Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

A férfi szopásának művészete és mélytorok technika alkalmazása

A férfi szopásának művészete és mélytorok technika alkalmazása Hogyan adjunk jó szopást a szeretett férfinak? Az útmutatónk és a szexblog cikkek alapján azt tanácsoljuk, hogy ne a férfin gyakorolj, hanem használj valósághű, az eredetihez hasonló méretű műpéniszt egy realisztikus dildót. Ha művésze leszel az orális szexnek istennő leszel a partnered szemében.

A férfiak szeretik a szopást, és ma lehetetlen elképzelni a szexuális kapcsolatokat orális szex használata nélkül, tanulunk egy szopást.

Szopástechnika, hogyan kell helyesen szopni

A szopás a szexuális kapcsolatokban nagyon fontos, ha egy szeretett nő örömmel és hosszas rábeszélés nélkül ad szopást egy férfinak, akkor ez a férfi teljes elfogadását jelenti, testileg és lelkileg egyaránt. És ha egy nő néha maga is váratlan meglepetést okoz egy férfinak szopás formájában, akkor a férfi csodálatának és örömének nincs határa!

Sőt, egy nő szopása életmentő lehet, ha a szeretett férfival való szex valamilyen okból nem valósítható meg. Végül is a nőknek gyakran fáj a fejük, nincs kedvük a szexhez, a kritikus napokhoz vagy sok más kifogáshoz, amikor nem akarunk szexet. De most nem erről van szó!

A szopástechnika egy egész művészet! A legtöbb nő egyszerűen nem tudja, hogyan kell helyesen és elképesztően csinálni, és néhány nő általában megtagadja az orális szexet, és ez komoly hátrány, mivel ami hiányzik az ágyban, azt általában az oldal partnerei keresik! Javítsuk ki ezt a tökéletlen dolgot egy nő szexuális életrajzában!

Tehát a szopás nagyon széles téma, sok technikával, szopáspozíciókkal és módszerekkel, hogy kielégítse az embert szóban, azaz ajkak és nyelv segítségével. De egy teljes szopásnál a kezet is használni kell!

A cikk elején szeretném emlékeztetni az alapvető kívánságokat egy férfi tagjának "kizsákmányolására"! Mivel a pénisz nagyon érzékeny, próbáljon óvatos lenni a fogaival és a körmével, és bizonyos esetekben az ékszerekkel, mivel ezek súlyos fájdalmat, sőt sérülést okozhatnak, ami után az erekció eltűnhet.

Most, amikor a fő ajánlások elhangzottak, folytathatja a technikai részt, úgymond a szóbeli művészetet. Az első dolog, amit szeretnék elmondani, az orális szex pszichológiai oldaláról szól.
Egy nő csak akkor tud elképesztő szopást csinálni, ha érzelmeket érez a férfi iránt, az érzelmek nélküli szopás csak mechanikus mozdulatok, amelyek az orgazmushoz juttatják a férfit, de a férfival való szeretettel való szopás elképesztő, elbűvölő öröm, amit egy nő ad, a lélek és a test megelégedése.

Miért történik? Minden nagyon egyszerű, mint minden foglalkozásnál, amikor az ember beleadja a szívét, kiváló eredmény érhető el, és ha a munkát érdeklődés és lelkesedés nélkül végzik, akkor az eredmény megfelelő!

Mi férfiak nagyon szeretjük nézni, ahogy egy szeretett nő simogatja a péniszét, hogyan forgatja a szemét örömmel, milyen szexualitással és nőiességgel teszi ezt, ez megőrjít bennünket. Látjuk, érezzük, érezzük, hogy szeretnek minket, hogy akarnak minket, szükség van ránk. Egy ilyen kép alapján a férfi esszencia lelkileg, pszichológiailag elégedett.

De amikor egy szopást nem akaratából, vonakodva vagy nem szeretett nő végez, akkor azt a lehető leggyorsabban és egy nő elutasító pillantásával mechanikusan, elégedetlen arccal, játékosság nélkül végzik el. Hidd el, sokkal kevesebb örömet okoz, és valami érthetetlen érzés marad a lélekben! Mintha nem tetszene egy nőnek...

Próbáljon teljes örömet szerezni a férfinak, pszichésen és fizikailag is. Tudni fogja, hogy szeretik és kívánják, és mindent megtesz, hogy jól érezze magát az ágyban, akárcsak ő veled. És most térjünk rá a szopás technikájára, hogy milyen módon simogathatja ajkával és nyelvével az ember péniszét.

