Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A popsidugó butt plug kedvenc szexjátékszer nők és férfiak fenekében is

A popsidugó butt plug kedvenc szexjátékszer nők és férfiak fenekében is

A fenékdugó szex közben nők és férfiak fenekében is lehet. A fenékdugó és tágító butt plug kedvenc játékszer nők és férfiak körében. Mi a fenékdugó? Ez egy játék, amelyet partnerrel vagy különálló szex közben használnak. A végbélnyílás idegvégződéseinek stimulálásával kellemes érzéseket kelt. Tudj meg mindent az anális dugókról, és feltétlen vegyél egyet te is!

 

Mire van a butt plug? A butt plug egy fantasztikus eszköz, amely segíthet a fenék stimulálásában és a szexuális élmények megnövelésében. A popsidugók segítenek a vágyak és az örömök növelésében, valamint számos új szexuális technikát is megmutatnak. A fenékdugók lehetővé teszik az anális élvezetet, amely másképp nem élvezhető. Az anális dugók segíthetnek a közösülés mélyítésében, és az anális szexuális élmények megteremtésében is. A butt plugokkal történő játék a szexuális élmények megnövelésének és az anális szexuális élmények új szintjének elérésének hatékony eszköze.

Egy kicsit a fenékdugókról! A dugó, vagy más néven anál plug egy szexuális játékszer, amelyet a végbélnyílásba való behelyezésre terveztek. A más szexuális játékokból és különösen a dugókból származó dugók megkülönböztető jellemzője egy korlátozó gyűrű jelenléte, amely megakadályozza, hogy a játék teljesen beleessen a végbélnyílásba. A dugó úgy nézhet ki, mint egy kúp egy állványon, egy kúp gyűrűvel vagy más alakú, de általában széles az alapnál és keskeny a végén. A férfit és egy nőt is használhatja.

A dugó hatásmechanizmusa. A dugó befolyásolja az izmok idegvégződéseit, ami izgatottá válik. Ezenkívül a dugó bevezetésével folyamatosan meg kell feszíteni a záróizmot és az izmokat, ami segít javítani a vérkeringést az egész medence izmaiban.

Miért jó a háznál egy fenékdugó?

A végbélnyílás nagyon érzékeny erogén zóna. A test ezen részének megérintése izgalmat okoz. És ezért olyan gyakran vesz részt a végbélnyílás az erotikus játékok során, hogy kellemesebb érzéseket szerezzen. És mind a nők, mind a férfiak igen. A dugó teltségérzetet, tágulást és könnyű nyomást biztosít. Ez szép. Ugyanakkor a bevezetés nem okoz kényelmetlenséget, egyszerű és kényelmes.

1. Felkészülés a szexre.
Annak érdekében, hogy felkészítse magát vagy partnerét a szexre, használhatja a dugót és fokozatosan fejlesztheti a végbélnyílást. Az előkészítés első szakaszában érdemes kis méretű plagiumokat használni, fokozatosan növelve a hosszúságot és az átmérőt. Ebből a szempontból tanácsos azonnal vásárolni egy dugókészletet. A szexnek el kell kezdenie a gyakorlást, miután a legnagyobb dugó kényelmetlenség nélkül belép a végbélnyílásba.
Az előkészítés többféleképpen is elvégezhető!
- Ahhoz, hogy hozzászokjon az idegen testhez a végbélnyílásban, naponta többször is viselhet dugókat egy ideig (néhány perctől néhány óráig). Az átmérő fokozatos növelésével edzi a végbélnyílás izmait és felkészíti őket a pénisz bevezetésére.
- Készítse elő a végbélnyílást előzetes simogatással nyelvével vagy ujjaival, majd helyezze be a legkisebb dugót. Így elvégzi partnere erkölcsi felkészítését a szexre.
- A dugó fokozatos bevezetése a végbélnyílásba. Ehhez használhat egy közepes átmérőjű parafát, és elkezdheti a búvárkodást a csúcsról.
A plakknak a végbélnyílásba történő bevezetése után, hogy az izmok jó állapotban maradjanak, a dugó belsejében maradhat. A szexre való felkészüléshez sima, kúp alakú plágium, rugalmas, de nem kemény. Először is jobb, ha 12 cm-es dugóra korlátozza magát.

2. A kettős behatolás szimulálása
A dugó használata hüvelyi szex közben. A végbél helyét kitöltő dugó összenyomja a hüvely falát, ami fokozza mindkét partner érzéseit. Ebből a célból választhat egy közepes méretű, puha anyagból készült dugót, használhat rezgéssel rendelkező eszközt, a rezgés további stimulációs forrássá válik.

3. Partner hiányában a helyettesítő.
Ha nincs partnere a szexhez, tökéletesen helyettesíthető egy plaga-val. Ebben az esetben a dugót az Ön készségének és vágyának megfelelően választják ki. A közös szexhez dupla masszírozót is használhat.

