Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogy izgassuk a péniszt? Tudnivalók nőknek!

Hogy izgassuk a péniszt? Tudnivalók nőknek!

Hogyan izgassunk egy férfit kézzel, szájjal és szexjátékokkal? A férfi test legérzékenyebb pontjai, titkos technikák. Bármely egészséges férfi többször és gyorsabban izgul fel, mint egy nő. A szex blogunk is írja, hogy legtöbb esetben elég egy pillantás a meztelen testre az erekció kialakulásához és az azt követő nemi közösüléshez. Másoknak megerősítésre van szükségük tapintható stimuláció formájában.

Ezek olyan emberek, akiknek kinesztetikus típusú észlelése van az információnak kívülről. Mindent meg kell érinteniük, testileg érezniük kell, hogy az agyukkal feldolgozhassák és elfogadhassák. Ha partnere szereti az érintést, és nagyobb mértékben fordul el tőlük, akkor ebbe a csoportba tartozik. Természetesen a megnövekedett tapintási igényű srácok nem fogják megtagadni egy gyönyörű lány látványát, de izgalmas technikákat kell tárolni a kezével és más testrészeivel az arzenáljában!

Hiba azt gondolni, hogy csak a női félnek van szüksége előjátékra. A férfiak is szeretik a szeretetet, és nem bánják, ha az örömöt fizikailag és pszichológiailag is kapják. Az erős test erogén pontjai nem kevesebbek, mint a gyönyörű leányoké. Egy színvonalas erotika alkalmával jól jön az érzékeny területek ismerete, ezért együtt gazdagítjuk csomagjainkat csábító technikákkal. Ma megtanuljuk, hogyan kell izgatni egy férfit a kezével, szájával, szexjátékokkal és megtanuljuk, hogyan kell megnyomni az összes erogén gombot!

Erogén pontok férfiaknál

Az erogén zónák a bőr azon területei, amelyek a legérzékenyebbek az érintésre és az ütésre. Simogatásuk segít növelni az izgalmat és az erekciót. Idővel megtanulod meghatározni nemcsak az általános férfi erogén zónákat, hanem az egyes srácok egyéni zónáit is, ami hatalmat ad az erősebb szex felett. Egy férfi csak megőrül, amikor egy lány simogatja, mintha ebben a pillanatban a legintimebb gondolatokat olvasná! Menjünk tovább a gyakorlati gyakorlatokra.

Fej és arc - Hiába gondolod, hogy minden érzékeny terület a péniszben és a herezacskóban koncentrálódik. A legtöbb férfi élvezi, hogy női kézzel megy át a haján. Nem kevésbé kellemes az olyan gyengédség, mint a kéz hátsó részének megérintése az arcra, a szemöldökre, az állra. Húzza meg a haját az ujjaival szélesre egymástól, hogy a haj közéjük essen, futtassa a végeket az arcán. Kiegészítheti az akciót gyengéd csókokkal a fülcimpán. Leginkább nem az a tény, hogy megérinti az ajkakat, hanem a meleg légzés, amelyet nagyon élesen érzékelnek.

Nyak - Ez a testrész a férfiaknál ideális a szenvedély felkeltésére a kezükkel. A legérzékenyebb terület egy bőrcsík a fülbevalóktól a váll közepéig. Az ujjbegyeivel csúsztasson felfelé és lefelé, és csókokkal zárja le az akciót. Használhat simogatást a nyelvével, ha partnere pozitívan reagál az ilyen ingerekre. 
A hajnövekedés kezdetétől az interskapuláris zónáig tartó vonal a kifutópálya. Innen forró utazások kezdődnek, jelezve, hogy a hölgy hamarosan lemegy, és orális kényeztetés lesz... Tenyerének vagy ujjainak szélével óvatosan sétáljon át rajta. Valószínűleg a testet libabőr fogja boríítani. 

Hát - Hátul, annak érdekében, hogy megfelelően izgassa az embert a kezével, több pontot kell megérintenie:
- a lapocka között;
- a lapocka felett, közelebb a vállrészhez;
- 3-5 cm-rel az interskapuláris zóna alatt;
- a herék mindkét oldalán és maga a here.
A vágynak ezeket a feltöltőit ujjhegyekkel, hajjal lehet simogatni, és néhány lány tudja, hogyan kell hatékonyan befolyásolni őket a mellükkel. A férfiakat nagyon bekapcsolja a női mellbimbók érintése a háton. Sok srác számára őrülten fülbemászó gesztus egy ölelés hátulról, különösen egy teljesen meztelen női test esetében.

  • Ha mindent rendben van az intim terület növényzetével, akkor nagyon őszinte provokációt alkalmazhat - simogassa meg a mellét az Önével. Ne feledje, hogy néhány másodperc múlva a srác nem tudja visszatartani vágyait, így a titkos technikák csábítása véget ér. Csak egy lehetősége van, kösse össze vagy bilincselje meg.
    Egy immobilizált, bekötött szemű partner jobban koncentrál a tapintási ingerekre, így több izgalmat tapasztal. Vegye figyelembe ezt az ötletet!