A legjobb szopási technikák

Kihangosított szopás. Elképesztő szopástechnika kéz nélkül, vagyis egy nő csak a szájával simogatja a férfi péniszét, máshol használja a kezét, simogatja a férfi mellkasát, combjait és megfogja a férfi kezét.

De a szájával jelentős találékonyságot kell mutatnia, szívnia kell a férfi péniszének fejét, le kell nyelnie a péniszét a tövéhez, csak ne rohanjon, hagyja, hogy az ember megkóstolja ezeket az édes perceket, játsszon a péniszével, és tegye úgy, mintha véletlenül kiesett a szájából, majd újra lenyelte, az érzések csodálatosak.

Hozzon létre vákuumot a pénisz számára. Hűvös érzések érhetők el, amikor egy nő egyfajta vákuumot hoz létre a szájában, maximális sűrűséggel szívja be a péniszét, behúzza, és mintha kiszorítaná elengedés nélkül. Az ilyen típusú szopásban a kéz stimulálása már lehetséges a száj munkájával párosítva.

Annak érdekében, hogy szorosan beszívhassa a péniszét, az orrán keresztül kell lélegeznie, mivel nincs más módja annak, hogy vákuumot hozzon létre a szájában. Hangos szájhangokat hallhat, ezért ha valaki jelen van az ajtóban, ezt a szoptatási módszert el kell halasztani egy kényelmesebb alkalomra.

A szopás csavarásának technikája. Ez a szopástechnika nagyon egyszerű, de nem kevésbé kényes. Szükséges, hogy a szájával összefogja a pénisz fejét, nyelvével simogassa a kantárt, és egyik kezével megfogja a pénisz szárát, és úgy mozgassa a kezét, mintha csavarja és csavarja ki az anyát, csak ne vigye túlzásba, nem kell túlságosan meghúzni, különben a pénisz bőrének feszültsége fájdalmat okozhat egy férfinak.

Hőmérséklet kontraszt. Tegyen egy pohár üdítőt és forró kávét az ágy mellé. Elég érdekes érzéseket okoz a férfinak a hűvös szóda használata, amikor egy nő szódát vesz a szájába, lenyeli, és elkezdi szívni a péniszét, érdekes érzéseket kelt a nyelv buborékai és hűvössége. Továbbá, 20 másodperc múlva, igyon egy korty forró kávét, és vegyen be egy péniszt is a szájába, váltakozó hőmérsékletváltozásokat a nő szájában, izgalmas simogatásokat.

Nyalás technika. A szopás -nyalás technikájában a nőknek emlékezniük kell arra, hogyan nyalják a fagylaltot egy botra. Először meg kell ragadnia a péniszét a kezével, és a lehető legnagyobb mértékben el kell kezdeni játszani vele a kiálló nyelvével, először körkörös mozdulatokkal mozgassa a nyelvét a fej körül, majd nyissa ki a tenyerét a péniszen, és mozgassa ki a nyelvét a a pénisz tövét egészen a tetejéig. Különös figyelmet kell fordítani a pénisz fejére, a kantárra és a herék közelében lévő alapra, ezek a pénisz legérzékenyebb területei.

Mély torok. A mélytorkú deepthroat szopástechnika nem könnyű feladat egy nő számára, nem sokan képesek teljesen lenyelni a férfi péniszét a herékig, ha a pénisz több mint tizenöt centiméter! Ezzel a technikával, ha jól megfogja a péniszét a szájával, és gyors tempót használ, nagyon gyorsan orgazmusba hozhatja az embert.
De ezt nem javaslom, a férfi érezni és élvezni akarja egy nő forró és gyengéd száját, ezért jobb, ha a mély lenyelést felváltja a kicsivel, és hagyja, hogy a férfi hosszabb ideig élvezze az orális szexet. Erről a technikáról lejjebb részletesen olvashat!

Klasszikus szopás csavarral. A klasszikus szopás lenyűgözővé tehető, ha hozzáadunk egy kis buzgalmat a folyamathoz! Ne azonnal lecsapjon a férfi péniszére, játsszon vele, vegye az egyik kezébe, és kezdje el simogatni, és ekkor óvatosan fogja meg a férfi heréit a másik kezével, és óvatosan tekerje át. Amikor a pénisz emelkedni kezd, vegye a szájába, és óvatosan és lassan szívja be, a nők azt mondják, hogy az az érzés, amikor a pénisz teljesen fel van emelve a szájban, nagy öröm.

