Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Itt az ideje egy szexuális játéknak az intim életedben

Itt az ideje egy szexuális játéknak az intim életedben Ha állandó partnere van, és régen együtt vannak, akkor intim életének változatosnak kell lennie. Budapesten a szexboltok szinte minden kerületben vannak, de mégsem tanultunk meg beszélni a szexről, nem is beszélve arról, hogy megújítsuk. Valószínűleg ezredik alkalommal mondjuk el neked azt az igazságot, hogy az orgazmus sokkal fényesebb és hűvösebb lesz, ha megbeszéli szenvedélyeit és fantáziáit partnerével, ahelyett, hogy puritán szerénységet próbálna játszani és szenvedni, hogy kedvese nem tetszik neked. 

Ha folyamatosan együtt lógtok otthon, akkor ülj le olvasgassátok a szexblogunkat, és végül beszéljétek meg az összes erogén zónát és kedvenc pozíciót. Természetesen sokkal könnyebb kifejezni sérelmeidet vagy kívánságaidat egy alkalmi partnernek, mert nem próbálsz kapcsolatot fenntartani vele, vagy megsérteni őket. De a másik fele nem csak egy egyéjszakás kaland, hanem egy egész ökoszisztéma, amelyben annyi elem van, hogy az orgazmus nem tűnik olyan fontosnak.

A nemi közösülés csúcspontja valójában nem jelent sokat, de a szex feláldozása egy sor kellemes sétákért vagy esti tévéműsor nézéséért és viccek cseréjéért szintén nem szükséges. Végül is megszabadulhat a sztereotípiáktól arról, hogyan kell dugni és megbélyegezni a kísérletezéssel kapcsolatban.

Például sok nő zavarban van, ha azt javasolja, hogy a férfiak játékokat használjanak szex közben. Mert gyakran a srácok sértésnek veszik, olvasva ebben a kérésben azt az üzenetet, hogy nem tudnak megbirkózni, és kizárólag egy fasz segítségével próbálják elérni a célt. Ugyanezen okból néhány férfi még az ujjazást is megtagadja: miért van szükségem ujjakra, ha péniszem van. Hogy őszinte legyek, ezzel a logikával a szélsőségekbe mehet: miért van szükségem lábakra, ha péniszem van; Miért van szükségem agyra, ha farkam van; És miért van szükségem bármi másra, ha van farkam. Valamilyen oknál fogva ez a szabály nem csak a pénzre vonatkozik.

A kísérletezés oka játékokkal, ujjakkal és nyelvvel, függetlenül attól, hogy kivel szexelsz – egyrészt az, hogy diverzifikálnod kell intim életedet – még ha már rendszeresen is, ez nem jelenti azt, hogy az orgazmus nem történhet meg veled még fényesebben és gyakrabban, másodszor pedig, ha nem mindig sikerül partneredet a csúcspontra juttatni. Nagyszerű életmentő (néha szó szerint pálca). Elég butaság azt gondolni, hogy egy szexuális játék helyettesít téged. A siker lehetetlen az Ön részvétele nélkül. A partnered nem egy darab szilikon miatt érez vonzalmat és izgalmat, hanem azért, mert te egy darab szilikonnal a kezedben vagy. Kérdezze meg legalább egy ismerősét, hogy készen áll-e arra, hogy egy életre feladja a szexet, hogy kizárólag játékok segítségével maszturbáljon, és megkérdezi, mennyit fizetnek neki egy ilyen ajánlatért, mert csak a leghevesebb introvertált, nagyon szomorú kapcsolati tapasztalattal rendelkező szabad akaratából beleegyezik ebbe.

Manapság mindenki azt mondja, hogyan kell megfelelően élni a karanténban - válasszon időpontot a reggelire, szervezze meg munkahelyét, ebédszünetet tartson az ütemterv szerint. Ezeket a szabályokat kiegészítve állítsa be partnerét a naptárba heti két vagy három találkozóra, hogy megvitassák a szexet. Hidd el, ezek lesznek életed legjobb gyűlései. Egyszer nem beszélhetsz a szexről és a preferenciákról. Ha azonnal eldobja az összes fóbiát, preferenciát, kívánságot, fantáziát és megjegyzést a partnerére, akkor biztosan megdöbben, és kételkedni fog önmagában, vagy félni fog attól, hogy valami rosszat tesz, vagy úgy gondolja, hogy perverz vagy. Először beszélj például arról, hogy ki melyiket szereti. Aztán a kedvenc pózairól. Ezután beszéljünk az erogén zónákról és tevékenységekről, amelyek különleges örömet okoznak. Gondolj vissza az első nemedre, a legjobbra, a legrosszabbra. És győződj meg róla, hogy szavait tettekkel támasztja alá. Megtudtad, hogy partnered szereti a talpmasszázst? Ügyeljen arra, hogy ma este tegye meg.

