Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogyan kell használni a női vibrátort?

Hogyan kell használni a női vibrátort?

A női vibrátor vibrációs funkcióval rendelkező stimulátor. A női vibrátor lehet klasszikus fallosz alakú és szokatlan formájú is, különféle kiegészítő stimulánsokkal, mint például a csikló területének stimulálására szolgáló csiklófolyamat, a végbélnyílás területének stimulálása. A legegyszerűbb vibrátorok a műanyag vibrik, és vannak luxus és professionális alkotások is.

Az orgazmus elérése nem biztos, hogy könnyű, különösen akkor, ha már sok technikát kipróbált, és nem érte el a kívánt eredményt. Ebben az esetben egy vibráló szexjáték használata segíthet. A vibrátor egy szexuális játék, amely segíthet elérni az orgazmust a vibráción keresztül. Ez egy kicsi és hordozható eszköz, amely a csikló stimulálására és más erogén zónákra egyaránt használható. Használható önállóan és partnerrel való szex közben is.

  • Tartalom: A vibrátor helyes használata! Milyen intim területekre szánják a vibrátort? Vibrátor ápolás, hogyan kell mosni és hol kell tárolni? Milyen a jó női vibrátor?

A vibrátor univerzális dolog, és használhatja mind egyedül való játékhoz, mind szexuális simogatáshoz egy partnerrel. A női vibrátor vásárlása szintén egy módja annak, hogy diverzifikáld intim életed, és felejthetetlen és erős orgazmust adj magadnak. A női vibrátorok használati utasítása.

A vibrátor helyes használata, hogyan?

A vibrátor előkészítése. Eljött a várva várt pillanat, postán kapta meg vibrátorát, vagy a futár házhoz szállította a vibrátort. Először óvatosan nyisd ki a dobozt a vibrátorral. Ezután a vibrátort meg kell mosni, ehhez szokásos szappant és meleg vizet fogunk használni, szappannal jól dörzsöljük a vibrátort, elkerülve az elemtartó rekesz nedvességét vagy a vibrátor elektronikus részeivel való érintkezést. Ezután töröld le a vibrátort egy tiszta törülközővel. Ennyi, a vibrátor használatra kész.

Tanulmányozzuk a vibrátort. Ahhoz, hogy vibrátorunk működjön, elemeket kell behelyezni. Olvasd el az utasításokat, vagy ellenőrizd a vibrátort, hogy mely elemeket kell használni ezzel a vibrátorral. Fontos! Mindig vedd figyelembe az elemek polaritását a jeleket + / -, mert ha a polaritás betartása nélkül helyezed be az elemeket, akkor a vibrátor vagy egyáltalán nem működik, vagy enyhe rezgést bocsát ki még a bekapcsológomb megnyomása nélkül is, vagy akár felmelegedni is kezd. Ha vibrátort vásárolsz akkumulátorral, akkor még könnyebb, csak töltsd fel a vibrátort a számítógép hálózati vagy vagy más usb töltő csatlakozójáról.

Síkosítás nélkül nem mehetsz sehova. Igen, igen, jól hallottad, vibrátorokkal egyszerűen intim kenőanyag géleket kell használni. Javasoljuk, hogy válassz vízbázisú intim géleket. Egy ilyen kenőanyag nem károsítja a vibrátor anyagát, és tökéletes hidratálást és csúszást biztosít a megfelelő helyeken. Az intim kenőanyagot nemcsak a vibrátorra, hanem a stimulációs zónára - a hüvelyre vagy a végbélnyílásra is alkalmazzák.

Vibrátorral párban. Miután alaposan tanulmányoztad a tested, elkezdhetsz párban játszani egy vibrátorral. A vibrátort partnerével használhatod mind a szex előtti, mind a szex közbeni előjátékban. Vibrátorral stimulálhatod a csiklót hüvely vagy szex közben, valamint stimulálhatod mind a te, mind partnered melleit és mellbimbóit. Tehát a női vibrátor használatát csak a fantáziáid korlátozzák.

Helyezd be az elemeket, és keresd meg a bekapcsológombot. Kattints a vibrátor összes módjára, miközben a kezedben tartod. Ez a technika lehetővé teszi, hogy maszturbáció közben könnyen megtaláljd a megfelelő módot. Ezután vibrátorral elkezdheted felfedezni intim területeid. Próbálj ki különböző módokat és sebességeket, mert ki tudja, pontosan mit fogsz szeretni - gyengéd rezgés, növekvő vagy sokkok formájában. Először javasoljuk, hogy ismerkedj meg a vibrátorral, így indokolatlan zavar nélkül megértheted, hogyan kell használni a vibrátort és milyen helyeken.

