Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Dildó vagy vibrátor? Így válaszd ki a tökéletes szexjátékodat!

Dildó vagy vibrátor? Így válaszd ki a tökéletes szexjátékodat!

Sok nő és férfi is kíváncsi, hogy mit a jobb vásárolni egy szexboltban, egy dildót vagy egy vibrátort? A szexblogunk témája, hogy milyen típusú szexuális játékok jobbak, és melyek a fő különbségek egymástól és mindegyikük előnyei. Gyakran előfordul, hogy a tisztességes nemet táborokra osztják az egyik vagy másik típusú szexuális játékok rajongói, mert néhány lány régóta és sikeresen használta felváltva a fallosz imitátorokat vagy a vibrátorokat.

Nagy a választék szexuális segédeszközökből, de ha megtudod, melyik milyen igényekre a legmegfelelőbb, akkor könnyen megtalálod a kedvencedet. Ezekre érdemes tudnod a választ: milyen anyagból készüljön, melyik érzékedre hasson, hogyan szeretnéd használni? Ha ezekre nagyjából tudod a választ, akkor máris megkönnyítetted a dolgodat.

Dildók

A dildók vagy más néven műpéniszek, egy férfi merev péniszének mesterséges megjelenése, szilikonból, gélből, műanyagból, latexből, akrilból, fémből vagy más anyagból, és nincs rezgésfunkciója. A hagyományos pénisz formájában készül (néha herezacskóval), jól megtervezett és egyértelműen megjelölt fejjel - rugalmas törzsgel, nyomon követett, dombornyomott vénákkal.

A hagyományos vibri átlagos mérete 16-20 cm hosszú és 3,5-4 cm átmérőjű. Némelyik sima, vannak kétoldalú (DoubleDildo), amelyeket a homoszexuális nők általában használnak mindkettő egyidejű, kettős hüvelyi (vagy) kielégítésére. Vannak olyanok, amelyeknek két falloszuk van - az egyik, nagyobb, a hüvelyi behatolásra, a másik, kisebb.
A hatalmas műpénisz, több mint 30 cm hosszú, öklözésre vagy BDSM-re tervezték. Bármely szexboltban választhat bármilyen, még a legkifinomultabb és kifinomultabb ízlést is - szerencsére az intim üzletek választékában nagyon nagy a választásuk -, és viszonylag olcsóak. pántos tartozékként is használhatók. Sok heveder lehetővé teszi a fúvókák cseréjét, és kipróbálhat különböző - nagy és kicsi - különböző anyagokból, különböző formákból stb.

Exkluzív a nem annyira szexuális élvezetek ínyencei számára, mint az esztétikailag szép, tökéletes formák szerelmeseinek. Az ilyenek nem csak szexuális játékszerek, hanem részben műalkotások is. Például az üveg nagyon tartós, szilárd szexuális játékok edzett üvegből. Lehetnek meglehetősen reálisak, anatómiailag igazoltak - vagy nagyon távoli hasonlóságot mutathatnak a péniszrel.

Vibrátorok

Azokat a rezgési (vagy további forgási) funkcióval rendelkező stimulátorokat vibrátornak nevezzük. A vibrátorok általában akkumulátorokon vagy a hálózaton működnek - többféle rezgési móddal rendelkeznek - a leglassabbtól a legerősebbig, érzékiig. A hagyományos, hagyományos, hüvelyi kielégülésre tervezett vibrátor alapján speciális fajták jelentek meg, csiklóstimulátorok és G-pont stimulátorok. Vannak kicsi és kompakt rezgésstimulátorok, amelyek átlagos hossza körülbelül 10 cm - alkalmasak utazásra, ezek a stimulátorok kézitáskában és kifelé viselhetőkÉs általában nem úgy néznek ki, mint a szexuális játékok - és senkiben sem keltenek "gyanút". A legtöbb modern vibrátor ugyanolyan anyagokból készül, mint a szilikon, gél, műanyag.

A vibrátorok természetesen sokkal fiatalabbak. Általánosságban elmondható, hogy ezek csak javultak - amelyben az automatikus stimulációs funkció hozzáadásra került. Század végén jelent meg az első rezgés - először gőzgépet használtak működésükhöz, majd villamos energiát. A vibrátorokat kezdetben orvosi eszközöknek tekintették - csak ezután kerültek a szexuális játékok kategóriájába.