Törzs - A test elején a legérzékibb pontok, amelyek azonnal reagálnak a simogatásokra, a mellbimbók és a has fejbőre, ami a férfi nagyság tetejéhez vezet. Ne feledje, hogy a férfiak kissé eltérő mellbimbóérzékenységgel rendelkeznek, mint a lányok, ezért nem szabad ugyanolyan intenzitással húzni őket. Vannak olyan személyek, akiknek az ilyen ingerek kellemetlenek lesznek, ezért, kedves tigris és párducok, dübörgünk és hallgatjuk elcsábított tárgyunk kívánságait. Sokan szeretik, amikor egy lány a tenyerét a mellkasán, a gyomrán futtatja, miközben a tetején ül.

Vállak és karok - Maguk a vállak nem erogén zóna, de a központi rész könnyű masszázsa segít a zökkenőmentes átmenetben a test egyik részéből a másikba. Éppen ellenkezőleg, a kezeknek számos meglehetősen érzékeny pontja van.
A könyök külső része, vagy inkább a kar belső hajlítása olyan hely, amely fokozott érzékenységgel rendelkezik a könnyű érintésekre. A durvább taktikák megválaszolatlanok maradnak. Ujjaival oda-vissza csúsztathatja ezt a helyet a csuklójára. A középső és a gyűrűsujj közötti terület. Sok srác reagál az érintésre a pénisz simogatásával kapcsolatban. A tenyér belső oldala és az ujjhegyek szintén nagyon érzékenyek a kézzel, ajkakkal és meleg lehelettel való gyengéd érintésekre.

Lábak - Hittél már valaha abban, hogy egy férfi lábai nem vesznek részt az izgalomban, és csak a közösülés során szükséges támogatásra van szükségük? Nagyon tévedtél! Kiderült, hogy a lábak valódi erogén kráter! Az ujjak gyúrása, a sarok óvatos simogatása és az emelés több mint emelkedett hangulathoz vezet. A térd alatti üreg egy másik erogén zóna, amely egy embert kezével felkelt. Simogatás, könnyű érintések, nyomások vadul bekapcsolják a srácokat.
A törzs és a combok csomópontjánál sok idegvégződés van, ami lehetővé teszi, hogy ezt a területet az ember testén erősen erogénnek minősítsék. A csípőcsontokat ujjaival simogatva örömmel borzonghat a srác.

Végbélnyílás - Sok férfi nem engedi, hogy egy nő ágyúlövésre lépjen be erre a területre, mert zavarban vannak vagy félnek attól, hogy képet alkossanak egy olyan személyről, aki a saját fajtájukra összpontosít. És a természet nagyon erogén teremtette! A végbélnyílás külső és belső simogatása minden férfira fordul. A lényeg az, hogy pihenjen. A gyűrű ujjhegyekkel történő óvatos simogatása megfelelő hangulatot ad a srácnak. Kívánt esetben az ujjait a seggébe futtathatja, és megtalálhatja a legérzékenyebb pontokat, maximális választ adva a szenvedélyes fellebbezésekre. Már írtuk, hogyan kell ezt megtenni egy cikkben arról, hogyan lehet meggyőzni a férjét, hogy szexeljen egy hevederrel - olvassa el.

Pénisz és herezacskó - És a főétel természetesen férfiasság! A herék simogatása a kezével (húzás, szorítás, ujjazás), maga a pénisz maszturbációja és a bőr megérintése a végbélnyílás és a nemi szervek közötti területen ejakulációt eredményezhet. Minden a képességeidtől függ.


Hogyan kell izgatni egy férfit kézzel?

Hogyan simogass egy farkát a kezeddel, hogy izgass egy srácot? Ahhoz, hogy megfelelően izgassa az embert a kezével, képesnek kell lennie kezelni a péniszét. Néhány lány biztos abban, hogy a fityma felfelé és lefelé húzása és csiszolása elegendő a varázslatos érzésekhez. Nagyon tévednek. Képesnek kell lennie kezelni a péniszét, és nem kevésbé óvatosan, mint egy női hüvely.

Simogatás ujjakkal és kezekkel
​A partner érzéseinek fokozása érdekében a nőnek előzetesen gondoskodnia kell a keze melegéről. Bármilyen péniszkerületi technikának köszönhetően, amely meleg kezű férfit izgat, gyorsan elérheti az orgazmust. De lehetetlen túlmelegedni a herezacskót. Nincs semmi hasznos a srácok egészségére.

Az erősebb nem néhány képviselője tetszik, amikor egy nő ujjaival megpattintja a törzset. Jobb, ha ezt úgy tesszük, hogy elképzeljük, hogy gitározunk, hogy ne ijesszük el vizuálisan a partnerünket elsöprő mozdulatokkal. Egy férfi különleges érzéseket kap, akiknek péniszét egyszerre két női kéz simogatja. A tenyér közé méltóságot helyezünk az ujjak hajlítása nélkül. Lassan és simán haladunk fel és le, az egyik kezünk hüvelykujjával megérintve a fejét, és körkörös mozdulatokat teszünk.

Ha partnerének nagy mennyiségű fitymája van, akkor másképp rántsa le: ne menjen az alapra, éppen ellenkezőleg, végezzen elhaladó manipulációkat a fej irányába. A bőr alatt a fő erogén zónát simogatják - a pénisz fejét, és mivel a simogatást nem közvetlenül hajtják végre, nincs veszélye annak törlésének. Az ilyen szerkezetű férfiak fényesen fejezik be az ilyen technikákat!

