Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! A használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Hogy lehet megnagyobbítani a péniszt?

Hogy lehet megnagyobbítani a péniszt? Hogyan lehet nagyobbítani a péniszt, pontosabban hogy lehet valakinek vastagabb és hosszabb pénisze kérdéssel foglalkozunk. A pornófilmek és a nők egy része extrém mítoszokat hoznak létre, és maguk táplálják őket. E miatt a férfiak rágják az agyukat, hogy miként lehet nagyobbítani a péniszt? Az első lépést a pénisznövelő készítmények szedését, és péniszpumpák használatát sokan alkalmazzák.

Számos olyan publikáció létezik, amelyekben az a vélemény hangzik el, hogy a férfiak péniszének mérete nem számít a lányoknak. Állítólag egy férfi, még nagyon kicsi péniszével is, képes kielégíteni egy nőt.
Ezzel szemben a nagy méltósággal rendelkező férfiak fájdalmat és kényelmetlenséget okoznak szexuális életük során. A másodikkal viták nélkül egyetértünk, a nagy szerszámmal vigyázni kell. Természetesen hatalmas tömlővel a nadrágban a strandon az ember úgy érzi magát, mint Hercules, és érzi a pillantásokat a nőktől.

Nos, még mindig megéri-e vagy nem kitűzni a célt, megnövelni a péniszt? A leggyalázatosabb megalázás egy férfi számára az öv alatti mini méret, és viccelődik méltóságának mértékével. A nagyon kis péniszű férfiak esetében legalább három rossz hír van.

A mítosz eloszlatása érdekében az ausztrál tudósok elvégeztek egy tanulmányt, amely megállapította, hogy a legtöbb nő inkább egy 14–17 cm nagyságú tagot részesített előnyben, és ez fekvő helyzetben van. Az Intim Center szexboltunk értékesítési statisztikája szerint a legjobban eladott dildók és vibrátorok mérete 17 cm és 25 cm között van. Ez már felálló állapotban van!

Egy női magazin közvélemény-kutatást végzett a női olvasók körében. A felmérés lényege az volt, hogy a férfiakról milyen intim részleteket vitattak meg. Kiderült tehát, hogy a nők büszkék a férfiak erényeire. Sokan hazudnak arról, hogy mekkora a szexuális partner pénisze, felfelé.
Remélem, most érdekli, hogyan lehet nagyítani a péniszt. Vagy további érvekre van szüksége?

A pénisz megnagyobbításának számos módja van, de a leghatékonyabb és legalacsonyabb költségeket kettőnek tekintjük. Ezek speciális krémek és vákuumszivattyúk. Miért álltunk meg náluk? Vegyünk egy alternatívát. A pénisz megnagyobbodása műtéttel. Azt hiszem, nem minden férfi áll készen arra, hogy feláldozza a péniszét, és végül teljesen elveszítse azt a sebész szikéje alatt. A különféle tabletták és étrend-kiegészítők egyértelmű megtévesztés.
Ezért csak két lehetőség marad. Speciális krém a pénisz megnagyobbodásához és pumpához. Az ember pénisze felépítésében hasonló az izomhoz, és speciális edzés segítségével növelhető mind hosszában, mind átmérőjében.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy a férfi péniszének megnagyobbodása sok időt és türelmet igényel. Ha valóban meg akarja hosszabbítani a péniszét, akkor fel kell készülnie arra, hogy napi 15-20 percet fordítson erre a módszerre, legalább hetente ötször.

Pénisz edzés és krém

Ez egy nagyon egyszerű, a fejés elvén alapuló módszer, és a leghatékonyabb a szöveti rostok és a pénisz görcsök erősítésére. Ennek a módszernek köszönhetően az ember négy-hat héten keresztül meg tudja hosszabbítani a péniszét egy centiméterről 2,5-re. Néhányuknak nyugodt, normális állapotban és merevedési állapotban majdnem megduplázódott a péniszének mérete egy ilyen gyakorlat során.