Úgy tűnik, hogy a vibrátoroknak előnyben kell lenniük - végül is ezek ugyanazok -, de a hagyományostól eltérően rezegnek - és ennek köszönhetően a hüvely falainak, a G-pontnak és a csiklónak jobb stimulációja biztosított. Vannak olyan high-tech vibrátorok, amelyek egyszerre nyújtanak hüvelyi és csiklói kielégülést - egyesek - egyidejű hüvelyi és stimulációs szolgáltatásokat. De eddig, ha figyelembe vesszük a szexuális játékok értékesítésének statisztikáit a szexboltokban szerte a világon, kiderül, hogy jelentősen megelőzik a vibrátorokat az értékesítésben, és vezetik a legkelendőbb szexuális termékek listáját. egyszerűek és hatékonyak, amikor behelyezik a hüvelybe, kellemes teltségérzet jön létre. A legtöbb vibrátort a nők használják a külső nemi szervek masszírozásakor, és nem gyakran helyezik be a hüvelybe. Sok hölgy nem szereti a vibrátorok zümmögő hangját - teljesen csendesek, sokan tapadókorongokkal vannak felszerelve, amelyeknek köszönhetően bármilyen sík felületre rögzíthető - például a fürdőszobában vagy a zuhany falában.

Sokan hihetetlenül reálisan készülnek - teljesen lemásolják a péniszt, és a realisztika előállításához használt anyagok (például kiberbőr) tapintási érzéseikben nagyon hasonlóak az emberi bőrhöz - puha, "bársonyos" - nagyon kellemes tapintásúak. Az ilyen "elnyeli" a hőt, és nagyon gyorsan felmelegszik az emberi hőmérsékletre - ami még kézzelfoghatóbbá teszi hasonlóságukat az ember péniszéhez. A vibrátoroknak megvannak a maguk kétségtelen előnyei - a magas fokú realizmus mellett sokan képesek páratlan erotikus élményeket adni egy nőnek - specifikusak, amelyeket nem lehet megismételni egy . Van egy egész sor fogalmi vibrátor, amelyek képesek egy nőt az őrültségbe hozni boldogság, de mindegyiknek van egy kis hátránya - tekintettel arra, hogy minden vibrátort elemek vagy más energiaforrások táplálnak, elektromos aljzat vagy elemek hiányában minden vibrátor automatikusan rendszeressé válik -.

Az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában, Kanadában és Németországban a nők körében végzett felmérések szerint kiderült, hogy a legtöbb hölgy intim maszturbációra használ , de a vibrátort leggyakrabban erotikus játékok során használják partnerrel vagy swing partikon. Sok hölgy nem szereti a vibrátorokat a zaj miatt, magasabb költségeik miatt - és általában inkább egy vibrátort részesítenek előnyben - amelynek megválasztását nagyon óvatosan kezelik, és néhány hétköznapi. 

Ugyanazok a megkérdezett nők azt állították, hogy jobban tudják irányítani testüket, és hihetetlen - fényes, érzéki orgazmusokat érhetnek el . De sok hölgy, ugyanabból a válaszadói csoportból, az ellenkezőjét mondta - úgy vélte, hogy a vibrátorok jelentősen felülmúlják tulajdonságaikat és a belőlük származó örömöt. Egyes helyeken a tisztességes nem véleménye emlékeztet a "csirke és tojás" jól ismert vitájára - és ugyanazzal a nem ígéretes eredménnyel. Ezért a legjobb módja annak, hogy megtudja, mi alkalmasabb a nők elégedettségére - faloimitátor vagy -vibrátor -, ha kipróbálja ezeket a szexuális játékokat magának! Mint sok lány már megtette, akik mindkettőt és vibrátorokat használnak erotikus örömeikhez - és nagyon boldogok!Miért jók a vibrátorok?

A vibrátorok számos okból jók. Először is, nagyszerűek az önkielégítéshez. A vibrátorok segíthetnek a nőknek elérni az orgazmust, ami számos egészségügyi előnnyel jár, beleértve a stresszcsökkentést, a fájdalomcsillapítást és a szexuális egészség javítását. Másodszor, a vibrátorok használhatók a párok szexuális életének fűszerezésére. A vibrátorok új és izgalmas élményeket adhatnak a pároknak, és segíthetnek az orgazmus elérésében. Harmadszor, a vibrátorok használhatók a szexuális zavarok kezelésére. A vibrátorok segíthetnek a nőknek megismerni a saját testüket és javítani a szexuális egészségüket.

