Az INTIM CENTER szexshop ❤️ weboldalt csak 18 éven felüliek látogathatják! Weboldalunk használatával kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, és az Elfogadom gombbal jóváhagyja a cookie-k használatát az érvényes irányelvek értelmében. 
Termékek Menü

Korbáccsal, ostorral BDSM játékok, fenekelés minőségi termékekkel

Korbáccsal, ostorral BDSM játékok, fenekelés minőségi termékekkel

Bevezetés a korbáccsal történő fenekelésbe, és BDSM szexbe.  Az ostorral, korbácsolóval vagy bármilyen szexuális játékkal való verés bizonyos bizalmat igényel. Akár kezdő vagy, akár teljes értékű domina, tudnod kell, hol szabad elfenekelni vagy sem. Mint minden rabsági játék, a korlátokat és a határokat is előzetesen meg kell beszélniük az érintetteknek.

Vannak olyan területek, amelyeket egyszerűen biztonságosabb elfenekelni, mint másokat. Az általános téma az, hogy azokat a területeket, amelyekben természetesen zsírfelesleg van, jobb elfenekelni, a leggyakoribb példa a fenék. A másik dolog, amit általában figyelembe kell venni, hogy milyen szervek vannak a feltűnő terület mögött. Ez megmagyarázza, hogy a törzs miért nem a legnépszerűbb hely a sztrájkhoz.

A legjobb helyek ostorral és korbáccsal

Az alábbiakban felsoroljuk a leginkább ajánlott helyeket az ostor használatakor történő veréshez, a legajánlottabbtól a legkevésbé ajánlottig, ahogy lefelé görget. A cikk néhány abszolút no go zónát is mutat az alja közelében!

Fenék - Amikor rabsági játékról van szó, a fenék mindig a vonalra helyezi magát. Ez a dolog verést igényelhet, ezért ajánlott, hogy az összes korbácsolás vagy korbácsolás 70-80% -a itt legyen.
Ami még jobb, hogy olyan nagy felülettel játszhatsz. Tehát terjessze a verést, mintha ezek a szépségek erogén pirítós szeletek lennének. A fenekelés területeinek összekeverése megkönnyíti partnere dolgát is, elviselhetetlenné válhat, hogy újra és újra ugyanazt a helyet ütögesse. Ha meg akarsz hosszabbítani valamilyen válogatás nélküli büntetést, csak találd el minden szögből.
Soha ne fenekelje el közvetlenül a fenék nyílását, tartsa biztonságban veséit és farokcsontját!

Hát felső része
A hát felső része remek hely a kezdőknek. Mint a fenék, ez is elég nehéz hely, amit ki kell hagyni. Mégis el kell ismernünk, hogy a gerinc, a nyak és a fej nincs túl messze. Ezért olyan fontos a párnán való gyakorlás és a vadonatúj szexuális játék méreteinek jó megértése!
A hát felső részének ismételt megütése endorfinokat épít fel, amelyek az egyén fájdalomküszöbétől függően szabadulnak fel. Minél nagyobb az alázatos fájdalomküszöbe, annál intenzívebb lehet a stimuláció az endorfin felszabadulásából. Bár jó kiindulópont, a hát felső része nem a legnépszerűbb terület, a társadalom csak a kanyargós és ellenállhatatlan zsákmány megszállottja.

Felső comb
A comb felső részét ajánlott az idő 20-30% -ában megütni egy teljes verés során. Fontos megjegyezni a comb felső és középső része közötti különbséget, mivel a két terület különbözik abban, hogy mennyit tudnak elviselni! Az általános szabály az, hogy a test területeit természetes méretüktől, izomzatuktól és érzékenységüktől függően kevésbé kell fenekelni. A comb felső része a comb legvastagabb területe, egy kis csík közvetlenül a popsi alatt! 

Combközép
A comb közepét az idő 10-20% -ában ajánlott megütni. Az érzéki swattingot azonban egy kicsit könnyebbnek kell tekinteni más területekhez képest. A legjobb, ha nem üt sehol a teljes comb felénél.