Minél keményebb a pénisz, annál sűrűbb és gyorsabb mozdulatokat kell indítani a szájával és a kezével, és a klasszikus szopás fénypontja az lesz, hogy a férfi nem a szájában, hanem a nő arcán ér orgazmust, próbálja meg, hogy a férfi rád nézzen ebben a pillanatban, amikor kézzel maszturbálja a péniszét, és a spermiumok kitörnek az arcodon, ez a kép annyira izgatja és izgatja a vért, hogy nehéz szavakkal kifejezni, annyira szexi!

A mélytorok szopás megtanulása

Tippek mély torok szopáshoz. Pornóvideók, szexi felvételek és a tévében elterjedt általános romláspropaganda által elrontottan kezdjük hiányozni a rendszeres szexet, és folyamatosan valami újat akarunk kipróbálni. És kívánatos, hogy wow és ah! A nők fantáziálnak a kemény szexről, kéznyomok a fenekükön. És a férfiak két legnépszerűbb fantáziája az anális szex és a mély szopás. Már beszéltünk az anális szexről, tehát a mély torok szexen a sor. 
Mit lehet tenni? Ez a szájmunka bizonyos készségeket igényel, a nyelv összehangolt és aktív mozdulatait. A helyes légzést, a relaxációs képességet, a bizalmat. És persze néhány életcél, amelyekről alább beszélünk.

Az orális szex művészetét a férfiak sokkal magasabbra értékelik, mint a háziasszonyságot a kompótok főzési készségét. És általában elmehet ezen! Térdre ereszkedsz és megoldasz bármilyen problémát! Tehát először nézzük meg a fő problémákat, amelyek felmerülhetnek egy szopással:
- Hányási reflex: a szervezet idegen tárgyként érzékeli a garatba merített tagot, és elkezdődik az ellenállás, ez normális; képzés és gyakorlat segít leküzdeni a gag reflexet.
- Szaggatott légzés: a szájban lévő pénisz nagyon megnehezíti a lélegzést, ezért itt fontos, hogy időben váltsunk át az orron keresztüli légzésre, és ne térjünk el a folyamattól a levegő hiánya miatt.
- Félelem: sok tényező megijesztheti a "házigazdát" - akár tetszik neki, akár nem akar megbántani, miért gyorsult, és sokkal mélyebb, túl nagy, hogy hagyja -e befejezni, hová tegye a spermát stb.; csak két lehetőség van - előre átgondolni mindent, vagy pihenni és improvizálni, ha az impulzus spontán; bár nem, van egy másik lehetőség is - egyáltalán nem végezni ütésmunkát.
- Szárazság: a szárazság nemcsak hüvelyi és anális szexnél fordul elő, különösen kritikus, ha a lány törékeny, de sok problémája van; a szárazságtól nyál, folyadékok (a közönséges víz is alkalmas jobb híján), sőt speciális orális szexre szánt siksoítók és spray-k.
- A férfi orgazmus hiánya. Így történik, hogy egy férfi sokáig nem fejezheti be. És szárnyal, akár maga, akár nem, és hogyan legyen általában; vagy már megszokta, de beforgatja a szemét, és befelé sóhajtozik,  sok időbe telik, amíg újra felpezsdül...

A megoldás egyszerű vannak olyan stimuláló hatású szájkrémek és kenőanyagok, amelyek közelebb hozzák az orgazmust, és tegye világosabbá, ilyen trükk, hogy lerövidítse a térdén töltött időt. Ne feledje, hogy alapvetően nem tudja úgy csinálni, mint a pornóban. Nem, természetesen megteheti, de szüksége van képzésre, több hónapos edzésre. Ne gondolja, hogy a lány csak úgy lendületesen vette, leült a padlóra, és úgy nyelte le, mint egy szűkölködő. Minden átgondolt! A pornó színésznőket mindig és mindenhol felkenik kenőanyagokkal és érzéstelenítőkkel.

Mélytorok lecke deepthroat technika

1. Először próbálja meg kinyújtani és kiegyenesíteni a nyakát, mozgassa a fejét, döntse hátra, nyújtsa ki a nyelvét, ezt a boszorkányságot akár tükör előtt is elvégezheti, hogy gondosan figyelje a gégenyílást.

2. Próbálja visszatartani a lélegzetét, vagy váltson át a szájon át történő légzésről az orrán keresztül történő lélegzésre. A legkényelmesebb a pénisz mélyen a torokba történő behelyezése pihentetéssel és kilégzéssel, majd a lélegzet visszatartásával.