Íme néhány konkrét példa a vibrátorok jótékony hatásaira
- A vibrátorok segíthetnek a nőknek elérni az orgazmust. Az önkielégítés a nők számára az orgazmus elérésének egyik leghatékonyabb módja. A vibrátorok képesek intenzívebb és hosszabb ideig tartó orgazmusokat előidézni, mint más módszerek.
- A vibrátorok segíthetnek a nőknek csökkenteni a stresszt és a szorongást. Az orgazmus felszabadítja az oxitocint, a "boldogsághormont", amely csökkenti a stressz és a szorongás szintjét. A vibrátorok segíthetnek a nőknek gyorsan és hatékonyan elérni az orgazmust, ami segíthet a stressz és a szorongás kezelésében.
- A vibrátorok segíthetnek a nőknek javítani a szexuális egészségüket. Az orgazmus segít megőrizni a hüvely egészségét és rugalmasságát. A vibrátorok segíthetnek a nőknek gyakorolni az orgazmust, ami hozzájárulhat a szexuális egészség javulásához.
- A vibrátorok segíthetnek a párok szexuális életének fűszerezésére. A vibrátorok új és izgalmas élményeket adhatnak a pároknak. A vibrátorok segíthetnek a pároknak új dolgokat kipróbálni és felfedezni a szex új módozatait.
- A vibrátorok segíthetnek a nőknek megismerni a saját testüket. Az önkielégítés az önismeret egyik fontos módja. A vibrátorok segíthetnek a nőknek megismerni a saját testüket és megtanulni, hogy mi okoz nekik örömet.
- A vibrátorok segíthetnek a nőknek kezelni a szexuális zavarokat. A szexuális zavarok, mint például az orgazmus elérési nehézség, számos nőt érintenek. A vibrátorok segíthetnek a nőknek megtanulni, hogyan érjenek el orgazmust, ami hozzájárulhat a szexuális zavarok kezeléséhez.

Természetesen fontos megjegyezni, hogy a vibrátorok nem mindenkinek valók. Vannak, akik nem szeretik a vibrátorokat, vagy nem találják őket kellemesnek. Fontos, hogy mindenki megtalálja azt a módszert, amely számára a legmegfelelőbb.


Hogy válasszuk ki a megfelelő dildót?

Sok lány, aki még nem használt szexuális játékokat, aggódik a dildó (mű pénisz) kiválasztásának kérdése miatt, hogy a lehető legnagyobb örömet szerezzék annak használatából. Végül is minden nő egyéni, és a dildó kiválasztásakor figyelembe kell venni nemi szerveinek, erogén zónáinak sajátosságait és azt az örömöt, amelyet a dildóból szeretne elérni. Előbb vagy utóbb minden lány, aki olthatatlan vágyat tapasztal a szexuális elégedettség megszerzésére, arra a gondolatra jut, hogy dildót vásárol - különösen, ha nincs állandó embere, és nem akar szexelni az első emberrel, akivel találkozik. Végül is a hagyományos maszturbáció ujjak és improvizált tárgyak segítségével nem adhatja meg ezeket az élénk színeket, és nem nyújthat olyan érzéki élvezetet, amelyet dildó segítségével lehet elérni.

A dildó használatának számos előnye van - biztonságos (nem eshet teherbe a dildótól, és nincs veszélye a szexuális úton terjedő betegség elkapásának), dildó maszturbálásakor irányíthatja örömét és vágyait, és bármit megtehet a dildójával - végül is senki sem tudja jobban, mint maga a nő, hogyan kell szexuális boldogságát nyújtani.