4. Prosztata masszázshoz.
Ha egy férfi legalább egyszer átlép komplexein és előítéletein, és a dugót prosztata masszázshoz használja, soha nem adja fel. A prosztata masszázs lehetővé teszi, hogy fényesebb és intenzívebb orgazmust tapasztaljon, gyorsan erekciót okozzon, és a pénisz enyhe növekedése is lehetséges. A prosztata masszázshoz érdemes ívelt plágiumot használni.

5. A végbélnyílás díszítése és a partner izgatása.
Ebből a célból használhatja a szőrme vagy a haj farkával ellátott dugókat, mint a róka vagy a lófarok. Vannak gyönyörű üveg- és fémdugók kristályokkal és egyéb díszítésekkel.

6. Képzés.
A szexre számítva önállóan részt vehet az izmok képzésében és a végbélnyílás kiterjesztésében. A probléma megoldásához jobb, ha egy jó tapadókoronggal ellátott dugót használ, rezgéssel ellátott csövet is használhat.

7. A hüvely falainak összenyomása.
Sok nő belső fiziológiai jellemzői vagy szülés után nem kaphat szexuális élvezetet a hüvely falai közötti nagy tér miatt. A végbélnyílásba helyezett dugó összenyomja a hüvely falát és szűkíti azt a végbélnyílástól, ami lehetőséget ad arra, hogy teljes mértékben élvezze a hüvelyi szexet. A hüvely szűkítéséhez ajánlott nagyobb átmérőjű és hosszúságú dugókat használni.

8. Tartós viselethez.
A dugók ilyen jellegű használatának számos oka lehet. Valaki viselhet nedvességet, csak örömet adhat, valaki számára ez egy extra edzés az izmok és az aranyér megelőzése. Parafát viselhet, hogy fenntartsa az állandó szexuális vágyat és a szexuális cselekményekre való készséget. Hosszú viselet esetén olyan dugókat kell választania, amelyek nem korlátozzák a mozgást, és nem tűnnek ki a ruházat alatt. Az izomedzéshez sima, nehéz dugók alkalmasak, mert minél simább a plakk felülete és annál nagyobb a tömege. Minél nehezebb bent tartani.

9. Az aranyér megelőzésére.
Ennek a kellemetlen betegségnek a megelőzése érdekében használhatja a Kegel torna gyakorlatait. A kismedencei izmok feszültsége és relaxációja sok bajt megakadályoz mind a nők, mind a férfiak körében. A hosszan tartó viseléshez szükséges plakk bevezetése után időről időre néhány másodpercig feszítse meg a végbélnyílást, majd pihenjen. Naponta többször 10-15 ismétlést végezhet. Ez a gyakorlat pozitív hatással van a kismedence izmainak vérkeringésére, és erősíti a végbél falát is. Ennek a technikának a rendszeres végrehajtása megakadályozza a repedéseket, a rektális prolapsust és más kapcsolódó betegségeket. További infók:

Ezenkívül a dugók viselése segíthet a prosztatagyulladásban - a prosztata masszázs enyhíti a fájdalmat, segít normalizálni a spermatogenezist, és a végbélnyílás masszírozó által kifejlesztett izmai és használatuk képessége megkönnyítheti a szülés folyamatát.

Hogyan kell használni a popsi plugot?

A dugók használatának alapszabálya: Nincs kenés a popsinál! A végbélnyílás, a hüvelytől eltérően, nem termel természetes kenőanyagot, ezért nagyon fontos, hogy olyan speciális kenőanyagot használjunk, amely további csúszást eredményez, ami megkönnyíti a dugó bevezetését és kiküszöböli a sérülés lehetőségét.

Dugó használatakor kényelmes pozíciót kell választania magának: négykézláb állva, a hátán fekve, szétterített lábakkal és párnával a hát alsó részén, guggolva. Redő használata esetén ajánlott óvszer használata. Minden használat előtt, mint bármely más szexuális játék, meg kell győződni arról, hogy tiszta.