Egy bizonyos ponton valószínűleg beszélni fogunk a szexuális játékokról. Például az Egyesült Államokban 2023-ban egy felmérésben a nők 78% -a azt mondta, hogy van otthon vibrátora. De általában a legtöbb hölgy ravaszul használja, hogy ne sértse meg partnerét. És annak ellenére, hogy ugyanabban az Amerikában csak minden negyedik nő ad orálszexet legalább hetente egyszer szex közben egy sráccal. Úgy tűnik, hogy ennek a statisztikának sokkal erőteljesebben kell sértenie a férfiasságot, mint a szilikon pénisz.

Ha eddig olvasta a szöveget, hitelt adunk és megválaszoljuk a fő kérdést: miért használna egy férfi és egy nő szexuális játékokat szex közben? Nos, legalábbis azért, mert egy heteroszexuális szexről szóló tanulmány szerint a lányoknak csak 8% -a képes hüvelyi orgazmust tapasztalni a normál behatolásból. Egy egyszerű és hatékony példával élve, ha száz nővel feküdtél le, valószínűleg csak nyolcan voltak képesek (hacsak nem vagy hozzáértő felhasználó, aki természetesen nem szégyenlős a nyelv, a kéz és a játékok használatában).

Egy közel tízezer ausztrál férfi és nő bevonásával készült tanulmány szerint az esetek 96 százalékában rendszeres vaginális szexet folytattak. Ugyanakkor a fiúk 95 %-ának és a nőknek csak 50 %-ának volt orgazmusa. De a szexuális cselekmények, amelyek során ujjazást és szexuális játékokat alkalmaztak, a nők 86 %-ának örültek, kiváló véggel. Meg fogunk lepődni, ha még mindig nem nyitotta meg valamelyik felnőtt üzlet webhelyét, és nem kezdte el választani a vibrátort.

Ahhoz, hogy megértsük, milyen játékra van szüksége, beszélnie kell róla a másik felével. Nem tudod, hogy pontosan hogyan könnyebb és kellemesebb neki elérni az orgazmust. Talán nem maszturbál túl gyakran, és nem ismeri jól a testét sem. Akkor együtt kell kísérleteznünk. A fokozza a hüvelyi behatolás hatását. A vibrátor segít a lányt a csikló orgazmusához juttatni (a lényeg az, hogy ne kapcsolja a legagresszívabb üzemmódba). A jól jön az előjáték vagy az anális szex során. Reméljük, emlékszel arra, hogy nem tudsz lépést tartani két madárral egy kővel. Először anális szexet folytathat egy lánnyal, majd hüvelyi szexet, csak zuhanyszünettel.

Egy felnőtt boltban arra kérik, hogy vásároljon síkosítót. Bár, hogy őszinte legyek, ez a módja a lustának. Ne felejtsük el az előjátékot, és a partner természetes izgalma (csak akkor, ha nem homoszexuális kapcsolat) elegendő a szexuális játékok fájdalommentes használatához. De ha egy lány közvetlenül azt mondja, hogy síkosítóra van szüksége, ne utasítsa el. Talán tudja, hogy a fejében lévő izgalom természetesen nem befolyásolja annyira a testét. Nos, ha arra gondol, hogy beleegyezik a prosztata stimulációjába, akkor biztosan nem teheti meg kenés nélkül. Válasszon vízbázisú. És köszönöm a szexboltoknak, hogy mindig volt kiszállításuk – névtelenül, fekete, átlátszatlan táskákban. Ügyeljen arra, hogy használat előtt és minden nemi közösülés után mossa le a játékokat. Meleg víz és szappan elegendő. Csak ne keverje össze a kenőanyagot az antiszeptikummal. Természetesen nem olyan fájdalmas, de még mindig kellemetlen.

Szexuális játékok: miért van szüksége rájuk, és hogyan kell kiválasztani őket?

A nők, férfiak és párok számára készült eszközök típusai, ajánlások a kiválasztáshoz és gondozáshoz, valamint tippek kezdőknek. Az INTIM CENTER megosztja a legfontosabb információkat a felnőtt játékokkal kapcsolatban. Miért próbálja ki a szexuális játékokat?
Mindennek természetesnek kell lennie - mondják néhányan. De mi értelme természetesnek lenni orgazmus nélkül – érvelnek mások. Tehát az első ok triviális: öröm. Ez különösen igaz azokra a nőkre, akik nehezen érik el az orgazmust erős csiklóstimuláció nélkül, és azokra a férfiakra, akik hajlamosak túl gyorsan célba érni.