Hol rendelhetek dildótt? Lehet, hogy kíváncsi, hol vásárolhat egy. Manapság minden szexboltban olyan hatalmas választék van mindenféle dildóból - különböző anyagokból, különböző formákból és különböző méretekből -, hogy nagyon nehéz lehet választani bármelyik dildót. Végül is a dildó első vásárlásakor mindig félénknek, és a lányok bizonytalannak érzik magukat, félnek hibázni.
Melyiket vásárolni? Van néhány irányelv, amely segít a helyes választásban. Először el kell döntenie a dildó méretéről. A fallosz imitátor helytelenül kiválasztott mérete kényelmetlenséget okozhat a használat során: a termék túl nagy átmérője - kellemetlen fájdalom, túl kicsi - nem adja meg a maszturbáció örömét, amit várt. A legegyszerűbb és legolcsóbb módja annak, hogy megtudja a legjobb méretű opciót a jövőbeli dildójához, ha vásárlás előtt kísérletezik a rendelkezésre álló "helyettesítőkkel".

Különböző zöldségek lehetnek - például uborka, sárgarépa vagy cukkini - nem számít, a lényeg az, hogy a zöldségeket jól mossák, fertőtlenítik és nem hidegek. Ügyeljen arra, hogy óvszert és síkosítót használjon. Ezután óvszert helyezve a zöldségre, és kenőanyaggal elkenőanyaggal elkenődve be kell helyeznie a hüvelyébe. Így megközelítőleg kiválaszthatja a dildó méretét és alakját, miután előzetesen levágta a zöldség felesleges részeit késsel, állítsa be a kívánt méretre. A jövő vastagságának meghatározásához le kell vágni a szeletet és meg kell mérni az átmérőt. Általában az átmérő nem haladja meg a három-öt centimétert, ez a dildó teljesen normális vastagsága. Ha dildót választ, hogy csak maszturbációra használja, akkor vegyen egy dildót a méretéhez, de ha dildót használ szexuális játékokhoz egy partnerrel, akkor ajánlott kisebb átmérőjű dildót venni. Az hosszának kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy ha inkább a hüvely aktív stimulációját részesíti előnyben, akkor kövesseVálasszon egy 13, 20, 25 cm hosszú dildót, és ha hosszú ideig a hüvelyben kívánja tartani, akkor álljon meg tíz, tizenöt centiméteres fallosznál. Annak érdekében, hogy élvezze a nemi szervek külső részének - a szájszárazságnak, a csiklónak és a hüvely előcsarnokának - stimulálását, előnyben részesítheti a nagy méretű, öklözésre tervezett dildót.

A dildó alakja nagyon fontos - el kell döntenie, hogy pontos - reális másolatot szeretne-e kapni a péniszről, vagy dildót mindenféle "kiemeléssel" - pattanásokkal, tüskékkel és így tovább. Vannak sima, egyenes dildók; faloimitátorok a legkülönbözőbb sűrűségekkel a mesterséges pénisz teljes hosszában; Merev üvegből és fémből. A reális dildók teljesen megismétlik a fallosz alakját - sima fejük, rugalmas, hajlító törzsük van - sokuknak herezacskója van herékkel, dombornyomott "duzzadt" vénákkal és még szőrszálakkal is. De szerencsére a dildó formája a legszubjektívebb a választás során - csak ki kell választania azt a dildót, amely a legjobban tetszik, és amelyből véleménye szerint maximális szexuális élvezetet kap.

Az anyag, amelyből a jövőbeni faloimitátor készül, szintén nagy szerepet játszik. Az a tény, hogy a szexbolt választékában olyan sok különböző, különböző anyagból készült dildó található, hogy nagyon nehéz lehet megállítani a tekintetét valami konkrétra. Nagyon népszerűek az emberi bőrt tökéletesen utánzó reális anyagok - például az úgynevezett cyberskin. Mind a szilikon, mind a latex dildók jól utánozzák a bőrt. A gél dildó általában puha tapintású - rugalmas és rugalmas, de nem különbözik egymástól nagy realizmusban. Az ezekből az anyagokból készült dildók könnyen felmelegíthetők testhőmérsékletre, de üvegből vagy fémből készült dildókat kell melegíteni. Már eldöntötte, hogy melyik a jobb vásárolni? Akkor ne késleltesse a vásárlást, mert tudja, hol rendelhet a!