A plakknak a végbélnyílásba történő bevezetésének folyamatát minimális erőfeszítéssel kell kísérni. A végbélnyílás jobb relaxációja érdekében légzési gyakorlatokat végezhet. Miután a dugót bevezette a végbélnyílásba, meg kell lazítania a záróizmot, és hagynia kell, hogy a dugó önmagában kicsússzon a lyukból. Ezt többször meg kell ismételni, hogy a test hozzászokjon egy idegen tárgy jelenlétéhez. A rezgések egyre népszerűbbek. Ezt a fajta dugót lassan kell bevezetni alacsony rezgésű üzemmódban.
A dugók másik figyelemre méltó típusa a rugalmas nyújtó anyagból készült felfújható dugók. A végbélnyílásba való belépés után egy ilyen dugót kézi szivattyúval levegővel lehet szivattyúzni, növelve annak méretét

Melyik kenőanyagot kell használni dugó viselésekor?
Ha a kenőanyag kopáskor kiszárad, kellemetlen érzés lép fel. A szexuális játék felülete minden mozdulattal dörzsöli a bőrt, és ez nem mindig kellemes. Ezért meg kell vásárolni egy kenőanyagot, amely hosszú ideig nem szárad ki. Kiváló lehetőség egy szilikon alapú kenőanyag. Nem szívódik fel, hosszú ideig megőrzi tulajdonságait.
De ha szilikonból készül, de a szilikon kenőanyag nem működik, akkor elronthatja a szexuális játék felületét. Ebben az esetben a vízösszetételt választjuk, de nagyon vastag. És néha hozzá kell adnia, hogy kényelmes legyen. További jó cikkei itt:

A felnőtteknek szánt intim játékok széles választéka között a dugó tiszteletre méltó helyet foglal el. Ha meglepődik az a tény, hogy az emberek valamit a végbélnyílásba tolnak, és ugyanakkor meglehetősen erős izgalmat tapasztalnak, akkor maga még soha nem kísérletezett ilyen módon.

Vegyél te is anális játékot!

Dugóval könnyebb felkészülni a hátsó behatolásra, és a záróizom izmait képzik, és a férfiak számára orvosi szempontból is van plusz - prosztata masszázs, amelyért az orvosok őrült pénzt vesznek, és az érzések nem a legpozitívabbak.

A dugó használata hármas szex hatását adja, mert nem mindenki meri húzni a bal oldali személyt a házastársi ágyához, és izgalom, eh, ahogy akarod! Szerepjáték, kettős behatolás, vizuális élvezet (igen, ezek a játékok nagyon szépek lehetnek!), a végbélnyílás stimulálása – a vágyak tengerét kielégíti egy tárgy jelenléte a szexuális arzenálban. Fém, szilikon, rezgő, kicsi, nagy, karácsonyfa formájában, különböző fantáziákhoz van egy eszköz. Ezért beszéljünk meg egy pikáns témát: szex dugóval, milyen érzéseket ad, és hogyan kell vele járni általában. Miért van szükségük pároknak vagy egyedülállóknak ilyen játékra?

Miért fogod élvezni?
Nincsenek klasszikus dugók. Különböző modellek léteznek - minden attól függ, hogy milyen célokat és előrehaladást ért el ebben a kérdésben. És természetesen a pénztárca mennyiségéből. Vásárolhat egy parafát természetes szőrmével vagy drágakövekkel kirakva, de hogy szüksége van-e rá, személyes ügy. Vessünk egy pillantást arra, hogy mire van szükség az egyes típusokból.

Felfújható is van, hogy kell használni?
Kezdőknek és kételkedőknek a felfújható dugó ideális megoldás. A végbélnyílásban a terméket kompakt, hajtogatott, és egy szivattyú segítségével már belsejében felfújják. Tehát kiderül, hogy a fenékbe való behatolás fájdalommentes, és a viselés folyamatában - sok öröm. Bár miért csak a kezdők? Talán a kifinomult szakemberek ebben az üzletben is fényes érzéseket akarnak. Általában egy ilyen lag mindenki számára alkalmas.

A bővítők szilikonból készülnek, és rezgéshatással felszerelhetők, ami sok új benyomást kelt, egyes modellekben a levegő szivattyúzása nem körte, hanem a távirányító gombjának megnyomásával történik. Miért van szükségem lapozásra?

Ez egyszerű: a BDSM szerelmesei ilyen módon kínozhatják partnerüket, szivattyúzva és csökkentve a levegőt. Még a dominanciát élvező hétköznapi párok is értékelni fogják a szűkítés és terjeszkedés hatását.

Általánosságban elmondható, hogy a végbél falainak teljességérzete és stimulálása sok pozitív érzelmet hoz minden kísérletezőnek. Azok számára, akik csak a seggét készítik elő a pénisz behatolására, egy ilyen játék is alapvető segítség lesz. Természetesen a végbélnyílás nem bővül először.

A fém dugó, milyen hatással van?
A fém perselyek egyszerűek, kényelmesek, tartósak. Nehéz megtörni, könnyen mosható, a hűvösség érzése a fenékben is sokaknak tetszik. Ezeket bármilyen kenőanyaggal kombinálják. A hátránya az lesz, hogy nehéz a kezdőknek. Mégis, a játékok elején lágyabb és rugalmasabb eszközök vannak.