Fontos, hogy ne felejtsük el a herék simogatását. Az egyszerű masszázsmozgásoknak való kitettség nemcsak izgalmat nyújt, hanem egészséget is hoz: elkerülheti a felnőttkori potenciával kapcsolatos problémákat a herék rendszeres simogatásával és dagasztásával. Vegye őket a kezébe, tartsa őket, nyomja össze, húzza őket kissé oldalra vagy lefelé (kissé! ez nem egy kézbővítő!), Ezután körkörös mozdulatokkal kezdje masszírozni a pénisz alapját, és véletlenül érintse meg a heréket.

A szokatlan simogatás egy körömlemez segítségével, amelyet a törzs mentén és a herezacskó mentén kell szállítani, pikánssá teszi és fokozza az egész folyamat hatását. Miután az ember nagyon izgatott, továbbléphet a merészebb kísérletekre. A folytatáshoz a lánynak meg kell dörzsölnie a szeméremajkait partnere péniszéhez, és csúszó mozdulatokat kell tennie anélkül, hogy behatolna a hüvelybe. A javasolt technikák és a kiváló minőség kombinálása segít meglepni az embert, és percek alatt extázisba hozza! Valójában nincsenek szigorú szabályok arra vonatkozóan, hogyan kell megfelelően izgatni az embert a kezével. A harmónia elérése érdekében vizsgálja meg testét centiméterenként centiméterenként, és kövesse nyomon a reakciót.

Hogyan fogjuk meg a pénisz?
A hagyományos lehetőség egy ökölfogás, amelyben a mozgások "felfelé és lefelé" transzlációsak lehetnek, vagy spirálban történő forgást jelenthetnek. Felülről nyomja meg a fejét a hüvelykujjával, a többi pedig alul található.
- A hüvelykujjból és a mutatóujjból egy kis gyűrűt (az "OK" jelet) kell készíteni, összekötve őket és szétnyitva az öklét (lásd az alábbi képet);
- Ha kenőanyaggal előkeni a kezét, akkor nem lesz nehéz izgatni az embert. A fordított helyzetben lévő ökölnek (látnia kell a kéz hátulját és a hüvelykujját a nő felé irányítva) úgy kell mozognia, mintha péniszt adna át.

Néhány tipp a masszázs technikákról
Elmondtuk, hogyan lehet felkészíteni egy férfit a nemi közösülésre, és a lehető legnagyobb mértékben izgatni, de márkás funkciót szeretne készíteni, hogy teljesen és visszavonhatatlanul horogra kerüljön. Próbáljuk meg felülmúlni a potenciális riválisokat, és találjuk meg azt a horgonyt, amelyre úgy helyezzük el, mint egy drogot!

Mindig lágyítsa meg a kezét olajjal vagy krémmel, hogy a mozdulatok simák maradjanak. A csúsztatás bekapcsolja a férfiakat. Dolgozzon az izmokon nyomással, simogatással, könnyű csípéssel, és győződjön meg róla, hogy néhány másodpercig szünetel. Ez nagymértékben felgyújtja a szenvedélyeket. Mindig a törzs felső részéből induljon ki, és fokozatosan haladjon lefelé. Nem kell azonnal felmászni a nemi szervekre.

Amikor továbblép az ágyékra, játsszon ruhával vagy egy törülközővel, amelyet zuhanyozás után húzott át, hogy még jobban izgasson. Fussa a kezét a kigombolt nadrágjába vagy egy törülköző alá, masszírozza meg a nadrágját, és súgja a fülébe, hogyan kapcsol be. Megtarthatja a parancsoló hangnemet, és elmondhatja neki, mit csinál a következő percben. Még az erős férfiak is izgatottak, ahogy egy lány saját kezébe veszi a kezdeményezést.

Kombinálja a simogatásokat egymással. Hagyja, hogy a stimuláló kézmasszázs vaddá váljon, amikor a fiatalember már nem érti, hol van a teste és hol van a pénisze. Az érzékiség hullámának el kell takarnia! Használjon melleket. Mindkét tenyérrel simogathatja a péniszét, és a fejét a mellbimbókhoz hajolhatja. A férfiak szeretik megérinteni a mellüket egy felálló pénisszel!

És a fő tanács az, hogy mindig használjon ravasz thai technikát. Amikor elérte a főt, válasszon ki egy másik nagyon érzékeny területet, és egyszerre simogassa. Ez lehet pénisz-végbélnyílás, pénisz-alsó hát, pénisz-fenék stb. Te magad is észre fogod venni, hogy az ember jobban reagál. Amikor befejezi, lépjen egy másik másodlagos zónába, és további 20-30 másodpercig észrevétlenül simogassa, mintha megnyugtatná partnerét. Nem lehet a legérzékenyebb, hogy ne okozzon irritációt. Ismételje meg ezt időről időre - ez lesz a chipje.

Ahhoz, hogy egy férfit a kezével izgasson és orgazmushoz juttassa, nem kell várnia tőle tippeket vagy kéréseket. Általános szabály, hogy az erősebb nem képviselői nem törődnek azzal, hogy az ágyban kezdeményezzenek egy partnert, számítva játékos hangulatára és szenvedélyes temperamentumára. A meglepetés és a spontaneitás kiváló feltételek a merész kísérletekhez és a száz százalékos férfi izgalomhoz.


Hogyan kell izgatni egy férfit szexjátékokkal?