3. Próbáljon gyakorolni egy vibrátorral. A legjobb, ha a 7D -s érzésekhez olyan realista személyt választasz, aki a lehető legközelebb van az emberéhez, térfogatú erek és herezacskó. Tegye ezt kenéssel és anélkül, hogy javítsa a készséget. Le lehet nyomni egy dildót a torkán kenés nélkül? Gratulálok, 99-es szintű szopó vagy! Az Ön számára működő dildók olyanok mint az igazi péniszek.

4. Ha egyáltalán valahogy mindig túl voltál a szopáson, majd hirtelen leereszkedtél, és az első alkalommal, amikor nem sikerül valami jól - halogasd, várj és próbáld meg később.

5. Mikor játszott eleget egy mesterséges taggal, és húsosra váltott (csak ezt ne mondja neki)? gondolja át a testtartást, ha ez nem spontán vágy. A férfiak nagyon szeretik a "69" pózt, de ebben gyakran nehéz egy dologra koncentrálni, rohanás az öröm fogadása és az átadása között. Nehéz szívni és szívni!) Ezért a 69 nem a kezdőknek való.
Ha Ön vagy ő továbbra sem tudja visszautasítani ezt a vállalkozást, először jobb, ha a csúcson van, hogy teljes mértékben irányítani tudja a folyamatot.

Kényelmesen, ha mindketten az oldaladon fekszel - szembe nézel vele, ő az arcoddal - egy pénissel.Letérdelhetsz, és a falhoz támaszthatod az embert, vagy leülhetsz egy székre. Vagy lehetséges, hogy a falhoz nyomja.
Vagy fekszel az ágyon, a hátadon, kézzel a varratoknál, ő fölötted van. Vagy felakasztja a fejét az ágy szélére. Vagy egy széken ülsz, ő pedig fölötted áll. Sok lehetőség van!

6. A folyamat során próbálja meg beállítani az optimális tempót. Ha egy férfi izgatott és gyorsul, merev lesz, mozgatja a csípőjét, megragadja a haját, szó szerint "kalapácsokat" a szájába, és egyszerűen nem tud alkalmazkodni ehhez a ritmushoz - tegye a kezét a csípőjére, és állítsa le a folyamatot , majd világosan megbeszélik, hogy mi vagy maga szabályozza a súrlódásokat, vagy a folyamat leáll.
Azonban megpróbálhat vele együtt játszani, ha úgy gondolja, hogy készen áll rá. Sok lánynak tetszik.

7. A szopás nagymértékben függ a szexuális vágytól. Előfordul, hogy az egyik szívni akarja a lelkesedést, míg a másik nem. Vagy ez egy pillanatnyi hangulat.
Szeretne ráhangolódni? Vegyen magának izgalmas cseppeket vagy krémet , előzetes maszturbálhat. Röviden, kezdje el.

8. Gondolja át, hogy hol fog végezni, és egyáltalán.
Sok férfi szenvedély rohamában vált a szopásról a szexre, és fordítva, de a folyamat még mindig szexel végződik. Ha orgazmusa van a terveiben egy szopás után, akkor érdemes megbeszélni, hol lesz ennek vége. Vagy kérje meg, hogy adjon jelet, amikor eljön a csúcspont. Készen állsz arra, hogy lenyelje a cum -ot? Vagy futni fog, hogy kiköpje? Vagy az arcodra akar cumizni? A hasadon? A mellkason? Az óvszer kissé leegyszerűsíti ezt a pontot, de ez egy külön pont.

9. Óvszer! Ha nem bízol 100% -ban partnerében, akkor az óvszer kötelező. Egyébként ultra vékonyat vagy gyümölcsöt vehet, ízesítés, annak érdekében, hogy a "banán héjában" lenyelésének folyamata kissé kellemesebb legyen. Vagy kenje be bármelyik megfelelő opciót orális kenőanyaggal.

10. Kenés vagy akár olajozás érzéstelenítővel. Orális kenőanyagokpontosan azért vannak kitalálva, hogy megkönnyítsék a pénisz szájban való elcsúszását, valamint kellemesebbé teszik a folyamatot és a sperma ízét, ha mégis úgy dönt, hogy lenyel. Vannak vízbázisú orális kenőanyagok, amelyek kompatibilisek az óvszerekkel, és alkalmasak a hüvelyi szexre.

Keresés