Milyen intim területekre szánják a vibrátort?
Íme néhány intim terület, amelyet női vibrátorral lehet stimulálni: hüvely, csikló, G-pont, végbélnyílás, nyak, pénisz, prosztata.

Vibrátor ápolás, hogyan kell mosni, és hol kell tárolni
Hogyan lehet mosni egy vibrátort? Közvetlenül használat után le kell öblíteni a vibrátort meleg vízben és szappanban, elkerülve a víz, hab és egyéb nedvesség bejutását az elemtartóba vagy a vibrátor más elektronikus alkatrészeibe.

Hogyan kell fertőtleníteni a vibrátort?
Miután meleg vízben és szappanban megmosta a vibrátort, törölje le tiszta, puha törülközővel, majd vegyen be egy speciális fertőtlenítőt a szexuális játékokhoz, és néhány kattintással kattintson a spray-re. Szükséges, hogy az antibakteriális spray teljesen lefedje a játékot. Ezután a vibrátor törlése nélkül hagyja megszáradni. És ha a vibrátorod nem cyberleatherből készült, elrejtheted egy speciális táskában vagy törülközőben. Ha cyberskin vibrátort vásárolt, a fenti eljárások után a vibrátort speciális cyberskin szexjátékporral kell kezelnie. A por eltávolítja a maradék nedvességet, és tökéletes állapotban tartja vibrátorát. További részletek a szexuális játékok gondozásáról itt találhatók.

Hol tárolható egy női vibrátor?
A vibrátor tisztításával kapcsolatos összes eljárás után külön speciális zsákba kell helyezni, vagy tiszta törülközőbe kell csomagolni. A vibrátort a többi szexuális játéktól elkülönítve kell tárolni, hogy ne érjenek hozzá. Előnyösen sötét, száraz helyen. Például egy szekrényben, ruhában vagy valamilyen dobozban.
Ha hosszú ideig nem tervezi használni a vibrátort, javasoljuk, hogy távolítsa el az elemeket, mert ezek oxidálódhatnak és károsíthatják a vibrátor elektronikus eszközét.

Milyen a hüvely gyengéd izgatása? Ennek az érintkezésnek minimálisnak és egyszerűnek kell lennie. Körkörös mozdulatokkal kezdjük, mintha a vibrátor fejével leírnánk a szeméremajkak körüli kontúrt. Ezután támaszkodj a hegyével az ágyékhoz, és óvatosan mozgasd rajta. Nyújtsd ki a játékot a gáttól a csiklóig, csak a szeméremajkakat és a szeméremajkakat érintsd, állj meg, mielőtt elérnéd a csiklót, és lassan kezdj el leereszkedni a gátba.
Ekkorra az izgalom már olyan erős lehet, hogy alig tudod visszatartani magad attól, hogy arra gondolj, hogy gyorsan teljes hosszában bevezesd magát a testet, de ne tedd ezt. Légy türelmes még egy kicsit, addig izgasd magad, ameddig csak tudod.

Milyen a csikló stimulálása vibrátorral? És így fokozatosan eljutottunk a női orgazmus leggyakoribb bűnöséhez - a csiklóhoz! Ki nem tudja, olvassa el és nézze meg, hol van a csikló és hogyan találja meg. És most közelebbről megvizsgáljuk, hogyan kell megfelelően használni a vibrátort a csikló stimulálására.
Először is mozgassa a vibrátor hegyét a csikló mentén mindkét oldalán. És jobb, ha elkezd visszavonulni magától a csiklótól, hogy ellenőrizd érzéseid és meghatározd a rezgések erejét. Az a tény, hogy a csikló érzékenysége minden lány számára eltérő, ezért nem lehet általános ajánlások a vele való játékra.

Tippek az első vibrátor kiválasztásához

A vibrátorokat először az 1880-as években vezették be orvosi eszközként az emberi idegrendszer táplálására és a beteg idegek stimulálására. Azóta a vibrátorok sokat változtak és fejlődtek, hogy a hölgyek egyik végső szexuális játékszerévé váljanak. De függetlenül attól, hogy női vibrátort keresett-e egyéni munkameneteihez, vagy emelje a szexuális játékot partnerével, az igazság az, hogy a piac tele van sokféle típussal, mérettel és funkciócsomaggal, amelyek zavarónak tűnhetnek. Ezért összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek segítenek kiválasztani az Ön igényeinek leginkább megfelelő lehetőséget.