Tudod, mi egészíti ki az izgalmas technikákat a kezeddel? Felnőtt játékaink és intim kozmetikumaink: péniszgyűrűk, prosztata masszírozók, maszturbátorok és szokatlan vibrátorok! Gyere látogatóba az Intim Center szexboltba, és válassz egy asszisztenst, és simogasd meg az emberedet a kimerültségig!
Módszerek a férj, szerető, vagy élettárs férfi felizgatására! Házas vagy hosszú távú kapcsolatban élsz, tökéletesen megtanultad az emberedet kívül-belül, a szenvedély szikrája fokozatosan elhalványul... Elviselheti ezt, és sztoikusan várhat az öregségre, a nyugdíjba vonulásra és a külön hálószobákra, vagy megadhatja magát a tűznek, különösen azért, mert a szexipar ma sok lehetőséget kínál bármilyen, még a legigényesebb ízléshez is. És nem kell meggyőznie barátnőjét egy pólóért, vagy jegyet vásárolnia Thaiföldre egy szexuális utazásra. Elég csak helyesen felvenni a pároknak készült szexjátékokat, hogy a férje imádattal nézzen rád egy szerelmi éjszaka után, és ismét úgy érzi, mintha ismeretségi időszakban lenne.

Vibrációs stimulátorok - Az alapok alapja, az ágy királya és istene, egy olyan műtermék, amely felébresztheti a szenvedélyes és fényes szex varázsát, egy rezgésstimulátor. Ez a kis dolog teljesen megváltoztatja a szex gondolatát, és őszintén sajnálom azokat a párokat, akik félénkek vagy félnek megvásárolni. Ellentétben azzal a közhiedelemmel, hogy golyót vagy tojást kizárólag a csikló befolyásolására használhat, a rezgéssel rendelkező stimuláns sokoldalú. Vannak olyan modellek, amelyek egyszerre örömet okoznak neked és neki. Vannak olyanok, amelyek különböző sebességgel és különböző intenzitással befolyásolják a pénisz frenulumát. A női kéz és még a szóbeli simogatások sem hasonlíthatók össze a technológia csodájával. nézd

Pénisz lasszó - A modern és fejlett eszköz valódi áttörés a szexiparban. A multifunkcionális játék szokatlan, érdekes, és használatának csak a képzeleted szab határt. Két meglehetősen nagy, állítható zsanér lehetővé teszi a lasszó használatát szinte bárhol. Használhatja bilincsként, de embere igazi örömet fog tapasztalni, ha a készüléket a péniszre rögzíti. Izgalmas bizsergés, csillogó öröm, szenvedélykitörések. Hívja, amit akar, de az eredmény ugyanaz - őrült lesz. A mag áramvezető, a távirányító segítségével beállíthatja a kisülések intenzitását, a gyengédtől és célozgatótól az igényesig és keményig. A rugalmas huzalok lehetővé teszik a lasszó pontos alkalmazását bármely erogén zónában. nézd

Vákuumszivattyúk - Sok szűk látókörű hölgy úgy véli, hogy péniszpumákra van szükség azoknak a férfiaknak, akik sikertelenül akarják megnövelni péniszüket. Őszintén sajnálom őket, mert megfosztják a partnert a hihetetlen örömtől. Igen, valóban jobban jársz magaddal, mert egy kiváló minőségű szivattyú 8-10-szeresére növelheti a felálló péniszt! De ami még fontosabb, a használat idején nő a nemi szervek véráramlása, a barlangos testek megtisztulnak, és az erek rugalmassága nő. Nem csak a férfiak egészségére jó, hanem növeli a pénisz érzékenységét is. Ezért minden további szexuális játék hihetetlen és eddig elérhetetlen érzéseket fog tapasztalni a ménedben. nézd

Rezgő fúvóka Ideális kiegészítő - a párok számára, hogy gyorsan izgassák és stimulálják a férj péniszét, ugyanakkor ne érezzék magukat kihagyva. Sok egy egyszerű, mégis zseniális áttörés van a szexuális játékok terén. Sok jó készülék egyszerre rezeg, pulzál és eszkalálódik. Tübb sebességgel rendelkeznek a különböző típusú örömökhöz. Ha gyűrűt helyez kedvese péniszére, sok érzéki, fényes pillanatot ad neki, mert egyszerre lép be hozzád, és ugyanakkor érzi a rezgést. Egy speciális, eltávolítható elem is stimulálja a csiklót. A tökéletes játék, hogy Ön és férje is örömmel nyögjön.

Prosztata stimulánsok - Sajnos, a prűdök öröm, új érzések és erőszakos orgazmusok nélkül maradnak. Hagyja nekik kedvenc misszionáriusi pozíciójukat és szexüket hétvégén, az Ön feladata, hogy meggyőzze férjét arról, hogy prosztata stimulánsra van szükség a házban. Sok rémülettel és haraggal rendelkező ember érzékeli a lehetőséget, hogy valamit magukba dobjon. De ott van a tudomány, a szexuális játékok és a hihetetlen magasság ígérete az oldaladon. Az a partner, aki kipróbálta a prosztata stimulációját, valószínűleg nem adja fel a jövőben. A kis kiegészítők teljesen fájdalommentesek, nem okoznak kellemetlenséget. Anatómiai kialakításuk olyan, hogy pontosan befolyásolja a prosztatát. Még anélkül is, hogy megérintené partnere péniszét, vagy erekciót okozna neki, mesés orgazmust adhat neki, ha fokozatosan növeli a stimuláns sebességét. nézd

