különösen az apjával való kapcsolat erősen befolyásolja a leendő férfival való kapcsolatok és viselkedés modelljét.
Első szexuális tapasztalat - egy sikertelen első szexuális élmény miatt nagyon gyakran egy lány bezárul, és ezzel lezárul az orgazmus megtapasztalásának képessége.
A sikertelen szerelem az egyik leggyakoribb ok, amely miatt egy lány később nehézségeket tapasztal az orgazmus elérésében.
Egy nő küldetése - történelmileg az történt, hogy egy nő sok évszázadon át szolgálta a férfit, hogy kielégítse igényeit és szaporodjon. A férfi ritkán gondolt a nő örömére. Ebben a tekintetben a nő már nem tudta, hogyan élje meg az orgazmust és a magömlést, és nincs olyan férfi, aki ezt megtaníthatná neki.
Ezek az okok különbözőek lehetnek, de a legtöbb esetben megoldhatók egy szexológus és pszichoterápiájának segítségével .

A lányoknak teljes szexuális lehetőségeiket ki kell használniuk, a férfiaknak pedig mindent meg kell tenniük a segítségükért. Erről szól ez a cikk. Segíteni szeretnék a férfiakat, hogy kibontakoztassák ezt a lehetőséget szeretett lányaikban, hogy együtt élénk orgazmusokat élhessenek meg, és teljes nemi életet élhessenek, élvezve egymást.

Az elégedett nők statisztikája a világon
- Hogyan lehet egy lányt orgazmusra vinni? - ezt a kérdést gyakran fiatal és szexuálisan tapasztalatlan fiúk teszik fel. És sokkal érettebb férfiak számára ez a kérdés gyakran banálisnak, sőt viccesnek tűnik, mivel gazdag (ahogy gondolják) szexuális tapasztalatuk magaslatáról azt gondolják, hogy valódi férfiak és képesek bármilyen lányt kielégíteni. De térjünk át a statisztikákra, és nézzük meg, hogy állnak valójában a női orgazmus a világon és hazánkban. Amerikai kutatók, akik felméréseket végeztek különböző országokban, a következő adatokat gyűjtötték össze:

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az országokat és azoknak a nőknek a százalékos arányát, akiknek nincsenek orgazmusproblémái és elégedettek a nemmel: Mexikó 52%, Dél-Afrika 48%, Olaszország 49%, Oroszország 38%, Japán 11%, Kína 8%.

És mit látunk? A legjobb esetben a nők és a lányok 50% -a elégedett, vagyis szex közben orgazmust kap. Oroszországban pedig általában csak a lányok 1/3-a. Kedves férfiak, talán nem kellene ennyire magabiztosnak lenned? Természetesen vannak olyan férfiak, akik sokat tudnak a szerelmi ügyekről, de amint a statisztikákból láthatjuk, nem sok van belőlük. Miért van az? Valójában sok oka van, de az egyik legfontosabb a férfiak elemi írástudatlansága a női szexualitással kapcsolatban. A tény az, hogy sok férfi és fiatal tizenéves olyan információkat szerez pornófilmekből, amelyek elrontják azt az elképzelést, hogy valójában hogyan kell kielégíteni egy lányt vagy nőt az ágyban.

Következtetés
Tehát megtanulta az összes lényeges dolgot, és most már tudja, hogyan kell egy lányt eljuttatni a G-pont orgazmusához, és általában hogyan lehet kielégíteni egy lányt. Őszintén remélem, hogy a fenti tippek mindegyike segít Önnek és kedvesének a legnagyobb örömben.

A cikket Anna írta

Keresés