Döntse el a típust
Mielőtt úgy döntene, hogy piacra dobja és női vibrátort vásárol, elengedhetetlen, hogy megismerje a különböző típusokat, hogy ne fektessen be olyasmibe, ami nem felel meg az Ön igényeinek és preferenciáinak. Ebből a célból a hölgyeknek szánt vibrátorokat négy fő kategóriába sorolhatjuk – belső, külső, kombinált és anális.

Belső vibrátorok
A belső vibrátorok egyike azoknak a típusoknak, amelyeket sok hölgy kedvel. Valójában a hüvelybe helyezik, hogy utánozzák a pénisz behatolását és a G-pont stimulációját. Ez az oka annak, hogy leggyakrabban hosszúak és hengeres alakúak.

Külső vibrátorok
Ha Ön azon hölgyek közé tartozik, akik inkább a külső stimulációt részesítik előnyben, mint a behatolást és a G-pont stimulálását, akkor egy külső női vibrátor tökéletes választás az Ön számára. Ezeket a vibrátorokat a csikló és a szeméremajkak területének stimulálására szánják, ami tökéletessé teszi mindkettőt, örömet szerezve magának vagy melegítve a dolgokat partnerével.

Kombinált vibrátorok
A kombó, vagy közismert nevén nyúlvibrátorok a belső és külső vibrátorok végső kombinációja, hogy megduplázzák az örömöt.

Ez azért van, mert hosszú és gyakran ívelt tengellyel rendelkeznek, hogy stimulálják a G-pontot, valamint egy klitorális stimulátorral, amely egyidejűleg stimulálja a csiklót.

Anális vibrátorok
Az anális vibrátorok, más néven fenékdugók, olyan férfiak és nők számára készültek, akik élvezik az anális stimulációt. Általában kiszélesedő formájúak, és akkumulátorokkal működnek, hogy különböző típusú érzéseket kínáljanak - a rezgő és pulzáló érzésektől a forgó üzemmódokig. Abban is különböznek a hüvelyi női vibrátoroktól, hogy talppal rendelkeznek, így nem ragadnak el, vagy a legrosszabb esetben elvesznek.

Szerezd meg a megfelelő készüléket

A megfelelő méret - A női vibrátorok manapság rengeteg különböző méretben kaphatók - az extra élvezetet nyújtó nagy pálcáktól a "mini" diszkrétekig, amelyek illeszkednek a tenyerébe. És mivel annyi választása van, győződjön meg róla, hogy eldönti, mit élvez a legjobban, amikor maszturbál vagy szexel.
Például, ha egyetlen ujjal örömet szerezhet magának, akkor egy nagy pálca túl sok területet stimulálhat egyszerre, vagy akár fájdalmassá is teheti az üléseket. Másrészt, ha élvezi a mély G-pont stimulációt, függetlenül attól, hogy partnerével vagy egyedül van-e, akkor győződjön meg róla, hogy nagyobb péniszszerű vibrátort választ a legjobb élmény érdekében.

Válassz testbiztos anyagot - Függetlenül attól, hogy a first lady vibrátort keresed, vagy széles körű tapasztalattal rendelkezel a használatában, mindig fontos, hogy biztonságos anyagot válassz a tested számára. Például, ha a választott vibrátor zselének tűnik, miután elkezded használni, győződj meg róla.. Az ilyen anyagok porózusak és sok baktériumot tartalmazhatnak, ami nem teszi biztonságossá őket a test legérzékenyebb területén.
Másrészt sok hölgy választja a szilikon vibrátorokat, mert nem porózus, nagyon könnyen tisztítható, extra puha tapintású és ezért biztonságos a nemi szervek számára. Az ABS műanyagot gyakran használják felnőtt vibrátorok gyártására is, de annak ellenére, hogy nem porózusak és sokkal megfizethetőbbek, tudd, hogy nem olyan puha és kellemes tapintású, mint a szilikon. Végül, néhány nő szeret ezüst vagy arany vibrátorokat választani, mint az egyik legbiztonságosabb anyagot, de tudják, hogy ezek egy egész vagyonba kerülhetnek.