BDSM termékek - A szexuális játékok kiterjedt és szántatlan területe a BDSM. Fokozatosan megváltozik a társadalom hozzáállása, és ez az irány megszűnik a perverzióval. Szerencsére a szexednek. Sok tapasztalt domináns és alárendelt megjegyzi, hogy gyakran anélkül, hogy tudnák és először próbálnák ki a játékokat, a párok örökre megváltoztatják szexuális életüket. Még az is előfordul, hogy a BDSM átalakítja az embert, teljesen kiderül, végre megszabadulhat a szorítástól és maximális élvezetet kaphat. Ha kezdő vagy, akkor próbáld meg megváltoztatni a szerepeket. Legyen egy nap a férj domináns, a második pedig rabszolga. Értékelje, hogy melyik szerepben kényelmesebb, és mindig őrült. A fétisnek sok előnye van. A BDSM szexuális játékok itt igen változatosak. Ezek megfelelő ruhák az Ön számára, kötözők, ostorok, plüss bilincsek, maszkok.

Vannak keményebb játékok a fejlett és szomjas számára pontosan új érzésekre - fémbilincsek, ruhacsipeszek, tágítók, áramstimulátorok. Általában sok éjszakán át szórakoztathatja az embert. nézd

Péniszgyűrű a fej és a húgycső stimulálásával - Azoknak a kifinomult pároknak, akik folyamatosan meglepik egymást és teljesen nyitottak a kísérletezésre, a játék gyűrűk. Szokatlan és kényelmes kialakítású. A péniszhám fejét golyókkal és visszahúzással helyezi fel.
A különböző intenzitású árammal történő kisülések és rezgések formájában fellépő kis stimulációk váratlanul kellemesek és tartós élvezetet nyújtanak, ami miatt az ember elveszíti elméjét és önkontrollját. Három golyó pontosan és fokozatosan stimulálja az érzékeny bőrt, de a legnagyobb örömet a húgycső kimenete adja. Nagyon kicsi, így a fájdalom kizárt, ugyanakkor az öv pulzálása közvetlenül a test mélyéből származik, és hullámokban közelebb hozza a partnert az orgazmushoz. nézd

Kenőanyagok és spray-k - Sok pár, aki kölcsönös örömöt és változatosságot szeretne az ágyban, elfelejt egy ilyen apró, de fontos részletet, mint kenőanyagokat. Azonnal rohannak vibrátorokat és stimulánsokat rendelni, amikor egy közönséges gél már híddá válhat a férfi és női örömhöz. Egy partner számára a gél általában az első szövetséges. Sokkal kellemesebb kiváló nemi közösülést biztosítani komplikációk nélkül hüvelyi vagy anális kenőanyagok segítségével. De az embere igazi izgalmat fog tapasztalni, ha izgalmas spray-ket használ. Még akkor is, ha minden rendben van az erekciójával, egy ilyen kompozíció képes meghosszabbítani a nemi közösülést, érzékenyebbé tenni a péniszt és élvezni minden mozdulatot. Nagyon könnyű felfedezni a szex új aspektusait egy férj számára, ha nem felejt el kenőanyagot használni. nézd

Speciális óvszerek - Ha a lehető legtöbb gyermek születése nem a cél, akkor természetesen fogamzásgátlást használ. Ez az elem alkalmas mind azoknak a férfiaknak, akik azt állítják, hogy az óvszer nem nekik való, mind azoknak a partnereknek, akik új érzéseket szeretnének megtapasztalni. Először is, a nagy választékban lévő speciális óvszerek lehetővé teszik az ideális, szinte észrevehetetlen lehetőség kiválasztását a péniszen, amely befolyásolja a szex minőségét és a pihenési képességet. Másodszor, vannak olyan modellek is, amelyek képesek meghosszabbítani az örömöt, stimulálni a péniszt és a hüvelyt, és izgatni. Olyan apró részletnek tűnik, de meglepheti és megőrjítheti az embert. nézd

Feromonok - Egyáltalán nem vásárolhat neki játékokat, hanem új illatot vásárolhat magának. Egy illat titokkal, egy illat feromonokkal. A tudósok még mindig vitatkoznak ennek a stimulációnak az összes bonyolultságáról, de nem kétséges, hogy működik. Feromonok, biológiailag aktív anyagok segítségével fel lehet ébreszteni a férfi ősi ösztöneit, és meg lehet tapasztalni a vágy őrületét. A hosszú és szenvedélyes éjszaka garantált. A száz százalékos hatás érdekében ne csak a nyakra, a kulcscsontokra és a karokon, hanem a pubisra is alkalmazzon parfümöt. nézd

Férfi hűség szett - Őrületbe kergetni a partneredet, még akkor is, ha nem szexelsz, és messze vagy. A férfi hűsége nagyszerű lehetőség arra, hogy folyamatosan szexuális feszültségben tartsa férjét, emlékezzen a szerelem éjszakájára és ösztönözze őt minden helyzetben. Például a karcsúsító és rögzítő gyűrűk és rudak valóban használhatók, ha társadalomban, partin, kávézóban vagy - ez egy piszkos titok, amely csak kettőtök számára elérhető. És ez nagyon izgalmas. A készlet számos érdekes fúvókát és eszközt tartalmaz, amelyek nem korlátozzák a mozgást, ugyanakkor lehetővé teszik, hogy előjátékként megtapasztalja az öröm minden aspektusát. nézd