A fémdugó sima felülete lehetővé teszi, hogy nagyon óvatosan, fokozatosan, akadályok nélkül lépjen be. A nyújtás érzése jelen van, de lehet, hogy nincs masszázshatás. Ha nemcsak otthon vagy szex közben szeretne ujjal járni a fenekében, akkor korlátozókkal rendelkező modellekre van szüksége, különben a leginkább nem megfelelő pillanatban kicsúszik a lyukból.

Szilikon, mi a trükk?
Az orvosi szilikon, amelyből a legtöbb ilyen játék készül, nem okoz allergiás reakciókat. Kellemes tapintású, puha, ha a fenékbe injektálják, hosszú ideig bent maradhat anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna. Az ápolás egyszerű és egyszerű, a szagok nem maradnak és nem szívódnak fel. Kezdők számára ez a leginkább elfogadható lehetőség. Ezek olcsóak és minden szexboltban kaphatók.

Leggyakrabban könnycsepp alakban készülnek, mert kellemes nyomás- és teljességérzetet teremtenek, a széles alap nem teszi lehetővé számukra, hogy kiugorjanak. Ha egy ilyen hüvelyt strasszok díszítenek, akkor a tapintható stimuláció mellett vizuális élvezetet is kap. A szamár kristálya izgalmasnak tűnik, és játékosabban szeretne viselkedni.

PVC plugok
Olcsó és a legegyszerűbb dugók a szórakozáshoz, amelyek könnyen tisztíthatók, tárolhatók és használhatók. Különböző színekben és formákban készülnek, tökéletesen hajlítanak, bár merevebb modellek vannak, nem változtatják meg a textúrát, nem szívják fel a szagokat. Bármilyen kenőanyag alkalmas.

Latex és gél tágítók
A latex nagyon gyorsan felveszi a testhőmérsékletet, és azonnal abbahagyja az idegen test érzését a végbélnyílásban. Biztonságos, könnyen kezelhető, nedvességálló. A legbizarrabb formájú játékokat készíti, amelyeknek köszönhetően a szex tiltott és romlott világa minden alkalommal elcsábít és hívogat.
A géldugók modern polimer anyagból készülnek, különleges rugalmassággal és puhasággal tapintható hatások mellett. Könnyen behelyezhetők a végbélnyílásba, és bármilyen típusú kenőanyaggal érintkeznek. Az anyag lehetővé teszi, hogy érdekes formákat és görbéket, színes megoldásokat hozzon létre, amelyek mind a kezdőket, mind a régieket vonzzák!

Kerámia és üveg hüvelyek a végbélnyíláshoz
A kerámia játékok könnyen verhetők és merev szerkezetűek. Nem kezdőknek, az biztos. De a fejlett mesterek tetszeni fognak szépségük, bájos színük és szokatlan érzéseik miatt, amikor a szamárba kerülnek.
Az üvegperselyek egyáltalán nem olyan törékenyek, éppen ellenkezőleg, az edzett üveg évekig szolgálhat. Bármilyen módon mossák, minden kenőanyaggal kombinálva, de meglehetősen nehézek, vagyis jobban megfelelnek a tapasztalt felhasználóknak.

Alakja és mérete, mi a jobb?
Minden parafa könnycsepp alakú, kúpos vagy ívelt alakú, ahol a hegy játékosan hajlítva van az egyik oldalra, bár vannak modellek kis pénisz formájában. A megkönnyebbülés is változatos: sima, bordázott, pattanásokkal, tágulással, kiemelkedésekkel stb. Az átmérő 1 cm és annál nagyobb. Elvileg még a nagy dugók sem szélesebbek, mint a vibrátorok és. A 8 cm-t meghaladó átmérő fétisnek való. Azok, akik öklözéssel foglalkoznak, meg fogják érteni. Más elefántméretekre nincs szükség.

Azok számára, akik szeretik a különböző érzéseket, több részből álló perselyek vannak, amelyek egymáshoz kapcsolódnak és különböző átmérőjűek (dugó halszálkás formájában). A különleges játék rajongói a nemi közösülés során az ilyen modellek használata illékony érzéseket ad.

A perselyeknek van egy alapja, amelynek kialakítását leggyakrabban a merítés szabályozására terjesztik ki. Bár nincs néhány fajta: tapadókorongok, hurkok, gyűrűk, fogantyúk, lábak-támaszok - mindez attól függ, hogy hol és hogyan alkalmazza. A dugó használata rugókkal és tapadókorongokkal a legjobb azok számára, akik a nap folyamán viselik.

Különösen érdekesek a bolyhos farokkal ellátott dugók. Egy ilyen alap jelentése tisztán izgalmas. Ez szokatlanságával vonzza a férfiakat. Szexi, szép, játékos, kíváncsiságban és csak szépséggel hívogat, különösen a férfiak szeretettjével "Kutyus stílusban"!

Keresés