Válaszd ki a megfelelő motort - A vibrátorok különböző típusú motorokkal is rendelkeznek, ezért különböző típusú érzéseket nyújtanak. Ezért fontos, hogy kiválaszd, milyen élményt szeretnél. A leggyakoribb motortípusok a következő érzésekkel rendelkeznek:
- Szélesebb rezgések, amelyek a nemi szervek nagy területét lefedik;
- Célzott rezgések, amelyek kisebb fajlagos felületeket fednek le;
- Motorok, amelyek folyamatosan működnek az állandó stimuláció érdekében;
- Bizonyos rezgő mintázattal rendelkező motorok, például rövid szünetimpulzusok.

Ne felejtsd el megfontolni azt sem, hogy csak egy vagy több motort szeretnél. Ha kezdő vagy, javasoljuk, hogy kezd egyetlen motorral, hogy felfedezd, pontosan mit a jó. De ha már belevetetted magát a vibrátorral való örömszerzés világába, akkor érdemes megfontolni egy olyan vibrit, amely több motorral rendelkezik, mint például a nyúlvibrátor, mind a belső, mind a külső stimulációhoz egyszerre.

Hogyan használjuk a vibrátort a legjobb élmény érdekében?

A vibrátor beszerzése teljesen hiábavaló lenne, ha nem tudod, hogyan kell használni a maximális élvezet érdekében. Ezen a ponton sokan hajlamosak elkövetni azt a hibát, hogy kihagyják a vibrátorhoz mellékelt utasítások elolvasását, nem tudva, hogy fontos tudni, hogyan kell be- és kikapcsolni, valamint a különböző módokat, beállításokat és mintákat, mielőtt elkezdenéd használni.

Tehát, miután elolvastad az utasításokat és megismerkedtél a vibrátor működésével, ne felejtd el beállítani a hangulatot és előjátékot, még akkor is, ha már alig bírsz magaddal. A szép előjáték nemcsak ellazít és megfelelő hangulatba hoz a játékhoz, hanem segít az orgazmus gyorsabb elérésében is. Tehát ne felejts el gyertyát gyújtani, érzéki zenét felvenni, és kezd el felfedezni tested.

Ne felejts el síkosítót használni, még akkor sem, ha ez csak külső stimuláció. Az egyik használata nem jelenti azt, hogy a szexuális képességed csökken, hanem éppen ellenkezőleg - sok tényező okozhat hüvelyszárazságot, és a vibrátorok mozgása csak egy ezek közül. Tehát az új orgazmusszövetségesével kapcsolatos legjobb élmény érdekében ügyelj arra, hogy ne hagyd ki.

Miután beállítottad a megfelelő légkört és elláttad magad kenőanyaggal, végre elkezdheted a munkamenetet. Ezen a ponton sokan azt javasolják, hogy a legalacsonyabb fokozatról indulj, és lassan növeld a rezgés intenzitását. És annak ellenére, hogy kísértést érezhetsz arra, hogy közvetlenül nulláról öt intenzitásra lépj, élvezetesebb és tartósabb orgazmusban lesz részed, ha fokozatosan növeled az intenzitást.

De ez nem azt jelenti, hogy egy bizonyos mintát kell követnie, ha nem érzi jól magát, hanem éppen ellenkezőleg. A vibrátorok célja, hogy a végső élvezetet nyújtsák, ezért nyugodtan kísérletezz, fedezd fel tested, és deríts ki, melyik érzést melyik részeden élvezed a legjobban.

Ha végeztél, ne felejtsd el megtisztítani és megfelelően tárolni. Annak ellnére, hogy felesleges dolognak tűnik, mert te vagy az egyetlen, aki használja, mindig tartsd tisztán a következő használatra. Ha nem tisztítod meg, mert csak a testedben van, az olyan, mintha mindig ugyanazzal a villával ennél, és nem mosnád el.

Ha a vibrátor tárolásáról van szó, mindig célszerű, ha az eredeti csomagolásban tartod, hogy megvédd a külső hatásoktól. Választhatsz egy egyszerű műanyag tokot is, amely mosogatógépben mosható, vagy egy kis selyem vagy szatén zsákot.

Most, hogy tudod, hogyan kell kiválasztani a tökéletes vibrátort és hogyan kell használni, ne habozz a piacra lépni, és szerezz magadnak egyet a hálószobában a végső örömért.

Keresés