Elektromos stimulátorok - A fedvények és golyók széles skálájáról beszélünk, amelyekkel könnyedén megtalálhat mindent, még a legváratlanabb, erogén zónákat is partnere testén. El kell magyaráznom nektek, lányok, hogy milyen pozitív változás történik az ágyban, amikor az emberek nem lusták a nyelvükkel és a kezükkel dolgozni. A természet nemcsak a hüvelyt és a péniszt adta nekünk, mindegyiknek külön-külön sok olyan területe van, amelyek szex nélkül is megőrjítenek minket. Helyezze a fedvényeket az erogén zónákra, majd csak élvezze kedvese reakcióját. A kezelőpanel lehetővé teszi a stimuláció, az ugratás és a vezetés őrületbe állítását. nézd És ne feledje, hogy a leghosszabb és legboldogabb kapcsolatok azok számára tartanak, akik teljes kompatibilitást értek el, és mindenekelőtt az ágyra vonatkozik. És mivel az embernek változatosságra van szüksége, próbálja ki, kísérletezzen és lepje meg!

 


Hogyan kell izgatni egy férfit szájjal?

Hogy kell fantasztikusan szopni egy férfit? Hogy kell szopni? A férfi orális kielégítésének művészete. Azok a nők, akik tökéletesen szopják a férfit, felbecsülhetetlenek! Ha egyetlen férfi akarsz lenni, tanulj meg fantasztikusan szopni egy farkát. Akarod, hogy az embered soha ne csaljon meg? Tanulj meg fantasztikusan szopni! Egy csodálatosban nincs semmi bonyolult, a lényeg az, hogy lelkesedést és vágyat mutassunk be. A péniszt ügyesen szopogató nőket mindig szeretik és kívánják, nem változtatják meg az ilyen nőket...

Gondolj arra a kérdésre, hogy miért mennek a férfiak balra? Mert hogy megkapják azt, amit a nők nem tudnak megadni nekik! Nem tudják, hogyan kell normálisan szopni egy farkát, vagy egyáltalán nem szopnak... Tehát a férfiaknak alternatív lehetőségeket kell keresniük annak érdekében, hogy nedves ajkakat érezzenek a péniszükön, és a nő szájának burkoló hőjét.

1.)  A szopás művészete gyönyörű. Tudniillik az ember a szemével szeret! És nincs szebb, mint nézni, amikor egy szeretett nő szeretettel és örömmel szoptat. Nagyon izgalmas látni, hogy a szopás örömet okoz!

2.) Szopja könnyedén. Ha azt akarod, hogy egy férfi megőrüljön érted, szopd játékosan a farkadat! Legyen képes flörtölni egy férfival és péniszével, telítettebbé, érdekesebbé és színesebbé teszi a szexuális kapcsolatokat.

3.) Az okos nők sokféle módon szopják a farkukat. Annak érdekében, hogy egy férfi kedvelje a teljesítményét, próbáljon különféle módon szopni egy farkát! Ismerve 3 - 4 technikát és megváltoztatva őket minden újjal, az ember soha nem fogja azt gondolni, hogy az orális szex túl monoton és kiszámítható!

4.) Elképesztően szopja egy nő a farkát, néha lehetővé teszi, hogy uralkodjon magán. Ez egyfajta szerepjáték, hogy az ember érezze magát felette! Egyesek számára ez lehetővé teszi, hogy valamilyen erotikus film hősének képzeljék el magukat, míg mások növelik saját önbecsülésüket, minden embernek megvan a maga érdeke, de határozottan őrülten izgalmas! Bár természetesen a nők nagyon nem szeretik, ha egy férfi beavatkozik a folyamatba, és megpróbálja mélyen a torkába lökni a péniszét. 

5.) Hagyd magad szájba baszni. Nem csak nagyon szexinek tűnik, hanem csodálatos érzést is ad az embernek! Egy férfi maga is összeolvaszthatja a péniszt a torokba, ahol a pénisz legközelebbi és legkellemesebb súrlódása következik be. Csak gyakoroljon egy ilyen embert egy olyan emberrel, akiben megbízik, hogy az első kényelmetlenségnél megállíthassa az embert.

6.) Szívja mélyre. A "mély torok" örömmel fogadja az embert, és ha mélyen szopik tőle, örülni fog. Hidd el, nem minden nő kényeztetheti az emberét ilyen nehézzel, de tudod!

7.) Gyors szívás. Gyakran előfordul, hogy az embernek szexuális vágya és spontán erekciója van, de sajnos a nőknél a nemi közösülés iránti vágy és készség nem mindig egyezik meg a férfival. És mit kell tennie egy embernek egy ilyen helyzetben, vágyakozva égni, vagy maga menni a fürdőszobába? Ne utasítsa el az embert, a gyors szívás segít elkerülni szeretett emberének gyötrelmét és neheztelését, és legközelebb nem fog megtagadni téged, és kunit készít, ha vágyad van, és túl fáradt lesz a szexhez!

8.) Szokatlanul egyedi szeretők szopása. Mi férfiak néha valami szokatlant akarunk! Azok a nők, akik szokatlan örömet adhatnak egy férfinak, izgatják a képzeletet, lenyűgözik a szex kiszámíthatatlanságát, egy ilyen nő számára minden szeszélyét és kívánságát teljesíteni akarom!