A dildó használata nagyon egyszerű - a legtöbb modell vízálló és tapadókoronggal rendelkezik, amely biztonságosan rögzítheti a dildót bármilyen sík felületre - például a fürdőszobában vagy a zuhany falára. Használat előtt a dildót meleg vízzel és szappannal kell mosni, és az első használat előtt fertőtlenítőszerrel kell kezelni. Javasoljuk, hogy a dildót óvszerrel használja, és maszturbáláskor használjon kenőanyagot. Ne mossa le a dildót forrásban lévő vízzel, és ne törölje le alkoholtartalmú oldatokkal, és ne tárolja közvetlen napfényben vagy melegítők közelében. Ne maszturbáljon dildóval gyulladásos folyamatok során a nemi szervek területén vagy sérült bőrrel. A maszturbáció során kialakuló mikrokockák és mikrotraumák nagyon fájdalmasak és hosszú ideig tartanak a gyógyulásuk. Ezeknek az egyszerű szabályoknak megfelelően a dildó nagyon hosszú ideig szolgál majd, és soha nem hagyja, hogy unatkozzon - új, egyedi szexuális élményeket nyújtÉs mesés, fényes orgazmus!


Hogyan válasszuk ki a megfelelő vibrátort?

Azoknak a lányoknak, akik úgy döntenek, hogy vibrátort vásárolnak maguknak, választási problémájuk van - végül is a szexbolt vibrátorok széles választékát kínálja minden ízléshez - különböző modellekhez, formákhoz és színekhez. Minden vibrátor több fő kategóriába sorolható - realisztikus vibrátorok, kettős vibrátorok - egyidejű hüvelyi és elégedettségre tervezve, vibrátorok, G-pont és csikló stimulátor vibrátorok. Melyik vibrátort részesítse előnyben - hogy a legtöbb szexuális élvezetet kapja, és ne bánja meg a vásárlást?



A valósághű vibrátorok a férfi pénisz szinte pontos másolatai - nagyjából rezgésfunkcióval. Azok a nők, akik már nem elégedettek a "kézi" stimulációval a hátrafelé irányuló mozgások segítségével, előnyben részesíthetik ezt a típusú vibrátort - megtartották a hagyományos, hagyományos fallosz imitátorok minden előnyét -, ugyanakkor további rezgési képességeket kaptak. Leggyakrabban szilikonból, műanyagból, hőre lágyuló elasztomerből, polivinil-kloridból, hőre lágyuló gumiból vagy gélből készülnek. Szintén népszerű az ultrarealisztikus cyberskin anyag, amely tökéletesen utánozza az emberi bőrt. Az ilyen vibrátorok beépített vezérlőpanellel rendelkezhetnek a fallosz alján, vagy távoli is lehet. A reális vibrátorok általában elemekből működnek - uj (AA) és kisujj (AAA).

- A hüvelyi vibrátorok elemekkel is működnek - két fallosz, amelyeket egy közös alap köt össze. Általában a hüvelyi fallosz hosszabb és vastagabb, mint a fallosz, anatómiailag az ilyen vibrátorok ideálisak egyidejű kettős behatoláshoz és egyidejű kettős stimulációhoz. Az ilyen vibrátorok felszerelhetők tapadókorongokkal, amelyek lehetővé teszik a szexuális játék rögzítését valamilyen sík felületre. A vibrátorokat úgy tervezték, hogy stimulálják a végbélnyílást és a végbél végét - olyan területen, ahol sok érzékeny idegvégződés található. Az ilyen vibrátorok nemcsak nők, hanem férfiak számára is alkalmasak - a végbélnyílás masszázs egyidejűleg stimulálja a prosztata mirigyét (prosztata), amely a test belsejében helyezkedik el 5 centiméterrel a végbélnyílás felett, ami kiválóan megelőzi a prosztatagyulladást. A G-pont és a csikló stimulátorai-vibrátorait a tisztességes nem számára tervezték, különleges formának köszönhetően tökéletesen masszírozzák ezeket a fontos erogén zónákat, őrült örömet szerezve tulajdonosaiknak.