Világosítsa fel az intimitást - Van egy vélemény, hogy a felnőtteknek szánt szexuális játékokra csak egyedülálló nőknek vagy férfiaknak van szükségük ahhoz, hogy orgazmusuk legyen partner nélkül. Valójában ez a vélemény csak részben igaz. A szexuális játékokkal való partnerszex egyre gyakoribb gyakorlattá válik azok számára, akik unatkoztak az ágyban. Gyakran vásárolják meg azokat a párokat, akik évek óta együtt vannak, és a fiatalok, akik új érzéseket szeretnének megtapasztalni.

Segítsen felfedezni a test szükségleteit - A szexuális játékok hasznossága az, hogy lehetővé teszik, hogy módszeresen feltárja a test válaszait egy adott típusú stimulációra. Tegyük fel, hogy a partnered tudja, hol vannak az erogén zónáid, de nem érti, hogyan kell megfelelően manipulálni őket, hogy orgazmushoz juss. A szexi erotikus játékok segítenek neki elérni ezt a célt. Néha a szexuális játékok használata még előnyösebb, mint egy őszinte beszélgetés, amely közvetlenségével sértheti szeretteit.

A felnőtt üzletek szexuális játékokat kínálnak pároknak és szólókat férfiaknak és nőknek. A férfi szexuális játékok között gyakoriak a maszturbátorok, a mesterséges hüvelyek és az erekciós gyűrűk. A női szexuális játékok, vibrátorok, csikló stimulátorok listájában, és a tetején vannak.

Miután megvásárolta a szexuális játékokat hüvelyi vagy anális használatra, használja a fantáziáját. Tegyük fel, hogy egy nő már régóta meg akar hívni egy második férfit a hálószobába, és megpróbálja a kettős behatolást, de partnere ellenezte. Az anális segít valóra váltani fantáziáját anélkül, hogy bárki megsérülne.

Egy másik példa: egy nőnek problémái vannak az izgalommal, mivel a férfi kevés időt fordít az előjátékra. Vibrátor segítségével "felébresztheti" az erogén zónákat anélkül, hogy arra kényszerítené partnerét, hogy nyújtsa az előzetes simogatások idejét. Így a pár a megfelelő állapotban közelíti meg a nemi közösülést.

7 ok a szexuális játékok használatának megkezdésére

Olvassa el, hogy a szex ne váljon mindennapi jelenséggé, ami elkerülhetetlen egy hosszú távú kapcsolatban, meg kell próbálnia egy kicsit. A feltérképezetlen pózok, helyek és így tovább sokat segíthetnek, de néha nem elég. Ilyen helyzetben itt az ideje, hogy szexuális játékokhoz folyamodjunk, amelyek nemcsak élénk színeket adnak az intimitáshoz, hanem komolyabb problémákat is megoldanak, mint az unalmas közösülés. Megértjük a szexuális leltár valódi erejét.

Változatosság
A lehető legegyszerűbb ok. Itt minden az érzések újdonságához kapcsolódik. A játékok olyan élményeket hozhatnak a szexbe, amelyeket egyikőtök sem tapasztalt korábban. Például a pénisz erekciós gyűrűi lehetővé teszik, hogy kevésbé legyen gyors a megtorlás az enyhe szorítás és a vér kiáramlásának megakadályozása miatt. A beépített csikló stimulátorral rendelkező modellek általában kettős munkát végeznek - lelassítják és felgyorsítják, minden súrlódás rezgéshullámokat küld partnere testén, még több örömet okozva neki.

A merészebb kísérletezők számára lehetőség van a prosztata stimulálására, ha természetesen nem ellenáll a test ilyen kényes részének "behatolásának". A szexológusok egyébként azt állítják, hogy a prosztata stimulálása szex közben csak varázslatos orgazmust ad a férfiaknak. 