Az optimális eredmény érdekében a pénisz nem lehet sem puha, sem kemény és egyenes. Sem a puha törzs, sem az edzett nem képes reagálni a pénisz továbbfejlesztésének semmilyen módszerére. Csak a hímvessző ezen állapotában, amelyet a férfiak "félig merevnek" neveznek, a "fejés" módszere okozhatja a szövetek hipertrófiáját és következésképpen a pénisz meghosszabbítását. A pénisz "fejése" egy nagyon egyszerű gyakorlat, amely növeli a szövetrostokat és a pénisz görcsöket.

Egy férfinak meztelenül, vagy legalábbis meztelenül kell a derék alatt kezdeni ezt a gyakorlatot. Kívánatos, hogy a tükör előtt álljon. A legelején a nyugodt állapotban lévő péniszt nagyvonalúan meg kell kenni egy pénisznagyobbító krémmel, hogy az megfelelő erőteljesen felszívódjon a későbbi erőteljes fejéshez. A hüvelykujj és a mutatóujj fentről lefelé kezdi el masszírozni a pénisz fejét, de ne tegye túl erősen. Nagyon hamar megkezdődik a pénisz duzzanata, amely először puha, de a fejést csak két kézzel és bizonyos ritmusban szabad folytatni.
Ha a pénisz nem elég duzzadt, ötven erőteljes, kemény maszturbálást kell végeznie, és ezt az eljárást öt napig meg kell ismételnie, majd kétnapos szünetet kell tartania. Ezután folytatnia kell az eljárást, növelve a gyakoriságát. Észre fogod venni hogy az első ülések után megnyúlt a péniszed. Igen, természetesen alig észrevehető! De ez az "alig" hónapos testmozgás jelentősen meghosszabbítja a péniszét.

A fejés után a férfiaknak azt javasolják, hogy 20-40-szer rázzák meg a péniszt, hogy rugalmas legyen, és oldja a kötőszövet feszültségét, mintegy ellazítva azt. Miután az a személy, aki el akarja érni a kívánt méretet, ami több hónaptól egy évig tart. A gyakorlatot nem olyan gyakran lehet elvégezni, talán hetente egyszer. A férfi életkora és a péniszének kezdeti hossza ebben az esetben nem számít. A legfontosabb az, hogy ezeket a gyakorlatokat csak a pénisz részleges felállításával végezzük. A pénisznagyobbító krém használata két okból rendkívül fontos ehhez a gyakorlathoz:

Fokozza a vérkeringést, ami nagyságrenddel növeli az eljárás hatékonyságát. Kenőanyagot, síkosítókat használjon, megelőzve a pénisz szöveteinek sérülését az erőteljes testmozgás során.

Vákuumszivattyús masszírozó és síkosító

Növelheti méltóságának méretét az Intim Center szexbolt péniszpumpa eszközeivel. A módszer elve nem különbözik az előbbi módszertől. A véráramlás növelésére és a szövet nyújtására tervezett fizikai hatás helyett mérsékelt vákuumot alkalmaznak. Az első módszerhez hasonlóan két szempont is fontos - a rendszeresség és a perzsa sah krém használata.

Mindig gondosan olvassa el a vákuumszivattyú utasításait. Használhatja a külön megvásárolt vákuumszivattyút , vagy a perzsa sah krémmel ellátott készlet részeként. A pénisznagyobbító krém fontos funkciókat lát el:
- Ez egy kenőanyag, amelyet szivattyú használatakor kell használni;
- Jelentősen növeli a véráramlást, ami megkönnyíti a folyamatot és felgyorsítja az eredmény megjelenését.

A krémet vagy síkosítót a vákuumszivattyú felvitele előtt 5 perccel a pénisz hüvelyére és tengelyére kenjük. Ha a krém kenőhatása nem elegendő, mert például felszívódott, akkor bármilyen vízzel oldható kenőanyag felvihető a szivattyú O-gyűrűjére.

Hogyan kell használni a vákuum péniszszivattyút?
Ez egyszerű. Helyezze a nem felálló hímvesszőt egy alapon előkenett vákuumszivattyúba, és erősen nyomja a szeméremcsonthoz. Ezt követően (a készülék modelljétől függően: automatikusan vagy a levegő kézi kiürítése után) belül vákuum jön létre, ami egy "felszálló" megjelenéséhez vezet. Fél perc elteltével a lombikot fel kell nyitni és feltölteni levegővel. Amikor az erekció gyengül, meg kell ismételni az eljárást. Fokozatosan, újra és újra meg kell növelni a vákuumhatás időtartamát és a "pihenés" idejét: fél perc, perc, két perc stb. A nyomáscsökkenések hatására a vérkeringés aktiválódik, a vér a péniszbe áramlik, és annak mérete megnő.