Könnyű korbácsolási területek
A könnyű korbácsolás nem vesz el semmit a verés érzéseitől. Ezek a területek nem olyan gyengédek, így az érzések viszonylagosak lehetnek a fenék kemény veréséhez. Mégis ajánlott, hogy ezeket a területeket sújtsák a legkevésbé, és gyakran csak egy alázatos személy konkrét kérésére találják el őket. Az enyhén korbácsolható területek: az alsó lábak, a mellek, a karok, a felső vállak és a nemi szervek.

Nem ajánlott zónák
A BDSM termékekkel tartsa szigorúan távol ostorát és korbácsát az arcától, fejétől, nyakától, ujjaitól, lábujjaitól és gerincétől. Nyilvánvaló okokból! Fontos dolgok, amelyekre emlékezni kell
- Mindig gyakoroljon párnán, mielőtt bármilyen új ostort vagy korbácsot használna. Próbálja meg megragadni az ostor farkának hosszát, vagy ha ez egy korbácsoló, milyen széles területet fog csípni a farok.
- Minden dom ans sub play előtt. Beszéljétek meg a határokat, ez lehet az a hely, ahol kényelmesen elfenekelnek vagy megkorbácsolnak, és az egyes ütések intenzitását. Az, hogy mennyire kényelmes az ütés, egy kis próbálkozást és hibát igényelhet, de a fény elindítása a legbiztonságosabb lehetőség!

Ha bármelyik BDSM-játék túl fájdalmassá vagy kényelmetlenné válik a fenekelő vagy spankee számára, közölje azzal, hogy abba szeretné hagyni. Határozzon meg egy biztonságos szót, hogy azonnal véget vessen minden elsöprőnek, győződjön meg róla, hogy ez nem egy gyakori szó, amely felbukkan a dolgok hevében.
Fontolja meg az érintett területek utógondozását. Lehet, hogy a kiválasztott krémet alkalmazza a csípés utáni területek enyhítésére. Mindig jó ötlet minden ütés után dörzsölni a területeket, ez nagyszerű annak biztosítására, hogy a korbácsolás stimuláló és intim legyen.

Miért kellene verni?

Szóval mit csinálnak a floggerek? A floggerek égő érzést vagy ütést okozhatnak. A bizsergés az, ami éles érzésnek tűnik, amely idővel eltűnik. A kopogás viszont mélyebb és lassúbb érzés. Bármelyik érzést is részesíti előnyben, ha helyesen történik, a nem okozhat hosszú távú kárt a szervezetben.

A floggerek ugyanaz, mint amilyennek hangzik. Használhatja a floggert tárgyként, hogy játsszon a fájdalommal, majd egyszerűen megfordítva a floggert, megkapja a behatolás örömét. Fontos megjegyezni, hogy egyes floggereket hüvelyi behatolásra terveztek, győződjön meg róla, hogy a behatoláshoz is használható.

A floggerek tökéletesek az otthoni és a sub-play játékhoz. A flogger vége fegyelmezés vagy büntetés formájában használható. Míg a vége érzéki jutalom lehet az engedelmes engedelmes számára. Ne feledje, hogy ha a flogger mindkét végét többször használja egy munkamenetben, a fogantyú csúszóssá válhat. Ez különösen igaz a kenőanyag használatakor, a verés arról szól, hogy eljut arra a helyre, ahová be kíván jutni, és a csúszás felesleges károkat okozhat. Ha a fogantyú túl csúszósnak tűnik, szárítsa meg papírtörlővel vagy egy kijelölt törülközővel.

Fontos dolgok, amelyekre emlékezni kell
Az alapvető verés többszörös és pontos ütéseket jelent a hátra az endorfinok felhalmozódása érdekében. Ezután üssön egy másik helyet, amint elegendő endorfin halmozódott fel. A kezdők számára biztonságos helyek általában a hát vagy a fenék.
- Mielőtt bármilyen ostort vagy korbácsolót használna, először mindig gyakoroljon a párnán. Ez annak biztosítására szolgál, hogy jól megértse, hogyan kell pontosan sztrájkolni egy floggerrel.
- Melegítse bel testét, mielőtt BDSM-et végezne. Mint minden gyakorlatnál, a testet valamilyen frisky ómenbe kell bevezetni. Ez lehet valami döcögős előjáték, vagy akár egy gyors séta hazafelé egy sétából, minél melegebb vagy, annál felkészültebb vagy.