9.) Óvatosan szopja meg. Szeretjük, amikor egy nő tudja, hogyan kell finoman és hosszú ideig szopni a péniszét, amikor élvezi a nyelv minden mozdulatát, a pénisz minden elmerülését a szájban, akkor nem jön egy gyors szokásos orgazmus, hanem egy fokozatosan gördülő, erőteljes és hosszan tartó orgazmus.

10.) Hagyja, hogy a férfi nézze, ahogy szopsz. Ne sötétben adj, szívd be a fényt! Adjon lehetőséget egy férfinak, hogy figyelje és csodálja, hogyan szopja a péniszét, és dacosan adjon, nyalja meg a fejét, mélyen lenyelje a péniszét, futtassa a nyelvét a péniszen a heréktől a fejig, őrülten izgalmas!

A férfi szopásának művészete a szerető nő jellemzője! Csak egy szerető nő szophat oly módon, hogy egyszerűen örömmel szakítja le a tetőt. És nem számít, milyen kifejezéseket használunk az orális szexben, szopunk egy férfit, vagy nyalunk egy nőt, minden párnak megvan a maga szexuális szlengje, de természetesen jobb, ha lágyabb kifejezéseket használ az ágyban szeretett nőjével, különben véletlenül megsértheti kedvesét!

A nők elképesztő szopása ritkaság, nem mindenkinek sikerül tökéletesen elsajátítania a technikákat, ezért értékelje a nőit, és hűvös szívás formájában földöntúli boldogságot adnak nekünk!


Hogy szopjak? Az erekció a szív varázspálcája!

Annak érdekében, hogy a pénisz felfújható trambulinként szétterüljön, majd hosszú ideig álljon, először pihennie kell, majd gondolkodnia kell a kellemesre és rá kell hangolódnia az érzéki izgalomra. A pénisz és az erogén zónák megérintése a bőrön stimulálja az erekciós központot, amely a gerincvelő alsó részén található. Ezután az idegimpulzusok onnan a péniszbe mennek. Ezt az átvitelt az itt már említett paraszimpatikus végzi. Az autonóm idegrendszer egyik összetevőjeként részt vesz a belső szervek működésének és a vérkeringésnek akaratlan [vegetatív] szabályozásában. Nem véletlen, hogy az idegrendszer paraszimpatikus osztályát "nyugodt és pihenő idegnek" nevezik, mert felelős a szervezet tartalékainak helyreállításáért, az erek fizikai pihenéséért, emésztéséért és dilatációjáért.

Az erekciós reflexet nagyrészt az agy szabályozza. Amikor a légkör megfelel a pillanatnak, a dolgok tovább mehetnek, de ha stressz vagy más interferencia van, akkor a pénisz szó szerint nem bontakozik ki teljes dicsőségében. Ha az agy "zöld fényt" adott, a kis erek kitágulnak, így a péniszben lévő üreges testek megduzzadnak, mint egy konyhai szivacs.

Az erekcióhoz az agynak salétrom-monoxidra van szüksége - ez a jelzőanyag egy L-arginin nevű aminosavból képződik; Segít ellazítani a péniszben lévő erek izmait, hogy azok kitáguljanak, majd a pénisz megfelelően felfújódik. Ennek ismeretében meg fogja érteni, hogy minden, ami hátrányosan befolyásolja az erek minőségét, impotenciához vezethet: túlsúly, magas vérzsírok, magas vérnyomás, dohányzás, cukorbetegség és természetesen stressz. A jól ismert stresszhormonok - adrenalin és norepinefrin - egyenesen a potencia ellenségei. Növelik a nyomást és felgyorsítják a szívverést, ennek eredményeként a pénisz veszít.

Ha minden a terv szerint megy, akkor a pénisz erős héja, amely izgatottan jól érezhető a bőr alatt, egy teljes vérű péniszre nyúlik. A nyomás növekszik, mint egy teljesen felfújt autó gumiabroncsban. A pénisz növekszik, kemény lesz, és várakozással telve felnéz.

Mivel a vér a préselt vénákon keresztül nem tud gyorsan visszaáramlani, a pénisz hosszú ideig kemény maradhat. Vérzési rendellenességek esetén - amelyek bizonyos gyógyszerek szedése, a vérkép megváltozása, neurológiai betegségek, daganatok és a pénisz sérülései, valamint a kábítószer-használat következtében fordulnak elő - előfordulhat, hogy a péniszben lévő vér vérrögbe koagulálódik, és hosszú erekcióval végződik. Csábítónak tűnhet, de fájdalomhoz vezethet, és nem biztonságos következményekkel járhat. Ilyen erekció esetén már nincs szó érzéki vonzerőről.

A paraszimpatikus idegrendszer stimulálja a húgycső mirigyeit, és kialakul egy pre-seed vagy pre-ejakulátum. Egyfajta avantgárdként működik, megtisztítva az utat a sperma későbbi áramlásához. Ugyanakkor az elő-ejakulátum ideális biológiai kenőanyag a saját termelésében, ami megkönnyíti a hüvelybe való belépést. Ő maga azonban már tartalmazhat az utolsó alkalomból maradt spermát, még akkor is, ha egy ideje volt.