A szivattyú rendszeres használata a jelölt méretének 4-5 cm hosszúságú növekedését és tartós, tartós erekciót eredményez. Ajánlatos naponta megismételni a szivattyú edzését, minden edzésnek 20-45 percig kell tartania, az adott eszközre vonatkozó utasításokban megadott információktól függően.

Az első használat után észreveszi az eredményt. Azonban egy idő után a szivattyú edzésének befejezése után a keringés normalizálódik, és a pénisz mérete visszaáll az eredeti méretére. A vákuumszivattyúk használata számos ellenjavallattal rendelkezik:
- trombózisra és érbetegségekre való hajlam
- urethritis
- máj- és vesebetegségek
- a fityma betegségei
- gyenge keringés, vérzési hajlam
- fájdalomcsillapítókkal történő kezelés.

Számos ok, amiért valóban érdemes pumpát szereznie:

- a pénisz méretének növelése mellett egy vákuumszivattyú is segít erekcióval megoldani a problémát. És ha a pumpálást speciális stimuláló krémekkel kombinálja , akkor a hatás észrevehetőbb lesz.
- a vákuumszivattyúk sokkal olcsóbbak, mint a hidraulikus szivattyúk, és olcsóbbak, mint a műtétek
- a péniszpumpák javítják a vérkeringést, kiküszöbölik a kismedencei szervek torlódását. Ez számos férfibetegség kiváló megelőzése lesz.
- a rendszeres edzés növeli az erek rugalmasságát

Ha azonban ilyen eszközt használ, készen áll arra, hogy szembesüljön ártalmatlan, de kellemetlen következményekkel: 
- a pénisz a szivattyú után megváltoztathatja a színét: zúzódások, piros vagy lila foltok jelenhetnek meg rajta, a bőr kiszáradhat. Ennek oka a kapillárisok repedése és a szubkután mikrotraumák előfordulása.
- túlzottan negatív nyomásnak való kitettség miatt zsibbadás érzést tapasztalhat
- a pénisz keménysége az alján gyengülhet.- a mellékhatások rövid életűek, és hamarosan a pénisz megjelenése és közérzete normalizálódik. A vákuumszivattyú utáni pénisz mérete elsősorban elboríthatja a partner méretét.

Pénisznagyobbítás extenderrel
Az extender a pénisz megnagyobbodásának eszköze. Lehetőség arra, hogy a férfi magabiztosabbnak érezze magát. Az erős fél minden második képviselője legalább egyszer elgondolkodott, van-e mód a pénisz növelésére? Nincs ebben egy cseppet sem szégyen. Az intim cikkek világa rendszeresen kap új elemeket, és erre a kérdésre mindenképpen igen a válasz!
A pénisz bővítésére szolgáló készletek az extenderrel a leghatékonyabb módszerek a pénisz örökre történő megnagyobbítására, és nem a gyógyszerek szedésének idején. A készülék használatának köszönhetően a pénisz izmainak és szöveteinek változásai keletkeznek, amelyek gyógyulásuk közben meghosszabbítják szervedet.

Sok férfi elégedetlen a pénisz méretével. A modern módszerek lehetővé teszik a hogyan növelhetik a pénisz problémát és hihetetlen szeretővé válást. A krémeknek, géleknek önmagukban jó hatása van, de a hidropumpákkal együtt használatok lenyűgöző eredményeket hoznak a pénisz hosszának és szélességének növelésében! Reméljük, hogy most már tudja, hogyan lehet nagyítani a péniszét anélkül, hogy drága orvosi műtétekhez kellene folyamodnia!

Ha rendel szexshop áruházunkból, tudjuk, hogy a vásárlók számára fontos, hogy senki ne tudja meghatározni a csomag tartalmát, ezért üzletünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a csomagolás típusa ilyen legyen. A termék neve sehol nincs feltüntetve a csomagokon, hiányzik a szexshop neve, a feladó egy cég.

Keresés