Szánjon időt arra, hogy vigyázzon partnerére minden BDSM játék után. Bármilyen fájdalom vagy jel hordozása nagyon intim folyamat lehet. Ez lehet az érintett területek masszírozása, vagy akár krém alkalmazása a gyógyulás megkönnyítése érdekében.

A megfelelő BDSM ostor, flip-flop, stack vagy flogger megtalálása

Sokak számára a legnehezebb ellenállni egy felnőtt bolt paskolók szakaszának. Vannak bizonyos izgalmak, amikor különböző BDSM ostorokat vesz fel, és a levegőben lengeti őket. A súly és a mozgás elragadóan utal arra, hogyan érezné magát, ha megengednék neki, hogy befejezze útját és kapcsolatba lépjen...

Itt arról fogok beszélni, hogy milyen típusú BDSM ostorok találhatók, és mondok néhány szót arról, hogyan kell használni őket, kinek kell használnia őket, és mit érezhetnek.

Korbácsok és ostorok

A Flogger ostorok sok antennájukról felismerhetők. Használhatók mély, unalmas pofon vagy rövid, éles pofonok sorozatára, csak a csápok hegyével. A rugalmas gumiból vagy velúr és műbőrből készült termékek jó választás azok számára, akik újak a rabságban. A hatás valószínűleg enyhébb a keményebb bőrhöz képest. A flogger fejének mérete és az antennák száma szintén befolyásolja a súlyt és az érzést. Minél nagyobb, annál hangosabb a kopogás, és annál nehezebb lesz használni. A bőr a leggyakoribb anyag, de a vegánok választhatnak gumi fkorgereket, amelyek hasonló hatásúak lesznek. Fogjon meg néhány antennát, és ritmikus körkörös mozdulatokkal forgassa a csuklóját. Vagy forgassa el a floggert nyolcas alakban. Nagyszerűek az érzésekkel való játékhoz, és csábító előjáték lehet az orgazmus előtt.

Pálca
Könnyen felismerhető hosszukról és egyetlen hegyükről az ütéshez. Teljes erővel lengve a lovas ostorok égő utóízet adnak. Emiatt ezeket a fújásokat a fenékre és a combok felső részére kell alkalmazni. Azonban nem kell minden pofonnak keménynek lennie. Használja ki jól a puha, rugalmas hegyet az érzékenyebb területek, például a mellbimbók és a lábfej hátsó részének következetes ütögetésével és simogatásával. Nagyszerű, ha van egy póni játék fétised.

Ostor
Az ostorok nem a gyenge szívűeknek valók. Hosszú, vékony alakjuk éles pofont ad, amely jóval az ütközés után csíp, és finom vörös nyomokat hagyhat. Egyesek számára a címkék vizuális csemege. Gyakran rattan nádból vagy rúd köré fonott bőrből készülnek, nehézségük és megjelenésük miatt a testi fenyítés és a szerepjáték során választott fegyverré válnak. Azért is jók, mert kellemes ostor kattanó hangot adnak, halló stimulációt biztosítanak és sokoldalúvá teszik őket. Ennek a kattanó hangnak az eléréséhez integesse meg a csuklóját, amikor a bot vagy a kapcsoló hozzáér. A cselekvésnek és az impulzusnak a csuklóból kell származnia, nem pedig a kéz teljes mozgásából.

Korbács
Míg Indiana Jones megkönnyítette az ostor lengését, valójában meglehetősen nehéz a megfelelő helyre ütni. A hosszú, egyszálas bőr ostorok és a nagy fogantyúk kissé megnehezítik a kezelésüket. Sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy megüti azt a testrészt, amelyet nem szándékozott eltalálni. Ezeket a BDSM ostorokat csak azoknak ajánljuk, akik tapasztalattal rendelkeznek a játékban és komoly fájdalomhajlítással. Vannak, akik ezeket szexuális ostoroknak vagy akár fétis ostoroknak nevezik. Egy másik név, amelyet néha használnak, az egyfarkú ostor. Bárhogy is nevezzük őket, ugyanannyi fájdalmat (vagy örömöt) okoznak.