A nő teherbe eshet, még akkor is, ha óvszert használtak a döntő pillanatban.
Ezután a pénisz fejének növekvő mechanikai gerjesztése során a sympathicus is aktiválódik, amely a parasympathicus antagonistájaként működik. A gerincvelőben található ejakuláció központjában egy bizonyos ponton egy jel hallható, ami az epididimus, a vas deferens, a prosztata és a maghólyagok akaratlan simaizmainak összenyomódását okozza. A húgycső megnyúlik, a perineum izmai ritmikusan összehúzódnak, és itt a magfolyadék elkezd kilökni. Ugyanakkor a szívverés és a légzés gyakoribbá válik, a tanulók tágulnak, izzadság szabadul fel, és az izmok megvastagodnak. Az orgazmus után fordított folyamat következik be. A szexuális reflex szünetet tart, pihenésre van szüksége.

Miért van még szüksége erekcióra?
Éjjel például a pénisz működésének edzésére. És délután demonstráció céljából. Az érzékeny területek stimulálása kényes kérdés. Egyrészt mindannyian tudjuk, mit, hogyan és milyen intenzitással ... És mégis, mindig lesznek olyan technikák és technikák, amelyek intim életünket egy másik szintre emelik.

A pénisz legérzékenyebb területe
Az idegvégződések többsége a pénisz tetején helyezkedik el, ezért minden manipuláció során különös figyelmet kell fordítani a pénisz fejére, a fej koronájára (az a hely, ahol a fej csatlakozik a törzshöz) és a frenulumra (függőleges horony a korona alján).

A pénisz heterogén
Az idegvégződések hálózata azt sugallja, hogy a pénisz egyes részei jobban reagálnak, mint mások. A pénisz törzse például a legkevésbé érzékeny a stimulációra, és a leginkább "érzékeny" zóna a fej. Zdeněk Khalat anatómus szerint nemcsak sok idegvégződés van a fejen, hanem különböző típusúak is. Az idegvégződések többségét "nemi testeknek" nevezik, de vannak Pacini-testek és Ruffini-testek is. Néhányan szeretik a nagyon könnyű érintéseket, mások szeretik a tartós nyomást. Az idegvégződések két zóna köré koncentrálódnak: a korona és a frenulum.

Ne mozogjon állandóan fel és le
Igen, tudjuk, hogy ez a legnyilvánvalóbb "irány", de őszintén szólva, nem szabad erre korlátoznunk magunkat. A pénisz stimulálása során a tenyerét az óramutató járásával megegyező vagy az óramutató járásával ellentétes irányba forgathatja - így az idegvégződések új módon stimulálhatók. Az orális stimuláció során nyöghet, majd a hangszálak rezgése átkerül a péniszbe. A legfontosabb dolog ebben a pillanatban nem nevetni.

Egy trükk
Orális szex közben mozogjon vissza egy másodpercre, nyalja meg az ajkát és fújja a fejét. Megpróbálhatja enyhén megérinteni a korona körüli területet a nyelvével, és egy ujjával érintse meg a frenulumot.

Ne várjon állandó erekcióra, és ne hagyja abba a simogatást
Az erekció nem mindig pontos mutatója az izgalom szintjének. Tehát ha partnere időről időre gyengül, ne aggódjon. Bármely állapotban a pénisz azonos számú idegvégződést tartalmaz.

Ne felejtsd el a heréket
Egyes nők úgy gondolják, hogy a herék stimulációja fájdalmas egy férfi számára. Valójában csak óvatosan kell kezelni őket, hogy a hatás pozitív legyen. Húzza meg, csiklandozza vagy óvatosan tekerje a heréket az ujjai között. Hogyan lehet megérteni, mit szeret? A herék felemelkednek és nyomódnak a test ellen - ez azt jelenti, hogy sikerült elérnie a cremaster reflexét - az izmot, amely felemeli a herét és csavarodik, mint egy rugó. Tehát felemeli a heréket az orgazmus előtt.

Húzza vissza a herezacskót
Ha partnere túl gyorsan befejeződik, és éppen ellenkezőleg, egy kicsit el akarja halasztani a finálét, hüvelykujjával és mutatóujjával fogja meg a herezacskó alapját, és óvatosan húzza le egy kicsit. Ahogy fentebb írtuk, a herék az orgazmus előtt felhúzódnak, és lehúzásukkal kissé késleltetheti a végét.

Nyomja meg a lábai között
Vagy inkább a herezacskó és a végbélnyílás között. Ha ujjhegyével megnyomja ezt a területet, közvetetten stimulálhatja a prosztatát - egy nagyon érzékeny mirigyet, amely a medenceüregben van.

Ne félj felfedezni a hátsó felszerelést
Természetesen először meg kell győződnie arról, hogy partnere nem bánja - egyes férfiak úgy gondolják, hogy az ilyen simogatások megfosztják őket a férfiasságtól. De ha nem, hidd el, ez egy csodálatos új világ lesz számára. Ne felejtsük el, hogy kéznél kell lennie kenőanyagnak. Szánjon rá időt, és győződjön meg arról, hogy mozgásai biztonságosak és élvezetesek.

Menj a prosztatához!
A prosztata stimulálható a perineum megnyomásával vagy közvetlenül a végbélnyíláson keresztül. Ennek kipróbálásához helyezze be az ujját a végbélnyílásába, és érezze a végbél elülső falán lévő dió méretű dudorot, körülbelül 7 cm távolságra a bejárattól. Ezt a területet gyengéd nyomással lehet masszírozni, kissé hajlítva az ujját, a "gyere hozzám" mozgással. Ha úgy tetszik, a prosztata mérete megnő, vagy akár kis remegéssel is összehúzódik.

Keresés