De a szexboltok választékában bemutatott sok vibrátor közül a high-tech vibrátorok kiemelkednek - igazi "teremtéskorona" a szexuális játékok gyártásában, vibrátorok, amelyek hihetetlen szexuális érzelmeket hozhatnak a nőknek -, és egyszerre kombinálják a válogatott vibrátorok összes funkcióját - hüvelyi, csiklói és élvezeti élményt nyújt egyszerre - és stimulálja a G-pontot. Az ötlet először az, hogy az összes vibrátor funkcióit egyszerre egy vibrátorban egyesítsék, stb Az 1990-es évek elején fordult elő a japán szexuális játékszerek szakembereivel. Új vibrátoraikat tesztelve (akkor még hagyományos - hüvelyi stimulációra) hirtelen meglepődve tapasztalták, hogy szinte az összes "tesztelt" lány, egyidejűleg vibrátort használva, szabad kezével stimulálta a csiklóját. És miért ne kombinálhatná egy vibrátorban nemcsak a hüvelyi, hanem a csikló elégedettségének funkcióit is - a japán gondolatot -, és kiadta az első high-tech vibrátorok sorát egy csikló "eljárással", az úgynevezett vibrátorokkal - "nyulakkal". Az első csiklófolyamatok-stimulánsok nyúlfülek formájában voltak - és a japán "szexuális folklór" nyúl egy nyugodt csábító - egy nagyon szexuálisan felszabadult "állat".

Ezen a néven a high-tech vibrátorok eladásra léptek be intim üzletekbe, és a tisztességes nem szívesen vásárolta fel őket, akik gyorsan értékelték funkcionalitásukat és a használatukból származó örömöt. Nos, miután a nyúlvibrátorok "kigyulladtak" a "Szex és New York" kultikus sorozatban, ahol az egyik ilyen vibrátort a film hősnője használta, a high-tech vibrátorok világszerte meganépszerűvé váltak! A high-tech vibrátorok előnyei nyilvánvalóak - ha a korábbi hölgyeknek minden alkalomra különféle vibrátorok "választékát" kellett kapniuk - most elég volt. A high-tech vibrátor hagyományos hüvelyi módon képes örömet szerezni egy lánynak, és örömet okoz neki a csiklójának gyengéd masszírozásával - vannak nyúlvibrátorok egy másikkal - a folyamat - egy ilyen vibrátor képes teljes mértékben kielégíteni egy nőt! A high-tech vibrátor falloszának speciális ergonómiai alakjának és a beépített forgó gyűrűknek köszönhetően használat közben a hüvelyfalak különböző területeinek további szenvedélyes és érzéki stimulációja van, amelyet a hagyományos vibrátor nem képes reprodukálni. Ezzel a "masszázzsal" a G-pontot is aktívan stimulálják - és ez a hatás nem sokban különbözik attól, amit egy speciális stimulánssal történő masszírozással lehet elérni. Számos high-tech vibrátor funkciója a fej forgatása és a számítógéphez való csatlakoztatás távoli használat céljából. Egyes modellek rezgést továbbítanak a női testnek hullámokkal, nem pedig forgásokkal. A nyúlvibrátorok általában kényelmes beépített vezérlőpanellel rendelkeznek, általában AA vagy AAA elemekkel működnek.

A legtöbb nyúlvibrátor különböző sebességű üzemmódokkal rendelkezik - külön-külön a fallosz és a csikló számára. Beállíthatja a fallosz beépített gyűrűinek forgási sebességét és a fej sebességét - mivel a lány kényelmes lesz. A high-tech vibrátor sebességmódok a lágy, gyengéd, szeretetteljes - a viharosig és szenvedélyesig terjednek! Azok a lányok, akik magukon "megtapasztalták" a high-tech vibrátorokat, azt mondják, hogy összehasonlíthatatlan szexuális érzelmeket és hihetetlen érzéki örömöt tapasztaltak. A lányok különösen emlékeztek a csikló stimulálására "nyúlfülekkel" - nagy sebességgel rezegnek, felejthetetlen érzéseket keltenek, és hasonlítanak egy nyelvre vagy egy könnyű tollra. Egyébként A high-tech vibrátorok modern modelljeiben a nyúlfüleket már régóta sikeresen helyettesítették a "delfinek", "medvék" és más "állatok", amelyek képét és alakját csikló stimulátorként használják - de mégis, a szokásból, a csikló folyamatát "nyúlnak" nevezik - ez a név gyökerezik a tömegek körében.

A technológiai, stílusos, anatómiailag ellenőrzött és hatékony high-tech vibrátorok iránt nagy a kereslet a szexboltokban, nemcsak sokféle más vibrátor, hanem más szexuális játékok értékesítését is megelőzve. A nők szerte a világon megtagadják az intim szabadidő eltöltésének más módjait - inkább ezt az időt kedvenc vibrátoruk - nyúlvibri társaságában töltik!

Keresés