Egy másik dolog, amit meg kell jegyezni, amikor ostort használ egy BDSM játékhoz, az, hogy biztosan hosszú ideig tartó nyomokat hagynak. Tehát ne legyen nagyon óvatos, ha olyan tevékenységeket tervez, amelyek megkövetelik a ruhák részleges vagy teljes eltávolítását. Talán ne legyen perverz ostorozás a strandon úszás előtti este. Csak valami, amit szem előtt kell tartani. Ezekben az esetekben jobb lehet a dolgok "csiklandozó" oldalára menni, és bőr ostort vagy valami hasonlót használni, amelyet könnyebb megcélozni, mint egy ostort.

További tippek az ostor használatához

Mielőtt új BDSM-ostort használnál egy partneren, először gyakorolj egy kemény párnán vagy párnán. Tapasztalja meg, milyen érzés különböző magasságokból és erősségekből dobni egy ostort.

Érdemes tudni, hogy az ostor rúdja és fogantyúja körüli különböző tartozékok befolyásolhatják a teljesítményt és a büntetés szintjét, amelyet képes elviselni. Végül is ezeket a dolgokat néha a szakemberek erős kezébe adják! A bojtoktól és ostoroktól a tollcsiklandozókig és a bőrkorbácsokig ütős játékok széles választékát kínálja, amelyekkel kísérletezhet.

Az érzés szempontjából a nehezebb és sűrűbb anyagok, mint például a fa, a bőr vagy a szilikon, sokkal fájdalmasabbak lesznek. Ezért, még akkor is, ha tudod, hogy szereted a szilikon szexuális játékokat, ne rohanj arra a következtetésre jutni, hogy az ebből az anyagból készült BDSM ostorok ugyanolyan barátságosak lesznek. Higgy nekem és a seggemnek, amikor azt mondom, hogy ez egyáltalán nem így van.

A megfelelő kezekben a verés nagyon szórakoztató lehet, különösen más BDSM-kiegészítőkkel, például bekötött szemmel és mellbimbókapcsokkal kombinálva. Adjon hozzá egy geget, ha el akarja fojtani a fájdalom kiáltásait, de van egy jele, amelyet a címzett "stop word" -ként használhat, ha a helyzet túl intenzívvé válik.

Mi az a BDSM?

Nem gyakran fordul elő, hogy egyetlen pillanat ennyire megváltoztathatja a szexuális világ jelenlegi állapotát. A BDSM manapság mindenki ajkán van, és sokan felfedezik az ilyen típusú szexuális játék sokféle aspektusát. De mi az a BDSM?

A BDSM egy másik mozaikszó, amely magában foglalja a szexuális játék fájdalmának kapcsolódó, de nem kizárólagos fizikai és pszichológiai aspektusait. A fogalmak kapcsolata a következő: rabszolgaság és fegyelem / uralom és benyújtás / szadizmus és mazochizmus.

Mint minden szextípus, a BDSM is az enyhétől a vadig terjedhet, kapcsolatától függően. Mint mindig, a beszélgetés és a tárgyalás kulcsfontosságú a kölcsönösen élvezetes BDSM-üléshez. A kezdetektől fogva fontos, hogy mindkét résztvevő számára állítson be egy stopszót.

Amikor a BDSM-et kutatja, azonosítania kell egy kulcsfontosságú különbséget: ki lesz a tetején és ki az alján. Általában az emberek azért jönnek össze, mert természetesen ugyanaz a teteje és alja. A legjobb az lesz, aki fegyelmet ad, rabságot játszik, uralkodik, és valószínűleg szadista. És az alsó elfogadja a büntetést, köt, engedelmeskedik és mazochista. Tovább tanulmányozzuk őket.