Kommunikáció
Hallottad, hogy egy kapcsolatban állandóan beszélned kell annak érdekében, hogy kiküszöböld a félreértéseket, félreértéseket és egyéb "alábecsüléseket". De beszélnie kell a szexről is, sőt maga a folyamat során is. Az intimitás árnyalatainak megvitatása hozzájárul ahhoz, hogy a partnerek többet tudjanak meg egymásról, a preferenciákról és a vágyakról. Egyetértek, ha tudod, mennyire tetszik a nődnek, sokkal könnyebb neki tetszeni. Ezenkívül a szexuális játékok együttes kiválasztása minimalizálja a hiba elkövetésének esélyét és valami olyasmi megvásárlását, ami mindkettőtöknek nem tetszik (és ennek eredményeként pénzpazarlás). Egy ilyen beszélgetés a partnerek bizalmának új szintjére emeli, és többek között egy szexboltba tett utazás fűszerezheti a kapcsolatot. Ha mindketten félénkek, akkor vásárolhat online áruházakban.

A szexualitás felfedése
A fenti pont közvetlen folytatása. A játékok használatával és az élmények folyamatos megosztásával jobban megismerheti saját testét és egymás testét. Ez lehetővé teszi, hogy elemezze a közös cselekvéseket az ágyban, és alkalmazza azt, amit minden új ülésen megtanult. A játékok egyébként nemcsak hevedereket, gyűrűket, dugókat és minden ilyesmit tartalmaznak, hanem BDSM-eszközöket (ostorok, klipek) és intim fehérneműket is. Egy új szerepben megjelenő nő előtt megjelenni, és váratlan oldalról látni őt szigorú tanár vagy fennhéjázó főnök.

Csökkentett kényelmetlenség
A nők nem ismerik be, de néha a szex kényelmetlenné, sőt fájdalmassá teszi őket, ami elriasztja őket attól, hogy átéljék. Ez különösen igaz az anális behatolásra. Ez nem mindig jelzi szeretői tulajdonságait - gyakran a kényelmetlenség okai félelmekben és pszichológiai blokkokban rejlenek. A best sexshop speciálisan tervezett játékait úgy tervezték, hogy pihenjenek és segítsenek elkezdeni megtapasztalni az örömöt, nem pedig fordítva. Könnyebb út az orgazmushoz Biztosak vagyunk benne, hogy ezzel nincs problémád, de mi van a partnereddel? Nem próbáljuk elvetni benned a kétség magját, de még mindig fel kell tennünk ezt a kérdést. Végül is az erotika és a szex egy pár tevékenysége.

Az internetes statisztikák azt állítják, hogy a megkérdezett nők mindössze 10% -a soha nem tapasztalt problémákat az orgazmussal, de a fennmaradó 90% -uk csak egy bizonyos helyzetben kapja meg a csikló további stimulálásával, vagy egyáltalán nem kapja meg. És a lányok további 67% -a rendszeresen utánozza. Néhány katasztrofális szám, nem gondolod? Azt tanácsoljuk, hogy véletlenül kérdezze meg partnerét, hogy a szexben minden megfelel-e neki. Ha a válasz nem, talán ez egy ok arra, hogy a szexuális játékok katalógusához forduljon, amelyek segíthetnek mindkettőtöknek könnyebben elérni az öröm csúcsát. Ráadásul még a legképzettebb szerelmesek sem mindig tudják használni a női test összes szükséges részét, akkor miért ne lehetne egy kicsit könnyebbé tenni magadnak?

A szex minőségének javítása
És a mennyiség is egyébként. A tanulmányok azt mutatják, hogy az intim eszközöket használó párok gyakrabban szexelnek, mint mások. Ennek oka a játékok nagy öröme, az új eszközök tesztelése iránti érdeklődés és ennek következtében az új érzések iránti vágy. A magány enyhítése Nem hagyhattuk figyelmen kívül az egyedülálló srácokat, akiknek nem volt elkötelezett kapcsolatuk. Ez valamiféle megkülönböztetés lett volna. Mindannyian megértjük, mi jár a szex hiányával. Tehát mindenki maszturbációval foglalkozik (és még azok is, akik párban vannak), és ez teljesen normális. Valójában egy ilyen ismerős rituálé diverzifikálása nem a legrosszabb ötlet.

A mérnökök és a szexológusok semmiért hatalmas számú játékkal álltak elő, amelyek az ügyfelek véleménye szerint nagyon, nagyon tisztességes tulajdonságokkal rendelkeznek. Az INTIM CENTER online áruházban szexuális játékokat és egyéb eszközöket vásárolhat kiváló minőségű és érzéki szexhez. A választék kiváló minőségű, hipoallergén anyagokból készült termékeket tartalmaz, amelyek nem okoznak kellemetlenséget. Rengeteg vibrátor, stimulátor, szivattyú, tartozék, ostor, BDSM termék, valamint erotikus fehérnemű és ékszer széles katalógusa közül választhat.

Keresés