Rabság és fegyelem
Az első ugrató betűk a rabságot és a fegyelmet jelentik. Ezek a fogalmak magukban foglalják mind a fizikai, mind a pszichológiai tevékenységeket. A fizikai oldalon a rabság számos különböző műveletet és eszközt tartalmazhat. Megkötözheti az embereket, bekötheti a szemét, öklendezheti őket, sőt bilincsekkel, kötelekkel, láncokkal és egyebekkel különféle bútorokhoz is kötheti őket! A legtöbb BDSM pszichológiai fegyelemmel ötvözi az ilyen típusú korlátozásokat. Hívtad már valaha piszkosnak vagy szemtelennek a partneredet? Előfordult már, hogy meg akartad szidni őket, mert valami rosszat csináltak, de ugyanakkor szexuális elégedettséget is szereztél belőle? Íme néhány módszer a fegyelem kiosztására.
Természetesen ez csak néhány verbális jelzés, amelyet használhat. A fegyelmezés, amint azt sokan megtanultuk fiatalkorunkban, határozottan sokféle fizikai formát ölthet, beleértve a pofozást, a pofozást, az ütést, a verést, a vesszőzést és így tovább. A fegyelem magában foglalhatja partnerének térd fölé hajlítását, és puszta kézzel vagy különféle eszközökkel, például evezőkkel, ostorokkal, botokkal és egyebekkel osztogathatja a verést, vagy sokkal nagyobb kihívást jelenthet, és szélsőségesebb cselekedeteket is magában foglalhat.

Dominancia és alávetettség
A BDSM mozaikszó következő lépése a dominancia és az alávetettség. Ezek egyértelműen szexuális játékának és kapcsolatainak pszichológiai aspektusai, amelyek néha közvetlenül tükrözik valódi személyiségét. A szexben a dominancia és az alávetettség kéz a kézben járhat. Az egyik partner szereti és szüksége van a játék irányítására és játszására, míg a másik szerényebb, kész, és azt akarja, hogy vezessék és "vegyék". Csak pszichológiai szinten a domináns vagy a csúcs valószínűleg az a személy, aki eldönti, mi történik a jelenetben, és hogyan "használják" az alázatos személyt. Az alázatos vagy alacsonyabb olyan partner, aki kölcsönös egyetértéssel egyetért a domináns vágyaival. Fontos megjegyezni, hogy azok az emberek, akik dominánsnak vagy alázatosnak vallják magukat, nem okoznak kárt vagy kárt, egyszerűen csak bizonyos hajlamuk van bizonyos szerepekre a szexuális élvezetben.

Szadizmus és mazochizmus
És végül, az uralom és az alávetettség bizonyos örömei és szerepei a szadizmusban és a mazochizmusban nyilvánulnak meg. Leggyakrabban szadomazochizmusként egyesülnek, a szadisták azok, akik szeretnek fizikai és pszichológiai fájdalmat és büntetést okozni, és a mazochisták azok, akik örömüket lelik ebben a fizikai és pszichológiai fájdalomban és büntetésben. Ezek olyan identitások, amelyek lehetnek specifikusak és kizárólagosak a hálószobában – vagy részei lehetnek valakinek a valós életének. Vegyünk például egy üzletasszonyt. Napközben kemény tőzsdeügynök vagy ügyvéd lehet, éjszaka pedig szadista szeretője lehet, azzal a vágyával, hogy újra és újra elfenekelje a seggét, amíg sötétlilává nem válik. Másrészt a tárgyalóteremben is lehet zaklató, de otthon egy teljes mazochista mazochista, aki szereti, ha megalázzák és megkorbácsolják.

A BDSM a szex és a szexualitás összetett és folyamatosan fejlődő része, amely mind a fizikai, mind a pszichológiai szempontokat feltárja, hogy Ön és partnere élvezhesse. Ennek nagy része összefügghet, és néhány szempont egyáltalán nem kapcsolódik egymáshoz. A BDSM-ben az a nagyszerű, hogy lehetőséget nyújt a kreativitásra és az örömteli szórakozásra.

Keresés